Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Megint lemondtam az ovit, Miksa tényleg elkapta tőlem ezt a nyavalyát. Az éjjel fájt a torka, folyik az orra, de szerencsére nem lázas. Remélem, nem is lesz. Most ezerrel szívom majd az orrát, nehogy megint baj legyen a fülével, meg nyomjuk a vitamint és a graepfruitmagolajat.

Gabi! Basszus, hülye betegségek! Gyógyuljatok meg! Állítólag ez a posvány idő is benne van, nem fagy be a bacik, vírusok feneke.

Az este elírtam egy mondatot, nem azt akartam írni, hogy nem utazunk Szekszárdra, hanem hogy SEHOVÁ, és ez a lényeg :wink:

Gyertek lányok egy picit :wink:

Ui: elfogyott a kávé :evil: , zöld teát iszom, rémes, de komolyan. Ennyi erővel megcsinálhattam volna a palástfű-cickafarkfű keveréket is...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szegény Szirom!!!
Sajnálak benneteket, hoyg betegek vagytok, és szegény kis Miksa már megint visszakapta az egészet :(
Olyan rohadtság, hogy az ember beadja a gyerekét oviba, aztán októbertől áprilisig 2 hetente beteg a gyerek.
Szegény kicsik állandóan egymást fertőzik.
Leventééknél is múlt héten 8-an hiányoztak, a héten meg 6-an.
Én két kicsinyem is fikis megint.De ez most nem tűnik olyan vészesenek.Kapják hetente egyszer az oscillo-t, meg naponta kétszer kéne adnom az echinaceát(de mindig elfelejtem) :(
Karira meg kapok (magamtól) egy homeós könyvet, hadd okosodjak. :D (meg egy koktélosat is :lol: )

Mi se megyünk karikor sehova sem(se Hévíz :( , se szülők), anyu jön karácsony másnapján,. Anyós is bejelentkezett, de szerintem 10% esély van rá, hogyel is jöjjenek, tesómék meg jan. elején jönnek.
Barátnőmék meg lehet, hogy itt szilvesztereznek.
Szóval nem fogok akkor sem unatkozni.
Bár most már nyugalmat szeretnék, meg elmenni valahova az urammal kettesben. :lol:
Rita :wink: , mindig mondogattad, hogy hogy irigyelsz engem, hogy a gyerekeim nélkül nem is mennék sehova, na , asszem eljött az idő.
KÉNE 2 NAP MAGÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit be vagyok sokallva, lehet, hogy a karácsonyi készülődés is, de baromi fáradtnak érzem magam.
Nincs kedvem semmihez, csak ülnék, aztán bámulnék magam elé bután. :roll:

Na, mindegy, két nap, aztán túl leszek rajta.
Lehet, hogy a hideg idő is teszi ezt velem.
Végülis elég jól palástolom, még az uram sem vett észre rajtam semmit. :D
Végülis nincs is semmi bajom, csak csöndet szeretnék magam körül ennyi. :D

na, most én voltam panaszórás.


Szombaton jól megszívtam(lehet, azóta vagyok fáradt) :lol:
Elmentünk reggel Mikulás-túrára.
Ugye ahova sütit is ütöttem(ez volt az utólsó, hogy ettek a sütimből :wink: )
Reggel 9-kor indultunk az Erzsébet-parkból(vagyis 1/4 10 volt, mire elindult az első csoport.
3 csoport ment, különböző állomásoknál kellett megállni.
Na, elindultunk.Levente jól elöl ment, én utána babakocsival + Olival mellettem(apa persze dolgozott Pesten), egyszercsak kezdtük nem látni a csoportunk elejét.
Olivér is meghülyült(elég hamar), , beleültettem Natika öléba, úgy toltam akocsit.
Na, kiértünk az Erzsébet parkból, jött az erdő.
Csak mentünk,mentünk, bokrok, szántások, szar földút, gider-gödör, Olit továbbra is a kocsi elején ültetve toltam, kabát már nem volt rajtam, csak egy vékony hosszú újjú, meg egy póló fölötte.Folyt rólam a víz :shock:
Kicsit kezdtem kiakadni, kétszer hívtam fel az uram, már bőgés határán voltam, Olivért majdnem kiborítottam a kocsiból egy csomószor, a csapanyomokba feldőlve (még szerencse, hogy baromi nagy kerekei vannak a kocsinak),
Egyszercsak kiesett a kabátomból a telefonom, meg a kocsikulcs, még szerencse, hogy észrevettem, jól néztünk volna ki.
Bár jöttek utánunk, csak megtalálta volna valaki.
Aztán csak mentünk-mentünk, bőgtem megint majdnem, anyáztam, káromkodtam, kiabálta, senki se hallotta. :lol:
Elmondom, hogy 10.50 percre értünk oda a végállomáshoz.
Annyira kivoltam, hogy csak na. :x
Állítólag volt egy rövidebb út is, de azért kellett arra jönni, hogy minél messzebb legyen. :shock:
Na, akkor én rendeltem egy taxit hazafele, tényleg volt egy rövidebb út is, egész jó minőségű(már ami egy erdőben jó minőségnek számít) :roll:

Azért voltam rohadt ideges, mert amikor elindultunk senki se közölte, hogy ne induljak el babakocsival, két kicsivel, mert nem fogjuk bírni.
Hát kapják be, ezek után nem megyek semmi ilyenre, meg még sütöttem is nekik.
Ja, mikor odaértünk, már csak 3-4 muffin volt a 25-ből :roll:

Szerncsére egy kis talpfájáson kívül semmi bajom nem lett.Este kicsit lehűtöttem magam egy-két soco+gyömbérrel :lol:

Hát ennyit a szombati túrámról :shock:


Rita, grat. a 4-esekhez!!!! :D :D
Motiot, mi volt a szomszédaszonynál??? :lol: :lol:
Gabi, azért próbáljatok meg pihenni :D
Márti, urad???? :wink: :wink:
Beszti, még mindig egyben????? :D
Szirom, további jobbulást(egyél homeós bogyeszokat, köhögésre meg stodal szirup)

Csók

vas
 
 


Ildi! Szegénykéim, ennyit a Mikulás-túráról... :evil: Basszus, hasonlóan bepöccentem volna én is...

Tanácsokat köszi. Közben beszéltem a doktorral, aki azt mondta, hogy baromira figyeljünk oda, mert visszamehet a fülére. Fülmelegítős sapka, Bioptron-lámpa, orrspricni és -szívás, Cebion, graepfruitmagolaj meg Mucopront mennek, de melegszik a gyerek basszus, mindjárt mérem a lázát. Az előbb 37,1 volt, addig nekem is fölment, de az még nem gáz. Azt mondta a doki, hogy ha a füle fáj vagy lázas, akkor mennünk kell hozzá. A francba, annyira sajnálom szegényt :cry: És ezt most nem is az oviban kapta el, hanem fogalmam sincs, hol. Én hoztam valahonnét :cry: Pedig nem is nagyon voltam sehol, ahol meg voltam, ott együtt voltunk. Szekszárdon senki nem beteg.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

ja, és ami kimaradt:
A télapó el se jött!!!! :shock: :lol: :evil:

"műszaki okok miatt"
Nem tudom milyen műszaki hibája lehet egy télapónak :roll:
vas
 
 


Sziasztok!

Márti,
szegény Apa :( Nagyon sajnálom szegényt, de azért az jó, hogy a mintát otthonról viheti :) Egy kis vizsgálat és megnyugodhat, téged fognak szerintem inkább szétszedni. :( Ugye ma volt a párod? Mesélj, mi volt, mit mondtak?

Rita,
gratula a vizsgákhoz!

Szirom,
szegény Miksa, na és persze Te is! Drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljatok! Látod, én sem tudom, honnan szedtem össze a torokfájást... Lázam nem volt, de a fejem nagyon fájt :( Az én terápiám a hársfatea volt, sok mézzel. Meg narancslét ittam, sok gyümit etem, és Glycosept-oldattal gargarizáltam :) Éjszaka is :( De most már sokkal jobb!
Korábban írtad, hogy kössem magamra Lacust a kabátra: hát, úgy talán a kendőm már nem lenne elég hosszú. Ha mindketten beöltözünk, jóval vastagabbak vagyunk... Most azt próbáltam ki, hogy Lacust jó meleg polár overálba öltöztettem a rendes rugi fölé, kapott dupla sapit és meleg tutyit a lábára, és a saját pulcsimra kötöttem, magamra vettem egy vékonyabb, de nagyméretű kabátot, amivel be tudtam takargatni Lacuskát. Így nem fáztunk :) Vásárolgatni voltunk így Óbudán a Stop-Shopban, nagyon sokan megnéztek bennünket :D De nagyon-nagyon kényelmes volt így! Lacus szuper jót alukált rajtam :)

Ildi,
homeós könyv :) Milyet veszel? Én is egyre jobban érdeklődök iránta, most vettem magamnak egy újabb fejfájás elleni bogyeszt :) Kaptam a gyógyszertárban (ingyen) egy kis kiadványt: Homeopátia mindenkinek, mindenkorra. Ez egy Bioptron-kiadvány, vékonyka füzet, de egy csomó szer benne van, mármint hogy milyen bajra milyen bogyót javasolnak. De persze szeretnék elmenni egyszer homeós orvoshoz, hogy az alkati szereimet meghatározza :) Csak idő kérdése...
Mikulás-túra: hát, nem irigyellek! De hát miért nem szóltak nektek? Még jó, hogy a babakocsitok bírta az utat! A miénk nem bírná, pici kerekű.
Karácsonyi fáradtság: hát, ilyenkor annyi mindent csinál az ember... Aztán az ünnep után meg kifekszünk :)

Motiot,
köszi a chamomilla leírást, olyat még nem vettem, kicsit megfeledkeztem róla, mert Lacus jópár napja nem sírt hasfájósan :):):) De azért szeretném beszerezni ezt is!
Hát akkor hajrá-hajrá a babaprojekthez!!! Olyan jó, hogy a bogyószedés után nem kell várni hónapokat! Nekem annak idején kellett, hogy rendeződjön a ciklus.

