Új privát üzeneted érkezett!

Jumam,
enyém Anyuka is Gabriella. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


A :wink: még Mancsinak szólt.

Kriszta,
örülök, hogy összejött a biznisz. :)
Amúúúúúúgy, ő a legjobb/legrégibb barátnőm, általánosból és olyan, de olyan jó ember, hogy csak na. (Nem olvas minket tudtommal, így le mertem írni. :lol:)
[/img]

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, és köszi a névnapit! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Gabus!
Én is kívánok neked nagyon boldog névnapot(volt)!
Sajna kicsit megkésve, de volt rá jó okom.

A szülinapi bulira sajna nem fogunk tudni elmenni! :evil: :cry:
Daninak nagyon csúnya az asztmás jellegű hörghurutja! Iszonyat, hogy hogy veszi a levegőt!!!! A lakás legtávolabbi pontján is hallom, ha lélegzik, kb mint dárt véder. Valamelyik este a sok szaladgálás közben (miért is ne rohangálnának, amikor betegek... :? ) annyira elkezdett fulladni, hogy ki kellett vinnem a teraszra, mert alig kapott levegőt. Este 9-kor kabát-sapka, cipő és kint ültünk a teraszon, ott jobban lett.
Na erre ma éjjel fél 3-kor sikitozva ébredt, ANYUU-Anyuuu. Lángolt a gyerek! Tűzvörös volt a füle, meg az arca és forró. A homloka már kevésbé, ezért is lehetett, hogy "csak" 38 fokos láza volt. Nagyon nagyon fájt a füle, mutatta is, hogy ott a baj. Imádom, hogy már meg tudja mondani mi fáj. Kapott Nurofent és kb 20 perc múlva aludt tovább. Reggel fél 7-ig ki is tartott, akkor kellett adni még egy adagot, most megint alszik. Várom a fél8-at, hogy a dokinénik beérjen a kórházba, mert megyünk azonnal. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Daninak az egész felső légúti rendszere be van durranva :? Esküszöm, ha végre meglátnátok, hogy milyen élőben el se tudnátok képzelni, hogy milyen beteges. Olyan stramm kölyöknek néz ki. (ja nyáron valamikor már láttátok... de azóta csak nagyobb lett:))

Szóval Bubek!!!!
Egy szülinapossal kevesebb lesz :cry: Sajna tuodm, hogy ez a betegség 5 nap alatt ritkán múlik, legutóbb is 3 féle antibiotikum kúra után gyógyult meg, hát remélem most erről szó sem lesz, de az ördög nem alszik... pedig az anyja biztosan örülne, hát még én.

Gergi aránylag jól van, nem sípol annyira. Gabi meg... már nincs is semmi baja. Legalább ő nem olyan kis beteges.

Visszaolvasni meg sem próbálok, így is tartozom még pár levéllel és azt is meg kéne írni. Megyek legalább egy sort odavakarok, hogy miért nem írok

puszi és legyetek egészségesek!
Tudom-tudom már úgyse tudtok mit írni erre a betegségre, nem is kell, csak helyzetjelentettem. De azért a jókívánság mindig jólesik 8) (csak hogy tudjátok, a múltkorit elolvastam és köszönöm)

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Coolasa!
Veled, a családoddal, a lakásotokkal álmodtam. :D Na ez azért történt, mert a gyerek hagyott egyhuzamban 2 órát is aludni, ez azért már valami, mert az utóbbi napokban szó szerint 3/4 és fél óránként ébredt. Fog van a dologban :evil: De nagyon vicces volt, pizsiben mentem át hozzátok, az urad meg megérkezett, véletlenül Nudlika cipőjét hoztam el, a barátnőd meg aki ott volt, azonnal lecsapott ránk :P :P nem folytatom :P

Ma megyünk vissza bunkódokihoz, remélem nem lesz belőlem orvosgyilkos :evil:

Sasha:
sajnos azt mondják hogy akinek egyszer hozzányúlnak a füléhez, az már úgy marad :evil: Nagyon sajnállak titeket, át tudom érezni, illetve el sem tudom képzelni, hogy amikor 3 gyerek beteg az hogy csinálod :cry: Kitartás. Majd egyszer csak mi megyünk hozzád, ha soha nem bírsz jönni :D

Mancsi:
te mindenkinek kűdesz képet, csak nekem nem? pedig nekünk ugyebár szentesi rokonságunk van :?: Na léci, léci :D

Képzeljétek, megjöttek anyukámék németből. A gyerekem 1 hónapja nem látta anyámat, és az utazás előtti nap msn-en beszélgettünk, viszonylag jól látszott anyu, erra a gyerek azonnal elkezd mutogatni, nevetni, meg próbálja a csettintést anyunak. Ezt még a múltkor ő tanította meg neki, de senkinek nem volt hajlandó csinálni csak neki. Most meg 1 hónap után, megint. Majd elolvaldt anyám. El is neveztem csettintős mamának :D :D

Mennem kell felébredt. Na majd még jövök és befejezem.

Pusz.
Vendég
 


Sziasztok!

Sasha,
annyira sajnálom szegény Danindat! Gyógyuljatok gyorsan! Nálatok nem került szóba a pneumococcus elleni Prevenar oltás? Én végül úgy döntöttem, hogy ha valamelyik hajlandóságot mutat a fülgyulladásra, akkor beoltatom őket, ill. ha valami csoda folytán januártól tényleg lenne rá támogatás, akkor is valószínűleg.

Most a kicsi kezdett el ronda hurutos hangon köhögni, de csak reggel, s még mindig a vigyem orvoshoz vagy ne vigyem kérdésnél tartok. Tegnap azért nem vittem, mert este volt a rendelés, de ma is olyan időben van, hogy mindkettőt vinnem kellene...

Benedek megjegyzései (rám, zuhanyzáskor): örömmel szokta konstatálni, hogy a cicik még megvannak, meg mondja, hogy kaka, ott, pfújjj, moss, azaz közli velem, hol kéne mosakodnom, majd amint észreveszi a kékfoltjaimat (neki köszönhetően mindig tele vagyok velük), jön a bibiss, ott, fááj, ajjajj szöveg. Ha nem okézom le valamelyik megjegyzését, akkor tökre behergeli magát, s hisztiig is tudja ismételgetni a mondandóját.

Páromnak tetszett az új külsőm, bár túlzottan nem méltatta.

A nemalvásról meg tudnék mit mesélni, lassan úgy vagyok vele, mint a cigány lova az evéssel, leszokóban. Talán sok mindent elárul a helyzetemről az, hogy a kivánságlistámon első helyen áll egy olyan kiadós alvás, ami közben nem piszkálnak, és a végén tök magamtól ébredek.

Mennem kell,
Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Hali!

Jumam, Tücsi, majd küldöm a képeket, de ma is menésben leszünk, úgyhogy türelem :wink:

Sasha,
hát nagyon Rátok jár a rúd. Jobbulást!!!! De mostmár tényleg!!!!!

Kormi,
cigány lova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ismét durva éjszakánk volt, rengeteget ébredt, vagy 8x biztos. És eljátsza azt, hogy pici szopi, leteszem aludni, aztán elkezd nyüszögni :evil: Kiveszem, pici szopi, és úgy alszik vissza. 7 előtt már kuruttyolt, de Mbá a drága felkelt hozzá, hogy tudjak picit pihenni, így negyed 10-ig durmoltam!!!

Szép napot Nektek 8)

Kép
mancs
 
 


Ja, ma debütálok karfiolügyileg Petikénél :D Kíváncsi vagyok :roll: :D

Kép
mancs
 
 


Tücsi: “pizsiben mentem át hozzátok”…. Jaja, emlékszem, akartam is mondani, hogy máskor vegyél fel kabátot ebben a hidegben… :wink:

Kormi, "ha nem okézom le valamelyik megjegyzését" .... ki se találnánk, hogy informatikus vagy :wink:
ez a "leszokóban" szöveg meg szívet melengető, legalábbis még mindig a földön gurgulázom a nevetéstől..

