Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Köszönöm szépen hogy segítettetek és megírtátok hoy ti miket vittetek a szülőszobára.
Egyre jobban itt jár az agyam. :)

Mágnes!
Én nov. 28-án voltam a Klinikán utoljára Gimes dokinkánl és most 20-án megyek, ja de mos a magánba. :) Lehet összefutunk?
Nekem is ez a bajom hogy nem tudom milyen szülésre készüljek. A kedvenc dokim azt mondja nagyonkiáll a császár, de az-rt készítem a lelkem a rnedes szülére is igazából talán ezt jobban szeretném. Mégis így vagyunk kitalálva. De a babák egészsége a legfontosabb nekem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan, mert hulla vagyok, apa céges karipartizik, eddig egyedül nyomtam a gyerkőccel, nem nagyon akart elaludni, de most talán végre... Nem irigyelem az egyedülálló anyákat. :)

Sára: Ez komoly ez az alufóliás dolog? Én a legtöbb dolgot azzal szoktam letakarni, ha sütőben sütök. Sőt, Bínek a cuccait is alufóliában sütöm. Hát most kész vagyok??? Mivel helyettesítem?
Nincs valami ötleted, mert akkor Te nyilván nem használsz és biztos kitaláltad azt is, hogy mivel lehet pótolni, amilyen leleményes csajszi vagy :)
Mikrót én sem használok Bí kajáihoz, inkább forró vízben melegítek Neki.

Prücsök: Ha lesz tali, ott át tudod adni a kocekokat. Ha nem lesz, akkor apa jövő héten szerdától szabin van, nem lakunk messze Tőletek M0-M1-en hamar elugranánk érte. Így jó? És előre is nagyon köszönöm a fáradozást.

Lányok! Szívem csordultig tele szeretettel. :) Ebben az undormány időben csak keveset lehet sétálni, így rövid séta után felmentünk az egyik kismama cimbiékhez, akinek 5 hónapos lánykája Bí nagy havernője most. Nagy mosolyok, érintések vannak közöttük. Kiscsaj fekszik a szőnyegen, Enyémke odamászik, megsimizi, aztán elkezdte puszilgatni. :) Kapott szegény Flóra vagy 5 harapós puszit - amiket én imádok és nagyra értékelek, ha én kapom - de a kiscsaj nagyon sírt. :oops: :oops: De mi anyukák el voltunk olvadva. Csináltunk is róluk képeket, de az ő gépükkel, és még nem kaptam belőlük, de ha kapok majd rakok fel.

Educi: Nem kaptam Tőled mailt :( Írtam privit!

Giulia: De jó, hogy jelentkeztél!!! nagyon hiányoltalak ám. nagyon várom a képeket és a beszámolót Rólatok!

Lenni vagy nem lenni tali? Ez itt a kérdés Ágnes?

Joe, Rita, Gyöngyusz merre???

Lilla

lilló
 
 


Lilla, én jenai (?) talban szoktam sütni, amit amugy alufoliaval takarnék le, vagy, amit alufoliaba csomagolnék sütéshez. Ezekböl a talakbol van kissebb is meg nagyobb is. Mano méretü is van :)

Kérünk puszilgatos képet :D!

Na mostmar elteszem magam holnapra, ahogy Prücsök szokta irni :)!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 

 
 

Sziasztok

Lilló
én sütőzacsiban szoktam sütni sütőben, de a kaját általában mikróban melegítem. Hát akkor ez sem igazán jó melegítési módszer.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Árpi vagyok, Kgiulia férje. Csak beköszöntem, és szeretném én is elmondani, hogy sajnáljuk, hogy ritkán jut időnk arra, hogy ide is benézzünk. Talán lassan több időnk lesz, elvégre lánykáink már a 11. hónapot tapossák. Bár ha belegondolok, hogy mindjárt elindulnak... Na, majd Julcsi mesél, hogyan is állunk a lurkókkal.
Vendég
 


Saara!
Megnéztem még időben azt a filmet, de amellett még minden infó érdekel :)
Azért köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.

Emma8!
Köszönöm, hogy írtál, megnyugtatott. Hogyhogy nem volt beöntés, olyan későn érkeztél (vagy az is választható?) Én először a János kórházban szültem, ott az szinte kötelező volt... Oxitocint is kaptam akkor (szerintem nem volt rá szükségem)... Sajnos a rossz időpont miatt nem tudok eljárni a szülésfelkészítésre, ezért gyűjtögetem így az infókat. A maradék kérdésemet meg majd felteszem az orvosnak.
Te is magánrendelésre jártál? (Esetleg megírhatnád pü-ben, hogy szülés után adtál-e, és ha igen, mennyit a dokinak.)
Köszi előre is a további infókat...

Most eléggé kivagyok, mert éjjel 2 órán át voltak jóslófájásaim, és annyira szeretném a 37. hét végéig kibírni... (ami jövő vasárnap - vagyis karácsony).

Valaki kérdezte a mikrót: egy egyetemi tanár doktornő ismerősünk szerint többek között azért nem szabadna használni, mert az ételből azt a maradék kis enzimet is kiöli, ami főzés után még benne maradt, így úgy esszük meg azt, hogy nincs hozzá meg az az enzimmennyiség, ami az emésztéséhez kellene (így hosszútávon tönkrevágjuk a hasnyálmirigyünket, mert annak kell mindet előteremtenie, holott nem ilyen mennyiségű munkára lett "kitalálva"...). Ami annyit jelent, hogy nemcsak a mikrót kellene elhagynunk, hanem kíméletesebben főznünk és sokkal több gyümölcsöt, zöldséget nyersen megennünk (enzimestül).

Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok:)

Megint csak kukk és már itt se vagyok :wink: :P

Én szeretnék jövőhéten talit, ha mondtok időpontot akkor mehet egy körmail is. Danit addigra tuti kikurálom, mert nem lázas és csak átlátszó szmötyi jött az orrából, az se mennyiség, inkább köhögött az éjjel, arra meg vettem cuccost, sőt mostmár kap mindkét kölök oscillllllllllllll mit tom mi a pontos neve, de homeos bizbasz, amit hirdetnek is immunerősitőnek.

Szal feladat: találjatok egy napot ki, jah és azért áruljátok el nekem is :wink: :P azon a napon állok rendelkezésetekre reggel 9 től lehet jönni és akár estig lehet maradni :):)

Anid esküszöm a könnyeim potyogtak a farkasos ruhás beszóláson, jó fej az anyukád:):):)

Sütőzacsit tudom én is javasolni, meg ott van a romai tál is amiben fólia nélkül is lehet rendesen sötőgetni....

