Új privát üzeneted érkezett!

Hópehely!
mi nem adattuk be, nem tudom, hogy itt valaki beadatta-e már, és azt sem, hogy az MMR-rel együtt be lehet-e adatni :(

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa!

ez a lány karácsponyi bébi lesz :wink:
most akkor Anna lesz a neve?

KépKép
KépKép
and

And!
Leonon ma harisnya volt és egy nagyon vastag frottíros anyaggal bélelt farmer kertész, body, hosszú újjú póló, kardigán és vastag dzseki. Plusz bélelt cipő, sál, vastag sapi. Kesztyű nem.
Holnap Nolcsi ki szeretne menni a Vörösmarty térre, egész este ezt mondta. Ha reggelre se lázasodik be, lehet kimegyünk. Eddig szerencsére nincs láz, Leon meg már tegnap óta nem lázas. :D Viszont akkor kapnak kesztyűt is, meg a harisnyára zoknit is.
Vagy az overállt adom rájuk, habár én a harisnyára nem szoktam nadrágot adni.
Szerintem nincs alulöltözve Eszti, sőt :lol:

Jucc!
Hú, nektek is jó szerencsés ez a december :( :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Hétfőn visszajöttünk Pestre, tegnap levittem Jacket tanácsadásra, kereken 10kg, tiszta a tüdeje, nem piros a torka, viszont az orrmandulája miatt horkol, és kapott antibigyós orrcseppet.

Átfutottam az elmúlt hét termését, de a fejem szita.

Szilvi, sajnálom, hogy betegek vagytok, de a lényeg, hogy Tomi jobban van. Remélem januárban összefutunk valamelyik talin végre.

Benianyu, nem semmi, hogy milyen szemed van, a Róki-talis képen, még én is alig ismertem meg Jacket abból a szögből és megvilágításban. Gondolom segített, hogy csíkosban volt :wink: .
Dani is mennyit nőtt, és a haja is több lett, ugye? Nagyon szeretem, ha teszel fel képet a fiúkról, olyan aranyosak együtt.

Megann, ne aggódj Léna súlya miatt, látszik a képeken is, hogy olyan erős, vagány kiscsaj, amennyit Ő jön-megy, nem csoda, hogy nem tapadnak rá annyira a kilók. Éppen a múlt héten emlegettem azt, amikor a játszóházban Léna egyszerre 2 játékbabakocsit vett el egy 5 éves kiscsajtól, pedig nem akarta ám odaadni, de Léna nem adta fel :lol: .

Barbi, küldöm a gyógypuszikat Leonnak! Annyit nőtt Ő is, egyre jobban hasonlít Nolcsira. A természetük is hasonló?
A "zebra a kádban" kép a kedvencem :D .

Nyúlné, hú, milyen szép lesz a naptár, nagyon jók a kisnyulas képek, tele vannak energiával.

Jucc, nagyon aranyos a micimackós alvó kép, ez a két fiú is egyre inkább hasonlít egymásra. Ezt most találtam:
Kép

Rókica, nagyon érdekesek a beszámolóid, én csak most kezdem megérteni az otthon szülés lényegét. Eddig azt gondoltam, hogy arról van szó, hogy valaki otthoni körülmények között szeretne szülni, de most látom, hogy nem az itt a lényeg, hanem a háborítatlan szülés. Milyen jó lenne, ha minden kórházon belül lenne egy ilyen „születés háza”.

Bodza, én még nem is gratuláltam Nektek. Kép Kristóf gyönyörű, nagyon szép családod van!

Duda, kicsit elkésve, de Nagyon sok boldog névnapot kívánok Natinak Kép !

Elfelejtettem elkérni a Baba Patikát, pedig tegnap váltottam ki a Jack 30Ft-os orrcseppét :roll: , de ma beugrok érte, ha nem lesznek sokan (tegnap invázió volt).

