Barbi
jobbulást,katasztrófa ez a téli időszak!
Kuha,
persze,hogy kellett a lány gyengesége is ehhez!éppen ez az,hogy mennyire megváltozott és összetörhetett,ha így befolyásolni tudták,régen nem nagyon lehetett,inkább ő uralkodott mindenkin,akin lehetett,nem feltétlenül rossz értelemben,egyszerűen nagyon erős,karakteres egyéniség volt,pont ezért mégszőrnyübb ezt hallani róla!ráadásul a fiát óriási szereteben nevelte,mamája szerint már túlzás volt,hogy szinte el sem engedte a kezét és mindig egy ágyban aludtak,most meg lemondott róla,én remélem,hogy azért mert igenis valahol érzi,tudja,hogy most gázok vannak vele,nem csak egyszerűen hátatfordított neki.
képzeljétek,mamija mondta,hogy már a keresztnevén kellett szólítania a gyereknek,nem anyunak!
,azt is becézett formában!amikor jártam agydokihoz,ő alkalmazta ezt a kis Emese ,Emeske dumát!
az,hogy a férj egy ....,az egy dolog,már kezdtek új életet más nők is,nehéz az ilyet elviselni,de így megváltoztatni,kiakasztani egy embert,hát szetintem ehhez már érteni kell!
csa tényleg az a fura,hogy nem tesznek vagy nem próbálnak tenni ellene!amikor a többi lánnyal beszéltem ,ők is ezt nem értették,hogy a férj mért nem csinál ez ügyben valamit,a fiában is kárt tett az a szemét!de csak hőbörögnek és továbblépnek!
és igen,a baj az,hogy a lány mindent és mindenkit elutasít,így tényleg nem lehet segíteni rajta!
miután már részben tudtam a dolgokról és a nagyi kért,hogy esetleg ha gondolom kapcsolatba léphetnék a lányával,meg is láttam őt az egyik nagyáruházban!nagyon megijedtem(ő is ,én is gyerekkel voltunk),nem vett észre én meg hirtelen megfordultam és elkezdtem gondolkodni,hogy mit is tegyek
!menjek oda,ne menjek?aztán összeszedtem magam,megfordultam,addigra már odakellett érnie hozzám,de ő is gyorsan megfordult és elspurizott,kicsivel később még észrevehetően elkerült!mindketten ugyanúgy reagáltunk!szégyeltem magam,hogy ilyen bátortalan voltam,de annyira nehéz volt túltennem magam a csajon(és nem szerelem volt)és annyira képtelen voltam újra szembenézni vele ,nagyon kemény látvány valakit így viszontlátni!
és persze az is bennem volt,hogy soha nem voltam rá hatással,pont most mért lennék,de ez inkább a lelkemet nyugtatta,bár nem nagyon sikerült!