Beszti,
mizújs??? Egyben még???

Nálunk minden rendben, Zsolti ma már jobban érzi magát :) Az én torkom is egész jól van, ahogy Sziromnak írtam. Igazából azért sem írogattam, mert beszereztünk egy szuper jó új játékot :) Mesélek róla egy kicsit. Szóval ez egy új konzol játék, a neve Nintendo Wii, talán már hallottatok róla. Most jelent meg Magyaro-n, pénteken lehetett először megvásárolni, és az én uram - mivel már jó előre megrendelte - még aznap hazahozta :D Nagyon érdekesen kell vele játszani: van hozzá egy kontroller (nekünk kettő, hogy mindkettőnknek saját legyen), vezeték nélkül, akkora, mint egy kisebb tv-távirányító, jól kézreáll. Nos, azzal kell játszani, de nem gombokat nyomkodni, hanem hadonászni: teniszjátéknál mint egy ütőt fogni, vagy ha kardozol, akkor is úgy hadonászni, mint ha igazából kardoznál :):):) Nos, a géphez adnak sport játékokat: teniszeztünk, golfoztunk, baseball-oztunk, tekéztünk :) Naggggyon jó!!! Totál izomlázam van :D A jobb karom (amivel ütögetek) ezerrel fáj. Ez azért is tetszik, mert az ember nem ül a gép előtt és nyomkodja a gombokat, hanem effektív dolgozik, izzad, mozog! Szóval szuper! És hát azért nem volt időm, mert ezzel szórakoztunk :D

Persze nem tudtunk volna így játszani, de Zsoltika pár napot Szentesen töltött, lovagolt is, így volt időnk :) Tegnap haza kellett hozni, mert apósom kórházba került :(

Emellett még vásárolgattunk is egy kicsit, a férjemet elcipeltem a C&A-ba, és nagyon tetszett neki! Magamnak akartam új farmert, azt végül nem vettünk, de a férjem jópár dolgot beszerzett, és Zsoltikának is vásároltunk :):):)

Karácsonyra túl sokat nem készültem, de az ajándékok már megvannak. Viszont a díszeink szalagjait mindet átkötöttem! Ugyanis vastag aranyszín kötőik voltak a díszeknek, és elég bénán mutattak a fán, így kaptak szép sötétzöld fonalat, de azért ez is jó sok időt vett igénybe, na meg ezt sem lehetett akármikor, nehogy Zsoltika meglássa :)

Mától nálunk is van Minimax :) Behangoltuk :D Zsoltika nézi nagyon :)

Lacus pedig tegnap hasról hátra fordult! De csak egyszer csinálta, szerintem véletlenül :D

Még annyi, hogy beüzemeltük a webkameránkat, tudunk dumálni :) Ildi, nálatok ugye van skype? Kinél van még? :)

Most mennem kell, de azért jó volt végre jönni és írni!

pgaboka
 
 


Ildi!

Aha! :D:D
De szerintem mi már így is maradunk. Tegnapi vizsgálat alapján baba még mindig nagyon fent, méhszájam nem nyílt és nem is puhult (nyílni állítólag nem is kellene 4. gyereknél, de puhulni igen). 8-a terminusnak tuti nem volt jó, lehet, hogy még az általam számolt 12-e is korai...

Télapó: biztos lerobbant a szánja...:D:D:D

Ja, és "várandós" az egyik garnélám, ha így haladunk, előbb "megszül", mint én! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szirom!

Hű de bunkó vagyok: jobbulást mindkettőtöknek! :) :)
beszti
 
 


Köszi mindenkinek! Porszívót ki se húztam ma, egész nap itt van készenlétben és nagyon sokat használtuk is. A doki azt mondta, annyiszor csináljuk, ahányszor az orromat fújnám. Hát akkor nincs határ :wink: Meg a lámpát is többször is bevetettük, szerencsére Miksa egyedül is odafogja magának, és tetszik neki. Talán használ, mintha kicsit jobban lenne. Láz nincs :D

Beszti! Iszod a teát? A málnalevélteát. Meg nyomjad a homeós bogyókat, hátha!!! Ha én szülés előtt hallottam volna ezekről, tuti bevetem!

Ildi! Valami homeós, torokra való szopogatós nekem is van, de én úgy veszem észre, hogy nem nagyon hat. Mindegy, a semminél jobb.

No, épp akartam kérdezni a Mikulást, merthogy nem említetted a mesében. Nem semmi :evil: Kié volt ez a fantasztikus szervezés?

Gabi! Örülök, hogy találtál megoldást a kendőre!
Ez a játék elég érdekesen hangzik. Én még Nintendo-t se láttam élőben :oops: Először azt hittem, Zsoltikának vettétek :wink:
A C und A-ért irigy vagyok, én hetek óta nem jutottam el sehová...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Elmentem ma előbb Leventéért a suliba, Natika kicsit másképp aludt, mint szokott, most így jött ki jól.
Épp most bólintott el megint(elméletileg most indulnánk) :D
A Mikulás-túra egy negyedikes ofő szervezése volt, nem is lett volna oylan gáz, ha nem kellett volna Olit is felpakolnom a babakocsira, különben egész jól elevickéltem volna egyedül Natikát tolva, de mivel a +16 kilós gyereket is rápakoltam a meglévő 12kg kocsihoz, Natka kb 7,3 + a ruhák, így lett vagy 36-37 kiló.Na, így már húzós volt.Még sík terepen is az lett volna.
Télapó passz, hogy miért nem jött el, kicsit ciki volt nekik szerintem :lol:
De úgy kellett nekik!!! :lol: :lol:


Szirom, nekem is azt mondta a doki, hogy annyiszor szívjam az orrukat, ahányszor én fújom.Végülis ez így logikus.
Nekünk is állandóan elöl van a porszívó :roll:

Gabi, szerintem nem bioptronos füzetkét kaptál, hanem Boiron-ost :D
Én ezt vettem, ez is bioron-os.
Kép
Általában a bogyók úgyis azok, én még a Remeda márkájúakat ismerem.
A kis füzet nekem is megvan, edig abból próbálkozgattam.
Nintendo biztos jó lehet, bár mi ilyenekkel nem játszunk, egyszer vettünk Leventének playstation 2-t, de nem használta, el is adtuk, persze a most mejelent xbox(vagy valami ilyesmi :lol: ) kéne neki.
Nagy fityisz :lol:
Gabi, mennyi kilós most Lacus????
mi hétfőn megyünk mérésre, kíváncsi leszek mekkora lett a minicsajom :D

Ó, Beszti, te szegényke!!!
nagyon ragaszkodik hozzád ez a kis bébike
Lehet tényleg beelőz a garnélád?? :wink:
Én aztán szedtem szülés előtt bogyókat, ittam teát,gátmasszázst csináltam, és lám kipottyantottam egy kiscsajt :D (szó szerint :lol: )

Igen Gabi van skype még mindig, de nem nagyon szoktunk bejeletkezni, bár most a napokban többet használtuk, most is bevagyok

vas
 
 


Szirom, itt vannak különféle készítményke náthára, torokgyuszira, rekedtségre...stb
http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... iteComplex

De ez az oldaluk, vannak érdekes dolgok
http://www.boiron.hu/
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi,
tényleg boiron, elírtam :D Nálunk ezek a gépek alapfelszereltségek :D A férjem egy egész másmilyenre már fejlesztett játékot, és nagyon szereti őket. Playstation az nincs nekünk, nem szeressük :D A Nintendo sokkal jobb.
Lacus a tegnapi mérés szerint 6420 gramm...

Szirom,
dehogy veszünk ilyet Zsoltikának!!! :D Mondjuk nagyon jók a sportolós játékok, nálunk kardozós-ütögetőst nem lát (boxolni nem fogunk), de élőben amúgy sem látta még a játékot.
Remélem, gyorsan kievickél Miksa a bajból, használjátok csak a porszívót szorgalmasan!!!

Beszti,
csatlakozom az előttem szólókhoz, málnalevél teát tényleg igyál! Nagyon jót tesz, nekem totál puha is volt a méhszájam :)

Na megyek, ezer teendő van itthon. Beindult a vendégjárás is nálunk, jönnek-mennek az emberek, hétvégére is rokonokat várunk. Remélem, betegséget nem hoznak :( Nem olyanok amúgy, ha bármi bajuk van tuti nem jönnek, de hordozhatnak bacit úgy is, hogy még nem is érzik :(

Na megyek. Puszi!

pgaboka
 
 


Jó estét mindenkinek,
csak idetaláltam én is...

