Na sziasztok!
Sziszike, holnap még nem tudom, mikor megyek fel, mert randim van a dokival is, de ő csak valamikor du. lesz, az nst-sek pedig délig vannak, ezért van, hogy a tegnapi NST-t is a doki csinálta úgy 4 óra tájt. Majd holnap reggel kell hívnom a dokit, akkor beszéljük meg, hogy neki mikor jó. De én inkább már szülnék holnap!
A mai NST csillagos 6-os lett, plusz megnéztem a fizetős szobákat, el is döntöttem, hogy vagy a 7-esbe megyek, ha lesz hely, vagy ha ott nincs, akkor marad az 5-ös vagy a 3-as, a kiscsaládom meg így járt, de én megkukulnék napokig egyedül egy szobában! A csajszi egyébként a tegnapi kukkolás óta hiperaktív, ma már mondtam is neki, hogy ezt a mozgássort inkább rajtam kívül kéne gyakorolnia...
Nikike, ezen már mi is gondolkodtunk (dugó), a Lukács doki is egyfolytában a feljutásommal van elfoglalva, de lévén a párom 15 éve abból él, hogy vezet, én nem félek. Max. az összes KRESZ szabályt át fogja hágni, de amíg repülni nem kell, és dzsippel el tud menni valamerre (éljenek a járdák, padkák, stb...
), addig nincs baj! Én meg megigértem neki, hogy majd becsukom a szemem, ne is lássam, mit művel!!!
Ja, tök durva, visszatérve Sziszihez, én pont most lettem aktív, ma is össze-vissza rohangáltunk Pestszerte, ha már fent voltunk, tegnap is, holnapra is beterveztünk egy-két pluszprogramot, titkon abban reménykedem, hogy csak keresztülhúzza már valamelyiket a csajszi!
Kati, nekem Márk is 3 napot késett, életem leghosszabb 3 napja volt!
Na megyek, iszom egy kávét, döglött vagyok, mint egy akna, de nem mertem bealudni a törpével, mert így is marha rosszul alszom éjszaka, hát még ha délután el is alszom, akkor csak forgolódok egész éjjel...
Pussz mindenkinek!