Ilba, már akartam kérdezni, hogy mi ez a Stop Shop? Még sosem voltam, de már másoktól is olyan sokszor hallottam.
Gabi, én amúgy a Hipp-pel nagyon meg vagyok elégedve, ez a teljes tejes cucc asszem a Jó éjt papi álnevet viseli.
A többi főzelékje szerintem nagyon jó, egyedül a spenótban találtam tejport, a többiben nincs adalék sem annyi, mint mondjuk a Nestlében. Azokban találtam eddig a legdurvább összetevőket. Pl. a sima sütőtökpürében (amit már 4 hótól ajánlanak) ilyenek vannak: vaj, hagyma, só
Még szerintem a Kecskeméti kaják jók, meg az Univer.
De a legjobb a sk.
Ilba, szerintem a szilva a répával és almával nem annyira faja. Én ma pl. meggyet csináltam almával, nagyon tutter lett. Próbáld meg esetleg úgy, hogy babamüzliből csinálsz vízzel pépet, és abba teszel gyümit. Úgy nem eszi meg jobban? Esetleg aszalt gyümivel?
Mancsi annyit emlegette az aszalt gyümiket, hogy rákaptam. Utánanéztem, és elvileg az aszalt gyümölcsben semmi plusz cukor nincs, hiszen csak meg van aszalva. (kicsit sok már egy bizonyos szó
) Szóval holnap úgy csinálok gyümit, hogy beáztatok sárgabarit (aszaltat), és azt fogok almához tenni, vagy körtéhez. Szerintem ez is tuti kombináció.
Mancsi, 2 hete adtam fel a kuponos lapot, múlt héten rájuk csörögtem, hogy olyan jó lenne, ha kari előtt megjönne, meg különben is lassan fut a fiam, szóval szuper lenne, ha még most tudná használni, egy nagyon kedves hölgy azt mondta, hogy sajnos nem tudja előre venni, mert sorban mennek ki, ehhez képest most kihozták. A múltkor is ez volt, hogy már 1 hónapja vártam a formabedobót, rájuk csörögtem, és azonnal kihozták. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de érdemes kipróbálni, hátha tényleg hat rájuk egy kis telefonbeszélgetés.