A mikrónál azt javasolják, hogy felmelegités után várjunk egy két percet a fogyasztással, hogy a felgyorsult, mozgásban lévő molekulák szépen leálljanak (a mikrozás hatásmechanizmusa miatt).

Ha szeretnétek kreativkodni is, akkor tessék azt is jelezni, szivesen öntök ki gipszformákat: fenyőfa dísznek, mécsestartónak, vagy akár kép keretet is. Ami jó lenne ha lenne: festékek, ha temperátok van az se baj, van nekem itthon plextolom amiből néhány csepptől olyan lesz mintha akril lenne, ecset se árt, meg ha szalvétázni szeretnétek, akkor nektek tetsző szalvi és dekupázs ragasztó is, sajnos nekem most a ragim nagyon kifogyóban és elmenni se tudok most venni, max jövőhét elején talán...

Angyalka :)

Etát csak ajánlani tudom neked. Gátvédelemben profi, természetesen ha mégis szükség van a metszésre, akkor odafigyel rá, a sogornőm első babát simán megszülte vele gátvédelemmel, egyetlen egy kis öltés kellett csak mert a kiskezével megsértette a hüvelyfalát a kismanó. Ha van szülésterved akkor megbeszélheted vele, támogatja a homeos dolgokat is és amit szeretnél és mehet is azt meg is teszi. Összefoglalva egy nagyon jó választás, ha rávoksolsz végül.

Julcsi :)
De jó hogy irtál egy két szót, de azért hadddddddd legyekkkkkk már egy kicsit telhetetlen, egy két képet is dobhatnál ám fel a csajokról, meg hogy készültök igy két csemetével a karira?

Megint letelt az időm... de jövök még ámmmmmm vagyis ugy mint a svájci néger:

puszi

Ági

Ui: a hajnali fentlevés a multkor is az még a nem lefekvés állapota volt, mert takaritottam, de elmondhatom hogy a földszint készen van, rend van, már csak az emeleti fürdő és mininappali van hátra és kész a lakás, tudom addig csak amig kimondom és mondjuk Dani nem ébred fel, utána kezdhetem előlről... :wink: :P

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Hát lányok alig győztem visszaolvasni a tegnapi napot. Jó volt a "termés" :) !

Gabek - azt hiszem te kérdezted a 8 fogat. Hát igen mi nem álltunk meg, de anyu azt mondta, hogy nekem is 1 éves koromra 12 fogam volt és anno a dokinő ott mondogatta neki, hogy de anyuka a gyereknek még csak x foga lehetne. Anyu meg gondolta, hogy hát nem verheti ki. Úgyhogy szerintem ezt tök gyerekre válogatja, hogy kinek hány foga van 1 éves korig. Egy idő után már úgyis utolérik egymást és ugye megállnak 20-nál. Hát nálunk ez úgy néz ki, hogy előbb következik be, de aztán még ki tudja.

Vöcsök - én is Ács dokinál szültem és én is nagyon meg voltam vele elégedve. Beöntést én sem kaptam, bár nekem a végén császár lett. De nagyon tuti volt. Gátvédelemhez én nem tudok hozzászólni, de Joe-éknak sikerült úgy tudom ha erre jár talán ő tud róla mesélni.

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Educi
Mi is sétálunk, szinte minden nap min. fél órát kb. annyit amíg nem fagy a kezem a babakocsihoz. Én most vettem elő az overállt, azt hiszem itt a vége a kiskabátos korszaknak. :cry:
A gyerekeknek változik a hallásuk, lehet hogy most azért ijed meg jobban a dolgoktól, mert kicsit élesedett, eddig lehet hogy tompábban hallotta csak a zajokat.

Saara
Nem okoskodás, köszi, hogy szóltál. De honnét tudom, hogy az edényeim alumíniumból vannak-e? :roll:
Mikrót én sem használok a Berregő kajájához, de én úgy tudom, hogy a fehérjét tartalmazó dolgokat nem szabad benne csak melegíteni, mert azt állítólag felbontja és teljesen más íze lesz.

:?: Van olyan, hogy kötelező allergia vizsgálat a babáknak? Vagy honnét fogom tudni, ha esetleg valamire érzékeny és még pl. nem evett olyat?

Köszi,

Gabi

Kép

Kép
gabek
 
 


Huncut
Most olvastam vissza az előző oldalt :(
Ti milyen allergia vizsgálaton voltatok? Te kérted vagy a doki küldött? Miért? Mit csináltak, mit néztek? Hol voltatok?

Csak azért kérdezem, mert én elég sok hülyeségre vagyok allergiás, és remélem Gergő nem lesz, de persze megnézetném.

Kép

Kép
gabek
 
 


Sara,
Találtam Eichhornos oldalt:
http://www.simbatoys.com/en/world_of_to ... index.html
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.e ... DE-1522125
A 2.-on tutira a 100 db-os építőkocka van, bár németül nem beszélek. ::) Ez egy kb. 30 cm maga vödörfélében van.

Most csak ennyi.
Prücsök

prucsok
 
 


az előzőt még befejezném, csak felsírt a Gergő :cry:

Szóval mennyi az esély, ha én pl. allergiás vaygok porra, kora nyári növényekre, virágporra, kamillára stb. akkor a gyerekem is örökli ezt?

Más: Ha ajándékot szeretnétek a gyerkőcöknek akkor nagyon tudom ajánlani ezt az oldalt www.kreativjatek.hu
A Plan Toys direkt babáknak készségfejlesztő fa dolgok, a nagyon kicsiknek vannak nagyon tuti finom puha mindenféle. Aztán a Brio márkanév alatt futók az inkább fiúknak való fa vonatok, amik egymáshoz csatlakoztathatóak, lányoknak meg ott a Groovy Girls ill. a Minis kínálat és ami mindenkinek jó, azok a Scleich állatok.
Nagyon odafigyelnek arra, hogy természetes anyagokból készül minden, hogy egészségre nem ártalmas dolgokat használnak csak és a játékokon lévő festék is olyan összetevőkből áll, ha "esetleg" a gyerkőc szájába ketül, akkor sem mérgező, tehát nyugodtan nyálazhatja, haraphatja stb.
Neten rendelni azt hiszem nem lehet, de sok játékboltban kaphatóak a termékeik.
Sok terméküket ismerem, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Na ennyit a reklámról...

