Új privát üzeneted érkezett!

Az. De igyekszem felnőni! (Már jobban zavar, hogy zavar.)

Ez a kabát dolog engem is hasonlóan érint: anyukám hatalmas fehér tollkabátját kapom meg. :shock: Már előre félek tőle, hogy abban kell majd járkálnom! Az az egy vígasztal, hogy januárban már nem dolgozom, így csak ritkán kell kitennem a lábamat itthonról!
Vendég
 


Tegnap bevillant, hogy a védőnő adott egy kis füzetet, amiben van egy kupon, amit beváltva babaápolási termékeket lehet kapni. Megyek is, és beváltom! Nem vagyok annyira otthon a témában, nehezen állapítom meg a fénykép alapján, de mintha popsitörlők, popsikenőcs, cumi (?), két flakon akármi, meg egy ún. "Várandós mama csomag" van benne + egy-két dolog, amit tényleg nem ismerek fel! :oops:

Ja: a füzet címe (hátha nektek is adtak): FELICITAS - Várandós Mamák tanácsadója.
Vendég
 


Ja, én is gondoltam rá, hogy csak akkor veszem fel ezt a kabátot, ha már nem járok dolgozni és csak ritkán megyek el otthonról! :shock:

Lehet, hogy engem is zavarni fog, ha olyan nevet találunk ki, ami már van az ismeretségi körömben (még mindig nincs Buksinak neve). De inkább az lebegjen a szemed előtt, hogy ő egy önálló személyiség lesz, nevétől függetlenül, számotokra az egyetlen! Meg amúgy is lehet, hgoy ezeket a babákat sosem fogod látni...

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

 
 

Hát nekem biztos nem adott ilyet a védőnőm. Mondhatnám, hogy majd megkérdezem, de mire odajutok, tuti elfelejtem! :oops: Ha kiváltottad, majd mondd el, mi van benne! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Pann,
Ne haragudj. Nem is figyeltem, hogy ti is a Gergő nevet választottátok :oops: Remélem azért nem baj, hogy nekünk is ez a név tetszett. Elég sokáig gondolkoztunk és hát ez volt, ami mindkettőnknek tetszett.
Erre a kuponra én is emlékszem, de úgy tudom, hogy csak az utolsó harmadban lehet kiváltani.
Akkor neked már nincs sok a suliból, de sajnso én csak most kezdtem. Én is azzal vígasztalom magam, hogy most már ingyenes lesz a suli.

Timi,
Attól apa biztosan nagyon fog örülni neked, ha hazaérsz :D

Kabát,
Már rajtam is nagyon feszül a kabátom, de inkább át fogom varrni a gombokat, már így olyan bálnás vagyok :D

Kép
móni23
 
 


Jó reggelt!

Timó! Nem jó egyedül, az tuti :( Én se találom a helyem ha Gábor elutazik :(

Deako! Nagyon csini vagy! Pöttöm biztos jól érzi magát odabent :wink: Róki! Neked is jó nagy már a pocid, de tényleg kisebbnek tűnik, mint Zsuzsával volt!

Ágiboldi! Ügyesen csináltátok ezt a vásárlós napot! Azért jó, hogy már nem kell esténként fordítanod! Pihizz sokat! :D

Móni! Gratula a vizsgáidhoz!!! :D Jövő héten is minden rendben lesz, meglátod, aztán neked is lehet szusszanni egy picit! :D Gergő amúgy is majd tesz róla, hogy minden rendben legyen :wink:

Pann! Fel a fejjel! Én vettem pár hete egy barna kord kismama nacit, és most minden nap azt hordom, mert más nem jön rám... Alapból egyébként van kb 10 nacim (Gábor szerint ez már beteges :D ) és azokat váltogatom, úgyhogy nekem is egy kicsit furi ez a szitu, de őszintén szólva sajnálom rá a pénzt, hogy többe beruházzak... A fölsőimet meg úgy hordom, hogy a sima hosszúujjúakra, amiknek a dereka kb a köldökömig ér :D ráveszek mindig egy-egy hosszított fazonú rövidujjút. Ezekkel egyenlőre elvagyok, puleszt még nem igénylek a kabát alá, pedig régen nagyon fázós voltam! :shock:
Vendég
 