++++++++

Ezt még tegnap írtam, de nem tudtam elküldeni, mert Jack felébredt és nagyon nyűgös volt egész nap :( .
Visszaolvasok, és még írok, ha lesz energiám, bár nagyon csalogat az ágyikó.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Barbi, köszi :)
lehet, hogy csak a keze vagy a lába fázott és azért sírt ennyire? nem tudom...

Ancsi vagy valaki, aki tudja!!!!!
lemaradtam, hol és hogyan lehet saját naptárat készíteni????

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! :)

And,
www.ulead.com
Innen le tudsz tölteni egy nagyon jó programot, 30 napos ingyen próbaverzióban. Kicsit hosszadalmas a letöltés, de nagyon jót lehet vele játszani. :)
Nyúlné pedig a www.foto.hu oldalt ajánlotta, de nekem azzal nem sikerült.
Szerintem sincs Eszti alulöltöztetve, sőt!
Danin egy harisnya, bélelt nadrág és egy vastag zokni volt alul, felül pedig egy atlétás body, egy hosszúujjú body, egy pulcsi és egy vastag dzseki. A nadrág még kicsit nagy és a cici magasságáig fel tudom húzni neki, jól melegíti a derekát. Ha a babakocsiban ül, akkor be szoktam takarni a lábát. Viszont kesztyüt nagyon utálja.

Manka,
Örülök, hogy Jack jobban van és egész jól jönnek vissza a kilók (dekák). :) De az orrmandula megnagyobbodása rossz hír. Mi is sokat szenvedtünk Benivel miatta és 3 éves kor előtt nem is nagyon veszik ki. Remélem, visszahúzódik Jacknek és az alvásban sem fogja zavarni.
Jól látod, a csíkosruhásokra külön ki van élesítve a szemem. :)
Köszi a bókot a fiúkkal kapcsolatban. :)

benianyu

Benianyu!!!
köszi, de melyiket? a photoimpactot, vagy melyiket kell????
segítség!!! :)

KépKép
KépKép
and

Helló!

Na mostmár kellően zsibbadt vagyok ahhoz hogy irjak....
Dupla whiskit szürcsölgetek.......mert férj annyira kiakasztott :evil: :evil: :evil: :evil: , hogy muszáj volt valamit csinálnom hogy ellazuljak.. :? :? :? :? :?

And!

Hmmmmm
Hát holnap nekünk tuti nem lesz semmi sétaféle...
Már reggel 9 kor jelenésem van a kozmetikusnál.. :)
De azért ari vagy hogy igy napirenden tartod a közös séta felvetést..

Egyébként tényleg rohadt hideg van...mondjuk ez Lénát úgy látom cseppet sem zavarja :shock: :shock:

Barbi!
Húúúúúúú biztos ki akartok holnap menni???
Bár délelőtt szerintem még kivitelezhető a dolog...
Ki ne hagyd a forrócsokit :wink:

Micsoda sütipraktikák....
A végén még én is sütök mézeset... :)

Örülök hogy jobban vannak a srácok.. :D :D

Manka!
:shock: :shock: :shock: :shock: 1 évesen lehet horkolni????
Akkor még az is benne van a pakliban, hogy kiveszik az orrmanduláját????????????????????

Ari vagy hogy igy megemlékezel Léna életrevalóságáról :D
A Jézuska hoz neki olyan kis játékbabakocsit..látnod kellett volna tegnap mit művel az Auchanba egy ilyennel....és akkora hisztit levágott amikor eljöttünk a játékosztályról...hogy csak néztünk férjjel... :shock: :shock: :shock: SOHA SOHA NEM CSINÁLT MÉG ILYEN JELENETET..

Bölcsi téma:

Felhivtam a bölcsivezetőnőt..
Azt mondta..január februárba menjünk beiratkozni :)
Igaz azt hazudtam, hogy zuglóban lakunk..csömörön épitkezünk és mivel eladjuk a lakást..ezért költözünk be 16. kerbe :) :) végülis félig meddig még van is igazságtartalma :? :?
Úgy útálom ezt a kamuzást....
De nincs más lehetőségem...
Azóta kiderült, hogy van még itt a faluban egy bölcsiszerű dolog..de nem nagyon bizom benne, illetve a szakértelmükbe... :?
Itt van fent az utcánkban a magánovi és bölcsi és ezer rosszat hallottam róla..igy ez szóba sem jöhet..mellesleg 50-60 e ft/hó :? :?