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Először is, nem tudom hogy fiegyeltétek e, de egy kicsit kilógok a sorból. Ugyanis ételmes ember nem ennyi idősen vállal gyereket mint én. Ezért előre elnézést szeretnék kérni, ha valami nagyon nagy badarságot írnék mind gyereknevelés, mind háztartásbeli téren, ugyanis kb fél éve "űzöm ezt az ipart".
Pont ezért tetszik nekem ez a fórum annyira, mert Tőletek annyi ötletet lehet meríteni és annyi energiát, ami felér egy doboz magneB6-tal. :)
Lényeg hogy próbálok felnőni Hozzátok és nézzétek el, ha valami bugyuta dolgot írnék. Pl. ma rájöttem hogy mennyire jó is az ha a zöldségeket párolom mert benne marad az ízük. Gondolom Ti erre már rég rájöttetek, de nekem ez volt ma a nap csúcsponjta :roll:

Hát ennyit a saját magam leégetéséről. :?

Erre az alufoliára én nem is gondoltam volna, de ezek után figyelni fogom, hogy hogy sütök. A mikróról nem is beszélve. Mondjuk azt eddig se nagyon használtam...

Nemrég kérdezte Valaki, talán Panzej, hogy algopirint be szabad e venni. Nekem azt mondta a védőnő, fejfájásra ugyan, hogy szoptatás után szinte bármilyen gyógyszert be lehet venni.
De azért inkább csak akkor alkalmazom ha már több mint 24 h-ja fáj a fejem.

Nagyon dícséritek Etát, gondoltam én is megosztom a tapasztalatomat az én szülésznőmmel.
Annának hívják és nagyon aranyos. Nekem is lehetett volna gátvédelemmel szülnöm, de azt mondta hogy akkor az még vagy másfél óra... Gondolhatjátok hogy a végén ha választani kell hogy 15 perc és egy kis vágás, vagy még másfél óra és nincs vágás, akkor melyiket választottam.
Szülés előtt írt sms-t hogy hogy vagyok. Szülés után is írt hogy minden rendben van e.
Jah és képzeljétek a szülész orvosom még külföldről is (szülésemre kb két hétre rá kiutazott kb. fél évre) írt e-mail-t hogy hogy vagyok és ha bármi kérdésem van akkor írjam meg és valaszol. Hát én ilyen még életemben nem láttam.
Hát ennyit a Klinikai dolgozók fényesítéséről.
Aki minket olvas és eddig vacilált hogy hol szüljön remélem segítettem egy kicsit.

Hú de sokat írtam,tehát már el is dugulok.

Ui: Tegnap voltun szurin és 8300 grammot nyomunk és 68cm magasak vagyunk. A védőnő már meg sem döbbent... :lol:

Tünde és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!

Manó! Ne aggódj, azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, tapasztalatot, ötleteket cseréljünk, szóval ha olvasol valami jó dolgot a hsz-ok között, nem a véletlen műve... :) Én is sokat szoktam tanulni a csajoktól! :) :) :)
Gratula a szép súlyotokhoz!
Nem semmi, hogy ilyen lelkiismeretes dokid volt! Ha az enyém ilyen lett volna...

Panzej! Írtam neked privit!

Gabek! Sanyikának valószínűleg valamilyen ételallergiája van, mivel volt egy időszak, amikor semmit nem volt hajlandó enni és már más ötlet nem lévén megpróbáltunk neki tejterméket adni két alkalommal és mind a kétszer kihányta. Ezért mentem el egy allergológushoz, aki vérvételből állapítja meg, h mire allergiás Sanyika. Kedden megyünk hozzá, akkor derül ki, h mi a helyzet és azt mondta, hogy addig ne adjak neki új kaját. Ezért eszünk már több mint egy hónapja kb. 3-4 fajta kajcsit, mert a hozzátápiban itt tartottunk, amikor leállított a doktornő. Szerintem már rettentően unja a gyerek ezeket a kajákat, de valahogy már csak kibírjuk keddig. Remélem nem lesz semmi komoly gond.

A mikró káros hatásairól sokszor cikkeztek, aztán megcáfolták, szóval döntse el mindenki, hogy mit gondol róla, mindenesetre kényelmes egy eszköz, az biztos.
Én alufóliát nem igazán szoktam használni, viszont a római tálat nagyon szeretem, ajánlom mindenkinek!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 



Ezt meg kell Veletek osztanom - a másik anyuka engedélyével mutogatom a lyányt:
Kép
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok!
Jajj nagyon aranyosak vagytok pocakdícséret ügyében :) Tegnap voltam a kórházban, ellenőríztek engem és Pannámat, szerencsére minden rendben van! 2500 és 3000 gramm közötti a leányzó.
Ma voltak joslófájásaim, jó órán át 5 percenként. Végre már valami !!!

Sára:
tudtál beszélni a pajzsmirigyes dokival?

Zsebi:
Én holnap megyek a dokimhoz, és 20-án is, de a klinikára.
Egyébként meg 19-re beírtam a naptárba, hogyszülök, úgyhogy remélem akkor már nem kell jövő héten mennem.

Azon gondolkozom, hogy szólok a dokimnak, hogy én többet nem fekszem be cukorprofilra. Szétizélték a vénámat. A 3. szúrásnál már sírtam, ráadásul állva vettek vért, támaszték nélkül, a csuklómból... Én ezt nem csinálom tovább, szülésre nem marad ép vénám!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Helló Mágnes!

Ha minden okés szüléshez nem kell véna!
Vagy igen? Én nem emlékszem! Bár a szülés végére annyira extázisban voltam, hogy sok mindenk kiesett! (pedig csak úgy kapkodtam be magnézium bogyókat! Ugye a gyerek miatt!)
Apát a mai napig kérdezgetem Hogy akkor mi is következett? Néha gyanakszik, hogy én ott sem voltam! :lol: :lol: :lol:
Na jó ott voltam, csak én egyáltalán nem gondoltam csaszira és a vége annyira rosszul esett, hogy lehet így védelkezik az agyam.
Ja, agyról jut eszembe!! A krumli szót még mindig össze-vissza írom le! (Még jó, hogy helyesírást tanítok! (illetve most nem tanítok)
:shock: :wink: )

Lilla
Édesek a kölkök!

