Új privát üzeneted érkezett!

And,
Azt a funkciót nem próbáltam, mert én nem itthonról fogom nyomtatni. Mentsd el és úgy már talán menni fog. Más ötletem nincs. :oops: :wink:

Barbi,
Köszi :)

Zsuzsa,
Julcsi jobban van? Tudtatok aludni?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

sziasztok!
én is italoztam este,finom borocskát kortyolgattam,aludtam is tőle,mint a bunda! :oops: :lol:
ma megint megyünk orrszívásra,aztán anyumhoz,onnan meg megyek kozmikushoz
:P :?
már nagyon ideje volt,a nagy forradalmi tüntetéskor voltam,amikor kipakolt a kozmikusom a lakásból,remélem nem paszírozza szét nagyon a fejem :roll: ! :lol:
anyukám nagyon huligán volt,mert kint volt Bécsben a nővéreméknél és nem bírt otthagyni Kisnyuszinak való gyönyörűséges télikabit,pulcsit,nacit és vett Karira menő fúrógépet! :P és az ikreknek is vett egy-egy nacit,nagyon cukikat! :P :P :P
Kisnyuszi egyíébként tegnap igencsak fura volt!hisztis is és bújós is,de azt nagyon,úgy tapadt,mintha kötelező lett volna!azért jól esett!
és mostmár mondhatom,hogy reggeltől-estig hajtogatja,hogy NEMNEMNEMNEMNEM és közben rázza a fejét is! :twisted:
rendeltem gyorsan mégegy naptárt,mert olyan szép lett,hogy többeknek is bátorkodunk ilyet adni
:oops: 8)
JULCSI remélem jobban van!!!!!!!
betegeknek továábra is megy a gyógypuszi!
And,én is elolvastam a kisbetűset :wink:

és meg kell hogy mondjam,hogy ritka szép kis részeges társaság gyűlt össze itten!
mikor is megyünk végre iszogatós babamentes talira?
:?: :?: :?:

én léptem,ma is csík leszek! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok :D

itthon vagyunk már lassan egy hete,de mivel csak 24-én du.érkezönk vissza a "karácsonyi nyaralásbó" :P így nagyon sok elintéznivalóm volt/van ezen a héten...este meg mire visszaolvastam már nem volt erőm írni.....bocsi.... :oops:

Szóval holnap este indulunk Bécsbe és onnan repülünk!!!! :P :P :P
Annyira ránkfér,úúúúúgy várom!!!! :D
Mikor írtátok,hogy milyen jófej meg gáláns Apa ,hogy ezt így megszervezte,akkor nem reagáltam,úgyhogy:
valóban az,de persze ennek is van "ára" mert bizony a hétköznapokban mi is olyan keveset talizunk,mint Juccék és sokszor én is úgy érzek,mint Ayse írta azzal a gyermekeit egyedül nevelő anyasággal..... :( :( :( ...és persze Apa is tudja és érzi ezt és nagyon sokat és keményen dolgozik,hogy mindenünk meglegyen és hát asszem ezzel próbál minket kárpótolni..... :wink:

na,ennyit bííírtam írni,mert Mazs rángat,reggeli......
annamami

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Igy indult a reggelünk!!!
7-kor csengetnek,hogy menjünk már le mert egy csaj belement a kocsinkba!!!
Vagyis konkrétan nekilökött egy másikat a miénknek!!!
A mi meg az ő kocsija között volt kb.15méter.
A kocsja sebességben volt és úgy inditott,hogy nem nyomta le a kuplunkgot.Szóval aki előtte állt annak nekiment és szerintem ilyedtében nem tudott fékezni és azt a másik kocsit szépen nekitolta a miénknek!!! :evil: :evil:
Lehorzsolta a festéket,meg eltört a a lökháritónk!!! :(
És azt mondta a csaj,hogy a barátja a hibás mert egyesben hagyta a kocsit!!!! :shock: :shock:
Hát nem tudom ti,hogy vagytok vele,de nekem az az első ha beülök a kocsiba,hogy benyomom a kuplongot!!
Na ez van....

Majd jövök,csak ezt le kellett irnom!!!

ancsi26

Hahóóóóó!!

Hol vagytok???
Mindenki csavizik???
Én majd este fogok,mert anyukám viszi Meli vasárnapig!! :)

Manka!!
Örülök hogy jobban vagytok!!!
Remélem a horkolás is megoldódik!!!

Majola!
Julcsi jobban van??Szegény!!
Na én ezért halasztottam januárra az oltást,nehogy karácsonyra legyen baj!

Hűűű,micsoda italozós banda!!! :lol: :lol: 8)
Hát szivesen elmennék veletek bulizni!!Biztos nem kellenne titeket nógatni,hogy jó kedv legyen!! :D :D

Ime a naptár amit alkottam!!:
Kép

ancsi26

Sziasztok!

