Új privát üzeneted érkezett!

Nóri de édes vagy h felraktad a képet! :) köszi még egyszer a bíztatást, meg Zsóka neked is!! meg Zsófi meg Edus meg mindenki :lol:
már jobban vagyok, tényleg. már nevetek rajta, persze féligmeddig kínomban :arrow: mi mást tegyek?
na de nem ragozom tovább!!!!!!!!!!!!!!

megyek Lizut etetni, aztán vásárlás apával, Cora. addig anyu vigyáz kiscicára itthon :lol:

majd benézek még!

ja igen!! Marcus járgány nagyon szuper! És akkor ezt lehet utcára is vinni és tudod tolni, Zsóka?? És lábbal is hajthatja Marcus majd később ?

puszákok
lmkata
 
 


Drága Kata!

csak csatlakozni szeretnék a lányokhoz! Lizibaba nagyon okos, amiket leírtál, meg a képek alapján, ugyan nem vagyok orvos, de szerintem nagyon de nagyon ügyes! nem hiszem, hogy valami baja lenne!

légy optimista, mi Veletek vagyunk!

Lizi tündér, ügyes pici cica!!!!

és tudod: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi
mangó
 
 


Ja ja, Kata, ez ilyen 4 in 1 taxi, van hozzá egy talp is(hogy ne guruljon), meg tálca(tud enni is benne), meg le lehet venni azt a sárga keretet, alatta van kormány, duda... Különben nem új, az új ára megfizethetetlen. :?(legalábbis én nem adnék érte annyit..)

Edu, hogy sikerült az ünnepség? Boriról készült az oviban egy fotó, ahogy a Mikulás ölében ül, majd beszkenelem hétfőn. Nagyon elkeseredett arcot vág, bezzeg itthon azt mondta, egyedül ment oda a Mikihez az ajándékért, sőt, egyáltalán nem félt tőle.. :roll: :lol: .

Zsófi ma nagyon hanyagolt minket :roll: :D :lol: . Csak nem a karácsonyi bevásárlást intézik?

Marcsi? Timi? Judy? Panni? Melba? :roll:

KépKép
logi
 
 

 
 

sziasztok,

köszönöm a hiányolást, bár szerintem MÉG nem ma lesz :lol: , amikor rendszeresen tudok olvasni, főleg írni, meg reagálni erre-arra.
most még mindig anyukáméknál bandázunk, a felújítás nem úgy halad, ahogy szeretnénk, mert mindig történik vmi meglepi :twisted: :roll:
remélem karácsonyra át tudunk költözni, mert kb. 80%-os készültséget irányoztunk be, szóval reménykedem. aztán a maradék 20%-ot meg majd akkor fejezzük be, amikor ottlakunk. habár tök jó, h. főznek-mosnank ránk stb, de már kicsit uncsi dobozokból élni.

Laurának kibújt az első foga, nagyon cuki vele, bár lefotózni nem tudtam még. meg kúszik ezerrel, és szorgalmasan gyakorolja a négykézlábállást, amiből még nem tud elindulni, csak himbálja magát előre-hátra, mintha rugózna.
meg mostmár szerencsére "mindenevő" lett, mármint (majdnem) mindent megeszik, amit kap. a legkedvencebb a sütőtök - gondolom mert édes. ja, szerintem az az oka, h. kaptunk anyukámtól egy frankó botmixert, ami jó pépesre darál, és valszeg az is baj volt először, h. én villával törtem össze mindent, és darabkás volt nagyon így előszörre.

mi is voltunk céges Mikuláson, teszek fel képet.

Kata, ahányszor olvasom a kálváriátokat a magyar eü-ben (szándékosan kisbetűvel), felmegy a szäär az agyamban.
ezek ilyen kényszerorvosok lehetnek, akik TÉNYLEG :twisted: :twisted: munkaeszközként kezelik a betegeket? felnőttek esetében is felháborító, de amikor kiszolgáltatott babákkal kapcs. olvasok erről.. hát :twisted: :twisted:
mindig az jut eszembe, h. a bankpénztárosnőnek sem jelent semmit a köteg húszezres, mert neki ez a munkaeszköz, a dokinak meg más - persze nem így kéne legyen, ahol az ember az alany.
a másik amit nem értek, h. ha ők sem tudnak semmit, miért ijesztgetnek? :?: :?:
nem veszik észre, h. a találgatásaikkal ember életeket keserítenek és pecsételnek meg?
ha meg tényleg van vmi miért nem küldenek vhová tovább? (pl.Dévény, amire természetesen semmi szükség nincs, mert Liza korának megfelelően fejlődik és okosodik. csak elméletben írtam, a zárójelentés alapján, h. erre nem javasoltak semmit, csak a kezedbe nyomták a zárót?.)
btw, szerintem az én két szemgolyóm sem egyforma, ahogy a két mellem sem, meg a két fülem sem.

szóval ahogy a többiek is írták: tessék hinni a szemednek, Liza fejlődik, okosodik, napról napra gyönyörűbb !!!
drukk nektek, h. a svábhegyen is minden rendben legyen !!

na megyek fürdetni, aztán meg ha elaludt Laura sipirc a másik lakásba folytatni a melót.

puszi mindenkinek, remélem egyszer visszakerülök ismét a vérkeringésbe, és nem lóugrásban olvasgatok !

