Sziasztok,
Kolena es Krista is jol eltunt
Nem tudom kinel a tabal most ,de felrakhatna hogy lassuk a befutokat.
Niki
Igen nekem a heti 15dkg van kijelolve.Remele mkb meg is lesz,de ha kozeliti az is eleg
A mellszivom mar elkelt,de szerintem eleg eros,erosebb mint a kezi az tuti.
Szerintem az alvas gyerekfuggo.Nekem Alex exrta jo alvo volt,mondta is vedono hogy tegyem ossze ket kezem.
Eddig Leon is hasonlo,delelott alszik ugy 2-ig,persze eszik kozben,aztan delutan van fent,persze mert itthon Alextol mar megy az elet olyankor
Este elalszik ugy 11-kor es ejjel egyszer kel fel enni de magatol viszaalszik reggelig.En ezzel elegedett vagyok.
Maig vallomhogyegy nyugodt,problemamentes,konnyu terhesseg szulobarat babat hoz.Alex delutan is sokat aludt,de ugye neki nem volt hangzavar teso reszerol.
Nekem volt egy par ideges napom a munkaban most...
Nalunk meg nincs cumi,nem is lesz amig nem latom hogys
Andy
En azt mondom azert jo ha van otthon merleg,nem kell minden szopinal csak neha merni,meg par naponkent hogy hizik-e.Ezert en nem megyek a tanacsadasra.
Szilvi
Igen lehet az elektromos erossegget is szabalyozni.
Koszi jol vannak,remele mAlex iden sem elsz beteges telen,ahogy eddig sosem,mert nem lenne jo most a teso miatt sem.
Penteken ovi szunet lesz ,elso kozos napunk 3-ban,na az jo lesz.Delutanonkent jol elvagyunk amig apa hazajon,Szopi kozben olvasok neki,tarsas vagy kartya jatszik be.Ugyhogy meg jo hogy unverzalisnak szuletnek az anyak.
En bodyt adok a halozsak ala,bar az nem ujjatlan.Ha nagyon nagy meg a babanak akkor serintem egy vekony rugi ala kelleni fog.
Flexi
En meg azt mondanam hogy ebresztesnel jo ha bodyra vetkoztestd,ha jo meleg van otthon es ugy szopik akkor tuti nem alszik bele.Ha megis akkor sem mindig jo a csipkedes,maceralas ,mert egy ido utan azonositja a szopival.nek maz jott be a mit a vedono mondott:Elhuzod a cicidet esahogy rajonhogy kivenned akkor rakap es ujra szopizik.
Nagyon egyutt erzek veled en a nagyobbnal ugyanigy voltam,erre semmi vigasztalas nem jon be csak ha hizni kezd a baba.Megnyugodni is nehez,hiaba tanacsolja mindenki,en is tudom...
Snoopy
Nekem Alexnal reflezem sem volt,olyan fura volt hogy most meg erzem,tenlyeg igazd van talan azert sem volteredmelnyes akkor a szopi.
Winnie
Gratulalok ez mar lathato hatarido.Remelem a hetvegen nagy reszt kesz lesztek es levezed meg par hetig apaval a lakast.
Nika
Jaj ezek nagyon rossz hirek.Csak drukkolni tudok hogy valami elfogadhato hireket kapj.
Tunde
Viki ezek szerint meg nem szult?Szegeny,remelem lesz hamarosan golyahir.
Remelem csak ez az enyhe ido viccel meg teged es jobban leszel,mert meg van par heted.
Beus
Nekem kezdettol lent volt a pocakonm,megsem jott hamarabb Leon,Alex viszont ket hettel,de ott is lent volt vegig.
Kata