Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!
Mikor és hol van a Baby Story c. tvmusor, amirol írtál? Elore is köszi: Móni
Mónika
 


MINDENKINEK SZÉP NAPOT!
OLYAN FURCSA ÉRZÉSEIM VANNAK, DE ide lemerem írni, remélem nem szórakoztok a róvásomra....
SZÓVAL ELMÉLETILEG MA lenne az ovulációm, vannak is erre utaló jelek, de közben olyan ronda hányingerem van egész nap, mint volt már jó párszor....ismerös az eddigi terhességeim alkalmával.
HA az elsö babára készülnénk ,azt mondanám, hogy pszihésen bebeszélem a tüneteket magamnak, közben meg sehol semmi.De mi van, ha "soron kivül" MÉGIS MEGFOGANT MÁR egy kicsi élet a szívem alatt, és azért vagyok ilyen jellegzetesen cefetül?
Nagyon egyedi ez a rosszullét,kimondottan csak terhesen szoktam volt érezni, van már 3 kisfiam....
Ha meg valóban egy szédítö eggyüttlét erdményeként mégis terhes vagyok, miért játsza el a szervezetem az ovulációs müsort?
A párom szerint ma összehozzuk a második babát is, kétpetéjü ikreink lesznek...
Öreg fejjel ilyen nyavalyáim vannak, jó, hogy Nektek lemerem írni, ha tud valaki valamit ez ügyben, írjatok, meg a véleményetekre is kiváncsi lennék...
KÖSSSSZZZZZ.
Kinga
kinga (kinga)
 


Monika

Barbi ha jol tudom Kanadaban el. Itt van egy tv ado ahol ezek a musorok vannak napi 3 darab. Nalunk 11-tol 2 es 13 orakkor 1 darab van. A musor 30 perces.

Hajnalka
napocska (napocska)
 

 
 

Szia Beja! És persze Mindenki!
Képzeld, majdnem hasonló cipőben járok. Múlt héten szerdán elmentünk Anyósomhoz (Szabolcsban lakik), teljesen kipihentek voltunk, a hőmérséklet szerint tuti jó időben lehetett lazítani, akcióztunk is rendesen. Vasárnapig nem is volt gond, teljesen fenn maradt a hőm, de tegnap reggel már csak 36,5 volt. Gondolhatod, teljesen kiakadtam! Hiszen a múlt hónapban pont az a nap előtt ment le ennyire, mikor megjött. De most még csak a 19. nap volt!!!! Viszont a mellem fáj, mint mielőtt megjön. Nem tudom, mit gondoljak. Ma egyébként megint 36,7-re visszament. Bár még csak január óta próbálkozunk, de teljesen megőrjít ez a bizonytalanság. Szóval Veled vagyok és persze mindenkivel, aki hasonló cipőben jár!
Rony
Rony
 


Jó reggelt jányok!!

Beja!Ne szomorkodj! Kép Ugyis lesz babád!Lazits kicsit.Kapcsolj ki, menjetek el kirándulni vagy talaljatok ki v.mit.Lényeg, hogy ne gondolj egy kicsit a babaprojectre!Hidd el csodát fog tenni! Kép
Egyébként nekem meg megjött.De nem csüggedek.Egyszer úgyis összejön.Úgy vagyok vele ha még nem akar jönni, akkor ne jöjjön, ennek biztos oka van.Ráérek még.
Na sok puszi lányok!Legyetek jók!
Nikol
Nikol
 


Sziasztok Lányok, szép jó reggelt mindenkinek!

Rony, Nikol, aranyosak vagytok, köszi a bíztató szavakat, nagyon sokat segít ám! Kép

Rony! Az a 36.5 csak véletlen lehetett. Lehet, hogy ha 10 perc mulva ujra mérted volna, már jó lett volna. Ilyen velem is volt. Most viszont nem ilyen történt nálam. Nekem két napig fent volt (36.7-36.8), de azóta megint csak 36.4-36.3, és nem megy feljebb.
Egyébként már elszállt az elkeseredettségem, minden megy tovább, és úgyis majd egyszer összejönKép Viszont elhatároztam, hogy ma mértem utoljára a hõmet, szépen elteszem a hõmérõt. Jövõ hónaptól pedig ovulációs tesztet fogok használni, semmi mást.
Köszi még egyszer mindenkinek a bíztató szavakat!
cuppppppppppantás, Beja
Beja
 


Sziasztok Lanykak!

