Új privát üzeneted érkezett!

Nyúlné,
Honnan vetted a naptárat? Nagyon tetszik! :wink: Kérdés, hogy bele lehet-e írni. Nekem az a heppem, hogy odaírom a családi szülinapokat és nevnapokat.

Ppanna,
David milyen helyes nagyfiú! :) Ez a nyálfogós trikó nagy találmány. Dani egy óra alat eláztat egy pelust, amit a nyakába kötök, annyira folyik a nyála.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ppanna!

Megpróbálom majd lefényképezni az újságot, egyenlrő töltöm a fényképezőbe az elemeket.
Ha nem sikerül, akkor meg valamikor úgyis mennünk kell az ügynökséghez, hogy ráírják nekünk cd-re az összes képet, amit csináltunk.
Ha máshogy nem, akkor majd arról felteszem Neked, jó?

Kép
kuha

Ja, Nyúlné!

Megkérdeztem Gergőt a gabonakörökről :D :D
Azt mondta, hogy kezd el edzeni Kisnyulat, mert épp a minap vmi olyasmit hallott, hogy Megann tavasszal megatalit szervez.
Arra készül, akkor már szép zöld lesz a fűvük... 8) 8) :lol: :lol:

Kép
kuha

Csajok!

Nézzétek, mit találtam! :lol:

Bkrisztás babatali
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7765

Barbis babatali
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8462

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok!

Nézzétek, mit találtam! :lol:

Bkrisztás babatali
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7765

Barbis babatali
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8462

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

jaj,de jó ez a kis nosztalgia! :P

viszont hol van Nemesek????
írhatna már BKriszta is,Hari is....sorolhatnám,nem igaz,hogy nincs egy percnyi idejük pár sorra!olyan jó lenne hallani róluk is! :?
vajon jól vannak?
Harit én is már rég hívtam! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és Benianyu,FOTO.hu!a naptár!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és Benianyu,akkor naggyából eltaláltuk!
na fürcsi van,pedig még akartam pPannának is.....pá

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Na kiderült hogy nem is romlott el a laptop, én meg rossz hírét keltem itt... mindenesetre ma én abban a hitben éltem hogy elromlott, már elvonási tüneteim kezdtek lenni! :roll:

Nyúlné:

Anno még egyetemen volt szó ilyesmiről, hogy ilyen szektákba belekeveredett embereknél hogyan kell intervenciót csinálni. Nem friss az agyamban, de a módszer az, hogy össze kell szedni minél több fontos embert a személy életéből, és leültetni őt egy kerekasztal tárgyaláshoz, elmondani hogy nem bántani akarjátok, mert mindannyian szeretitek őt, de nagyon aggódtok miatta, ezért és ezért és ezért (és itt felsorakoztatni azokat a cselekedeteit és azokat a változásokat, amik szerintetek károsak). Lényeges, hogy tényleg minél többen legyenek, és olyanok akiknek a véleményére ad(ott).

Van ennek durvább módja is persze, amikor a személyt akarata ellenére egy deprogramozásnak vetik alá, de nem tudom, Magyarországon erre milyen lehetőségek vannak. (Aki látta már a Kate Winslet Holy Smoke c. filmjét, az erről szólt... hát ilyenre nem tudom, vállalkozik-e bárki Magyarországon, de külföldön van.) Magyar viszonylatban, ha az ex-barátnőd ön- vagy közveszélyes, akkor be lehet őt akarata ellenére szállíttatni kórházba, ahol kivizsgálják, esetleg még terápiás segítséget is kap, de hát ez egyáltalán nem garantált és sokkal valószínűbb hogy gyógyszerkezelik. Kérdéses, hogy az ő baja "pusztán" lelki vagy valami organikus betegség, amire hasznosan lehetnének gyógyszerek.

Mindenesetre most az jutott eszembe, lehetséges hogy vannak Magyarországon ilyen szekta-ellenes szervezetek, ha ilyet találtok, akkor lehet ők több információval tudnának szolgálni. Esetleg találni egy olyan szakembert, ha van, aki erre specializálódott.

Egy gyors Google keresés ezt eredményezte:
http://www.apologia.hu/religion/adv-parents.html

Kuha:

:( Olyan borzasztó ez amit leírsz. Ilyenkor tényleg az embert megsuhintja annak a szele, milyen kicsi választja el egy esetleges tragédiától...

