Új privát üzeneted érkezett!

Cool,
a szilva önmagában is extra hajtós.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gbs tdm. Dm. Dm. Dm.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, már akartam kérdezni, hogy mi ez a Stop Shop? Még sosem voltam, de már másoktól is olyan sokszor hallottam.

Gabi, én amúgy a Hipp-pel nagyon meg vagyok elégedve, ez a teljes tejes cucc asszem a Jó éjt papi álnevet viseli. :shock: A többi főzelékje szerintem nagyon jó, egyedül a spenótban találtam tejport, a többiben nincs adalék sem annyi, mint mondjuk a Nestlében. Azokban találtam eddig a legdurvább összetevőket. Pl. a sima sütőtökpürében (amit már 4 hótól ajánlanak) ilyenek vannak: vaj, hagyma, só :roll:
Még szerintem a Kecskeméti kaják jók, meg az Univer.

De a legjobb a sk.

Ilba, szerintem a szilva a répával és almával nem annyira faja. Én ma pl. meggyet csináltam almával, nagyon tutter lett. Próbáld meg esetleg úgy, hogy babamüzliből csinálsz vízzel pépet, és abba teszel gyümit. Úgy nem eszi meg jobban? Esetleg aszalt gyümivel?

Mancsi annyit emlegette az aszalt gyümiket, hogy rákaptam. Utánanéztem, és elvileg az aszalt gyümölcsben semmi plusz cukor nincs, hiszen csak meg van aszalva. (kicsit sok már egy bizonyos szó :roll: ) Szóval holnap úgy csinálok gyümit, hogy beáztatok sárgabarit (aszaltat), és azt fogok almához tenni, vagy körtéhez. Szerintem ez is tuti kombináció.

Mancsi, 2 hete adtam fel a kuponos lapot, múlt héten rájuk csörögtem, hogy olyan jó lenne, ha kari előtt megjönne, meg különben is lassan fut a fiam, szóval szuper lenne, ha még most tudná használni, egy nagyon kedves hölgy azt mondta, hogy sajnos nem tudja előre venni, mert sorban mennek ki, ehhez képest most kihozták. A múltkor is ez volt, hogy már 1 hónapja vártam a formabedobót, rájuk csörögtem, és azonnal kihozták. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de érdemes kipróbálni, hátha tényleg hat rájuk egy kis telefonbeszélgetés. :wink:
Vendég
 

 
 

Eszti,
én is rákaptam az aszalt dolgokra. Finomak, édesek és a vastartalmuk se utolsó :wink:
A Nestlé sütőtökkel én is ráb.tam :evil: Valami borzadály. Szerencsére csek kettőt vettem belőle. A másikat lehet, hogy a kutyának fogom odaadni :D
Sárgabarit mikortól lehet adni?

Petike vmiért nem eszi meg a Nestléket. A szagával lehet vmi, mert ahogy a szájához közelítettem, már rázta is a fejét, és csak pár kanállal tudtam beletukmálni. Vmi zöldborsós-csirkés (vagy pulykás) kaja volt.

Kép
mancs
 
 


Mancs, a táblám szerint 1 éves kor után, de én már adtam Bencének. A Kismamás tábla szerint már 8 hótól mehet.
Vendég
 


Mancsi,
sárgabariról pontos infót nem tudok (4 vagy 5 hó körül), de az egyik azok közül, amelyiket elsők között kaphatnak. Szóval Petya már bizti eheti.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
az az őszibarack, nem? Azt kaphatják az elsők között :wink: A sárgabarit sztem a fosatás miatt később. Claus Hipp szerint a 4. hótól :shock: :roll: Asszem adok vmelyik nap Petyának. Aszalva is kap majd, meg üvegeset is.

Kép
mancs
 
 


Eszti,
én a fecsegő telefont kérem még a holdjáró mellett. Az összes többi megvan (kivéve a formabedobót). Kíváncsi vagyok, nekünk mikor küldik meg. Pénteken lett feladva.