Szonja!

Koszi a tippet asszem ebben a honapban mindennap csinalok tesztet ,ha most sem sikerul akkor mar kov.honapban mar eleg lesz 2 naponta.


Csajok!

Tegnap oriasi hirt hallottam,ismerek egy csajt kb. 36 eves lehet,mar 7 eve probalkoznak volt 3 beultetese egyik sem maradt meg,erre 2 honapja spontan teherbe esett,nem kapott meg hormonokat sem ugyhogy asszem itt mindenkinek lesz babucija hamarosan ha neki sikerult nekunk is sikerulni fog!KépKépKép

Beja!


Csak fel a fejjel!KépKépNe keseredj el itt vagyunk egymasnak es szep lassan kiurul ez a topic mert atkoltozunk egy masikba!Kép


Psszantas Kriszti
kriszti
 


Sziasztok,lányok!

Most egyelore azért "irigyellek" benneteket,mert legalább tudjátok,hogy babát akartok.Nálunk viszont tegnap kiderült,hogy a férjemnek teljesen eltéro a véleménye a "másság" megítélésében,s ezzel kapcsolatosan a gyereknevelésben is.Teljesen kiakadtam,mert több mint 10 év után nem gondoltam,hogy még tud meglepetéseket okozni.Vagy legalábbis ilyeneket.Lehet,hogy hülyének,vagy túlérzékenynek tartotok,de én teljesen toleráns vagyok mindenkivel szemben(pl.homoszexuálisok-róluk volt szó),a gyerekem nevelésérol pedig vannak elképzeléseim.Illetve,lehet,hogy csak voltak.Mivel ebben a kérdésben a férjemnek teljesen más a véleménye.
Ez lehet,hogy off volt,viszont ilyen elozmények után nyilván nem volt kedvem az akcióhoz,sot,már a babában is bizonytalan vagyok.Még a házasságban is.Persze tegnap volt tojásfehérje...Úgy hogy biztosan úszott ez a hónap is,csak azt nem tudom:sajnáljam-e.
Sziasztok,Mariann
Mariann
 


Mariann!
Ha nem vagyok túl indiszkrét kifejtenéd bovebben, hogy mi bizonytalanitott el ennyire? Jól értem, hogy azért bizonytalanodtál el a gyereket és a házasságot illetoen mert a férjednek más elképzelései vannak a gyereknevelésrol és a másságról?
Magamról: tegnap csináltam egy ovulációs tesztet a második csik halványabb volt a kontrol csiknál. Remélem mára megerosödik...
Pusz, Szonja
Szonja
 


Sziasztok Lányok!
Már régóta olvasgatom töréneteiteket.Nagyon tetszik,hogy ennyire öszintén leírjátok,hogy milyen élmények érenk benneteket a baba-várás közepette.Az igazság az,hogy én már túl vagyok rajta.Nagy fiam 3,5 éves,a kicsi pedig 11 hónapos.Azért gondoltam,hogy írok nektek,mert nekünk is nehezen "jött össze" mind a kettő baba.
Az volt a probléma,hogy nem volt sem peteérésem,sem pedig tüszörepedésem.A három hónapos clostylbegit és norcolut kúra sem hozott
semmilyen eredményt.Nagyon el voltam keseredve.
Orvosom azt tanácsolta keressünk fel egy specialistát,aki meddöseggel
folglalkozik.Augusztusban kezdtük a gyógyszeres kezelést,aminek októberben lett vége.Február elején kerestük fel a többek által ajánlott szuper
orvost.Tetötöl talpig megvizsgált,hosszasan kérdezgetett,majd meghozta az ítéletet:legalább két év kell ahhoz,hogy hormonálisan olyan állapotba legyek,hogy pocaklakóm legyen.
Ez a nap 1997.február 5.-e volt sosem fogom elfelejteni.Másnapra magas lázan lett és teljes erejével tombolt bennem az influenza.A hányás azonban mint szövödmény nem akart szünni.Körzetim
javaslatára tesztet csináltam ami pozitiv lett.
Szeptemberben pedig megszültett -a speckó vizsgálatkor már 6-8 hetes- kisfiam.
Második babánk ugyanilyen relytélyesen fogant.
Szintén nem volt rendes mensim,csak vérezgettem
összevissza,így sajnos kellett egy egészségügyit
csinálni.Ez májusban volt,de nem segített semmin,mert nem jött meg még július végén sem.Orvosom azt tanácsolta a gyógyszerekkel várjunk szeptemberig.Igaza lett,mert mensi nélkül
augusztus végén felment a hőm,és fennt is maradt.
Sikerült másodszor is!!
Szóval NE ADJÁTOK FEL,VANNAK CSODÁK CSAK HINNI KELL BENNÜK!!!!!!!
UI:bocs,hogy ilyen hosszúra sikeredett
Névtelen
 


Szisztok!