Csikken:

Ez a macis trükk ez tetszik! Az a baj, hogy Zsuzsának nincs ilyen kedvenc állatkája, de megpróbálom bevetni majd. Nálunk a fogmosás és az orrporszívózás a sarkalatos pont, a fogmosást ugyan élvezettel csinálja maga is, de ettől még ugyanolyan csúnya lepedékes marad a foga, és azt már nem értékeli, ha én dörzsölöm neki. De muszáj. :(

Orrfújást én nem tudom hogy tanítottunk Zsuzsának, talán látta tőlünk, talán véletlenül sikerült elkapni a zsepivel mikor egyszer éppen belefújt és akkor jól megdícsértük, és így tanulta meg lassan. Nem mindig hajlandó, de ha odatartom a zsepit az orrához és mondom hogy fújja, meg én is fújok az orrommal, akkor van hogy ő is. Nem mondom hogy mindig, de hát nem is várom el. Viszont az az orrfújás amit ő csinál az kb arra jó hogy aktuálisan ne ömöljön az orrából a takony, igazán megtisztítani az orrát még nem tudja vele.

Barbi!

Sajnálom hogy megint elkapott benneteket egy betegség! Remélem Leon minél előbb felépül!

Nyúlné!

Hajrá! Végre egy mami aki bevállalta a saját maga önkínzását a porszívóval! Ez nagyon tetszik. GOndoltam, hogy marha szar érzés lehet, csak úgy beleképzelvén magam, mert odáig azért nem merészkedtem, hogy saját magamnak is kiszívjam...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

naaaaaaaa!
hol vagytok ilyenkor mindig?csak nálunk fürdet és altat az apa? 8)
PPanna,
és mikor láthatnánk egy olyan nagyon nagyon huligán fejet? :twisted: :twisted: :twisted: mondjuk szerintem már azon a képen is látszott,hogy nem egy ártatlan báránnyal van dolgunk... :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ja!

Annamami-hiradó!

Mazsi még mindig taknyol/köhög, voltak doki néninél aki azt mondta rá, allergia! :roll: Úgyhogy most arra kaptak gyógyszert. Annamami köszöni mindenkinek az érdeklődést és ígérte, megpróbál jelentkezni, de nemsokára indulnak tengerpartra, gondolom rengeteg elintéznivaló van addig.

Nagyon jók a régi talis képek! Nosztalgiázom hogy milyen sűrű fekete haja volt Zsuzsának! :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Fúúúú,Roki!
köszi és a cikket is végig olvastam!nem semmi,de akkor tényleg nem egyszerű,apósnak csak van olyan ismeretségi köre,hogy ráaadjunk egy ilyen szakemberre,de mindenesetre nem hülyeség a szekta ellenes szervezet sem,nagyon köszönöm,megpróbálok én is kutakodni!
most mentem,zsong a fejem ettől az egésztől :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és Róki!már jópárszor bedugtam az orromba,de sosem végeztem alapos munkát,botrány!főleg a nagyobbik orrlyukamnál,jaj de szar volt!
szegény nyuszi egy hős!

fúúú,basszus,hányingerem lett ettől a gurus bigyótól! :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ppanna!
Nem is írtam, hogy Dávid milyen ari és ez a micimacis póló király! :wink:

Alkalmaztam ma este a Nyúlné féle sátrat, így fektettem le Leont, remélem hat :?
Meg megcsináltam a Megann féle öntött karfiolt, csak kicsit felturbóztam a husit rizzsel, meg a tetejére sajt is került :oops: :P
Nyami-nyami, mindenki, még a beteg Leon is falta!!!

Holnap jön anya, itt lesz egész nap, vigyáz a fiúkra én meg megyek elintézem a maradék karácsonyi vásárlást. Gabinak szeretnék valami meglepit a fa alá, parfümnek biztos örülne.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok,
Benianyuval egyetértek a képeket illetően :)
Én most sütök valami sütit, kandírozott gyümikkel, de majd 15 -30 perc múlva megmondom hogy ehető volt-e.
Zsolti és Roli meg kajcizik.
TÉnyleg jó látni ilyen picinek őket, én elég sokszor átnézem a képeket és hát mindig meghatódok rajta....
Na remélem ma Roli hamar elalszik mivel akciós napunk van :) :)
Ha nem jönnék akkor jobbulást a betegeskedő babáknak.
K.

KépKép
Kép
csikken

Szép jó estét!
Annyit írtatok, alig győzöm olvasni!Micsoda szörnyűségekre, guruk, gyilkosokra jövök fel! :cry: Nemnormális világban élünk, ez egyszer biztos. :cry: Csak győzzük megóvni a szeretteinket!
Maresz
jó vicc, én mint gépördög :twisted: kettőt rákattintottam a videóra, és indult is!Annyit tudok tenni, hogy elküldöm mégegyszer!OK?
And
ilyet sem éltem még a pályafutásom során!!! :shock: 8) :oops: :D Egy orvos tőllem kérdez!Nagyon megtisztelő!a taknyi okozhatja a dobhártya vérbőségét, orrcseppet, ill.burowos csíkot szoktak kapni, 2-3 nap múlva visszakérik kontrollra.Reméljük, minden OK lesz!
Barbi
Leonnak mennek a gyógypuszik, és tényleg, Nektek még Nolcsi is elkaphatja. :(
Prüntyi
Tüncsinek is jobbulást!
PPanna
Dávid nagyon huncut, és jó, hogy raktál fel képet, hisz olyan ritkán látjuk Őt!

