Új privát üzeneted érkezett!

hahó, sziasztok,
csak egy gyorsjelentés, mert elég fáradt vagyok.

Gabi, boldogságos nevednapot! Mit kaptál?

Kormi, neked akartam még, hogy nagyon édesek a fiúk! Mit csináltok 19-én déltől? Ha már van egy kacajhalmaz klubunk, ahová be vagytok fizetve, nem lenne kedvetek csatlakozni egy évadzáró kis bulira a játszóházunkban? Mellesleg Gergő (Tücsi féle) valamint MArci és ha meggyógyulnak, akkor Dani (Sasha) szülinapi bulija is akkor és ott lesz. Na, nem vonz??? (lesz túrótorta, meg rendes torták, meg pogi is - jót tesz a fogyókúrának! :lol: )

Ilba, ami most Marcinál kajában nagyon ász: általam sütött sütőtök (félbevágva 35-40 perc 200 fokon), amihez jó sok petrezsejemmel együtt kicsit sós vízben megfőzött egy szál répe + csirke v. pulykamell. A levéből meghagyok egy picit, a többit kiöntöm. az egészet össze, és botmixerrel kutyulva. Kétpofára zabálja Marci ezt a kaját. (Pedig az üveges sütőtökös kajákat nem eszi meg.)

Mancs, majd írd meg holnap mi volt. Drukk megy. Nem lesz ott semmi gáz! (csak halkan jegyzem meg a férjuram is mesterember, és kitakarít maga után, és nem csinált még soha kárt, és nagyon szépen dolgozik. Tudom, tudom, a kivétel erősíti a szabályt... :wink: )

Cool, besz.rok, mennyire cuki Noki! naaaagyon komoly!!!!!!! Agyon lehetne puszizni....kicsit gyakorolhatnád a fényképezést, hátha több képet sikerülne kitenni is. :wink:

Timi, tök jó hogy végre ti is jöttök majd 19-én! Hurrá!! Fanni nem akar? vagy akkor még suli van?

Natasa,
ne is hagyd magad. Ha valaki köcsög, akkor az köcsög. Én sem hagynám az fix. Mondjuk, én lehet már rég elzavartam volna őket terhesség ide vagy oda...

Vuka,
hajrá! Örülj, hogy ilyen jó erős akaratú leányod van. Nem lesz olyan sok baja az életben. Főleg ha így - mint pl most is - egy kcsit kordában tudod tartani eme tulajdonságát. Szerintem, ez tényleg jó, és ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert ha olyat teszel ami egy-két héten belül Petrának és szüleinek is tuti nyerő eredményt szül, akkor igazán megéri ez az egy-két hét. (mellesleg én pl. már hagytam Marcit hisztizni a földön fekve, és rúgkapálva, krokodilkönnyekkel, visítással. Tartott 2 percig, utána felkelt, és jött hozzám, és belebújt a nadrágomba. :wink: )

Mi amúgy jól vagyunk, Marci olyan eleven, hogy már szinte állandóan talál valamit amit nem kéne. És büszkén hozza mindig nekem mutizni, hogy azután a szájából bányásszam ki a hagyma héjját vagy valami papírfecnit, vagy szöszmöszt. Kriminális. Elmehetne ÁNTSZ-es ellenőrnek, annyira megtalál minden sz.rt a földön. :evil: Pedig esküszüm hetente takarítok én is, és kétnaponta felsöprök, felmosok.... Szerintem mikroszkóp van a szemébe beépítve. Ha nagyon csend van, és valahol máshol vagyok mint ő, akkor fél perc múlva már nagyon gyanús a csend. És ha ki akarom venni a dolgokat a szájából, akkor nagyon erősen tud harapni. Már kapott egyszer kétszer kicsike kézlegyintést, mert majdnem leharapta valamelyik újjamat. :oops: :evil: (és akkor bizony az én lelkiismeretem is dolgozik.)