Azt hiszem ez az az a nap, amikor mindenki eldöntötte, hogy terhes lesz. Szerintem nekünk is kellene magunkat valami különleges szituacioba hozni, akkor terhesek leszünk. Peldaul el kellene kezdeni vedekezni, vagy ilyesmi. Lehet hogy ma reggel hülye vagyok.
5. nappal vagyok a peteerese utan es faj az alhasam.
Kövessük nevtelen esetet es hidjünk a CSODABA.

Beja! Nem mondtad hogy eldobod a hömeröt! En ebben a ziklusban meg egyszer sem mertem meg.

Niki! Ez pszihes, hidd el.

Mariann! Ne keseredj el! Megmondom hogy mi van. Be van bizonyitva, hogy a ferfiak csak 4 agyi csatornana gondolkoznak, mig a nök 47-en. Szerintem a parod is csak bizonytalan. Ettöl függetlenül nem ertem az összefüggest a "massag" es a gyerekneveles között.Kifejtened? Azonkivül, en nem tartom rossznak, ha valakinek mas a velemenye valamiröl. Majd talalkoztok feluton (ha szeretitek egymast).

Mindenkit puszilok. Anna
Anna
 


Kellemes keddi napot mindenkinek!

Szonja,
Nem nagyon ertek a dologhoz, de szerintem az nem jo jel, hogy tudod, hogy valami nem stimmel a verkeppel de nem tudod, hogy mi az. Szoval jo otletnek tunik egy masik orvos felhajtasa. Korabban itt megadtam a Bejanak egy Kaalis orvos szamat akinek imaba foglalta valaki a nevet az indexen. Talan erdemes ot felkeresned.

Niki,
Jobbulast!

Netti,
Mar a tervezett teherbeesest megelozo 4 hetben (aztan 8lett belole) elkezdtem szedni folsavat. En magam nagyon nagyon ritkan szedek gyogyszert, ezert mindent elolvastam a folsavrol, hogy megbizonyosodjam, hogy tenyleg kell. Igen folsavat kell szedni. Ez segit a nyiltgerinc kialakulasanak megelozeseben. Ezen kivul nem szedek semmit, es a folsavat is ma fejeztem be a doki javaslatara. Azt mondta, hogy mar a folsav megtette hatasat. Vasat csak akkor fogok szedni, ha a verkepem alapjan a doki ugy iteli meg. Ezen kivul semmi mast nem tervezek. Jon a nyar, lesz sok gyumi!!!!!!

Kinga,
Hat Neked van a teren tobb tapasztalatod, harom fiu utan. Kivanom, hogy a "megerzeseid" bebizonyosodjanak. Ja es gondolom, most kislanyt szeretnetek!!! Hajra.

Rony,
Meg Mr Spock is azt mondta, hogy a terhessegnek nem kovetkezmenye a folyamatosan magas ho. Ha mindenkeppen a homersekletet akarod hasznalni, hasznald a peteeres idopontjanak meghatarozasara , szerintem a terhesseg "megallapitasara" nem alkalmas. Szoval nem kell elkeseredni!

Beja,
Bolcs dontest! Sok sikert az ovulacios teszttel!

Mariann,
Nehez tanacsot adni , hiszen nem ismerjuk a reszleteket. Biztosan valami alapveto velemenykulonbeseg van, ami ennyire felkavart. Ha nem orvosolhato (nem megbeszelheto, egyeztetheto) akkor szerintem jobb ha most derul ki, mint ha akkor amikor mar ott a baba. Eloszor probald meg rendezni ezt es ha rendezodott akkor terj vissza a babaprojectre. Legyszi azert tajekoztass, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Illetve erdekelne, hogy pontosan mi boritott ki, ha nem titok. Fel a fejjel, olyan meg nem volt, hogy valahogy ne lett volna!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Kedves Névtelen!