Micsoda nosztalgiába vagytok, olyan iciri-picirik voltak a gyerkőcök!!!Mostmeg nagy huligán mindegyik!!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha
Gergőd nagyon meg van elégedve a tejszínhabos sorsával!!! :D
Duda
Nati csattok nélkül is igazi, bájos kiscsaj!
Cleo
Jaj, nagyon tetszik a mályvás, kisvirágos Majavonalzótok!!!!!!!!Nagyon szeretem Pannin a mályvát!(magamon annyira nem 8) )
Nyúlné
Hűha, ez ám a Marcinaptár!Nagyon szép!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jól elvagyok itt magamban...............

Benianyu

Nincs ám a tájékoztató elfelejtve, csak férjem nem tudja, hová rakta a cd-t! :evil: :evil: :evil: Én meg jól beszóltam neki, hogy jó lenne, ha a dolgaimat nem pakolászná.....(mondjuk, én ugye hülye vagyok hozzá, báááár, hozzá kell tegyem, mióta babanetezek, elég fejlődőképes vagyok!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó!

Jajjjjjjjjjjjjjj mennyi borzalom....Kuha, Nyúlné...rettenetes sztorik :( :( :(

Kuha!
Mentettem a harcsapaprikás receptjét :wink:

Látom már most hangolódsz a megapartyra...igy is kell.....de a füvemet nem adom :twisted: :twisted: :twisted: , jó rövidre lesz vágva....mert ennyi apró láb ugy letaposná..hogy talán csak hossza imátkozás után állna föl megint annyira, hogy fűnyirható legyen :lol: :lol: :lol: :lol:

Régi képek :P :P :P :P :P
Milyen kis manók voltak...

Barbi!
:twisted: :twisted: de igenis, én mindent gondolok Rólad..pláne rosszat :twisted: :twisted: :twisted:
Áhhhhhhhh hüle vagy :oops: már megbocsáss...hogy is jut eszedbe ilyen...sajna a bacik nincsenek tekintettel a programtervedtre... :(
Mielőbbi gyógyulást Leoncsinak

Prüntyi!
Nektek is gyógypuszkó.....szegény Tüncsi...tényleg nem sok értelme van hazajönni...ott sem más mint itthon...és a legfontosabbat ott is megkapja..szülői gondoskodást :) :) :)
Azért ti próbáltok valamennyit legalább felválta relaxálni???? :roll: :roll: :roll:

Folyt mindjárt...

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Barbi! :D

Ti szegények, már megint betegség... :cry: :cry: :cry: :cry: Akkor nem is lesz tali? Ha mégis lesz, akkor légyszi írd meg a címet, tudom, a Móricznál, de pontosan hol? :wink:

Nyúlné! :D

Ez annyira borzasztó, mindig úgy elképedek, hogy hogy ki tudnak fordulni magukból emberek egy szekta hatására. :cry: De amit Róki írt, az biztos hatásos.
Egy hős vagy, hogy kipróbáltad az orrszívót.

Kuha! :D

Iszonyú, amit írsz. Szörnyű, hogy már sehol se lehetünk biztonságban.
A harcsapaprikást és is megcsinálom, és túrós csuszával, mert az Gergő kedvence, én meg egyébként nem szeretem a kaprot.
Légyszi írd le a gesztenyekrémlevest is, az is érdekel! :wink: :D

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Totka,
Azért össze ne vesszetek emiatt Apával! :wink: Még van időnk. :)

Olyan nagyon édes kis törpék voltak ezek a nagy csibészek a tavalyi talikon. :) :) :)

benianyu

Megann,
Már azt hittem, hogy igazolatlanul hiányzol! :wink: :) :D :shock: :P :wink: :lol: 8)

benianyu

Benianyu
ÁÁÁÁ, csak itt puffog, amiért beszóltam! :twisted: :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés...

Végül is hányászacskóval és papírzsepi-hadsereggel felfegyverezve elmentünk a bőrgyógyászhoz. Illetve először is leadtuk Andrist anyukám munkahelyén és úgy mentünk tovább (az eredeti terv szerint itt egy hossszabb tartózkodás lett volna, amíg én elintézem az ügyeket Jézuskánál, no mindegy).
A poén: Lilinek is visszahúzódott a szemölcse! :D Nem is kellett semmit csinálni vele :D:D. Láttam én már napok óta, de hát már hetekkel ezelőtt bejelentkeztünk. A fájdalomdíjat, az elsőnek megvásárolt mikulási ajándék cicákat megkapta (kutyusok még a szekrényemben várják a szabadulás óráit).
Na most ezzel két dolgot érhettem el: vagy rájött, hogy fölösleges hányni stb., vagy arra jött rá, hogy ez még nem elég...ahogy én Makrancos Lilit ismerem, ez utóbbi.