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
mind2 féle barit kaphatttyák egész pici korban már. Úgytom. De Petike szempontjából mindegy, hogy jól tudom-e, ő már naaaagyfiú. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


képzeljétek, ma láttam egy hirdetést, mely szerint amolyan csikizős Elmot árul valaki (egy angol pasi) a neten, nem tudom, ez kinek mennyit mond, ez egy játék, ami az usában mega siker. Elmo egy figura a Szezám Utcából, plüss játékként dobták piacra, mégpedig úgy, hogy ha a kisgyerek megcsikizi, nevetgél. Na ezt kapkodták el az amerikai szülők, a teljes többmilliós készletet több száz dollárért, a végén már feketepiaci ára is volt, 3-500 dolcsi körül. Erre ebben a hirdetésben az állt, hogy a pasi 400 ft-ért árulja. Megkérdeztem, lassan és artikuláltan, hogy mért pont 400 ft, mire visszaírt, hogy szorri, elírás, igazából 205 angol font.... hihi, hát ezt kreatívan sikerült elírnia... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
hát ezt tényleg elírta... Éééés miért nem vetted meg?????? :lol: :lol: :lol: Amúgy én nem ismerem Elmot :roll:

Kép
mancs
 
 


Én sem. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Én kinevezlek a legjobb tördelőnek! :wink:
Bizony,én is tartok attól,hogy elkapom a barihimlőt mert még nem voltam csak rubeolás. :roll: Állítólag felnőtként 41 fokos lázzal is jár és kutyául van az ember. :evil: Amúgy Domit illetően én se bánnám ha átesne most rajta.De hát mégis moszt jön a karácsony...... :twisted:

Natasa!
Van még eldugott ajcsi a fakopácsból karácsonyra,de ennek a dömpinek jobban örült volna.De igazad van valószínű,hogy még egy darut beszerezünk Neki,vagy egy emeletes autópályát. :lol: :wink:

Ilba!
Köszi. :wink:

Cool!
Noki már mászik :?: :shock: Atyagatya :!: :!:

Mindenkinek cupp.Holnap nem jövök mert későig karácsonyozunk a melóhelyen. :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ilba, "noki már mászik"???? Itt a nála kisebbek is már állnak is...

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja,
Cool, nem egyedül tördeltem a Törvénytárat, szép is lenne, 10 000 oldal, de lehet, hogy 20. Három tördelő van, abból 1 volt állandó tag a kezdetektől, a másik 2 helyen forogtak az emberkék elég szépen. A cd lemezes verziót is ismered?
Amúgy a joganyagért nem vállalok felelősséget, a jogászaink is jöttek-mentek, általában pályakezdők, akik addig hatályosítottak nálunk, amíg nem kaptak valami normális jogvégzett embernek való állást. Éshát nem is tekintették szívügyüknek, hogy 100%-ig a legfrissebb állapot kerüljön be. Ezt csak azért merem leírni, mert már csődbe ment a cég...
És tényleg mászik Noki? 8) Erről én is lemaradtam. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, hát én igazából a cd jogtár nevű műremeket használtam gyakorta..
Nem tudom, mászás-e amit Noki művel, szerintem nem vegytisztán, mert ringatja a popóját 4kézláb, majd megy előre pict, és ráugrik a kiszemelt objeltumra, így haladgat előre. Dehát már 9 hónapos... Szonja csak 2 héttel idősebb, és már hónapokkal ezelőtt mentek neki mindenféle extrák is... nem is beszélve Benyóról, aki ugye lassan fut..

Kép Kép
coolasa
 
 


sziasztok

egy kurtára bekukkantottam, amíg apa fürdeti a gyereket de nemsokára mennem kell altatni...

Ilba
Köszönöm a hófordulós gratulát én is mindenkinek minden jót az összes kimaradt köszöntést most egyszerre küldöm... :)
Végül lemondtam a vásározást :( dolgozni dolgoztam rá de nemmertem megkockáztatni úgy hogy nemtudok számlát adni... :(
Lehet kár volt de most már nem sírok bele a kiömlött tejbe... :)
Majd lefotózom a mézeseket és megmutatom mivel töltöm rengeteg szabadiőmet!
Csak tavasszal költözünk... rengeteg a munka és nagyon lassan haladunk... a vízszerelőre is hiába várunk hetek óta... :( Talán holnap jön...

..mennem kell mert konyhakész a gyermek...

Hű már nagy lemaradásom van fotó ügyileg... meg sem ismernétek a nyolchónaposkilenckilóshetvenháromcentis fiamat! :)


Cool
...a nyakadbatekert derékon jót röhögtem... :) :) :)


pussz
lehet, hogy még majd bekukk...
de sajnos a Vérhelyzetet nagyon szeretem... :)
anyai örökségből áteredeztetett munkahelyi ártalom...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Látjátok-látjátok, Mamacnál már a gyermek is konyhakész. Nyilván megmosta, megpucolta, majd befűszerezi...