Nagyon köszi soraidat, igazán jó érzés, hogy Te is itt vagy nekünk, mint példa arra, hogy a várakozásnak meglesz a gyümölcseKép és ráadásul KÉT gyümölcse! Õszintén gratulálok!!!!!!!! Kép
Arra kérnélek, hogy írd le azoknak a dokiknak a nevét és elérhetõségét, akikrõl írtál, szerintem többünknek szüksége lenne rá. Nekem is kéne, fõleg azért, mert a "tetõtöl talpig" kivizsgálást szeretném én is nyélbe ütni.
Köszi elõre is!
cupp, Beja
Beja
 


Megint en

Szonja,
Halvany masodik csik, jonak tunik! Hajra!!

Nevtelen,
HAt igen vannak csodak es orulok, hogy megosztottad velunk a tortenetedet! Koszi!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Beja,
Megvan meg a Kaalis doki neve amit adtam. Szeretnem odaadni Szonjanak. Koszi szepen.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Petra köszönöm!
Olyan kedves toled, hogy próbálsz segiteni! Akkor várom a Kaális doki nevét!
Még egyszer köszi, Szonja
Szonja
 


Petra,

Bevallom, én lemaradhattam annak a Kaális doki nevének olvasásáról... nagyon sajnálomKép ne haragudjKép nem emléxem, hogy olvastam volna.
Én a Kaáli Intézetrõl annyit tudok hogy XII. ker. Istenhegyi út 54/A a címe, a telefonszám: 202-28-02. Az elsõ beszélgetés ahova a férfit és a nõt is várják, 12.000,- Ft, és vinni kell a TB-kártyát... Elõre telefonon kell bejelentkezni és idõpontot kérni. Ezeket úgy derítettem ki, hogy felhívtam õket.
Petra, még egyszer elnézést... de nem ugrik be, hogy olvastam volna.
Beja
Beja
 


HajhajKép
Keressük vissza a topicban... gondolom még februárban volt... nem? én most megpróbálom...
Beja
Beja
 


MEGTALALTAM ime:

Azoknak akik meg dolgoznak a masodik csikon,
Tudjatok emlitettem , hogy ha nem jott volna ossze elmentunk volna a Kali intezetbe. Az indexen a babavar topikban talaltam a kovetkezo hozzaszolast. Ugy gondoltam, hogy ez egy szep tortenet, es gondolom a szerzoje nem haragszik meg ha ide atmasolom. Ime a sztori:

"gyomber felszólításának eleget téve ezennel bejelentkezem. Már hosszú-hosszú ideje olvasója vagyok a lombikos topicnak, és indulása óta olvasom ezt is, úgyhogy nagyon sok az ismerõs név és ismerõs történet. Mi 3 év próbálkozás, 5 inszemináció és 2 sikertelen lombik után jutottunk el addig a párommal, hogy most a terhesség 12+1. hetében (vagy 14-1, babonából!)
járunk, és folyamatosan több méterrel a föld fölött röpködünk a boldogságtól. Nektek azt hiszem nem kell elmondani, mit jelentettek az elmúlt évek, és micsoda boldogság, amit most átélünk. A lombikbébis topicnak rettenetesen sokat köszönhetek, még akkor is, ha csak olvasója voltam, nem pedig aktív hozzászóló. A történet teljessége kedvéért: a Kaáliba jártunk és Kulin doktor nevét foglalom nap mint nap imáimba. Fantasztikus volt õ is és az egész csapat. Szívbõl hálásak vagyunk nekik mindenért. "

Legyetek jok, kellemes keddi napot

PK
petrakovacs50
 


huhhhhhhh megvan
KULIN DOKTOR.... február végén írtadKép
cupp
Beja
Beja
 


Kép
Közben míg kerestem, Te is leírtadKép
KösziKép A lényeg, hogy megvanKép
Szonja, menj el, ill. menjetek el, én is csak ezt tudom tanácsolni... !! Nagyonnagyon szorítok, sok sikert!!!
cupp, Beja
Beja
 


Szia Lányok!

Ez csak egy teszt, mert gondjaim vannak a felcsatlakozással!