Pann! Én is kaptam ilyen füzetet, és én is néztem a kupont, de nekem meg az rémlik, hogy csak a baba születése után lehet kiváltani :shock: De lehet, hogy rosszul emlékszem...
A nevet illetően meg az a lényeg, hogy azt érezd, hogy a Te a babádhoz passzol, és igazán neki való! :wink:
Vendég
 


Nekem 4 kismama nacim van, ebből egyet kaptam, a többit vettem. Én nem bírom ki, ha minden nap ugyanazt kell felvennem... bár januártól otthon úgyis a kitérdelt pamut macinacim lesz a nyerő! :D
Felülre pedig minden eddigi pulcsim jó rám, de azért vettem egy speckó kismama felsőt is! :)

Ma Luca nap van és rájöttem, hogy nekem ez is tetszik: Mérő Luca. Kicsit rövid, de aranyos! :D Este meginterjúvolom Balázst is (ő a párom), hogy mit szól hozzá! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi! Nekem is van még egy kismam nacim, de abban már fázom :(
A Luca nagyon aranyos név! És jól is hangzik szerintem, hogy Mérő Luca :D Valahogy el is tudom képzelni Buksihoz :D
Vendég
 


Alaposan megnéztem, de sehol nem utalnak rá, hogy terhességi korhoz lenne kötve a kiváltás. Mindegy, majd a boltban kiderül, útbaesik, nem gond.

Barbus: én zömmel már csak olyan olyan ruhákat tudok hordani, amit már terhesen vettem! Az előzőek nem is széltében kicsik, hanem egyszerűen túl rövidek, és nekem a pólóim/ujjatlanaim sem hosszabbak! Pech.

Ti is észrevetétek, vagy csak nekem vékonyabb a hasam a köldök fölötti részen? Tegnap pl. Gergő nem akart elaludni, így még játszottunk egy kicsit fekvés után, és ezen a vékony részen olyan jól lehetett érezni a talpa körvonalát! Vagy a kezét. :oops: Szerintem a talpa volt, de nem tudhatom biztosan. Elvileg most fejjel lefelé vannak legtöbbször, nem?
Vendég
 


Panni! Igen, sokat vannak fejjel lefelé - Emma az UH-on is úgy volt, ezért alig láttunk belőle vmit... :D És tegnap ő is kidugta valamelyik kis végtagját - szerintem a lábacskája volt :D
Ti hogy álltok köldökileg? Nekem egyre jobban közelít a kisimuláshoz - kifordulni nem fog tudni. Ja, és nekem nem olyan barna csíkom van lefelé, hanem egy barna kör van a köldököm körül :shock: Anyut megkérdeztem, és mondta, hogy neki is ez a kis kör volt, nem a csík!
Vendég
 


Timo! Ez az egy dolog rémiszt a kismamaságban! A macinaci!!! :shock: :shock: Mondjátok meg, miért hordanak a kismamik macinacit az utcán?!? A férjem szerint biztos azért, mert még nem mennek rájuk a rendes nadrágjaik....hát lehet, de remélem nem fogok én is idáig jutni! Mondjuk ha tornázni mennek, akkor ok. De egyébként?!? Miért?!?
Vendég
 


Igen, én is azt szoktam nézni, hogy sok kismami/anyuka elég slampos :shock: Szerintem ha megvan az igényünk rá, akkor figyelni fogunk erre ezután is! Nem lehet idő kérdése, mert a múltkor bevásárlás közben futottam össze az egyik csajszival a házból, akinek 2 hónapos a pici fia, és a csaj teljesen korrektül fel volt öltözve! Szóval szerintem ez bennünk dől el :wink:
Vendég
 


Barbus! Nekem csík van, de nem túl sötét. Körről még nem is hallottam, de szerintem nincs jelentősége. Végül is az is csík, csak behajlott! :lol:
A köldököm már nekem is lapos, és kifordulni szerintem nekem sem fog, mivel nincs "teste", ami kifordulhatna.
Vendég
 