Na jó, mentem aludni én is, Ilbán felbuzdulva pucérkodtunk mi is a múlt héten a fotoapparátnak :wink: :
Kép

Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Bubek,
jaj, ne is fájdítsd a szívem. Nagyon szivesen elmennék a szülinapi bulira, csak nagyon sok minden szól ellene. Elsőre mindjárt az, hogy mindkét gyerek beteg már több, mint egy hete, s nagyon nem látni a végét. Pl. Levente ma reggelre elkezdett piszok ronda hurutos hangon köhögni. A papírom szerint ma betegrendelés este 6-tól 8-ig. Fogalmam sincs, hogy tudok ilyen időpontban eljutni rá, lehet, hogyu holnapig várnunk kell.
Ráadásul kedden jön fel anyám unokázni meg kabátot venni neki, no meg megadni az egyetlen esélyt nekem, hogy egyedül eljussak a városba. Plusz ugye én a két gyerekkel nem vállalom a városon átivelő tömegközlekedést, pláne nem ebben a megkergült, bedugult városban.
Egyszóval még gondolkodom, hogy esetleg hogy oldhatnám meg, de ha csak egypicit is betegek maradnak a fiúk, akkor szó se lehet róla.

Nekem is van törpe ÁNTSZ-es ellenőröm Levente személyében!

Nem tudom, mennyit hagynak még írni, így gyorsan felrakom az igért képeket. (az újkoriak saját kezűleg tükörben készített képek, nekem is eszembe jutott, Coolasa...)

Régi szemüveg, még viszonylag normális régi hajjal:
Kép

Új szemüveg, régi haj, némi coolasai homállyal:
Kép

Új szemüveg, régi haj, új kalap, hétfőn túrtam:
Kép

Megújult fejjel:
Kép

A szemüveg, a la natur:
Kép

Gyorsan elküldöm, mielött valaki megakadályoz benne, vagy meggondolom magam...

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


óóóó Kormi, nagy eltalált az új forma (hajra, szemüvegre egyaránt vonatkozik...)!!

(Megyünk énekórára, később visszanézek.)
/Astala vista baby, I'll be back.. na, honnan idéztem? Nem, Bubek, nem a Jedi visszatérből../

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Terminátorka,
jó dalolást!!! :lol:

Kormi,
szuper jól nézel ki!!!!!
Nagyon jó a hajad is és a szemüveg is!

Még jövök majd ...

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, gondolhattam volna, te már Incsu Csunnát is tudtad... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Hellosztok,

este elaludtam :oops:

Ilba,

engem mindig hagy Zsófi fürödni.
Beviszem magammal a fürdőszobába :lol:
Egész végig ott van a kádnál és mindent beledobál :lol: :lol:
sampon, fogkefe, játékai...
ja és hozza a fogkrémet+fogkefét és megmossa a fogamat :lol: :lol:

Kormi,
behalok a sorozatodon :lol: :lol:
Nagyon szupi az új szemüveg,régi haj, új kalap, régi Kormi :lol:

kéne menni törrpi klubba,de olyan kupi van meg Zsófi is se az igazi. Szerintem nem aludta ki magát.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Mégsem látogatunk ma énekórát, technikai okokból, de megígértem Nokinak, hogy hasonló időtartamban fogok vele dalolászni (azt hitte, megúszhatja...hihi)

Kép Kép
coolasa
 
 


Volt egy csomó téma, amihez hozzá akartam tegnap szólni, de mára már elfelejtettem, mit is.

Amire emlékszem:
Noki képek nagyon szuperek, én is szeretnék több ilyet látni!

Aszalt gyümölcsök: ami aszalt, az cukormentes, amire azt mondják, hogy kandirozott, az a cukrozott. Én a Lehel téri piacon szoktam venni kimérve, nagyon guszta, ahogy halmokban állnak az aszalt gyümölcsök és mindenféle magvak, s jóval olcsóbbra jön ki, mint a bolti előrecsomagoltak, s sokkal finomabbak is. Tegnap nagyon nem volt nálam pénz, amikor a piacon jártam, így csak óriás mazsolát és kandírozott narancshéjat vettem ott sütibe, csakhát annyira finom volt a narancshéj, hogy már útközben nekiálltam megzabálni, aztán a metron ütköztem ama problémába, hogy piszkosul ragadok, s nincs nálam törlőkendő.

