Új privát üzeneted érkezett!

Benianyu, én se tudom hogy jutottunk el idáig :) Kép
Én is csináltam egy ilyet :

KépKép
Kép
csikken

Rokica
Köszönöm szépen! Felhívom Őket.

Majola
Hogyan is felejthettem el megemlíteni szépséges Júliát! Mármint, hogy mennyire szépséges. Nekem inkább egy gloria jutna eszembe,hogy a feje fölé biggyesszem, de így is nagyon tündéri.

Benianyu
De jó lenne!!!

Megann
Hááát, én az ilyenektől tuti kiakadnék....
És még én papolok Neked a türelemről... :oops:
Marci
Az egyértelmű, hogy pszichés vhol a probléma.
Már több, mint 4 hónapja egyszer megfogta valami a pociját. Akkor repedt ki először a végbélnyílása. És azóta ördögi a kör. Ugyanis a székletét visszatartja és attól tényleg bekeményedik. És megint kireped. Annyira megjegyezte szegénykém, hogy az fáj ha kakil,hogy azóta is tartogatja. És részletezhetném a problémát. De egy a lényeg. Nem segített eddig egy orvos sem. Minden ötletükre kívülről tudom Marci reakcióját. Voltunk természetgyógyásznál. Sajnos eddig Ő sem mondta meg a tutit. Ezért jutott eszembe,hogy hátha...
Most egyébként eléggé kitikkadtam, ha lehet így fogalmazni....
Ma is sokat szenvedett szegénykém a kakilással, sikerült is Neki egy adagot, de egy részét visszanyomta.
Most egy órája felébredt és megint kakilt. De én már annyira készen vagyok érzelmileg, hogy mindig szenved, hogy Vele sírtam :oops: :oops: :oops: És nagyon kiakadtam most...
Ő már nem sírt és én még mindig :oops: :oops: Erre fogta magát fölkelt (az ágyunkon feküdt) oda bújt hozzám, átölelt és elaludt az ölemben. Kezdek eléggé kikészülni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And
Naptár ügyben igen kitartó vagy! Drukkolok!

Csikken
Ez igen! Irigykedem!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kép

ezt alkottam fél 2-ig, és a hónapokhoz tartozó képek is megvannak kivéve a decembert.
aztán Eszti felébredt, fájt a hasa, ringattam negyed3-ig, aztán az apja negyed4-ig (ennyit aludtam én), aztán megint én fél5-ig. most össznépi reggelizés folyik az ágyunkban.... nagy vigyorgások közepette. hogy hogy bírja ez a csaj????
úgyhogy a mai játszóház tuti kilőve, remélem, ha elalszik sokáig fog aludni :)

KépKép
KépKép
and

ja, és Andi nekem is egy kicsit szmötyis lett, mert megpróbáltam kinyomtatni, de nem vészes. és mondjuk a közepén a kép tök szép lett, nem tudom a többinek mi a baja.

KépKép
KépKép
and

orrszívós Roli nagyon vagány!
Julcsi gyönyörű kisördög!
Tüncsi meg olyan kis aranyos bágyadtan is!!
:D :D

na hol vagytok korán kelők? :lol:

KépKép
KépKép
and

Hajni!
szerintem is rendben van a hajad! én el sem tudom képzelni milet akartál, milyen az a nagyon vörös??

Ayse!
remélem jobban vagy már!

Eszti megállíthatatlanul pakol.....nézni is fárasztó :) közben rohangál az apja és én köztem..

KépKép
KépKép
and

Annamamiénak meg már jó dolguk van :)

jm,,jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj4ft5rfkt éedaa,--.-----------------.njbvx
megérkezett a lány, ti meg csak aludjatok... :lol:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Benianyu, Megann:

Én sem tartom magam prűdnek, de azért azt megkérdőjelezem, hogy egy céges bulit így kell-e dekorálni, félmeztelen nőkkel. Mindennek megvan a maga helye, ez mondjuk egy kanbulin lenne (szerintem) odaillő, nem egy céges karácsonyi bulin...

Benianyu, örülök hogy tetszett a honlap. :) Én is böngésztem egy ideig, olyan szépeket írnak Ágiról. Már-már kicsit az az érzésem, főleg a fórumokat is olvasva, hogy vannak akik szinte beleszeretnek. Tény és való, hogy egy szeretetreméltó és roppant szerény személyiség, és ez nekem úgy jött le, hogy csak az előadásait hallgattam és néztem a filmeket amiken szüléseket kísért. Mindenesetre azt el lehet mondani róla, hogy egy karakter.

Juci:

Én személyesen Dr. Farkas Máriát ismerem, ő nagyon jó szakember, foglalkozik felnőttekkel és gyerekekkel is. Sajnos úgy tudom, most nagyon be van táblázva, de talán kérheted magad hozzá kifejezetten. Nem tudom, hogyan sorolnak be a Korai Fejlesztőknél hogy kihez kerülsz.

Játszóház:

Akkor senki se jön? :( Mi tízre megyünk (hogy mikor megyünk be az attól függ, Zsuzsa mekkorát alszik az autóban :evil:) és délben indulunk ebédelni. Senki többet harmadszor?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Helló!

Apa hajnali 4 kor jött haza :evil: :evil: :evil:
A meztelen csajos buliból.....
Hazjön mondom neki, még jó hogy hazatalált.....kaján vigyor a képén....
asszongya:
20 éves és Krisztikének hivják :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De őt nem érdekli mert van egy gyönyörű felesége meg egy édes kisnyula.. :P :P :P :P :P :P

Na szóval erre mondtam hogy ne is álmodjon róla hogy a műjégpályát kihagyjuk...úgyhogy megyek is mindjárt öltözni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja...már kivertem az ágyból :twisted: :twisted:

Buli:
Mivel ez egy bútorgyártó cég..ezért akár "kanbulinak" is be lehetne tudni..mert azrét sejtitek, hogy a gyalupadnál nem csajok állnak..
Másrészt meg teljesen váratlanul ért a buli, mert a srác nem egy olyan nagyon társasági ember, pláne nem meztelen csajozós forma....
Meg igazából mivel 10 éves a cég..azért akart valami különlegeset...

Hát ilyen lett....

Na mindegy..

Juci!
:cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!!!

