sziasztok!
voltunk orrszívásom!
embertelen mennyi letapadt taknyi volt nyuszim orrában,alig akart távozni,de legalább nem vírusos!ma még nem is hallottam szörcsögni,de folyni se nagyon folyik,szerencsére!valszeg én tehetek arról,hogy így besűrödödött neki ez a mezei taknyi,mert túlbuzgó voltam és olyan homeosat is adtam neki,ami ilyen taknyineál nem kell,mert pont azt eredményezte,hogy bedugult
lényeg,hogy javulunk,javulgatunk!
Mazsit se kímélték,na ők aztán tényleg jó sokáig szívtak!
de utána nagyon boldog volt,hogy kap levegőt!
én meg legalább taliztamAnnamaival!
szegény azt sem tudja hol áll a feje,teljesen leveszi az energiáit6 beteg Mazsi gyerek,megértem!
azért du.picit IKEÁZTUNK Csibiékkel(nem bírtuk tovább egymás nélkül)és Kisnyuszi jobban élvezte ,mint valaha,csak az volt a baj,hogy nem általott ezt ki is nyílvánítani,méghozzá embertelen rikácsolás formájában!
majd szétment a fejem,de a pénztárnál már mindenki minket figyelt,elég ciki volt,bár szerencsére már túl vagyok azon,hogy ilyenen pironkodjak!
köszönöm a hozzászólásokat GURUS sztori ügyben,van mit rágódni rajta az biztos!
Juci
érdekes,én nekem nem nagyon ment hatékonyan a dolog,de valszeg azért mert nekem is letapadós van,kifújni is alig bírom,bár most apóséknál én is gőzöltem és ömlött is a taknyi az én orromból is,kaptam is rendesen levegőt egy jó ideig,azóta megiont küzdök!
de még mielött azt tanácsolnátok:NEM,ÉN NEM FOGOM APÓSÉKNÁL KISZIVATNI!!!!!
Majola,
hát ez az,hogy a legnehezebb ilyen emberekkel szót érteni,de már csak azért is(Roki cikke is ezt mondta)mert olyan ijesztő és mi nem tudjuk kezelni!
amúgy nme volt labilis elötte,de tényleg,elsöprő egyéniség,energikus és nem igazán az a befolyásolható ember volt....én legalábbis így láttam őt!
elég sok nő meginog terhessége után és ha még társa sincsen,aki segítene,TÁRSA lenne,akkor úgy gondolom a legerősebb ember is összeomolhat,köszönhető ez a hormonoknak is!aztán innen már könnyű dolga volt a szemétládának!
és ez nem hipp-hopp történt,hanem évek alatt,szép módszeresen!
képek szuperek,Roki pocak képei főleg,azért elég hasonló pocak lett,Davallia pocakja nagyon különbözik az előző pocitól!
Majola???te pocid????
Bodzát már lekéstük....
BETEGEKNAK SOK SOK GYÓGYPUSZIT!!!!!!!!
én nem tudom,tuti megkapják ezeket a puszikat?mintha nem érnének rendesen célba
valami hipermegagyorsposta kéne!
nyuszimat letettem aludni,mert du.el kell néznünk még egy új bev.központba,ami a Hengermalom úton nyílt!és hát ajándékokban is le vagyunk maradva!
a megrendelt naptárak és fotók holnap jönnek!