Cleo
Köszi a megnyugtatást!Remélem mi is megússzuk.

Majola
Julcsi remélem jobban van.

Jucc
Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy Balázs babázik és babakocsizik. Sőt, nagyon kis aranyos.

Én meg autóztam.

Nyúlné
Micsoda szépséges holmikat kaptatok azta!

Benianyu
Kellemes Krisztaanyuzást Nektek!

Ancsi
Autó :evil:

Jaaa. Szóval Lányok hétfőn átjönnek hozzánk egy páran innen a topikból. Kibővült a kör úgy tűnik így akinek van kedve csatlakozni az dobjon nekem egy pü-t és információkat cserélünk :wink:
(Igen Barbi, igazad van :lol: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jucc!!

Én megnéztem a videót!! :lol:
Minden elismerésem Gergőé!!!Nagyon jól birta a megpróbáltatásokat!!Rázkódás,Balázs fülbe kiabálás..... :D

ancsi26

Majola!

evil:
Szegény Julcsi :evil:
Na akkor most mi is retteghetünk....Léna szerdán kapta
Julcsi mikor is???

Ancsi!

Basszuskulcs :evil:
Hát ez rémes....még jó hogy üzemképes maradt a kocsitok :roll:

Csajok....én kozmi után vásárolni indultam volna...de hazamenekültem....
Az Árkádban már de 11 re fullon volt a parkoló.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hát ezért utálom én ezt....(de ezt csak suttogom nehogy
Léna meghallja.... :wink: )

M:

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ancsi hogy ccsináltad a naptárt? A kép már megy de a naptárat nem tudom honnan szerkesztetted?!

Benianyu, ti második házasok vagytok és van féltesó? És hogy megy így az élet, mert mi is hasonló cipőben vagyunk.

Ja kocsi Ancsi, nem lehet könnyű, mert lehet egy csomót szaladgálni, majd a javítás, biztosítás miatt.

Cleo hova jársz iskolába? Mit tanulsz?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Zsuzsa!
Szegény Julcsika! Remélem már jobban van! Érdekes, hogy egyik gyereket kiüti ez az oltás, másokat meg nem. :(

Andrea!
Figyeltelek, de nem láttalak benneteket. Sztem ti később voltatok kint. Szegény Eszti! :(
Én is hasonlóan öltöztetem fel Natit, mint te az Esztit. Én fázós vagyok, így mindig azt gondolom, ő is fázik. :?

Ancsi!
Fene vigye ezt a nőt! :evil: :evil:
Úgy elvagyok kenődve. Képzeld, megpróbáltam kinyomtattatni a fotó montázst, de nem sikerült.
A Photo Hallnál nem tudnak A4-es méretet előhívatni, a Copy Generalnál pedig pixeles lett amit kinyomtattak.
Nem értem, pedig tök jó minőségű képekből állítottam össze.
Én minden évben így járok. Tavaly a naptárral szívtam, végül abból sem lett semmi. :( :(

Többiek!
Ti hol hívatnátok elő ilyesmit?

Annamami!
Jó utat nektek! :) Aztán gondolj ám ránk is! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Nszoke!

Innen van a naptár:
www.ulead.com
Kicsit hosszadalmas a letöltés....de jó nagyon!!!
És mi is második házasok vagyunk,akarom mondani nem házasok csak élettársak(nem szeretem ezt a szót!!)!
Na szóval mindketten elváltak vagyunk és a páromnak van egy 8éves kislánya,akit nagyon szeretek és úgy érzem ő is engem!!
Melivel meg imádják egymást!! :D

ancsi26

Duda!!

Hű,akkor lehet az enyém sem lesz jó???
Bár Davallia már kinyomtatott nekem egy naptárt,igaz azon csak egy fénykép volt és sima papirra,de annak nem volt baja!!
DM-ROSSMANN??

Nekem meg az a bajom,hogy akartam még csinálni ilyen sokképeset(montázs?? :oops: )és már nem engedi!! :evil: :evil:

Csak sima képeset enged a másikhoz meg azt irja,hogy regisztráljak!! :(

ancsi26

Ancsi!
Rég töltötted le a programot?
Én fotó papírra kértem a nyomtatást de nem lett túl szép.
Lehet, túl kicsik a képek. Pedig úgy tetszik!
Dm-Rossmann még nem jutott eszembe, köszi, hogy mondtad!
Megmutatom, milyen lett: (nagyobb persze, csak ide úgy nem tudom feltölteni)
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Voltunk a Vörösmarty téren, jött anyukám is, tök jó volt! :D
Ettünk fini mézeskalácsot, ittunk forralt bort és ittunk a tuti forró csokiból is. :oops: :P