Hú,visszaolvastam,de nem sok mindenre emlékszem!! :oops:

Rókica!
Hát nincs éppen látókörben Meli mikor tevékenykedek!!Vagyis mikor főzök!!De ezt úgy oldjuk meg,hogy vagy én nézegetek be hozzá,vagy ő szalad ki hozzám,hogy ellenőrizze megvagyok-e még!! :lol: De aztán spuri vissza a szobába és jól elvan!! :D
Ha meg gépezek akkor azt ott ahol ő van!!Van mikor az ölembe ül,de van mikor észre sem vesz!! :)

Jó lett a tészta??

Juci.
Jajj,annyira sajnállak benneteket!!
Eltudom képzelni mit éltek át,mert Meli nagyon hasfájós volt és egy idő után én is kiakadtam!!Ha nem tudott kakilni azért sirtam,ha meg sikerült azért!! :?
Kivánom hogy mielőbb oldódjon meg ez a helyzet!!!!

Megann!
Pfúúú.....hát nekem sincs jó véleményem erről a buliról!!!
Ki találta ezt ki???És még gyerekek is voltak??Elég durva!! :oops:

Hajni.
Szerintem is klassz a hajad!!
Én majd szilveszter előtt megyek renoválásra!!!

Tényleg!!
Ki hol szilveszterezik????

Lányok!!
Aki csinált naptárat!!!Ti A/4-es papirra nyomtattátok,vagy nagyobbra???

Na megyek kezdek valamihez!
Apa dolgozik,Meli anyukáméknál,nekem meg lenne dolgom,de őszintén szólva semmi kedvem semmihez.....fáj a fejem!!! :(

ancsi26

Jó reggelt!

And, de jó, neked is vannak hónapos képek, én is csináltam és most majd az évesek váltják ezt fel, te hogy csinálod tovább?

Megann nagyon cuki férjecskéd van.

Kép

Ebből a keresztszülőknek valamit kihoznék karira, a gyerek a keresztanyánál, a gyertya keriapunál. Mi ketten felettük.

A naptárat hogy csináljátok? Mármint ha kinyiomtattátok, utána keretbe teszitek? Vagy?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!
Hű Majola ez igen!!! Bejgli nagy pocakkal!
Azt mondják, minél többedik szülés, annál nehezebb eldönteni, hogy kezdődik-e. Andrisnál bizony nem voltam képben, hogy mi van.

Rokica!
Nekem is ez jött le, hogy valakik szabályosan beleszeretnek Ágiba. A képeken meg úgy tűnik, hogy Ági is a nőkbe. Ezért nekem ez egy kicsit furcs. De vállalom, hogy ez az én érzelmi szegénységem.

Juci!
Itt azért nem indiszkrét, mert megosztjuk sokszor a legintimebb titkainkat is egymással.

És hogy megint ezt tegyem: felfedeztem egy csomót a gáttájékon. Már éreztem korábban is, azt hittem, pattanás, de most látom, hogy nem :(:(:(. Jól beijedtem, jövő hétre kérek is időpontot. Amennyire olvasgattam, valami mirigy megnagyobbodása, cisztája lehet. Őszintén remélem, hogy tényleg az...

ayse

Kép
nyuszim tegnap nagyon komolyan kérte az ebédet

Kép
komolyan csócsálta a virslit

Kép
komolyan túrkált a szájában

Kép
komolyan iszogatott

Kép
nagyon komolyan barna szemekkel

Kép
drága nagyija kötött neki sapkát,sálat és ezt a kabit hozta!

Kép
a Vörösmartyra nem is ,de a Böszörményire kimentünk forralt bort iszogatni
majd befagyott a .......

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég

Juci,
nem is tudom, mit mondjak. Tényleg nehéz lehet, hiszen ez mindennapos probléma, és te aztán tényleg mindent kipróbálsz, igazi törődős anyukaként. Sajnos nincs ötletem, mit lehetne még tenni ... de hátha egyszer csak kinövi.
Annyira nehéz nézni, ahogy a gyerekünk kinlódik!

Julcsi nem küzd ilyen gonddal, csak szimplán nagyon nyűgös valamitől mostanában, de annyira sajnálom ... na meg sokszor magamat is, és bizony elég nehéz türelemmel birni. Szegény ma megint óránként ébredt éjjel. Csak reménykedem, hogy nem azért mert fáj valamije. Van egy idegbeteg kutya a szembeszomszédnál, és amikor Julcsi ébred, mindig vadul ugat, lehet, hogy ez az oka a gyakori kelésnek.

Ayse, két szülés után annyi minden lehet gáttájon, ne izgulj. Én most szemérmesen le sem irom, mit tapasztalok arrafelé, ahogy előrehalad a terhesség.
Persze nézesd csak meg, az nagyon fontos!
Ahogy irtad, milyen a Geréb Ági féle honlap, a képek nekem épp kedvem támadt hozzá, én nagyon szeretem az ilyen érzelmi felbuzdulásokat.

Megann, ez a buli :roll: Én nem nagyon csipem az ilyet, nem is értem, mi a szórakoztató benne. Egyszer egy barátom, ismerősöm szülinapjára rendelt valaki meztelen táncosnőt ... elég hülye ajándék volt, mert csak zavarba hozta az illetőt a nagy társaság előtt.

And, te nagyon kitartó vagy ezekkel a számitógépes programokkal. Biztosan jól fog sikerülni, a videóból kiindulva.
Hogy lehet kibirni ennyi alvással :shock:

Nyúlné, ez őrjitő! Kópé Kisnyuszi komoly ábrázattal...elolvadok.

KépKép

KépKép
majola

Na, sehol sennki, én meg várom apát, hogy ebédelhessünk. kis nyűggombóc már kapott enni és most alukál. Déluán vendégek jönnek, aztán karácsonyi koncertet ad apa, aztán vacsi a barátokkal egy étteremben. Úgy várom, jó lesz szülés előtt egy kis társasági élet, ráadásul itt Monoron.

Julcsi úgy megy aludni ebéd után, hogy már mondja: alu, alu, cumi, vauvau.
Néha meglepődöm, miket mond. Amikor a nagypapi elment, másnap emlegette, ismét elköszönt tőle: papi, szerbú (szerbusz), eme (elment).
Annyira jó lenne, ha nyafi helyett is el tudná már mondani, mit akar, de valahogy olyankor eluralkodik rajta a nyüglődés és nem beszél.

Lányok, diós bejglit ehetnek már a babák?

KépKép

KépKép
majola

sziasztok!
apa jóvoltából aludtam délelőtt egy jót. ez a kis törpördög eléggé kifárasztott mindkettőnket, most apa alszik :D Eszti a kis rabszolgatartó :)
egyébként csak akkor fárasztó vele, amikor kezd nyűgös lenni, amikor fel van dobva, akkor annyira aranyos, hogy mi is feldobódunk tőle :)

lehet, hogy most van valami a levegőben, hogy ennyire nyűgösek, nem jó alvók a babák??