Huhhh kicsit lemaradtam...mert csinálom a videot Lénáról....

Igazából már majdnem kész...akár meg is nézheti aki akarja.....

http://gallery.site.hu/u/meggie_001/Len ... MSWMM.html

Le kell menteni..és Windows Movie Makerrel megnyitni...

Remélem örülnek majd anyumék...

M.

Kép

Kép
megann

Jucc,
Nagyon szép a babakocsi, nekem egy kicsit furcsa, hogy Balázs ilyet kér. Bár, volt Beninek is, de akkor még pici volt. Most már - igaz, ezt a hozzáállást az oviban szedi fel - de ilyen lányos játék szóba sem jöhet.
Nálatok ilyen meleg van, hogy Gergő meztelenül rohangál? Bár, gondolom, gyorsan előkaptad a gépet és utána öltöztetted rögtön. :)

Ancsi,
Nagyon jó a montázs! :)

Hópehely,
Dani a múlt héten kapta meg az agyhártyagyulladás-elleni oltást és azt mondta a doktor néni, hogy a 15 hónapos oltásig minimum még egy hónapnak el kell telnie. Az bele is fér, bár akkor sincs gond, ha csúszunk egy hetet.

benianyu

Megann, kellemes szépülést holnapra!
én meg halkan megjegyzem, hogy ittam egy kis forralt bort a töki pompi után, mert azt hittem kicsi tovább maradunk a téren..... fincsi volt. a csokidat kerestem, de nem találtam :wink:

KépKép
KépKép
and

naezt olvssa el valaki :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

And,
Igen, photo impact, trial version. Csak ügyesen! :) :) :)

benianyu

Benianyu, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

KépKép
KépKép
and

And,
Én elolvastam. :)

benianyu

na, regisztráltam, most tölti.
úgy döntöttem én is inkább megpróbálok magam csinálni egyet, végülis nyomtatni tudok, akkor csak spirálkozni kell. és akkor tuti kész lesz időben, mert talán már elég késő van. ráadásul spórolok egy kis lóvét.
Benianyu, ezen akkor a jövő évi naptár is rajta van?

KépKép
KépKép
and

Benianyu, én ezt csak nagyítóval tudnám elolvasni :wink:
vagy neked oda van készítve? :lol:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Egész nap jövés-menés. Rendőrség, hivatalok, iratok csináltatása. Mobil lemondás. stb.

Kicsit kivagyok amióta apa külföldön mert elég nehezen bírja Zsebi. Felkel éjszaka amit már amúgy 4hónapos kora óta nem tett, egész nap sír és nem kacag. Csak rajtam lóg ha egy pillanatra szem elöl veszt, üvölt.
Rossz ahogy sírni látom, mit csináljak vele???

A képek nagyon tetszenek, és Ancsi sütije....hmmm

Benianyu kívülről, az utcáról a rácsot feszítették fel, és csak portás van. Sajna ilyen világban élünk.

Kuha ahogy olvasgatok neked nem semmi memóriád van. Irigyellek, mert én nevekkel, még arcokkal is bajban vagyok.

Ja kép a neved alatt Ancsi. Nekem aláírást nem engedett berakni. :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Manka!
De jó, hogy jobban van Jack! :D
Orrmandula már kevésbé, barátnőm kislányánál (Rékánál) is ugyanez a probléma, ők is kaptak antibigyós orrcseppet, hónapokig fújkáltak vele. Nem sok eredménnyel, holnap műtik meg :(
Remélem Jack-nél szépen visszahúzódik!

