Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most készült l egy nagy adag mézes,gondoltam ücsörgök egyet,a derekam annyira megfájdult,alacsony a pult...

Omr! Szerintem valami front lehet,mert Samu is 3 napja szinte meg sem áll...Máskor nem szokott ennyire aktív lenni.Nem bánpm én,mondjuk éjjel hagyhatna egy kicsit...

Más nem nagyon van velem mostanában. Nagyon várom már a karácsonyt,de semmi több...

ja,szőrtelenítés...Nekem van egy nagyon jó kozmetikusom,ő legyantáz csupira. Szerintem ez a legjobb,és legtartósabb...

Kép
babzsák

Sziasztok,
Most van egy kis időm, és rögtön jöttem hozzátok. Még nem olvastam teljesen vissza mindent, (visszafelé haladok), de nem bírom ki, hogy ne szóljak közbe;

Gyanixi, miért vagytok letiltva? Mit értesz pihi alatt, fekvést? (nekem mostanában csak az a pihentető)

Rekanna, tök jó, hogy írtál erről a kocsiról, mert nekünk is nagyon tetszett ez az "űrjárgány", jó tudni, hogy nem annyira praktikus.

Dijcsi, tényleg elmúlik a rosszkedv. Nekem tegnap volt ilyen napom. Ja igen, tudod a vérellátóban nálunk mindig balhé van. Mikor egyedül mentem simán leépítettek, pedig vidékről mentem és 1 vizsgálat miatt már harmadszor. Legutóbb aztán a férjemtől is vettek vért. (nem akartak, mert nem töltöttek ki az ő nevére terhespapírt) Na aztán másfél órás balhé után levették tőle is. Le kellett hívni sorban az ügyeletest, a főnővért, az igazgatót, és közben körbetelefonálni, hogy hajlandóak legyenek. (a vizsgálatot egyébként ők írták elő)
A tömegközlekedést meg inkább meg sem említem. Nekem kabátban nem is látszik a pocka, így esélyem sincs, hogy átadják a helyet.
No de ma nem dolgozom, így jó kedvem van :D Küldök nektek is :lol: :D

Visszaolvasok és még jövök!

Lilo

Kép
Kép
34372

Nekem is kb három napja sokkal intenzívebben rugdos a baba.Szerintem már kevesebb helye van és ezért próbálkozik nyújtozkodni ahoyg tud,de ez csak az én véleményem.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

iszonyú régen voltam itt, hirtelen csak Luisa-t látom ismerősnek.

Lányok! A picim 3. napja nagyon aktív. Már megfordult, azóta elég nyugis is volt, de most majdnem állandóan rúgdos, nyújtózkodik. Tegnap szabályosan kockaforma lett a hasam, azt hiszem a két lábát nyomta ki. Rengeteget hullámzik a hasam esténként a mozgásától. Normális ez szerintetek? 33. hét végén vagyok.

omr

Szia OMR!!!!

Tenyleg regen voltal :D
En nem erzek most ilyet, inkabb azt, hogy lassulunk es tobbet alszunk, hogy erot merithessunk az ejszakai akciozashoz :D
Akkor aztan mindent bele... :?

Eldontottetek mar a kisscaj nevet? Pocit nott mar azota nagyot? Emlekszem, vmi allergiara gyanakodtak, mert pici volt allitolag a pocid.

KépKép
KépKép
vitte

bacilivi:

Nem írtam? :D hülye vagyok. Mindegy. Az újpesti szülőotthonban szültem és most is ott fogok. Csak másik dokinál. Az előző is egy tündéri cukorfalat volt, de az új dokim urológus is és ez jó, mivel Vivi anno ráfeküdt a jobb vesémre ami ezek után befertőződött. Legalább így nem kell külön urológushoz menni. :)

Ami pedig a bozótvágást illeti :D A párom volt a kozmetikusom addíg míg nem láttam. :D

Ja és 28.-án megyek dokihoz. :) Majd drukkoljatok. :) Hogy mihez azt nem tudom, de szorítsatok. :lol: :lol:
pattogobolha

Sziasztok :)

Fenix A vaterán van ilyen forgó, és itt is:
www.arzuhanas.com Én is ilyet szeretnék :)

És egy ilyet is szerválok:

Ja a babakocsi szuper, nekünk is ilyen van csak 2 éves modell. Viszont most eladó, mert testvérkocsit kell vennünk :shock: Kép Fp óceán bölcső