Marcsi
Kép Mikulás Apájával

Kép Mikulás Anyával

Marcsi

KépKép
alon
 
 


sziasztok lányok.
na ma télleg nem voltam ennek 3 oka van:
1.kaptam egy határidős angolról magyarra frgatókönyv fordítást és azt csináltam mint állat.
2.az osztályomnak csináltam kari műsor gyanánt egy amerikai versekből összerakott abszurd performanszt (hah!!) és ma adtuk elő a szülőknek (vasárnaponként próbáltunk)
3. samuztam.

de amúgy minden ok, totál fel vagyok pörögve, iszonyú jól sikerült a darab, kész vagyok a mai fordításadagommal, samut meg apáját imádom. szal minden ok!!!

a boldogságom nagy adagját küldöm nektek Kata!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kerekpocak
 
 


egyszerre írtunk Marcsi!!!
elfelejtetem: farkas nagyon édes a képeken, nekem a 2. tetszik a legjobban!
laura nagyon nagyon édes! régen láttuk!! képet kérünk mégmégmég
kerekpocak
 
 


Nóri, nekem is harapdálta kiszs, de én is fájdalmamban akkorát nyögtem, h megijedt, és egyből elkezdett sírni. :roll: :oops: :? :cry: Probálj meg rászólni, h ez fáj anyának..stb... :? :cry: (Látod, ez pont az, amiről Klári írt korábban, azért szoptatni mindenáron... :roll: :oops: :? )

Zsóka, Zsig is megszeppent arcot vágott, viszont gyönyörűen énekelte az angol dalokat! :lol: Vittük Babát is! Sőt apa is ott tudott lenni! :P (Az én fiam is egy kicsit borzas ... :oops: :? :cry: 8) ja és persze az elem is lemerülőben volt a gépben Mur..., ezért nem a legjobb minőségűek a képek, sajna.. :oops: :cry: )

Kép

Kép

Kép
mazsolák
 
 


Ezzel is még tartoztam. A magyar, templomi mikulás: :P

Kép

Kép

Kép


Kép
mazsolák
 
 


Zsófi, Samu ismételten nagyon klassz leveleket írt, odavagyok a stílusától!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8) Ja és üzenem Samu, hogy hozzám bármikor jöhetsz vadast enni, mert az egyik kedvenc kajcsim, és -sztem :oops: :oops: 8) - jól is készítem le!!! Szal egy vadasra minidg a vendégem leszel..., de ha van egyéb óhaj sóhaj, akkor talán tudom teljesíteni, csak sütit ne kérj tőlem. Abban nem vagyok ász! :oops: 8) :wink:

Csókok a habtestedre drága Samu! :lol: 8)
mazsolák
 
 


Marcsi, Zsófi, egyszerre írtunk :D , gyors elolvasom, de előtte: Laura csodaszép!!!!!!!!!!!!!Nagyon szép kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P (azt kérdezném, de lehet, h fent a válasz, h mit szólt Laura a télapóhoz??) :roll: :wink:

Ja nekem is vannak paráim:

1. Zsombornak még minidg csak 6 foga van??!! Zsignek ilyenkor már 10 tuti volt! Lehet, h d vitamin hiánya lenne??!! :shock: :roll: :?

2. Ti, illetve Timcsi, Mircike, Zsóka, ha esetleg emlékszel még, ti mikortól adtok/adtatok, már ha adtok Bocitejet Balának, Mirkónak, Borcsinak...?? Zsig elmúlt 1,5 éves, inkább 2 , de ő spec. eset volt. Meddig ajánlatos várni a tejcsivel? /sajna "eljátszottam" a kisokosomat valahová.../ :shock: :roll: :oops: :? Segítségeteket elöre is köszönöm! :) (még nem adtam neki)
mazsolák
 
 


Zsóka, tök jó az új vonalzód! :P Én is gondoltam már rá, h teszek fel, de így tök jó látni a tiéden, h mennyit kell aludni a Jézuskáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jó, tetszik!!!!!!!!! :wink:
mazsolák
 
 


Még egy uccsót mára.

"Ennyire szeretlek Babám!": :lol: :wink:

Kép


/apa ma este felteszi a videot a télapó ünnepségről. nem azért mert az én fiam, de érdemes lesz megnézni. :oops: :oops: 8) /

na pusszok, mára eldugulok, jó éjt:
Kép
mazsolák
 
 


Marcsi, kitartást a költözéshez! Küldjük a sok sok ++++++++++++++++++enegryt!!!!!!!!!!!! :P
mazsolák
 
 


Helló csajok!