A program úgy szólt, hogy Lili ne érezze magát egyedül, ezért Andrison kívül a család összes tagja szedet le szemölcsöt. Nekem a kezemet is megvizsgálták: ekcéma :cry: Nem bírom a tisztítószereket :(.
Amikor kijöttünk a rendelőből, úgy tettünk, mintha egy jó kis szado-mazo klubból érkeznénk:
- Hú de fájt! De megérte az árát!!!! :lol: :lol: :lol:
(az igazi mazochizmus az ára volt: minden egyes ott töltött perc ezer forintba került :( )

Konyha híradó:
A szomszéd által tiszta jóakarattal tönkretett bojler egyelőre úgy néz ki, hogy több mint 20 ezerbe kerül + a csaptelep :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: és az se lesz olcsó, mert gagyit nem szeretnénk a konyhába, ha már ennyit költöttünk rá. Komolyan már elegem van.....

Csikken!
Köszönet a képekért, jó volt nosztalgiázni....

ayse

And!

Hát....azt hiszem hogy én még el is ájultam volna menten.... :( :( :( :( :(

Hmmmmmmmmmmm....

Most hogy Barbi lemondta a talit...lehet hogy Vörösmarty- tér lesz..ha másért nem hát azért a fini forrócsokikáért...
Van kedved????

De persze most én sem tervezek inkább nagyon...mert megint hallottam jó sok rosszat a 15 hós szuriról...és holnap megyünk 10re.....
Szegény Léna :(

Rókica!
De jó hogy nem romlott el a géped, mert napok óta agyalok egy kérdésen...

Zsuzsát hol teszik le délelőtt aludni????
Ott a játszószobában?
Vagy átviszik alvószobába egyedül???
Csak mert ugye nem tudom hogy akkor most a bölcsiben délelőtt is van menetrend szerinti alvás..vagy csak a délutáni a fix...

M.

Kép

Kép
megann

Totka,
Na jó! :) :wink: :)

Barbi,
Remélem a sátor Leonnak is jót fog tenni és fog tudni aludni!!!
Dani is taknyos lett egy picit, ő is sátorral alszik, most kapta a második adagot.

Rokica,
Éljen, hogy nincs baja a laptopnak! :) :) Azt hiszem, rajtam is elvonási tünetek jöttek volna ki egy nap után is. :wink:
Gondolkodtam az itteni játszóház felvetéseden. Ha a többiek is eljönnének egyszer, akkor megkérdezem szívesen, hogy milyen feltétellel kaphatnánk meg egy napra. Idén már biztos nem jön össze, de jövőre igen. Egész tágas, vannak játékok, nem minden új, de újdonság az biztos. A folyosón még egy kis konyha is van mikróval, ha babakaját szeretne valaki melegíteni. Na, csak hangosan gondolkodom....

benianyu

Kuha!
Neked is köszi a fotókat!
A cukormázhoz annyit még, hogy azt hallottam, hogy mindezt gőz fölött meg is kell főzni. Mot pénteken kipróbálom (már ha nem szed szét addigra a gyereksereg) és beszámolok.

ayse

Kuha
Nagyon köszönöm a gyors reagálást, de van még egy problémám...
szóval én azt sem tudom, hogy hogyan kell halalaplét csinálni... :oops: :oops: :oops:

és én is nagyon sajnálom az ismerősödet!!! :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Nagyon figyelmetlenül ugyan, de visszaolvastam....

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, a gyógypuszik biztosan hatottak, Tomi már egész jól van. Mi azonban mindketten lerobbantunk. Virnya, vagy csak megfázás vagy mittudomén.
Apa biztosan beteg, mert most is VASAL!!!! Egy igazi ANGYAL!!!!

Kuha, Nyúlné
Nagyon durva történetek!!! :shock:

Barbi
Leonnak jobbulást!

Prüntyi
Tüncsinek is gyógypuszik indulnak!

And
Hűűű! Eszti akrobata mutatványa ijesztő lehetett! Pihenj sokat!

Manka
Jack hogy van?

Zsuzsa
Félve kérdezem, de tudnál nekem segíteni? Apa kapott egy olasz receptet, de semmit nem értünk belőle. Esetleg elküldhetem?