A gyerekem úúúúúútálja répát!
Amikor olyat kap, amit nem bír olyan üvöltésbe kezd, hogy ajaja! Krokodíl könnyek potyognak és kaja ott lifeg a szájában elöl, és képes megvárni, amÍg kikanalazom! Ma erre a sorsra jutott a krumli-alma-répa trutyi!
:lol:

Amennyit sírt eleinte a kölök, most már csak akkor van akció, ha kajálni kell, illetve ha cicizünk!
Ilyet még nem láttatok!! Üvölt, ha a szájába adom!
Olyan, mintha a cicivel kergetném az őrületbe! Én nem azt fogom mondani, hogy "Persze, mert aranykiskanállal kergettek az asztal körül gyerekkorodban, hanem hogy Cicivel kergettelek!"
Lehet hogy az enyém ez a kis szaros????
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Én azt hiszem befejezem ezt a szoptatásos témát! Minek kínozzam szegényt! Hogy is kell ezt csinálni? Bár tudom, hogy nincs sok tejem, de én belefáradtam az önsanyargatásba!
Na megyün kfürcsizni!!!!
Apa megint céges bulizik! Soha nem hozza haza a kutyakaját!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid
 
 


Sziasztok

Mágnes
hogy hogy állva vettek vért a csuklódból? Hát erre nem tudom mit mondjak.
Szülésnél azért szükség lehet vénára, ha kérsz fájdalom csillapítót, vagy ha császáros akkor meg pláne.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Mágnes
hogy hogy állva vettek vért a csuklódból? Hát erre nem tudom mit mondjak.
Szülésnél azért szükség lehet vénára, ha kérsz fájdalom csillapítót, vagy ha császáros akkor meg pláne.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Magnes, még nem beszéltem a pajzsmirigy dokival, az ünnepek utan akartam felhivni aztan most, h kérdezted rajöttem, hogy nem kellene tul sokat varni. :? Nem tudom mi az eljaras, ha az ember atmegy masik dokihoz. A jövö hét elején felhivom, mindenképp értesitelek, h mi a helyzet! Es még egyszer köszi :)!

A szurkalas elég szarul hangzik :(

Prücsök, köszi a linkeket! Ha jol értem épitökockarol van, ugye? Azt hittem egy nagy kocka, ami sok mindent tud :lol:!
Ma voltam a fakopancsnal, ott van épitökocka, de kicsi részek is vannak a szettben, amit siman le tud nyelni a gyerek ugyhogy ezzel még varunk....
Mekkora gyereknek valo, amit veszel? Aztan békén hagylak ezzel mostmar :mrgreen:,

Gabek, köszi a linket, jo kis jatékok azok tényleg! Bar a Brio féle vonatok elég dragak szerintem (de szépek, az tény).
Az a bolt is tuti, amit a multkor irtam (fair play). Ott is csupa fajaték van egész jo aron és szépek :)!

Vöcsök, drukkolok, h kibirjatok karacsonyig :)! A mostani Kismamaban irnak ezekröl a rutin beavatkozasokrol (oxitocin, beöntés, gatmetszés, stb.). Elgondolkodtato...
Nem rég olvastam, hogy milyen fontos nyers zöldségeket/gyümölcsöket enni. Fözéssel kinyirjuk a lényeget :(
Marad a göz :)!

Mano, tényleg milyen fiatal vagy :D! Tök jo! Es igy terveztétek vagy varatlanul jött Imi?
A dokid nagyon lelkiismeretesnek tünik!
Babanet MagneB6 helyet, hm :lol:!

Agi, ha lesz nalad tali, el tudod majd magyarazni egy föbénanak, hogyan lehet hozzad eljutni? A belvarost ismerem, de azon kivül kicsit no man's land nekem Pest többi része :mrgreen:, abszolut nem ismerem... :oops:

Lilla, nagyon édi a kép, gyengéd puszinak tünik ez!

Gabek, ha sok mindenre vagy érzékeny szerintem ovatosan vezesd be a rizikos kajakat (ami glutént, tejet tartalmaz, hal, dio, mogyi, tojas, citrus félék, stb.). Minden uj dologbol csak picit adjal elöször.
Igazan nem tudhatod elöre, h allergias lesz-e a baba.... Börprobaval és vérvétellel is meg tudjak nézni, ki mire allergias.
Kérhetsz beutalot a dokitol. Mi nem kértünk csak elmentünk kivizsgalasra a SOTE I-re. De talan jobb akkor menni, ha mar bebizonyosodott, h valamire allergias Gergö, különben szét fogjak szurkalni szegényt :( . Vérvételt is lehet, h csak akkor csinalnak, ha tuti, h van allergia.
Addig szerintem felesleges szurkalni (Vincének nem igazan jöbb be sem a börproba sem a vérvétel :(). Végig üvöltötte az egészet, alig birtak lefogni, elég gaz volt :cry:

Nalatok mi lesz a menü karacsonykor???

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok,

Mágnes
Nekem sem látszik nagyon a vénám, nem vagyok az a drogozós fajta :roll: Nekem volt olyan, hogy először a jobb karomba szúrkáltak, nem találták, majd a balba de hát ott sem találta meg a kedves nővér a vénámat, majd a kézfejemből vettek vért. Után mentem persze dolgozni, jól be is lilult.
Ha szülsz akkor, hogy beszúrnak beléd bármit is az eltörpül a többi mellett. Most gondolkozom, de én sem emlékszem, hogy kaptam volna valamit a vénámba, mert a fájdalomcsillapítót a hátamba kaptam (csaszi volt) az megmaradt, de előtte kaptam oxitocynt is, de hova, hmm már nem is tudom.
Vicces, hogy 20-án kell menned a dokihoz, de előtte szülnél. Velem is ez volt, berendelt az orvosom hétfő reggel fél 8-ra a Klinikára, de amikor megbeszéltük, nekem már akkor sem tetszett az időpont, mert jó alvó lévén nem szeretek korán kelni, sőt a reggeli dugókat is utálom, és ráadásul a város másik végén lakom. Próbálkoztam, hogy nem lehetne-e később, de mondta, hogy nem mert már csak akkor ért rám. Vasárnap szültem, erre mikor bejött a dokim, valami olyasmit kérdezett viccesen, hogy hát hogyhogy én itt. Erre én: Én megmondtam, hogy nem jó nekem a hétfő reggeli időpont, úgy döntöttem, hogy ne kelljen korán kelnem inkább hamarabb megszülök :lol: :lol:

Ági
Az útleírást én is szeretném megkapni, ha lehet légyszi részletesen, mert én sem ismerek arrafelé semmiit :-(

Lilló
Mit szól majd Blanka, ha megkátja ezt a képet?! szegény Prücsök majd nem tudja miért sírdogál egész nap a leányzó.