Képzeljétek, ma Noki felvert éhségre panaszkodva legédesebb álmomból valamikor hajnaltájt. Aztán persze mikor jóllakott, visszaaludt az ágyában. Monst mondjátok meg! Hát nem botrány? Sajnálna valaki? Vuka? Esetleg Mancs? Lelketlen bagázs.. 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Szeeeeegéééény Coooolaaaaasaaaaaa!!!!!! :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Kép
mancs
 
 


[quote="kormi"]
írta:
kormiBenedek megjegyzései (rám, zuhanyzáskor): örömmel szokta konstatálni, hogy a cicik még megvannak, meg mondja, hogy kaka, ott, pfújjj, moss, azaz közli velem, hol kéne mosakodnom


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Tücsi,
Anyukádnak megvolt az esküvő? Milyen volt?

Kép
mancs
 
 


Képzeljétek Petra átaludta az éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ha tudok, akkor majd jövök a tegnapi nap részleteivel)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jé, tényleg, Tücsi, anyuesküvő, én is kiváncsi.

Natasa, hol bújkálsz? Nem hallottam tegnap a hírekben, hogy "egy ismeretlen vörös amazon különös kegyetlenséggel meggyilkolt 2 megszeppent üvegest" - szóval szerintem még nyugodtan mutatkozhatsz az utcán. Vagy elástad őket, és most kuncogsz egy sarokban, hogy vajh mikor bukkannak a tetemekre? Najó, megyek, és beveszem a nyugtatóimat.

Kép Kép
coolasa
 
 


tényleg Mancs, és mi lett a múltkori mobil-túlszámlázási sztorid vége? Feltételezted, hogy nem küldtél el egy hónap alatt 45727848588383 db sms-t, mint ahogy azt a szolgáltató állította, és....... (kipontozott rész kitöltendő)

Kép Kép
coolasa
 
 


Köszi a jókívánságokat!

Dani mindkét füle kezd begyulladni, vörös a torka és az arcüreg is gázos. Kapott ab-ot. Hazajöttünk, megetettem a Gergit és indultunk tovább a háziorvoshoz. Gergő határozottan javul nagy örömünkre! Gabinak tiszta a tüdeje, de még marad. Dani viszont romlott. Nem csak én hallottam akkor, hogy rosszabbodik, hanem ténylegesen. Most az van, hogy naponta 3x2 puff Ventolint kell adjak neki (inhalációs aeroszolos hörgtágító, a puff az meg két adagolás) és 2x2 puff Pulmicort (asztma gyógyszer), ezen kívül még kap Cataflam cseppeket is. Kivételesen nem hagytam a gatyámat is a gyógyszertárban, mert a legtöbbje házipatikánk részét képezi már egy ideje :? Csak a Cataflam és az ab nem volt itthon. Hétfőn újra kontrol de mindkét helyen ám! Fülészeten is és a hátiorvosnál is. Csak hogy ne unatkozzam. Na nem mintha lenne időm akár olyan luxus munkát elvégezni, mint a főzés, vagy a mosogatás.. az , hogy már hetek óta készülök varrni (jobban mondva lukas gatyókat foltozni úgy térd tájékban), arról ne is álmodjak.

De jó is történt!!!!!! Dicsekszem kicsit. tegnap este a Dancika kérte a kakaóját, befeküdt az ágyába, én betakargattam, puszit kapott, majd kijöttem, mert valami történt, lényegtelen. Na kijöttem, és mire mentem volna be hozzá, hát már alszik is. Tök egyedül lefeküdt és elaludt!!! marha büszke vagyok rá.

Kép
sasha
 
 


Helló!