Laura
Laura
 


Köszi lányok!
Kulin dokit már mások is dicsérték...Már annyi orvost ajánlottak, hogy most a boség zavara miatt nem tudok dönteni. Na, mindegy úgyis várnunk
kell a jövo hónapig mert most nincs pénzünk.
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szonja,

Legyszi add meg az emailcimed

Koszi
PK
petrakovacs50
 


Petra!
Az emil cimem: csipike@kgb.hu
Pusz, Szonja
Szonja
 


Sziasztok Lányok!

Már régóta olvasgatlak benneteket, és most végre sikerült felcsatlakoznom, a chat-en segítettek a lányok. Bárcsak a babaproblémám is ilyen hamar megoldódna!

Kedves PK!

A folsavról én is rengeteg jót olvastam. Azt a doki írja fel, vagy csak úgy kapható a gyógyszertárban?

Köszi: Laura
Laura
 


Laura, a folsavat a doki irja fel, es mar terhesseg elott el kell kezdeni szedni. Van egy csomo link a folsavrol, erdemes megnezni a keresokkel.
En az ANDREAFOL nevut szedtem.

Ti most a tervezesi szakaszban vagytok?

PK
petrakovacs50
 


Szonja,

email ment

PK
petrakovacs50
 


Szonja

Ide is írok, hátha ezt gyakrabban olvasgatod.
Szóval nem letörni, mint a bilifüle! OK? Kép
Szerintem jobb, ha váltasz, hidd el, hogy nem fogsz "mindent" előlről kezdeni. Elmondod az új dokinak mi történt (vagy inkább nem történt) eddig veled és hidd el, hogy minden doki máshogy áll neki. Szerintem nekiugrototk egy-két kivizsgálásnak, aztán fény derül az igazságra. Onnan már minden egyszerűbb, hidd el! Kép

Egy "névtelen" az Indexről Kép
Névtelen
 


Szonja
Ja és délután írok mailt is ám! Kép
Névtelen
 


Kb. fél éve nem védekezünk, de én már egyre kevésbé érem be ennyivel. Most nagyon "ráállok" a dologra, elkezdtem homérozni, és ovulációs teszten is venni kéne.
Csak nálunk szerintem az alapveto probléma ott van, hogy az élet nagyon megcincálta a páromat az utóbbi években, és sokszor élni sincs kedve, nemhogy akciózni. (Munkahelyi, majd egészségügyi problémák.) Én gyaran megpróbálom elcsábítani, de sajnos, kevés eredménnyel.
Az elkövetkezokben megpróbálom minél pontosabban megtudni, mikor érdemes akciózni, hogy ne "nyaggassam" feleslegesen.
Laura
 


Kb. fél éve nem védekezünk, de én már egyre kevésbé érem be ennyivel. Most nagyon "ráállok" a dologra, elkezdtem homérozni, és ovulációs teszten is venni kéne.
Csak nálunk szerintem az alapveto probléma ott van, hogy az élet nagyon megcincálta a páromat az utóbbi években, és sokszor élni sincs kedve, nemhogy akciózni. (Munkahelyi, majd egészségügyi problémák.) Én gyaran megpróbálom elcsábítani, de sajnos, kevés eredménnyel.
Az elkövetkezokben megpróbálom minél pontosabban megtudni, mikor érdemes akciózni, hogy ne "nyaggassam" feleslegesen.
Laura
 


Kedves Indexes Névtelen és Petra!
Köszönöm, hogy gondoltok rám, annyira jól esik! Cserébe megigérem, hogy nem panaszkodom többet!
Petra neked küldtem remilt! Fantasztikus ember vagy azt ugye tudod?!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szonja, emailek mentek
PK
petrakovacs50
 


Sziasztok,lányok!