Amúgy evéshez kapcsolódóan lányom az imént költötte el 1banán+2körte+1alma című estebédjét, így végtelenül elégedett a világgal.

Natasa, és mivel is húzták ki nálad az ablakosok ennyire a gyufát hogy vendettára fanyalodsz?

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
ezt a 2 szót, hogy CD Jogtár, nálunk ki sem lehetett ejteni. :lol: Mocskos konkurencia. :lol: Az már más kérdés, hogy a saját jogászaink is azt használták. Pszt!
Viszont! A mi gyönyörű, bordó színű, arany színű betűkkel, hö! Törvénytár köteteink szoktak lenni Dr Balogh Nóra lakásában a polcon. Rulez!

Mamac,
szerintem nem vagyok vele egyedül, de mindig nézem a képeiteket az iwiw-en, úgyhogy ne aggódj, nem mennék el mellette az utcán. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nálunk 1 szelet kenőmájas kenyér volt a vacsi, most jön a 2,5 deci tejecske.
Cool, a mászásra pont a 8-9. hónapot szokták megjelölni, mint leggyakoribb felbukkanási lehetőség. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, a fhancba. Pedig annyira szeretnénk kiklógni a sorból. Ülnie azért már csak kellene, nem? És nem hajlandó, bibiiiii. (Najó, ez nem igaz, néhány hete próbálgatja, hogy ráül a sarkára, és akkor majdnem... meg kissé oldalra ül 4kézlábból, és akkor is majdnem, de psssszt.)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Áfonyás alma után újabb okot adok a szemmeresztésre,...Szonja szinte az elejétől evett sárgabarackot. A dokink szerint sem lehetett volna,...dinnyét igen azt meg szerintem nem lehetett :wink: Táblázatoktól függetlenül 8) Hát, azért én a "minden szemetet" tartalmazó üveges kajákba nem hiszek. Az az szerintem nem szemét csak nem mindenkinél és mindenhol egyformán etetik a gyerekeket. Még jó, hogy van jogunk dönteni :)

Ilba, kafa a cipő. Te komolyan gondolod az 1 db rozsgolyót? És Beninek adjam vagy neked,..esetleg felezitek? :shock:

Mamac, konyhakész gyerekre kíváncsi vagyok! nyomhatnál róla egy sztárfotót! Sajnálom, hogy nem vásározol :(

Cool, ismerem az Elmót. Juhé, alig ismerek vkit, de Elmót, őt igen :lol: Egyébként komolyan kíváncsi vagy az ablakos történetre /még nincs vége/,...aztán meg majd dagad a májad, hogy milyen mákosak vagytok mi meg lúzerek, hogy ilyen f.sz bandát fogtunk ki :? De, hétfőn jönnek utoljára,...remélem!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, köszönöm a bizalmat, miszerint csak élvezkedni akarok a sztoridon, de tájékoztatlak, hogy ritkán találok kéjes örömöt mások bosszúságában. És bár neketek ablakosaitok vannak, nekünk meg fővállalkozónk volt, aki ugyan összefogta a bandáját, nade ezt fel is számlázta nekünk, légy nyugodt...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, Noki egyszer beindul csak lesel majd,.... Olyan tempóval tudnak fejlődni, hogy csuda,...főleg ha lassabban indulnak be!
Apropó, gerinctornázol még?
/Adjál Nokinak rántottát //csak játszásiból// tuti kilógsz a sorból :lol: /

Kép Kép
natasa1975
 
 


sajnálom, a rántottás hszedet nem tudtam elolvasni, túl kicsivel írtad :wink:

jaja, gerinctorna amolyan lájtosan kb 5 perc mindent összevetve minden 2. estén, némi fejkörzés meg kar meg törzs, szóval szigorúan tartózkodva a kalóriaégetéstől. De már 2 alkalom után éreztem a hatását... nem, kedves Natasa, nem lebénultam féloldalra, hanem nincs beálla a vállam, meg a nyakam, mint előtte. Ezek szerint annyira azért nem is volt tragikus a helyzet.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,...történetünk:
Nos, kezdődött azzal, hogy tök szimpik voltak. A csajszi ráadásul várandós mi meg a kendőbe kötött Szonjával szerződtünk velük. Erre, semmit sem csináltak meg időre,....OK ott a kötbér. Viszont,..elvitték a lépcsőfokokat /csiszolni, újralakkozni/ és mondták, hogy hoznak majd helyette sima deszkát. Nem hoztak. Festőknek ez így is OK, de én pl azóta nem tudtam felmenni. Persze, a zmár az én bajom, hogy félek a sima lépcsőváztól. Aztán nem olyan bejárati ajtót szállítottak, amit rendeltünk. Aztán most minden a helyén, csak az ajtók hiányoznak, a lépcső, az ablakok beállítása, az elkövetett hibák /törött járólap stb/ helyreállítása,.... A legdurvább persze a lépcső, mert anélkül nem tudunk kölztözni! A többi csak esztétikai kérdés. És a legdurvább, hogy nem lehet őket elérni, mert a 3 telefon közül egyet sem vesznek fel!
Az fix, ha tegnap /miután felváltva egész nap hívtuk őket/ nincs Szonja vagy legalább nem beteg,...tuti autóba ülök és személyesen keresem fel őket, de akkor lehet a csajszi koraszül :twisted: Ha vki köcsög, akkor köcsög! Ufffff! No, ennyi.