Ildi, nem semmi a sztorid, hát én is tuti káromkodtam volna :wink:
A télapó meg egyszerüen röhej!!!
Nekem s van homeos könyvem, de nekem német, itteni. Nagggyon jó, átböngésztem az egészet és kiírtam belöle, ami nekünk kellhet, azokat be is szereztem, mindig van itthon alapból.
Mondjuk nekem annyiból volt egyszerü a konyv, hogy apa hozta, mert ök csinálták (nyomda -kiadó ) szóval nem kellett megvennem. Volt egy idö, mikor sok ilyen jellegü könyvet csináltak, hozott nekem akupresszúrásat, amolyan ayurvedahoz hasonlót, egy csomó diétás, egészséges étkezöset ( bár ezek nem használtak :lol: :lol: :lol: )

Szirom, jobbulást nektek, tényleg szívd Miksa orrát, meg sapizzatok meg mindent, nehogy szegényke visszaessen! Olyan rossz ez így télen! Nekünk most szerencsére nincs semmi bajunk, Ábelnek kicsit folyik az orra, mi is szívjuk, én is tüsszögök. Bár nálam lehet, hogy allergia, mert itt az enyhe idö miatt már vannap pollenek mogyoró meg miegymás :cry:
De szerintem csak megfáztunk egy kicsit.
Te meg igyál mézes teát sok citrommal és szedd a homeos cuccot, még ha úgy érzed, hogy nem használ is.
Megértelek, hogy örülsz, hogy nem kell mennetek sehová karácsonykor. Mi is épp ezért nem megyünk haza. Ábel tuti beteg lenne, nem is kicsit, meg az a sok stressz, nincs saját fája, nem tudja, hogy mi van igazából, ááhh, nem jó az! Így meg nyugodtan ünnepelhetünk a szüleimmel.

Gabi, ezt a nintendo wii-t megnézem én is, nálunk is imádja apa az ilyeneket, de ez még nekem is bejönne szerintem. Most e´pp a playstation2-ön lóg, de én azt nem nagyon komálom. Ez viszont bejönne. Lehet, hogy megkapja karira sutyiban, biztosan nagyon örülne neki. :wink:
Jó, hogy el tudtatok menni Lackßoval vásárolni, hogy mégis meg tudtad oldani a dolgot. Mondjuk nekem nagyon hosszú kendöm van, még ha öt abátot vennék is föl, akkor is átérne szerintem.( jó drága is volt ) de remélem a második babával még jobban ki tudom majd használni.
A gyógyszer után azért nem kell várnom, mert ez elég gyenge, Ábel is azonnal jött utánna. Na persze ehhez az is kell, hogy a ciklusom azonnal rendezödjön, vagyis hogy a pé meg mindenfajta hormonális dolog azonnal és jól müködjön. Lutri, de remélem megint bejön :wink:

Márti, tényleg, mesélj, perzse csak ha apa engedi :lol: Na viccet félretéve, remélem minden rendben van, volt, apa egyben van még.
Merre jársz?

Beszti, hát, ha így folytatod, akkor a garnélád tényleg beelöz! Drukkolok én is, csak azt tudom mondani, amit az elöttem szólók: málnalevéltea, homeós cuccok. Akupunktúráról is hallottam már, ami erre jó. De lehet, hogy egyszerüen csak a Jézuska akarja hozni a kismanót egyenesen a karácsonyfa alá!

Ja, tegnap a szomszédasszonynál, ne tudjátok meg! Négyen voltunk összesen, meg 5 gyerek. A gyerekek randalíroztak, neveletlenkedtek, mindent megfogdostak, leszedtek, szétszedtek stb. Mondanom sem kell, hogy Ábel nem csinált semmi ilyesmit, hanem szépenjátszott Samuellel, ami kicsit meglepett :wink: De legalább látták a sváb nöcik, hogy milyen jólnelvelt :wink: :lol:
Naszóval amolyan pletykakör volt, jó kis sváb anyócákkal, begyöpösödött, maradi, mindent jobban tudó fajtából :lol: :lol: :lol: Néha hozzászóltam valamihez, de legtöbbször csak ültem és röhögtem mgamban, ahogy mindenki a saját kis élatét dícsérgette, hogy nekik milyen jó és minden milyen tökéletes és milyen tökéletes gyerekeik vannak, akik ráadásul angyalok és a férjük is milyen tökéletes és egyáltalán.... Közben mondanom sem kell, hogy nem így van. :lol: :lol: :lol: Na mindegy. Aztán haza is jöttünk nemsokára, Ábel is akart már jönni, uncsi volt talán neki, nem tudom.
Na erre ma felkeltünkdélután, alig kezdtünk el játszani, csöngetnek. Mondom hurráááá!!! Szomszédasszony az ajtóban, gyerek be, Ábel örül, anya nem. :lol: De legalább most azért csöngetett be, hogy pénteken meghív minket vacsorára. Na erre kicsit felengedtem én is, hogy nem csak nálunk vagyunk mindig. Ez volt fél ötkor. Szerintetek mikor mentek el? Na? negyed kilenckor!!!! A gyerekek megvacsoráztak( pizzát sütöttem nekik, meg volt ebédröl csirkepaprikás ) a csajszi felkajálta a rossz amerikai csokinkat, amit kaptunk, ennek mondjuk örültem, mert legalább valakinek ízlett. Aztán mikor Ábelt elkezdtem pizsibe öltöztetni, meg már igen dörzsölhgette a szemét, akkor nagy nehezen hazamentek :lol: :lol: :lol: Pedig már kezdtem volna megágyazni a nappaliban :lol: :lol: :lol: Ikeába akartunk menni, de hát így nem lett belöle semmi. De legalább Ábel elvolt, na meg talán a csajszi is észrevette magát és azért hívott meg kajcsizni.

Ábel mostanában megint tiszta dilinyó, délben csak velem hajlandó aludni, különben üvölt, zokog, fél egyedül, ha pedig megmozdulok, akkor felül rögtön, akármilyen mélyen is alszik és elkezd üvölteni, hogy anya maradj itt! Nem tudom mi ütött belé megint, így most ki sem tudok töle jönni. :cry: De remélem ez is elvonul hamar.

Nna, asszem befejezem, nem jöttem egész nap, most nesze nektek, jól bepótoltam :lol: :lol: :lol:

megyek is

puszi mindenkinek

Motiot
motiot
 
 


Hahó!

Ildi! Köszi, átböngészem még! Én ezt szedegetem:

HOMÉOGENE 9 - torokgyulladásra, gégehurutra

Háát, mint halottnak a csók, sztem... pedig a leírása alapján pont nekem való. Bűnt is elkövettem, kb 4. alkalommal hétfő óta csöppentettem az orromba a gyerek Nasivinjéből (úgy emlékszem, rá van írva, hogy terhesen nem lehet), mert meg akartam fulladni. Csak nem okoz bajt, ha mégis...

Motiot! Nana, kezd a szomszédasszony észhez térni? :wink: Már amennyire, persze... :wink:

Ui., életképek nálunk: épp cipősdobozt vonok be szalvétával (mármint dekupázsolok), mert cipősdobozos ajándékozás lesz az oviban karácsonykor. Már nem sok van hátra, de legyek is kész, mert leborulok... Az uram elaludt a kanapén persze, de nem is csoda, tegnap reggel óta melózik - 3 óra alvás jutott neki az éjszaka, az se itthon. A gyerek meg kiválasztotta a 26 oldalas Zsófi és Petit, aztán az utolsó mondatnál becsukta, hogy mégse ezt kéri, hanem a Kisvakondot. Mondtam, hogy azt már azért nem. Erre fogta és odavágta a földhöz a könyvet mérgében és kezdte a hisztit. Lefektettem, betakartam, de azt se hagyta, úgyhogy adtam egy puszit a fejére, mondtam neki, hogy nagyon szereti a mama, de most irtó mérges rá. Oszt kijöttem. fene egye meg azért már... Aszittem sose érek a Zsófi és Peti végére, alig bírok beszélni, a kölök meg szivatna... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Na akkor jövök.

Apával kezdem: Él, mozog, menni is tud. Nem is volt olyan vészes mint gondolta. Az anyagot vitte itthonról. Ne kelljen ragoznom, a Doki azt mondta, hogy teljesen steril mintát kell vinnie se nyál, se hüvely váladék nem keveredhet hozzá. (a többit képzeljétek el).
Igaz írásba nem kapta, de azt mondta a Doki, hogy még 2 asszonyt is tarthatna mellettem. Ne tudjátok meg milyen büszke volt magára. A normál 20 millió helyett neki 68 millió van egy egységben.
Na, aztán mikor mondta a Doki, hogy szálljon le az asztalról és hajoljon a vizsgáló asztalra és a Doki meg elkezdte felhúzni a gumikesztyűt kicsit lefehéredett.
A jó hír az egészben az, hogy nála rendben van minden, a rosszabbik, hogy akkor nekem kell menni átfúvásra.

Tegnap de. szabin volt a drágám és elmentünk vásárolni. Kap András mesekönyvet Legszebb magyar népmesék a címe. Gyönyörű. Aztán az autópályához emeletes garázst, a vasúthoz meg fűtőházat, mert a Thomasban is fűtőházban alszanak a vonatok. (csak, hogy tudjátok Ti is). Tulajdonképpen egy 3 garázsos beálló lesz most a fűtőház. Aztán kap még memória fejlesztő könyvet, meg társas játékot. Már szépen játszunk dobókockával meg lépeget a mezőkön. A számok nagyon érdeklik 10-ig gyönyörűen számol, 10 felett meg most kezdi megismerni a számokat. Csak még nem nagyon tudja elképzelni, hogy az egyesből hogy lesz tizen akárhány. De nem reménytelen a megértése.

Magamról nem nagyon tudok írni újat, tanulok mint egy kisangyal. Holnap 2-kor vizsga.