Megann!
Ha jól van Nolcsi reggel, akkor szerintem kimegyünk, kicsit kifagynak a bacik is, legalábbis remélem :wink:
Forró csokit nem hagyjuk ki!
Videót nem tudom megnyitni, nem tudom mi a baja :( :(

And!
Én is ittam egy pohárral, nagyon fincsi volt :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

Bár már érzem a whiskyt.de még látok....
Tudod hogy hol van???
Ha mész a Váci u-ból a Vörösmary tér felé..akkor jobb kéz felől..a sarkon...2 tégely volt kint...az egyik sima a másik chilis csoki volt....

M.

Kép

Kép
megann

Basszus nem Jobb kéz hanem BAL KÉZ :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiszta hülye vagyok...vagy csak spicces :lol: :lol: :lol:

Bocsi..tehát bal kéz felől a sarkon..Mozart shop

M:

Kép

Kép
megann

Manka, jó, hogy már ti is túl vagytok a nyavalyán! horkolás :( :(
és ez nem olyan, amit kinőnek?
annyira emlékszem egyszer, amikor még pici volt az Eszti és a kezemben aludt egy este, olyan hangosan horkolt, hogy akárm,ennyire hangosítottam fel a tv-t nem hallottam semmit. közben küszködtem, hogy ne röhögjem fel álmából :D

KépKép
KépKép
and

Megann!
Nem bal kéz felől??? Én úgy emlékszem..... :roll:
Én is iszom most egy jagert......
Most ettünk egy nagy vájling sült gesztenyét, Gabi sütötte :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann, nálad is van kéznél nagyító? :D
tudom hol van a mozart üzlet, de nem láttam ott senkit árulni, és annyira közel meg nem mentem, mert siettem a tér felé. valami ki volt rakva, ami elkerülte a figyelmemet? no majd legközelebb...

KépKép
KépKép
and

Látom közben már javítottál :lol: :cry:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And,
Igen, van jövő évi naptár is. És beállíthatod havi, kéthavi, éves bontásban és van legalább 10-10 álló és fekvő fajta és mindet lehet variálni, hogy mekkora legyen a felirat, a naptár része és a fénykép. Írhatsz bele külön és montázsokat készíthetsz. Minden csak idő kérdése. :) Ha TIF formátumban mented el, sokkal jobb minőséget hoz.
A szemem pedig közelre nagyon jó, távolra meg a kontaktlencséim jók! :)

benianyu

And!

Hmmmmmmmmmmmmmm lehet hogy behúzták a csikot, hogy ilyen zuzmarás lett az idő???? :? :? :?
Vagy lehet hogy nem vette a kutya sem 500 pengőért??? :roll: :roll:

Barbi!
Látom figyelsz :twisted:
Idd meg azt a Jagert :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

And!

Igen..nekem beépitett nagyitóm van...mások sasszemnek hivják :wink:

Amit már én sem látok meg...az nincs is... :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Mivan csajok???
Túlórázunk???? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

ha már nincs lábmasszázsos fürdés a kádban, marad a túlóra :twisted:

KépKép
KépKép
and

Mondjuk nekem8.
Mostanában nem vagyok valami jól....

Néha szúr a szivem :roll: meg olyan ájulásfélém van....lefekszem és nem tudok aludni,....vagy elalszom és nagyon rosszul alszom...nemtom mi van...

Lehet hogy a rendszertelen "nemevés" lemeritette a raktáraimat???
Holnap végre remélem eljutok patikába, és veszek Supradint, meg Lénának Eucerin testápit...mert nagyon kis száraz a bőrije...és a kékkupakosat ajánlotta már a dokinéni.. :(

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu, mi az a tif formátum?
erre ráérsz holnapután válaszolni, mert kb addigra fogok odáig eljutni :lol:

KépKép
KépKép
and

lábmasszásos fürdős :? :?
Áhhhhhhhhhh hol van már a tavalyi hó..... :? :? :?
Ma más van a porondon...mondjuk nem véletlenül :? :? :?