Juci, ez tényleg nagyon nehéz lehet. minden egyes nap... :( sztem jó ötlet a pszichológus, nagyon drukkolok, hogy legyen már végre megoldás!!

Zsuzsa! hihetetlen milyen okos kislányod van! biztos örökölt valamit az apja hallásából!!

sztem sem poénos a meztelen táncosnő,ahogy Róki mondta, nem egy karácsonyi partira való. a szilveszteri már ízlés dolga, bár én sem tudom elképzelni semmyilen céges bulin. én sem tartom magam prűdnek, lehet, hogy már öregszem... (akkor úgy látom ti is :D)

és azt nem is mondtam, hogy tegnap voltunk fülésznél az Esztivel, ő is azt mondta, hogy még hurutos, naponta 4x csepegtetés, meg szívjuk rendesen a nemtudommit.
Nyűlné! tudom, hogy marha pofátlanság így karácsony előtt, ha esetleg van rá mód, jó lenne Eszti orrát alapos pucolásnak alávetni. ezek szerint ráterjedt a fülére ez a vacak kórság, nem szeretném, ha pont ünnepek alatt lenne fülfájás :(
egyébként meg 1-1 tüsszögésen kívű semmi baja nincs!! nuku szörcsögés, semmi!
kérdeztem a dokit, hogy mégis, ha véletlenül nem ejtem a fejére a gyereket, akkor mi van? azt mondta, hogy a gyerekek ha máshogy nem, észrevétlenül átesnek középfülgyulladáson 3 éves korukig min 1x. és az orrmandulaműtétek jelentős része az alapos szívássl elkerülhető lenne. na de ha semmi tüete nincs, akkor honnan tudjam, hogy szívni kellene??????

és nemrég elejtettem egy nagy üveg céklát. asszem jó választás volt a kőpadló a nappaliba :wink:

KépKép
KépKép
and

Noémi!!
ne haragudj, de nem értem mit kérdeztél :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
én úgy kerestem a képeket, hogy a 2007 januári lapon 2006 januári kép legyen. ezért nincs még decemberi, mert idén decemberben még nem is fotóztunk :(

Nyúlné! komoly ábrázattal is hódít a fiad :D

Ayse, nyugi ezt tuti hamar megoldják!

Ancsi, én A4-est tervezek. a nagyobtól azért tartok, mert nem tudom olyan nagy méretben milyen lenne a képek felbontása

a diókérdés engem is izgat. szerintem ehetnek, csak mogyorót nem, de megpróbálok rákeresni

KépKép
KépKép
and

jujjjjj
Nyúlné :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi!

KépKép
KépKép
and

A hagyományos bejgli a tojás, a darabos dió és a magas cukortartalom miatt legalább a második szülinapig kerülendő. Készíthetünk a babának is ünnepi finomságokat, de ezekben a fő alapanyag és édesítő a gyümölcs legyen - a tésztát rizsből vagy más gabonafélékből készült sűrű kása helyettesítheti. Darabos diót, mogyorót, mandulát, kemény aszalt gyümölcsöket ne használjunk. Az édes italok, gyerekpezsgők helyett pedig frissen préselt gyümölcslével vagy babakoktéllal (gyümölcstea és gyümölcslé keveréke) kínáljuk a babát.
egy ilyet találtam
de nem tudom, hogy őrölt diót lehet-e..

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Ezt még tegnap este írtam, de aztán Gergő ébredt, és nem volt időm bemásolni:

Juci :) Jól megkönnyeztem, amit most írtál Marci szenvedéséről :oops:
Megőrülnék én is, ha tehetetlenül kéne néznem a gyerekem fájdalmát. :(
Zsuzsa :) Én is hetekig jósolgattam Gergőnél, és nagyon izgultam, hogy el tudjam dönteni, mikor kell menni. Aztán megkönyörültek rajtam, és elfolyt a magzatvíz :) Balázsnál még annyira tutira tudtam!
Julcsi-ördög naggggyon édes!!!

Bágyadt-Tüncsi is, de tényleg jó bágyadt szegény.

Rokica :) Én férjem épp tegnap jegyezte meg, hogy végre nem úgy vettem a sütit, hanem én sütöttem. Persze nálunk nem ő mosogat...
Dorka levele: már régen olvastam, jó volt újra :) És hozzártartozik a történethez, hogy azóta ikrei születtek, és az anyukája segített a szülésnél! :)

Totka :) Nekem is nagyon tetszik a hajad, mondjuk egy tűzpiros nekem annyira nem is jönne be :)

Viki :) Nekem is azonnal az jutott eszembe Petiről, hogy nagyon nagyfiús. Főleg, ahogy az ablakban / ha jól látom/ ül :) A pancsis képek tényleg édesek!

Eddig jutottam tegnap éjjel.

Azóta törtem a fejem, és lehet, hogy jutottam valamire:
Juci :) Ahogy említetted a pszichológust, eszembe jutott egy ismerősöm, aki gyerekgyógyász, és pszichoterapeuta is egyben. Egy próbát megér, hátha juttok valamire. Priviben elküldöm a számát, de szerintem idén nem nagyon van esély személyes találkozásra. De talán telefonban is fel tudod vázolni neki a dolgot, és megmondja, tud-e segíteni, vagy ajánlani valakit.

Zsuzsa :) Egy éves kortól adhatók az olajos magvak darálva, tehát emiatt adható a diós bejgli :) Vagy nem a dió miatt kérdezed?

Tegnap délután végre elszabadultam 2 órára bevásárolni, gyakorlatilag kész is vagyok a karácsonnyal, már csak a csomagolás van hátra.
Apa maradt a srácokkal itthon, kértem, hogy menjenek le levegőzni. Kikészítettem minden cuccot persze. Mielőtt hazaértem, telefonáltam, hogy mehetek-e mert mindenhol kikandikáltak az ajándékok a csomagokból, nem akartam, hogy Balázs meglássa. Épp indultak, addig nem akart Balázs lemenni. Vártam kicsit, tébláboltam még az Interspárban, és sikerült úgy hazaérnem, hogy épp a akapuban találkoztunk :evil: Persze valamit meglátott a gyerek, kérdezte, hogy az ott mi??? Gyorsan beslisszoltam, mondtam, hogy semmi érdekeset nem vettem, mindjárt megyek utánuk, aztán megnézhet mindent. Itthon meg törhettem a fejem, hogy mit csináljak. Tudtam, melyik dobozt látta meg / Gergőnek vettem egy ugató-sétáló kutyust/, és végül azt a mesét találtam ki, hogy a karácsonyi vásárban vettem poharakat, és abba pakolták bele, hogy ne törjön össze. Elhitte, ráadásul a dobozra nem is volt kíváncsi ezután már, így nem is nézte meg közelebbről. Huhh, ezt megúsztam.