Mi is kettesben maradtunk, ezek a karácsonyi bulik :? de legalább végére jutok a vasalásnak.

Jó éjt,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


A klinikán volt egy öregebb ápolónő a vérvételen, aki olyan lassan vette a vért, hogy sikerült kilóméteres sorokat összehoznia! isetenem, azok a régi szép idők! :lol: Nekem az elszórítóval mind a két kezemen csinált lila foltokat!!! :lol: :lol: :lol: Brrrr
Úgy néz ki, hogy Ágiéknál lesz a buli? mikor????

Most megyek,mert akölök jányhoz nem méltő hörgést ad ki magából! :roll: :roll:

Kép
anid
 
 


Lilló,
Tényleg Nagyon édi ez a kép! De Blankának még nem mutattam. :) Amilyen iramban sokasodnak mondjuk a csajszik a társaságban hamarosan, azt hiszem át fognak rendeződni a sorok és a végén még a lányok fognak párbajozni a fiatalurak kegyeiért. :roll: :lol:

Sara,
Ezt a fakockát úgy emlékszem 1 éves kortól ajánlják és igen, építőkocka.
A Tescoban volt olyan nagy "kocka", ami igazából egy nagy fadoboz (kb. 40x20x20 cm lehet), aminek egyik oldala forma felismerős-bedobálós, másik oldala fekete krétás tábla (mint a suliban), a teteje levehető és vannak még benne nagyobb 5x5-ös kockák betűkkel, figurákkal stb... Erre emlékszem belőle, de vol tmég több funkciója is, mert amolyan multifunkciós cucc, 4990-ért adták még novemberben, de én végül elhalasztottam a vásárlását jövőre, pedig csábított nagyon. Ez is kb. Eichhorn minőség, csak tescosítva. :)

Mára ennyi belőlem.
Utánanézek mit lehetne sütni karácsonyra a manó mellett + kerestem néhány nem sütős receptet a neten, hátha sikerül még összehoznom valamit a jövő héten.
Jóccakát mindenkinek! :)

prucsok
 
 


Vöcsök,
írok mindjárt privit neked a "pézügyekről". A beöntés egyáltalán nem rutin szerencsére, mi nem értünk be későn, sőt, nem is akarta senki elhinni, hogy szülni fogok, mert a gép egyáltalán nem mutatott fájásokat miközben én majd megvesztem...Egy nagyon picúrka kis borotválás volt, mert azt én elfelejtettem magamnak megcsinálni, mielőtt indultunk. Na de hát az aztán igazán nem fáj.
Oxitocin se rutin szerencsére.


Lányok, látom nagy ajándékvásárlásban vagytok. Én a neten rendeltem az összes gyerekjátékot egy csajszinál, és a duna plázánál vettem át - vettem eichhorn vonatkészletet, elektromos motort stb. a bolti ár töredékéért. Akit esetéeg érdekel, itta link: www.kep.tar.hu/lui74
emma8
 
 


Sziasztok!

Mano,
szerintem ne foglakozz a koroddal,örülj neki,hogy ilyen fiatal vagy.:)
Senki sem születik háziasszonynak és anyanák sem.Sőt egyikből se létezik tökéletes.Én 21 se voltam amikor a fiam született és olyan jó érzés volt fiatalon anyuka lenni.Szinte az iskolapadból mentem szülni,de nem bántam meg semmi.Igaz az életem másképp alakult,mint ahogy akkor elterveztem,de ez sem bánom,hisz akkor nem lenne második férjem és még három csodálatos gyerekem.:)
Mindennek meg van az előnye és a hátránya,mint az életben bárminek.

Erika,
a lepény öregedést sajnos nem tudjuk befolyásolni.Most arra az esetekre gondolok,amikor a kismama semmilyen káros szenvedéllyel nem él a terhesség alatt.Mert ugye az köztudott,hogy a dohányzás,az alkohol a drog mind mind a lepény funkcióit károsítják.
UH-on lehet látni a lepény alakjából,hogy van e idő elötti öregedés.Ha gyanu van rá akkor Flowmetriát végeznek.Ez a vizsgálat a véráramlást nézi a baba és a mama között,tehát a lepény működését ellenőrzi.Az NST is erre való,de ez csak 36.hét után csinálják.Tehát több vizsgálatot is végeznek a terhesség alatt amivel a lepény funkcióját lehet ellenőrizni.

Prücsök,
azt hiszem te kérdezted az olóanyagot.Szerintem nem lett baja,hacsak nem volt tűző napon.(hehe nem hiszem,hogy mostanában volt ilyan nap):lol:
Zsoltika az én kis JON BON JOVI-m!:lol: Gitározni is imád,és úgy ugrál,mint a nagyok!

Sajnos beszélni még nem beszél,csak az ő nyelvén,meg már kezdi beleépíteni a magyar szavakat is a mondataiba.Tehát van már fejlődés nála,de ez nem egy rövid folyamat lesz.De azért már egyre több szót mond ki és próbálja mondatba rakni.Majd alakul,egyszer majd csak folyamatosan fog beszélni.

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok

Emma
Engem nagyon érdekelne ez az ajándék vásárlás :) Itt regisztrálni kell? És ezek a játékok még nem használtak? És esetleg házhoz is hozzák?
Előre is köszi a válaszokat :D

Lini

Kép
lini
 
 


Lini, nem kell regisztrálni, csak felveszed a kapcsolatot mailben vagy telefonon a lánnyal, megmondod, mit szeretnél - általában 1 héten belül megszerzi a cuccokat (ezek új játékok, a nagykerből hozza őket). Én elmegyek a duna plázához értük, de tudom, hogy postázást is vállal, csak akkor a postaköltséget is ki kell fizetni.
Van egy másik oldala is a lánynak a kep.tar-as oldalról van link.
Én már egy csomó mindent rendeltem innen, tök jók az árak, meg a játékok is.
Puszi
emma8
 
 


Emma

Hu én sajna biztos nagyon béna vagyok, de amikor megnyitom az oldalt nekem csak a galéria jelenik meg játékokkal. Én nem látom a lány nevét címét telijét sem :( :oops:

Légyszi ird le nekem az elérhetőségét mert még karácsony előtt szeretnék tőle játékot rendelni. E mail címemre is jó az benne van a táblázatban.