Vuka,
gratulálok!!! 8)
Livicsek is beváltotta a hozzá fűzött reményeket az éjjel, ugyanis este láttam, hogy megint piros a popsija. Gondoltam, biztos megint fog. Megtaperoltam az ínyét, alul be van dagadva. Megelőlegeztem egy éjszakai sírást is neki, ami be is jött. De a hagyományokhoz híven, ahogy bekentem neki, már aludt is.

Sasha,
remélem, az ünnepekre rendbe jöttök! Kitartás!

Hirtelen felindulásból megvettem ma a karifát! Kb. akkora, mint Livi, normandiai és 1500 volt talppal együtt, de azt nem hoztam el, mert van, és ez csúnyácska is volt.

Kormi,
kicsit megnyugtatott amit írtál, ugyanis Livi is képes vörös fejjel őrjöngeni, ha nem reagálok a mutogatására és pl. ebéd közben nem mondom neki 500adszorra, hogy radiátorcsőőőőő, mikor rámutat. Aszittem, hogy ez nála valami génhiba :lol: , ezek szerint nem.

Megint egy alvós kép 5 perccel ezelőttről
Kép

Babakeksszel a kezében alszik, nem vettem észre, hogy még nem ette meg. :oops: A frizkója meg olyan, mint a Négybalkezesben a paróka, amin átment a kamion. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha,
akkor most Dani asztmás, vagy mi? :(

Koiss dokisok, volt a dokibácsi 3 napja a tévében (este 11-kor :evil:), mert egy kutató laboratóruimmal közösen kifejlesztettek egy rákszűrési módszert, ami egyszerűbb és gyorsabban meg van az eredmény, és már majdnem kész a védőoltás is, ennek kapcsán kaptak egy nemzetközi díjat. 8) Nagyon szimpi dokibácsi. :)

Mancs,
ma délelőtt meg Ózdot láttam a tívííííbe, egy 56-os emigráns tért vissza 33 év után, végigjárta a falut (ő igy mondta, de ugye már város?), nagyon megindító volt. Találkozott a gyerekkori játszótársaival is, és megismerték első látásra, pedig 33 év az 33 év! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Mancsi, meggyógyult az ujjad? Én az előbb égettem meg. :evil: Épphogy visszanőtt amit múltkor levágtam, most a mellette lévőt égettem meg. Ügyi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ha nem jönnék többet, akkor kivetettem magam a harmadikról.
Én .............. (nagyon csúnya szavak) lehet, hogy kidobtam az eddig összegyűjtött Pampers kódokat, amihez csak 1 hiányzott már. Legalábbis most sehol sem találom.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba nem lennék most a helyedben (csak akkor amikor megtalálod a kódokat). Drukkolok! +++++++++++

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Tegnap voltunk a Fábry show felvételén. Pozitívan csalódtan, mert tök jó volt és semmit nem kellett újra felvenni (kivéve 1 zeneszámot), szóval 4 órán át szórakoztattak. A gond az volt, hogy nem lehetett kimenni közben a büfébe és a végére már kissé éhesek és szomjasak voltunk.
Most vették fel a karácsonyi műsort, amiben híres szülők csemetéi "nyilatkoztak" és még egy-két ismeretlen, de ügyes gyerek. Így volt szerencsénk Schobert Norbi és Győzike gyerekeihez, Donatellácskához, Palik Julihoz stb...
Az összes gyerek közül Donatella volt a leges leges legbutább, válaszai: igen, nem, nem tudom - nem értem a kérdést. Győzike gyerekei már egy fokkal többet mondtak, de ugye őket se kell bemutatnom. Pozitív csalódás a kis Lara volt, ahhoz képest, hogy mennyi idős nagyon aranyos, jól nevelt és értelmes kislány. A Palik Juli meg egy koravén, mint valami tudós csaj úgy válaszolt.
Na nagyjából ennyit, majd jövő héten látjátok.
Minket nagyon ne keressetek, mert bár jó helyen ültünk, kamera nem nagyon járt arrafelé (szerencsére).