[link=Kép

Kép
dia1

szörtelenítés: hát az elég mókás volt, mikor először próbálkoztam és már nem láttam odalentre... :wink: most is az, de most még nehezebb... kád szélén tükör... valahogy azért összejön :lol:

Nálunk a babamozgás teljesen változó. Reggelente szinte kötelező az ébresztés, és az esti nyújtózkodás sem maradhat el. Ma délelőtt volt egy költözés is a jobb oldalra. NA az elég érdekes volt látványilag is. Nem baj szeretem ha mocorog mert akkor tudom hogy jól van. Bár mostanában azon szoktam gondolkozni, hogy feküdhet, mert elég érdekesen adja elő. Mind a két oldalam legszélét képes egyszerre püfölni, dehát a feje ugye már lent van... akkor hogy van ez? na mindegy gondolom mindenféle pózokat képes felvenni...

Tinnyei: gartula a fiúhoz! Hát nem semmi ami nálatok lesz! Apuka mit szólt? 3 fiú! 8)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Hali,
Végigolvastam, nem volt semmi mennyiség :)
Nagyon cukik a ruhák, én is imádom őket, sokszor csak úgy előveszem nézegetni, átrendezni stb.

A pocakos képek is nagyon tetszenek, szépek vagytok!

Betti, sokat gondolok rátok! Már nagyon várom a nagy hírt! :D :D

Szia Omr, én emlékszem rád, írj még ha van kedved!

Jó, hogy említitek a szőrtelenítést. Én is gondoltam kozmetikusra, de valahogy túl intimnek találom a területet ahhoz, hogy elmenjek. A többi helyről le tudom szedni epilátorral. Így viszont a borotvával mindig valahogy megsértem a bőrt.... :oops:

Babzsák, berózsaszínezel minket? A nevünk: Blanka

Tinnyei, én is csatlakozom a gratulálókhoz!

Lilo

Kép
Kép
34372

Szia Lilo,

Gratulalok a kislanyhoz es a nevvalasztashoz. Meg csak most tudtatok meg a nemet?

En csak a bikinivonalat gyantaztatom, es marha jo igy, a tobbit pedig szakallnyiroval :oops: Nekem is segitene a parom, de felek, h. megvag vele...pedig elmeletileg lehetetlenseg... :roll:

KépKép
KépKép
vitte

Gyanixi:
nemcsak ebből a 2 adatból számolják a súlyt, de nyugodj meg, szerintem teljesen normálisak az értékeid...
Igen barnás folyásom volt, de hála ma még nem , remélem abbamaradt, és igen zárt a méhszáj...
Neked is folyásod volt, úgy derült ki, hogy nyitott?

Omr:
üdv újra!!!! Már azt hittem nem kerülsz elő, szerintem örülj neki, hogy ilyen aktív, az enyém is szerintem, ez mindig megnyugtat, az a ross,z ha nem mozog-...

Lio,
egyetértek a hely átadással, nekem sem látszik annyira kabiban, így ácsorgok... :) Jöhetnél gyakrabban is!!!! Tetszik a Blanka :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Szia Luisa,

Megnyugodtal mar? Ha zart a mehszaj nem lehet gond. Utanaolvastam par helyen, es ahol gond volt, ott a mehszaj is nyitva volt. Masreszt ez nem is verezgetes, hanem hig barnas folyas. Az a lenyeg, hogy Lara jol van! :D

KépKép
KépKép
vitte

Vitte:
cuki vagy, köszi :), kicsit kezdünk megnyugodni... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Valszeg figyelmeztetes volt, hogy egy picit tobbet kell pihenned... ez sikerult is :roll:
Kepzeld, ma a lihegotanfolyamon volt 1 kismami, kb. 23 eves, 2. baba es 2 nap mulva szul...
Mi milyen allapotban leszunk ket nappal a datum elott???? :D

KépKép
KépKép
vitte

Hát erre én is kiváncsi vagyok... :), de remélem megvárjuk a kiírt dátumot... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Hat en febr. 7-en szulok. Igy terveztem :D Persze, Picurnak is lesz nemi beleszolasa, de ha neki is OK, akkor johet 3 nappal hamarabb :D

KépKép
KépKép
vitte

miért a 7.-e? az a szerencseszámod?

Kép

Kép

Kép
luisa

2007.02.07.

