Sziasztok,lányok!
Szonja!Annyira megörültem,mert hirtelen rosszul olvastam a hozzászólásodat és figyelmen kívül hagytam az "ovulációs" szót.Azt hittem,hogy terhességi teszt.Mivel soha nem tudom,ki hol tart,így megörültem
.Fel is írtam magamnak-amig a többi hozzászólást olvasom,el ne felejtsem-Szonjának gratula!A többi hozzászólásból aztán gyanús lett valami,visszamentem és akkor láttam a tévedést.De remélem a vigyorit is küldhetem hamarosan a gratulával!!!
Kinga!Kislány
?
A nézeteltérésemrol a párommal:A tv-ben látott homoszexuális jelenet után kikelt magából:ezek az ilyen-olyan "buzik",errol ez,meg ez a véleménye,stb.Mondom neki gyanútlanul:mit foglalkozol ezzel,nem ártanak,van aki ilyen,van aki olyan,van aki ezt szereti,van,aki mást.Ekkor teljesen bepöccent,o a gyereknek is meg fogja majd mondani,ezek ilyenek,ilyen filmeket nem nézünk,"ebben a házban" nem lesz "buzizás".Na,itt már sírvafakadtam.Hogy lehet valaki ilyen fafeju?A poén az,hogy a homoszexualitás soha nem volt téma,vagy legalábbis semmi különös jelentosége nem volt.De lehet,hogy csak nekem nem volt.A gyerekneveléshez ez úgy kapcsolódik,hogy én szeretném a gyereket finoman "terelgetni",a véleményét maga alakíthatná ki,soha nem befolyásolnám ilyen kérdésben.Egyébként azért érint érzékenyen,mert a férjemet intelligensnek tartom,akitol megdöbbento volt ezt hallani.
Ezért bizonytalanodtam el a babában is:én nem akarom a gyerekeimet senkivel,semmivel szemben gyulöletre nevelni.Fogadja el olyannak az embereket,amilyenek.
Pedig higgyétek el,minden gondolatom a kisbaba
Olyan jó volt ezt elmondani nektek.Másnak nem mondtam.
Sziasztok,Mariann