Új privát üzeneted érkezett!

Davallia!
Bocs, de Panda orrfújásán olyan jót rötyögtem! :lol: :lol: :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi!

Szerintem ne izgasd magad egyáltalán, hogy "de olyan szar".
És akkor mi van??
Szerinted mi most mit gondolunk Rólad??? :lol: :lol: :lol:

Csikken!
Hát ez nem jött össze!!!! Akkor tényleg majd legközelebb!

Egyébként Gergő is nagyon rosszul tűrte a porszívózást az orrából (na, ezt most jól leírtam)
Nem tudom mit, de anyukám csinlált vele valamit, mert most egy szó nélkül tűri, a Róki féle lefogós pózban.
Egy hangja sincs, csak becsukja a kis szemeit, és hunyorog, amíg csinálom.
Annyira édes.

Egyébként én is hallottam, hogy valaki már 1 évesen tudta fújni az orrát.
Van, aki úgy tanította meg neki, hogy először megtanította szimatolni, mint a kutya, és utána mondta a gyerkőcnek, hogy szimatoljon. :lol: :lol:

Egyébéként, lehet benne valami, mert Gergő is "szimatol", mikor mondom neki, hogy fű, de büdi van!!!
És volt már, hogy kipróbáltam, hogy oda tettem a zsepit az orrához, és mondtam, hogy de büdi van, és valami jött az orrából.
Persze, ez még nem az, amikor igazán ki is tudja fújni.

De én egyenlőre maradok a porszívónál, az a biztosabb. Pláne, hogy már ilyen könnyen megy...

Duda!
Nem tudom, hogy a barátnőd merre lakik (talán egyszer említetted, hogy Pismányban??)
De, ha az mond neki valamit: ez egy ici-pici bolt, a vasvári lakótelepen, ott, ahol az óvoda van. Közveltlenül mellette. Van ott egy buszmegálló is. Szinte a bolt bejáratában áll meg.
Ezért is röhej számomra az egész...

Kép
kuha

Davallia!

Hát Panda orrfújásán én is jót mulattam!!
Gondolom, ez "élőben" nem olyan vicces!

Kép
kuha

Évi!
Nem tudom mit gondoltok, de remélem semmi rosszat..... :(
Persze a legfontosabb, hogy Leon meggyógyuljon, ettől függetlenül nekem is szar, meg csalódás, hogy le kell mondani.

Davallia!
Hú, de ügyes Panda :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Sajnálom, hogy Leon lebetegedett! :( Szegény. :( Remélem, hamar kilábal belőle és Nolcsi nem kapja el! A bulit meg majd bepótoljuk! :) Gyógypuszik mennek! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Barbi!

Ne izélj már!!!!
Szerinted rosszat gondolunk???
Hát nem ez a legtermészetesebb, hogyha beteg a gyerkőc, akkor lemondod a talit???
Pont azért írtam, hogy vajon mit gondolhatunk, hogy ne legyen rossz érzésed emiatt!!!

Gyógypuszik meg mennek!!

Kép
kuha

Évi!
Akkor jó :D

Kriszta!
Köszi :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha,
Nekem az jutott eszembe, hogy így legalább tiéd és Gergőé lett Robi! :) :) :) Sajnálom, hogy megzakkant az első feleség, szerencse, hogy nem született babájuk. :oops: :wink:

Csikken,
Beni is kb. két és fél éves korában tanult meg rendesen orrot fújni, de sokan még naz oviban sem tudnak. Rá kell érezni. Az a ritkább, ha valaki előtt tud és olyan kis ügyes, mint Davallia Pandája. :) :wink:

Barbi,
Próbáltátok a Nyúlnagypapi féle inhalálós sátrat? Hátha segít!

benianyu

Ez az orrfújós hozzászólásom igen zagyva lett. :oops: :oops: Szóval az a ritkább, ha valaki előbb tud jó erősen orrot fújni, mint 2 és fél - 3 éves kor.

benianyu

sziasztok,ismét itthon!
voltunk sétálni,tápiért és Sterimarért,a patikát egész egyszerűen meghóditottuk!Kisnyuszi mintha otthon lenne bevonult a pult mögé és a boszorkánykonyhára is!sikongatás volt és éljenzés!teljes sikert aratott a gyerekem,de így is fizetni kellett :? :lol:
már alig csöppen el az orra....és nagyon huligánkodik,mentem :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hát Tüncsi éjszaka hányt és nagyon magas láza volt...ma elvittük a legközelebbi gyerekdokihoz (zalaszentgrótra), és kapott kúpokat, meg probiotikumot...mondta a dokinéni, hogy szerinte vírusos...és picit piros a torka is... :cry: hát ez van...de amúgy jó kedvű huncut...de olyan kis elesett, mikor lázas :cry:
Gondolkodtam, hogy hazamenjünk-e, de Anyu mondta, hogy szerinte kár hazamenni, mert otthon sem lenne jobb, és itt most péntekig kiszolgálnak...kaja van...végül is igaza van

na, majd még jelentkezem

Kép

Kép
prüntyi

Barbi :?
jobbulást,katasztrófa ez a téli időszak!

