na sziasztok!
köszi az érdeklődést, de hazaértünk 14 körül, ettem, majd Lizi evett, majd aludtunk mindketten, aztán este lett, fürcsi, evés és most itt vagyok.
naszóval megpróbálok tömör lenni: megint sikerült engem padlóra küldeni, a neurológus drnő úgy látta h nagyon feszes az izomtónusa Lizinek és nem tartja jól a fejét, a törzsét és még sok nagyon rosszat mondott. Mindezt úgy állapította meg h Lizi konkrétan ordított lila fejjel kifeszítve magát.... azt mondja nem tudja tartani a fejét. mondom nézzen már rá h akkor most mit csinál a karomban????? erre ő: jó, de nagyon hátrafesztíi. mondom persze mert sír és tolja el magát tőlem
meg hgy hát jó lenne ha hason is fel tudná emelni a fejét. mondom de hát felemeli magasra (már még jobban mint a múltkori képen amit mutattam nektek) és tartja, számoltam direkt múltkor hogy 15 mp volt!! és nem is tette ő ott ma hasra Lizit
de szegény tényleg iszonyat sírt. mondja nyugtassam meg. szopiztunk, de amint hozzáért ez a nő megint ordított. ja, amúgy úgy kezdődik a vizsgálat h bodyra levetkőzni (már ez is nemszeretem a baba részéről ) majd elkezdni nyomkodni a fejét, a kutacsát, forgatja a kezében. na ekkorra már céklafejjel ordít szegénykém azon a panaszos síráson
kicsit azért vagyok ki mert ez a drnő állítólag nagy szaktekintély......
na az van h hétfőn befekszünk a svábhegyi kórházba eeg meg mittomén milyen vizsgálatokra amik az agyhullámokat meg reakciókat nézik. valszin 3-5 nap. remélhetőleg befekhetek vele. ha nem akkor is ott alszom
hálózsák...
ebbe azért mentem bele mert egy ismerősöm fogyatékos gyerekekkel foglalkozik és ezekkel a svábhegyiekkel dolgozik együtt ezer éve. és azt mondja h ők a leglegleg. módszerekben, meg minden. ha van is valami (most már inkább úgy állok hozzá h van, de minél kisebb legyen) akkor még így h ilyen pöttöm és elkezdjük a tornát akkor minden teljesen rendehozható.
akinél ma voltunk azt meg megint nemtom hova tenni miért mondtt ilyen negatívakat, annak ellenére h Lizi amíg a karomban volt nézegette a lámpát, gőgicsélt!!!! de úgy h elsőre a drnő is odakapta a fejét és csodálkozva nézte. én úgy gondolom h elkönyvelték h súlyosak ezek a dolgai és kész.
valóban elég kusza dolgok vannak a buksiban de úgy gondolom pont nem elkönyvelni kéne hanem minden apró fejlődésnek meg mozdulatnak örülni. mondtam h már átrakja a fejét!! ami tényleg nagyn szupi mert azelőtt soha! erre sem örült. mondtam nézi a kutyáját. semmi. lehet el sem hitte. (tudom, képek!!
de sztem az sem győzte volna meg) meg igazából nem is az érdekel meggyőzi e vagy sem hanem megint amiket és ahogy mondott........másfél órát voltunk bent..
Lizi az elején jól bekakilt (még a pelusba). így indított
ezt nektek!
na mégis hosszú lett bocsi, tényleg visszafogtam magam.
úgyhogy holnap telefonálok h hétfőn hányra menjünk... jó kis karácsony, azaz már csak ezt remélem h ez lesz a kari ajándékunk h némiképp pozitívabb képet adnak.
mondjuk itt ez a vizsgálat legalább már konkrétabbakat mond, el tudja különíteni h melyik területen lehet gubanc, mit kell fejleszteni.
az mr csak az agyszerkezetet nézte......
annyi pozitívat azért mondott ez a drnő is h az hogy így gőgicsél és szopizik rendesen az nagyon jó.
na ez van, már azért jobban vagyok.. tudjátok, muszáj..
de addig még jövök közétek +++energy-ért
pusszok!!!!!!