Köszi

Lini

Kép
lini
 
 


Lini, elküldtem priviben az elérhetőségeit, egyébként a galériában a legelső sor az "elérhetőségeim". Bizti egyből rávetetted magad a játékokra és nem vetted észre :) Nem csodálom, tök jó kis dolgok vannak!
emma8
 
 


Emma,

Nagyon szépen köszönöm

Lini

Kép
lini
 
 


Saara!
Köszi a drukkot! Még egyben vagyunk, és az orvos csütörtökön megnyugtatott, hogy zárt a méhszály, minden rendben, csakhogy ez már nem első szülés lesz, és ezért a jóslófájások...

Emma!
Köszönöm a levelet, majd lehet, hogy még kérdezek, csak most elég sok a munka meg elintéznivaló...

Mindenkinek szép babás meg várandós napokat... No meg szép hétvégét!

Vöcsök
vöcsök
 
 


Szép jó reggelt!

Itt pesten még mindig köd van. Nem tudom hogy a környező városokban milyen az idő. Remélem szebb mit itt. :(
Inkább essen a hó, habár nem tudom hogy babakocsival akkor hogy fogok közlekedni. Na majd meglátjuk.

Huncut: Köszi. Az biztos hogy sokat lehet tanulni a hozzászólásokból. Mi történt az orvosoddal, mit csinált, vagy nem csinált?

Sára: Én már mióta az eszemet tudom nagyon szerettem volna anya lenni. Érettségi után eldöntöttem hogy ha véletlenül besikerül akkor már semmi akadálya annak hogy megtartsam, csak igazából azt az embert nem találtam meg akit meg akarok ajándékozni ezzel a csodával. De 21 évesen ez is megtörtént. A legjobb barátommal rádöbbentünk hogy több van köztünk és három havi együttjárás után összejött az Imi (nem terveztük, de volt hogy adtunk esélyt a véletlennek :lol: ). Aztán az egy éves fordulónkat már hármasban ünnepeltük. Viszont még a gondolata sem merült fel annak hogy esetleg ne tartsuk meg.
Hát ennyi az én kis történetem.

Timi: :) Iskolapadból? :) Nekem ebben szerencsém volt ugyanis nyáriszünetben voltam nagy pocakos és még nem kezdődött el a suli mikor szültem. Így a sulimban nem is tudták hogy babát várok. De azért képletesen rám is igaz. Ugyanis van még egy évem a főiskolából. (nappali tagozaton). Nem lesz egyszerű Imi mellett. De szerencsére anyukám közel lakik és bármikor át tud ugrani unokázni. :D
Én is gondolkodom rajta hogy 3 gyereket szeretnék, vagy még többet.(ugyebár korban beleférek) Csak a férjem fél hogy anyagilag nem tudunk megadni mindent "ennyi" gyereknek. Hogy legyen inkább kevesebb, de Nekik mindenük meglegyen.
Te mint négy gyermekes anyuka hogy gondolod?
Segits érveke találnom a nagycsalád melett, hogy meggyőzzem a férjem. :)
Igaz nekem is vannak félelmeim, hogy ebbe a világba szabad e egyáltalán gyereket vállalni, akár 1-et is. (munkahely sosem biztos, viszont a gáz, villany stb számlák fixek). Hát nem tudom.
Lehet hogy felelőtlenség lenne ennyi gyereket válllani?

Valahogy mindig sikerül sokat írnom :roll:

Még annyit, hogy a kenguru kb. kétszer használtam (mikor még nem volt olyan hideg). Na tegnap le akartam menni Vele a boldba, előkerült a vastag kabát és így már nem fért bele a kenguruba. :evil: Kész. Mire meg már jobb idő lesz,addigra meg már tuti kinövi. Na majd a köv. gyerek kihasználja. Reméljük.

Kellemes tömegmentes hétvégét: Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!

Mano,
hát akkor nálad is az iskolapad :lol: mert én épp végeztem a szülésznői sulival.Júniusban voltak a vizsgáim-nagy pocival-júliusban született Áki.Valahogy én is így gondolkoztam,mint te.Igaz én már utolsó éves voltam a suliban amikor terhes lettem,de fel sem merült az abortusz gondolata.Ahogy a későbbiekben sem,hisz Hannát már tényleg nem terveztük,de az abortuszt nem tudtam volna kibirni.
Én sem tudok mindent megadni a gyerekeknek.Mondjuk ez a kifejezés elég tág fogalom és megközelítés kérdése.Szeretet és egészség legyen.Azt a kevéske pénzt meg beosztjuk valahogy. :lol: Mondjuk nem könnyű az biztos,de a gyerekek kárpótolnak mindenért. :lol:

Sára,
karácsonyi menű:halászlé,töltött káposzta,rántott husi(karaj,pulyka mell),sült tarja,rántott hal
desszert:bejgli(mákos,diós,gesztenyés)keksztekercs,apró süti.
Ebből csak a husokat kell nekem rántanom a többit készen kapom apuéktól. :lol:
Na azért ezt nem egyszerre esszük,mindennapra jut az ünnepek alatt.

Kellemes hétvégét mindenkinek és jó ünnepi készülődést!

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Látom ma mindenki elfoglalt!

Készülődtök a karácsonyra,ugye?

Valaki azért bekukkanthatna. :lol:
timiban
 
 


Timi:Hát nem mindenki olyan ügyes mint Te, hogy már megvette az ajándékokat. :D
A szülésznői képesítésen én is gondolkoztam, csak szerintem nem bírnám a beteg, illetve rosszabb babókat... :cry:
Sajnos még mindig nem találtam meg az igazán nekem való foglalkozást. Mert hát a szakmámban biztos nem szeretnék dolgozni. A legszívesebben eberekkel foglalkoznék, na de hogy?

Na mentem gesztenyepürét enni.

Ui: szerintem lassan kezd kevés lenni a Picurnak a tejcsim mert ma is két ciciből ettünk, többször is, és hát szerintem még evett volna, de hát harmadik cicim az nincs...