Bocsánat, de csak ennyire emlékeztem!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Köszönjük a jobbulás kívánságokat, remélem hatni fognak! :D

Leon már egyszer felsírt, annyira be volt dugulva az orra :(
Ő még eddig bármilyen beteg volt, soha nem sírt éjszaka, mondjuk orrcsepp se kellett soha, annyira nem volt elduglva eddig. Pontosabban ki tudtam porszívózni :(
Most meg alig jön valami, viszont levegőt nem kap szegénykém :(
Úgyhogy a sátor mellé bevetettük az orrcseppet is.

Szilvi!
Örülök, hogy Tmi már jobban van, Nektek meg jobbulást!
Apa tényleg egy Angyal! :wink: Vasal????!!!!! :shock: :shock:

Benianyu!
Remélem Dani megússza egy kis taknyival, drukk megy ezerrel! :wink:

Ayse!
Minden jó, ha a vége jó. Azért pozitív, hogy a szemölcs eltűnt magától :)
Lili meg örülhet a cicáknak :wink:
Bojler :(

Pakolás van még az arcomon, meg hajat is mostam, most várom, hogy le lehessen szedni, utána megyek hajat szárítani.... :P
Nem vagyunk azok a korán fekvők, Gabi most megy fürdeni 8)

Na jóccakát mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann:

A bölcsiben egy szoba van, mármint hogy egy szoba az övék (kiscsoporté). Ez sok helyre nyílik, pl az öltöző/WC-be, egy másik oldalról a folyosóra, a harmadik oldalról a teraszra. A szoba nagyjából két részre van osztva, egyik felén vannak a játékok meg a kisasztalok, a másik felén vannak a rácsos ágyak, és egy kerítéssel lekerített sarok az olyan piciknek akik még nem tudnak járni. Itt is van egy csomó játék, egy rácsoságy meg egy rendes miniatűr kis ágy/kanapé. Na arra szokták lerakni Zsuzsát napközben, mert általában pont akkor dől ki, mikor a többiek kint vannak a teraszon (jó időben). Ha rossz idő van és bent maradnak, akkor bizony a nagy gyerekzsivaj közepén alszik. Nem tudom hogy csinálják, de állítólag már ott se kell maradni mellette, és olyan is volt hogy magától bekéredzkedett.

Benianyu!

Én amikor beszélgettem ott a szervezővel, azt mondta, kisebb összejöveteleket bármikor szervezhetek oda ingyen, azért nem kell fizetni. Gondolom ha ki akarjuk sajátítani egy egész napra, az más dolog lenne. Nagyon kedves a nő, ha arra jársz, megkérdeznéd tőle? Szerintem biztos nem lenne akadálya, max az hogy aki nem ismerős a környéken, lehet egy kicsit nehezen találja meg...

Szilvi!

Örülök hogy újra itt és minden rendben! Apa tényleg nem semmi a vasalással...

Barbi:

Szolidaritásból Zsuzsa is elkezdett taknyolni, illetve nem is taknyolni, mert nem folyik semmi az orrából, de jól el van dugulva, fel is ébredt háromszor az éjjel. :( Pedig lefekvéskor már gyanítottam valamit és kiporszívóztam, de úgy látszik nem volt elég.

Örülök hogy Leon már jobban van. Láza már nincs, ugye?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pocis képek:

Szilvivel 30 hetesen (majdnem):

Kép

Zsuzsával 30 hetesen:

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! :) :)

Kidobott az ágy! De nem ám most. Fél 5 óta fent vagyok. :( Na, nem baj, a lényeg, hogy a fiúk jól alszanak. :)

Ayse,
Hihetetlen, hogy visszahúzódott a szemölcs, de milyen jó, hogy nem kellett Lilit megszadizni. :) És még a cicákat is megkapta! :)
Bojler :(

Barbi,
Remélem, Leon tudott aludni éjjel és mára jobban lesz! :)

Szilvi,
Örülök, hogy Tomi jobban van! Nehéz hetek állnak mögöttetek, de most már talán vége! :) Apának meg neked jobbulást! :) Nagyon szorgalmas pasi a férjed, már a múltkor is elámultam a sok segítségén. Most meg vasalt! Hihetetlen! :)
A Vészhelyzet alatt én is kivégeztem egy jó nagy kupac vasalnivalót! :)

Megann,
Szuri :) Drukk, hogy Lénát ne viselje meg. :)

Erről jut eszembe, Dani pénteken kapta meg az agyhártyagyulladás elleni oltást. Annak van néhány nappal később jelentkező tünete?

