Sziasztok,
Ne haragudjatok ram, hogy igy eltuntem, de el vagyok veszve minden szempontbol.
Ugye egy hete voltunk Parizsban, ami nagyon jol sikerult, leszamitva, hogy mire hazaertunk Balazs, akire ugye a dada vigyazott
nagyon beteg lett. Penteken reggel meg tok jol volt es csak ugy csicsergett, vasarnap este meg amikor hazaertunk, hat
majd 40fokos laz, szem es arcureggyulladas, teljesen el volt dugulva az orra stb-stb. dada mondta, hoy szombat estig minden jol ment, de az esti furdesnel mar elkezdett sirni es megallas nelkul mamazott, majd vasarnapra teljesen beteg lett
Ennyit a vakaciorol, bar megerte akkor is, olyan jo volt ez a nehany nap a nagyfiammal. Szoval, egesz ezelotti heten kuraltam a kicsit, antibiutikum aminek hatasara hasmenese lett, szerdan korhaz mivel nem akart inni, stb-stb es eleg volt, ha kikerultem a latoszogebol mar uvoltott. Tegnap este mar kis kope volt, erre ma reggelre meg kohog, olyan igazi tudos, szamarkohogese van.
Totka,
Aranyos vagy, hogy hianyoltal, de meg nem vagyok otthon, majd csak csutortokon megyunk, ezert is agyok letorve, mert a kicsim, fentebb irtam a nagy meg a fejet fajlalta reggel, bar elment suliba, remelem semmi komolyabb baja nem lesz neki.
Olvasom, mennyi beteg babank van megint, mindegyuknek jobbulast, ugyanugy mint Aysenak is es remelem Ancsi te is jobban erzed magad mar!
Nagyon ugyesek vagytok ebben a sutkerezesben, en ebben az evben anyukamra hagyom ezeket a dolgokat, mar nagyban kesziti is oket en meg csak pihizek majd
Baratnokerdesben csak annyit mondanek, hogy sajnos nekem is van rossz tapasztalatom, de en nem foglalkozok azokkal, akik nem voltak mellettem amikor szuksegem volt rajuk, valahol ez is mutatja, hogy mennyire baratok a baratok! Akkor meg mar hiaba jonnek, amikor minden rendben, ep most kuldtem el a fenebe egy "baratnomet", akirol majd egy eve nem hallottam, erre felhiv tegnapelott abbol a "szereny" alkalombol, hogy hallotta megyek Magyarorszagra, hoznek-e neki ilyen es ilyen dolgot onnan stb....
Megann,
Elhulve olvastam a vetkozosno storyt, hattttttttttttttttttttt
valoszinuleg en is prud vagyok, de
ennyit.
Jaj de jo vasarnapod volt, en is imadok korcsolyazni!!!!!
Nekem sajnos nem ez volt a legjobb hetvegem, penteken meghalt a ferjem legjobb baratjanak a nagyija, o nevelte fel, az anyja elhagyta, igy ferjet nem is lattam szinte, egyedul voltam a gyerekekkel es Balazs valami eszmeletlen modon kibuktatott. Nem akart aludni delutan es estere meg csak hisztizett. Semmi nem volt jo neki!!! Ayse, latod, nem csak a tied hisztizik
. Tegnap este, amikor vegre elaludt, eltoltottem egy kis idot a naggyal is, ferj hazajott, valami 9h tajban, elegge le volt torve, szervezik az utat a baratjahoz, magahoz veszi a nagyapjat, szoval nem volt miert haragudnom ra, de akkor is, szegeny, amikor megkornyekezett, hogy turbekoljunk egy kicsit
teljesen kifordultam magambol. Ugy kiabaltam, mint meg sose.
Persze utana meg sirtam, hiszen nem volt igazam, de utalok igy eltolteni egy hetveget, raadasul ebben a szar idoben meg ki sem lehetett menni. Szoval Rokica, lehet, hogy rad szorulok??????????
Ferjem meg csak annyit mondott, hogyha nem tudna, hogy spiralom van, akkor azt hinne terhes vagyok!!
Szerintem meg csak faradt! Ezert is fogom magam elkenyeztetni!!!!!!!!! otthon!
Totka,
Szerintem nagyon jo lett a hajad, formara is es szinre is, egyebkent jobb talan ez, az ego voroset tenyleg hordani kell, viszont az tuti, hogy egy sotet alappa csodas a pirositott melircsik is. De ne mar, nagyon jo ez igy!!!!
Na mgprobalok reagalni meg, de most megyek a suiba a nagyert!
Aniko