Szonja!Annyira megörültem,mert hirtelen rosszul olvastam a hozzászólásodat és figyelmen kívül hagytam az "ovulációs" szót.Azt hittem,hogy terhességi teszt.Mivel soha nem tudom,ki hol tart,így megörültemKép.Fel is írtam magamnak-amig a többi hozzászólást olvasom,el ne felejtsem-Szonjának gratula!A többi hozzászólásból aztán gyanús lett valami,visszamentem és akkor láttam a tévedést.De remélem a vigyorit is küldhetem hamarosan a gratulával!!!
Kinga!KislányKép?
A nézeteltérésemrol a párommal:A tv-ben látott homoszexuális jelenet után kikelt magából:ezek az ilyen-olyan "buzik",errol ez,meg ez a véleménye,stb.Mondom neki gyanútlanul:mit foglalkozol ezzel,nem ártanak,van aki ilyen,van aki olyan,van aki ezt szereti,van,aki mást.Ekkor teljesen bepöccent,o a gyereknek is meg fogja majd mondani,ezek ilyenek,ilyen filmeket nem nézünk,"ebben a házban" nem lesz "buzizás".Na,itt már sírvafakadtam.Hogy lehet valaki ilyen fafeju?A poén az,hogy a homoszexualitás soha nem volt téma,vagy legalábbis semmi különös jelentosége nem volt.De lehet,hogy csak nekem nem volt.A gyerekneveléshez ez úgy kapcsolódik,hogy én szeretném a gyereket finoman "terelgetni",a véleményét maga alakíthatná ki,soha nem befolyásolnám ilyen kérdésben.Egyébként azért érint érzékenyen,mert a férjemet intelligensnek tartom,akitol megdöbbento volt ezt hallani.
Ezért bizonytalanodtam el a babában is:én nem akarom a gyerekeimet senkivel,semmivel szemben gyulöletre nevelni.Fogadja el olyannak az embereket,amilyenek.
Pedig higgyétek el,minden gondolatom a kisbabaKép
Olyan jó volt ezt elmondani nektek.Másnak nem mondtam.
Sziasztok,Mariann
Mariann
 


Mariann!
Hogy oszinte legyek én már azért csinálom az ovulációs teszteket, hogy legalább ott lássak 2 csikot!
Az a bizonyos homokekszuális jelenet nem a Barátok köztben volt? Tudom, hogy nem ide tartozik de én már szinte drukkolok a Misinek, hogy végre találja meg önmagát és a párját!
A férjed szerintem ma már biztosan másképp látja ezt a dolgot, csak tegnap bizonyára ledöbbent!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szia Mariann!

Maximálisan megértelek, de ne felejtsd el, hogy a férfiak általában sokkal mélyebben elutasítják a homoszexualitást, mint mi.
Természetesen én sem szeretném gyulöletre nevelni a gyermekemet, (ha majd végre lesz) de én sem örülnék neki, ha egy szép napon a kislányom a barátnojével csókolózva jönne haza.

De nem hiszem, hogy ez a nézetkülönbségetek akadálya lenne annak, hogy közös gyermeketek legyen.

Minden jót: Laura
Laura
 


Sziasztok!

Na jo, hogy irtam, hogy vege a "rossz" napoknak. Pocok Jr. ma reggel kihanyatta velem a Maltofert (vastabletta), meghozza olyan vehemenciaval, hogy epphogy eljutottam a WC-ig. Az igaz, hogy nem nagyon csuszott le soha szivesen, talan a szaga miatt. Viszont el kellett dugnom a dobozt is, mert mar annak a latvanyatol is rosszul vagyok. Holnap megkerdezem a vedonot, hogy most mi legyen, mert ezt nem hiszem, hogy egyhamar ehetem.
pocok
 


Sziasztok!

Szonja!Bingó,a Barátok közt-rol van szóKép
Laura!Persze,én sem szeretném,ha a saját neméhez vonzódna a gyerekem.Egyébként szerintem ez nem a neveléstol függ elsosorban.
Most már végre a topichoz is hozzászólok érdemben:beszereztem egy vitaminos könyvet,ami elég sokat foglalkozik a termékenység elosegítésével.Például nagyon ajánlja a barátcserjét.Ez a gyógynövény helyreállítja a hormonális egyensúlyt.Leginkább azoknak hasznos,akiknél alacsony a progeszteronszint.
Ajánlja ezenkívül még a cinket és a rezet.Ilyen vitamint lehet is kapni.(Multivitamin cink+réz a neve).