Köszi a cumis együttérzéseket :) Igazából már nem is azon szorult össze a szívem, hogy visszaadtam neki, hanem hogy három hétig miért is szívattam szegénykét. Aztán megnyugtattam magam, hogy az első 2-3 napon elöl volt és nem kellett neki. De utána feleslegesen keménykedtem, első szóra vissza kellett volna adni. Mindegy. Most bepótolja a hiányt, le se teszi egész nap :) Alváshoz nem nagyon kell neki, úgy látszik ez már így marad. Fordítva. Ha játék közben leteszi valamiért és én hozzányúlok, hát, elég furán néz rám szegényke :) Úgyhogy mindig jól láthatóan teszem vissza az ágyába, vagy az asztalra, és mondom is neki, hogy ide és ide teszem. Jobb a békesség :)

Edus: 1 éves kortól lehet adni tehéntejet. Én nem szőröztem feles tejjel meg ilyesmi, nagyjából 1 éves kora óta kap tejet, igaz tejbegríz formájában. Folyadékként nem kell neki.

Kata: Szerintem mindenképpen ragaszkodjál ahhoz, hogy vele lehess végig. Akármilyen vizsgálaton, akármilyen kórteremben.
És szerintem se aggódj az orvos miatt.
Akkor se, ha tényleg kiderülne valami Lizával kapcsolatban. Szereted, a te kislányod, te vagy az anyukája, ennél nincs fontosabb. Mi meg imádjuk :)

Zsófi: Nem semmi, amennyit dolgozol. Le a kalappal!!!

Fényképek nagyon édesek, mind egytől egyig!!! Marci visszintes mosolya... elképesztő :) Fizikai képtelenség. Többi picurka is olyan édes... Mindenkit puszilok!!! :)

Lehet, sőt biztos, hogy ritkábban tudok jönni. Nemcsak a blog :) miatt, hanem valahogy besűrüsödtem. Lehet, hogy április előtt vissza kell mennem dolgozni, mert úgy lesz biztos a státuszom. Ez pár napja derült ki, és azóta agyalok, hogy a jól eltervezett menetrendemet hogyan módosítsam. Utálom, ha nem úgy van valami, ahogy én elképzeltem :) Egészen megkövülök ilyenkor. Kell egy kis idő, mire gatyába rázom saját magamat :)
De azért itt vagyok ám, csak nem mindig írok, meg nem minden ragad meg a szita agyamban.

Üdv. M.
mircike
 
 


Edus, tündériek a Zs-k !! a nagy kócos is, meg a kicsi is..
az angol télapóbácsi hogy ejtette ki a "Zsigmond" nevet? arra azért befizettem volna.. :wink:
tök édi Zsig, ahogy a második képen már fordul is el a Mikulástól, kezében az ajándékkal, hehe.

Laura sajnos nem szólt semmit a Mikuláshoz, mert 7 körül érkezett, mi meg fél 7-kor leléptünk, mert kezdődött a nyűg. végülis 5-től ott voltunk (plusz fél órás kocsiút itthonról), és egy idő után kényelmetlen volt neki csak kézben és ölben lenni, meg már a fürdésidő is közel volt.. na majd jövőre már izgalmasabb lesz neki.. :lol:
amúgy tetszett Laurának az egész felhajtás, szereti a nyüzsit (pl.bevásárlóközpontok, számára egyéb idegen helyek), mert ez mindig új felfedeznivalókat rejt számára. mindig tágra nyílt szemekkel nézelődik a sok csili-vili láttán és ezerrel mosolyog mindenkire, összespanol a fél áruházzal. (és ezzel magával vonzza a "mennyi idős a kisbaba?", és "a hogy hívják", ill. a talpig rózsaszín szerkónál is a "kislány"? nevű kérdéseket. grrrr :lol: :evil: :evil: )
ez mivel céges Mikulás volt, ezeket a kérdéseket megúsztam. egyébként furcsa volt 7 hónap után a régi kollégákat látni, pedig már 9 éve egy helyen vagyok, és mégis most olyan távoli volt az egész. (de amúgy jó volt, csak furi volt)

Zsófi, látom te nem a poroszos, hagyományos tanítás híve vagy.. ;-)
hányadikosokat tanítasz (-tottál?)


na megyek mert leragad a szemem.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


ja, láttátok, h. nyílt egy újabb Jánosos szülészet topik ? *** Szent János szülészet *** néven.
írtam nekik, h. esetleg csatlakozzanak be a mi réginkbe.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi, én is írtam 8)

Nóri, még elfelejtettem az este, hogy az első két fogacskánál engem is kétszer megharapott a gyermek, de úgy, hogy vérzett is.
Akkorát visítottam, hogy mindketten megijedtünk, azóta nem harapott egyszer sem :)
Most már egy kész krokodil a 16 fogával, de hihetetlenül ügyes, nem is érzem. Csak ritkán, ha fáradt, és szopi közben fejtámasztéknak is használja a mellemet, akkor néha van, hogy látszik bimbó körül a foglenyomat, de nem fáj :)
Lehet, hogy már totál érzéketlen, nem tudom... :)

Üdv. M.
mircike
 
 


Sziasztok Anyucik!
mircike, már hiányoltalak!! Pont este jutottál eszembe, hogy kihagytalak a felsorolásból :oops: .
Húú izgi lesz a munkába állás, én már előre parázok... Mirkó bölcsis lesz?

