Sziasztok Lányok!
Nagyon szerettem a saját SZEMÉLYES tapasztalatokat olvasni, összevetni a Tieiteket az én általam szerzettekkel. (hangsúlyozom a SAJÁT, a szülõszobát személyesen megjárt anyukák véleménye érdekelt) Úgy gondolom azoknak is jó ide jönni, akik még elõtte állnak a nagy napnak, talán van egy-két olyan dolog, amivel segíteni tudunk. Mert a szándék mindenki részérõl ez.Vannak itt jó és kevésbé jó tapasztalatok, összevetjük és levonjuk a következtetéseket teljesen kultúrált hangnemben.
János, pár gondolta hozzád: lehet, hogy külsõs férfinak visszataszító a "hurrá optimizmus"-én azt mondom máshogy nem érdemes szülni menni. Ha az ember nem abban bízik, hogy minden rendben lesz, vagy ha gond is lép fel meg fogják oldani, akkor belehülyül a 9 hónapos várakozásba. Úgy gondolom jobb erre hangolódni a mamának és így jobb a babának is.
Ha az a sok negatívum amit személyesen tapasztaltál a MÁV-ban valóságos, mert miért is másítanád meg a jól megtapasztalt élményeidet, hisz jól tudjuk a VIP szobában a feleséggel és a babával együtt lehet a férj is.
Én azt mondom vonjuk le a következtetést ÉS LEGYÜNK NAGYON BOLDOGOK, HA VOLT IS ILYEN ÖSSZETETT PROBLÉMA A MÁVBAN EZ MIND MEGOLDÓDOTT,
mert ugye a mi kis tapasztalataink már arról tanúskodnak, hogy a "10 parancsolatként" elhíresült hozzászólás rémségei már megoldódtak...ezekre a súlyos problémákra már a fele sem igaz.
Köszönöm a többiek nevében is a kedves írásaidat, a tapasztalatok átadását, mindanyiónk számára tanulságos volt.
Amennyiben jónak látod, kérlek ezt a "10 pontos" témát kerüljük, már elég jól kitárgyaltuk és folytassuk a közös beszélgetést, ahogy szoktuk e topicban és térjünk át a vajúdási tapasztalatokra, szülésre, szoptatási praktikákra.
Mindannyiónk megelégedésére térjen vissza minden a régi medrébe.
Megértésedet elõre is köszönöm:Moncsúr