Sziasztok!
Hétfőn visszajöttünk Pestre, tegnap levittem Jacket tanácsadásra, kereken 10kg, tiszta a tüdeje, nem piros a torka, viszont az orrmandulája miatt horkol, és kapott antibigyós orrcseppet.
Átfutottam az elmúlt hét termését, de a fejem szita.
Szilvi, sajnálom, hogy betegek vagytok, de a lényeg, hogy Tomi jobban van. Remélem januárban összefutunk valamelyik talin végre.
Benianyu, nem semmi, hogy milyen szemed van, a Róki-talis képen, még én is alig ismertem meg Jacket abból a szögből és megvilágításban. Gondolom segített, hogy csíkosban volt
.
Dani is mennyit nőtt, és a haja is több lett, ugye? Nagyon szeretem, ha teszel fel képet a fiúkról, olyan aranyosak együtt.
Megann, ne aggódj Léna súlya miatt, látszik a képeken is, hogy olyan erős, vagány kiscsaj, amennyit Ő jön-megy, nem csoda, hogy nem tapadnak rá annyira a kilók. Éppen a múlt héten emlegettem azt, amikor a játszóházban Léna egyszerre 2 játékbabakocsit vett el egy 5 éves kiscsajtól, pedig nem akarta ám odaadni, de Léna nem adta fel
.
Barbi, küldöm a gyógypuszikat Leonnak! Annyit nőtt Ő is, egyre jobban hasonlít Nolcsira. A természetük is hasonló?
A "zebra a kádban" kép a kedvencem
.
Nyúlné, hú, milyen szép lesz a naptár, nagyon jók a kisnyulas képek, tele vannak energiával.
Jucc, nagyon aranyos a micimackós alvó kép, ez a két fiú is egyre inkább hasonlít egymásra. Ezt most találtam:
Rókica, nagyon érdekesek a beszámolóid, én csak most kezdem megérteni az otthon szülés lényegét. Eddig azt gondoltam, hogy arról van szó, hogy valaki otthoni körülmények között szeretne szülni, de most látom, hogy nem az itt a lényeg, hanem a háborítatlan szülés. Milyen jó lenne, ha minden kórházon belül lenne egy ilyen „születés háza”.
Bodza, én még nem is gratuláltam Nektek.
Kristóf gyönyörű, nagyon szép családod van!
Duda, kicsit elkésve, de Nagyon sok boldog névnapot kívánok Natinak
!
Elfelejtettem elkérni a Baba Patikát, pedig tegnap váltottam ki a Jack
30Ft-os orrcseppét
, de ma beugrok érte, ha nem lesznek sokan (tegnap invázió volt).
++++++++
Ezt még tegnap írtam, de nem tudtam elküldeni, mert Jack felébredt és nagyon nyűgös volt egész nap
.
Visszaolvasok, és még írok, ha lesz energiám, bár nagyon csalogat az ágyikó.