Pann!
félreértetted! Én csak otthon hordok macinacit, utcára nem venném fel, még szerintem akkor sem, ha tornázni megyek! :oops: Én azt hiszem túl hiú vagyok ehhez! :shock: Úgyhogy kizárólag otthon, de akkor biztosan! :)

Barbi!
Nekem is közelít a kisimuláshoz a köldököm, nem tudom, hogy ki fog-e fordulni! A köldöktől lefelé vezető csík természetes (neve: linea negra), a terhességhez köthető. A szülés után elmúlik. Nem mindenkinek lesz, nekem pl. nincs. Ja, most olvasom, hogy neked kör van a köldököd körül. Erről nem tudok, nekem semmim nincs...

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Bocs, de most el kell mennem, mert nem tudom, mikor kell védenem - elvileg vmikor a jövő héten - úh. irány az egyetem, aztán angol és munka. :(

Majd este megírom, mi lett a kuponnal!
Vendég
 


Timo! Azt értettem, hogy te otthonra tervezed, csak erről jutott eszembe, amit írtam! Bocs!
Vendég
 


Barbi,
Nekem is furcsa, hogy 2 nadrág között válogathatok, ráadásul én nagyon szoknyás vagyok, de sajnos a régiek nem jönnek rám, normális áron meg nem kaptam kismama szoknyát.
A fölsőim nekem is rövidek már sajnos.

Timi,
Nagyon szép név a Luca is, kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá a párod.

Pann,
Kíváncsi vagyok mit mondanak a boltban a kuponnal kapcsolatban, majd írd meg légyszi, mert akkor én is beváltom.
Lehet, hogy a férjednek van igaza a kismamikkal kapcsolatban, sokan úgy gondolják, hogy fölösleges új nacit venniük, úgyis hamar újra lefogynak és akkor jó lesz a régi.

Kép
móni23
 
 


Tegnap este baromi rosszul voltam: nagyon megkívántam a lecsót, csináltam is, jól beettem belőle, aztán úgy égett a gyomrom, hogy alig bírtam magammal... :( Egy kis kamillatea segített, de megfogadtam, hogy többet ilyet nem csinálok! Még most sem az igazi a gyomrom...

Ja, és képzeljétek, azt álmodtam, hogy Buksi hihetetlen műsort rendez a pocakomban, össze-vissza bukfencezik, mocorog. Erre felébredtem rá, hogy tényleg! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Barbi,
Nekem is elsimult már a köldököm, sőt kezd kifordulni. Csíkom még nekem sincs, anyának sem volt szóval lehet, hogy nekem sem lesz.

Kép
móni23
 
 


Timi! Én a múltkor este töltött káposztát kívántam :shock: Szerencsére nem jutottam hozzá :lol:
Egyébként tegnap nekem is nagyon égett a gyomrom :( Rennie nem segített, ittam egy pohár hideg kakaót (a tejet önmagában nem bírom meginni), és az valamennyire helyre tett...
Vendég
 


Sziasztok!

Barbus, igazán gyönyörű a kislányotok. Én is biztosan őt nézném napestig, ha lenne a kicsiről felvételem, de még nincs....:(

Rókica, Deako, nagyon tuti, formás pocótok van. Szépek vagytok!

Timi, a vonalzóm csak akkor jelenik meg, amikor újra beszúrom. Akkor próbálkozzam az aláírással együtt?.... Bocs, de még amatőr felhasználó vagyok...... :wink:

Egyébként én is kaptam egy kezdő csomagot, amikor a védőnőnél először jelentkeztem. Ezt tartalmaz:
- 1db ultra sano baba testápolót, 1 csomagot Libero discovery mintával, 1db mimi melltartóbetét mintát, 1 matricát (Baba az autóban) felirattal, 1 pickwick zöld tea mintás csomagot és két brossúrát (homeopátia és az anyuka.hu).