A tegnapi napom:
reggel fél 9-kor indultam, 9-re mentem fodrászhoz Újbudára, 11-re kész is lettem. Utána bementem a mellette levő optikába, ugyanis az alig egy hónapos szemüvegemnek letörött az orrtámasza. Aztán megkezdtem tortúrámat a városban, melynek célja Benedeknek overáll meg egy autósülés beszerzése volt. Tanulságos. Kezdtem egy bababizományival a budai Skála mellett, overáll használható nuku, használt ülés új áron. Átvágtam a piacon, vettem szőlőt Benedeknek, amit ő később le se ..., be a Skálába. Hogy ott mekkora gyerekosztályt rendeztek be, egy csomó olyan bébijátékmárka volt, amit még nem is láttam. Csak az árak nem túl jók. Overáll volt színban, árban, minőségebn megfelelő, csak méretben nem. Felpattantam egy combinóra (megállapítottam, hogyha 4-6-os vonalán csinálnánk valami programot, akkor ezzel akár egyedül is tudnék két gyerekkel tömegközlekedni) át a Westendbe, C&A, overáll van méretben, árban, minőségben elfogadható, csak színben nem. Innen Mária nagyker, overáll horror áron, ülés se nagyon. Pannónia utca, Miamano bababolt, tavaly itt vettem Benedeknek o-t, van méretben, árban nagyon jó, csak minőség-szín pocsék. Átgyalogoltam a Lehel térre a babadiszkontba, csak bébio.-t tartanak, ellenben 18 eFt-ért volt egész jó, 36 kg-ig használható ülés. Be a piacra, aszalt gyümölcsöt 3 helyen is árulnak, kettőnél tömött sorok, egyet végigálltam, majd kifele levontam a tanulságot, hogy a metroszinti kispiacon abszolút nincs sor, kínálat ugyanaz.
Fenn gyerekruhaárusnál o. méret, minőség, szín jó, csak tudom, hogy ugyanezt az o-t egy babadiszkontban a szezon elején 2 eft-tal olcsóbban láttam, el is határoztam, hogy voisszamegyek oda. Metrora pattantam, közben a narancsragacstól próbáltam megszabadulni, át a Pöttyös utcához, rohanás a babadiszkontba, oda is értem 3 óra 1 percre, a bolt 3-kor zárt.... Innen hazakutyagoltam. Mindeközben próbáltam a páromnak is ajándékot találni, sajna meg nem írhatom ide, mit kerestem, mert olvasni szokott itt...
Megyek ma vissza a Pöttyös utcához.

Na, csak sikerült vagy 1 óra alatt megírnom ezt!

Kormi
UI: úgy néz ki az éjjel találtam a neten használt ülést 3500 Ft-ért

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Jaj lányok, köszi szépen, ez olyan jólesik!!!

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ja, Kormi, így könnyű, ha valakinek a szervezete alvás nélkül is vígan elvegetál... Nekünk többieknek vannak ilyen luxusigényeink ugyanis...

Kép Kép
coolasa
 
 


Megjöttünk, a lelkem megnyugodva. Petikének kutya baja. A dokinéni csak nézett, hogy miért is vagyunk mi ott, ha semmi baja, csak a leletek lettek picit furák. Azt mondta, hogy ha akarom vesz le vért, és újra megnézik. Mondtam, hogy nem akarom. Erre ő helyeselt :wink: Az ő szavaival élve: gyönyörű és egészséges :D

Bubek,
az urad akkor tényleg a ritka kivételek egyike :wink: Nagyon édes a pucerka Marci!