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Sziasztok!
Pénteken voltam a dokimnál, és 1 ujjnyira nyitva a méhszáj! Végre történik valami!
Elküldött ctg-re, mondván, hogy ha az rendben, mehetek is haza. A ctg-n persze Panna bealudt. Mondta a nővér, hogy ébresztgessük, mert így maradnom kell, meg hogy apuka is segítsen. Na apuka úgy felébresztette, hogy a kislányunk berágott, és 180-190-eket produkált. Nem akartak hazaengdeni, de a dokim megnézte, és azt mondta, ő ezt szereti, ha ilyen kis virgonc, akkor lenne gond, ha nem húzta volna fel magát, amikor felkeltettük. :D

Mi ma végeztünk a bevásárlással, holnap becsomagolom az ajándékokat, mert aztán ki tudja mi lesz....:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Magnes, juj de izgi Kép

Drukkolok, nagyon :)! Iszol malnalevél teat?

Endy, mi van veled, jol eltüntél! Csini kismama vagy, ezt mar régebben is akartam irni!

Tündi, biztos azon a bizonyos 3 hos fejlödési ugrason mentek at (igy hivjak ezt :?, hu most elbizonytalanodtam ). Az lényeg, hogy csak cicizzetek, ne adj neki tapszert, mert Imi gyartya maganak a megfelelö adagot. ügyes, mi :)? Szoval cicit cicivel :)!

Milyen jo, h ilyen régota benned van az anyasag, én 22 évesen annyira gyerek voltam még, eszembe sem jutott az anyasag, inkabb a bulizas :lol:! De mindenki mas és mas, mindenki megjarja a sajat kis utjat. Te tényleg raérsz a nagycsalados programmal, tök jo!

Szakma: én is keresem az igazit :roll:... Szerintem azok vannak inkabb kevesen, akik megtalaljak :? Sajnos!

Kenguru: Ezeket amugyis csak 8-9 kiloig lehet hasznalni, nem :lol:?

Jo az uj kép a vonalzodban!

Tegnap atvalogattam Vince jatékait és ra kellett jönnöm, hogy azokkal a dolgokkal szeret a legjobban jatszani, amik nem jatékok (pl. labas, tepsi, telefon, szöszök, fonal, drotok, fakanal, cipö, biciklilakat, taviranyito, porszivo, csipesz, seprü, stb :roll:). Van egy db jaték, ami honapok ota bejön neki: http://www.gowi.at/homepageenglisch.html
A gowi poharak, egymasba lehet pakolni, tornyot lehet belöle épiteni, dobalni lehet, szoval tudom ajanlani :lol:!
Azt hiszem egy idöre felfüggesztjük a jaték vasarlast :mrgreen:

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég
 


Sziasztok!

Hát eléggé eltűntünk mi is :oops:

Timi: Zsoltikának Boldog Szülinapot!

1 hete kijött a 4. fogunk is felül :lol: hale luja!!!!
És úgy néz ki vége a nyüszkőzésnek!
Egy időre legalább is :cry:

Eddig a nyüszi miatt nem volt idő, mert a gyerek le se szállt rólam :twisted:
Ha felálltam az ágyról, vagy kiosontam a szobából már ment az ordítás.
Olyasmi, mint amit múltkor Angyalka írt.
De nálunk ez még korai lenne.

Már nagyon ideges és fáradt voltam, szerintem ezt soha nem tudom megszokni, ha éjjel- nappal szenved a gyerek.
De remélem ebben az évben már nem lesz több fog :lol:

Most meg állandóan sétálgatni kell vele.
Kapott egy cipőt is, mert a kő bent elég hideg.
Azt mondta a cipős, hogy állítólag így hamarabb fog állni.
Vagy is helyesbítek, mert állni már állunk egy ideje és kapaszkodva menni is tudunk.
Így rendesen tud majd állni és hamarabb elfogja hagyni a kapaszkodást.
Néha, amikor nem figyel oda már kapaszkodás nélkül állásból legugol.
Olyan ari!

Sajna visszaolvasni még nem tudtam. :cry:

Az alvás még mindíg változó :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Szia Dorka!

Jó hallani felőletek.
Nem kell sietetni azt a menést.Majd elindul Norbi,aztán majd gyözzél utána futkosni! :lol: :wink:
Hanna még mindig nem akar menni,még akkor se ha fogom a kezét,pedig már lassan 3 hónapja,hogy felállt.Viszont lehet,hogy megint jön a fogzás.Mert az alsó rágófogainál az iny nagyon duzzadt.Tehát lassan kibújik a 9.fogacska.:lol:
Köszi a szülinapi köszöntést!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Ági, Sáara, köszi az infót Eta ügyben. Szerintem ő lesz a befutó. :D

Endy, Mágnes, húú, de izgi, mindjárt találkoztok a Manóval. Kitartás!!

Vöcsök, üdv itt, jó, hogy beugrottál. Neked sincs már sok hátra.

Timi, de jó, hogy van otthon egy Jon-Bon-Jovitok. :lol:

Kgiulia, Drev, örülök, hogy jelentkeztetek végre. Meg annak is, hogy minden rendben, csakhát időt nem tudtok többet szerezni. De ha mégis sikerül egy kicsit akkor várjuk a beszámolókat a két csajsziról.

Prücsök, hát túl nagy elképzelésem nincs még, a lényeg, hogy jó sok cipő és kabát elférjen, hely az lesz bőven. Az a bajom azokkal amiket készen De ha esetleg küldenél egy fotót a Tietekéről, hátha merítenék ötletet.

Manó, örülj, hogy ilyen fiatal vagy. Gyerekkoromban én is úgy terveztem, hogy ilyen fiatalon szülök, aztán az élet egy kicsit másképp hozta.

További szép estét Nektek.
Pusz

Kép
Kép
angyalka2
 
 


sziasztok!

Azt hittem hogy kiírjátok a betűket a gépekből, s mit látok, mindenki ide-meg oda rohangál! :P :P :P :P

Mi megünnepeltük apukám 60.szülcsinapját! A legnagyobb ajándéka (szerintem) a két unokája volt!

Nálun a kaárcsonyi menü: tántott hal salival. aztán 25-én megyünk a nagyikhoz és csak 31-én jövünk vissza ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi
Az anyaság elérkezése mindenkinél más! Én is mint Sára akkor úgy éreztem, hogy még korai, aztán a sor úgy gondolta, hogy nem partner ebben! Ez van! De mi szerencsére átvertük a biológiát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka
Éljenek a fogak!!!!!
Sajnos 20 fognak kell kijönni az első 2 évben! Szegénykéim!