Talán ebben a csomagban volt még 2 ismertető füzet. Az egyik Dr Komlósi Piroska - Babavárás kettesben, a másik Várandós mamák könyve (2004 tavasz-nyár), legalábbis nekem ezt adták. Utóbbi hátsó borítóján van egy ingyenes ajándékcsomagra jogosító kupon, de csak a várandósságunk utolsó trimeszterében lehet kiváltani. Vagyis én még messzebb vagyok, de annak célszerű utánanézni, aki már betöltötte a 6. hónapot. Ha valakit érdekel, leírhatom mi van a csomagban, de pann biztosan pontosan le tudja írni átvétel után, hogy valójában mi volt a csomagban.

Még valami, ti is küszködtök fejfájással, vagy csak én vagyok ilyen érzékeny? Mióta bejött ez a gány idő, néha majd szétesik a fejem. Főleg hátul fáj...... :cry:

PHPBB kód:
Kép
babzsak27
 
 


Babzsák! Terveztek 4D UH-ot? Egyszer szerintem mindenképpen megéri! Óriási élmény!!! :D Mondjuk elég drága, úgyhogy az apró meglepin kívül, nekünk ez volt a karácsonyi ajándék, de megérte :D
Vonalzó: ha beillesztetted a kódot az aláírás részbe, után ugyanott a profilodban, csak kicsit lejjebb jelöld be, hogy „igen” annál, hogy „Mindig csatolja az aláírásomat” – és akkor automatikusan megjelenik, nem kell minden hozzászólásnál figyelni, hogy csatold :D
Fejfájás nekem is van ma, de úgy általánosságban nem mondanám, hogy jellemző. Szerintem egyébként most normális, hogy érezzük ezt az időjárás változást, főleg ha vki korábban is érzékeny volt a frontokra!
Vendég
 


Bea!
Ha hátul fáj a fejed, az arra utal leginkább, hogy alacsony a vérnyomásod. Igyál meg egy tejeskávét ilyenkor, vagy ha nem szereted, akkor egy fekete teát. Meg amúgy is igyál több folyadékot és mozogj kicsit, ha teheted. Ezek nekem segítenek, nekem is nagyon alacsony a vérnyomim! :(
Ja, és Barbi utasításait követve szúrd be az aláíráshoz a vonalzód kódját és akkor mindig frissíti! :)

Barbi!
Mi is megyünk még 4D-re, de csak januárban... holnap viszont sima uh lesz, azt is nagyon várom már! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi! Elhiszem, hogy várod az UH-ot, olyan csodálatos dolog! És tökre meg is nyugtat mindig, amikor nemcsak érzem, hanem látom is ahogy ficánkol, és mindig mondják, hogy a szívével is minden rendben meg a gymrával, stb :D
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, még most is! Én minden nap vagy egy tejeskávét vagy inkább egy fekete teát megiszom reggel, különben nagyon koki vagyok :D
Vendég
 


Na vegre! A vegere ertem a mai termesnek!

Csajok: teljesen visszajott az eletkedvem! Szeretem Zsebibabat, szeretem Gedeiaput (aki matol hivatalosan is apuci, megcsinaltattuk vegre azt a hulye apasagi izet :)) es imadom, hogy nem kell dolgozni! Jovok-megyek, a mai napom eddig igy zajlott: reggel 8-ra okmanyiroda, hn. 9-kor posta: karacsonyi kepeslap, 1 csekk, tesomnak 1 level. Utana reggeli: fahejas csiga + zoldtea (nyami). Utcan persze, mivel meg semmi sem volt nyitva. Mint a kisebbseg :) kozben pingvinmod eltotyogtam a KIKA-ba, ahol agynemuhuzatot ugyan nem kaptam, mert amik tetszenek 13-19e Ft kozott vannak, 1 szett, nekem meg 2 kellene ugyebar, van egy Gedeiapu is az agyban altalaban... (pont neki lett volna kari aji egyebkent, de megbeszeltuk, hogy majd ha lesz valasztek is, akkor veszunk, most csak ugy kutyafuttaban nem erdemes...) igyhat vettem cepcegesz kalaconfadiceket :) Meg anyunak kari ajit. Innen gyalog haza 2 nagy (de annal konnyebb) szatyorral, utkozben kinai piacon 2 db szopis haloing, amivel nemtom hogy fogok szoptatni, mert szerintem a gombolas nem eleg mely, nekem legalabbis, de majd megoldom valahogy... es vegul haza. Itthon meg nem mukodik a lift!!! Ugyhogy maszhattam fol csomagostul-pocakostul az 5. emeletre! Sportos Kami vagyok am!!! De most egy darabig nem allok fol a szekbol :)