Fél 5-kor mentünk el otthonról és 11 után értünk haza, addig anyukám vigyázott Petrára. A kisasszony egész nap hisztis volt, de estére szerencsére jókislánnyá változott. Du. egy szó nélkül bealudt, szépen eljátszott és az esti altatás is egész jól ment (az éjszakát is átaludta). A 10 órási kajával volt egy kis gond. Hagytam itthon tápszermintát, hogy azt eheti, ha a lefejt 90 ml tej nem lenne elég. Összesen 20 ml tápszert és 30 ml tejet tudott beletukmálni anyukám. Éhes nem volt éjszaka, mert ugye nem sírt fel :D .

Na most mennem kell, mert a polcokon semmi nem marad. :evil:

Ja és ma kettesben apával fogorvoshoz megyünk, a tegnapi nap levezetése képpen. :x
Ma a másik nagyi lesz ügyeletes :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nnna, akkor megtöröm a csendet... (Ilba meglettek az izébizék?)

Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Kormi, nagyon jó az új formád :wink: Apa meg nem baj ha nem mondja, elég elkönyveli magában. Bár,....mi szeretjük ha mondják is :wink:

Gabus, minidg lenyűgöz Livicsek alváspozíciója,....ez a piskótás meg :D Azt meg látni, hogy nagyon szeret olvasni, mert már menet közben mutat a mutatóujjával :) Cukipofa!

Novum,..szép, szép, de jó lenne már egyszer titeket a klikken kívülieknek is élőben látni! Érted?! Szilvi a multkor a ligetben megértette Szonját,..tudta, hogy szomjas. Most már sokkal többet is tudnának kommunikálni :wink:

Álommanók vmi összekevertek! Petra végig aludta az éjszakát,...Nokedli felébredt :shock: Vukának gratula! Coolnak is, hogy hősiesen viselte a hajnali ébredést bár, ahogy látom ma egész napra ki lett ezzel iktatva a topikról. Édes asa, csak nem alszol mint maci a veremben? :lol: :lol: :lol:

Sasha, ahogy írtad. Ehez már nem lehet semmi okosat hozzáfűzni :( Egyébként a bioptron lámpa segít /ha van vki ismerősnek esetleg,.../ barinőm esküszik rá. Én nem ismerem a szerkezetet :roll: Kitartás!

Tücsi, dokinál mi vót? Kíváncsi vagyok csettintős Gergőre :)

Cool, jelzem ablakosokkal durranás csak hétfőn lesz :lol: :evil: Tegnap pusztán ámokfutottam a környékünkön :shock: Elindultam Szonjaapa hazaérkezéskor a postára. Csak féluton vettem észre, hogy nem világítanak az első lámpák az autón. Igaz, tök sötét volt, de annyi autó volt meg olyan világos az utcai fények miatt, hogy addig nem tűnt fel :oops: Aztán elkezdtem parázni, hogy rendőrrel futok össze vagy hogy nem látszódom rendesen és belémjönnek. Sík ideg voltam mire hazaértem /mert azért elmentem a postára a N.L. király útiba/. Ma ugyan ott csekkeket fizettem be és KÉPZELJÉTEK előrehívtak mert, babával vagyok /18 voltak előttem/.
Ma voltunk kinn szonjeccal Veresen, mert jött egy takcsinéni aki összetakarít a költözés előtt. Valójában a festő ismerőse csak pofaviziteltük egymást. Közben majdnem elájultam, mert az olívazöld konyha mustársárgában pompázik :twisted: A szinnel semmi bajom csak nem nekünk, nem most, nme ott. De, mivel az újrafestés késleltettné a költözést átfesteni majd csak tavasszal fogjuk valószínűleg. Addig meg majd fekete szemüvegben engedek csak embert a konyhámba :D

Ilba, meglettek a kódjaid? Ízelítőül a rizsgolyók: Kép

És anya újságai között /a kép nem művészi csak homályos mint ha nem is én csináltam volna :wink: /: Kép