Kicsit félek....mióta megvan Léna...annyira ki tudok akadni...és akkor kivetkőzöm úrinői mivoltomból...és akkor még magam is megijedek magamtól..mert nem tudok parancsolni magamnak... :shock: :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nem győzöm megköszönni a hozzászólásokat!
Nagyon aranyosak vagytok! :lol:

Megann
Akarsz róla beszélni? :oops: Én borozok :wink:

Barbi
Ti aztán tudtok élni! :P

And
A mai öltözéke Marcinak. Harisnya, rövid ujjú body, egy hosszú ujjú, egy vastag pulcsi, egy anorák alsó, kabát, szőrös csizma, sapka, kesztyű, sál. Nem volt melege.
És csak nagyjából tudtam elolvasni.

Bodza
Hogy boldogultál? Ugye ma voltatok először hármasban?

Manka
Örülök, hogy jobban vagytok!

Hópehely
Nem tudom sajnos.

Kuha
Tv :?

Jucc
Nagyon édesek a fiúk és a ciculik is! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na megyek elteszem magam.....
Legalább a kozmit nem lenne jó lekésni.. :?

Jó éjt...

And!
Jó molyolást..

M.

Kép

Kép
megann

akivel ez nem fordul elő, az vagy annyira mázlista, hogy angyalférje van, vagy egyáltalán nincs űrnői mivolta :wink:

KépKép
KépKép
and

Juci!

:lol:
Hát az nekem most kevés lenne :twisted: :twisted:

jó éjt...sipirc aludni :D

M.

Kép

Kép
megann

And!

Köszi :oops: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Juci, a lényeg : forraltbor :wink:
na megyek még molyolni :D

KépKép
KépKép
and

Na túl vagyok a jageren :P
Nézek egy kis csokit a kamrában :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann, Barbi, And,
Mi ez a piálás! :) :) :)
Én pia nélkül is alig tudom nyitva tartani a szemem. Ma elég fárasztó napunk volt.
Apa nagyfia hazajött külföldről (szeptember óta kint tanul középiskolában) 9 napra, egy kis kényeztetésre.
Kint voltunk érte a reptéren. De előtte elmentünk az anyukájáért és a nővéréért, a gép késett jó fél órát, meg még mire kijött a csomagokkal, aztán hazavittük őket, ott kajáltunk és jöttünk haza. Mindezt két kocsival, mert egyben nem fértünk volna el, így egész délután vezettem. Kápmegyer-Soroksár-Reptér-Soroksár-Kápmegyer. Kikötni a fiúkat, vissza, stb.
De mind a ketten nagyon élvezték a repterezést. Mozgólépcsőztünk, Dani felmászott bőröndös kocsira, utána beleültettük csomagnak. Közben jött-ment, vigyorgott ezerrel mindenkire. :) Beni meg autózott egy kisfiúval, aki szintén a bátyját várta. :)
Itt egy kép Danicsomagról. :)
Kép

benianyu

Képzeljétek, szegény Julcsi nagyon rosszul van, az oltástól, gondolom. Lázas (nem vészesen magas, maximum 38,5 volt, de inkább kevesebb) és iszonyú rosszul alszik. Most épp fél órát sirt, kivettük, vigasztaltunk, remegett szegény, görcsölt valamije, pedig csak 37,2 volt a hője. Ugye nem ez a lázgörcs? Aztán elkezdett dumálni, járkálni, de néha megremegett akkor is, de inkább úgy, mint aki nagyon fáradt mert nem aludt pár napja.
Végül apja vállán elaludt. De tegnap éjjel félóránként sirt fel (érdekes, mert napközben aztán jól volt).
Annyira utálom, miért kell ilyen szar szérumokat kapniuk, amitől rosszul vannak...
Remélem, nem kell szülni mennem mostanság, mert nem szivesen hagynám itt.

KépKép

KépKép
majola

Benianyu

Nagyon édes DAnigombi!

És Beni milyen barátkozó lett... :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Zsuzsa,
Remélem, innentől jobb éjszakátok lesz és tényleg csak a láz okozza Julcsi rosszullétét. Azért a doktor nénit talán érdemes lenne felhívni holnap.