Valaki irta a kismamas-ingyenes tovabbtanulast. Ki kell, hogy abranditsalak benneteket: a regi szep vilagban meg valoban ingyen lehetett masodik diplomat szerezni kismamaknak vagy GYED / GYES alatt. Ma viszont ez csak akkor lehetseges, ha az elso diplomadat koltsegteriteses suliban kaptad (magyarul fizetosben). Aki allami egyetemen tanult (mint a korosztalyomban legtobben, hiszen akkor meg nem nagyon voltak MUTF-ok meg egyebek), az fizetheti a masodik diploma tandijat, ha kismama, ha nem! Utanjartam, gondoltam tanulassal (is) toltom majd gyermekes napjaimat... hat nem fogom most igy elso korben...

Linea negra: Barbi, mintha nekem is lenne valami barnas karikam (is a lenti + fenti csikot kiegeszitendo :))

Na, most pihizek egy kicsit. De itt leszek gepkozelben!!!
kami
 
 


Lányok! Köszi!

Akkor most egy próba, hogy működik-e az automatikus cucc....

Mi jövő héten megyünk csütörtökön 4D UH-ra. Már jó rég bejelentkeztünk, nekünk is ez a karácsonyi ajándék részben. És főleg azért, mert mi még semmit nem tudunk a nemével kapcsolatban.
Úgyhogy többszörös ajándékunk lesz. Ráadásul még egyáltalán nincs UH felvételem, amit néha nézegethetnék vagy mutugathatnék szülőknek, családnak...:)
No de majd jövő héten..... :lol:

Bea

KépKép
babzsak27
 
 


Sikerült!!!!
Asszem lepihenek én is egy kicsit...... Teljesen elálmosodtam...

Bea

KépKép
babzsak27
 
 


Timo! Mi is holnap megyunk UH-ra! Fel 11-re Tibabacsihoz. Ti hanyra mentek?
kami
 
 


Kami! Nagyon ügyi voltál :D
Örülök, hogy visszatért az életkedved!!! :D Azoka fránya hormonok :evil:
Én megyek ebédelni! Nem tudom mi van ma, de már vagy 1 órája majd' kiesik a gyomrom :shock:
Vendég
 


En most a lotas-futas ellenere nem vagyok nagyon ehes. OK, picit barmikor tudnek enni :) De meg varok vele egy kicsit. Kellene folytatni a Zsebi-gobelint, csak attol felek, ha leulok az agyra, elobb-utobb bealszom :)
kami
 
 


Sziasztok!
Húúú,jó sokat írtatok!
Mindenkinek nagyon szépen nő a pocakja,szépek vagytok!!! :P

Barbi!
Nagyon szép Emma baba!!! :P

Kami!
Grulálok Gedeiapunak! :P
Tényleg ügyi vagy,hogy ennyi mindent sikerült elintézni.
Na és jó,hogy már jól érzed magad!!!