Egyébként ma telefonáltak a férjemnek. Hétfőn jönnek és mindent megcsinálnak. Aha,...ezzel a dumával már jöttek máskor is. De az fix, hogy hétfőn én is kimegyek, hogy legalább ordítsak egy jót!





Ja Ilba, alma meg szilva okés, hagyd ki ebben az esetben a répát. Sztem 8)

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
az ülés miatt se izgasd magad, Livi is előbb mászott, mint ült. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kúl, mail ment, hogy ne unatkozz éjjel!
Natasa is ment, mert ma sorozat nap van :lol: Plusz fél deci borocska meg két szaloncukor fekszik mellettem. Eléggé ütik egymást így most azon töprengek melyikkel kezdjem :roll:

Vukánál megadta magát az összes gomb. Billentyűzet kaput!

No, a holnapi viszontlátásra!
Pusza!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


[quote="coolasa"]I írta:coolasalba, "noki már mászik"???? Itt a nála kisebbek is már állnak is...


Továbbítom Diának, ok? :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Boldog nyolcadikat Gerinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Videó beállítva a sorozataimra :D Már veszi is :D

Natasa,
húúúú banyek, ezért simán én is leugatnám a fejüket, az száz! Ezért rühellem, gyűlölöm az összes ilyen melóst. Én még normálissal, megbízhatóval nem találkoztam. És olyannal sem, aki azzal, hogy vmit megcsinál a lakásodban/házadban, nem tesz kárt egyéb dolgokban :evil: :evil: :evil:
Én nem szörnyülködöm az etetési módszereidben, sőőt, nagyonis szimpatikus, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz. Áfonyás almát a múlt héten adtam Petikének, és nagyon komázta. Úgyhogy rendszeresítem. Az áfonya iszonyú egészséges gyümölcs :wink:

Cool,
Petike sem mutatja semmi jelét annak, hogy szeretne ülni. Ő mindig ácsorog. De csak belénk kapaszkodva hajlandó felállni. Ez viszont iszonyúan tetszik neki, de a póló úgy néz ki rajtam estére, mint a mosogatórongy. Összevissza húzza-nyúzza. Az ülni akarás nálunk is olyasmikben merül ki mint Nokedlinél, meg ha szopizik, utána hasból akar felülni. Félig (vagy pontosabban inkább 1/3-ig) fekvő helyzetből már simán felül. Nem tudom, nekem vhogy olyan hihetetlennek tűnik, hogy egszercsak rájön, hogy hogyan kell ülni. Ültetni szoktam, de annyira nem jön be neki. Pedig támaszkodás nélkül is megy neki, csak nem meri. Aztán mögé ülök, mintha támasztanám, pedig nem :lol: ilyenkor vígan elvan, és tetszik neki, hogy mindké kezét tudja korlátlanul használni.

Mamac,
kéééépeeeeeekeeeeet! Én is gyönyörködöm rendszeresen az iwiw-es fotóitokon :wink:

Kép
mancs
 
 


Halihó!

