sziasztok,
köszönöm a hiányolást, bár szerintem MÉG nem ma lesz
, amikor rendszeresen tudok olvasni, főleg írni, meg reagálni erre-arra.
most még mindig anyukáméknál bandázunk, a felújítás nem úgy halad, ahogy szeretnénk, mert mindig történik vmi meglepi
remélem karácsonyra át tudunk költözni, mert kb. 80%-os készültséget irányoztunk be, szóval reménykedem. aztán a maradék 20%-ot meg majd akkor fejezzük be, amikor ottlakunk. habár tök jó, h. főznek-mosnank ránk stb, de már kicsit uncsi dobozokból élni.
Laurának kibújt az első foga, nagyon cuki vele, bár lefotózni nem tudtam még. meg kúszik ezerrel, és szorgalmasan gyakorolja a négykézlábállást, amiből még nem tud elindulni, csak himbálja magát előre-hátra, mintha rugózna.
meg mostmár szerencsére "mindenevő" lett, mármint (majdnem) mindent megeszik, amit kap. a legkedvencebb a sütőtök - gondolom mert édes. ja, szerintem az az oka, h. kaptunk anyukámtól egy frankó botmixert, ami jó pépesre darál, és valszeg az is baj volt először, h. én villával törtem össze mindent, és darabkás volt nagyon így előszörre.
mi is voltunk céges Mikuláson, teszek fel képet.
Kata, ahányszor olvasom a kálváriátokat a magyar eü-ben (szándékosan kisbetűvel), felmegy a szäär az agyamban.
ezek ilyen kényszerorvosok lehetnek, akik TÉNYLEG
munkaeszközként kezelik a betegeket? felnőttek esetében is felháborító, de amikor kiszolgáltatott babákkal kapcs. olvasok erről.. hát
mindig az jut eszembe, h. a bankpénztárosnőnek sem jelent semmit a köteg húszezres, mert neki ez a munkaeszköz, a dokinak meg más - persze nem így kéne legyen, ahol az ember az alany.
a másik amit nem értek, h. ha ők sem tudnak semmit, miért ijesztgetnek?
nem veszik észre, h. a találgatásaikkal ember életeket keserítenek és pecsételnek meg?
ha meg tényleg van vmi miért nem küldenek vhová tovább? (pl.Dévény, amire természetesen semmi szükség nincs, mert Liza korának megfelelően fejlődik és okosodik. csak elméletben írtam, a zárójelentés alapján, h. erre nem javasoltak semmit, csak a kezedbe nyomták a zárót?.)
btw, szerintem az én két szemgolyóm sem egyforma, ahogy a két mellem sem, meg a két fülem sem.
szóval ahogy a többiek is írták: tessék hinni a szemednek, Liza fejlődik, okosodik, napról napra gyönyörűbb !!!
drukk nektek, h. a svábhegyen is minden rendben legyen !!
na megyek fürdetni, aztán meg ha elaludt Laura sipirc a másik lakásba folytatni a melót.
puszi mindenkinek, remélem egyszer visszakerülök ismét a vérkeringésbe, és nem lóugrásban olvasgatok !
Marcsi
Mikulás Apájával
Mikulás Anyával