Juci,
Köszi :)

Na, én is balra el. Holnap megyünk kontrollra a fül-orr-gégészhez és onnan az Anyuékhoz, egész napra. De jó lesz! :) :)

benianyu

Majola
Szegény Julcsi!
Marci kedden kapta meg. Remélem elkerüljük a tüneteket!
Ez feltétlenül bekövetkezik?
Remélem Julcsika most tud aludni egy nagyot és mire felébred semmi baja nem lesz!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Zsuzsa!
Szegény Julcsi, mi halsztottuk januárra ezt a h...e oltást. :(

Benianyu!
Jó a kép Grízgombócról :wink:
Jó anyukázást nektek holnapra :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mindenki iszogat?

Rám is rámférne, de inkább aludni megyek most már / Apa most közölte, hogy a hétvége egyik napján mindenképp dolgoznia kell :evil: És nagykegyesen megengedte, hogy én döntsem el, melyiken legyen itthon/.

And :) Szerintem is tökéletesen fel volt öltöztetve Eszti :)

Manka :) Örülök, hogy alakul Jack egészsége! És köszi a képet Gergőről :) Még csak fél éves volt, Rokica taliján készült ez is :)

Zsuzsa :) Szegény Julcsi! Gyógyuljon gyorsan, innen is mennek gyógypuszik! Kistesó meg úgyis tudja, mikor szabad megszületnie :)

Barbi :) Balázsnak ez már a harmadik babakocsija :oops: De erre vágyott a legjobban, annyira szépen kérte :) Engem nem zavar, hogy babázik, csak az a sok hülye megjegyzés az utcán... Amúgy nagyon sok fiús játékot is játszik.

A képek végén egy videót is föltettem. Nem látta senki? :oops:

Jó éjt!

Ja! Ayse, Davallia, ma nem láttalak Benneteket, ha jól rémlik. Minden rendben?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

hű de király ez a progi :)
először azt hittem nem értek semmit az egészből, de kezdem élvezni :)

Julcsira gondolok, remélem jól alszik épp!! viszont ez csak elmúlik hamar, nem??
szülés: hol van még a karácsony? :wink:

Danigombi jól mutat csomagnak! :)

én is kezdek álmos lenni...csak még meg kell magam nyugtatni, hogy én ezzel igeins fogok tudni naptárt készíteni ....

KépKép
KépKép
and

na végre elakadtam, így most lefekszem...
hű Benianyu, te nem leszel holnap? jajj, ki fog nekem segíteni? :(
nem tudom, hogy a kész naptár lapot hogyan lehet majd nyomtatni, mert nekem az a funkció nem aktív :(
na jóéjt:)

KépKép
KépKép
and

Jucc!
Én láttam! :wink: :D
Nagyon helyesek együtt, Balázs olyan édesen öleli Gergőt.
Persze, tök megértem, hogy megvetted neki, én is megvettem volna :wink:
Pl. Nolcsi ma is megemlítette, hogy csimpánz majmot kér a Jézuskától......tudom, neked nem tetszik, de áldom az eszemet, hogy megvettem neki. :P
Ez se az a kimondottan fiús játék :wink:

Na én is megyek alukálni, mert holnap Gabi korábban megy be és nekem is fel kell kelnem, hogy levigyem a kutyákat :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Látom nem én vagyok az egyetlen éjszakai bagoly. :D Bárcsak én is iszogathatnék vmi finomat, de jövő héten már kezdődik a vizsgaidőszak és jelenésem van. :evil: No meg persze Maja is szopizik még. :D

Juci!
Neked akartam irni, hogy Maja már két hete megkapta és semmi baja sem lett tőle. :roll: :D Szóval ne izgulj, nem törvényszerű.

Zsuzsa!
Remélem Julcsinak hamar elmúlik a láza. A dokink azt mondta, hogy max. két nap. :roll: Neked meg kitartást. :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?