Nálam még min dig működnek a hormonok.Délelőtt mézeskalács sütés közben amikor a Danubiuson nyert valaki valamit hát erre én sirvafakadtam.Aztán csak simán egy dalon,pedig nem is szerelmes,lassú nóta volt.De sirtam ma már a Hallmarkon egy filmen is,semmi romantika csak esett az eső és a nő megázott. :roll: :cry: Kicsit unom már,hogy egy bőgő masina lettem!
Hétfőn voltam uh-on,Petikének még mindig meg van a kukija!!! :P
1167 gr és minden paramétere rendben van,szépen növekszik és ficánkol!!!Éljen!!!Éljen!!! :P
Megkérdeztem a szülésfelkészítőt,most voltr vége november végén,de nem tudja mikor indul/indult új,de Lázár Cseke Éva pszichologust kell keresni mint főszervezőt.Na őt nem sikerült még elérnem!
Jaaaaj,nekem is mennem kell vásárolni,de nincs kedvem a tömeghez! :evil:
Vendég
 


Kami!
Na, örülök, hogy minden a régi és újra szereted Zsebit és apát is! :) Mi holnap 2-re megyünk, úgyhogy sajna elkerüljük egymást! :(

Ági!
Én is bőgőmasina vagyok, tegnap este is bődörögtem, pedig semmi extra nem volt a tv-ben, amin igazából elkezdhettem volna! :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sági! De jó, hogy jelentkeztél! :) Örülök, hogy Petivel minden OK!
Sírás: ma reggel, amikor jöttünk dolgozni, Gábor elmesélte a kocsiban, hogy az egyik kolléganője mesélte, hogy a fia amikor megszületett, először csak nagy hévvel pislogott, és csak pár másodperc késéssel sírt fel. Már nem tudom, hogy milyen apropóból jött elő a sztori, én mindenesetre sírva fakadtam :) Egyébként meg kb. minden második dologtól min. könnybe lábad a szemem :shock: Most például rábukkantam a leveleim között az esküvői fényképeinkre, és azon könnyeztem egy sort :D
Vendég
 


Apropó mézeskalács! Kami, Te mondtad a kalács receptet, ugye? Elküldöd nekem? Köszi :D
Vendég
 


hello lányok! olyan fura, hogy ti mind azt mondjátok, hogy nem is nagy a hasam, míg egy csomóan lehidalnak, hogy mekkora pocakom van. Persze én úgy döntöttem, hogy pont jó méretű, és egyáltalán nem bánnám, ha a kislányom nem sovánka, hanem inkább gömbölyű lenne.

Még mindig rosszul állok a karácsonyi ajándékokkal. NIncs kedvem a városban mászkálni, mert még az ötletek sincsenek meg, az idő meg telik. Ráadásul csüt.+szomb. egész nap vidéken dolgozom :cry:
Ma délután is tudnék mászkálni, de ha sikerül lelépnem egy fél órán belül, akkor inkább a szülésfelkészítőre megyek. Tudom nyűgös vagyok, de egy csomó időt elvesz ez az előadás, és pont a du. közepén. De nem ártana, ha hallanék vmt a helyes légzésről...
Na pá :)

Kép
Kép
deako
 
 


Szasz Deako! Az en hasam forma-forma (asszem itt az ideje ujabb fotonak) es engem is mindenki azzal riogat, hogy huuuu, mekkora! A vedonom szerint teljesen normalis - nekem ennyi eleg is!!! te is nyugodj meg, nem az emberek ertenek hozza, hanem te! :)
kami
 
 


Ime egy mai foto. Ebben a felsoben latszik szembol, hogy brutalis lett a cicim, oldalrol meg, hogy ez a brutalis cici is nulla a hasamhoz kepest...

Szembol
Kép


Oldalrol
Kép
kami
 
 


Azta Kami! Nem semmi méretek :shock: :D
Vendég
 


Kami!
Háát, tényleg nem pici a pocid! :) De tuti jó helye van Zsebinek! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Tényleg, hogy van ma Zsebi?
Vendég
 


jo mi? Hat, Zsebikem draga ki is hasznalja, jon-megy benne :) Ma a KIKA elott majd' bepisiltem, mert mar nagyon kellett es Zsebi epp felebredt - gondolta ennek oromere szaltozik egy parat a holyagomon... probaltam bekeredzkedni egy uzletkozpontba pisilni, de nem voltak nyitva az irodak :shock: 10-ig kellett varnom, en voltam a KIKA elso pisiloje ma :)
kami
 
 


Zsebi koszoni, jol van. Hozza a formajat. Vagy hokizik, vagy focizik, de nagyon aktivan :)
kami
 
