Sziasztok!
Kormi, nagyon jó az új formád
Apa meg nem baj ha nem mondja, elég elkönyveli magában. Bár,....mi szeretjük ha mondják is
Gabus, minidg lenyűgöz Livicsek alváspozíciója,....ez a piskótás meg
Azt meg látni, hogy nagyon szeret olvasni, mert már menet közben mutat a mutatóujjával
Cukipofa!
Novum,..szép, szép, de jó lenne már egyszer titeket a klikken kívülieknek is élőben látni! Érted?! Szilvi a multkor a ligetben megértette Szonját,..tudta, hogy szomjas. Most már sokkal többet is tudnának kommunikálni
Álommanók vmi összekevertek! Petra végig aludta az éjszakát,...Nokedli felébredt
Vukának gratula! Coolnak is, hogy hősiesen viselte a hajnali ébredést bár, ahogy látom ma egész napra ki lett ezzel iktatva a topikról. Édes asa, csak nem alszol mint maci a veremben?
Sasha, ahogy írtad. Ehez már nem lehet semmi okosat hozzáfűzni
Egyébként a bioptron lámpa segít /ha van vki ismerősnek esetleg,.../ barinőm esküszik rá. Én nem ismerem a szerkezetet
Kitartás!
Tücsi, dokinál mi vót? Kíváncsi vagyok csettintős Gergőre
Cool, jelzem ablakosokkal durranás csak hétfőn lesz
Tegnap pusztán ámokfutottam a környékünkön
Elindultam Szonjaapa hazaérkezéskor a postára. Csak féluton vettem észre, hogy nem világítanak az első lámpák az autón. Igaz, tök sötét volt, de annyi autó volt meg olyan világos az utcai fények miatt, hogy addig nem tűnt fel
Aztán elkezdtem parázni, hogy rendőrrel futok össze vagy hogy nem látszódom rendesen és belémjönnek. Sík ideg voltam mire hazaértem /mert azért elmentem a postára a N.L. király útiba/. Ma ugyan ott csekkeket fizettem be és KÉPZELJÉTEK előrehívtak mert, babával vagyok /18 voltak előttem/.
Ma voltunk kinn szonjeccal Veresen, mert jött egy takcsinéni aki összetakarít a költözés előtt. Valójában a festő ismerőse csak pofaviziteltük egymást. Közben majdnem elájultam, mert az olívazöld konyha mustársárgában pompázik
A szinnel semmi bajom csak nem nekünk, nem most, nme ott. De, mivel az újrafestés késleltettné a költözést átfesteni majd csak tavasszal fogjuk valószínűleg. Addig meg majd fekete szemüvegben engedek csak embert a konyhámba
Ilba, meglettek a kódjaid? Ízelítőül a rizsgolyók:
És anya újságai között /a kép nem művészi csak homályos mint ha nem is én csináltam volna
/:
Igyexem még jönni
Ma!
N.