na idáig tartott visszaolvasni, sziasztok
Hajni, na látod, pont ezért kérdeztem, tudtam, hogy tudod
egyébként nem is értem, hogy hogyan nem fordult ez elő veled... én valahogy csapatmunkának tekintem a miénket, és evidens, hogy másnak is lehet arról véleménye, ami nekem gondot okoz. pláne, ha még sokkal tapasztaltabb is
Barbi!!
sok gyógypusszancs repül a fiúknak! a tali miatt ne bánkódj, de tudom mire gondoltál, én is vacakul éreztem magam, ha emlékszel...
majd bepótoljuk.
nagyon jó ötlet az alternatíva! én be is vállatam volna a pénteket, de direkt azért örültem, mert apa itthon van egész nap, nagyon nagyo akar dolgozni, és meg mondtam, hogy akkor mi elpucolunk itthonról. mert még a wc-n sem hagyjuk békén
Megann, mi holnapra terveztük a vörösmarty teret, már szóltam egy barátnőmnek, de nem biztos, hogy jön... de a fentiek miatt én mindenképp eltűzök itthonról pénteken, úgyhogy benne vagyok mindenben!
mi ma voltunk dokinéninél, vittünk neki karácsonyi csokit (persze a védőnéninknek is), 9,6 kg az Eszti, de ez is csoda volt, hogy sikerült megmérni, mert kb a rendelőbe lépés pillanatában olyan ordításba kezdett, hogy kint is megsüketültek tőle.
aztán lepasszoltam anyuéknál és irány elintézni a maradék bevásárlást. annyira jól állok, hogy csak na
már csak a sógornőmnek szeretnék szép törölközőket venni, meg persze még a cd és naptár sincs kész.
Nyúlné, nagyon tuti az a naptárkép, meg is nézem majd, de lehet, hogy nekiállok sajátot csionálni, mert addig tökölök, míg kifutok az időből. még képeslapot is kell gyártani.
nosztalgia képek nagyon aranyosak
én is imádom nézegetni
csodálkozós Dani nagyon-nagyon-nagyon-nagyon zabálnivaló! ezzel a nézéssel asszem lehet csibészkedni, nincs az, amit ne bocsátanánk meg neki
Rokica, pocakfotó
nagyon csini! kicsit gyakrabban tennétek fel ilyet, már biztos több zebrakép került volna fel a topikba
éljen a laptop
Juci, a mi napunk:
fél8-8 körül ébredés és szopi, megpróbálom a saját ágyunkban még húzni vele egy kicsit az időt. ez abból áll, hogy vagy a telefont, vagy a tv távirányítót mgszerzi, vagy rámászik apjára, vagy egy textilpelussal játszik.
8-fél9: Esztit felöltöztetem, aztán én fürdök, utána reggeli (egy egész szendvics egy paradicsommal általában, vagy tojás, vagy ilyesmi) együtt.
a reggeli mindennel együtt min fél óra.
eztuán vagy elmegyünk, vagy otthon játszunk, én közben mosok, mosogatok (részben géppel), pakolászok, vagy ha semmi nem megy nézem a lányom
közben sokat játszunk együtt: könyvolvasás, formabedobás, a zenegépek nálunk mindent visznek, meg a mondókák-énekek. mostanában a trambulint is szeretei, azon ugrálunk.
az utóbbi időben egész jól elvan egyedül is. csak rövidebb ideig (max 10 perc), de aztán kis együttlét után újra, az a lényeg, hogy lásson. főzni ilyenkor max neki főzök, mert azt könnyű összedobni, és a méályhűtőben vannak előkészített cuccok.
fél12-12 körül ebéd, aztán alvás. ez kb 2 óra, ilyenkor van netezés, pihenés, pakolás, főzőcske.
2 körül ébredés, utána valahova mindig megyünk, min bevásárolni. vagy csak egy kicsit ki az utcára sétálni, megnézzük a macskákat, kutyákat, embereket.
uzsi, amkikor éhes lesz (gyümi vagy szendvics).
7 körül vacsi (sinlac)
fél8-8 körül fürcsi, szopi, alvás (ez kb fél9-9 körül van mostanában.
szerdán jön a takarítónénink, akkor vagyunk a nagypapánál, kedden babamuzsika, ennyi a fix. de valahogy minden nap van valami program, pláne így karácsony körül. a bevásárlás is program, beleül a kocsiba, és mindent megbeszélünk, megszagoljuk a zöldségeket, ismerkedünk az emberekkel stb.
persze kap kiflit általában
Nyúlné, érdekel, hogy milyen az újbuda center, ha arra gondoltál!
na jó sokat írtam, és nem emlékszem még mit akartam...