Edu, a Télapós képek egyszerűen szuppper jók! Mindkét Zs eszméletlenül jó pasi, és tüneményesek. Hát és az utolsó kép....leírhatatlan... :wink: :D
A videót majd Borcsival nézzük meg :) .

Laura naaaagyon szép tündérkirálykisasszony..(és Te is tök jól nézel ki Marcsi! :wink: )

Kata, azt tudod már, hogy meddig lesztek bent?

Bori éppen egy szülinapi bulin van a a Budavári Labirintusban. Ti jártatok már ott? Én még soha. Nagyon szupi.
Már írtam Nektek párszor, milyen anyás Bori, erre példa, hogy most is könnybe lábadt a szeme, amikor eljöttem, pedig ott voltak az ovis barátai. De a hely idegen, ez már problémát okoz az elválásnál..Érdekes, Marci meg már most teljesen az ellentéte. Furi...

Na puszi,lassan megyek érte, remélem azért oldódott kicsit...

KépKép
logi
 
 


Ja, Edu, én is egy éves korától próbálkoztam a tejjel, de mivel még szopizott, nem igazán kellett a bocitej Borcsinak. Tisztán kb 3 évesen itta meg először. De elvileg egy éves kortól adható.

puszik

KépKép
logi
 
 


sziasztok!

Marcsi üdv újra a klubban :lol: Pici Lolo-fotók is már hiányoztak :wink:
Ne is mondd ezt az építkezős-mesteremberes-csúszós dolgot, nekünk is volt részünk benne :roll: állítom a gardrob a hálóban csak azért lett kész, mert mentem szülni konkrét napon és megfenyegettem őket :lol: :lol: vicces lehetett így utólag visszagondolva, de végülis kész lett!

Dévény: én már gondoltam rá hogy elmegyünk ide. Majd most meglátom itt a svábhegyen mit állítanak össze, de állítólag ők is szuperek. Amúgy a neurológus drnő aki kicsinált csütörtökön egy másik anyukának nagyon ironikusan és negatívan reagált amikor az felvetette h Dévény tornára járna a 27. hétre született babájával.
De erről hallottam már h az orvosok nagyon nem szeretik. Nem tudom - szakmai irigység vagy mi???

Zsófi! köszi az adagot :wink:
jujjj nagyon szupi érzés lehet h így összeraktok valamit, előadjátok és a szülők el vannak ájulva!!! neked hogy megalkottad, a gyerkőcöknek h megcsinálták, lelkesedtek, a szülőknek meg h láthatják milyen klassz srácaik vannak :lol:

Zsóka, én sem voltam még ott... de gondolom a kis megszeppenés után nagyon élvezhette Borka a bulit! :roll:
azért jók ezek a szülinapok!

Még nem tudok semmi újat a jövőhetünkről, minden ott és akkor fog kiderülni :? :roll:

Edus, az átölelős annyira helyes a két MMZS-ről!

Mircike, köszi, tök igazad van mindenben! Én is így gondolom :arrow: nem akarok külön lenni tőle és bármi van ő a mi kicsilányunk :lol:
Beszéltük is apával hogy ha nagyon húzni akarják a vizsgálatokat vagy olyan ami gáz akkor egyszerűen nem fogjuk hagyni, csak a legszükségesebbeket.............

na de nem húzom magam előre fel ezen... :roll:

Lizus most szunyál vadul, éjjel annyira jól adta elő, ezt el bírnám viselni! 21:40-kor evett utoljára majd 03:00 és 06:30, 07:30kor kis cicizés után együtt szunytunk 10-ig. Ahhh! Végre aludtam egy jót!

JUJ KÉRDÉS: szerintetek a szaunázás árthat a tejcsinek????

puszákok!
lmkata
 
 


Kata, én is annyit tudok, h. Dévény szidja a Sváb-hegyet és fordítva.
egyik ismerősünk jár a 6,5 hónapra született babával a Dévényhez, amely gyakorlatokat-masszírozást otthon is lehet csinálni, míg asszem a Sváb-hegyit nem. az a kisfiú amúgy nagyon szépen fejlődik, szülei dicsérik a módszert, de össze sem lehet hasonlítani Lizával. mármint a hozott anyagot, ő nagyon messziről kezdte sajnos, 1,5 kg-val született, pár naposan műtötték, agyvérzés stb.. nem részletezem.
de lehet - csak hogy megnyugodjatok - Dévénynél is megérne egy kukkolást Lizára. bár inkább nem okoskodom.

Zsóka, köszönjük a bókot !!
remélem Borka feloldódott és jól érezte magát a bulin !