Szirom!

Remélem jobban vagytok kicsit. Jó lenne megúszni ezt a fül témát. Még egy felnőttnek is szörnyű elviselni a fülfájást nem egy gyereknek.
Az ovi egyébként tényleg erről fog szólni az első évben (a többiben is de az első a legrosszabb). Mivel Miksa otthonról került be nagyon fogékony lesz a betegségekre amíg meg nem erősödik az immunrendszere a vírusokra. Minnél többfélével találkozik annál védettebb lesz. Csak persze ne ilyen fülfájással kelljen kombinálni.

Ildikó!

Mikulás téma: Szinte előttem volt, ahogy a két Gyerek a kocsiban, a csomagok a göröngyök. Kész. Meg attól rettegni nehogy kiboruljanak. Meg azért Leventét se veszítsd szem elől egészen. Na én biztos ott kaptam volna agyvérzést, ha a kocsinál veszem észre, hogy nincs meg a kulcs meg a telefon.

Most ennyit írtam, majd benézek napközben.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Gyors helyzetjelentés:
Natika az éjjel lázas volt, kihívtam ma délelőtt a gyerekdokit( a kedvencet), de nem talált semmi aggasztót nála, torka oké, köhög, orra folyik, füle kicsit csúnyibb az egyik, de nem igényel antibigyót, éppen alszik a földön, melegítem a fülét, lámpázaom az arcát.
Nehogy valami gáz legyen. :?

Szirom, ti hogy vagytok????

Motiot,vacsora kedenc szomszédasszonyodnál???Húha, a végén még puszi-haverok lesztek!! :lol:

Márti, el is hiszem, hogy az urad büszke magára a 68 millió haverjával együtt!!!! :lol:
Vizsgálóasztalra hajolás :roll: :lol: :oops:
De legalább vele minden oké.
Akkor szegénykém, most te jössz???? :?
Jó, hogy végre megvannak az ajándékok.
Nekem már csak csomagolni kéne, meg szortírozni, hogy kitől mit kapjanak, mert anyu pénzt adott, én meg csak vásároltam, vásároltam..........
Most szedhetem szét, kitől melyiket kapják, meg melyik cuccot melyik gyerek(meg egyenlő arányba , nehogy megsértődjnek :wink: )

Lejárt a szárító, pussz
vas
 
 


Hahó!

Alszik végre az ápoltam :wink: Szerintem jobban van, köszi mindenkinek az aggódást. Mondjuk az orrából irtó sok cucc jön, de legalább kijön. Az átmosás is megy simán, remélem, megússzuk.

Én már a köhögésnél tartok. Mondjuk az éjjel többször majdnem megfulladtam, és nagyon fájt a légcsövem is, de ma eszegettem mentolos cukrot (valami simát, nem gyógycukrot), és ez segít. Csak fáj a fülem is :evil:

Ildi! Natasának is jobbulást kívánunk! Nyűgös is szegénykém?

Márti! gratula az uradhoz :lol: Hogy odavolt, most meg gondolom óriási kő gördült le a szívéről, nem? :wink:
Tényleg most jössz te...Már akartam kérdezni, hogy a kisfiad előtt is ilyen rövid volt a ciklusod második fele? Mert az lehet gáz, elzáródás nélkül is, és lehet, hogy ha azt rendbe teszik, akkor már jön is a kistesó.

Klassz ajándékokat kap Andris! Garázson vacakoltam én is, de közben anyám meg vett neki egy emeletes trélert :roll: Az nagyon hasonló, nem?
Fűtőház: nekem mondod? :lol: Miksa szülinapjára kapta :wink:

Én meg ma épp kifakadtam az uramnak, mert harmadik hete ülök itthon. Szemernyi ajándékot sem vettünk még, semmi dekor, pedig a kölyöknek ígértem valamelyik kinti fára, nem szólva lisztről, dióról, hasonlókról, de már kávé sincs meg mosópor és a többi. Betegen nem vittem Miksát sehová, csak a dokihoz, amikor meg kezdett oviba járni, akkor én dőltem ki. Most meg én lassan mehetnék, de ő még nem. Zavar egy két dolog, hogy nincs csizmám (vagyis van, csak akkor vettem, amikor megismerkedtünk), kéne egy rendes kabát, be kellene menni leszámolni a melóhelyemre és új frizurát is kéne intézni, mert a régi gáz. Nem szóltam még a karácsonyfáról, a kinézett rolók megrendeléséről, és az Ikeából is kéne egy csomó dolog. Kész. Én meg itt ülök oszt tipródok. Az uram meg halálra dolgozza magát, fáradt, de nagyon élvezi, mert szépen beindult a bolt, csak hát ettől én még nem jutok el a bótba.

Mutizom a rolóanyagot. Ebből szeretném a rolót meg a díszpárnákat, még nem tom, milyen elosztásban. Először megnézném élőben :wink:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Lassan kezdek készülődni az elmenetelhez.

Gondoljatok rám, jó?

Még eszem vmit. aztán öszzecuccolok. Este majd jövök.

Írjatok ám.

Szirom, hogy vagytok?

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Hahó!

Márti! Gondolok rád mindenképp! :wink: Aztán este tényleg majd írjál bővebben, jó?

Köszi az érdeklődést, elég jól vagyunk. Annyi, hogy Miksának még nagyon sok taki jön, és elég sűrű (bocsi :oops: ), úgyhogy most kell észnél lenni, ez aztán végképp nehogy lerakódjon.

Délelőtt azért most már kimozdultunk, befizettük az ovis kaját, meg bevittük az oviba a csomagot, mert máig kellett leadni. És ha már ott voltunk, vittem egy vagon papírzsepit is, mert mindig elfelejtem, és már égett a képem :oops:

Délután meg megyek vásárolni :lol: Vagyis inkább estefelé, amikor az uram bezár, szóval sietős lesz (utolsó kompot el kell érni, mert különben jöhetek körbe), de remélem, hogy legalább a rendes nagybevásárlást el tudom intézni. Olyan hosszú listát írtam, hogy őrölet :wink: Tegnap kiválogattam, hogy milyen sütik legyenek, és összeírtam a hozzávalókat is, tök jó. Viszont az ajándékokkal nagyon hadilábon állok. De majd a helyszínen :lol: Így mindenesetre biztosan gyorsabban haladok majd egyedül, Miksa meg örül majd, hogy a papával lehet.

Aztán ha Miksa jól lesz, akkor a hétvégén még be kell vállalni egy cipőboltlátogatást is, mert nemcsak nekem kell csizma, hanem neki is kell egy bundás cipő. Szorítja a régi cipő a lábát, meg az nem is hundás, igaz, eddig nem is kellett. És még föl kell próbálnom a tavalyi hócsizmáját is (25-ös), valszeg az sem jó már. Tavaly a Decathlonban vettem neki, nagyon jó áron, ha valakit érdekel. 3 ezer Ft körül volt asszem, és kifejezetten jó minőségű.

No, eleget fecsegtem :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Basszus, soha többet nem írom le, hogy jobban vagyunk :cry: : 37,5-öt mértem a kölyöknek az előbb, hát nem igaz, hogy nem tud már elmenni innen a fenébe ez a kórság :evil: Azt mondta a doktor, hogy ez még belefér, de ha följebb megy, akkor megnézi a fülét a hétvégén is.

Így természetesen itthon maradtam én is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom,
jajj de sajnállak Benneteket! Szegény Miksa, micsoda vacak dolog ez a betegség!!! És Te is, hogy nem tudsz eljutni vásárolni...
Meséltem, hogy a minap ugye voltunk vásárolgatni, én is annyira élveztem, hogy kicsit kimozdulhatok :) És nem csak a helyi boltot látogatom :) Különben olyan ritkán jutok bárhová, mondjuk kocsival, hogy totál meglepődtem, mennyi helyen épülnek új házak :D Totál átformálódik a kerület néhány része :D
Ezek az anyagok nagyon szépek! Biztosan szép lesz belőlük a roló!

Márti,
gratula az uradnak a bátorságáért, igazán hősiesen tűrte a vizsgálatot :) És büszke lehet mindenre :D
Biztos kérdeztem már, de szita az agyam, bocsi :( Szóval nálad volt már ugye vérvétel? Ott minden okés volt? Azért kérdezem, mert írod, hogy átfúvás jön... És azt hogyan csinálják? Altatnak? Be kell feküdnöd a kórházba?

Ildi,
jobbulást Natasának! Ugye nem romlott az állapota?
Megmondom őszintén, én bizony nem csomagolom be az ajándékokat. Van ugyan csomipapírunk :) De igazán nincs időm (vagyis lusta vagyok, na), és találtam egy nagggyon jó kifogást: környezetvédelmi okokból sem jó felhasználni azt a sok-sok papírt :D
Különben nem is vettem ám, régről van a csomagolóanyag, mert tavaly meg azelőtt sem csomagoltunk. Utoljára a Zsoltika születése előtti Karácsonyon...

Motiot,
szerintem nagyon megéri megvenni a wii-t :):):) Te is fogod élvezni, meglátod!

Beszti,
mizújs??????????

Rita,
Te is írj!

Nálunk Apuci végre jobban van, tegnap a dokibácsi engedélyezte, hogy szombaton már ehet egy kis főtt csirkehusit, így aztán már fő is a leveske, holnap reggel be is kap végre egy kis rendes kaját :) Nagyon tisztelem ám, amiért ilyen szigorúan tartotta a diétát, és kibírta! Fogyott is :D Igaz, nem sokat, de most elérte a versenysúlyát.