Felrakok egy tegnapi képet, nyálcsorgató Danigombiról. :)
Kép

benianyu

Rokica,
Látom, te sem alszol. :) vagy :( ?
De jók ezek a pocakösszehasonlítós képek! :) Jól látom, hogy most valamivel kisebb a pocakod Szilvivel, mint Zsuzsával volt a 30. héten?
A játszóházat meg fogom érdeklődni, ha arra sétálunk. Szerintem, idetalál mindenki, ha jól leírjuk. Már annyi helyre eltaláltunk, ha talizni akartunk. :) :) :)

benianyu

Kisnyuszi amíg pakolásztam vagy 3smst elküldött az apjának az én telefonomról! :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
már nagyon gyógyulófélben vagyunk,de azért ma mindenképpen szeretnénk elérni apósékat ,és jönnek valószínüleg Mazsiék is,ott tényleg lesz mit leszívni! :?
a tegnapi nagy alvás után bár jó sok mesét kellett elmesélni nyuszinak azért sikerült ébredés nélkül átaludni az éjszakát!
azt vettük éászre,hogy már a cumi sem izgtja,ha kiesik a szájából vagy leesik az ágyból és ébredéskor nem találja,egyszerűen visszaalszik!szuper!igazából akkor kell neki,ha látja vagy ha már nagyon rég nem látja,olyankor viszont nagyon kell neki!szerintem lassan le is lehet szoktatni róla akár!
olyankor azért nagyon jól jön amikor pl.talikon nem tud elaludni,de már bagyon fáradtz és túlpörgött,ez a nyugtatója!
:shock: na már megint kiszedegette a zsapiket a dobozból.... :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja!
ezt a páro m mesélet!
a Rubinban dolgozik,ahol van babaúszás és a következő jelenet volt!
az öltöző elött állt egy oktató,aki szólítgatott egy kislányt,hogy most már jöjjön,mert anyukája várja és ideje indulni,viselkedjen szépen....erre az egyszercsak kirongyolt talpig ruhában és megsem állt a medencéig,majd úgy ahogy van beleugrott! :lol: :lol: :lol: a mamija és az oktató ott sikítoztak,hüledeztek! :lol: :lol: :lol: vihette haza az ázott lányát! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: igazi gengszterlány volt! :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Hi-hi!! Azért ne örülj ám, mert ugyanezt a szitut a Te gengszter Kisnyuladról úgyszintén el tudom képzelni!!! :lol: :lol:

Bár, azt hiszem, hogyha én lennék az anyuka helyében, ott helyben meghaltam volna. Dehogy sírógörcsöt kaptam volna, az a minimumk!!!

Róki!

Nagyon szép pocid van! Nagyon bírom, amikor így lefényképezed magad, és még fel is dobod azt a képet is, amikor akkor készült, mikor Zsuzsat vártad!

Én is úgy látom, hogy Zsuzsaval egy ici-picit nagyobb volt a pocid!
De egyébként, ha nem írnád oda, hogy melyik mikor készült, meg nem mondanánk!!
És hát nagyon csini pocid van!

Benianyu!
Nyálcsorgato Danigombi cukor falat!!!
És szerintem tiszta Beni!

Kép
kuha

Benianyu!
Nincs tünet :)

ayse

Csibb!

A halaalaplével ne is pepecselj szerintem, vedd meg egyszerűen valamelyik nagyáruházban.
Általában a hűtőpultokban lehet megtalálni, nagyjából ott, ahol a halas cuccok vannak.
Kis kiszerelésben van, általában kis fehér dobozkában. Dehát ez változó.
Én is olyat fogok venni.

Zsófi!

Íme, a recept:

GESZTENYEKRÉMLEVES RUMOS MAZSOLÁVAL

Hozzávalók:

8 dl tej
1 cs. vaniíliás pudignpor
3 ek. cukor
25 dkg édes gesztenyepüré
1 cs. vaníliás cukor
0,5 dl rum
10 dkg mazsola
a tálaláshoz: 3 ek juharszirup

A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot. A többi tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a villával összetört gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük.
A tűzről levéve vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk. Rumban áztatott mazsolával (legjobb, ha egy napig érlelődik) és juharsziruppal "pettyegtetve" kínáljuk akár melegen, akár jégbe hűtve.

Hát szerintem ennél egyszerűbb aztán tényleg nincs, és végre nem a hagyományos halas karácsonyi kaja.
Bár, ami azt illeti, Apa most elkezdte rágni a fülemet, hogy márpedig ő halászlevet (is!!!) enni akar karácsonykor.
Mondtam, hogy jó, de akkor döntse el végre, hogy mit akar, mert eszembe sincs egész karácsonykor a konyhában állni.