Kuha,
persze,hogy kellett a lány gyengesége is ehhez!éppen ez az,hogy mennyire megváltozott és összetörhetett,ha így befolyásolni tudták,régen nem nagyon lehetett,inkább ő uralkodott mindenkin,akin lehetett,nem feltétlenül rossz értelemben,egyszerűen nagyon erős,karakteres egyéniség volt,pont ezért mégszőrnyübb ezt hallani róla!ráadásul a fiát óriási szereteben nevelte,mamája szerint már túlzás volt,hogy szinte el sem engedte a kezét és mindig egy ágyban aludtak,most meg lemondott róla,én remélem,hogy azért mert igenis valahol érzi,tudja,hogy most gázok vannak vele,nem csak egyszerűen hátatfordított neki.
képzeljétek,mamija mondta,hogy már a keresztnevén kellett szólítania a gyereknek,nem anyunak! :shock: ,azt is becézett formában!amikor jártam agydokihoz,ő alkalmazta ezt a kis Emese ,Emeske dumát!
az,hogy a férj egy ....,az egy dolog,már kezdtek új életet más nők is,nehéz az ilyet elviselni,de így megváltoztatni,kiakasztani egy embert,hát szetintem ehhez már érteni kell!
csa tényleg az a fura,hogy nem tesznek vagy nem próbálnak tenni ellene!amikor a többi lánnyal beszéltem ,ők is ezt nem értették,hogy a férj mért nem csinál ez ügyben valamit,a fiában is kárt tett az a szemét!de csak hőbörögnek és továbblépnek!
és igen,a baj az,hogy a lány mindent és mindenkit elutasít,így tényleg nem lehet segíteni rajta! :(
miután már részben tudtam a dolgokról és a nagyi kért,hogy esetleg ha gondolom kapcsolatba léphetnék a lányával,meg is láttam őt az egyik nagyáruházban!nagyon megijedtem(ő is ,én is gyerekkel voltunk),nem vett észre én meg hirtelen megfordultam és elkezdtem gondolkodni,hogy mit is tegyek :oops: !menjek oda,ne menjek?aztán összeszedtem magam,megfordultam,addigra már odakellett érnie hozzám,de ő is gyorsan megfordult és elspurizott,kicsivel később még észrevehetően elkerült!mindketten ugyanúgy reagáltunk!szégyeltem magam,hogy ilyen bátortalan voltam,de annyira nehéz volt túltennem magam a csajon(és nem szerelem volt)és annyira képtelen voltam újra szembenézni vele ,nagyon kemény látvány valakit így viszontlátni!
és persze az is bennem volt,hogy soha nem voltam rá hatással,pont most mért lennék,de ez inkább a lelkemet nyugtatta,bár nem nagyon sikerült! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi :(
nekte is megy a sok gyógypuszi,Tüncsi tudja hol jó betegnek lenni,igazi királylány! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And
Tegnap éjjel jutott eszembe, hogy basszus, nem írtam meg neked mennyire sajnálom ami történt Esztivel. Hál isten, hogy nem lett nagyobb baj. Olyan fürgék ezek a gézengúzok, sokszor én is csak kapkodom a kezem, egy pók ölelése sem lenne elég nekik.

Barbi
Leonnak mielőbbi gyógyulást, gyógypuszikat mi is feladtuk fénypostán. Most jöhet a drukk, hogy a család többi tagja ne betegedjen meg. Ezt ilyen taknyolós időben elég nehéz elkerülni.

Kuha
Ez brutális. Tudsz már azóta valamit a lány állapotáról? Remélem felépül. Mármint testileg, mert lelkileg hosszú idő kell hozzá, gondolom. :cry:

Nyúlné
Hát az sem semmi amit te írtál. :cry: Ezt a gurut kellene jól móresre tanítani.