Gyerekek jól vannak, Lacus ma egy picit nyűgös volt, viszont már egymás után 3 éjszaka telt el úgy, hogy nem kellett kijönnöm vele sétálgatni! :):):) Igaz, reggel korán kelünk :( Akkor viszont csendben vagyunk, amennyire lehet, hadd aludjon Apu meg Zsoltika. Estére teljesen kidőlök :(

És annyira restellem, hogy nem tornázok :( Úgy szeretnék pedig! Ma este igazán megpróbálom!

Még egy sztori: tegnap hivatalos ügyet intéztünk a városban, du. 3-ra mentünk az Astoriához. Lacus picit sírt induláskor, erre Zsoltika is rákezdte... Na ahogy beindult az autó, Lacus elaludt. Jó nagy dugó volt persze, de Zsoltika is bealudt. A célhelyen parkolóhely nincs, jól elsodródtunk, eszméletlen forgalom... Lacus felébredt, sírni kezdett, felébresztette Zsoltikát, ő is sírt... Végre találtunk egy parkolóházat, oda álltunk be kínunkban, hátul a gyerekek üvöltöttek... Huhhh!

Hát, jó lenne, ha már Lacus is bírná az autózást.
Hazafelé sokkal jobb volt :D

De azért klassz volt a parkolóház -3-ik emelétn szoptatni :D

Na megyek, még sok a melóm.
Puszi!

pgaboka
 
 


Hahó!

Gabi! Jó, hogy apa jobban van már! Gyerekek az autóban, húú... :wink:
Vásárolni különben holnap megyek, ha minden igaz, az uram lesz itthon a gyerekkel. Megpróbálok minél több mindent elintézni, bár baromira sokan lesznek, az hétszentség.
Én viszont veszek csomagolópapírt is, imádok csomagolni, és nagyon szeretem a gyönyörűen becsomagolt ajándékokat. Valahogy nekem úgy szép az egész :wink:

Ildi! Te ajánlottad nekünk ezt a http://www.gyogysapka.hu/ oldalt, és most a rengeteg nyűglődés hatására eldöntöttem, hogy ha a mi dokink szerint is tuti ez a nő, akkor elmegyünk oda. Most már úgyis a szakrendelés jönne, akkor már inkább egy ilyen helyre vinném a kölket, nem egy futószalagra. Ti voltatok ott, vagy tud erről valaki valamit? Hajnalban megint 37,6 volt Miksa hője, és még mindig tiszta taki, még hajnalban is porszívóztam az orrát.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, én nem voltam nála, csak egy ismerős a másik topikból, de szerintük nagyon jó a nő.
Ha gondolod a csaj elérhetőségét megtudom adni, és előtte tudsz esetleg kérdezni tőle bármit, mik voltak a tapasztalataik a dokinővel....stb :)

Gabi, ismerős helyzet, hogy ketten(esetleg hárman) bőgnek egyszerre :lol:
Én is mindig csomagolok, imádok csomagolni, és bírom nézni, ahogy tépik szét. :D

az uram épp a zuhanykabinnal kínlódik, a két vizes ember már elment, majd talán visszajönnek, megunták, hogy baromi nehéz össezrakni a kabint.
K**va dühítő, 110 ezres zuhanykabin, aztán nem lehet összerakni.(magyar gyártmány) :?

na, majd jövök


Szirom, jó vásárlást holnapra(nem irigyellek)

Márti, mi volt a vizsgán???
vas
 
 


Sziasztok!

Tegnap már fél 12-kor nem volt lelkierőm bekapcsolni a gépet.

Vizsga: Na, ez a nő is jól megszivatta a társaságot. Azt ígérte, hogy nem kell izgulni, csak a megbeszélt anyagot fogja kérdezni, meg a könyvből pár anyagrészt. Nem akarok menőzni, de tényleg nagyon jól megtanultam mert akartam volna már egy nyamvadt 5-öst ebben a félévben.
Erre tudjátok milyen teszt volt? Az eleje sima 4-ből 1 jó. Aztán 4-ből egy rosszat kellett kiválasztani. Utána olyan, hogy 4-ből jó mondjuk az 1-2-3 vagy csak a 2-4 és még 3 féle variánsal. Ebből kellett kiválasztani. A korona pedig: Állítást-indoklást kellett eldönteni, hogy igaz-e v. nem, van közötte ok-okozati összefüggés, igaz az állítás és az indoklás hamis, fordítva.
Na itt már azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy leány.
Egy szóval: Fogalmam sincs, hogy hányas lesz. Nagyon sok kérdésre biztosan tudom, hogy jó választ adtam, de a végén lévő kérdések nem tudom, hogy hány pontosak és azok ha nem jók nagyon el lehet csúszni.

Petevezeték átfúvás: Nem altatásban hanem egy kis bódításban történik. A röntgen osztályon végzik, pár perc az egész. Sajnos a pontos menetét nem tudom a beavatkozásnak. Elvileg nem kell bentaludni, csak pl. ha erős fejfájást kapsz az altatótól. Egyébként du. este haza lehet jönni. Nem, nálam még nem volt labor vizsgálat. Egyébként gondolkodom, hogy most jan. elején megcsináljam-e mert jan. 6 matek vizsga. Aztán ha meg kapok vmi. görcsös fejfájást v. hányok miatta, esetleg hátha lesznek alhasi fájdalmaim.
Majd még meg gondolom.

Szirom!

Jó lenne már ha kiefelé jönnétek tényleg ebből a nyavajából. Csak nehogy megint a fülére menjen mert az nagyon gáz lesz. Olllyan fájdalmas tud lenni.

Most ennyi. Majd benézek.

Sziasztok: Márti

ui.

Ildikó!

Natasa, hogy van?
mártus
 
 


Sziasztok!

No, most jöttünk meg a doktortól. Muszáj volt megmutatnom Miksát, mert még mindig ömlik a taki, elkezdett panaszkodni a fülére (bár nem teljesen egyértelműen, néha igen, néha nem), és azt mondta, hogy fájt neki a pisilés. Annak meg a fele sem tréfa. És 37,2-5 volt egész nap. És látszik rajta, hogy vacakul van.

No, lényeg a lényeg: van egy kis hallójáratgyulladása, arra megy a múltkori fülcsepp. Aztán hólyagocskák vannak a fülében, ez meg vírusos eredetű, azt mondja a doktor, hogy erre nem kell antibigyó. Cataflam cseppeket kell rá adnom. Az orrmandulája duzzadt, az nem tetszik a dokinak, de ő se erőltetné egyelőre a műtétet, ha nem muszáj. Én se, úgyhogy ezt megbeszéltük. Mindamellett azt mondta, hogy lehet, hogy az lesz majd egyszer a vége. Megnézte az én fülemet is, ha már ugyanaz a vírusunk (tegnap óta alig hallok a jobb fülemre), de az enyém nem hólyagos csak homályos a dobhártyám. Asszem ezt a szót használta. Torka nem vészes a kölyöknek, de megy a Mucopront, mert még köhög. Pisilni ott nem akart, mert be volt tojva szerintem, hogy megnézi a doktor a kukacát, hiába ígértük, hogy nem. Úgyhogy kaptunk egy teszcsíkot és itthon mártottam bele a pisibe: szerencsére az negatív, ez nagy megkönnyebbülés nekem. Tudjátok, volt már egyévesen húgyúti fertőzése. Betadinoznom kell egy kicsit a kukacát. Hétfőn újra kell mennünk. Azt mondta a doktor, hogy nem biztos, hogy nem kell megszúrni a fülét, ez akkor áll majd fenn, ha domborodna a dobhártya, de reméljük, ez nem lesz. Hát itt tartunk. Most alszik a kismukk, 38-cal tettem le (meg Nurofennel). Úgy szeretném, ha már jobban lenne, irtó nehéz időszakunk van mostanában.
Ja, Calcimuscot kell még adnom neki, meg én is igyak, azt mondta. Most megkerestem a neten, az ellenjavallatok között nem szerepel a terhesség. (úgy mondom, mintha az lennék, de hát ki tudja :wink: ).

Ildi! Megkérdeztem a doktort a nőről. Azt mondta, hogy a gyógysapkája nagyon-nagyon jó dolog, és használnunk is kell. A Bioptront is nagyon támogatja, de azt mondja, hogy az arcüregöblítés, amivel reklámozza magát, simán elvégezhető itthon, szóval, az, amikor egyik orrlyukon keresztül szívjuk a másikat a sós folyadékkal, az éppen ez (ezt már beszéltük is egyszer). És ezt is kell csinálnunk most persze nagyon sűrűn. És hétfőn újra mennünk kell megmutatni a kölyök fülét.

Mártikám! Remélem, hogy 5-ös lesz azért :wink: Mi ilyen teszteket nagyon sokat csináltunk a gimiben, én is utáltam. Relációanalízis vagy mifenének hívják. Ha az ember rosszul értelmez (vagy másképp, mint aki fogalmazta) egy fél mondatot, akkor megette a fene az egészet. De te sokat tanultál, jó lesz az :wink:

És most előre elnézést kérek a belepofiért: az átfújás fontos, de a te dokid nem nagyon ellenőrizget hormonszinteket. Egy vérvétel szerintem sem ártana, főleg, hogy olyan a ciklusod, amilyen. Én már azt sem értettem, amikor a clostyt felírta vérvizsgálat nélkül. Szerintem kérjed tőle, mert lehet, hogy ott van az eltérés, sőt (bár nem vagyok doki persze, lehet, hogy hülyeség) nekem az az érzésem, hogy ott van a baj. Az én doktor bácsim egyébként úgy mondta a sorrendet, hogy papavizsgálat, aztán labor nekem, majd ha minden oké, akkor az átjárhatósági. Arról már meggyőződtük uh-val, hogy van peteérésem, és a fél éven át vezetett hőmérős görbék is ezt mutatják.