Ja, és egy jó (vagy legalábbis jobb hír):
Úgy tudom, hogy jobban van a lány, akit megkéseltek. De valószínüleg a jobb karját nem fogja tudni használni. Gondolom, azt nagyon sok szúrás érhette.
Mellesleg beszéltem ma az öcsémmel, állítólag megvan a gyerek, aki mindezt elkövette.
Illetve saját feladta saját magát.
Mivel szinten helyi az illető, sokan ismerik, köztük az öcsém is elég jó.
Azt mondja, hogy sok mindent igen, de ezt azért nem tudta volna elképzelni róla.

Kép
kuha

Na, látom, sikerült elég sok hibát ejtenem.

Remélem ,azért mindent értetek!

Kép
kuha

Kuha
ahhaaaa, nagyon rafkós, hogy meg lehet venni... :lol:

akkor most már tuti, hogy ez lesz nálunk a menü. meg a szokásos töltött káposzta.
mást nem csinálok, mert mi is megyünk mindenfelé vendégeskedni, ahol gondolom kötelező jelleggel halálra esszük magunkat... :oops:

Mégegyszer nagyon köszi!

Fanni eddig ügyesen nem esett még bele teljesen a takonykórba, de nagyon a határán mozog. mindig reggel hallom, hogy van valami az orrában, kiszívom, és utána egész nap szelel, nem folyik. és nem is jön sok. remélem nem rosszabbodik... :roll:

Minden betegnek sok gyógypuszit küldünk innen is!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kuha!
Ez aztán a memória! :shock: :shock: :D
Tényleg ott lakik a barátnőm! :)
Nem lehet, hogy a fickó nem is a pénzért bántotta a lányt? :?
Örülök, hogy jobban van! :)

Benianyu!
Nagyon édes Daniról ez a kép! :D

Nyúlné!
:shock: :shock: Azt hiszem, én is így néztem volna! :shock: :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Na, mit szólsz???
(Még arra is emléxem, hogy tavaly ott szilvesztereztetek!! :oops: :oops: :lol: :lol: )

Csibb!

Nincs mit!
Majd számolj be, hogy mekkora sikere volt.
Én is kíváncsi leszek, mert én is most csinálok majd életemben először...

Kép
kuha

Barbi, jobbulást Leonkának! Azért ha jövő hétre meggyógyul és van kedvetek, időtök, várunk ám titeket!

Kuha, ez a késelős történet borzasztó...ráadásul egy ilyen békés, kulturált kisvárosban!

Nyúlné sztori meg egyenesen elképesztő. Nekem is vannak ismerőseim, akik hitgyüli vagy valami más szekta bűvkörébe kerültek, egy házaspár Óváron. De ők legalább nem őrültek meg teljesen, szépen nevelgetik a gyermekeiket, csak épp nem lehet semmiről beszélgetni velük. Egyszer a vonaton találkoztunk és bátorkodtam megkérdezni, mit csinálnak mostanában. A válasz az volt: Épitkezünk. Hú, mondom, de jó, merrefelé. A válasz: Isten országát épitjük. Erre aztán belémfagyott szó.
Szegény lány, úgy látom, ő még rosszabbul járt, biztos eleve labilisabb egyéniség. Ez a Róki által leirt módszer jó lehet, csak szükség van sok elszánt emberre, aki tényleg a szivén viseli a lány sorsát.

Thomasanne, persze, küldd csak bátran! thullner.zsuzsanna kukac chello.hu. Igyekezz, nehogy közben szülni menjek :D És jobbulást nektek!

Ayse, nem tudom, milyen bojlert készültök venni, ha netán villany: mi a lakásba azt vettünk anno, csak 5 litereset, hogy kis helyet foglaljon és a villanyszámlánk kétszeresére emelkedett. Szóval most már nagyobbat vennék, mert elképesztő fogyasztása volt. Ha szó sincs ilyesmiről nálatok, bocs, hogy belekotyogtam.

Benianyu, nem tudom, hogy csinálod, engem az ágy szerintem délben sem dobna ki, ha Julcsi nem riasztana fél 8-kor.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Kezdeném azzal,hogy szegény Leon! Jobbulást! A talit meg bepótoljuk.

Nyúlné, Kuha :shock: :shock:
A késelővel nem részletezném mit tennék....
Nyúlné
Nagyon szép tőled,hogy így rágod magadat a megoldáson, és egy próbát azért megér. De nem fűzzél hozzá nagy reményeket szerintem. Remélem sikerül a lánynak kikászálódnia a zűrből.
Rokica sorait érdemes megfogadni szerintem.
Az orrszívót én is kipróbáltam. Olyan mintha az orrodba víz ment volna, nem? De nagyon-nagyon hatékony. Éreztem szinte,hogy húzza le a homlokomból a náthát.

Rokica
Nagyon csini pocakod van! És valóban egy árnyalattal kisebbnek tűnik most :roll:

Thomasanne
Jó, hogy jöttél. Gyógyuljatok, erősödjetek!

