Sziasztok!
Lara: Azt mondta az edzõm, hogy ne változtassak az étkezési szokásaimon, mert a szerevezetemet nagyon leterheli a kemény torna, és ha nem viszek be ugyanannyi zsíradékot,szénhidrátot,fehérjét...stb, mint azelõtt, akkor a szervezetem stresszként fog reagálni.... Hogy ez mit jelent nem tudom, nem vagyok orvos és edzõ sem. Õ ezt tanácsolta és én úgy csinálom, ahogy mondta! Viszont nem eszem zsírosat.Eddig se ettem! Vagyis csak nagyritkán! Sok tejterméket, zöldséget, gyümit eszem -eszünk Bogival
- Na meg baromfi. Csinálok húsmentes napokat is. De nem kínzom magam, ha éhes vagyok eszek! Kivéve este 6 után!Akkor már semmit, de nem is kívánom.
Az a bajom, hogy nagyon kemény az edzés, és mostantól a heti 3-at 4-re emeltük. És egy egy alkalommal van, hogy 2 órát is tornázom (folyamatosan). Én úgy érzem kicsit túlhajt és már néha remegek a fáradtságtól, de láttam a Norbi feleségének egy kaziját, õ meg mint egy sakál ordított szerencsétlen tornázókra, hogy csinááááááld, megbírod csinálni...stb Pedig minden lényege a fokozatosság nem? Na mindegy õ az edzõ, papirja van róla, elvileg érte hozzá....
A torna abból áll, hogy 20 perc biciklizés, aztán bemelegítés, majd mindig más más izomcsoportot tornáztatunk meg. Egyik nap fenék, másik nap has, harmadik nap hát, negyedik nap vádli,karizmok,mell....stb És gépeken súlyokkal csináljuk. Az elején olyan izomlázam volt, hogy alig bírtam másnap kiteregetnti mert úgy fájt a karom, meg a wcre se bírtam leülni a fájdalmaim miatt, a combomban, fenekemben
Nagyon rossz volt, és kb mostanra nincs izomlázam eddig mindig volt! Ma is megkínzott! Alig bírtam hazahúzni a belem, beálltam a tus alá és remegtem teljes testemben. Iszonyatos, ez normális szerintetek? Vagy így kell lennie?
Egyébként a régi nacijaimba már kezdek beleférni, és ez egy kis sikerélmény....
De a hasam az még mindig katasztrófa! Kinézetre is a csíkok miatt- még csak nem is halványodnak
-, meg méretileg is. Egy ideig jártam szoliba, de nagyon viszket tõle a bõröm akármivel kenem, úgyhogy úgy döntöttem, nem leszek csokibarna
Lara Te milyen tornát csinálsz? Hetente hányszor? Olyankor ki vigyáz Hangára?Hova jársz?
Más: Tegnap voltunk Bogival a csokis barátoméknál. Megkérdeztem a feleségét ki mondta neki, hogy csokit kell adni a gyereknek. Azt mondta, hogy az orvos. És mit gondoltok miért? Mert a baba nem szopik (egyáltalán nem is szopott, mert szülés után fertõzést kapott a csaj, antibiotikumot kellett szednie és az intenzíven volt 2 hétig és elapadt a teje, meg különben sem akart szoptatni) és mivel tehéntejet kap, abban nem elég a cukor ,ezért pótolni kell, nem beszélve a sok E vitaminról ami a csokiba van! Szóval ezért ad csokit a babának. Minden nap 1 kockát! Jó, ugyi?
Ágci: Remélem Cumi jobban van és nincsen komoly baja! Mikorra várható eredmény??? Azért biztosan nem egyszerû a pisigyûjtés a fiúknál sem, de majd ha a következõ babád kislány lesz, akkor kíváncsi leszek mit fogsz mondani...
Hol van a baba-mama torna? Úgy értem helyileg? És mit csináltok? Mennyibe kerül?Milyen gyakran van?
Gabómamó: Ez jó hír, hogy okés a cukid! Akkor nem kell drasztikus diéta, csak olyan kis finom ugyi? Mi már egy ideje eszünk tejterméket, Bogi imádja pl a natúr joghurtot, minden nap kap! A reszelt sajtot is szereti. A védõnénink mondta, hogy nyugodtan adhatok neki tejterméket! Sovány sajt,túró,joghurt! A joghurtva néha szoktam keverni egy kis gyümit, de "üresen" is nagyon szereti!!! Ja, de Te eddig azért nem adtál, mert Te allergiás vagy a tejtermékekre, ugye? És mivel az allergiára való hajlam örökletes, ezért félõ volt, hogy esetleg Jazó is az lesz????? Ez így más! De nálunk senki sem allergiás kajára! Kopp-kop-kopp
Tegnap adtam elõször Boginak babapiskótát! Imádja!
Naná, mert finom! Szerintetek mi a fene az a tojáslé? Az van benne, csak nem tudom mi az
Kenyeret még nem adtam neki, nem mertem eddig, de kaptunk babapiskótát és hát gondoltam megpróbálom! Elõször kicsit bizalmatlan voltam a tojáslé miatt, de rábeszéltek, hogy az nem tojás!
Fõleg nem fehérje! Fõtt tojás sárgáját már evett. Azzal sûrítettem be a spenótot már párszor. Attól nem lett baja, úgyhogy nyugodt vagyok, de a fehérjét nem merem megkockáztatni! Ugye nincs fehérje a tojáslébe???? Most bújik elõ a másik felsõ fogacskája
és ez a babapiskóta kimondottan jót tesz az ínyének, mert jó kemény és vakargatja vele..
Bocsi, hogy már megint hosszú lettem!Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! Sziasztok!
Enikõ