hahó, sziasztok,
csak egy gyorsjelentés, mert elég fáradt vagyok.
Gabi, boldogságos nevednapot! Mit kaptál?
Kormi, neked akartam még, hogy nagyon édesek a fiúk! Mit csináltok 19-én déltől? Ha már van egy kacajhalmaz klubunk, ahová be vagytok fizetve, nem lenne kedvetek csatlakozni egy évadzáró kis bulira a játszóházunkban? Mellesleg Gergő (Tücsi féle) valamint MArci és ha meggyógyulnak, akkor Dani (Sasha) szülinapi bulija is akkor és ott lesz. Na, nem vonz??? (lesz túrótorta, meg rendes torták, meg pogi is - jót tesz a fogyókúrának!
)
Ilba, ami most Marcinál kajában nagyon ász: általam sütött sütőtök (félbevágva 35-40 perc 200 fokon), amihez jó sok petrezsejemmel együtt kicsit sós vízben megfőzött egy szál répe + csirke v. pulykamell. A levéből meghagyok egy picit, a többit kiöntöm. az egészet össze, és botmixerrel kutyulva. Kétpofára zabálja Marci ezt a kaját. (Pedig az üveges sütőtökös kajákat nem eszi meg.)
Mancs, majd írd meg holnap mi volt. Drukk megy. Nem lesz ott semmi gáz!
(csak halkan jegyzem meg a férjuram is mesterember, és kitakarít maga után, és nem csinált még soha kárt, és nagyon szépen dolgozik. Tudom, tudom, a kivétel erősíti a szabályt... )
Cool, besz.rok, mennyire cuki Noki! naaaagyon komoly!!!!!!! Agyon lehetne puszizni....kicsit gyakorolhatnád a fényképezést, hátha több képet sikerülne kitenni is.
Timi, tök jó hogy végre ti is jöttök majd 19-én! Hurrá!! Fanni nem akar? vagy akkor még suli van?
Natasa,
ne is hagyd magad. Ha valaki köcsög, akkor az köcsög. Én sem hagynám az fix. Mondjuk, én lehet már rég elzavartam volna őket terhesség ide vagy oda...
Vuka,
hajrá! Örülj, hogy ilyen jó erős akaratú leányod van. Nem lesz olyan sok baja az életben. Főleg ha így - mint pl most is - egy kcsit kordában tudod tartani eme tulajdonságát. Szerintem, ez tényleg jó, és ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert ha olyat teszel ami egy-két héten belül Petrának és szüleinek is tuti nyerő eredményt szül, akkor igazán megéri ez az egy-két hét. (mellesleg én pl. már hagytam Marcit hisztizni a földön fekve, és rúgkapálva, krokodilkönnyekkel, visítással. Tartott 2 percig, utána felkelt, és jött hozzám, és belebújt a nadrágomba.
)
Mi amúgy jól vagyunk, Marci olyan eleven, hogy már szinte állandóan talál valamit amit nem kéne. És büszkén hozza mindig nekem mutizni, hogy azután a szájából bányásszam ki a hagyma héjját vagy valami papírfecnit, vagy szöszmöszt. Kriminális. Elmehetne ÁNTSZ-es ellenőrnek, annyira megtalál minden sz.rt a földön.
Pedig esküszüm hetente takarítok én is, és kétnaponta felsöprök, felmosok.... Szerintem mikroszkóp van a szemébe beépítve. Ha nagyon csend van, és valahol máshol vagyok mint ő, akkor fél perc múlva már nagyon gyanús a csend. És ha ki akarom venni a dolgokat a szájából, akkor nagyon erősen tud harapni. Már kapott egyszer kétszer kicsike kézlegyintést, mert majdnem leharapta valamelyik újjamat.
(és akkor bizony az én lelkiismeretem is dolgozik.)
Na jó, mentem aludni én is, Ilbán felbuzdulva pucérkodtunk mi is a múlt héten a fotoapparátnak
:
Jó éjt!