Szep a datum es en is 7-en szulettem es 77-ben... Meg a terhesseg elott kineztem ezt a datumont :D

KépKép
KépKép
vitte

tényleg jól hangzik... :), a dátumon még nem gondolkoztam, csak azon, hogy jó lenne, ha február lenne, nem hamarabb

Kép

Kép

Kép
luisa

OFF: Ugye csinaltattatok eskuvoi videot?
Nekunk, bar a nyaron mar 4 eves hazasok leszunk, meg nincs kesz... mert mi szerettuk volna elkesziteni. Persze idonk az nincs... Most talaltam egy brigadot, es nagyon tetszenek, kesz nyersanyagbol is dolgoznak...

http://www.felejthetetlenemlek.hu/

Jobb oldalon vannak demok, nagyon jok!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Most jöttem ki a kórházból,jó lett a vércukor profilom így ma haza is engedtek!
Voltam uh-n a pocok nem fordult meg, így mindig a popsija van lefelé!
2480g-ra becsülték a súlyát.
27-én kell mennem NST-re.
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Vitte, Luisa,
arik vagytok. Már tudtuk a nemét a genetikai után, de a névválasztás az hosszadalmas volt. Szerintem a Lara nagyon szép név, és olyan hangzatos.
Próbálok gyakrabban jönni... :lol:

Blanka az UH-kra mindig befekszik fejjel lefelé, mint ahogy jókislányhoz illik, aztán másnap érzem, hogy lent rugdos a lábával. Szóval gyakran változtatja a pozícióját. :D

Én még egyelőre azon izgulok, hogy nehogy előbb jöjjön, valami fronthatás miatt. Ti nyugodtak vagytok ebből a szempontból?

Lilo

Kép
Kép
34372

Zsu:
gratula, már akkora a babád? Akkor márcsak 20g, és normális a méret a szüléshez, persze még növekedjen....
Mennyi lett a cukrod? Hogy állsz a diétával? Én még minden nehezen, de alakul... :)

Lilo:
dehogynem feélek, azért mondom, hogy ha február már jó, mert akkor túl vagyunk a 38. héten...

Vitte:
már van esküvői videónk :), látom ezt sem siettétek el, így mint a nászutat :) jó dolgokhoz idő kell!!!! :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Luisa,
Jol latod, nem siettuk el, de mikor megjon a gondolat, attol kezdve porognek az esemenyek, eljegyzes, eskuvo, naszut,baba, haz, eskuvoi video :D

Lilo,
Ugy erted a paroddal volt nehez a nevvalasztas? Hat az ismeros... :D De szepet valasztottatok, nagyon. Olyan kis ladylike :)

En nem felek, mert kemeny csaj vagyok :wink:, masreszt semmi arra utalo jel nincsen, hogy hamarabb szeretne kijonni Noah.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!!

MOST JÖTTÜNK A DOKITÓL!!! MINDEN RENDBEN? ZÁRT MÉHSZÁJ! VIRGONC BABÓ és....... 3 KILÓSRA SACCOLTÁK!!!!!!!!!!!!!!!! :D
JAjjj, mennyit fog nőni még????????? Jöv. hétfőn CTG.
Vendég

Sziasztok!
Volt itt termes rendesen az elmult napokban... mire vegigolvasom, mar mennem is kell :( .
Na csak gyorsan:

Vitte,
Koszi, rendben vagyunk! Jol viselem, kesz vagyunk mindennel, de most epp ugy tunik Levit nem nagyon erdekli, hogy mar babazni szeretnenk vele. Fejecske jo helyen es 1 ujjnyira nyitva a kulso mehszajam, remelem nyilogat tovabb... a dokim szerint Karacsony utan lesz kezben Levi, de nem venne ra merget. Persze ezt senki sem tudhatja elore, o sem...
CTG/NST: uaz mint nalatok. Itt sem bolygatjak az egeszseges/normal terhessegeket felesleges vizsgalatokkal. Ha minden rendben a terhesseggel, akkor flow, es nts is csak akkor van ha lejart a terminus, mert szerintuk onnantol kezdve van ertelme ezeket vizsgalni. Persze amikor Levi befordult es beparaztam, mert teljesen maskepp kezdett viselkedni, akkor rogton ramraktak mindent amit csak lehetett, de szerencsere nem volt gond...

Bacilivi,
Orulok, hogy minden rendben volt ma a dokinal. Nyugi, meg mi is egyben vagyunk es nem is erzem hogy ez valtozna egyhamar... Amugy ne aggodj, mert a megis szulnek elotted, Nanett majd ertesit :) . Meg a korhazban is van net, ugyhogy ha van idom meg be is tudok nezni. Mondjuk ketlem, hogy lesz erre idom.