Kormi,
fúúúú, oltári lett a hajad, nagyon jól nézel ki!!!! Szupin van levágva. A szemüvegedről meg már nem is beszélve. Én is szemüveges vagyok :wink: Nagyon trendi okuláré!!! Elfogadnám én is :wink:

Vuka,
ne legyen lelkiismeret furdalásod, be kell törni a kiscsikót :wink: :lol:

Éjjel vagy 6x fent volt, ráadásul 6-kor keltem, úgyhogy kivagyok :shock: :evil: 8)

Kép
mancs
 
 


Hihi, Mancs, aranyos, ahogy Vukát a partvonalról kiscsikóbetörésre bíztatod, míg a következő sorban kifejted, hogy téged a te különbejáratú kiscsikód 6x keltett az éjjel...hihi..... Örülök, hgoy Petikéről sikerült az orvostudománynak is megállapítani azt, ami már a fényképekről is lerí, vagyis hogy makkegészséges!

Kép Kép
coolasa
 
 


Kormi,

nagyon csinike lettél! :lol: És tényleg jól látszik, mennyit fogytál. Milyen jól áll neked az ilyn stílusú kalap! Egyszóval, (na jó hárommal) Jól nézel ki! :wink:
Ha nem vagytok betegek, akkor nagyon szívesen látnánk ám új frizkóval, szemüveggel, gyerkőkkel. :wink:

Én éjjel fürdök, amikor Marci már alszik. Nem is tudom mi lenne, ha akkor fürdenék, ha ébren van. Szerintem az, mint Sajtiéknál...

Mi sem mentünk játszóházba, mert MArcinak 37,2 volt a hőemelkedése. És tüsszentett 4-et reggel. NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM LESZ BETEG!!!

Jedi drága...bizony, hogy nem csak Ilba tudta volna ám a megoldást! :wink: (kívülbelül fújom a csillagok háborújának az összes részét (imádom), szóval ezt még én is tudtam volna, hogy nem abból van.)

NOKIT AKARUNK! NOKIT AKARUNK!
HA NEM ADNAK NOKIT, MEGESSZÜK A CSOKIT! (ezt most költöttem, nagyon sokatmondó ám, köhöm...)
(Feltételezem rájöttél, hogy fényképekre céloztam...)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mancs, kiráááály! Mondtam én...Dr. Bubek.... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


sziasztok... egy rövid bekukk és helyzetjelentés... ma sem jön a vízszerelő rokon... :( már három hete ígérgeti egyszer sem hív fel mindig mi keressük,... ha ma a férjem nem kérdez rá ide se szól, hogy nem jön? :(
Elég kellemetlen... pedig úgy örültünk, hogy valaki végre segít a családban... meglehetősen magunkra vagyunk hagyva... és azért mindent nemtudunk kettesben összebarkácsolni...
Apum holnap fekszik be a kórházba... :(

kormi
Jó a hajas sorozat
nekem sem ártana már valamit kezdeni a szénakazallal amit a fejem tetején hordok... :(
A várostjárós beszámoló se rossz! :) :lol:


Mi szeretünk együtt fürdeni... tökös nagyon élvezi, hogy következmény nélkül vadulhat mert mindig puhára esik :lol:
Legutóbb hármasban fürödtünk :oops:


Mancs
Örülök, hogy nincs semmi baja a manódnak


Áron már nagyon mozgékony...ül de legfőképpen állni szeret még szopi közben is, általában cicivel a szájában elindul vagy egyszerűen hasrafekszik kapaszkodva körbejárja a lakást és mindent lerámol... utóbbit már nem cicivel a szájában teszi :oops:


No megyek mert a férjem most közölte, hogy mennyi a havi minimális kiadásunk... és éppen rosszul vagyok... :( kár volt szétverni a lakást... ki kellett volna adni mert félő, hogy nemtudunk megélni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


sziasztok... egy rövid bekukk és helyzetjelentés... ma sem jön a vízszerelő rokon... :( már három hete ígérgeti egyszer sem hív fel mindig mi keressük,... ha ma a férjem nem kérdez rá ide se szól, hogy nem jön? :(
Elég kellemetlen... pedig úgy örültünk, hogy valaki végre segít a családban... meglehetősen magunkra vagyunk hagyva... és azért mindent nemtudunk kettesben összebarkácsolni...
Apum holnap fekszik be a kórházba... :(

kormi
Jó a hajas sorozat
nekem sem ártana már valamit kezdeni a szénakazallal amit a fejem tetején hordok... :(
A várostjárós beszámoló se rossz! :) :lol:


Mi szeretünk együtt fürdeni... tökös nagyon élvezi, hogy következmény nélkül vadulhat mert mindig puhára esik :lol:
Legutóbb hármasban fürödtünk :oops:


Mancs
Örülök, hogy nincs semmi baja a manódnak


Áron már nagyon mozgékony...ül de legfőképpen állni szeret még szopi közben is, általában cicivel a szájában elindul vagy egyszerűen hasrafekszik kapaszkodva körbejárja a lakást és mindent lerámol... utóbbit már nem cicivel a szájában teszi :oops:


No megyek mert a férjem most közölte, hogy mennyi a havi minimális kiadásunk... és éppen rosszul vagyok... :( kár volt szétverni a lakást... ki kellett volna adni mert félő, hogy nemtudunk megélni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Bubek, hívásod parancs. (már elre tudom, hogy mindenki a 3. számú képre fog voksolni, mert a tisztelt babanetes anyukák a rosszaságcsibészes fotókat látszanak kultiválni...) :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Időjárásjelentés:hát ma sincs melegebb! :D Pedig ma később mentünk le,mint tegnap,mert jöttek szerelni a vizóránkat.Ugyanis nemrég találtam egy papirost a fiók mélyén,hogy dec.31.ig új vizórát kell felszereltetnünk,különben jaj nekünk.Igy azt hiszem ez a mi karácsonyi ajándékunk :D

Mancs:

Örülök,hogy minden rendben Petikével!Remélem te is megnyugodtál most már.

Bubek:

Fanni is nagyon jönne velünk jövőhéten,de még suli van,igy kimarad a jóból.
Jól néz ki a pucér fiad!Éppen tapsikolt,igaz?

Ilba:

Fürdés nálunk éppen igy nézett ki,mint most nálatok.Gyerek sir-ri,nem maradt senkivel.Ha meg nyitva volt az ajtó,akkor hasonlóan Sajtiékhoz mindent bedobált nekem.Na ezt meguntam,igy ha megyek fürdeni ajtó becsuk .Kintről eleinte kiabált,most már kopog,én meg mindig reagálok rá,hogy hallja a hangom.Különben ilyenkor rábizom a családtagokra.Úgy érzem ennyi nyugi nekem is jár.Ehhez hozzá teszem,hogy igyekszem akkor fürdeni amig Szilvi nem fekszik,mert különben nem lehet tőle elszabadulni.

Tegnap Szilvi sütőtök főzit evett,nyers paradicsommal.Jó párositás mi?Egyébként a kaliforniai paprikát is nagyon szereti rágcsálni,de a héjjával még nem tud megbirkózni.

Kormi:

Tényleg jól nézel ki a képeken.Jó a szemüveg és a hajad is!Párodnak,hogy tetszett?

Kép

Kép
novum
 
 


Cool:

Nagyon szupi képek!Nekem azok tetszenek,ahol látszanak a combikák is! :D

És valószinű azért szeretjük a csibészes képeket Nokiról,mert végre látjuk,hogy azért szeret ő huncutkodni is ,és már nem olyan jó gyerek! :D Igaz???

Kép

Kép
novum
 
 


Az újracsomagolt termékek négyszázas listája!

http://index.hu/gazdasag/magyar/nelist0 ... in&rnd=393

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Timi, dede, nokedli még mindig aggasztóan jó...... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Kormi,
csatlakozom a lányokhoz, nagyon jól nézel ki! Csak mostmár élőben is meg szeretnélek dícsérni. :wink:

Cool,
nekem csakazértis az utolsó kép tetszik a legjobban, meg a combikásak.

Mamac,
ez a nem jövő szaki ráadásul rokon? No comment...
De jó fej lehet Áron! Róla is megnéznék egy rámolós (vagy bármilyen) videót.