Megann!
A forró csokis edény nem volt kint a bolt előtt, hanem bent, de mi bementünk és anyu ivott egy fahéjasat én meg egy chiliset. :wink:
Nolcsinak a chilis jött be :shock: :shock:

Ebédre bevágtak egy nagy adag sóskát (anya hozta, most főzte reggel), most meg reményeim szerint alszanak... :roll:

Emese!
Szerintem mi már csak az ünnepek után, jövőre érünk rá, mert a két ünnep között már minden napra van progi. De januárban tényleg elmehetnénk BULIZNI!!!! :D

Annamami!
Jó utazást nektek, érezzétek magatokat nagyon jól és csokibarnán gyeretek haza :wink:

Ancsi!
Ez a h....e pi....t :evil: :evil: :evil:
És még rá meri kenni a barátjára :shock:
A naptár viszont nagyon szép lett! :wink:

Juci!
Nem ezért írtam ám, csak érdeklődtem :oops: :oops:

Duda!
Nem tudom, sajna hol lehetne előhívatni, én nem csináltam semmi ilyesmit :oops: :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda!
De jó lett a Natis montázs, irtó édes :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszi Ancsi!

Én sem szeretem ezt a szót, hogy élettársak. Miért nem házasodtok? Nekem első, neki második a házasság és a gyerek is, de ő nem foglalkozik a másik gyerekkel, 7éves lány. Ami az én szempontomból csak jó, de mi lesz később? Megmondjuk a közösnek, hogy van tesója? Stb, stb.

Ez fini lehet, eddig csak édes típusú muffinokról hallottam, de a sajtot imádom.

Gyors gyógyulást a kisbetegeknek.

Kép
Kép
nszoke

Noémi!
Ugyan nem látok bele az életetekbe, de szegény kislányt sajnálom, rossz lehet neki, hogy az apukája felé se néz. :(
Te nem támogatod a férjed, hogy tartsa a kapcsolatot a lányával?
Bocsi a belekottyért :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Pont ezt szerettem volna én is kérdezni. :oops: :)

Köszi Barbi, nekem is tetszik, ezért is próbálkozom a nyomtatással még! :lol:
Ez a csokis itóka biztos nagyon fincsi lehet! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Valóban isteni, megéri az 500 pénzt :D
A chilis kicsit csipős volt, de az nekem még jobban bejött, mint a sima.
Először a csaj egy kb 1 decis pohárba töltöt. Kicsit csodálkoztam is, hogy 500 ft-ért elég kevés.....erre mondja, hogy ez kostoló, majd kitöltötte a nagy pohárba is. Szóval még itthon is érik kellemes meglepetések az embert.... :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Ancsi
Te aztán tevékeny vagy! :P

Nszoke
Bocsi én is a belekotyiért, de ha már így nyilvánosan írtad...
Szóval én nem örülnék, ha hasonló helyzetben lennék és nem foglalkozna a másik gyerekével a párom. (Bár nyilván az előzményeket nem tudjuk) Valahogy nem lenne számomra túl bizalomgerjesztő...
Málnának meg szerintem joga van tudni, hogy van testvére...

Duda
Nagyon édesek a Nati képek! Sajnos én sem vagyok jártas a témában, segíteni nem tudok.

Annamami
Kellemes pihenést Nektek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Én már úgy ismertem meg hogy 3éves volt a kislány. Akkor életükben 3szor találkoztak, azt is csak a bíróságon. Gyorsan leírom talán megértitek.
Szóval: egy 3hónapos futó kaland után a lány közölte hogy terhes, a párom akkori házassága felfüggesztve (végül ugye váltak) el akarták vetetni, ott vártak a beavatkozásra,(már nem voltak együtt) s a lány megtartotta mivel az én férjemnek dolgoznia kellett menni, de azért elkísérte. Így 8hónap múlva egy babköszöntő értesítőt kapott, s ezóta van egy lánya, ő eleinte próbált közeledni, de a nőnek az akkori párja kirakta az én férjemet és így hagyta. Se a páromat se az anyukát nem érdekli a gyerek és az ő kapcsolata, csak kicsit félek a jövőtől...mit hozhat???

Nagyjából ennyi. Tehát nem védem, se támadom egyiket sem mindketten hibáztak, mert nem védekeztek, de megbeszélték hogy elvetetik, s ezek után megtartotta, hááát...én nem tettem volna. 3hónap randizgatás után, egy megbeszélt abortuszt elhalasztani és tudni hogy a gyerekmnek nem lesz apja, s pénz sem, mert a lány nem dolgozott előtte...szóval nem támogatom az abortuszt, de ha nincs más út?