Zsana,
Nahat ez igen! Nagyon kivancsi vagyok, hogy januar 24 jon-e a kisrac. Levi sajnos nem tul kommunikativ ezzel kapcsolatban :) .

Bocs ha valaki kimaradt, de most mar mennem kell!

Betti???
Neked nem dagadnak be reggelre az ujjaid (kezeden)?

Nanett???

Ja es a mai pocak...
Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Szia Ozi,

Ez aztan a poci!!!!!!
Orulok, h. irtal es kivancsian varjuk a fejlemenyeket!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Zsana! A tetőtér nem nagyon akar haladni, mindig közbejön valami. Pl. nagyon sokat kellett várnunk a lépcső vázára, hetekig tolódott állandóan a dolog. Ma a lépcsőfokok méretét szúrták el... De már inkább nem idegeskedek ezen az egész dolgon. Mi vagyunk szerintem az egyetlenek, akiknek nemhogy babaszobájuk, de még babasarkuk sincs berendezve :oops: Remélem, még egy darabig nem akar Domi kijönni.

Ha mész a szülésznőhöz, megkérdeznéd őt, hogy az én esetemben mit tanácsol? Már hogy keressek szülésznőt vagy hagyjam? Szerintem még mindig nem fordult be a baba, legalábbis ugyanúgy, ugyanazokon a helyeken rugdos, mint eddig. Bár most olvastam Pattogóbolha előző szülését, úgyhogy még bármi lehetséges nálam is.

Vicces lenne, ha a dokid szülinapján születne a kisfiad. Tényleg, a név megvan már?

Képzeljétek el, én azt álmodtam, hogy fiam született. Ez szinte lehetetlen, hiszen 100%-ra kislánynak látták-láttuk. Persze mostanában annyi hülyeséget álmodok össze.

Rena! Én az előzményeim miatt féltem, de inkább a genetikai UH-tól, az AFP-ről hallottam, hogy sokszor téves eredményt ad.

Luisa! Remélem, már nincs baj és megnyugodhattál. Nem erőltetted meg magad esetleg valamivel?

Judit! Én is a kálciumot tudom javasolni a lábgörcsre. A magnézium mellett azt is szedem rá.

Bacilivi! Át tudom érezni az el-nem-érős problémákat. Hát, a bozótvágás mellett a cipőfűző bekötése nálam a legnagyobb gond. A lábujjaimat pl. már olyan távol érzem magamtól, néha úgy érzem, sosem értem el őket. :D

Ja, és már megkaptam a bálna jelzőt is, amivel sajnos teljesen egyet kell értenem. :oops:

Ma éjszaka alig aludtam (bár ez nem újdonság), olyan erős fájdalom sugárzott a combomba. Hát, ezek szerint ez is megérkezett, nehogy már megússzam.

Ha a közlekedést szóba hozzátok, már felmegy a pumpa bennem. Mivel kicsi vagyok, minden kabátban jól látszik a hordó hasam. De SOHA nem adják át a helyet, sőt, inkább letaposnak, fellöknek... (szó szerint megtörtént már velem). Amikor bámulnak, állandóan nekem ég az arcom, hogy milyen égő a helyzet (már hogy tisztán látni az arcukon, hogy tudják, hogy terhes vagyok). Tudom, hogy hülye vagyok.

Őzi! Jól vagy/tok?

Bocs, hogy hosszú lettem.

KépKép
nanett

Őzi! Most látom, hogy Te is pont most írtál. Örülök neki, hogy minden rendben veletek! Nagyon csinos vagy és szép formás a pocid.

KépKép
nanett

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A férjem nagyon örül, hogy újra fia lessz, de ugyanígy örült addig is amíg úgy volt, hogy kislány!!!

Őzi!!
Te milyen csini vagy, te semmit nem híztál csak hasad van!Gratulálok!!

Bacilivi!
Gratuka a jó eredményekhez, 3 kg???Az már szép. nekem a nagyobbikat 4kg körül saccolták és a kicsire is azt mondták utolsó héten, hogy kb 4 kg, és ehez képest a nagy 4,25, a kicsi pedig 4,50 lett!!!!!Szenvedtem is mint a kutya mire kiszuszakoltam magamból őket. Na de gyönyörűek, megérte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikky!
Üdv köztünk.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Ja bozót vágás!!

Én az érzékeimre hagyatkozom, nem látni s mégis megcsinálni egéssz jól szokott sikerülni, bár a párom mondta, hogy levágja ő nekem de még ezidáig nem kértem.