Igyexem még jönni 8)
Ma!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Rap-er Nokedli sálas mosómedvével a hasán,....cool, Cool!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hihi, kedves Asa kolléga, te is repperre asszociáltál, én azt a címet adtam ennek a fotónak, hogy "dj jr", pedig te erről nem is tudhattál. Nem voltam ám ma inaktív, csak láttam szomorkodva, hogy senki nem ír, és alkalmazkodtam a pillanatnyi trendhez. Szeretek elvegyülni a tömegben, tudod. Hogy érthették el így az olivazöldedet? Verembe velük!

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, az utcánkban egy csomó fára ki van plakátolva egy elveszett plussmaci. A kereső kisgyerek nem halálos beteg és a maciért se jár busás jutalom. Egyszerűen csak keresik és az ilyeneket úgy szeretem,...remélem visszatalál a kis gazdihoz.

Ja, azt hiszem kezdek neurotikus lenni a közelgő ünnepek, költözés stb miatt. Ma néztem az RTL-t reggel mert, Szonja bekómázott az ölemben. Csak csajok "nagyszerű" műsort. Először még örültem is, mert Lilu volt és nem a másik szőke, akit egyszerűen ki nem állhatok mert, mindnekit taperol. Erre ma a Lilu szerintem annyira bunkó volt és pofátlan a Görög Zitával/mellett, hogy tuti a GZ-ek is magasabb lett a vérnyomása. Úúúúúgy összevesztem volna vele! Vagy csak pusztán lecsapom :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, elvileg az sárga/zöld szint mi választittuk szinmintából :shock: Csak a papíron zöld volt a falon meg egen csak sárga :? Most arra vagyok kíváncsi, hogy a többi választott szín hogy mutálódik?! Még jó, hogy Szonjec szobája hasonlít a többi meg fehér lesz. A nappali/étkező sárgája elég jó fest. A bordóra vagyok még kíváncsi nehogy lila legyen belőle :?
Dj jr :D

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kedves Asákok! Mindkét Asa girl bombanő! :D

Méghogy semki nem ír! Én egyszerre 3 hszt is löktem. :evil:

Natasa,
valamelyik nap életemben először vettem bulátát (12-én asszem), megkóstoltam, bűn rossz volt. De mivel Livinek vettem, nem dobtam rögtön, hátha neki ízleni fog. Rokonok vagyunk, neki sem kellett. Mielőtt repült, megnéztem a zacsit, dec. 10-én lejárt. Kedves Spar. De sztem nem ettől volt rossz íze, végülis 2 nap nem a világ. Eredetileg is keserű?

Vuka,
szjúúúúúpör, hogy jól sikerült a sóóóóderolás! És mi volt a fogdokinál? Nagyon meggyötört? :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
mi volt Liluval?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus keserű??????????? :shock: Nem, eredetileg inkább ízetlen mint keserű. Cool kóstolta a multkor a talin, nme ízlett neki de, kesrűt nem említett a szitkok között :wink: A köles meg a rizsgolyó finomabb :) Majd viszek kóstolót :lol: Vagy kunyizhattok Ilbától :D

Vuka, akartam is írni, hogy azért majd én sasolok,...hátha megpillantalak benneteket vmi kamikáze kamera szemével :wink:

Basszus, azért nem semmi, hogy nálunk bomlik EU más részeinek szemete :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nincsen meg. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus,...lehet nem tudom rendesen leírni,... Muffint sütöttek és Z keverte atésztát amikor Lilu elkezdett pörögni, hogy még faháj meg még cukor és hiába mondta neki Z, hogy ne többet ő csak öntötte és öntötte. Aztán ki karta nyitni a sütőt, amikor mondták neki szépen hogy ne., nme csak Z a stáb is hátulról. Aztán szó volt az otthonszülésről és kiderült, hogy Z-ék gondolkodtak rajta erre, Lilu olyan alpári stílusban /szerintem/ hordta le Z-át, hogy csak lestem :shock: /Lestem annal ellenére, hogy én kórházban szültem, de nem tartom sík hülyének aki, otthon akar./ Aztán V. Kulcsár Ildikó előtt is le akarta ugatni az az ellene beszélni Z-nak, de nem jött össze neki mert, Ildikó helyeselte GZ elképzelését.
Persze fenntartom, hogy lehet csak én voltam "érzékenyebb" de, most egy ideig tuti nem nézem ezt a csatornát reggel.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, meddig kell elküldened? Mert lehet meglesz, amint nem olyan sürgős. Én így jártam a Liberós nyuszikkal. /Esetleg gondolatban próbáld visszakeresni, hogy mikor, hol láttad utoljára,..../

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hát egész délután agyalok, 1 borítékba tettem be az iratos fiókba.
Hol máshol lehet fogalmam sincsen. Vagy tényleg kidobtam véletlen???
Tudom, hogy másnak sokkal nagyobb problémái vannak, de annyira nagyon szerettem volna ezt Beninek, még 4 kódért ugye licitáltam is, nagyon szomorú vagyok. :(
Most talán lesz idő még (dec.31.) összekalapolni legalább 1 fürdőjátékra valót ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus, megnézted, nincs a buláta a 400-as listán? Mert nem biztos, hogy i-d-é-n dec 10-én járt le a szavatossága...

Natasa, már elnézést, de ez a Szonjec bordó nadrág is kifutóra kívánkozik. És még te csodálkoztál nagyokat a múltkor, hgoy Noki megítélésed szerint gálában nyomul itthon...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
tökéletesen megértelek/megértünk, mindenki volt már úgy, hogy valamire gyűjtögetett hónapokig, utánajárt, aztán mikor összeszedte eltűnt/eltört/elszakadt, kinek mi. És ilyenkor szét megy az ember agya. :evil:
Tudod mire jó ez az egész? A plafonig fogsz ugrálni, annyira boldog leszel, mikor előkerül. :wink:

Natasa,
és hogy hívják pontosan ezeket a rizs- és kölesgolyókat? Mármint mi van pontosan a csomagra írva? Majd nézek ilyet.
Ez a szemetes dolog tényleg felháborító. Eddig is sejthető volt, hogy Európa szemetesládája vagyunk, és ez most szemtelenül egyértelmű lett.

Megyek vacsit adni Livinek, éjjel jövök.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, tényleg nem volt keserű az a bigyó, amivel múltkor Natasa megpróbálta az életemet kioltani, szimplán csak íztelen vacak. De nálam ez nem enyhítő körülmény.

Ilba, jujj, akkor most ne hergeljünk olyasmivel, hogy "hány sapkát vettél ma", meg ilyesmi, ugye? Bosszús lehetsz felteszem.. most olvasom, hogy borítékba tetted, iratos fiókba. Nekem ilyenkor az semgít, ha 1 percre leülök, behunyom a szemem, és végiggondolom, mikor mit motoszkáltam az adott helyen, mit vettem ki a fiókból, mire volt szükségem onnan legutóbb, amit még pl nem raktam vissza, így ott lesz, mert abba csúszott bele, stb.

Natasa, hozzánk csak azt a szemetet hozza az EU, amit holland cégek már nem tudtak afrikába szállítani, mert ott már megtelt az ország. Remélem felvidultál.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, köszi, köszi :oops: És tényleg, nem a fényképezkedés miatt,...Natasa lejebb vette a fűtést és így Szonja kapott +1 réteget mert, egyébként egy szál harisnyában nyomul itthon. Csak mostnában sokat sertepertél a konyhában-előszobában ott meg csempe van és az igen hideg.


