Sziasztok!
Már megint inkább olvasni van időm
Én most a hét elején váltottam ki a várandós csomagot, és eléggé meglepődtem
Tényleg folyamatosan más van benne.
Most van benne 1 db Mimi cumi, az enyém pont babarózsaszín
egy db Avent műanyag tejtartó pohár
ennek nagyon örültem, és 1 db newborn méretű Pempers pelus.
Amikor Krisztit vártam csak pelus és különböző ápolási termékek mintái voltak benne, semmi használható
Ehhez képest ez most jó
Én megint be vagyok havazva. Hétvégére Krisztike beteg lett
Ez a ködös idő kihozta a kruppos ugatós köhögést. Szerencsére sikerült megelőuzni a nagyobb bajt. Most már jól van, az orrát kell szívatni, ill. alvás közben köhög még, de ez már normális köhögés.
Én már megvettem minden karácsonyi ajándékot. tegnap be is csomagoltam szinte mindent. Anyuéknak vett csillár csomagolása van még hátra
csuklás: tényleg jó érezni, de egyben úgy lehet is őket sajnálni ilyenkor
Barbus
Már Neked sincs sok a munkából
de jó is ez így.
Kami
sajnálom a hétvégi elszomorodásodat, annak viszont örülök, hogy minden rendben, és a papírt is sikerült elintézni
Ilyen össze-vissza kedély változás nálam is szokott lenni.
Van, hogy gőzöm sincs mitől de olyan türelmetlen vagyok, persze ha ez a gyerekeken csattan utána meg bűntudatom van.
Róki
az jó, ha a párod is melletted áll az otthonszülésnél is. Az én párom még csak a kórház folyosóján sem akar idegeskedni. Neki eddig mind a 2 gyereknél az volt jó, hogy akkor tudta meg amikor már kinnt voltak.
Én szerettem volna apás-szülést, de nem erőltetem.
Bigsister
odáig már én is eljutottam, hogy rendeltem könyvet szalvétaképek készítéséről. de egy más csomó ilyen kreatív dologról is
nekem a mozaikozás is nagyon tetszik, meg bábkészítőst, drótékszerest, meg nem is tudom. Van már vagy 15 db ilyen füzetem.
http://www.cserkiado.hu
oldalon ilyen könyvek le vannak árazva 100 ft.-ra. igaz már nincs olyan nagy választék mint nyáron, de érdemes szétnézni. Több db.-nál meg bőven bejön a postaköltség
Na legyen szép napotok:Gabi