Mircike :arrow: krokodil :arrow: :lol: :lol:

ti hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal?
mi még sehol.. :x
ma voltunk tűzhelyt venni a lakásba, hát bődület ami a városban megy. én egy jó pár éve már alig várom, h. vége legyen a Karácsonynak, a novembertől kezdődő multik és hiperek által nyomatott "gyertek-és-vegyetek-meg-minden-bóvlit" feeling, plusz az ennek hatására felbőszült, vásárolni szándékozó embertömeg nálam elnyomja a régi,fahéjillatú, gyerekkoromból ismert karácsonyi hangulatot.

de csakazértis szép lesz Laura első Karácsonya ! :D

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


fordítok ezerrel, de olvaslak titeket!
Kata tényleg eszetlen jó volt! gondolok ám rátok minden nap. dévényről csak eszetlen jókat hallottam, lehet h télleg megérne egy menetet???
Marcsi én 2 hete mindent hipp-hopp megvettem. ha előre tudod mit akarsz és céltudatosan, max 3 percet töltessz a boltokban, akkor teljesen jó a vásárlás cucc. már csak csomagolni kell.
edu: mikis képek csúcsszupik!!! samu jelzi általam, hogy élni fog a meghívással! megtanul járni és már megy is angliába!
mirci, marcsi jó h vagytok!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Végre, hogy jelentkeztél Marcsi! :) Gratulálok Loloka első fogához!
Nagyon nagyon szép kisbaba!!! :)
Nem semmi a költözés, hogy még este is mentek át a lakásba dolgozni. Én ilyenkor már csak max. nektek tudok írni, de minden másra alkalmatlan vagyok.

Edus, a pasik csúcsok! :) Kedvenc: a borzas kép, és a két rosszcsont együtt! :)
A szopival kapcsolatban nagy dilemmában vagyok. Én már szívesen abbahagynám, de éjszaka nagyon sír és semmi mással nem tudom megnyugtatni. Próbáltam vizet adni, babateát (cukor nélkül) de semmi nem használ. Csak a szopi nyugtatja meg. Napközben szerintem rengeteget eszik, tehát biztos, hogy nem éhes.
A harapás nálunk is így van, ha felkiáltok, hogy ÁÁÁÁ, akkor csak nevet, de egyszer az ÁÁÁÁÁ után azt mondtam neki, hogy ezt nem szabad. Hát úgy elkezdett sírni, mintha én haraptam volna belé...
Tegnap nem harapott csak egy kicsit rászorít, és akkor kiveszem a szájából nehogy...
Zsóka, egyébként nem emiatt van begyulladva, hanem, hogy a sebesedés miatt nem szoptatok belőle annyit. De nem csomós, csak melegebb mint a másik, és erre mondta az orvos, hogy kicsit gyulladt.
Na,mindegy amíg tudok szoptatok, aztán úgyis jövök tanácsért, hogy mi legyen.... :)

Edus
, biztos, hogy nem a kevés D vitamin miatt van Zsombesznek kevesebb foga, hanem egyszerűen csak kevesebb van.Majd kinő emiatt ne is idegeskedj. Gondolom nem ez az egyetlen dolog amiben nem ugyanolyan mint Zsig.

Mircike, az április előtt mit jelent? mikor kell visszamenned dolgozni? Szörnyű, hogy manapság szinte senki nem tud 3 éves korig otthon maradni a babával.
Feltennéd mégegyszer a blogod linkjét, mert nincs erőm visszakeresni, viszont megnézném. :)

Jaj, a Marci! Nagyon tuti járgánya van, és nagyon találó ahogy Mircike írta az a vízszintes mosoly haláli!!!! :) :)
Na, milyen volt Borkának a parti? Én már voltam ott, papával az első randevúink egyikén. :oops: :)

Na, eldugulok...
Jó éjt, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Zsóka: Mindenképpen bölcsis lett volna, márciustól kezdem beszoktatni. Nem szívesen vinném január-februárban, nem a pár hónap miatt, hanem a tél miatt. Sötét, hideg, vírusok. Ááá nem. Március-áprilisban még abszolúte nem lesz szobatiszta, ugyanúgy fog szopizni, viszont már jobb lesz az idő.
Most nem tudom hogyan lesz, január végén fog kiderülni :shock:
Végül hogy érezte magát Borka?

Kata: sztem is megér egy próbát a Dévény.

Nóri: 3 éves koráig semmiképp nem maradtam volna itthon, van még egy évem a szakvizsgából, meg egyedül neki nagyon unalmas már. Régen, nagycsalád, nagyszülők, sok tesó, unokatesók, satöbbi, könnyű volt nem bölcsisnek lenni. Most szerintem már kétévesen sokkal jobb az a közeg, mint otthon egyedül. Persze a legjobb megoldás egy délelőtti játszóbölcsi lenne, aztán ebéd ott, és alvás már otthon, de arra nincs keret :) Se anyagi, se fizikai.
Blogom http:/fabien.freeblog.hu

Puszi. M.
mircike
 
 


Lemaradt egy / a linkről párdon.
M.
mircike
 
 


hali!


Igen-igen tervbe van véve Dévény... még pocakosan megjegyeztem magamnak ilyen esetre :roll: :lol:
apával abban maradtunk hétfőn alaposan kikérdezzük h mit terveznek csinálni és meddig és ha vmi nagyon nem szimpi nekünk, akkor köszinemkérjük és kész. :?
de Dévényt mindenképp majd januárban!

karácsonyi ajándék: idén kivételesen én is előre jól elterveztem és télleg 2 perc. de máskülönben Marcsi teljesen totál úgy vagyok ahgy írtad te is... most mondjuk kicsit elrontották a feelingemet de amióta feldíszítettük szép égőkkel a fákat (csak módjával azért :wink: ) azóta jó karis hangulatom volt.