Kép
Kép
maresz

és arra is rájöttem,hogy nem Eszti,hanem inkább Leonka lesz az a képen(az elsőn,hasalva,arca nem látszik,csak a menő kiskockás kantáros nacija!)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és nyuszi megint alszik :lol:
én meg kiporszívóztam az orrom :shock: ,azt hittem belehalok,nagyon szar volt,de próbáltam jó pofát vágni hozzá nyuszi miatt,aki kétségbeesett és együttérző fejjel figyelt,nagyon ari volt és nem balhézott utána! :shock: ,csak egy kicsit a végén,inkább tévézett :lol:
úgy látszik kellett neki egy kis szolidaritás! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ancsi
Ha jól emlékszem a Meliről készített videó zenéje volt az a Halász Judit dal ugye? Nem tudnád átküldeni nekem? bmaresz@biatv.hu
Előre is köszönöm.

Hajni
Segítség ! Nem tudom megnyitni az Angyalos cuccost. :roll:

Kép
Kép
maresz

Emese!
Az tuti nem Leon, szerintem lehet Bab Tofija, nem? Neki voltak mindig ilyen cuki kockás gatyójai. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!
Jobbulást Tüncsinek, szegények, Ti is jól kifogtatátok ezt a pihenést. :(

Leon is alszik még szerencsére, Nolcsi meg befalt egy csomó sütit a ma sütöttből, ami szerintem ritka sz..r :lol:
Még puhulnia kellene, mert jelen állapotában csak célba dobásra jó :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi
Most olvasom, hogy Tüncsi is beteg. Neki is küldjük a gyógypuszikat.

Brigi ma egész nap nem akart aludni. Délután előre sétáltunk a faluba, a játszótéren jól kiszaladgálta magát, hazafele meg bealudt a babakocsiba. Már reggel gyomorgörccsel kelek, hogy ma vajon hogy fog elaludni a kisasszony. A karomon elalszik, de ahogy próbálom letenni a kiságyba, már fennt van. Túl sok esze van már, az a baj. Ma már hagytam sírni a kiságyba, de nagyon kitartó. 20 perc után is állt a kiságy végében, szorította a mackóját magához és torka szakadtából üvöltött. Pedig karácsonyra normalizálni szerettem volna ezt az alvás ügyet :?

Kép
Kép
maresz

Maresz!
Én is azon gondolkodom pont, hogy Nolcsi holnap lázasodik be, vagy csak csütörtökön.....
Alvás :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,jó akkor legyenTofi :wink:
amíg be nem jelentkezik Bab,hogy kikérje magának :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és akkor az lehet hogy nem is Tomi :shock: :shock: :shock:
hanem Csikken Rolija?és Anris lehet hogy Tomi??? :shock: :shock: :shock:
ééééééés.... :lol: :lol: :lol: :lol:
gyermekek mamijai tessék megmondani,ha ráismertek a képeken a babócákra!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ki tesz fel pár elsőBKRISZTÁStalis képet,amit találtam?kinek küldhetem?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mekkorák is lehetnek a kéepkmax.?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi, Emese!

Csikken Rolija Tuti nem lehet, mert az előző oldalon Csikken feltett két képet, és mindekttőn ott van Roli!

Deeeeeeeee!

Akkor most segítek egy kicsit, hogy mindenki "kizárhassa" a saját gyerkőcét.
Ezekből a képekből kiderül, hogy tuti, hogy nem is Eszti, aki ott hasal.
(Sajna csak ennyi képem volt)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
folyt köv.

Kép
kuha

Hello,

Davidnak is megy a orrfujas, de persze nem annyira hatekony mint a porszivo. O is olyan hangot ad mintha szimatolna, de kifele fujja a levegot. En peldat statualtam hangeffektekkel szinesitve, es ment :D

Ja es egy kep, amit meg multkor Dani es Jack nyalkendojere reagalva akartam megmutatni. A polon a Micimacko esernyoje a nyal ellen ved, mert vizhatlan anyagbol van. Ez a kedvenc ruhadarabom most :)
Kép

Kép

Kép
ppanna

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
kuha

Na, Nyúlné, Téged dupláztalak!!!!!

Esetleg Hari Lilije nem lehet a képen?? Ők is ott voltak a talin!!!
Biztos, hogy fiú???

Ppanna!

Végre egy újabb kép Davidről! Olyan ritkán látunk róla képet!
Nagyon szép kispasi, a Micimackós póló pedig nagyont tuti!!!