Mancsi,
ne küldj el a búsba, de még mindig jobb, hogy feleslegesen, mint későn. De ezt úgyis tudod Te is. :wink:

Kaptunk Zoli keresztmamájától gyönyörű mézeskalácsokat, hogy majd tegyük fel a fára. Hááááát... Valószínű, hogy nem fogják megérni a karit, már most nekiestem. Húúúúú, de finom!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ennek a kisfiúnak is 19-én lesz az első szülinapja:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=162875
Szorítsatok Neki!

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Helósztok,

Noki mindegyik képen nagyon aranyos. :)

Kormi, juhhhé, átváltozás, jól sikerült. Én is a Lehelen vásárolok. Van egy kedvenc aszalt gyümisem, kedves fiú a kiszolgáló. :wink:

Ilba, ez a lista nagyon durva, főleg, hogy egy csomó bio termék van benne :shock: Átnéztem, de mi ezekből szerencsére nem eszünk, azért marhára fel vagyok háborodva, és különben is, gusztustalan. Menjenek a fenébe. :shock:

Mancs, tudtam én, hiszen Petike makk egészséges. :D

Timi, vízóra :? Szeretem ezeket nem a kötelező, de ajánlott cseréket.

Mi most jöttünk vissza a sétából, zimankó van nagyon kint.

Pááá
Vendég
 


Amikor hülyét csinálunk a gyerekből... :)

Kép Kép
Vendég
 


19-ével kapcsolatban tovább romlottak az esélyeim, mert a párom beleolvasott a topikba, s közölte, hogy ő nagyon szívesen fuvarozna minket, csak nem aznap, mert akkor lesz a munkahelyén a karácsonyi buli, s neki kocsival fel kell mennie.

Fürdés: nálunk két verzió szokott lenni, egyik hogy valamikor éjfél körül teleengedem a sarokkádat forró vizzel, rengeteg habbal, s amint elnyújtózom benne, a kicsi felsír....
a másik, hogy napközben megyek zuhanyozni, míg a párom elvileg vigyáz a gyerekekre, ebből többnyire az lesz, hogy kuporgok a kád sarkában, a kádra könyökölve ott kukkol két kiskoró pasi, a nagyobbik ráadásul mutogat és megjegyzéseket tesz rám. :)

Tényleg jók a Nokicombik!

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


[quote="kormi"] írta:kormia nagyobbik ráadásul mutogat és megjegyzéseket tesz rám. :) Kormi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kormi, meg a te szituáció jellemzéseid is jók, úgyhogy ne titkolózz a jövőben sem, mivel már van netetek (....figyelünk...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Na helló!

Vuka,
Hová mentek?

Bubek,
Cuki kicsi Svarcid! :)

Kormi,
Hát Te nem semmi csaj vagy hallod-e! Még az olvasásban is kifáradtam.
Honnan meríted ezt az energiát? Mert alvásból nem, ha éjjel még netezel … :roll:

Mancs,
Huhh, látod mondtuk mi, hogy Petykó nem épp úgy néz ki, mintha mindenféle férgek, meg kukacok mászkálnának benne. Ne is vidd orvoshoz, míg nagyon nem muszáj! :wink:

Mamac,
Drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok a lakással!
Apukádnak jobbulást!
Képeket nem teszel fel?
19-én nem tudnátok eljönni?

Cool,
Nekem az első kép tecc.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszti,
:D :D :D

Kormi,
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs,
akváriumot én is megnézhetem?

Vanília,
még mindig otthon vagytok?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihóóó!

Klikkesedtünk

Most jut eszembe, otthon hagytam Szilvit!
Kép

De Ő gyorsan utánam jött motorral
Kép

Mákvirágok
Kép

Ez meg milyen állat?

Kép

Segítsek?
Kép

Lehet, hogy szeret?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Megnéztem a 400-as listát, a Cornyn kívül egyik termékről sem hallottam még. Abból is csak a banános műzliszeletet ettem egy időben. :oops: Szerencsémre.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Kormi!
Szupi az új külsőd,nagyon csini lettél! :wink: :lol:
Én is nagyon-nagyon drukkolok annak a kisfiúnak ismeretlenül is :!:

Cool!
Nem tudom mi van a káddal. :lol: :roll: :shock: :twisted: :wink:

Gabi,Timi!
Csinik a csajszik,irigy a mini taliért. :wink:

Mancs!
Kitartást,jobbulást Petikének!