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Luisa.

4,1 és 4,9 között mozgott egésznap.
Kívéve a vacsi utáni az 5,9 lett.
Nálunk 24 óra alatt 8-szor vesznek vért.
Az elég gáz maga a vérvétel a karom kicsit kék, és az miatt hogy
éjfélkor majd hajnal 4 -kor veszik az utolsót!
Te voltál már ilyenen?

A diéta nekem nem gáz, nem számolgatom de azért oda figyelek a szénhidrátra.
Szoktam bűnözni is!
Mielőtt megyek azért 3 nappal nem eszem édességet akkor jobban vigyázok.
Ma haza jöttem és begyürtem pár darab mézeskalácsot!
Tegnap nagyon éhes voltam a kórházi diéta nagyon szigorú.

Bence baba növöget,csak azt nem tudom megtud-e még fordulni?!
Ha nem akkor császárral szülök.
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Őzi:ez igazán szép nagy poci-gratulálok!

KépKép
vicuska

Őzi: Nem semmi a pocakog! :lol:

Luisa: nekem nem volt folyás, hanem állandó keményedés és szúrás a méhszájnál!! :o
Most már neked is 2 hetente kell menni vizsgálatra??

Kép
gyanixi

Sziasztok!
Még egyben. :cry:
Ma voltunk ctg-n, a szívhang jó, bár megint lustálkodott, de a méhgörbém olyan egyenes, mint a vonalzó. Megyek vasárnap megint és utánna minden nap. Szerdán meg befekszem, pont a Született feleségekről maradok le. Remélem nézi valaki és majd elmesélitek, mert erre a páromat nem lehet rávenni. :wink:

A bozóton jót mosolyogtam. nekem olyan borotvám van, ami rácsos, így nem tud olyan könnyen megvágni. Én ki szoktam tapogatni. A párom a múltkor olyan jót mulatott, mert kihagytam egy darabot és szerinte olyan lett, mintha bajsza lenne.

A közlekedés tényleg elég gáz, szerencsére keveset utazom így, de az aluljárókban gyakran akarnak fellökni, az embereket abszolút nem érdekli. Ma a Jánosban voltunk a büfében, ettünk állva persze, mert akik az asztalnál voltak beszélgettek kávézgattak és ennyi, helyet egyik sem adott át.

Ma nagy élményem volt. Egy másik topictársam babája 4 napos őt néztük meg, és egy csoda volt. Annyira aranyos volt. Ő is 3100-al született mint amit nekem jósoltak és hihetetlen volt, hogy egy ugyanolyan kis ember hajjal mindennel itt van bennem is. Tényleg csodálatos volt, így már sokkal kézzelfoghatóbb a dolog, mint uh-n látni, hogy van és kész.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok csajszi mamik!!!

Megint régen voltam már!! :(

rena12!!!

Ne izgulj már az AFP miatt!!Minél jobban stresszeled magad annál rosszabb, ráadásul a babócádnak sem tesz jót!!
Én jan 8-án megyek AFP-re, s nem is gondolkodom azon, hogy esetleg baj lenne. Épp eleget izgultam az első 12 hétben. Olyan borzasztó dolgokat álmodtam, hogy ihaj!!!
De aztán szépen beláttam, hogy nem vagyok előrébb ha stresszelem magam, s kombinálok, sőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyugi, minden rendben lesz neked is nekem is, s mindannyiónknak aki ez előtt a vizsgálat előtt van!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Más:

Már én is szétnéztem a babapiacon! Kinéztem a Zsebi leendő kiságyát, pelenkázóját stb. Egyedül a babakocsit nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne az ideális. Én eddig Bergonokat néztem, s Roant, de nem tudom. A Brendonban pl. az ABC Design-ot is megvizsgáltam, de én kicsinek tartom a fekvőfelületét, mind hosszban mind szélességben. Úgyhogy nem tudom még.

Azoktól szeretném kérdezni akiknek van magándokijuk, hogy egy-egy vizsgálatért mennyit fizettek?

Egyébként minden ok velünk, jövő héten csak szerdáig dolgozunk, csütörtök-péntek igazgatói szünet, aztán pedig téli szünet!Hát igen legalább van jó oldala is a tanári mesterségnek!!
Tényleg van közöttetek pedagógus????

Kellemes estét mindenkinek!!!!Jó éjszakát, s jó hétvégét!!!
judithappy

szia judithappy,szia mindenki.én 8000-et fizetek,3 hetente járok.ebben uh is van,minden alkalommal,maga a vizsgálat,és ha viszel kazit,fel is veszik .

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Judithappy
Alkalmanként 10000 ft, de ez több az átlagnál.
Nálunk van pedagógus családban, tanító az anyum. Nem tudom neked, hogy tetszik a munkád, de őt ki szokták idegelni a gyerekek és panaszkodik, hogy kevesebb lett a fizetése. Ma sztrájkoltak, de nem nagyon akartak mert tovább bent kellett maradni a nagy semmire.

vonalzót nem akarsz feltenni?

Kép
Kép
bbeti

judithappy, nálunk a sima vizsgálat ötezer, ha van uh is akkor 10ezer. Jajj és aaanyira rendes adoki..nagyon csíípem.

Őzi, NAGYON SZÉP A POCID!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Nemsokára itt a vége ... :-)

bbeti, ez a rácsos borotva jóó ötlet!! ma se volt semmi atrakció amit apa csinált rajtam..hihihi, fel kellett volna venni videóra :lol: :lol: Amúgy meg KITARTÁST!!!!!!Izgulok érted!!!!!!!

tinnyei, jajj ne izélj, így is para van, hogy egy ovist kell majd kitonom... :lol: A dokim azért azzal biztatott, hogy mivel én és apa is magasak vagyunk, lehet, hogy kisebb súlyú, de hosszú baba lesz.

pattogobolha
a 29.hétig úgy volt, hogy én is az Újpestiben szülök, a Szunyoghy dokinál.Hozzá jártam éévekig.
Vendég

tinnyei, és hány centisek voltak a babók? nem irod le a szüléseidet?
Vendég

Sziasztok!
Már kb fél 5-től nem alszom :( Nehezen megy már egy ideje...

Őzi,
nagyon szép a pocid, és úgy látom nem híztál, csak a pocid nőt. Már hamarosan itt az idő :D Izgulsz, nagyon várod már?

szörtelenités:
Én már egy ideje nem látom, hogy mi van oda lent, azóta is eléggé hanyagolom a dolgokat :D Na de azért doki előtt mindig leszedem a cuccost, még pedig tükör segítségével... Néha olyan akrobatikai mutatványokat produkálok, hogy nevetek saját magamon.

Egyébként nálam már a csizma felhúzásával is gondok vannak. Hajolgatás nem megy, ezért úgy csinálom, hogy belelépek a csizmába, oldalt, térdet behajlítva felhúzom a lábam, csak így tudom felhúzni a zipzárt. Párom ilyenkor "pocis balerinának" nevez :D

judithappy,
5000 ft-ot fizetek a dokimnál. Ha lenne valamilyen laborvizsgálat, akkor 8000. De eddig a Szt.Istvánba küldött minden laborvizsgálatra, és így nem kellett még 5000-nél többet fizetnem.

Jaj, azt el is felejtettem mondani, hogy tegnapelőtt voltam 2D-s UH-n a Szt. Istvánban, és minden rendben a babócával. Pont egy héttel haladta meg magát, a kiírt időponthoz képest. Az ambuláns lapon, amit kaptam, a várható szülési időpont mellett február 18-ika szerepel. Akkor van a szülinapom!!!! :D :D Tök jó szülinapi ajándék lenne :D

Kép
dijcsi

Sziasztok Lányok!

Tegnap elég rémes napom volt (bocs, hogy így indítok), de elromlott a mosdó csapja és az ajtózár, ráadásul (ez az én hülyeségem) három órán át sütöttem a férjem kedvenc sütijét, hogy legyen karácsonyra (hókifli).

Nap: Gratulálok! Ez nagyon jó hír! Minden jót kívánok neked a továbbiakban!

Nikky: Azért érzem, hogy most jön a neheze, mert eddig elég könnyű volt, elkerült az émelygés, a rosszullétek, egyáltalán nem voltam fáradékony. Fizikai szempontból biztos megterhelőbb lesz, ami még hátra van, lelkileg viszon egyre jobb, ahogy érzem, hogy növekedik és mozog a kis tündérem.

SchJudit: Nekem is voltak lábikragörcseim, a várandósság előtt is, és közben is, de nincs semmi trükköm az elmulasztására, úgyhogy lányok, jó volt olvasni a tanácsokat, majd kipróbálom, hogy javul-e, ha lábra állok. De szerencsére az utóbbi pár hétben nem volt.

Elisabeth: Köszi az infót, megnyugtatott.