Jut eszembe, Szonja már szereti az orrszívást :!: Ugyanis kissé szadista és mi tükör előtt orrszívunk az meg tetszik neki, hogy a szemben levő gyereket szadizzák :lol: Így amikor látja, hogy készül a porszívó akkor vigyorogva jön és várja a folytatást a tükörben :P
Bizonyíték:
Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, ugye tudod, hogy ilyen gyerek, akinek az orrszívós jellemrajzát most elénktártad, csak egy van a világon, és mit ad isten, pont hozzátok vette be magát.... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Gabus, bio köles meg bio rizsgolyó :lol: Átlátszó nagy zacsiban van általában a diabetikus meg hasonló cuccoknál. A köleses fincsibb, de abban van egy kis só is főleg az alján. A rizsgolyóban csak rizs meg egy kis köles van, no só. És ha jól tudom HUN gyártmány :roll: Ha jól tudom,...a lényen: nem keserű egyik sem :P
Cool, nem lettem boldogabb sőt! Nagyon szomorú vagyok. Pedig szemét ügyben egész boldog voltam mert, Veresen eddig nem volt szelektív gyűjtés, de mostantól van és mivel mi most is úgy gyűjtjük szeretném ezt folytatni,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, azért az orrszíváson kacagó Petra se semmi!
Livicsek meg már maga szívja,...a babája orrát.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nade Natasa, livicsek babásorrszívására van jó öreg pszichológusi magyarázat (félelem levezetése játékkal, stb), Petrát csikizi a szerkentyű.... nadehogy egy gyermek a tükörképe iránti szadizmusból.... ez valami egészen újszerű megközelítés... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, a válasz egyszerű......gének,.....anyától :lol: :oops: És ezzel te tuti tisztában voltál csak vártad, hogy kiugorjon a nyúl a bokorból /és Natasa lecsapja és megfőzze vacsira :P /

Nem tudom mi történik a fürdőben,...Szonjaapa jajjgat,...Szonja kacarászik :lol: OK, már Szonjaapa is kacarászik :wink:

Képzeljétek,....ma olyan heves Cola-vágy tört rám, hogy aemmi sem érdekelt annyira mint hogy gyorsan betérjek egy boltba és vegyek jó cukros kólát. Gyorsan megjegyzem túlzás nélkül, hogy én évente max 1x iszom kólát.

Eszti, where are you? Hogy haladsz a fogyókúrával? Virsliundorod van már? Ha sokat fogytál azt kérlek csak úgy írd meg, hogy natasa ne tudja elolvasni nehogy karácsonyra törjön rám a depi. Köszi!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Figyelitek,..pont a kóla után érdekel Eszti fogyása. A lelkiismeret :!:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, najó, tényleg tudtam a választ.... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Hi-hi. Képzeljétek. Livicsek épp meztelenkedik. Zoli van bent vele, egyszer csak hallom, hogy ajjjjaj.
Livi szétterítette a mesekönyveit, olyan kemény, kihajtósak. Az egyikre ráállt, legugolt és odakakilt. :lol: :lol: :lol: Szerencsére a keményebb kiadásban, így simán fel tudtam szedni róla, meg letörölgetni a 4. oldalt. :lol: :lol: :lol: Csakhogy a tulajdonosnak nem tetszett, hogy elvitték a művét, mutogatta a helyét és számonkért.
Beszarás.
Majdnem lefényképeztem, olyan jól mutatott a mesekönyvön a ..., de aztán moderáltam magam.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Always on top! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kakis történet :oops: :D :lol: :lol: :lol:
Tényleg akartam is kérdezni, hogy a multkori 3 csepp után cseppent még a bilibe vagy nem fogalkoztok most a bilis kérdéssel?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Livicsek kakijától mindneki sokkolódott?! :shock:
Bezzeg nekem most van kimenőm, mert ilyentájt Szonjaapa van Szonjával /fürcsi, vacsi, alvás/.

Gabus a karifát annyira nem értettem, hogy azt hitem elírtad a karfát :oops: Csak nem értettem, hogy miért újítjátok most hirtelen a fotelotok :lol:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?