Marcsi akartam kérdezni h fogacskával nem volt nehéz menetetek???

na néhány szösszenet mostanság :wink:

apával jóóóóóóóó
Kép

nem vagyok túl lelkes ezért a hasrafordításért, de ha ennyire akarod nagyi akkor legyen...
Kép

na lökd a rizsát, anya!
Kép

Jelen!
Kép
lmkata
 
 


és egy kis tél errefelé ... :lol:
Kép
lmkata
 
 


bocsi ezt még muszáj:
Kép

JÓ ÉJT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
lmkata
 
 


Egy kis karacsonyi feeling (majd még jövök)
Kép Xmas
mazsolák
 
 


Hellobello!

Karácsonyi fotó képeslapra illő és annyira szééép, tök jó kedvem lett tőle :wink: .

Kata, mindegyik kép szuper, de az első (Apuval..) és az utolsó valami csodaszép. Csak ismételni tudom magam, gyönyörű vonásai vannak Lizabébinek, a szája hihetetlenül formás (meg a szeme, orra stb stb). ..és azok a naccempillák!!! :lol:
Gondolom már pakolászol..
Nagyon nagyon sok, hiperszuperextranagy energiákat küldünk majd Nektek és drukkolunk ezerrel.
És már most hiányoztok a csapatból!!! :cry: :cry:
Puszi Nektek és kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy Ti szeretnétek!!!!!!!! Zsóka

KépKép
logi
 
 


"Bori bezselézte a hajam"
Kép

KépKép
logi
 
 


Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég
 


Szia Eszti!
Köszi a könyvajánlást, megnézem a linket. :wink:
Zsóka

KépKép
logi
 
 


karácsony nagyon nagyon gyönyörűűűűűűűű!

Marcus meg észbontó! de komolyan!!! és így tűrte a zselézés procedúrát?? :lol:

köszi Zsóka, jól fog jönni minden pozitív, drukkolós gondolat!
az az igazság h még nem pakolászok, már összeírtam mit kell vinnem de valahogy nem visz rá a lélek még.... nem is tudom... bár már kellene, az igaz.... :roll:
lmkata
 
 


Sziasztok!

Lizuska egy tündér! Kedvenc: apás és a fürdős kép!!!! :) Nagyon az arcára van írva, amit gondol :).

Edus, karácsonyi képeslapnak nagyon jó hangulata van. MI ma egész nap rohanunk, megvettük a karácsonyfát, hárman a kiscsaládunk, és most elfogott a boldogság, hogy már van családunk :) :).

Jó utat kívánok nektek holnapra. És ha nem tudnál írni, akkor nagyon boldog és békés karácsonyt nektek és a gyerkőcöknek. :)

Marcus, nagyon vagány!!!

Puszi, Nóri

Mircike, köszi a linket!

Kép
nóri8
 
 


Ja, Kata, természetesen nagyon szorítok nektek egész héten, és ahogy hazajöttök írjál. Veletek leszünk gondolatban végig!!!


Dobok én is két képet:

Kép "Mama mikor jön a Jézuska?"

Kép "Mmmmm, még egy hét?"

Kép
nóri8
 
 


Kata, Liza csúcs a képeken ! mindegyiken ! a kedvencem a "Jelen", ezen a kommenten hangosan felnevettem.. :)
sok-sok drukk nektek !!
(esetleg vmelyik hugi nem tud nekünk megint írni?? :oops: )

Nóri, nem semmi, ahogy Farkas áll !! nagyon édibédi a képeken ! ja, már akartam írni, h. azon a 2 hónapos képén amit feltettél, ott meg olyan kis cuki gombócka.. mostmeg álldigál.. hogy megy az idő.. hihetetlen.
ja, én sem gondoltam volna, h. képes lennék még vmikor este is dolgozni, de muszáj, mert már nagyon bekvártélyoznánk magunkat. majd ha egyszer kész leszünk, teszek fel egy előtte/utána képet. :lol:

ma egyébként sikerült megvennem egy pár ajándékot. nem is a vásárlással van gond, hanem az üzletbe való beféréssel, parkolóhely-ill. kosár találással, illetve magával az odaúttal stb.. de már csak egy dolog hiányzik, amit akartam, remélem azt is sikerül abszolválni a napokban.

Edus jó utat nektek !
Zsig szeret repülni? v. tart tőle?

Zsóka nagyon édi Marcus a belőtt séróval.. lehet a lányod fodrásznak készül?

ja, Laura foga: én 3 hós kora óta asziszem, h. jön a foga. nyála patakokban, öklök a szájban stb.. a költözésünk előtti 4-5 napban elég nyűgös volt Laura, ökle könyékig cumizva, és olyan hangon sírt, ahogy még nem hallottam. sőt, volt, h. este 10-kor felriadt, és csak arra nyugodott meg, ha masszíroztam az ínyét. mivel 3 hónapja gondolom, h. fogzik, nem gondoltam, h. most "tényleg", szóval inkább arra gondoltam, h. érzi a változást, meg a stresszt rajtunk. aztán láss csodát, már itt laktunk anyukámnál, és egy fürdés közben vettem észre, h. kinőtt a fogacska. szóval mostmár tudom, h. AZ a fajta sírás fogzás volt.
és nagyon cuki vele.. :lol:

M.