Vitaminok: A fogantatás előtt kb. két héttel kezdtem el Elevitet szedni, és azóta is mindennap beveszek egyet. Tényleg növeli az étvágyat, az elején rögtön két kilót híztam, de ahogy hozzászokott a szervezetem már nem olyan vészes, eddig összesen 6 kilót híztam, mondjuk nem bánnám, ha kevesebbet híztam volna, de az a fő, hogy a pici jól legyen. Ezen kívül heti 2-3 szem Ferrofolgammát szedek (nem bírom naponta, mert rosszul vagyok tőle), és napi 1 MagneB6-ot, ami tudom, hogy nem sok, de mivel ezek a vitaminok az Elevitben is benne vannak, nem merek többet beszedni.

BKV: Nekem kabátban még nem látszik a pocim, így amikor ülőhelyhez jutok és leülök, nekem van lelkiismeretfurdalásom, ha felszáll egy öreg néni vagy bácsi és nem adom át a helyem, viszont, az a szörnyű, hogy sok fiatal fiú és gyerek sem, pedig szerintem nekik kéne. :evil: Egyébként megfigyeltem, hogy 99%-ban nők adják át a helyüket a rászorulóknak.

Szőrtelenenítés: Egyelőre még odaférek a lényeghez, de izgulok, hogy mi lesz, ha nagyobb lesz a pocim, mert ezt jobb szeretem magamnak csinálni. Majd kipróbálom tükörrel. :roll:

Ti süttök valamit karácsonyra? Hogy készülődtök? Én egyelőre csak a nevezetes hókiflit csináltam meg, a férjem rögtön meg is evett vagy huszat, a többit eldugtam. Szerintem mást nem is nagyon fogok csinálni, anyukám is süt mindenfélét.
Ja, és csak egy pici műfenyőnk lesz, a helyhiány miatt.

Vezet valaki babanaplót? (Várandós naplóra gondoltam). Én igen, nagyon jó érzés beleragasztgatni a képeket, a pozitív tesztet is beleragasztottam (az egyiket :) ). A vizeletsugaras nagy műanyag monstrum tesztek ebből a szempontból nem túl praktikusak.

Hát, egyelőre ennyi, bocs, hogy ilyen sokat locsogtam.
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!Jó hétvégét mindenkinek!Az alvás+cipő+szőrtelenítés nekem is nehezen megy!

KépKép
vicuska

Lányok ez egy egész más kérdés:nem tud nekem valaki segíteni,hogy milyen kamerát vegyek?Szeretnék olyan 80-90körülit,de ebben a kategóriában viszonylag normálisat.Nekem a panasonicot és sonyt ajánlották!de melyiket?Nem értek én ehez a sok betűs-számos adathoz!Ha van valakinek vmi tapasztalata megosztaná?!

KépKép
vicuska

Ja a babám érkezése miatt szeretnék,hogy mindent megörökítsek az én kis tündérkémről!Így meg le lenne tudva a párommal a karácsony!!

KépKép
vicuska

Bacilivi:
gratula, dejó, hogy ti már eléertétek a 3kg-ot!!!!

Őzi:
nagyon szépek vagytok!!! Te híztál egyáltalán a hasadon kívül???? :)

Nanett:
csak ne idegeskedj, bizti hamar meglesz a gyerekszoba! Egyszer ém is álmodtam kisfiúról, de azóta is megerősítették, hogy kislány, talán már a következőt látjuk... :)

Zsu
ezek nagyon tuti értékek, ilyen nekem sosincs :(, általában 6 körüliek az értékeim az itthoni kaja mellett (néha közel 7hez), de szigorú diétát nem tartok, ott a kórházban milyen kaját ettél? diétást?
nyugi, még nekem is azt mondta adokim, hogy foroghat a babó, szóval még befordulhat...

Dijcsi:
hogyhogy febr. 18? nem 29 hetes vagy? elszámolták az elején? akkor majdnem egy idősek vagyunk!!!! :) nekem a férjem szülinapja 17.-e, ha aznap születne, szép kis ajándékot adhatnék neki... :)

Kép

Kép

Kép
luisa

luisa..köszi, azért remélem nem lesz óriási a baba. 95 a bpd, az sok szerintetek??

KÖRKÉRDÉS!! HOgy álltok a hálapénzzel??? Adtok, nemadtok, megkérdezitek mennyiért vállalja, vagy, hogy???
Mi 50et terveztünk adni (nem lérdeztem a dokit menyit akar) de oolyan számokat hallok, hogy néha úgy érzem ez kevés...pedig többet nemigazán számdékozunk adni...
Vendég

sziasztok!