Puszi nektek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Megvagyok ám, jól vagyunk, csak nagyon tanulok és nagyon fáradt vagyok.
Hétfőn és szerdán vizsgázom, két komoly tárgy, addig meg igyekszem. Holnap a család szokás szerint elmegy itthonról, már úgy utálom, hogy soha nem vagyunk együtt... :(

Szirom, jobbulást nektek, Miksának is meg neked is. Jó soppot!!

Ildi, jól vagytok??

Gabi, kitartás az (nem) alváshoz, lesz ez még jobb is, fogtok ti még kamasz fiúkat ébresztgetni délben! :)

Motiotnak, Mártnak is csók, megyek, mert MUSZÁJ (a fene essen bele...)

Beszti neked meg MINDENT kívánok, AMI EGY SZÉP SZÜLÉSHEZ KELL!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Voltam vásárolni, hulla vagyok :wink:

Vettem oscilloizét, csajok ezt hogyan kell adagolni? Mert a papír csak azt írja, hogy egy adagot ennyiszer meg ennyiszer. De mekkora egy adag? Egy kapszulával? Mert ami homeóst én eddig szedtem, annál darabra adták meg, hogy mennyit kell belőle bevenni.

Rita! Jó tanulást, kitartás, mindjárt vége!

Pusszancs!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Mostmá láttam, hogy 6 adag van a dobozban, szóval egy kapszulával.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Nem szoktam ugyanazt írni két helyre, de most nem fogok neki, hátha másképp is meg tudom fogalmazni :lol: Szóval bemásolom ezt a rövidet, mit szóltok? Nektek nem kell megmagyarázni, miért fontos ez nekem, már beszéltünk róla régebben.

"Képzeljétek, mi történt: Miksa a hálóban kutakodott és rábukkant a lázmérőmre. Kérdezte, hogy nekem is lázam van-e? Mondtam, hogy nem. Akkor miért van ott? Én is mértem? Mondtam, hogy mértem. De azért, mert lázas vagyok? Nem, nem vagyok lázas. Akkor miért? Mondtam neki, hogy megmutathat valamit a lázmérő. Mit mutathat meg? Például azt mutathatja meg, hogy van-e baba a pocakomban. Tényleg? - kérdezte. Gondolkodtam, hogy rákérdezzek-e, és rákérdeztem. Szerinted van benne baba? Azt mondta, hogy van :shock:

Ilyet, vagyis hasonlót egyetlen egyszer mondott, amikor volt az a pozitív tesztem. Akkor "hozott ajándékot", már nemtom mit nyomott a kezembe, és kérdeztem, hogy nekem hoztad? Erre mondta, hogy nem, a babának. Máskor is rákérdezek néha a gyereknél, amikor már alig bírom kivárni a tesztet :lol: Valahogy bízom a megérzéseiben :wink: De mindig azt mondta, hogy nincs semmi a pocakomban, vagy hogy kaja van benne."

Reggelre előkerülni! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ma súlymérésen voltunk délelőtt, meg kicsit sétálgattunk.
Natika ma(majdnem 9 hónaposan) 7140 gramm, és 70 centi.Ez azt jelent, hogy 6 hét alatt sikerült majdnem fél kilót híznia, meg 3 centit nőtt. :D
kis minicsaj :lol:
Én meg pont aznap kezdtem a light-os diétámat, és ma reggel 63,5 voltam.Én meg 4 kilóval vagyok kevesebb 6 hét alatt.
Mikor brtuálul csináltam(no 3-as kaja) sokkal gyorsabban ment.
De most nem sietek sehova. :wink:


Szirom, csak jönne már be Miksa megérzése!!!! :D :D :D :D

Majd jövök, de most altatnom kéne, hogy végre becsomizzam az ajikat :wink:

Uram meg szerdán szabin lesz, átkell vennem az új kártyámat a bankba, fucking bank nem küldi ki, be kell érte menni Pestrte, és muszáj, mert nemtudom meddig jó a régi (hátha nem tudnék vele fizetni)
Aztán kicsit soppolunk is :wink: :wink:

Tegnap megint bőgős napom volt( a héten már másodszor), olllllyan fáradt vagyok(de agyilag inkább).

Na, pussz
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi, végre jöttél már egy kicsit :wink:

El vagyok keseredve teljesen: Miksának megjavult a jobb füle, de most meg ráment ez a szar a bal fülére, őrület. Be van gyulladva neki, gennyes, megint gyógyszer :cry: A kedve is borzalmas, és megint ömlik a takija. Most már vérezget is az orra, nem csoda, amennyit szívjuk neki, de azt meg muszáj. Sőt, reggelre csipás lett a szeme is. Azt mondta a doktor, hogy muszáj lesz orr-fül-gégészhez mennünk, és szerinte valszeg kénytelenek leszünk beáldozni az orrmandulát, mert úgy gondolja, hogy az a főbűnös. Illetve említette még a fültubust, hogy lehet, hogy érdemes lenne betenni, de ez úgyis ott derül ki. Csütörtökön megyünk újra. Kivagyok már, rohadt vírus keverte a szart, pedig már meggyógyult :evil: Idén már nem megy oviba. Én se javulok, még mindig alig hallok a bal fülemre, és a jobb is vacak, meg a közérzetem is borzalmas. És továbbra is takis vagyok. Készpassz.

Velünk ennyi van, mérlegen hetek óta nem álltam, de bevallom, most nem is érdekel.

Ildi! Neked nagyon nagy gratula a fogyáshoz! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom,
jajj, Te szegény :(:(:( Meg Miksa is... Nagyon sajnálom, hogy most meg a másik füle fáj. Na de az orrmandula dolog a legrosszabb, ezek szerint ki kell vétetni? Hát, nagyon sajnálom!
TE voltál orvosnál? Neked is menni kéne, valami gyógyszert szerintem szedned kellene, hogy ha nem hallasz a füledre!
De azért remélem, hogy Miksa megérzése bejön!!! :) Mikor derül ki valami? Nagyon drukkolok Nektek!!!

Ildi,
azta!!! Már épp kérdezni akartam, hogy áll a súlyod! Nem semmi, Nati hízek, Te meg fogysz :D Ügyesek vagytok!
A kártyádon rajta van a lejárat!!! Mondjuk úgy, hogy 12/06, ez azt jelenti, hogy idén dec. 31-ig tudod használni a kártyád.
TEgnap-tegnapelőtt én is elég rosszkedvű voltam. Fáradt vagyok én is, minden reggel korán kelünk, Lacus 6 körül már fent van. Zsoltika jó esetben 8-kor kel, de inkább 9-kor... Apa, mivel beteg volt, reggel addig alhatott, amíg tudott, így általában ő 10 körül kelt... Komolyan, a 7vége a legrosszabb, mert kaját is kell gyártani, nem úgy, mint hétközben :D

Rita,
hogy sikerült a mai vizsga???

Márti,
a relációanalízis tényleg egy borzadály, sokat kell gyakorolni sajnos, míg az ember ráérez a dolog lényegére. Nagoyn könnyű elrontani...

Na mennem kell, pedig még írnék, de Lacus kajabál, Zsoltika a kezembe csimpaszkodik... Az albumunkba raktam fel egy csomó új képet :) De nem akarom ide kitenni a linket, inkább mindenkinek elküldöm privben, ok?

Pussz!

pgaboka
 
 


Gabi! Majd a gégész megmondja, hogy ki kell-e venni, én nagyon nem szeretném. De ez sem állapot, az tény.

Ami engem illet, én nem voltam orvosnál. Egy, hogy a második kerületben van a dokim, kettő, hogy el sem tudok menni itthonról, mert Miksával most nem lehet kimozdulni. Az uram év végi hajtásban van, be kell fejeznie a megrendeléseket. Alig látom, így ő ebben nem tud segíteni. De hiába is mennék orvoshoz, mert ha babás lennék, akkor úgyse szedhetek be semmit. Illetve C-vitamint, homeós izéket igen, de azokat meg szedem is. A gyerekorvos az én fülembe is belenézett szombaton, és nem mondta, hogy rohanjak fülszúratni, úgyhogy nem is rohanok. Végülis megyek a betegségből kifelé, csak nagyon lassan. Most különben se én vagyok fontos, hanem hogy a kölyök meggyógyuljon. Mondjuk most jó nagyot alszik, lassan elkezdek csörömpölni, mert 2,5 órája nyomja, és majd éjjel nem alszik...

Ha úgy alakul, 24-ére terveztem a tesztet. Reggelre :wink:

A végére egy jó hír: találtam kisvakondfigurákat egy újpesti üzletben, és van is mindből készleten :lol: A barátait is lehet kapni, kisegeret, sünit, nyuszit, meg van vakondos hátizsák. És van készleten az üzletben emeletes parkolóház is, amit hiába tudtam, hogy meg akarok venni, nem bírtam kimozdulni. Rendelni meg nem akartam, mert nem hittem, hogy nem gyógyul meg ennyi idő alatt. De most már nagyon megy az idő, és a hétvégén azt láttam, hogy eléggé ki vannak fosztva a játékboltok. Talán az uramnak ma belefér, hogy arra megy, és akkor meglesz ez is :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szevasztooook!!!!!!!!!!!!!