Kép
kuha

na várj!
a kockás hasalós,hátulról látszóról gondoltam,hogy Eszti,aztán Leon,aztán megszavaztuk Tofinak!
egy másikat,akit először Tominak gondoltam,most már Rolinak is látok!
de nem értem a te képeidből mért derül ki,hogy nem Eszti az?
és a Rolisat sem értzem! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja már értem :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az Esztit,a Rolisat még nem :oops: ,de időval!
kisnyuszi még mindig alszik nagyon durva! :shock:
szóóóóval:
de édi voltnyuszim is!milyen kis pufika volt magához képest!és még nem volt huligán feje!bezzeg most!jaj,de huligán!

PPanna! :P :P :P
nagyonmenő ez aMicimacis nyáldolog! 8)
és Dávid nagyon édes!de szintén huligán! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na várj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én arra a kockás hasalósra gondoltam, hogy tuti, nem Eszti, mert Eszti az én képeim szerint másik ruhában van. De akkor arról lemaradtam, hogy megszavaztátok Tofinak.

Azt meg én nem értem, hogy mit nem értesz a Rolison??

Kép
kuha

:mrgreen:
mit nem értesz azon,hogy mit nem értek????
nem értem és kész!kezd előről!milyen képen van ott Roli,ami miatt nem lehet a másikon????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na jó, Tied a vízibicaj, én feladom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát már arra sem jöttem rá, hogy kire gondoltál, amikor azt írtad, hogy nem is Tomi, hanem Roli!!!

Én még mindig ott tartok, hogy a kockás gatyást nem tudjuk, hogy kicsoda!!! :lol: :lol:

Kép
kuha

jaaaa!
akkor nem velem van a gond,hanem veled?
de jóóóóó! :lol: :lol: :lol:
és mond csak :roll: .MILYEN VIZIBICAJ? :?: :?: :?: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, Nyúlné
:lol:

Ayse
Voltatok bőrgyógyásznál? Lili hogy viselte?

Kép
Kép
maresz

NagyNyulat is kikészítettem! :twisted: :twisted: :twisted:
azt mondta,ha sok a meló,akkor nem megy 5re olaszra!ma már hívtam egyszer a cégesmobilon,most a saját mobilján hívtam és most a vonalasunkról nem a mobilomról!mondtam sakkban tarom! :twisted: :twisted: :twisted: aztán elkezdtem sztorizni,pedig mondta,hogy ugyebár nem ment olaszra,ha elértem,hanem még megcsinál kettő darab számlát és indul az 5percre lővő melóhelyről haza,de én csak mondtam,csak mondtam..... :twisted: :twisted: :twisted:
és aztán még azt is hozzátettem,hogy FIGYELEK ÁM! :twisted: :twisted: :twisted:
lehet felhívom a szomszédból a hotel portáját! :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Felhívjam Neked NagyNyulat?? Nem írja ki a számomat!!!!!

Köszi, akkor csak kisakkoztuk, hogy én vagy a hülye... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

vagy = vagyok! :oops:

Kép
kuha

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ilyen naptárat készítetek

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

naaaaa
csak ezt az egy oldalt mutizza meg,amelyiket éppen megnyitom
de szemét
na majd ha megkapm megmutatom,rendesen! :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha :lol: :lol: :lol: :lol:
nem kell,de nem felejtelek,még szükség lehet a hívásodra 8) !
nyuszi meg csak Zzzz-Zzzz :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Állok rendelkezésedre!!!! :D :D :D :D

Kép
kuha

csajok, Gergővel nem tudom mi lett, de kb. 25 perce szabályos kört leírva körbe-körbe köröz a szobában.
Szólok neki, megáll, belevigyorog a képembe, majd folytataja.... :D :D :D :D

Kép
kuha

Nyúlné,
Szerintem.... A Csikken által feltett első képen a fekvő babák: belülről első Dani (csíkosban természetesen), utána Roli (számos trikóban), mellette hanyatt Andris (Ayse simogatja), aztán Nati a babákkal a pocakján, hason (kockás gatyóban) szerintem is Tofi, mellette hanyatt rózsaszín-lilában Havtünde Zitája.

benianyu

kérdezd csak meg a gabonakörökrőL! :twisted: :twisted: :twisted:
itt meg ébredés
pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

A második képen balról Roli hanyatt, mellette Nati, aztán bordó gatyóban hanyatt Eszti, mellette csíkosban Manka Jackje, aztán Zita és Gergő, ugye? :) :) :)

benianyu

Nem voltunk talin, megis milyen jo tarsasagba keveredett Dávid!
:D :D

Nyulne :) es ez még a legártatlanabb arcunk, mert van am huligan is :twisted: :twisted: :twisted:

Kuha :)
koszi :) Gergorol is reg lattunk. en nem tudok Baba Patikat venni, szoval ha megvan a kep , feltehetned! :)

Kép

Kép
ppanna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?