Na vegre! A vegere ertem a mai termesnek!
Csajok: teljesen visszajott az
eletkedvem! Szeretem Zsebibabat, szeretem Gedeiaput (aki matol hivatalosan is apuci, megcsinaltattuk vegre azt a hulye apasagi izet
) es imadom, hogy nem kell dolgozni! Jovok-megyek, a mai napom eddig igy zajlott: reggel 8-ra okmanyiroda, hn. 9-kor posta: karacsonyi kepeslap, 1 csekk, tesomnak 1 level. Utana reggeli: fahejas csiga + zoldtea (nyami). Utcan persze, mivel meg semmi sem volt nyitva. Mint a kisebbseg
kozben pingvinmod eltotyogtam a KIKA-ba, ahol agynemuhuzatot ugyan nem kaptam, mert amik tetszenek 13-19e Ft kozott vannak, 1 szett, nekem meg 2 kellene ugyebar, van egy Gedeiapu is az agyban altalaban... (pont neki lett volna kari aji egyebkent, de megbeszeltuk, hogy majd ha lesz valasztek is, akkor veszunk, most csak ugy kutyafuttaban nem erdemes...) igyhat vettem cepcegesz kalaconfadiceket
Meg anyunak kari ajit. Innen gyalog haza 2 nagy (de annal konnyebb) szatyorral, utkozben kinai piacon 2 db szopis haloing, amivel nemtom hogy fogok szoptatni, mert szerintem a gombolas nem eleg mely, nekem legalabbis, de majd megoldom valahogy... es vegul haza. Itthon meg nem mukodik a lift!!! Ugyhogy maszhattam fol csomagostul-pocakostul az 5. emeletre! Sportos Kami vagyok am!!! De most egy darabig nem allok fol a szekbol
Valaki irta a
kismamas-ingyenes tovabbtanulast. Ki kell, hogy abranditsalak benneteket: a regi szep vilagban meg valoban ingyen lehetett masodik diplomat szerezni kismamaknak vagy GYED / GYES alatt. Ma viszont ez csak akkor lehetseges, ha az elso diplomadat koltsegteriteses suliban kaptad (magyarul fizetosben). Aki allami egyetemen tanult (mint a korosztalyomban legtobben, hiszen akkor meg nem nagyon voltak MUTF-ok meg egyebek), az fizetheti a masodik diploma tandijat, ha kismama, ha nem! Utanjartam, gondoltam tanulassal (is) toltom majd gyermekes napjaimat... hat nem fogom most igy elso korben...
Linea negra: Barbi, mintha nekem is lenne valami barnas karikam (is a lenti + fenti csikot kiegeszitendo
)
Na, most pihizek egy kicsit. De itt leszek gepkozelben!!!