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Te Reni, nem te happoltál el előlem egy NEXT rózsaszín gatyót a Vaterán?
nagyon gyanús az a nick! :wink:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kedves Csajok! :P

Csak egy szösszenet, mert lehet, h holnap már nem lesz időm a gép elé ülni. :roll:

1. Mircike, Zsóka, köszönöm a segítséget bocitej témában! :D

2. Nóri, köszönöm Neked is, amit írtál! Hát igen, sokmindenben különbözőek. Főleg ezekben a "csontos" dolgokban, pl a kutacsa is sokkal hamarabb nőtt össze zsignek... hát remélem, elég kalciumot visz be, majd megkérdem az otthoni drnőnket a d vitamin adagolásáról... :D

3. KÖSZÖNJÜK A DÍCSÉRETEKET!!!!!!!!!!!!!!!BEZSEBELTÜK MIND! :lol:

4. Miricke, sajnálom, h előbb vissza kell menned dolgozni :? :cry: , de tök igaz, amit Nóri írt! Mondjuk a 3 év sztem is sok, nekem is a 2 a szimpi, azaz ha visszamennék dolgozni, én is ez utóbbit választanám. :D

5. Alon, zsig szeret repülni, már nagyon várja, inkább zsombortól tartok, mert ő most 1 percre nem akar megállni, imád járni.Ezt meg ott nem teheti... :oops: :? :cry: Félek, hogyan kötöm le a figyelmét a 2-2,5 óra alatt.. :shock: :roll: :oops: :?

6. GYERKÖCÖK CSODASZÉPEK!!!!!!!!!!!!!!NAGYON ÉDESEK, ARANYOSAK!!!!!!!!!!!! :lol: Lizusnak a pancsis képe, Farkasnak az első, ahogy kémlel ki az ablakon tetszik! Marci zselésen eszméletel! És mennyire tetszik neki a szitu! :lol:
7. Gratula Zsófi a fordításhoz+az előadáshoz! :D

8. Kata, ha kerülnénk egymást, akkor is tudd, h sokat fogok Rátok gondolni, veletek leszek!!!!!!!!!!!!küldöm a sok sok ++++++++++++++energyt, meg a billiotrilloszupermegadrukkokat. De Lizi nagyon ügyi kiscsaj és minden ok lesz! :D :wink:

Most nem jegyzeteltem,csak ami gyorsan eszembejutott 2 rohanás, pakolás között. :oops: 8)

Elteszem magam holnapra, ill még rendbeteszem magam, mert a fiam szavával élve büdi vagyok, és nincs frizurám... :roll: :oops: 8)

mindnekine pusszok, és amint tudok, jelentkezek. 8)

(és én is szeretnék egy kis +energyt tőletek, h minden klappoljon holnap! :oops: :? )
mazsolák
 
 


Ja igen, Eszti, én is majd megnézem :wink: . Nem lehet, rossz egy ilyen kisokos otthon. Inkább legyen feleslegesen, mint.. :roll: :oops: :? Köszönjük! :)
mazsolák
 
 


KATA ++++++++++++++++++++ENERGY NAGYON NAGYON SOKAT GONDOLUNK RÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
SAMU CSABA MEG ÉN!!!!
holnap már nagyon aktív leszek
kerekpocak
 
 


KATA,TUDOD....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
PUSZI NEKTEK!!!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaj Farkas nagyon ééédes, annyira helyes, ahogy ott áll az ajtónál!!! :lol:

Edu, jó utat Nektek, és írj, ha már itthon vagytok!!!

és az ígért képek:
Betoji Bori :lol: és a Mikulás
Kép Kép

Megállt a karácsonyi vonalzóm a számolásban :roll:

KépKép
logi
 
 


KAta:++++++++++++++++++++++!!!! SZorítunk nagyon!

Edus: ++++++++++++++++++++++!!!!Nektek is, küldtem az energiát, h amég olvasol. MI most ébredtünk.... :oops: :lol:

Borka gyönyörű !!!! még akkor is ha meg van szeppenve!!!!