 


Kami,
Nem semmi, hogy mekkora a pocakod :shock:
Örülök, hogy jobb a kedved végre. Tényleg jó sok mindent sikerült elintézned délelőtt, nekem már nincs erőm ennyimindenhez.
Ezt a gyed/gyes melletti másoddiplomát mikor és hol kérdezted meg? Mert most ebben a félévben még biztosan nem kell fizetni, még akkor sem, ha az előző diploma államilag finaszírozott. Több évfolyamtársam is így jár ide. Szóval lehet hogy most a megszorításokkal hoztak erre is valami új törvényt? Mert akkor én már ezt a félévet sem csinálom meg.

Deako,
Szerintem mindenkinél más, hogy hogyan nő a pocija, szóval emiatt egyáltalán ne aggódj!

Sági,
Örülök, hogy minden rendben Petivel és már tényleg szép nagy!

Babzsák,
Én az időjárásváltozásokat érzem meg jobban mostanában, ilyenkor nekem is nagyon fáj a fejem.

Most jövök a védőnőtől. Minden rendben, Gergő szíve tökéletesen ver, csak az enyém ver egy kicsit gyorsabban. Eddig 6 kg-t híztam, és megdícsért a védőnő, hogy ez nagyon jó.

Kép
móni23
 
 


Szia Moni,
En ezt a 2007-es tanevre neztem. 2007 szeptemberetol. Akkor mar csak igy lehet kezdeni. De ha te teritesmentesen kezdted el, ott mar csak nem valtoztatnak!!!!!!! (Bar a mostani kormanybol mindent kinezek...)
kami
 
 


Kami,
Azt hiszem ennek én is utána nézek. Ebben a félévben még ugye fizetnem kellett és én is csak 2007 szeptemberétől tudnám kérni a tandíjmentességet, de így nem tudom, hogy ez fog-e ram vonatkozni vagy sem. Azt hiszem megkérdezem a tanulmányi osztályt, hátha ők tudnak erről valamit.

Kép
móni23
 
 


Moni: OK. En a pecsi tudomanyegyetemet kerdeztem. Ezt irtak: "Arról, hogy jövőre megmarad-e a GYED, GYES stb. alapú ktg mentesség a költségtérítéses képzsben résztvevők számára, semmilyen információval sem rendelkezünk. Erről döntést az illetékes minisztérium hoz majd. Ezügyben később szíveskedjék érdeklődni. Felhívom figyelmét, hohy amennyiben a bölcsész diplomáját államilag támogatott képzésben szerezte, úgy csakis ktg. alapú képzésre jelentkezhet a diplomát adó képzésekre vonatkozólag" Az emilemben kulon kerdes volt ugyanis ez: "- Van-e TGYÁS-on levo anyukak szamara tandijkedvezmeny, -mentesseg?" Remelem nagyobb sikerrel jarsz!!!
kami
 
 


Kami,
Amit írtak neked, az most is így volt. Tehát jelentkezni ktg. alapú képzésre jelentkezhettem csak, de itt kérhettem ennek a mentességét TGYÁS,GYES vagy GYED mellett. Ezek szerint egyáltalán nem biztos, hogy eltörlik számunkra a tandíjmentességet.

Kép
móni23
 
 


Az kiraly lenne! Kami megis tanul esetleg...
kami
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a nagy vásárlásból.Jó volt sétálni csak éppen kari ajándékot csak a barátnőmnek vettem... :? Holnap újra próbálkozom délelőtt! :roll:
Na,de viszont Petikének annál több dolgot vettem.Egy nagyon édes rugit (ruhát már csak egy pár bodyt kell vennem),na meg betelt a dm-s pontgyűjtöm és most 15% kedvezménnyel vettem ezt-azt:olaj,popsitörlő,cumisüveg,cumi,bimbóvédő,pelenkázó alátét,bimbókrém...és tegnep meg kaptunk a barátnőmtől pelust,azt egyáltalán nem kell venni csak ha kihízza :P Szóval gyarapodik a mi kis kelengyénk is! :P
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?