Kép
Kép
nszoke

Nszoke
Most olvasom. Értem. A kislánynak azért tényleg nem lehet jó, hogy nem "ismeri" az igazi apukáját.
Málnának én biztos elmondanám ha nagyobb lesz...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Én is szeretném Málnának elmondani. Mindenképp tudnia kell, csak apának ez nem fog tetszeni.
Azért kérdeztem, hogy van-e hasonló helyzet s hogy az ogy működik, mert nekünk ez életünk tabu része. Mindent megbeszélünk, minden rendben, de erről nem tudunk beszélni.
Forr a levegő ha ez téma lenne. :(

Kép
Kép
nszoke

Duda!

Valamelyik nap töltöttem le!!! :shock:

Nszoke.
Szeretnénk majd összeházasodni,de nem kapkodjuk el!! :wink:
Karikagyűrűnk van és boldogok vagyunk papir nélkül is!!! :D

Hú,ez igy elég meredek!!Hát valószinű elmondanám én is a gyerekemnek,hogy valahol van egy tesója,csak az a bökkenő,ha elkezd majd komolyabban foglalkozni a témával.....

Jajj,lányok!!!
Ne izgassátok már a fantáziámat ezzel a forrócsokival!!
Csurog a nyálam!! :lol: :lol:

ancsi26

Ez igaz. Mármint a házasság. Én soha nem akartam férjhez menni, aztán... :?

Szóval leginkább hivatali ügyek, lakás és ilyesmi sietették náunk is a dolgot. De pont ezért is egy 20fős szűk családi-polgári esküvő volt. :)

Remélem, az hogy mennyire érdekli a tesó majd a mi nevelésünkből adódóan, csekélynyi sem lesz...

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Barbi :) Chilis csoki :) Én nem merném megkóstolni, mert nem szeretem a csípőset, de ha mondjuk Apa azt inna, azért belenyalnék :)
Ezek után asszem Nolcsi el lesz olvadva a csimpánztól :) Jó közeli képeket csinálj majd róla, hogy lássuk ,ahogy ragyog a képe :D

Ancsi :) Kocsi :evil: Én is sok hülyeséget csinálok ha kocsiban ülök, de a kuplung nekem is az első...
Bizony, Gergőnek sokat kell tűrnie Balázstól, de hozzá van szokva, és annyira imádja a bátyját, hogy szerintem ez sokkal erősebb, mint az, hogy el kell viselnie. Ma is olyan édesen játszottak, óriási hancúr kerekedett belőle. Először azzal kezdődött, hogy Gergő tologatta a babakocsit, Balázs meg teljesen önszántából terelgette, segített neki, ha elakadt a kocsi. / egyszer csak azt hallom:
"Hát, Gergő, ez most egy igazi zsákutca" :) /
Aztán már odáig jutottak, hogy Balázs a szőnyeget is föltekerte, és a padlón csúszkáltak. Gergő ma nagyon belejött a járás gyakorlásába, csak az volt a baj, hogy a kanapén is nekiállt. Épp vécén voltam, amikor egy nagy csattanás, majd visítás. Balázs mesélte el, hogy fölállt a kanapén, és onnét esett a padlóra. Ehhez képest elég hamar megnyugodott, és csak egy pici piros folt lett a homlokán.
Mindez egyébként igazi karácsonyi hangulatban zajlott, sütöttük a mézeskalácsot, közben szólt a Kormorán karácsonyi CD-je :)
5 Tepsi süti lett, ebből az első kettőt Balázs rakta tele, aztán elfogyott a türelme, és jött a tombolás :)

Nszoke :) Nem egyszerű eset, az biztos. Nekem saját példám van, de ez sem teljesen ilyen. Nekem is van féltesóm, de őt akarták, házasságban született. De elég hamar elvált apám a második nejétől is. Tulajdonképpen csak azalatt a pár év alatt volt normális kapcsolatunk apámmal, amíg a második családjával élt. Nyilván a mostohám alakította így, hiszen apám tök jól megvolt nélkülünk addig is. Mindenesetre a mostohámmal és a féltesómmal azóta is jó a kapcsolatunk, apámról meg félévente hallunk maximum...
Az biztos, hogy Málnának jobb, ha elmondjátok, hiszen rossz érzései lehetnek abból, ha egyszer valaki mástól tudja meg. A többi meg kialakul.

Nagyon ügyesek vagytok ezzel a naptárral, én ennek már nem állok neki. A videókat megkapják a nagyik, és a keresztszülők. Bár most azzal is bajban vagyok, mert Gergőét még Apa laptopján csináltam, Balázsét meg ezen az új gépen. És Apa azt mondja, a laptop bedöglött :( Azon agyalok, vajon a Photobucketről ki tudom-e menteni, vagy kiírni CD-re. Mindjárt meg is nézem...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ez gyors volt. Mármint a muffin. És tök jól néz ki. Csorog a nyálam.
Leírnád hogyan készül én is csinálok az tuti. Mert én viszont az édes dolgokat nem szeretem, de ez...hmm.

féltesóság. amúgy az öcsém is féltesóm, de nekem apukám meghalt amikor 4éves voltam s anyu együttélt utána a tesóm apjával, de onnan eljöttünk még amikor 10-11éves voltam. Ugyhogy ez van. Fura hogy egy csomó helyen "foltosak" a családok, nem? Miért van ez vajon?
Pedig én mindig azt mondtam, hogy az én gyerekemnek tuti családja lesz, apa anya 2gyerek ez az idillikus, hibátlan családkép és mégsem. :(

Mindegy így is boldogok vagyunk. :)

Jucc nálatok is más a helyzet, ott inkább apukáddal volt a baj nem?

Kép
Kép
nszoke

Noémi :) Persze, apám egy nagyon link pasas, nem bírja a kötöttséget, és annyi esze sincs, hogy legalább amikor a tutiban van benne, akkor ne rúgjon fel mindent maga körül. Mostohámnál mindene megvolt, azóta sincs fix munkája, lakása, pénze...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

És az Édesanyukáddal minden ok. ugye?
És nem is érdekel az apukád?

Azért faggatlak, mert én inkább attól tartok amikor felnőnek a gyerekek. Apa gyerekei :?
Akkor az ő kislánya mit gondol, mit cselekszik vajon. Biztosra nem lehet tudni, de mégis.

Pl.van egy barátnőm, őt kiskorában elhagyta az apja és anyujával sem rózsás a kapcsolata, de megvannak (egymástól 200km-re :) ) szóval ő tudja hogy apjának új családja van és 20éves gyerekei, de kérdése tud-e az új család róla? Mert neki szent célja megkeresni az apját és tönkretenni az életét és később elvenni ami jár neki, vagy járt volna 18évig. pl.gyerektartás.
Ez veszélyes. Ő csak azt érzi hogy bántották, de hogy ezt én nem csinálnám amit ő azt nem érti meg, minek ennyi idő múlva még több embert tönkretenni? Ha sikerül neki.

Kép
Kép
nszoke

Ancsi mitől lesz kisebb vagy nagyobb egy kép? Neked a középső szépen ott van, a többi pedig arányosan kicsi körülötte, nekem miért nem? Kell kicsinyíteni vagy nagyítani?

Kép
Kép
nszoke

A recept:
0.8dl tej
0.6dl tejföl
2evőkanál olaj
1tojás
1teáskanál sütőpor
15dkg liszt
snidling (én sima hagymát tettem bele)
1teáskanál fokhagyma
reszelt sajt,sonka izlés szerint (én trappistát és füstöltet is tettem bele)

Tej-tejföl-olaj-tojás hozzá a liszt amit elkeverünk a hagymával,sütőporral és fokhagymával!Végül bele a sonka,sajt!!
Ja és sózni!!!!

200fokon előmelegitett sütőben kb.20perc!!

Jó étvágyat!! :D

ancsi26

Noémi.

A középső maga a háttér amit a backdrop-al választasz ki és utánna a photo-val teszed rá a kicsiket!!!

ancsi26

Noémi!
Hát ez nem könnyű szitu, de én is elmondanám Málnának az igazat.
Az én szüleim is elváltak és apám felénk se nézett 8 éves korom óta. DE! nekem nem is hiányzik, egy alkoholista barom és ha valaha is megkeresne, még a lakásba se engedném be.
Nemhogy nyomozgassak utána, meg ilyenek! :shock:

Jucc!
Oké, majd próbálom :wink:
Mondjuk Nolcsi elsőre mindig teljesen leblokkol, ha valami olyat kap, amit nagyon szeretett volna. Sőt, van olyan hogy azt mondja, nem kell. Aztán eltelik egy kis idő és utána örül neki igazán. :?
De édesek lehettek a fiúk, ahogy együtt tologatják a babakocsit. Balázs meg milyen rendes, hogy kölcsönadja Gergőnek! Ez szó nélkül megy nálatok? Mert nálunk azért vannak féltett kincsek, amit nem szívesen ad oda Nolcsi Leonnak. :)
Mézeskalácsot még mindig nem sütöttünk, közbejött ez a h...e betegség :twisted:
Talán jövő héten majd én megcsinálom egyedül.....

Ancsi!
Hú, de jól néz ki a muffin! Nyami-nyami :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Tegnap elmentem egy régi barátnőmmel vacsorázni egy indiai étterembe, ISTENI finomat ettünk, és olyan régen nem találkoztunk... mondta is, hogy neki olyan mintha ez a két év (mióta teherbe estem Zsuzsával) megállt volna az idő, ő még ott tart mikor Daviddel összeköltöztünk. Hát igen, azt nem mondtam neki, hogy ez valószínűleg azért van így, mert azóta hiába próbálom vele tartani a kapcsolatot, ő nem volt nagyon kapható rá, szerintem nem tudta feldolgozni hogy nekem hirtelen családom lett ő pedig még szingli volt. Most már nem az, de a barátja nála egy pár évvel fiatalabb srác, és tényleg tök más életmódot élnek. Ettől persze még tarthatta volna velünk a kapcsolatot, én úgy érzem, egy csomószor kerestem, meghívtam, javasoltam hogy találkozzunk, de valahogy sose volt neki alkalmas. Zsuzsát kábé háromszor látta életében, pedig azelőtt ő volt a legjobb barátnőm. :( Szomorú voltam miatta, próbáltam őt kérdezgetni is, de ő még azt se vallotta be, hogy bármi is változott volna. Hát azért azelőtt hetente egyszer minimum találkoztunk, aztán két éven keresztül alig-alig... azért az észrevehető változás.

Mindegy, a vacsora jó volt, jól elbeszélgettünk, egy pohár bort is megittam, és valószínűleg ennek köszönhetően ma reggel úgy éreztem magam mint akin átment az úthenger. Talán öregszem? :roll:

Gyerek más házasságból:

David kétszer volt házas, az első házasságából van egy 15 éves fia. Édesanyjával és az ő új családjával Amerikában élnek, David általában évente 1-2-szer próbál kijutni hozzájuk. Én még nem találkoztam vele. Próbáltam felvenni az ex-feleséggel a kapcsolatot, egy ideig emaileztünk, próbáltuk kitalálni, hogy hogyan vonjuk bele a kisfiút ebbe a családba, úgy volt, idejönnek látogatóba még mielőtt/mikor Zsuzsa született, de aztán a nő is teherbe esett és az egész elmaradt. Aztán David látogatása is elmaradt a szemműtétje miatt, úgyhogy mos egy jó ideje nem találkozott a fiával és az én újabb terhességem miatt egy ideig nem is fog. Sajnos ez így alakult. Telefonon meg emailen szokták tartani a kapcsolatot. Ez azért más szitu mint amiről ti beszéltetek előttem, főleg a távolság az oka, hogy nincs közelebbi kapcsolat a két család között.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

A hagymát apróra mint a pörkölt alá?

Kép
Kép
nszoke

Barátnősdi: nekem azt mondják mindig, hogy hova a nagy siettség és a többi. Nagy bulizós, barátos-barátnős voltam, imádtam az örült bulikat, csajokkal minden bohoságot. Mindig eljártunk mindenhova, a városba, boltokba stb.
Az a helyzet hogy mindig érettebb voltam kortársaimhoz képest. Akik az igazi barátaim, legjobb barátnőm még most kezdenek párkapcsolatokat komollyá varázsolni, leszokni a mindenhétvégi bulikról, de a gyerek még messze áll mindenkitől. Én kiéltem magam. Ez furán hangzik gondolom egy 23éves lány szájából, de engem jobban érdekel a gyerek és a férjem, nekik élek, de attól ugyanugy jól érzem magam, csak már velük.
Ezzel azt akartam mondani (Roki) hogy a középsuliban 4en legjobb baránők voltunk, s érettségi után 3an tartottuk a kapcsolatot(havonta), de a negyedik lánnyal azóta egyszer találkoztunk, egy pubba. Késett, ott volt 10 percet elmondta hogy milyen világi életet él és kb.2000ft szálmát ott hagyott nekünk, felpattant s közölte dolga van. hétköznap este 10óra volt. Szóval azok az emberek akik régebben oly sokat jeletettek mára valahogy eltűntek...

Kép
Kép
nszoke

Ok. Én holnap csinálok. Nagyon tetszik a tied. Jó hogy ilyenekre van időd. :roll:
hogy csinálod???

Kép
Kép
nszoke

Helló!

Észrevettétek, hogy minden napra kijut nekünk valami fincsi...

Ancsi...

Hűűűű de guszta...
kikopiztam a receptet..

Egyébként Te nagyon ügy vagy....csodálom az ilyen tevékeny embereket..
Naptár, sütikék..stb...
Én már egy álló hete bibelődöm Léna videojával...és még mindig nincs kész.. :lol:
Nem is tudom miben vagyok nagyon jó......... :roll: :roll:
Azthiszem remekül tudok beszélgetni :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Örülök hogy megtaláltátok az örömforrást.. :wink:
Nolcsinak a chillis....
Isten az atyám...jövő héten még én is kipróbálom, ha kijutok....

Nszoke!
Azt hiszem én is elmondanám Málnának..és nem is olyan későn, nagykorában..hanem még kicsinek...
Szerintem nagyobb korban sokkal nagyobb traumaként élik meg a gyerekek az ilyen dolgokat..mintha a "tudás" együtt van velük kezdettől fogva....
Szerintem olyan mesés formában elő lehet adni a dolgot amikor majd először előkerül a testvér kérdése...
Pl. ha bölcsiből, oviból hazafelé elkezdi hogy az xy testvére ez vagy az.....na akkor talán lehet mondani, hogy igen..neked is van...tudod van egy néni...akivel apukád réges régen együtt lakott.....de messze vannak..és már nem értenek egyet sokmindenben, igy úgy gondolták, hogy inkább külön élnek stb....
Legalábbis én azt hiszem igy csinálnám...ha ilyen helyzetben lennék..
Persze nem voltam még soha ilyen helyzetben...de Málnának szerintem tudnia kell...

Jucc!
Húúúúúúú szegény Gergő....
Egyébként cukik lehettek ahogy játszottak...olyan jó nézni ahogy a nagyobbak "terelgetik" a kicsiket...
Tesóm fiai is néha jobban megijednek ha esetleg Léna talál valam apró játékot..hogy visitva hivnak, hogy Jajjjj Keri gyere gyorsan.... :) :)
Helyesek nagyon...

M.

Kép

Kép
megann

Köszönöm a sok dicséretet!!
Jól esik nagyon!!!! :D :D

Hát én úgy tudom ezeket csinálni,hogy egy áldott jó,tündér gyerekem van!! :D
Meli nagyon jól elvan sokáig egyedül,amit őszintén szólva néha kihasználok!! :oops: :oops:
De úgy gondolom ha szüksége van rám,úgyis szól!!!
Remélem ezért nem vettek meg!!! :oops:

Na megyek mert jön a kocsitösszetőrőscsaj a papirokat rendezni!! :evil: :evil:

ancsi26

Nem láttátok az Aktívot a TV2-n?
Volt benne a lány, akiről Kuha írt!
50 szúrást kapott és a doki szerint ebből néhány önmagában is halálos lehetett volna. :(
Már jobban van a lány, nyiltakozott is, nemsokára haza is engedik!
Az őrangyala biztos épp szolgálatban volt!

Ancsi!
Ez a recept is elmentve :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Köszönjük a jókivánságokat és az aggódást! Julcsi még lázas volt délután, most este csak 37. Doktornéni szerint nem az oltás miatt, picit piros a torka. De én nyakas vagyok és nehéz meggyőzni, szerintem csak az oltás lesz a ludas, hiszen nem is náthás, meg semmi. És a parkbéli barátai közül többel történt ilyen az oltás után. Megann, egy hete kapta, csütörtökön.
Remélem, ma már jól fog aludni.

Volt ma itt Pzita, úgy örültem, volt egy kis társaságom itt a nagy magányban.
Meg apa egy barátnője is átjött később. Annyira, de annyira kedvesek itt az emberek, és segitőkészek, apa barátaira mindenben lehet számitani.

Ancsi, tényleg nagyon jól néz ki a muffinod, fel is jegyeztem gyorsan.

Nszoke, én is egyetértek azzal, amit Megann irt, meg mások is, hogy jobb elmondani. A tabuk megviselik a lelket, hiszen benne vannak a levegőben.
Én biztos hülye vagyok, de mielőtt apát megismertem, még ábrándoztam is arról, hogy szivesen megismernék egy gyermekeit egyedül nevelő férfit. Mindig nagy családot szerettem volna, és ezzel meglett volna. Persze biztos számos nehézséggel.

Róki, nekem az ilyen szituk olyan rosszul esnek. Van olyan gyerekkori barátnőm, akivel hasonló a helyzet és úgy hiányzik. Én is olyan sután állok a dolgokhoz, kicsit zavarban vagyok vele és már magam sem tudom, miről beszélgessünk, hogy ne bántsam meg. De azért felhivom néha, hiszen érdekel, mi van vele. Aztán ha egyszer férjhez megy, gyereke születik, majd biztosan ő is keres.

Arról nem is beszélve, hogy a legjobb barátnőm meg egy életre összeveszett velem, amikor apával összejöttünk: rajta keresztül ismertem meg Karcsit, 6 évvel azelőtt szakitottak, és nem a nagy szerelme volt. Én naivan elképzeltem, milyen jóba leszünk majd hárman, de sajnos ő azóta is olyan dühös rám, mintha egy brazil szappanopera hősnője lenne, akinek a barátnője elszerette a nagy szerelmét. Ezt itt hiába magyaráznám, de a helyzet ehhez távolról sem hasonlitott. Sőt, egyre dühösebb, hogy gyerekünk is született és jön a kistestvér. Na, ez a helyzet végképp rosszul esik, annyira nem igy képzeltem el.
Pedig én nagyon ragaszkodom a barátságaimhoz, nem szivesen engedem el, akit megszerettem. De sajnos a vádakra jól visszavágtam én is.

KépKép

KépKép
majola

Megann igazad van, valahogy én is kisebb korában akarom elmondani neki, de mindenképp már értelmes legyen.

Ancsi jó neked hogy ilyen jóságos kisangyalod van. :roll:
Egyedül vagy vele? Nincs más családtag aki ott van veletek? Anyós, após, anyu, apu, ilyenekre gondolok. Hogy lett ilyen egyedül játszós? Ez nagyon jó!

Kép
Kép
nszoke

Majola nem tartom jogosnak a "volt"barátnőd viselkedését. Igazándiból az ilyen nem is barát, ha ők régóta túl voltak rajta és nem volt nagy szerelem akkor...de jó ilyet hallani, mármint hogy ti ettől a szúrkálódásoktól boldogok vagytok. Mit szól ehhez a párod?

Kép
Kép
nszoke

Zsuzsa!
Remélem ma már jobb éjszakátok lesz és Julcsinak csak az oltástól van láza és nem lesz beteg! Drukk-drukk-drukk :)

Duda!
Én nem láttam, szegény lány, reméljük felépül teljesen! :(

Noémi!
Én fiaim is egész jól elvannak, egyedül is nagyon szépen játszanak. Főleg mostanában, hogy együtt is tudnak játszani :wink:

Mi ma megint 'alkoholizálunk', apa most hozott be egy nagy pohár forró glöggöt manduladarabokkal, léptem is :P :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Helló!

A barátnőtémához irnék én is pár sort..

Nekem is van 2-3 igazán jó barátnőm, középiskola óta..kimondani is szörnyű, már több mint 10 éve vagyunk barátok.
Emailezünk, telefonálunk, találkozunk, általában már ritkábban, de napirenden tartjuk egymást...és nem hagyjuk hogy elveszitsük egymást :)
Az élet manapság nem egyszerű, a 3 ból 2 csaj annyit melózik, hogy ki sem látszanak belőle..a 3. lány szintén kisbabával meg munkával és sok adósággal a nyakában szintén az életbenmaradásért küzd.
Szerintem nehéz nagyon fenntartani a régi barátságokat és én nagyon boldog vagyok, hogy nekem még megvannak ők...nagyon szerencsésnek érzem magam ez miatt...
Velük mindent de mindent megbeszélhetek, ők ismernek a legjobban, megértenek, szeretnek...
Egyébként jövő hét szerdán üljük meg a Karácsonyi traccspartinkat a Mammut közelében egy étteremben :D :D :D
Minden évben megüljük...olyan jó ez a hagyomány...

Mellesleg jövő héten kedden szerdán csütörtökön jelenésem lenne a férjem oldalán..meg most szombaton is...de nincs kedvem...és még Léna őrzése is kérdéses..... :? :? :?

Nszoke!
Szerintem ebben a korban adottság(genetika), hogy magában eljátszós vagy nem egy gyerek...
Játszani tanulni szerintem majd csak eztán lehet őket..
Léna nem eljátszós...ő anyát nyúzó :twisted: :lol: :lol: lábatlankodó tipus...

Na látom mindenki táncot néz???

Na szép.....

M:

Kép

Kép
megann

Nszoke,
Sajnálom, hogy ilyen furcsa a helyzet a férj kislányával. A kislánynak is nagyon rossz lehet így felnőni. Málnának én is elmondanám idővel. Fontos, hogy tudja majd.
Nálunk az a felállás, hogy én a férjem második felesége vagyok, neki két (egy felnőtt lány - 24 és egy kamasz srác - 17 éves) gyereke van az első házasságából. (15 év van köztünk, emiatt lehetnek ekkor gyerekei).
A kapcsolat a gyerekekkel nagyon nagyon jó! Beni úgy néz a bátyjára, mint az Istenre, Dani meg pont így imádja a nővérét. Én is jól kijövök a srácokkal. Sokat alszanak itt, együtt is és külön-külön is.
Akkor volt gázosabb, mikor összeköltöztünk a férjemmel és Andi, aki akkor még csak 16 volt, egy ideig velünk lakott. Aztán hazaköltözött az anyukájukhoz, kicsit fel is nőtt és azóta nagyon ó a viszonyunk. :)
Simán rá lehet bízni a gyerekeket mind a kettőre, vagyis Ádámra inkább csak Benit, de őt el is viheti a játszóra, biciklizni, ilyesmi.
A volt feleséggel is tök jó a viszonyunk, szinte összejárunk. Ez nekem eleinte nagyon furcsa volt, aztán rájöttem, hogy nincs ebben semmi. A két nagynak nagyon fontos, hogy a szülei jóban vannak, a volt feleség imádja a két új öcsikét, ajándékokat vesz neki, fényképeket mutogat róluk.
Na, most már mindent tudtok rólunk. :) :) :) Folytatom a visszaolvasást. :) :) :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?