Sziasztok!
Barbi
Chilis csoki
Én nem merném megkóstolni, mert nem szeretem a csípőset, de ha mondjuk Apa azt inna, azért belenyalnék
Ezek után asszem Nolcsi el lesz olvadva a csimpánztól
Jó közeli képeket csinálj majd róla, hogy lássuk ,ahogy ragyog a képe
Ancsi
Kocsi
Én is sok hülyeséget csinálok ha kocsiban ülök, de a kuplung nekem is az első...
Bizony, Gergőnek sokat kell tűrnie Balázstól, de hozzá van szokva, és annyira imádja a bátyját, hogy szerintem ez sokkal erősebb, mint az, hogy el kell viselnie. Ma is olyan édesen játszottak, óriási hancúr kerekedett belőle. Először azzal kezdődött, hogy Gergő tologatta a babakocsit, Balázs meg teljesen önszántából terelgette, segített neki, ha elakadt a kocsi. / egyszer csak azt hallom:
"Hát, Gergő, ez most egy igazi zsákutca"
/
Aztán már odáig jutottak, hogy Balázs a szőnyeget is föltekerte, és a padlón csúszkáltak. Gergő ma nagyon belejött a járás gyakorlásába, csak az volt a baj, hogy a kanapén is nekiállt. Épp vécén voltam, amikor egy nagy csattanás, majd visítás. Balázs mesélte el, hogy fölállt a kanapén, és onnét esett a padlóra. Ehhez képest elég hamar megnyugodott, és csak egy pici piros folt lett a homlokán.
Mindez egyébként igazi karácsonyi hangulatban zajlott, sütöttük a mézeskalácsot, közben szólt a Kormorán karácsonyi CD-je
5 Tepsi süti lett, ebből az első kettőt Balázs rakta tele, aztán elfogyott a türelme, és jött a tombolás
Nszoke
Nem egyszerű eset, az biztos. Nekem saját példám van, de ez sem teljesen ilyen. Nekem is van féltesóm, de őt akarták, házasságban született. De elég hamar elvált apám a második nejétől is. Tulajdonképpen csak azalatt a pár év alatt volt normális kapcsolatunk apámmal, amíg a második családjával élt. Nyilván a mostohám alakította így, hiszen apám tök jól megvolt nélkülünk addig is. Mindenesetre a mostohámmal és a féltesómmal azóta is jó a kapcsolatunk, apámról meg félévente hallunk maximum...
Az biztos, hogy Málnának jobb, ha elmondjátok, hiszen rossz érzései lehetnek abból, ha egyszer valaki mástól tudja meg. A többi meg kialakul.
Nagyon ügyesek vagytok ezzel a naptárral, én ennek már nem állok neki. A videókat megkapják a nagyik, és a keresztszülők. Bár most azzal is bajban vagyok, mert Gergőét még Apa laptopján csináltam, Balázsét meg ezen az új gépen. És Apa azt mondja, a laptop bedöglött
Azon agyalok, vajon a Photobucketről ki tudom-e menteni, vagy kiírni CD-re. Mindjárt meg is nézem...
Judit