Majola
Kezd izgalmas lenni :P

Ayse
Ezt jól megjártátok. Bojler az bosszantó :evil: még akkor is ha jót akart a szomszéd...

Kuha
De legalább Gergőguru elfoglalja magát a kőrözéssel :lol:
A harcsapöri receptet elmentettem én is.

KÖrkérdés
Nektek hogy néz ki egy napotok a babócákkal? Mit csináltok program gyanánt? Mikor végzitek el a dolgotokat?

Felébredt....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!!

Megint csak bekukk!! :?

Tegnap megjártuk a szemészetet és minden rendben van Melinél,hálistennek!!
A dokinéni egy TÜNDÉR volt!!Meg Meli is!! :D :wink:

És.....estére csak összeállt a mézeskalács tészta!!JUHÉJJJ!!!!!
8-11-ig 95!!!!db-ot sütöttem ki!!! :D :roll:
Most meg még vár rám a diszitése,úgyhogy azért jöttem csak ennyire!!!

Pussszz!!

ancsi26

sziasztok!
voltunk orrszívásom! :shock: embertelen mennyi letapadt taknyi volt nyuszim orrában,alig akart távozni,de legalább nem vírusos!ma még nem is hallottam szörcsögni,de folyni se nagyon folyik,szerencsére!valszeg én tehetek arról,hogy így besűrödödött neki ez a mezei taknyi,mert túlbuzgó voltam és olyan homeosat is adtam neki,ami ilyen taknyineál nem kell,mert pont azt eredményezte,hogy bedugult :?
lényeg,hogy javulunk,javulgatunk!
Mazsit se kímélték,na ők aztán tényleg jó sokáig szívtak! :? de utána nagyon boldog volt,hogy kap levegőt! :P
én meg legalább taliztamAnnamaival! :P :P :P szegény azt sem tudja hol áll a feje,teljesen leveszi az energiáit6 beteg Mazsi gyerek,megértem! :(
azért du.picit IKEÁZTUNK Csibiékkel(nem bírtuk tovább egymás nélkül)és Kisnyuszi jobban élvezte ,mint valaha,csak az volt a baj,hogy nem általott ezt ki is nyílvánítani,méghozzá embertelen rikácsolás formájában! :shock: majd szétment a fejem,de a pénztárnál már mindenki minket figyelt,elég ciki volt,bár szerencsére már túl vagyok azon,hogy ilyenen pironkodjak! :roll:

köszönöm a hozzászólásokat GURUS sztori ügyben,van mit rágódni rajta az biztos!
Juci
érdekes,én nekem nem nagyon ment hatékonyan a dolog,de valszeg azért mert nekem is letapadós van,kifújni is alig bírom,bár most apóséknál én is gőzöltem és ömlött is a taknyi az én orromból is,kaptam is rendesen levegőt egy jó ideig,azóta megiont küzdök! :?
de még mielött azt tanácsolnátok:NEM,ÉN NEM FOGOM APÓSÉKNÁL KISZIVATNI!!!!! :twisted:
Majola,
hát ez az,hogy a legnehezebb ilyen emberekkel szót érteni,de már csak azért is(Roki cikke is ezt mondta)mert olyan ijesztő és mi nem tudjuk kezelni!
amúgy nme volt labilis elötte,de tényleg,elsöprő egyéniség,energikus és nem igazán az a befolyásolható ember volt....én legalábbis így láttam őt! :roll:
elég sok nő meginog terhessége után és ha még társa sincsen,aki segítene,TÁRSA lenne,akkor úgy gondolom a legerősebb ember is összeomolhat,köszönhető ez a hormonoknak is!aztán innen már könnyű dolga volt a szemétládának! :evil: és ez nem hipp-hopp történt,hanem évek alatt,szép módszeresen! :(
képek szuperek,Roki pocak képei főleg,azért elég hasonló pocak lett,Davallia pocakja nagyon különbözik az előző pocitól!
:lol:
Majola???te pocid???? :roll:
Bodzát már lekéstük.... :P
BETEGEKNAK SOK SOK GYÓGYPUSZIT!!!!!!!!
én nem tudom,tuti megkapják ezeket a puszikat?mintha nem érnének rendesen célba :evil: valami hipermegagyorsposta kéne! :twisted: :twisted: :twisted:
nyuszimat letettem aludni,mert du.el kell néznünk még egy új bev.központba,ami a Hengermalom úton nyílt!és hát ajándékokban is le vagyunk maradva!
a megrendelt naptárak és fotók holnap jönnek! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Juci :lol: :lol: :lol: :lol:
körkérdésedre válasz:
1.a kamera is csak egy csíkot rögzítene !:lol:
2.mindent,ami egy csík életbe belefér! :lol:
3.két csík között,de az is csík ütemben! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: