Sziasztok!
Magnes, még nem beszéltem a pajzsmirigy dokival, az ünnepek utan akartam felhivni aztan most, h kérdezted rajöttem, hogy nem kellene tul sokat varni.
Nem tudom mi az eljaras, ha az ember atmegy masik dokihoz. A jövö hét elején felhivom, mindenképp értesitelek, h mi a helyzet! Es még egyszer köszi
!
A szurkalas elég szarul hangzik
Prücsök, köszi a linkeket! Ha jol értem épitökockarol van, ugye? Azt hittem egy nagy kocka, ami sok mindent tud
!
Ma voltam a fakopancsnal, ott van épitökocka, de kicsi részek is vannak a szettben, amit siman le tud nyelni a gyerek ugyhogy ezzel még varunk....
Mekkora gyereknek valo, amit veszel? Aztan békén hagylak ezzel mostmar
,
Gabek, köszi a linket, jo kis jatékok azok tényleg! Bar a Brio féle vonatok elég dragak szerintem (de szépek, az tény).
Az a bolt is tuti, amit a multkor irtam (fair play). Ott is csupa fajaték van egész jo aron és szépek
!
Vöcsök, drukkolok, h kibirjatok karacsonyig
! A mostani Kismamaban irnak ezekröl a rutin beavatkozasokrol (oxitocin, beöntés, gatmetszés, stb.). Elgondolkodtato...
Nem rég olvastam, hogy milyen fontos nyers zöldségeket/gyümölcsöket enni. Fözéssel kinyirjuk a lényeget
Marad a göz
!
Mano, tényleg milyen fiatal vagy
! Tök jo! Es igy terveztétek vagy varatlanul jött Imi?
A dokid nagyon lelkiismeretesnek tünik!
Babanet MagneB6 helyet, hm
!
Agi, ha lesz nalad tali, el tudod majd magyarazni egy föbénanak, hogyan lehet hozzad eljutni? A belvarost ismerem, de azon kivül kicsit no man's land nekem Pest többi része
, abszolut nem ismerem...
Lilla, nagyon édi a kép, gyengéd puszinak tünik ez!
Gabek, ha sok mindenre vagy érzékeny szerintem ovatosan vezesd be a rizikos kajakat (ami glutént, tejet tartalmaz, hal, dio, mogyi, tojas, citrus félék, stb.). Minden uj dologbol csak picit adjal elöször.
Igazan nem tudhatod elöre, h allergias lesz-e a baba.... Börprobaval és vérvétellel is meg tudjak nézni, ki mire allergias.
Kérhetsz beutalot a dokitol. Mi nem kértünk csak elmentünk kivizsgalasra a SOTE I-re. De talan jobb akkor menni, ha mar bebizonyosodott, h valamire allergias Gergö, különben szét fogjak szurkalni szegényt
. Vérvételt is lehet, h csak akkor csinalnak, ha tuti, h van allergia.
Addig szerintem felesleges szurkalni (Vincének nem igazan jöbb be sem a börproba sem a vérvétel
). Végig üvöltötte az egészet, alig birtak lefogni, elég gaz volt
Nalatok mi lesz a menü karacsonykor???