Mostanában baromi nagy szerencse leselkedik ránk: tegnapelőtt mindkét gyerekem belegyalogolt egy adag kutyatrutyiba, és hogy még pikánsabb legyen a történet, ezután Gergő végig is mászott benne úgy kesztyűsen, overállosan... Tegnap meg Apa lépett bele egy újabb adagba, és a babakocsit is beletolta :evil: Kár, hogy csak én lottózom, de azért bízom benne, hogy mégiscsak jelent valamit, és mindjárt meg is nézem a lottószámokat...

Rokica :) Én terveztem, hogy ma végre elmegyünk a játszóházba, de Gergő keresztszülei most jutottak el hozzánk a szülinapja óta végre, és csak a délelőtt volt jó nekik.

Végül képeket is teszek föl.
Mézeskalács sütés:

Kép
Kép

Néhány üvegmatricánk:
Kép
Kép
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Juhéjj, megoldottuk a karácsonyi bevásárlást :):):)!!!

A férjem kapott egy szép kis összegű vegyiáru utalványt és egy másik kerekvégű könyvutalványt. Úgyhogy elautóztunk a 20 percre levő stopshopba és minden megoldódott. A felnőttek szépek, illatosak és jól tájékozottak lesznek. A gyerekeknek már részben megrendeltem a fakopáncstól az ovin keresztül a játékokat. A maradékhoz tettünk még egy kört a Délihez. (tök jó játékbolt van ott, eddig még mindent kaptunk). Amíg Apa megebédeltette a bébiétellel a kölköcöket, addig én szépen leosontam, majd a csomagtartóba is becsempésztem a cuccot. Még kínai kaját is vettem. Úgyhogy az asztalunkon kultúrák adtak egymásnak találkozót: adventi koszorú, nyolckincs mártás a sváb faluban :lol: :lol: :lol:

Majola!
Ez nagyon jól hangzó program!!! Múltkor írtam, csak sztem épp költöztetek, hogy hallottam a férjedet az Új zenei újságban :).

Meztelen táncosnő: én tuti biztos, hogy prűd vagyok. Úgyhogy nem tudom elképzelni, hogy ez jó szórakozás. Anno lefektettem a játékszabályokat (nem mintha szükség lett volna rá, de jobb a biztonság). Meztelen nő = meztelen férfi. Ha kell, chippendale (vagy hogy hívják) fiúkat fogok nézni. Én örülök a legjobban, hogy nem kellett. :twisted: :twisted: :twisted:

Jucc!
Nagyon szép kis üvegmatricák!!!

Köszönöm az együttérzést az alfelemet illetően, most egy kicsit megnyugodtam.

És ez egy lökést adott arra, hogy Andrist valahogy rávegyük, hogy aludjon éjjel, mert a mostani rossz lelki és testi állapotom oka tuti fix a kialvatlanság. Föstő tanítványommal le van fixálva a január. Kifesti a fennti kisszobát (napsárgák lesznek a függőleges falak, felhőcskés a plafon, közte bordűr). Andrist átpasszírozzuk és megbeszéltem a férjemmel, hogy ő fog átmenni hozzá buksisimogatásra :):):). Hát remélem, hogy beválik!

ayse

Jucc!

A férjemet pont a San Remo-i kaszinó előtt tisztelte meg egy madár. Bementünk. Hacsak az nem szerencse, hogy ugyanannyi pénzzel jöttünk ki...

ayse

Barbi,And!
megpróbálok időt kérni,bár nem lesz könnyű dolgom,mert apósék be vannak táblázva rendesen!szegény após felesége egész nap ül és szívja a visíttó beteg gyerekek orrát!de azért hátha!
puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kedves Juci!

Én nem szoktam írni, de sokszor olvaslak Titeket, mivel az én kislányom tavaly októberben született, így egyidős a topic babáival, és sok hasznos dolgot találok itt. Olvastam a történetedet a "kaki-problémával", és ehhez írnék egy pár sort, hátha segítene valamit: A kislányom 2 hónappal ezelőtt 4 napig nem kakilt. Elmentünk orvoshoz, aki azt mondta, miért nem adtam neki rögtön az első kimaradt nap után kúpot. Persze nagyon megszeppentem, hogy milyen rossz anya vagyok, hogy nem hívtam rögtön az orvost, de a szakkönyvek azt írták, hogy van ilyen. Aztán be akartam adni a kúpot, de a popsinyílásnál már ott volt a kaki, nagyon kemény, és már úgy láttam, hogy azonnal szétreped kis popsija. Bementünk a kórházba (azt mondták előzetesen, hogy beöntés lesz), ott végülis "kiszedték" belőle a kakit. Borzasztó volt, mint egy szülés. Én ott fogtam a kezecskéjét és mondtam, hogy nyomjon, a férjem segített az orvosnak, aki egyenként próbálta kiszedegetni a megkövesedett kakit - ami mint kiderült a vastól lett olyan, amilyen (mert vasat kellett szednie a kislányomnak).
Na most jó hosszan leírtam, hogy mi történt, de inkább a megoldásra térek át: észrevettem, hogy a kislányom is fél a kakilástól, ezért próbálom minél lágyabbá tenni a székletét: minden nap (amikor előző nap nincs vagy kemény a széklete) kap egy mokkáskanál Duphalac szirupot. Nagyon figyelek arra, hogy mit adok neki enni: mindig kap gyümölcsöt - és nagyon kerülöm az almát és a banánt -, főként őszibarackot, körtét, most télen üvegeset! Ha nem vizet vagy teát iszik, akkor is főként baracklevet adnék neki. Evésnél is figyelünk, hogy ne legyen sok burgonya ill. rizs az ételében.
Ha kimarad 1 nap kaki, akkor másnap estig várunk, és benyomunk neki egy hosszában megfelezett glicerines kúpot, azzal 20 perc alatt tuti kijön. És ahányszor kint van a kaki, megtapsoljuk, nagyon örülünk neki, mondjuk, milyen ügyes stb... Azóta "lekopogom" nincs problémánk, de nagyon odafigyelünk!
Nem tudom, hogy segítettem-e valamit, mi az, amit már próbáltatok (nem mindig tudlak olvasvni Titeket), de azért leírtam az én tapasztalatomat, mert hátha mégiscsak jó lesz valamire! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb megoldódjon a problémátok!
Üdv.: Erika
csinieri70