MOst rohanok, puszi mindenkinek!
Nóri

Kép
nóri8
 
 


na vagyok. Tegnap végre befejeztem a fordítást, egész hétvégén azt gyűrtem. De most végre megint 2pihi" van. samuval apája játszott, meg a lazító időkben én. de amúgy jó volt, nagyon bugyuta, egyszerű szöveget kellett fordítani így szerencsére gyorsan haladtam.
samu ma reggel ügyesen átfordult megint hasról hátra. nem csinálja gyakran, heti egyszer kétszer- változó. viszont hason már egész sokáig bírja kis ügyesen. ilyenkor már (igaz kicsit bénán) lehet vele labdázni is. én odagurítom ő meg vissza. (valszin nem direkt azért...)

az evés alatt már nem hangoskodik, viszont a korábbi 120-140 helyett 200-250eket dob be a fiatalember. nappali alvások átrendeződőben, kicsiket alszik sokszor, én meg próbálom inkább összerendezni ezeket az alváskákat egy-két hosszabba, több-kevesebb sikerrel.
kaki gond megoldódott, asszem kata írta, h a laktoherb meghajt. nos igen. samut pláne!!
éjjeli alvás egyre hosszabb- most már f7 előtt ritkán kel, néha 6kor de volt ugye 8as rekord is.

a karival kapcsolatban: én nagyon várom! az ajándékok nem izgatnak én a családi együttlétet várom! így hogy van samu az egész ünnep teljesen más hangsúlyt kap! megint varázslat lesz az egészből! angyalok díszítik majd a fát, jövőre megyünk majd vele sétálni, amíg szorgos angyal kezek díszitik a fát. (ja azt nem mondtam a szüleimnél gyűlik össze az egész család így 8an vagyunk- nem túl nagy család...)
én most momentán nagyon jól érzem magam a bőrömben- tényleg azon töröm a fejemet, hogy mikor jöjjön a következő. samuval annyira jó, hogy ezt szeretném újra átélni. nyilván az más lesz, de akkor is!
Borka, Marci, Farkas Zsomb, Zsig, Lizi, Lolo gyönyörűek!!!!!!! valamint a karácsonyi tájak!!!
na még jövök.
kerekpocak
 
 


bocs az idétlen megfogalmazásért csak közben gyerekdalok mennek a háttérben és elvonják a figyelmemet...
kerekpocak
 
 


Szia Zsófi!

Tök jó, amiket írtál. Én is így éreztem Borival, meg így érzek most is,hogy már ketten vannak ; annyira jó velük!!!!! És én is repkedek a boldogságtól és hálát adok a sorsnak, hogy két ilyen tündér gyerekem (és férjem!!) van.
Édes lehet Samu ahogy labdázik.
Atyaég már Ő is 4 és fél hónapos...őrület..

Mi lehet Katáékkal, annyit gondolok rájuk!!

Eduék már vajon a gépen ülnek?? :roll:

MÁRKOT ISTEN ÉLTESSE A 9. HÓFORDULÓJÁN!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
logi
 
 


ISTEN ÉLTESSEN MÁRK! MÁR MILYEN NAGY FIÚ VAGY!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Jó rég jártam erre, de mindig van valami... pláne itt a karácsony.
A képeket végig néztem, olvasgattam is, de még nem sikerült mindent.

Az összes kismanó nagyon édes, mind kis mosolygós cukorbori gyerkőc! Télapóval és annélkül is.

Kata! Tudom már bent vagytok, de azért mi is nagyon szorítunk, remélem minden okés lesz, mert szerintem is nagyon ügyes a kis Lizus, nem is értem mit várnak el ilyen pici manótól. Nagyon cuki kismanó a képeken és olyan okosan tud nézni az édes óriás szempillás szemeivel. Sok-sok puszi és ++++++++++++.

Nóri! Nagyon édes Farkas! Annyira édesen mosolyog és a kis fogai, cukorfalat. Olyan ügyesen áll, nem semmi, mi még csak a padlót koptatjuk... Meg is jegyezte a dokinő, hogy már kúsznia kellene, annyira utálom az ilyet, hogy megmondják Xhónap Xpercesen mit kell csinálnia szegény gyereknek. Hazajöttünk és mondtam Nórinak, hogy ne foglalkozzon a doktornénivel, úgy kúszik ahogy ő akar, és láss 2 nap múlva evickélve megindult előre, azóta képes bekúszni az egész terepet, nagyon cuki. Olvastam, hogy kinőtt a felső fogatok is, mi most szenvedünk vele, jó hogy írtátok ezt a homeokúpot, mert azóta jobb lett egy kicsit, jobban alszik.
Nagyon tetszik a hintás képeitek is (azt régebben tetted fel), nagyon cuki rajta Farkas, olyan sokat nőtt! Ja, voltam én is Serfőzőnél kb 1 hónapja, gyorsan túlestem rajta, minden okés volt.

Zsóka! Marci a hajzselés képen annyira vagány pasi és még az a huncut mosoly! Hát igen Bori a mikulásos képeken visszafogott, bezzeg otthon, a beállított művészi fotókon, nagy színésznő a kiscsaj!

puszi K.

KépKép
krisztan
 
 


Felteszek pár képet:

Kép sziaszok

Kép kell nekem az a távirányító, csorog érte a nyálam!!

Kép sikerült!

Kép akarsz játszani velem?

KépKép
krisztan
 
 


Sziasztok!

A másik topicba már bejelentkeztem, ide is elkeztem írni, de Márk felébredt. Nem tűntünk el, csak nagyon eseménydús volt a múlt hét. Este jövök még, most csak pár kép, mert máris hiányol az úrfi.

Puszi

Márk és a mosogatógép...

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?