Na mi van, sehol senki?????? :shock:
Mindenki soppingol??????



Szirom, sajnálom ezt a procedúrát Miksával, de lehet, hogy jobb lenne tényleg kivetetni azt a fránya mandulát.A tesóm fiának is kivették, és onnatól semmi baja nem volt.Előtte állandóan begyulladt neki, orra mindig folyt, mindig beteg volt, fülgyuszik tömkelege, aztán kivették neki, és tök jó lett minden.
Tudom, rohadt sz*r lehet az egészet anyaként végigaszisztálni, de ha ettől jobb lesz utána, akkor meggondolandó.
Annyira kicsik ők még a betegségekhez, úgy letudja dönteni őket a lábukról.


Én kicsit szar állapotban vagyok, de talán javulgatok.
Sajnos szopi már nincs, valószínű ez is oka a szar kedvemnek. :(
De talán túl leszek rajta hamar.
Holnap 4/5-ös családi napunk lesz, csak Levente nem lesz velünk.
Talán sikerül kicsikarni az uramból egy swarovski kollekciót :D
(máris happy lennék)


Gabi, megkaptam a privit, de a link címe lemaradt
Pedig elnézegettem volna :D

Köszi a fogysához a dícséreteket, de moast ez sem tud nagyon meghatni.Lassan közeledek a 63 felé, jó érzés,de most valahogy másra vágyok.
Mikor vasárnap szar kedvem volt, arra gondolta, benyomok egy tábla csokit, vagy elmegyek a közeli cukiba,, de győzött a józan ész. :shock:
Inkább beleültem egy kád forró vízeb, gyerkőcök aludtak, apa melózgatott itthon,én meg áztattam magam :roll:

Kész a zuhanykabin is, bár még nem használhatjuk, mert egy sor csempe hiányzik alulról, meg ki kell sziloplasztozni is, de talán karácsonykor felavathatjuk. :D
Meg a fürdő burkolat is készül(get)
Ilyen lesz, ha kész lesz: Kép
a csempe fölötti burkolatról beszélek, a tükör meg a szekrényke mögött.
Ezt csinálgatja fati nagyon lassan(bár már nincs belőle túl sok hátra)

Gabi, köszi a kártyás infót(annyira hülye vagyok, hogy először nem értettem miylen kártyáról beszélsz) Pedig gondoltam is rád, hogy megkérdezem tőled ezt a lejárat dolgot.
Igen, nekem 06/12 van ráírva.Tehát akkor 31.-ig használhatnám?Na, ezt nem tudtam.
Mindegy, holnap átveszem az újat :D


Többiek hol vagytok?????
MOTIOT????
RITA?????????????
BESZTI???? MI VAN A KISBÉBIVEL????????
MÁRTI?????

Nehogy má eltűnjetek!!!!!!!!!! :D :D

Szirom, hol láttad ezeket Újpesten? jatekfutar.hu .-nál(István utca IV. ker)
ott láttam én egy csomó kisvakondot, meg a heverjait :D

na, pusz, remélem jöttök már ti is :D
vas
 
 


Ildi! Örülök neked! :wink:

Jöttem volna, de nem akarom teleírni a topikot, meg magammal levelezgetni is butaság ugye.

Én is úgy vagyok vele, hogy ha muszáj, akkor kiveszik azt az orrmandulát, hiszen próbálok józan észel gondolkodni, de meg kell mondjam, hogy egyelőre a hideg kiráz miatta. Ti tudjátok, mert naponta beszélgettünk, hogy több mint egy hónapig ment a kukactéma nagyon sok szenvedéssel, jelentős lelki töréssel. Akkor végre jött egy kis oviidőszak, és bár Miksa jól vette a beszoktatás akadályait, belül azért ez nem olyan egyszerű egy kisgyereknek, ez világosan látszik. Nem csinál murit, hogy nem akar oviba menni, sőt, szereti, de látom rajta azért a feszültséget, hiszen teljesen új környezetben kell helyt állnia. És ő a legkisebb még mindig, illetve azt hiszem még egy kislány van, aki kisebb. És bizony csak pislogtam, amikor valamelyik délben az egyik kiscsávó úgy köszönt el tőle, hogy "szia kicsi". Meg másnap is, és azóta sem tudom eldönteni, hogy szeretetből mondta, vagy egy kis csúfolódás is volt benne. Miksából meg semmit se lehet kiszedni.
Szegény kimaradt az óvodai Mikulásból és a mai karácsonyi ünnepségből is. Azt mondta az óvónő, hogy majd félreteszi a kölyök cipősdobozát, tudjátok, amit egymásnak ajándékoznak, és én is napokig csináltam. Pedig olyan aranyos volt, ő is segített.
Naszóval aztán jött ez a füles téma, ami szintén minimum harmadik hete megy, nem is tudom pontosan már. Eléggé kivan a kölyök, meg én is, bevallom. Most még fizikailag is, mert a fejem még mindig vattával van tömve, a bal fülemre még mindig rosszul hallok és 10 percenként orrot fújok. A gyerek pepitában. Csak neki még étvágya sincs. Kapja a Normaflort, de olyan, mintha nem használna. Naszóval most a közeljövőben erre még rájön egy kórházasdi, háááát... Mindegy, meglátjuk csütörtökön mit lát a doktor a gyerek fülében. Bár a taki egyszerűen még mindig jön és jön.... most kevesebbet szívom neki, mert már vérzett az orra. Ildi! Az a Nasopax, amit a gyógysapkásnő ajánl, a dokink szerint is jó, viszont Miksának nagyon-nagyon fáj, ha bespricnizem, úgyhogy ezzel nem kínozom. Ti használtátok?

Játék: igen, a játékfutárnál láttam, de sajnos az uram tegnap már nem ért oda 6-ig. Ma viszont vásárol, és ma tutira oda tud menni. Tiszta őrület, hogy ezek csak 2-6-ig vannak nyitva délután. Viszont én nagyon jónak találtam a kínálatukat, klassz dolgaik vannak. Úgyhogy máskor is eszembe fognak jutni szerintem, akár Miksának kell valami, akár ajándékot keresünk.

Szép a burkolat a fürdőtökben, nagyon tetszik! Bár egészen fura a bútorunkat más fürdőjében látni :lol:

Linket én se kaptam, írtam is vissza Gabinak! :lol:

A többieket szintén hiányolom, tényleg lányok, merre vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Másik topikban olvastam:

"Ja, lanyok, megszuletett Beszti babaja, kisfiu! GRATULA NEKIK!!! "

Egyelőre ennyi, óriási gratula! :lol: Még keresgélek, hátha találok infót valahol!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Még ezt tudtam meg:

"Beszti babaja is megerkezett:
Adatok:
Bartha-Tóth Simon
3650 g-mal és 56 cm"

Irtó kíváncsi lennék még, hogy sikerült-e normál úton szülnie Besztinek. Remélem, igen :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Biztos nem haragszik meg érte, ha átmásolom ide nektek! :lol:



2006 December 19 Kedd - 7:17

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Nem tüntem ám el!
A mobiltechnika korában, egy informatikus férjjel ez még szülés esetén is nehéz lenne. Csak már nem akartam nyavalyogni, kicsit olyan sok szék között a pad alá estem érzésem volt.
Ma ez történt velünk (hosszú, a türelmetlenek kedvéért a végén happy end lesz ):
CTG-re kellett mennem reggel, és az ügyeletes doki (akinél a szülésznôm szerint nem szabad szülni) akart még egyet, meg kellett volna flowUH is.
De azt nem csináltak, végül egy másik doki elfogadta a CTG-t is. Meg is vizsgált, ujjnyi, puhul. Ja így terminus után 2 nappal, vagy ki tudja már mikor. Holnap reggel flow, CTG, amnio (meg három napi hidegélelem... ) Haza (két kicsivel egyedül autóval, a páromnak végre dolgoznia is kellett).
Amint hazaértünk (11 óra), rögtön 10 perces fájások. Reggel indulás elôtt voltak 20 percesek, de elmúltak (szerintem a kórházi pánik miatt, a kórházban 159/88-as vérnyomást is sikerült mérni, gondolom szintén ezért).
Elvoltam, párom hazaért. Fájogattam, de nem volt vészes. Aztán egy idô után kezdett erô is lenni benne. Én meg nem tudtam, mi legyen.
Aztán 5-kor 6-7 percesek lettek, fürödtem, lazítottam. 6-kor felhívtuk a szülésznôt, hogy mi legyen, van-e már jó doki, mert azért megnézetnénk, hogy mi van. (Hannánál is voltak 6-7 perces fájások, de mégis egyáltalán nem tágultam, csak burokrepesztés után, nem akartam, hogy "potyára" fájjon).
A szülésznôm azt mondta, hogy ha 1 órán keresztül így fáj, akkor indulás be. Azért én halogattam, nem akartam korán se beérni.
De aztán még sűrübb lett (idônként 3 perces is volt, fájt is rendesen), 7-kor végül elindultunk, de nem száguldoztunk.
Az úton 5-6 percenként jöttek, de amint leparkoltunk és kiszálltunk újra sűrübb lett. Az utat a szülôszobáig 4 fájással tettük meg.
Már várt a szülésznôm, és mázlinkra pont egy másik kismama miatt bent volt a dokinô is.
Elôször CTG-t akart a szülésznő, de persze én (a nem tágulok félelme miatt) inkább vizsgálatot akartam, végül épp jött is a dokinô. Bô 4 ujjnyi! És ráadásul mialatt épp tanakodtak (dokinô keze még bent), hogy legyen-e akkor burokrepesztés, a természet megoldotta, és mindent elárasztott a magzatvíz (teljesen tiszta, nem is volt akkor nagyon túlhordva! ).
CTG, közben fájás. De nekem annyi erôt adott az egész helyzet, hogy tiszta boldog voltam. Még néhány fájás, aztán szülôágy. Nem is emlékeztem rá, de a kitolás rosszabb volt, mint vajúdni.
Mindenesetre 1 órával a beérésünk után, nagy-nagy örömünkre megszületett:
Bartha-Tóth Simon
3650 g-mal és 56 cm-rel.
Csodás, egészséges, gyönyörű formás fejecskével, és barna hajjal (lesz még szôke! ) Apuka elvágta a köldökzsinórt kis várakozás után. Engem meg varrtak...
1 1/2 óra megfigyelés, szopi, most meg itt alszik mellettem az ágyon.
Szóval mindenkinek köszönöm a drukkot, egyáltalán nem bántam meg a kórházváltást, a dokinô korrekt, kedves, alapos volt. Ha nem is teljesen egyszerű volt a szülés, de én valami ilyesmit szerettem volna magamnak!! És nagyon boldog vagyok!