Mindenkinek cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cool,
tévedsz, nekem az összes Nokedli kép tetszik, de az uccsó a kedvencem. Esetleg nem az van, hogy amikor előveszed a gépet, hogy lekapd, ő megindul Feléd (azaz a gép felé) hogy megkaparintsa? Mert nálunk ez van. Már alig tudok róla normális fotót csinálni :shock: És P. is pont így néz ki azokon a bizonyos fotókon, pont ilyen képet vág :D

Ilba,
persze, mindjárt küldöm :wink: Hidd el, eddig sem önszántamból vittem orvoshoz, sőt!

Mamac,
húúú, ha rokon a mester, az talán még nagyobb szívás, mert azért azt mégsem küldheti el az ember a jó büdös francba :? Még az iránybaállítás is meggondolandó :?

Gabus,
amikor körülöttem már szinte mindneki azon puffogott, hogy a dokinő hova utalgat épp be minket én azt mondogattam, hogy inkább 3x fölöslegesen, mint 1x meg ne vegyen észre vmit. Pár hete ez az én mantrám :lol: :lol: :lol:

Eszti,
bohóc Benyó nagyon jól néz ki! A második képen meg kifejezetten szívtipró :wink:

Kormi,
és miket mond Rád a nagyfiad? :lol:

Én is megnéztem ezt a listát, nekem is csak a Corny ismerős, meg asszem vmi szójás vagy bio ital, de egyiket sem fogyasztottuk. Undorító az egész, egy csomó köztük a bio. Már ez is elgondolkodtató... Egyszerűen nem szabad belegondolni, hogy épp mit eszünk, mert ennyi erővel semmit sem lehetne... :shock: :?

Jó nyüzsi napunk volt. Voltunk a Brendonban, vettünk játékokat a Törpeördögnek. Mbá itthon van 2 napot, így a holnappal bezárólag le akarjuk tudni az ajándékvásárlást. Nagy családi Ikeázásnak nézünk elébe :wink: :D

Kép
mancs
 
 


Ilba,
nyisd az ablakot, repül a mail! :wink:

Mindenki a feleségeket nézi? :cry: :roll:

Kép
mancs
 
 


Beszéltem ma Anyukámmal telefonon. Pont mesélnék neki vmit, hogy Petike egyik nap mit csinált, erre azt mondja: tudom, olvastam a Babaneten :shock: :roll: :lol: :shock: :roll: :lol: Mostmár totál oda az inkognitóm :cry: :shock: :lol:

Kép
mancs
 
 


Vége a feleségeknek, hol vagytok? :roll: :cry:

Kép
mancs
 
 


csókolom Mancsanyuka Ózdról... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancsi,
itten, csak gyönyörködtem az AKSItokban. :D
Hányadik hónapban voltál?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
A 6-7.-ben :D

Kép
mancs
 
 


Héééé, én nem kaptam akkumulátoros képeket. :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
na jó, csak hogy ne sírj :lol: A mellékelt használati utasítás Rád is vonatkozik majd!

Kép
mancs
 
 


:shock:
Használati utasítás?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mindjárt meglátod :wink:

Kép
mancs
 
 


Mindjárt meglátod :wink:

Kép
mancs
 
 


Upsz :oops:

Kép
mancs
 
 


Na, léptem aludni.

Jó éjt mindenkinek!

8)

Kép
mancs
 
 


Hát szép jó estét!
Gabuska BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!! Szép neved van, anyukám is Gabriella. :) Nagyon rendes a barátnőd, kértem tőle tel számot, erre ő felhívott, megbeszéltük, hogy bedobják az én Újpesten lakó barátnőmhöz vmikor a fürdetőszéket. Kösssszí

mancs, én is megnézhetem az akkuml.....akarom mondani akváriumot??

Kinek akartam még, nem tudom már megint. :oops: Ez az átka, ha nem vagyok itt minden órában. :( . De mindenkit puszilok!!!
jumam
 
 


:wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?