Sziasztok!
Zsuzska
Itt Tatabányán 70 M/ml, 50% jól mozgó, Norm. fertilitás volt a papíron. Teljesen megnyugodtam, örültem, hogy az én hormonjaim nem jók. Felmentünk Győrbe ott újabb vizsgálat (természetesen kis láz, miegymás, amilyen a mi szerencsénk) nem annyira tudok kiigazodni ezen a hülye papíron de szerintem 20 M, van itt mindenféle % fogalmam nincs melyik mit jelent. Itt nem írnak magyarul
. Aztán PCT teszt: első frakcióban látóterenként 1-5 kizárólag mozdulatlan spermium látható, második frakcióban a kép hasonló. De csak annyit írt véleménynek, hogy a meddőség cervicalis oka felmerül. Szóban is csak annyi, hogy nem lehetett pontosan megállapítani. Volt még egy vizsgálat de azért már nem mentünk vissza, ott egyből azt mondta, hogy kicsit javult de nem fényes az eredmény. Szóval ezt hámozd ki. Most akkor kinek mi a baja?
Szeretnék hinni az itteni dokinak.
Akkor ti most léptek a kivizsgálások közepébe?
Pedig azt hittem már senki nem lesz itt a régiek közül.
Bea
igazából nem tudom ám hogy jól éreztem e. Kicsit furi. Meg az is hogy holnapután kellene megjönnie normál idő szerint de semmi érzés. De még belehúzhat. A multkor is úgy örültem hogy nem görcsöl már előre a hasam, na másnap nem is aludtunk éjszaka semmit. Azt hittem az összes festéket leszedem a falról. Szóval inkább nem örülök előre
.
Megnéztem a képeiteket végre. Olyan cukorfalatok
. Nem győztem mutogatni a páromnak milyen babát kell csinálnia
.
Húúúú, megint jó bő lére eresztettem
. Bocsika
Csöndbe is maradok.
Puszi