Ja, közben holnap lett, megpróbálok aludni, nem tudom, menni fog-e ilyen feldobott állapotban...

Beszti

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jaj, Szirom, olyan nagyon sajnállak benneteket.Nektek most tényleg komolyabb promblémátok van, mint nekem (végülis nekem nincs is semmi, csak világutálatom van), nehéz ügy a fül-orr téma.Főleg, hogy volt most a kuki gond is.Szegény kis MIksa, milyen rossz lehet neki.Főleg, ha ki is veszik neki.Szegényke, olyan kicsi,azt hiszi, majd,hogy az összes orvos ellene van, az egyik a fülét piszkálgatja, a másik az orrába matat, a harmadik mindig a kukacár bántja.Fucking orvosok!!!!!!!!!
De a karácsony, meg az ajándékok talán elterelik a kis figyelmét az egészről. :D
Tényleg kuakccal mi a helyzet??
Húzogatjátok mindne fürdésnél?Hagyja??
Naspoax-ot még nem használtuk, asszem csak 3 éves kortól lehet, Olka még nincs annyi, ezért nem is vettem neki.

Tényleg, nálatok hogy lesz a karácsonyfa?
Nálunk 24.-én reggelre már meglesz.Sajnos napközben nem tudnánk megoldani.Mégha az uram el is viszi a fiúkat valahova, nem tudnám egyedül becipelni a fát kintről(a 30 kilós kerti napernyőtalp lesz a talpa :lol: )Én meg azt nem huzkodom.

Ma is voltunk délelőtt a tescóba, egyre nagyobb a tömeg, sok az idióta...... :roll:
vas
 
 


Szupi-szupi!!!! :D :D

gartulálok az egész Beszti családnak a kis Simonhoz!!!!!
Kép
vas
 
 


Ildi, láttad Besztit? :lol: :lol: :lol: Az előző oldal vége! Ettől biztos jobb kedved lesz :wink:

Karácsonyfa: mi is a napernyőtalpba tesszük :lol: Csak én nagyon-nagyon szeretném, ha estére lenne kész, mert annyira szeretem, amikor világítanak rajta a lámpácskák!
Valahogy nem tudnátok megoldani a dolgot? Nekem eddig mindig sikerült alvásidőben fát díszíteni, úgyhogy kész lettem vele, mielőtt ébredt Miksa. És télen korán sötétedik :wink: Vagy dobjátok át őket a szomszédba 2 percre csak úgy falból (biztos segítenek ennyit), apa hazaszalad becipelni a fát, majd elviszi őket valahová. Vagy kérd meg a szomszédot, hogy húzza be ő a fát, amikor a férjed elment a srácokkal!

Karácsony remélem jó lesz Miksának, tényleg. Jön anyu meg a tesóm, még apám is (ők elváltak, de normális viszonyban vannak), úgyhogy szerintem élvezni fogja. 26-án meg az uram családjának csinálunk nagy ebédet. Addigra anyuék elmennek, mert a sógornőm akkor adja csak oda a kislányt, legkorábban 25-én este :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


jólvan, akkor nem vagyunk kakukktojások a napernyőtalppal.
Volt egy fasza, tök nehéz télapós talpunk a kikából, baromi aranyos volt.Erre amikor a panelban laktunk, az uram kidobta az ablakon a fát, és valahogyan benn maradtak a kitámasztó izék, amivel hozzá volt rögzítve a télapós talphoz.Így kidobott 3 izét(remélem értitek), és használhatatlan lett.Tavaly így kitaláltuk a napernyős megoldást.
Tök nehéz, azt nem borítja fel senki. :D

Végülis reggel is sötét van, ahogy világítank az izzók(bár, én tavaly fel se raktam őket :roll: )
Idén még nem tudom lesz-e a fán.
Leventét délután nem tudom lefekteteni, nem is lenne gáz, ha ő is aludna.

Olvastam, olvastam Besztiéket.Annyira jó lehet neki, kis pihe-puha pici kis Simonnal, oylan cukik ennyire újszülötten, csak pihegnek, néznek nagy szemekkel a világba, kik ezek?hol vagyok???, hú, de szupi lehet nekik!!! :D :D
vas
 
 


Én is irigy vagyok :lol:

És amennyire lelkes voltam tegnap Miksa jóslatától, ma annyira elvesztettem a reményt, mert megint feszült vagyok, olyan mensi előtti-típusú. Szerintem. Úgyhogy inkább nem reménykedem. Úgyis eldőlt már :wink:

No, most húzok házi munkára :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok csajok!

Olvastalak benneteket, de sajnos most csak ennyi.

Megyek tanulni teljesen kész vagyok már. itt a karácsony én meg de. matekon most meg a hülye közgáz. nem is tudok egyáltalán az ünnepre koncentrálni.

Majd este jövök ha itthon a Család és úgysem tudok csinálni mást.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Mit érzel???
Premensis jeleket???? :? :?
Ne, má!! :(


Ettől talán jobb kedved lesz neked is:
ezeket néztem ki magamnak:
2 karperec,

Kép Kép

és 2 gyűrű
Kép Kép


nekem is vasalnom kéne, de már nem állok neki :lol:
vasaltam délelőtt eleget :D
vas
 
 


Márti, ne tanuljál már annyit!!!!!!
Nem elég még, amit eddig tudsz??? :lol: :lol:

Tessék írni nekünk, meg a karácsonyra figyelni, nem ám a hülye tanulásra :wink: :lol:


Oli éppen meghibbant, Natika felébredt, szevasztok!!!!!
vas
 
 


Sziasztok, itt vagyok, gyorsan a szövettan és a csontvázrendszer között bekukkantottam hozzátok.

Mindig mindent olvasok, holnap délutántól újra teljes bevetéssel jövök, ne haragudjatok, hogy most így kivonom magam...

ÉLJEN A KIS SIMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgy örülök, hogy Besztinek ilyen szép szülése lett, nagyon drukkoltam neki!

Ildi, megértem a világfájdalmadat, mindkettő nagyon nehéz, befejezni a szoptatást meg egyedül lenni télen napokon-heteken át egy rakás kisgyerekkel.
Nekem is volt ilyen feszült, bőgős évem...

Szirom, az orrmandula kivétel nem borzasztó egyáltalán, és tényleg csodát tehet! Egy nap alatt túlvagytok minden rosszon. A barátnőm kisfia kisebb volt mint Miksa, és egyáltalán nem fogta fel bántásként, szépen megértette, hogy ez neki lesz jó, a doktorbácsi segít neki, hogy jobban halljon, meggyógyuljon.
De ez még a jövő zenéje úgyis, meg tök egészségesnek kell lenni hozzá.
Nyugi!

Holnap délben még drukkoltok nekem egyet?
Aztán jövök mesélek, sok vicces dolog történik mostanában velem... :)
Addig is pussz!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Huhh Ildi, de szépek!!!

Ez így mennyi összesen mondd??

Mártus MEGÉRTELEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Már hogy négy darab azt látom, árban mennyi??
Ha nem indiszkrét a kérdés??
Ilyesmiket én is el bírnék viselgetni... :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ildi! Szépek nagyon :wink: Különösen a karkötők. Épp tegnap szakadt el a fehér arany karláncom, amikor rohantunk a dokihoz, és beakadt a kilincsbe, amikor zártam be az ajtót :evil: De majd megjavíttatjuk, hiszen szeretem nagyon. Az uramtól kaptam, amikor még nem volt az uram.

Tünetek: csak a feszültséget érzem, ami persze lehet a jelenlegi helyzettől is, de nem merem arra fogni, mert pont olyan, mint máskor szokott lenni mensi előtt. Annyi pozitívummal, hogy egy héttel előtte szoktam kb. állat lenni, most meg már a 11. dpo-n vagyok. 3-4 nap múlva kéne nem megjönnie.

Márti! Szegénykém, együttérzésem :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita, de jó, hogy te is itt vagy!!!!
Te se tanulj annyit!!!! :wink: :lol:
Cak kettő árat tudok:
a második karperec 23 ezer körül van, az első gyűrű meg 16 ezer.
Végülis ezek tök passzolnak egymáshoz :D

bocsi, mennem kell, muszáj :?
vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?