Hálapénz: nekem korrekt volt az orvos ,már az elején közölte hogy kér pénzt a szülésért.
Az összeget 32. héten megmondja ha nem felel meg nyugodtan választhatok másik orvost.
35000.- kér a magánrendelése 3000/ alkalom.- nem ragaszkodik a magán rendeléshez.
Keddenként van a terhes rendelésen oda szoktam menni.
Imádom nagyon rendes, tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Fiatal doki nincs elszállva magától egyre népszerűbb a kismamák között.

Luisa:
a kaja a kórházban nagyon karcsú:
reggeli: 1 korpás zsömle + 1 szelet szalámi 2dl diétás tea
tízórai: 1 kocka sajt /margaréta/+ 1/2 zsömle
ebéd:pl tegnapi 2dl valamilyen krémleves, spenót 5 darabka főtt krumpli, 1 sült felső csirkecomb,
uzsi: 1 kefir
vacsi: 1 korpás kifli,1 kisráma,2 dl tea,
utóvacsira kisadag alma kompót volt.
tegnap már kopogott a szemem az éhségtől, a gyerkőc meg lázadozott bennem egész nap megsem állt.
Na itthon a mézeskalács jótt tett.
De nem jól érzem magam ha jól lakom mert feszül a hasam.
Na ez a kórházban nem volt ,tök jól voltam.
Úgyhogy itthon is vissza kell vennem az ehető dolgokból.
Te miket szoktál enni?
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

zsu: neked nagyon emberi a dokid...35.000 a szülésért és 3000 a magánrendelés!!??!!

Mi 3 hetente 5-6000 Ft-ot fizetünk, a szülést nem kérdeztük meg, úgy vagyunk vele, h majd amit akkor jónak látunk!!

Judithappy: én tanító nő vagyok, kb.20. hétig dolgoztam és az pont elég volt. Jaaa, és ebben benne volt a nyári szünet, szóval alig dolgoztam. De folyton fájt a hasam, a gyerekek idegesítettek. A hasfájás viszont maradt!!
Te dolgozol még és hány hetes vagy??

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Én meg a baba jól vagyunk, tegnap elvittem megint billiárdozni, sajnos már egyre nehezebben mennek bizonyos lökések, de azért jó volt kimozdulni.

Judithappy:
Én sokat fizetek a magándokimért, de tényleg jó és nagyon közkedvelt, 4 hétre előre kell nála bejelentkezni.
Szóval 10.000 Ft-ot, de ezt most emelték 8.000 Ft-ról. Előtte egy másik dokim 7.000 Ft-ot kért, de vele nem voltam megelégedve és hallottam 5.000 Ft-os tartifákról is, habár van aki meg olyan gyakran rendel be magához (2 hetente), hogy ugyanott vagy, mint egy drága dokinál.

Bacilivi:
Én nem merem megkérdezni a dokimat, mert mint felül olvastad, elég drága és félek, hogy sokat mond. Valaki azt mondta, hogy a vizsgálat 10-szerese jár neki (az nálam 100.000 Ft lenne), de hallottam olyant is, hogy a minimálbér összege. Szerintem mi is csak 50-60.000 Ft-ot fogunk adni, attól függően, hogy milyenre sikeredett a szülés. A bábának 20-30.000 Ft körülire gondoltam.

Bbeti:
Megkérdeztem a doimat, mikor szüljek, mert pont síel a kiírt időpontomban és ő szerint mi is befolyásolhatjuk a szülés időpontját. Erre azt mondta, hogy ő a későbbi időpontot javasolja (3 nappal a kiírt után), mert állítólag a nők 60 %-a később szül. Tehát ez Nálad is teljesen normális, ha még nem jön a baba, kitartás, míg így is Karácsonyig otthon tudtok újra lenni, csak már hármasban .

Vicuska:
Állítólag minden kamera jó, de azt tudom ajánlani, amit mi vettünk kb. fél éve. Nikon Coolpix P2. 90.000 Ft volt, nincs kukkoló ablak rajta, de ezért jóval nagyobb az LCD kijelzője. Át tudod vinni az adatokat kábel nélkül is a computerre (WiFi), ha persze a computerbe is van ilyen lehetőség. Kicsi, sok funkciós, de nem bonyolult. Lehet, hogy azóta vannak jobb gépek is, de mi teljesen meg vagyunk vele elégedve.

Kép

Kép
rekanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?