Sziasztok Lányok!
Tegnap elég rémes napom volt (bocs, hogy így indítok), de elromlott a mosdó csapja és az ajtózár, ráadásul (ez az én hülyeségem) három órán át sütöttem a férjem kedvenc sütijét, hogy legyen karácsonyra (hókifli).
Nap: Gratulálok! Ez nagyon jó hír! Minden jót kívánok neked a továbbiakban!
Nikky: Azért érzem, hogy most jön a neheze, mert eddig elég könnyű volt, elkerült az émelygés, a rosszullétek, egyáltalán nem voltam fáradékony. Fizikai szempontból biztos megterhelőbb lesz, ami még hátra van, lelkileg viszon egyre jobb, ahogy érzem, hogy növekedik és mozog a kis tündérem.
SchJudit: Nekem is voltak lábikragörcseim, a várandósság előtt is, és közben is, de nincs semmi trükköm az elmulasztására, úgyhogy lányok, jó volt olvasni a tanácsokat, majd kipróbálom, hogy javul-e, ha lábra állok. De szerencsére az utóbbi pár hétben nem volt.
Elisabeth: Köszi az infót, megnyugtatott.
Vitaminok: A fogantatás előtt kb. két héttel kezdtem el Elevitet szedni, és azóta is mindennap beveszek egyet. Tényleg növeli az étvágyat, az elején rögtön két kilót híztam, de ahogy hozzászokott a szervezetem már nem olyan vészes, eddig összesen 6 kilót híztam, mondjuk nem bánnám, ha kevesebbet híztam volna, de az a fő, hogy a pici jól legyen. Ezen kívül heti 2-3 szem Ferrofolgammát szedek (nem bírom naponta, mert rosszul vagyok tőle), és napi 1 MagneB6-ot, ami tudom, hogy nem sok, de mivel ezek a vitaminok az Elevitben is benne vannak, nem merek többet beszedni.
BKV: Nekem kabátban még nem látszik a pocim, így amikor ülőhelyhez jutok és leülök, nekem van lelkiismeretfurdalásom, ha felszáll egy öreg néni vagy bácsi és nem adom át a helyem, viszont, az a szörnyű, hogy sok fiatal fiú és gyerek sem, pedig szerintem nekik kéne.
Egyébként megfigyeltem, hogy 99%-ban nők adják át a helyüket a rászorulóknak.
Szőrtelenenítés: Egyelőre még odaférek a lényeghez, de izgulok, hogy mi lesz, ha nagyobb lesz a pocim, mert ezt jobb szeretem magamnak csinálni. Majd kipróbálom tükörrel.
Ti süttök valamit karácsonyra? Hogy készülődtök? Én egyelőre csak a nevezetes hókiflit csináltam meg, a férjem rögtön meg is evett vagy huszat, a többit eldugtam. Szerintem mást nem is nagyon fogok csinálni, anyukám is süt mindenfélét.
Ja, és csak egy pici műfenyőnk lesz, a helyhiány miatt.
Vezet valaki babanaplót? (Várandós naplóra gondoltam). Én igen, nagyon jó érzés beleragasztgatni a képeket, a pozitív tesztet is beleragasztottam (az egyiket
). A vizeletsugaras nagy műanyag monstrum tesztek ebből a szempontból nem túl praktikusak.
Hát, egyelőre ennyi, bocs, hogy ilyen sokat locsogtam.
Sziasztok!