Nyúlné!
köszi, hogy megpróbálod! csak a kedd délelőtt nem jó, mert akkor megyünk a laktóz tesztet ismételni.
ha nem férünk bele, megértem, tudom milyen a karácsony előtti dömping, pláne, hogy abszolút nem tartozunk oda, úgyhogy azért ne csinálj belőle gondot! :)

Erika!
nem semmi, amin ti is keresztül mentetek! :(

KépKép
KépKép
and

and bocsi én is félreértettem amit írtál már rájöttem :oops:
azt hittem Esztikéről van a növekedéséről hónapról hónapra kép és azt raktad be, bocsika. Mert én minden hónapfordulón lefényképeztem Zsebit. Ha nagy lesz lássa a változást. :lol:

Jucc. nagyonszupik ezek az ablakdíszek, már én is többször akartam rávenni magam de nekem bonyolultnak tünik.

Erika, ez nem semmi, nekünk is van néha gondunka kakival, én régebben a leavolac-ot adtam neki, az jó volt a glicerines kúp nem vált be. De ha magokat eszik akkor nincs gond. És a rost kell még neki. De lehet kipróbáljuk a duphalacot is ha baj van.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Na, eddig tartott az estém. Az én kis bogaram, a bébiszitterek kedvence annyira sirt, hogy haza kellett jönnöm. Én elmentem itthonról 5 előtt, ő 6-kor ágyba kéredzkedett (alu, alu, szemdörzsölgetés), majd fél 8-kor felébredt és csak sirt, nem akart sem visszaaludni, sem játszani. A bébiszitter 8-kor hivott, persze rohantam haza és az én kicsi lánykám még mindig nagyon el volt keseredve. Aztán néztünk egy kis Baby Einsteint, nagyon virgonc lett, kakilt egy látványosat és letettem aludni.
Úgy aggódom, hogy mi van vele, eddig másodpercek alatt elaludt, és az utóbbi időben a hajnali evést leszámitva fel sem ébredt. Most meg!!! Állandóan sir éjjel. Sajnos a bébiszitterrel minden rendben, nem tudom ráfogni, tudom, hogy Julcsi változott meg valamiért pár napja.

Azért a koncertet meghallgattam és még a vacsiztam is, de ott kellett hagynom a szuper kis társaságot. Persze Julcsinál jobb társaság nem kell nekem, csak ne legyen semmi baja.

Na, ez vicces, az előbb megint felébredt és mondta: Gyuri, Gyuri...,ő egy barátunk, aki itt volt délután :D

Jucc, Ayse, de irigyellek titeket a karácsonyi bevásárlás miatt, hogy ilyen ügyesen elintéztétek. Azt hiszem, nekem erre már nem lesz idén energiám...de végülis magamban hordozgatom a legszebb ajándékot.

KépKép

KépKép
majola

Szép jó estét!
Arik vagytok, hogy tetszik a hajam(v.legalábbis nem mondtato negatívumot róla), de nekem akkor se jön be! :? (majdnem pirosat akartam, de ez egyszolídka vöröske lett)
Juci
őrület, hogy mit meg nem szenvedtek Marcival kaki ügyben!!!!!Nem létezik, hogy egy ilyen jól képzett orvost ne lehessen találni az országban!!!!sokat gondolok rátok, mindjárt rákeresek a patikában kapható anyalevélteára, nemtudom adható e piciknek.
Nyúlné
Marci képek szépek, zabbantanivalóak(mondom én, olyan husi pofija lett!!!!)
Csikken
Nem semmi fiacskád van, még vigyorog is az orrszívó szerkezetnek!!! :shock: :D
Naptárkészítők!!!
Minden elismerésem a Tiétek, nagyon kreatívak, szorgalmasak vagytok!(és nagyon klasszak a naptárak!!!)
And
akkor tovább az orrcsepp Esztinek!Milyen orrcseppet használtok?
Viki
éljenek a Petiképek!!!!
Nagy kedvencem a borzashajú, kiabálós!!!!! :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megnéztem az anyalevél(Szenna) teát, de kisgyermekeknek nem adható! :( Ezt nem tudtam, pedig annyi jót hallottam róla, akik mindent kipróbáltak már székletrendezés ügyben, ez bejött...

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse
nem írígyellek...!Nem elég a gégészeti bajaid, még ez a nőgyógy.-i is! :(
Jucc
nagyon jók a babakocsis-macsekos képek, hogy élvezné a macskaimádó Pannám is, ha a cicákat az anyuéknál tologathatná! :D (mondjuk, a macskuszok nem annyira...! :lol: )
Megann
Éljen a kori!!!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó elvagyok magamban................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Beestem én is. Eddig néztem a filmet (Csak szex és más semmi) és közben még ki is vasaltam mindent. :) Most is nagyon tetszett, pedig nem is olyan rég láttuk moziban.

Egész délután meg ezen dolgoztam. :) Nekem annyira tetszik. Ez lesz a naptár előlapja. :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok...

Miután Zsuzsa lefeküdt, nekiálltam befejezni a mézessütit... fél tizenegyre végeztem. Egész belejöttem, de hát azért iszonyú macerás, három napon keresztül kell vele foglalkozni, első este összekeveri az ember a tésztát, második nap kisüti, harmadik nap dekorálja. Lehet nálam az ki is marad. Brutál mennyiség készült Ancsi receptjéből, alig találtam nekik elég tárolóedényt. Viszont tényleg finom! És nem kemény legalábbis most még... szerintem az a titka, hogy alul kell sütni, mert ha túlsüti az ember, akkor tuti bekeményedik.

Megann!

Szerintem nagyon szépek a jeges képek... de én imádom a telet. :)

And:

Naptár... ez olyan dolog, mint a süti sütés... iszonyú macerás, egyszerűbb megrendelni valakitől.

Majola:

Én is attól félek, nem lesz elég türelmem a két gyerekhez. Mikor teherbe estem és az első trimeszterben totálkáros voltam a fáradtságtól, akkor néha úgy viselkedtem Zsuzsával, hogy nagyon megbántam. :( Nem tudom, hogyan fogom tudni elkerülni, hogy megint ilyen totálkáros állapotba kerüljek...