Mágnes
Akkor már tényleg nincs sok hátra!
Izgulunk mi is!!!!

Sára
te úgy egyébként mit csináltál amikor nem Vince volt a főnököd???
:lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor a jövő heti tali ötlete befulladt???, Szóljatok, hogy úgy alakítsuk a hetet!!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk anyuéktól, másfél hét után újra itthon vagyunk. Persze nem sokáig, mert szombaton megyünk anyósékhoz, szóval ismét nem hűl ki a bőröndünk... :)

Dorka! Köszönöm szépen, megkaptam! Jól jött! :)

Sanyika is áll már egy jó ideje. Egyre ügyesebb és magabiztosabb, már a fal mellett is fel tud állni. Persze még önállóan nem áll, csak ha valamihez tud támaszkodni. Ha fogjuk a kezét szépen lépeget, sőt néha szalad is. Nagyon édi!

Az alvással még mindig vannak problémáink, éjjel sokszor felkel és csak cicin nyugszik meg. Viszont már alig van tejem, kicsit aggódok hogy mi lesz.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok,

pénteken éjszaka itt volt a nagymama szolgálat, így el tudtunk apával surrani moziba, hát már nagyon ránk fért egy kis közös program. A film is jó volt, nagyon jól szórakoztunk.

Szélvészke továbbra is négykézláb trappol a lakásban, mindenben megkapaszkodik és mindenhol feláll, aztán zuhan :? , rohanok utána ezerrel. Viszont mostmár szereti a járókát, mert abban tud rendesen esni - gondolom mert nem csúszik a lába - popsira. Na meg megy benne oldalazva. Tök édes!

Kismamák! Van egy csomag málnalevél teám, ha valakit érdekel szívesen nekiadom. 2007. szeptemberben jár le, addig már nem hiszem, hogy kismama leszek, szóval szívesen odaadom ingyen bárkinek.

Manó: Én részemről irigyirigyirigy a korod miatt. Én is szültem volna olyan fiatalon, ha lett volna olyan pasim,akit érdemesnek találok rá, hogy a gyermekem apja legyen, de akikkel én akkoriban nyomultam pasik, azoknak jobb, h nem szültem :wink: . Meg szerintem még nem is értem meg rá akkoriban, nagyon zűrös csajszi voltam. Egyébként a cimboranőm, akivel szoktunk itt helyben összejárni szintén 22 éves, és én nagyon jó anyukának tartom. Szóval ez nem kor kérdése.

Mágnes: A szüléskor nekem is művészet volt vénát találni, mert előtte már annyira szétszúrkáltak a pathológián. Egyébként császárnál kell a véna, mert feltöltenek a műtét előtt.
Már nem sok van hátra! Nagyon drukkolok Neked. Remélem szép szülésed lesz!

Vöcsöknek, Endynek szintén mennek a drukkok!

Dorka: Tök jó, hogy írtál! Gratula a fogakhoz, remélem mostmár tényleg szusszantok egy kicsit!

Sára: Csatlakozom az én se tudom, hogy mit szeretnék majd dolgozni klubhoz. :) Találtunk autósülést Bínek! Nekem nagyon tetszik! Mégegyszer köszi a segítséget.

Na megyek, jövő héten nemtom mennyi időm lesz benézni, mert elvileg apa szerdától már itthon van, de ki kell tazolnom a lakást töviről hegyire és a karácsonyi menüt is elő kell dolgoznom, mert 25.-én leszünk egy páran (én családom, uram családja). A töltött káposztát, sütiket, majonézes és sima krumplisalit meg tudom előre is csinálni. Mézeskalit is kell sütnöm a fára. Huh, jó kis hét lesz ez.
[color=olive]Azért ha lesz tali, arra lehet elnéznénk. Lesz???[/color]

Puszi
Lilla

lilló
 
 


Ja, igen még Manónak akartam írni... Ne add fel a szoptatást, fejj sokat, minden evés után, mégha úgy érzed nincs is a cicidben tej. Imikét pedig tedd minél gyakrabban mellre. Ha elkezded tápszerezni, akkor még kevésbé akar majd szopizni és még kevesebb tejcsid lesz. Drukkolok Nektek!

lilló
 
 


Angyalka,

igen jó,hogy van itthon is egy Jovi:)Imádom mind a kettőt.Igaz a sajátomat jobban!:)

Lillo,
2007 szept még odébb van,ne kiabáld el! :lol: :lol: :wink:

Pusz

Timi
timiban
 
 


Sziasztok!

Tényleg eltűntem egy kicsit, apa itthon van szabin, lefoglalja az időm nagy részét. Minden nap várjuk már, hogy kezdődjön valami, de hiába. Most kezdtem el inni a málnalevél teát napi kétszer.
Holnap este megyünk a doktor bácsihoz, utoljára. Ha csütörtökig nem jön ki a kisasszony akkor az ügyeletes orvosnál kötünk ki.
Erre annyira nem vágyom, úgyhogy holnap valami ricinusos koktélt fogok kipróbálni. :shock: :shock: :shock: Vesztenivalóm nincs.

Mágnes: Hajrá, nagyon drukkolok!

Mindenkinek jó készülődést kívánok, már csak egy hét az ünnepig!!!
endy
 
 


Hellóka!
Endy
Mi ez a ricinus koktél? Hova ez a nagy rohanás??? :lol:

Lilla
Igaza van Timinek! Sosem tudhatja az ember!!!! :lol: :lol:
Te csinálod a főmenüt???

Nekem valahol nagy álmom, hogy nálunk van az egész család! De sajna mindenki 280 km-re lakik és kicsi a lakásunk is egy ilyen bulihoz! Ezért lottózunk, hogy legyen egy olyan házam, ahol mindenkit vendégül tudok látni! De jó lenne!

Most vissazolvastam a tegnap délutáni hozzászólásom! Hát! gyönyörű! Tántott hal??? Sor a sors helyett??? :roll: :roll: :wink:

Kép
anid
 
 


Endy:
Nálunk is itthon van apa, és várakozunk, de nem akaródzik a kisasszonynak kibújni még eddig.:)
Hogyhogy az ügyeletesnél köttök ki??
Nekem azt mondta a dokim, hogy lehet, hogy az utolsó héten befektet... Remélem a karácsonyt még kiadja nekem...
Mindenesetre a fényképedet az eszembe véstem, hátha.....:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?