Jó estét mindenkinek,
csak idetaláltam én is...
Ildi, nem semmi a sztorid, hát én is tuti káromkodtam volna
A télapó meg egyszerüen röhej!!!
Nekem s van homeos könyvem, de nekem német, itteni. Nagggyon jó, átböngésztem az egészet és kiírtam belöle, ami nekünk kellhet, azokat be is szereztem, mindig van itthon alapból.
Mondjuk nekem annyiból volt egyszerü a konyv, hogy apa hozta, mert ök csinálták (nyomda -kiadó ) szóval nem kellett megvennem. Volt egy idö, mikor sok ilyen jellegü könyvet csináltak, hozott nekem akupresszúrásat, amolyan ayurvedahoz hasonlót, egy csomó diétás, egészséges étkezöset ( bár ezek nem használtak
)
Szirom, jobbulást nektek, tényleg szívd Miksa orrát, meg sapizzatok meg mindent, nehogy szegényke visszaessen! Olyan rossz ez így télen! Nekünk most szerencsére nincs semmi bajunk, Ábelnek kicsit folyik az orra, mi is szívjuk, én is tüsszögök. Bár nálam lehet, hogy allergia, mert itt az enyhe idö miatt már vannap pollenek mogyoró meg miegymás
De szerintem csak megfáztunk egy kicsit.
Te meg igyál mézes teát sok citrommal és szedd a homeos cuccot, még ha úgy érzed, hogy nem használ is.
Megértelek, hogy örülsz, hogy nem kell mennetek sehová karácsonykor. Mi is épp ezért nem megyünk haza. Ábel tuti beteg lenne, nem is kicsit, meg az a sok stressz, nincs saját fája, nem tudja, hogy mi van igazából, ááhh, nem jó az! Így meg nyugodtan ünnepelhetünk a szüleimmel.
Gabi, ezt a nintendo wii-t megnézem én is, nálunk is imádja apa az ilyeneket, de ez még nekem is bejönne szerintem. Most e´pp a playstation2-ön lóg, de én azt nem nagyon komálom. Ez viszont bejönne. Lehet, hogy megkapja karira sutyiban, biztosan nagyon örülne neki.
Jó, hogy el tudtatok menni Lackßoval vásárolni, hogy mégis meg tudtad oldani a dolgot. Mondjuk nekem nagyon hosszú kendöm van, még ha öt abátot vennék is föl, akkor is átérne szerintem.( jó drága is volt ) de remélem a második babával még jobban ki tudom majd használni.
A gyógyszer után azért nem kell várnom, mert ez elég gyenge, Ábel is azonnal jött utánna. Na persze ehhez az is kell, hogy a ciklusom azonnal rendezödjön, vagyis hogy a pé meg mindenfajta hormonális dolog azonnal és jól müködjön. Lutri, de remélem megint bejön
Márti, tényleg, mesélj, perzse csak ha apa engedi
Na viccet félretéve, remélem minden rendben van, volt, apa egyben van még.
Merre jársz?
Beszti, hát, ha így folytatod, akkor a garnélád tényleg beelöz! Drukkolok én is, csak azt tudom mondani, amit az elöttem szólók: málnalevéltea, homeós cuccok. Akupunktúráról is hallottam már, ami erre jó. De lehet, hogy egyszerüen csak a Jézuska akarja hozni a kismanót egyenesen a karácsonyfa alá!
Ja, tegnap a szomszédasszonynál, ne tudjátok meg! Négyen voltunk összesen, meg 5 gyerek. A gyerekek randalíroztak, neveletlenkedtek, mindent megfogdostak, leszedtek, szétszedtek stb. Mondanom sem kell, hogy Ábel nem csinált semmi ilyesmit, hanem szépenjátszott Samuellel, ami kicsit meglepett
De legalább látták a sváb nöcik, hogy milyen jólnelvelt
Naszóval amolyan pletykakör volt, jó kis sváb anyócákkal, begyöpösödött, maradi, mindent jobban tudó fajtából
Néha hozzászóltam valamihez, de legtöbbször csak ültem és röhögtem mgamban, ahogy mindenki a saját kis élatét dícsérgette, hogy nekik milyen jó és minden milyen tökéletes és milyen tökéletes gyerekeik vannak, akik ráadásul angyalok és a férjük is milyen tökéletes és egyáltalán.... Közben mondanom sem kell, hogy nem így van.
Na mindegy. Aztán haza is jöttünk nemsokára, Ábel is akart már jönni, uncsi volt talán neki, nem tudom.
Na erre ma felkeltünkdélután, alig kezdtünk el játszani, csöngetnek. Mondom hurráááá!!! Szomszédasszony az ajtóban, gyerek be, Ábel örül, anya nem.
De legalább most azért csöngetett be, hogy pénteken meghív minket vacsorára. Na erre kicsit felengedtem én is, hogy nem csak nálunk vagyunk mindig. Ez volt fél ötkor. Szerintetek mikor mentek el? Na? negyed kilenckor!!!! A gyerekek megvacsoráztak( pizzát sütöttem nekik, meg volt ebédröl csirkepaprikás ) a csajszi felkajálta a rossz amerikai csokinkat, amit kaptunk, ennek mondjuk örültem, mert legalább valakinek ízlett. Aztán mikor Ábelt elkezdtem pizsibe öltöztetni, meg már igen dörzsölhgette a szemét, akkor nagy nehezen hazamentek
Pedig már kezdtem volna megágyazni a nappaliban
Ikeába akartunk menni, de hát így nem lett belöle semmi. De legalább Ábel elvolt, na meg talán a csajszi is észrevette magát és azért hívott meg kajcsizni.
Ábel mostanában megint tiszta dilinyó, délben csak velem hajlandó aludni, különben üvölt, zokog, fél egyedül, ha pedig megmozdulok, akkor felül rögtön, akármilyen mélyen is alszik és elkezd üvölteni, hogy anya maradj itt! Nem tudom mi ütött belé megint, így most ki sem tudok töle jönni.
De remélem ez is elvonul hamar.
Nna, asszem befejezem, nem jöttem egész nap, most nesze nektek, jól bepótoltam
megyek is
puszi mindenkinek
Motiot