Egyébként meg Zsuzsa már evett dióstésztát meg más diós süteményt is.

Jucc:

Mézeskalács képeket elnézve nekem még van hova fejlődnöm, nagyon bénáztam a tésztával, főleg az elején, ragadt minden irányból, azt egy gyerek tuti nem tudta volna kivagdosni. A tied hogyhogy nem ragad???

Na most megyek aludni...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Halihó!

Én is beestem :D

Jelentem Korcsolyázás megvolt :P :P és jó volt :P :P nagyon jó :P :P
Bevallom, még Lénát is elvittem egy körre a karomban :shock: , kicsit tartottam tőle hogy netán nekem jönnek és elesem...de annyira akart jönni...hogy szépen a szélén körbementünk és közben úgy de úgy vigyorgott :P :P

Ja és annyira megváltozott minden....régen jegyek voltak, volt kisérőjegy..
Most meg a péntárnál blokkot kapunk vonalkódos kis papirkával...kisérőjegy nuku, igy férj is korizónak számitott (még jó hogy Léna nem :lol: )

Viszont olyan kellemes emlékek leptek el..(mint Benianyut :wink: )..a barátnőkkel a nagy traccspartik a jégen, a fiúk stirölése..hmmmmmmmmmmm de régen is volt már :oops: :oops:

Ja és van ott egy lakókocsi..egy srác korival a lábán fotókat készit ezerrel...aztán a fotókat megveheted, illetve készitenek belőle kulcstartót bögrét stb...
Olyan jó lett egy kép rólunk, hogy megvettük potom 690 ft ért kerettel.. :)

Aztán itthon du 3 tól családi durmolás volt(miután a helyi étteremből "megfőztem az ebédet" :oops: :oops: )..kinyitottuk a nappaliban a kanpét és lefeküdtünk aludni mindannyian...
Mi aludtunk volna..de Léna piszkált minket és jókat rötyögött azon hogy hol az én orromat piszkálta, hol az apja szemét akarta kinyomni :twisted: :twisted:
Aztán őt a járókába raktam, és amikor elaludt akkor visszacsmpésztem magunkhoz :P :P :P :P
Olyan jó volt... :P :P

És a napot a szomszédban zártuk...ahol meg kellett volna beszélni a szilveszteri előkészületeket..ehelyett jót boroztunk ,ettünk ittunk, gyerekeztünk :oops: :oops: :oops:

Hát rég volt ilyen jó vasárnapunk...
Mindig ilyen kellene hogy legyen...

Majola!

Hmmmmmm nem lehet hogy ez tényleg attól a rksdfahgjdkla oltástól van???

Benianyu,And és többi ügyeskezű!

Le a kalappal :wink:

Ayse!

:roll: :roll:
Azért ne pánikolj jó????(utálok ilyet mondani...én már vonyitanék... :? :? )Viszont járj a végére..

Jucc!

Milyen találékony vagy...ügyesen kivágtad magad..

Prüdéria:

Egyáltalán nem vagytok prüdek...én sem nézem semmibe az toppless-t és társait.....
Hülyeség az egész..
És gyerek nem volt a bulin csak Léna...remélem nem veti vissza a fejlődésben a látvány :?

Na jó éjt megyek aludni....

M.

Kép

Kép
megann

Még egy gyors kérdés aztán tényleg húzok az ágyba...

Nem tudja valaki, melaszt hol lehet kapni?

Megann:

Miért vetné vissza Lénát a fejlődésben az, hogy melleket lát? :roll: A gyerekek ártatlanok, elfogadják a világot olyannak amilyen, nem fog rá semmilyen hatással lenni, nem is fog rá emlékezni sose. Nem emiatt gáz szerintem, hanem mert nem egy céges karácsonyi buliba illő dolog a meztelen nő, szerintem. Nemistudom talán Benianyu modnta, hogy ízléstelen és tényleg az. Azt sokkal jobban el tudom fogadni, ha kanbuliba vagy valami nagyon szabados baráti körbe hívnak strippert, az szerintem tök más, az számomra belefér egy vad buliba. De egy céges buli nem ez a kategória. Szerintem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziaszotk!

Totka
Köszönöm, hogy utánanéztél a teának. Kár,hogy nem adható :cry:
És köszönöm mindenkinek, hogy így szorít Nekünk.

Csinierika
Neked is nagyon köszönöm, hogy írtál.
ERről a Duphalac szirupról még nem hallottam.
Kipróbáljuk.
Tudod én is próbálok nagyon figyelni a táplálkozására, bár nagyon válogatós és nehéz vele. Normál esetben nem is lenne probléma a székletének az állagával mert csupa olyan dolgot fogyaszt ami hasznos. Csak hát Te is tudod, napok elteltével megkeményedik.
És kúpot ahogy van kikakilja.
Ti miért vágjátok el hosszában? Mert vékonyabb és nem annyira irritálja? Vagy miért?

Megann
Jó kis vasárnap lehetett :lol:

Benianyu
Nagyon tuti a naptár eleje. A Szüleidé lesz?

Rokica
Ne legyél magaddál annyira szigorú, bár tudom könnyű ezt mondani. MI is emberek vagyunk és bizony erőtpróbáló ha nem pihen eleget az ember.

Ayse
Ügyesek vagytok vásárlásügyileg.

Nekünk is kellemes napunk volt. Voltuk a Gödöllőn a kastélyban. Kellemes volt, bár irtó hideg. Ettem rengeteg kolbászt.
Aztán du átjöttek a BArátnőmék. Akinek fél évvel idősebb a kisfia. Nagyon édesek voltak a gyerkőcök. Bujócskáztak a szék mögött. Civakodtak a játékokon. Táncoltak. Etették egymást.

MOst próbálok olvasni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Rokica
Nem tudom sajnos.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

jóestét :)
Rókica, fogalmam sincs a melasz lelőhelyről, de a stripper sem tudom micsoda :oops:
ezzel a nővel kapcsolatban még mindig az villan fel nekem, ahogy Léna rátapint a lényegre, hiába, vizuális típus vagyok :oops:
én azért asszem kihagynám a következő rendezvényüket :wink:
egy csippendélsóra mindig kíváncsi voltam, de már valahogy azt is lekéstem azt hiszem :D

Megann! szuper családi vasárnap :D :D :D olyan jó lehetett!

Benianyu, nagyon tuti lett a naptárborító!!

Hajni, tűzvörös??! hű de bátrak vagyunk :wink: én egyszer mertem vörös csíkokat beleteteni a hajamba, de mivel inkáb piros volt, le is mondtam róla.
és nasivint használunk, azt a spriccelőset. az jó? és hátradöntjük az Esztit, hogy hátra csorogjon neki, azt tanácsolták.

KépKép
KépKép
and

Szia Juci!

Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy egy ekkora gyereknek elég a fél kúp! És szerintem ha hosszában vágod, akkor vékonyabb és nem annyira zavarja, és könnyebb is jobban bedugni. Érdekes, mert nálunk tényleg úgy van, hogy ahogy bedugom neki, max. 20 perc és kijön a kaksi. Egyébként a kórház után egy hétig paraffin olajat kellett adnom a gyereknek, azt hittem nem fogja lenyelni, de símán! Na attól aztán csúszott az anyag!
Az én babám is nagyon válogatós, bár be kell vallanom elég sok bébikaját kap. Nagyon figyelek rá, hogy minden másnap kapjon olyanokat, mint tökfőzelék, vagy paradicsomos akármi, reggelente mindig kap egy paradicsomot (imádja), aztán délután joghurtot és gyümölcsöt. Ja, és a nagyon sok folyadék is fontos! És minden délben kap egy kiskanál Vitacolan szirupot, ami amellett hogy vitamin, szintén lágyítja a székletet.

Üdv.: Erika
csinieri70

Sziasztok!!

Na engem is utolért valami nyavaja!! :(
Tegnap este olyan rosszul voltam,hogy azt hittem hivni kell az orvost!!
Tüneteim:iszonyatos fejfájás,torokfájás,minden végtagom fáj,hőemelkedés,és ami legrosszabb volt tegnap,úgy görcsölt a hasam alja,hogy alig birtam felállni!!Ha felálltam akkor is csak görnyedtem,mert ahogy léptem úgy hasitott a hasamban!!! :(
Ma már azért jobban vagyok,de még nem 100-as!!
Jajj,csak abban reménykedem,hogy Meli el ne kapja!!!!!!

Most kicsit olvasgatok,de nem biztos hogy válaszolok is,mert még a naptárak sincsennek megrendelve!!! :?

Szép napot nektek!!

ancsi26

Sziasztok!

Csak beesem én is. Nagyon rohanós napjaink voltak, ma végre pihenünk! Nati épp alszik! :D

Ancsi!
Húú, ez nagyon rosszul hangzik! :(
Drukkolok, hogy gyorsan túl legyél rajta és Meli ne kapja el!

Benianyu, Andrea!
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni, nagyon aranyosak vagytok! :)
Apa ma azt ígérte, elintézi valami normális helyen. 5pld kellene belőle, ennyit nem is kértem volna, hogy nyomizzatok ki! :oops:

Benianyu!
Tifet nem ajánl fel a program, csak jpeg-et és bmp-t. :(
Szerintem ez valami lebutított verzió lehet, mert van 1-2 funkciója, ami nem is működik.
Nagyon jó lett a montázsod! A pusziszkodós kép különösen édes! :D

Barbi!
Elárulod, hol van ez a tuti fodrászat? :D

Totka!
Szerintem tök jó a hajad!!!! :)

Ayse!
Szegény, olvastam, milyen vacakul voltál! :? Jobb már a helyzet?

Juci!
Úgy sajnálom Marcit és téged is! :( Nem igaz, hogy nincs valami megoldás! :(

Ne haragudjatok, de nem tudok mindenkinek reagálni, mert csak átfutni volt időm amit írtatok. :oops:

Mi jól vagyunk. Hétvégén vidéken voltunk családi ünnepségen, tegnap pedig a nővérem kislányát vittük moziba és pizzázni.
Szülinapja volt és azt gondoltam, jobban örül majd egy közös programnak, mint valami játéknak.
Most 8 éves és amikor még kicsi volt és nem volt Nati nagyon sokat pesztráltuk Apával.
Nati addig Nagyizott. :) Nagyon jól érezte magát, sírt, amikor a Nagyija átadta nekünk. :? Szép mondhatom....

Tegnap egy pillanatra azt hittem elájulok! :shock: :? :shock:
Ültünk a kocsiban, Nati hátul az ülésben. Nyügizett, így adtunk neki egy LEZÁRT tikk-takkos dobozt. Rázta, játszott vele, aztán egyszer csak csend lett. Hátranéztem és a doboz teteje és legalább 5-6 szem cukor a szájában volt. :shock: :evil:
Nagy nehezen kibányásztam a szájából, de egy szem benne maradt. Az istennek nem bírtam kiszedni, így megette. :?
Tök élvezettel szopogatta, én meg paráztam, hogy nehogy baj legyen belőle! :lol:
Nem lett...

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak gyors dobok fel pár képet! Majd jövök este ha sikerül! :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

(ezeket tegnap alkottam, vendégek voltak)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Barbi,And!
ne haragudjatok,de tényleg nagyon tolonganak apóséknál(ill.após sosincs a rendelőbe,annyi beteghez megy ki),Karácsony után már biztos szivesen kiszívja a nózikat Zsuzsi,mi is kint vártunk az udvaron nehogy benyaljunk valamit a bacival teli helyen!
amúgy az istennek nem múlik el se nekünk,.se Fanninak a taknyi,mert sorba jönnek a fogak és különben is tél és hideg van,de legalább nincs túlfertőzve!
nagyon én se tudok mostanság jönni a Karácsony miatt és nagyNyúl is megfenyített már!megértem!
azért persze jövök-jövegetek,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Ne haragudjatok ram, hogy igy eltuntem, de el vagyok veszve minden szempontbol. :cry: Ugye egy hete voltunk Parizsban, ami nagyon jol sikerult, leszamitva, hogy mire hazaertunk Balazs, akire ugye a dada vigyazott :oops: nagyon beteg lett. Penteken reggel meg tok jol volt es csak ugy csicsergett, vasarnap este meg amikor hazaertunk, hat :cry: :cry: majd 40fokos laz, szem es arcureggyulladas, teljesen el volt dugulva az orra stb-stb. dada mondta, hoy szombat estig minden jol ment, de az esti furdesnel mar elkezdett sirni es megallas nelkul mamazott, majd vasarnapra teljesen beteg lett :cry: :cry: Ennyit a vakaciorol, bar megerte akkor is, olyan jo volt ez a nehany nap a nagyfiammal. Szoval, egesz ezelotti heten kuraltam a kicsit, antibiutikum aminek hatasara hasmenese lett, szerdan korhaz mivel nem akart inni, stb-stb es eleg volt, ha kikerultem a latoszogebol mar uvoltott. Tegnap este mar kis kope volt, erre ma reggelre meg kohog, olyan igazi tudos, szamarkohogese van.

Totka,
Aranyos vagy, hogy hianyoltal, de meg nem vagyok otthon, majd csak csutortokon megyunk, ezert is agyok letorve, mert a kicsim, fentebb irtam a nagy meg a fejet fajlalta reggel, bar elment suliba, remelem semmi komolyabb baja nem lesz neki.

Olvasom, mennyi beteg babank van megint, mindegyuknek jobbulast, ugyanugy mint Aysenak is es remelem Ancsi te is jobban erzed magad mar!

Nagyon ugyesek vagytok ebben a sutkerezesben, en ebben az evben anyukamra hagyom ezeket a dolgokat, mar nagyban kesziti is oket en meg csak pihizek majd :roll: :oops: :lol:

Baratnokerdesben csak annyit mondanek, hogy sajnos nekem is van rossz tapasztalatom, de en nem foglalkozok azokkal, akik nem voltak mellettem amikor szuksegem volt rajuk, valahol ez is mutatja, hogy mennyire baratok a baratok! Akkor meg mar hiaba jonnek, amikor minden rendben, ep most kuldtem el a fenebe egy "baratnomet", akirol majd egy eve nem hallottam, erre felhiv tegnapelott abbol a "szereny" alkalombol, hogy hallotta megyek Magyarorszagra, hoznek-e neki ilyen es ilyen dolgot onnan stb.... :evil: :evil:

Megann,
Elhulve olvastam a vetkozosno storyt, hattttttttttttttttttttt :oops: valoszinuleg en is prud vagyok, de :evil: :evil: :evil: :shock: ennyit.
Jaj de jo vasarnapod volt, en is imadok korcsolyazni!!!!!

Nekem sajnos nem ez volt a legjobb hetvegem, penteken meghalt a ferjem legjobb baratjanak a nagyija, o nevelte fel, az anyja elhagyta, igy ferjet nem is lattam szinte, egyedul voltam a gyerekekkel es Balazs valami eszmeletlen modon kibuktatott. Nem akart aludni delutan es estere meg csak hisztizett. Semmi nem volt jo neki!!! Ayse, latod, nem csak a tied hisztizik :cry: :lol: . Tegnap este, amikor vegre elaludt, eltoltottem egy kis idot a naggyal is, ferj hazajott, valami 9h tajban, elegge le volt torve, szervezik az utat a baratjahoz, magahoz veszi a nagyapjat, szoval nem volt miert haragudnom ra, de akkor is, szegeny, amikor megkornyekezett, hogy turbekoljunk egy kicsit :oops: :oops: :oops: :twisted: teljesen kifordultam magambol. Ugy kiabaltam, mint meg sose. :oops: :oops: :cry: Persze utana meg sirtam, hiszen nem volt igazam, de utalok igy eltolteni egy hetveget, raadasul ebben a szar idoben meg ki sem lehetett menni. Szoval Rokica, lehet, hogy rad szorulok??????????
Ferjem meg csak annyit mondott, hogyha nem tudna, hogy spiralom van, akkor azt hinne terhes vagyok!!
Szerintem meg csak faradt! Ezert is fogom magam elkenyeztetni!!!!!!!!! otthon!

Totka,
Szerintem nagyon jo lett a hajad, formara is es szinre is, egyebkent jobb talan ez, az ego voroset tenyleg hordani kell, viszont az tuti, hogy egy sotet alappa csodas a pirositott melircsik is. De ne mar, nagyon jo ez igy!!!!

Na mgprobalok reagalni meg, de most megyek a suiba a nagyert!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Na Csajok!

Akkor most csak gyorsan annyira futja az időmből, hogy a képeket feldobjam, később jövök!!!

NEm tudom mi van ezzel a vacak géppel, de olyan fakók a színek, hogy csak na!

Juci!
Nagyon köszönjük a vendéglátást, reméljük, nem hagytunk túl nagy felfordulást magunk után!

Benianyu!

Neked pedig külön köszönjük, hogy a Te jóvoltodból ott lehettünk Jucinál.
Megy a drukk, hogy Apa ne legyen túl mérges!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
kuha

Jajj,mostmár tudom miért volt ilyen csend ma itt!!! :D :D

Nagyon jók a képek!!!
És ez a Kristófbaba!!! :D Egyszerűen gyönyörű!!!És Bodza nagyon jól nézel ki!!! :D

ancsi26

Halihó!

Én is bekukk....

Benianyu!
Előbb leléptem 2A felé, gondolom észrevetted...köszike.... :D
Azér a Szentmihályit igy is sikerült jól megszivnom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Juci!

Köszönjük szépen a vendéglátást, a meghivást és a kaját, meg a kávét...meg a mindent..
Bevallom hogy néha már nagyon kezdtem magam furán érezni, hogy szegény Marci nyűglődik és mi meg a nyakatokon heherészünk....megfordult a fejemben hogy talán jobb lett volna idő előtt lelépni :oops: :oops: hátha Marci nyugodtabb lett volna :oops: :oops:

Hmmmmmmmmmmmmmm még egy szó......
Olaj.....

Én nem tudom és nem is akarom kifejteni bőven...de én is hallottam már olajkúráról :shock: :shock: ..igaz egy nagyon beteg kislány esetében.....és teljesen már problémára...
De most hogy belegondolok....lehet hogy az olajnak valóban van ilyen jótékony hatása is...
Ja és a beteg kislánynak természetgyógyász javasolta....úgyhogy ha jól emlékszem holnap mentek...talán rákérdezhetnél, hogy esetleg nem lehetne e kisérleti jelleggel alkalmazni Marcinál????
(padlóra estem amikor hallotta mennyi is volt a kislány előrit napi adagja....de nyilván tudják hogy miért ajánlották)

Na megyek pakolászni.....

Kics....ett jó......

Lehet hogy holnap helyett ma kell menni vacsorázni férjem kinai haverjával ...... :? :?
Több mint valószinű hogy akkor én ezt most kihagyom...mivel nincs gyerekfelvigyázónk....

Kuha!

Ezek a szerelmesek........ :P :P :P :P :P :P :P :P :P

M,

Kép

Kép
megann

Na vakker....nemhogy jönnek, de még itt is alszanak...és nem csak ma....holnap is...... :shock: :shock: :shock:
Most rongyolok le a közértbe reggelinek valóért.... :shock: :shock:
M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?