Sziasztok,Mariann
Mariann
 


Sziasztok leánykák!!!
Mónika!
Már Napocska-Hajnalka megirta a tv müsort, én Kanadában nézegetem. Ha itt élsz, akkor a TLC nevü csatornát keresd meg, azon van.
Nálam semmi változás, már az lenne a furcsa, ha lenne valami.
Nem tudom, meddig fogok még várni, lehet tényleg májusig, amig elutazunk.
Én is használnám az ovulációs tesztet, de ha egyszerüen nem jön meg , akkor ugy gondolom még felesleges. Vagy szerintetek lehetséges olyan,hogy egy ciklus kimarad, és utána rendben beindul a másik???? (álom-álom,édes álom...)
Sziasztok:
Barbi
Barbi
 


Barbi, szerintem van olyan, hogy egy ciklus kimarad aztan a masik meg rendesen jon. De kerdezd meg Dr Spockot, a dokit az internetton.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Szia, Mariann!
Ez a barátizé elég jól hangzik (bár eddig csak barátfüléről hallottam...Kép ), de hol lehet beszerezni?
Írd meg, ha tudod!
Sok puszi: Viráganya
Viráganya
 


Szia,Viráganya!

Annyit tudok,amit a könyvben olvastam:lehet kapni kapszula,szárított termés/teakeverék,tabletta valamint tinktúra kiszerelésben.
Gondolom gyógynövényboltokban lehet kapni.
Ez a barátcserje a könyv szerint "univerzális",mert jó:
-menstruációs panaszok enyhítésére,
-menstruációs ciklus szabályozására,
-termékenység elosegítésére,
-klimax idején jelentkezo hohullámok csökkentésére.
Jó még annak is,akinek nincs teje,mert elosegíti a tejtermelést is.

Szia,Mariann
Mariann
 


Szia Pocok! Én sem birtam bevenni a vas tablettát amikor az elsõ babát vártam,mindig vissza jõtt:Aztán a doki azt tanácsolta,hogy egyek egy darab véres hurkát és többet érek vele.Légy szives írjál,hogy neked mit javasolnak! Üdv.Szani
Szani
 


Halo.

Most jottem haza a fogorvostol, o szerinte ha egy almat teleszurkalok szogekkel, az alma sava is kiold annyi vasiont a szogbol, amennyi kell. A veresjurkat annyira nem szeretem, sima hurka nem jo? Az ugyis van itthon...
De aranyos volt a fogorvos, mondta, hogy ragcsaljam a furot meg a pecket amig o keveri a tomest, hatha az is bejon.
Pocok
 


Kedves Beja és PK!

Örülök,hogy válaszoltatok történetemre.Remélem
Nektek és a többi "leszmamának" is jó példa az
enyém.
Az orvosom :Dr.Hammersberg Elemér az Újpesti Szülö
otthon főorvosa.Ö azonban nem igazán foglalkozik
a speckó esetekkel.(legjobb tudomásom szerint)
Annak a dokinak a nevét aki a specialista volt és
nem ismert fel egy 6-8 hetes terhességet szerintem
teljesen felesleges megadnom a nevét.Igaz,hogy mindenféle vizsgálatot megcsinált,fizettünk is érte rengeteg magyar forintot.De neki látnia kellett volna a pocaklakómat amikor megvizsgált.
Sajnálom,hogy nem tudtam többet segíteni!!
Hajrá lányok!!!!
Biztos vagyok benne,hamarosan a Ti pocakos történeteiteket olvasom majd itt.
UI:nem vagyok névtelen csak béna a gépem,nem tud
emilt küldeni,így azonosítom sem lehet.
Üdv: a "névtelen" Dany
Névtelen
 


Proba
Névtelen
 


Sziasztok!
Uj vagyok itt a tarsalgoban es engem is erint a tema, mi is babat szeretnenk.
Barbi! Melyik reszen elsz Kanadanak? En is itt elek, lehet, hogy tudok segiteni orvos keresesben. Gondolom, tudod hogy a csaladi orvos utal be a nogyogyihoz, de az is lehet, hogy a csaladi orvos mar egyuttal szulest is levezet.
Azota megjott?

Sziasztok! Picur
Névtelen
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nekem végre helyreállt a höm. Éppen idöben, mert a hétvége felé várom a peteérést. Remélem legalábbis, hogy nem történt meg most a magashös napokon, mert akkor ezt a hónapot is fújhatjuk és a pénteki UH-nak sem lenne sok értelme.
Ma reggel elsûlyesztettem a höméröt a fiók aljára és megfogadtam, hogy nem figyelgetem magam. Úgyis csak magamat idegesítem vele. Kinácsi vagyok meddig bírom Kép!

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Sziasztok!
Hogy lehet Azonositot kapni? A Chat-re kert azonositomat itt nem fogadja el!
Névtelen
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?