Gabi, Timi és a többi nagyobb bébis Anyuci!
Nálatok is volt hasonló? Beni nem marad meg a szobájában. Bármit csinálhatok megy az ajtóhoz és menne ki. És ez fokozódik, mikor mondjuk zuhizni mennék és A. játszik vele. Eddig semmi probléma nem volt, pár napja úgy üvölt, mintha nyúznák. :shock:
Úgyhogy napok óta szemmel vagyok tartva, hogy jól mosakszom-e. :D

Eszti,
http://www.stop.shop.hu/index.php?lang=HU&menu=

Mancs,
Beni egyszerre kapott almát, őszit, banánt és sárgabarackot is.
Aztán szinte rögtön meggyet, szilvát, körtét és szőlőt.
Egy ideig egész jól ette ezeket. Most már nem. :evil:

Gabi,
Ma vettem én is Kaisers kenőmájast. Holnap kipróbálom, bár ma ebédre is májat kapott. :roll:
Ma amúgy tízóraira 1 negyed kifli felét ette meg juhtúróval és a Laktoherbemből ivott hozzá. :lol:

Natasa,
Oké, hozhatsz 2-öt is. :wink:
A répa amúgy azért mert ma olyan szép, kicsi, gyönge répákat vettem, hogy csak na. Még gondolkodom, lehet, hogy almás-répás pipi lesz.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
a szobával van gondja vagy azzal, hogy nem lát? Netán 2 in 1?
Ha előbbi, olyan nálunk nem volt, utóbbi néha igen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, és jól mosakszol? :lol:
Füdödjél Benivel. :wink: Mondom ezt én, aki nem híve ennek, mert baromi kényelmetlen és mindent tudok, csak megmosakodni nem, gyereket meg megmosdatni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


fürödjél

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Livicsek by night
Kép

Hogyan adjam így rá a hálózsákot? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
fogalmunk sincsen, azt vettem észre, hogy pár napja, mióta megy, azóta csak jönne-menne, nem igazán köti le semmi, csak itt a nagyszobában az asztal körül ténferegne, távirányítózna, gépezne. Akkora mocsok lett, hogy rá se ismernél. Állandóan résen kell lenni.
Hiába építek neki, autózunk, székezünk, még a sütifaló se érdekli, pedig az nagy kedvenc (volt).

Én sem vagyok híve az együtt fürdésnek, már csak azért se, mert amióta 5 éve itt lakunk, én még nem voltam a kádunkban és ezután sem tervezem, viszont Uraságát meg zuhanyozni nem akarom.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hülye kérdés lesz :oops: : akkor A vigye át a nagyszobába, amíg fürdesz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nem is kérdő mondat lett. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ha most a sétafikálás köti le, biztosan a tágasabb tereket keresi. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Móricz Zsigmond körtér, esetleg? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


bocs

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, ha A-val van és velem, minden ok. Ha én kimegyek, minden ok 3 percig, aztán (gondolom rádöbben, hogy nem vagyok) és üvöltés.
De tegnap pl. mikor kozmetikusnál voltam, akkor már úgy ébredt, hogy nem vagyok, semmi baj nem volt. :roll:
Na mindegy, remélem eme korszaka nem fog sokáig tartani.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Akkor tuképpen 2 probléma van? 1. nem marad el nélküled, 2. a szobájában még veled sem. :?:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


zúg a fejem a problémaszámozásaitoktól. Arra felelj inkább Ilba, (vagy Dia, vagy aki épp erre jár és magára ismer a megszólításaimban,) hogy mi a baj a káddal??

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
sztem nem a káddal lehet a baj, hanem inkább zuhanyozni szeret a mi Ilbánk. És biztosan 1. zuhanyfülkéjük van, 2. vagy legalábbis külön zuhanytálcájuk, azért nem került még közelebbi kontaktusba a káddal. 3. az én anyámat. :lol: (Bocs, Anyuci!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na, megint topon vagyok. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Megyek én is szunyálni (Petike már 2x ébredt :evil: ) Holnap korán kelünk, mert 8-ra a haematológián kell lennünk. Tehát legkésőbb negyed 8-kor indulás :shock: :evil: A legnagyobb forgalomban :evil: Remélem, mostmár tényleg nem lesz semmi, drukkoljatok!

Jó éjt!

8)

Kép
mancs
 
 


Mancs megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++

Petra tök álmos volt, de nem akart bealudni. Fél órás altatási procedúra után feladtam a dolgot és betettem a kiságyába. Ott végigordította a szokásos 20 percét, aztán bealudt. Nekem meg még mindig rossza a lelkiismeretem.

Na megyek próbálok fejni egy kis tejcit, bár nem tudom sikerül-e, mert holnap 4-kor elmegyünk itthonról és csak éjfélre érünk haza. Már előre parázok a dologtól, kíváncsi leszek Petra miként viseli majd a távollétünket, a nagyi fog vigyázni rá. Elvan már szopi nélkül, de azért az esti lefekvéshez nem árt. Megnéztem a mélyhűtőt, egy zacsi tejet se hagytam magunknak (igaz már bőven lejártak).

Mindenkinek jó éjszakát!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?