Új privát üzeneted érkezett!

ciao CSajok!

Persela, meg kell hogy cafoljam a kajaldas dolgot! A multkor a Trofea is tokeletes volt, mondhatjuk gyerekbarat! Most jottunk vissza Feszkesfehervarrol, ferjem unokatestverenek hazat neztuk meg es elugrottunk 2 gyerekkel kajalni, bizonyos Szárcsa Csárdába. Szupi volt, elegans, a kaja tokeletes, es a noi mosdoban pelenkazo, szoptatos szek, stb... Szoval 10 bol 10es egy skalan! Mpondjuk nem 2 forint, de megeri, mert mostanaban oly ritkan jutunk el ilyen helyekre, hogy inkabb mindseget veszunk!
Fogadjunk, hogy 2 oran belul indultok a korhazba?
Hatha ez segit! Van ra 2 turorudim!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike

Nikike, akkor pontosítok: amikor a Márk kicsi volt, rengeteget szívtam azon, hogy hova mehetünk vele, meg hova nem, Pelle tán emlékszik az ominózus étteremben szoptatásomra, ami úgy kezdődött, hogy megkérdeztem, hogy van-e lehetőség valahol pelenkázni és szoptatni, mire közölték (egy elég jónak számító helyen), hogy persze, alagsor, WC... Mármint hogy hajtsam le a deszkát, és úgy... Na mondtam, anyátok, el egy oszlop mögé, amin ott lógtak a kabátaink, és ott a széken megszoptattam a Márkot, majd át is pelenkáztam. De tény, hogy nem utáltak ki hordozóval, mondjuk egy komplett terem volt nekünk kibérelve, valószínüleg azért. De ez még az ominózus Pizza Hut botrány előtt volt, amikor azért a magukra valamicskét adó éttermek elkezdtek (néha látványos) fejlődésnek indulni. Egyébként meg nekem ez azért is fura, mert ugye Fejér megyében lakom, és meg kell mondjam, se Fehérváron, se a Velencei-tó környékén nem tudtam még beleszaladni igazán gyerekellenes kajáldába, sőt, a jellemzőbb az, hogy pl. Kápolnásnyéken egy igazán jó kis étterem van, ahol, azon kívül, hogy nem drága, van etetőszék, gyerektányér, gyerekpohár, gyerekevőeszköz, gyerekadag és határtalan jóindulat és türelem. Errefele tényleg ez a jellemzőbb... Pestre meg mostanában elég ritkán járok, akkor se nagyon kajálunk sehol.

Én már egy Túrórudiba is kiegyeznék, ha valaki garantálná nekem, hogy reggelre a kezemben van a kislányom:-)

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Hálló Csajok! Most dugtam ágyba a kismanuszt, jövök társasági életet élni egy kicsit :D
Persela, na akkor meg is hirdetem a vaterán a varázsgömbömet vagy inkább vegyek egy új szemüveget/tisztítsam meg a mostanit, hogy melléolvastam a kiscsajszi világrajövetének idejét? :-)))))) Juj, nagyon izgulok!!! A végén nekem fognak jóslófájásaim lenni a nagy drukkolásban:-))))))

Ma vettem egy szatyor ruhát Sominak egy csajszitól, a neten lőttem nála egy irtó édes manóruhát, elmentünk érte, aztán ott volt egy halom ruha még, nem bírta ellenállni (a tele szatyorért fizettem 1700 Ft-ot!!!!!), na ezek után délután betévedtem az H&M-be az Árkádban, én nem is tudtam, hogy itt van babarészleg és azt sem, hgoy ennyire irtó jó cuccok vannak - olcsóbb, mint a Kenguru és még olcsóbb mint a Brendon, na lányok, csak pakoltam és akasztottam, hiperszuper kispasis szerkókat vettem!!! (Plusz épp beszéltük a párommal, hogy karácsonykor ha már glancba vágjuk magunkat, dzsingölbelzdzsingölbelz, jó lenne a kispasinak is valami szerkó az ünnepekre, és képzeljétek, találtam itt 2.900 Ft-ért keménydobozos csomagolásban irtó jó 100% pamut inget mininyakkendővel, meg kell zabálni! 2-4 hónapos méretet vettem. Van ám 3.400 Ft-ért halszálkás sötétkék nadrág mellénnyel, de azt nem mertem venni, mert az én gézengúzom derékben igen potyka, csak kantáros gatyákra merek beruházni-)))

Bulik. Bevallom, hogy én papírkutya lettem anyaságom előtti időkre is, ó, hol vannak már azok a kakasszóig csüngünk a csilláron és pörgünk a hátunkon bulik egyetemi évekről, he-he Igazából még mindig szívesen eljártunk volna a párommal csörögni, de vagy agyszeletelő technós helyek vannak vagy az átlagéletkor 13...:/

Pusszantás!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, még egyben vagyunk.:)

Remélem azért a mai nap összejön.:)
Eddig minden szülésem vasárnap indult meg..:)

Keresztapám 2005 márciusában meghalt(fiatal volt)..ő született dec. 10én lehet Zsebi is ma születik??

Annyira várom, tegnap óta furcsa érzéseim vannak..lehet ma már..:)

Puszi.
Sziszike.

Kép
sziszike1000

Nekem is gyors bekukk, Pellém, a professzor ezért a jóslatodért nem dicsérne meg, át kéne iratkoznod Firenzéhez, lelkem, Trelóvnihoz járni nem a legjobb ómen... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na majd még jövök!

Sziszike, drukkolok ám én is, legalább neked legyen már jó!:-)

Kép
Kép
persela

sziasztok!

gyors létszám ellenőrzés :lol: :lol: :lol:
látom Persela és Sziszike még egyben :roll: :wink: izgulok értetek!! Hajrá lányok :P

Hát, én azt hiszem lányok Bianka még kicsike a talihoz, a következőre kéne nekünk majd menni :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Pelle!

Ugyes vagy a ruhakkal!
En is jartam a heten az Arkadban, nekem is meg volt mini ing+nyakkendo filin, de nem vettem meg, ellenben talaltam egy hosszu+rovidujjas felsot, semmi extra, na de a felirat (milk built this body-hangosan rohogtem), na nem tudtam ellenallni, pedig nekunk tenyleg van mindenunk meg egy darabig! 80-ast vettem meg jo lesz egy darabig:)

Kép
nikike

Sziszike, Persela, hajrá, csajok!!!!:-)

Perselám, lehet, hogy a kiscuncus kinézte magának a 13-i Luca napot, igaz kisboszihoz való nap? :-)

Nikike, irtó jó ez a szöveg felirat! :D :D

Biztos jön a front, olyan kóma voltam ma én is, a kicsi is, hogy szinte egész nap durmoltunk, Somi még most is alszik, délelőtt is aludt majdnem 3 órát, aztán a séta alatt egy rövidebbet, most meg már két órája megint alszik, na remélem, nem este fog banzájozni a lelkem:-)))

Vettem 60 db-os miniégősort, felfuttattam a konyhában a pult rúdja köré, egy órán át villogott, aztán behalt...grrr... holnap roboghatok vissza a boltba vele!

Mindenkinek sok pusz!

pelle

Sziasztok!

Húúú lányok ezek az utolsó napok, ez a várakozás.... Együttérzek. Én nagyon örültem neki, hogy Barnabás két héttel korábban meglepett. Valójában erre számítottunk, a hátralévő két hetet már nagyon nehezen viseltem volna. Szóval csak kipottyannak hamarosan a porontyok! :)

Én a H&M-es rucikat szeretem a legjobban, olyan vagányok. Én is gondoltam rá, hogy kellene valami ünneplős karácsonyra, de legutóbb még nem volt, ezek szerint már van, akkor bekukkantok, bevásárolok.

Nagyon várom a talit. Imádom a tésztasalit. :)

Ma nagy jövés-menés volt nálunk. Anyósomékat családibarátostul váltották a mi barátaink. Így estére kidőltem, főleg, hogy ma reggel ötkor ébresztett a bébi és azóta pörgök.

Most növekedési hulláma van a gyerkőnek, csak eszik, meg eszik, és az egy helyett kétszer kel éjjel. Heti 260 grammal pocakosodott. :) Kis bélpokol.... Remélem hamar túlleszünk rajta és visszaáll a rend.

Puszi nektek!

Judit

Kép
jud77

boldog névnapot a Juditoknak!!! :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Jud!

pihenj es szerintem max holnapra, vagy keddre tul vagytok az allando kajalason! Emlekszem volt olyan nap, hogy Zsomborral szinte csak agyban fekudtunk es evett!:) Visszagondolva de jo volt, akkor persze tiszta ideg voltam! Imadom ezt a porontyot!

Most neztunk meg egy tok jo filmet: Step up! Tancolos-szerlemeses, neha ugy at tudom elni eleg plasztikusan ezeket a tancos jeleneteket, most leginkabb az utcan denszelnek egy jot, ha szakadna az eso meg jobb lenne! Es az a fiu a filmben!? Nyami! :lol: :lol: :lol: :wink:

VArom a szerdat! Holnap nagytakaritas, ablak mosas-fuggony-agynemu, stb... ES most vettem ki a bilibol a kezem Wellcom to the big Hungarian Reality Girl!

Kép
nikike

http://imdb.com/title/tt0462590/

Fiatalember itt tekintheto meg!:)

Kép
nikike

Ez a masik kedvencem, nosztalgiaztam kicsit, ezt kb. masfel eve lattam!
http://imdb.com/title/tt0391304/

Kép
nikike

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk.:)
Persela: énis drukkolok neked,bár a hétvégi tali elmaradt, lehet a szülőszobán összefutunk.:)

13-ra vagyok kiírva..lehet kivárja a kismanó.

Kép
sziszike1000

Sziasztok !!

Jud77! Mivel más nem nyilatkozott tésztasali ügyben és én is imádom a tésztasalit , tésztasali lesz !!! :lol:

Utolag is Boldog Névnapot a Juditoknak !!! Remélem tegnap tartottátok ??? :wink:
Van máskor is ??

Nikike ! Talán, táncoltál régebben ?? Én is imádom a táncos filmeket! Sajna nem jutottam el eddigi életem során tánc iskolába , pedig olyan jó lett volna !! :wink:
Gyáva kukac vagyok !!

Tündi !! Nem vagytok már kicsik, és egyébként is meg szeretném nyomorgatni Biust !!!! Multkor, naná, hogy bealudt !! :?
Es megyek értetek !!! :lol: :lol:

persela !!! Itt vagy még ?????? Izgulok !!!

Minden finiselősért is izgulok !!! Ügyik legyetek és gyorsak csak ezt kívánom most !! :lol:

Puszi mindenkinek !!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Sziasztok csajok!
Uhh azt hittem, mostanra legalább egy új babát és újdonsült mamáját köszönthetem :)

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! :D

Pelle: remélem minél hamarabb rendeződik a kapcsolat apósoddal. Sajnos az ember nem válogathatja meg a párja családját (na nem mintha a sajátját megválogathatná... :wink: ) de tapasztalatból tudom, hogy akármennyire szeretitek egymást pároddal, legalábbis Neki nagyon rossz az ilyen helyzet, az pedig Neked rossz... :( Szóval remélem mire ezeket a sorokat írom, már sikerült tisztázni a helyzetet! Megy a drukk!

Judit: Gyönyörű baba lett Soma, nagyon sok szeretettel gondolok rátok, sok puszi Nektek!

Többiek: irigyellek titeket a találkozóért :lol:

Gabi: remélem minden rendben veletek, csak nagyon lefoglal Erik :D !

Nekem nagyon pörgős lett a hétvégém, most leszakad a hátam, pedig még egy csomó mindent szerettem volna megcsinálni, de azt hiszem, most jön egy kis pihi (össze kell szednem magam, ötkor torna...)

Lányok, közületek volt valaki Brendonos 4d ultrahangon? Párom még talán itthon lesz holnaputánig, gyorsan szeretnék valahova bejelentkezni..

Puszi mindenkinek,
J és

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!

Húha.... nehéz hirtelen írni, mert nagyon sok minden történt velünk.
Erik sajnos nem nagyon szeret szopizni, inkább alvásra használja a cicit. A kedvence az anyatej cumisüvegből, aminek persze én nem igazán örülök, hiszen az időigényes szopi után kövekezik a még időigényesebb fejés. A gyereknek amúgy farkasétvágya van. A védőnő szerint úgy átlag 6x80-at kéne ennie, de ő 6x100-125-ket eszik, szépen kerekedik is. Nem is volt ezzel semmi baj egészen csütötökig, amíg szépen volt tejem. Csütörtök délben viszont ebéd közben elkezdett rázni a hideg és kurv.ára szédültem. Estére már 39.5 fokos lázam volt, az ájulás kerülgetett, látszólag a cicim békés volt, gyulladásnak nyomát sem láttam. Jött az Algopyrin, hűtőfürdő, priznic és antibiotikumot is elkezdtem szedni. A helyzet jobb lett, de még másnap este is közel 38 fokos volt a testhőm és a jobb cicimben megjelent egy fájdalmatlan, de szétmaszírozhatatlan csomó. A család rábeszélt, hogy menjek be a kórházba, ahol a csecsemős lefejte a mellemet, szerinte azzal semmi gond nincs, a láz oka szerinte nem ott van (a csomó szerintem egyébként egy újonnan megjelent fibroadenoma, a másikban több is van, már a terhesség előtt ismert volt, rendszeresen járok vele kontrollra, a hormonális változások miatt simán keletkezhetett szerintem egy új a ballban is). Az ügyeletes doki sak telefonon keresztül üzente, hogy szerinte szedjem tovább az antibiotikumot, ami mellett szoptathatok is és ha ragaszkodok hozzá, akkor nőgyógyászatilag is megvizsgál... nekem ez a doki nem túl szimpi, a hasam nem fájt, folyásom már szinte nem is volt, így a vizsgálatról én lemondtam.
A lázam végre megszűnt, a közérzetem is javul, de sajna tejci kevesebb lett. A gyerek igényét most nem mindig fedezi, így gyakran három fogásos Erik menüje:
1. leves= szopi (bohóckodás, szundi a cicin, 30 perc alatt 20-40)
2. főfogás= anyatej gyors beszippantása a cumisüvegből
3. desszert= egy kis tápszer

A lelkem kicsit megviselte ez az utóbbi pár nap, állandó fáradtság gyötört, de optimistán tekintek a jövőbe, szerintem a javul a helyzet.

Mindenkit puszilunk, remélem legközelebb vidámabb dolgokról számolunk be.
Finiselőknek HAJRÁ!
Talisoknak JÓ SZÓRAKOZÁST, mi a január 31-i faházas bulira készülünk.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Kati!

en is imadom a teszta salit, de attol tartok, kicsit sok lesz a kaja, de Ti tudjatok!:))
Szertornaztam 10 evig versenyszeruen, diszkotancos akartam lenni, amikor meg a 80-as evekben a szakmanak volt becsulete, mondjuk anyuek tuti nem engedtek volna, igy csak a tanc csodalata maradt. Ugy vagyok vele, mint Gomboc Artur a csokival, szeretem a latin, a sztenderdet, showt, balettet, jazzt.....Es meg a korcsolyaban is imadom a jegtancosokat, mondjuk korizni is imadok!
Mindjart szerda!:)

Kép
nikike

Gabi!

Nem semmi! Foleg az, ahogy viseled ezt a dolgot!
Gratulalok, pedig nem semmi a tortenet!

Kép
nikike

Csak gyorsan írok Gabinak, aztán majd a szerdai talin aktívabb leszek (amire remélem jössz, Tündi):

nekem ugyanez történt néhány hete, belázasodtam, látszólag nem mellgyulladás volt. Az algopirin nem használt, hideggel zuhanyoztam én is. Másnap is volt még láz, de egyéb tünet nem jelentkezett, csak egy csomó a mellemben, fájdalom nélkül.
Szóval dettó ugyanaz, mint nálad. Aztán hipp-hopp, a láz eltűnt, és a gyakori szoptatás után a csomó is a mellből. A tejci kevesebb lett, de aztán visszajött a láz előtti mennyiség.

Mivel azóta sem fejtettem meg, mi történt akkor, így csak az utolsó mondatot ajánlom figyelmedbe :lol:

Adri és

Kép
adri29

Amúgy vasárnap volt Kami keresztelője, csak egy képet csatolok, a többit majd szóban. Kép Kamilla keresztelője

Adri és

Kép
adri29

Sziasztok!

Gabi, nem semmi! :( De nagyon jól viseled, minden tiszteletem a tiéd. Ügyi vagy, kitartás, biztosan minden rendbe jön!

Adri, valamiért nem látszik a kép. :?

Pelle levelének hatására bevetettem magam én is a H&M-be. Végül egy ing, mellény, farmer kombináció mellett döntöttem, mint ünnepi öltözék. Apának nagyon tetszett. Aztán vettem még ezt-azt. :) Az a baj, hogy annyi jó ruci van, hogy ha betévedek mindíg többet költök, mint amit elterveztem. De ma önmérsékletet tanúsítottam és végül nem vettem meg egy nacit és egy harisnyát ami tetszett.

Ma volt nálunk a védőnéni, Barnabás rámosolygott és még gügyörészett is neki, úgyhogy teljesen levette a lábáról. :)

Már csak kettőt kell aludni a taliig.

Judit

Kép
jud77

Bocs már látom a képet..

Judit

Kép
jud77

Hali!

jo van latom nem csak en vagyok vasarlosas!:))
tetszik hogy mindenki izzit a talira, akkor ez engem igazol! :)

csok

Kép
nikike

Na csak egy gyors bejelentkezés...
Szóval mi még mindig itt, ma voltam a doktorbácsinál, CH: 2111, vagyis szűk egy ujjnyira nyíltam már (semmi), magzatvíz tiszta, CTG OK, majd lesz valami, a Márkkal dettó ugyanilyen értékeim voltak a kiírás napján, aztán 3 nap múlva csak megszületett. Mindenesetre kíváncsian várom, a csajszi meddig húzza még...!!!

Pellém, a Luca napi baba nagyon bejönne nekem is. Jó előjel lenne 13-án születni egy kis boszinak :lol:

Lukácsosok (de mindenki már is): a dokibácsink egy angyal!!! Már két hete is azzal nyugtatgatott, hogy másodszorra már nem fog az a magzatvízlesés annyira fájni, mint először, erre ma megcsinálta úgy, hogy max. kellemetlennek minősíteném, de ahhoz képest, hogy a Márknál sírtam tőle, annyira fájt, mondhatnám azt is, hogy szinte meg sem éreztem... Mindehhez végig beszélgettük, poénkodtuk az egész vizsgálatot (du. lévén ő csinálta a CTG-t is), komolyan mondom, annyira oldott hangulatom lett, hogy már nem is érdekel, mikor szülök. Csak halkan jegyzem meg, 2 éve sokkal kimértebb volt a doki, nem tudom, mi történt vele, megismertü egymást vagy csak ő lazult azóta, de nekem nagyon szimpi a változás!

Nikike: sorstárs vagyok, én 6 évig szertornáztam versenyszerűen, meg táncoltam mindenfélét 3 éves koromtól 19 éves koromig, főleg balettet és jazzbalettet, ja meg szinpadi táncot. Ami kimaradt, az a társastánc, ezt a mai napig sajnálom!

Gabi: nagyon sajnálom, hogy mindezt át kellett élned, de csak optimistán!!! :-)

Ha holnap nem jönnék, mindenkinek nagyon jó szórakozást a szerdai talin!!! (Én akkor épp szülni fogok Pelle szerint... :lol: :lol: :lol: )

Na megyek, altatnom kell, holnap újabb CTG, aztán ki tudja!

Pussz!

Kép
Kép
persela

Perselam!

Kitartas! Tok jo hogy Luki ilyen jo fej!

Kép
nikike

Sziasztok!

Persela, ez a magzatvizvizsgálat miért kell? Kicsit ijesztö, amit irsz... Mármint hogy fáj... Ezt is ugy csináljak egy nagy tüvel? Na jo, én már meg fogok örülni a még hátralevö 10 napomban, holott tök jol töltöm az idöt, szombaton szinházban voltunk, holnap Van Gogh kiállitás, tegnap családi vacsi:-) De para azért befigyel néha...
Kitartás Neked!!!

Adri, Kamilla nagyon cuki, Te meg ott a háttérben meghatodva:-))) Aranyos!

Nikike, tök jo lesz a tali! Majd gondolok Rátok. Szerintem elfogy az a kaja!!! Mivel tudtad megváltoztatni urad álláspontját, hogy elfogadja, mégis nálatok lesz?

Hiuzka

Kép
hiuzka

Nikike, köszi! :-)

Hiuzka, ne félj, ezt a témát a lányokkal egyszer már átrágtuk, akkor is kiderült, hogy valszeg én szívtam jobban mellre a dolgot két éve, mint amennyire rossz az valójában volt. Egyébként a magzatvizet terminuson túl kétnaponta ellenőrzik (de ha jól tudom, nem minden orvos, az enyém igen), a méhszájon át feldugnak egy vékony csövet a burokhoz, belevilágítanak egy lámpával és megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz, ebből következtetnek arra, hogy elég oxigénje van-e a csemetének. Két éve ez nekem nagyon fájt, de görcsöltem is, mint egy hülyegyerek, ma direkt megpróbáltam lazítani és lássanak csodát, egyáltalán nem volt vészes.

Na megyek, lefekszem, mert a csajszi szétrúgja a hasamat!

Kép
Kép
persela

Sziasztok!

Nem akarnak jöni ezek a babák?????????

No, majd egyszerre.:)
Én már nemis szívessen mozdulok ki..már nehezen veszem rá magamat.

S minden nappal egyre nagyobb bennem a vágy, hogy megláthassam a picurkánkat!!!

Persela: boszi fiú is csatlakozik holnap a csapathoz..nekem eddig minden babóm késett kijár egy pontos is és, hát mivel holnapra vagyok kiírva.:)

Mikor mész CTG-re? én holnap reggel. Aztán remélem UH-ra is adnak a hétre időpontot, már, úgy látnám Zsebit.

Érezzétek jól magatokat holnap!!!!!Majd képeket tessék feltenni!!!!

Puszi: Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000

Emese!

Nem tom mar epp belenyugodtam hogy nem lesz amikor hazajott hogy hulye volt es tulreagalta az egeszet, stb...???
Persela reggel az jutott eszembe hogy mi van ha kifogtok egy jo kis dugot az m7-en????? de tenyleg?

Kép
nikike

Sziasztok!

Sorry, hogy eltűntem. De manócska mellett már nem megy a netezés, és esténként nincs pofám állandóan a gép mellett ülni mire apa hazaér.
Majd meséljetek a mini taliról, meg küldjetek képet!
Marci továbbra is nagy virgonc, és ahol lehet feláll. Még a kádban is, nem bír nyugton maradni egy percre sem. :D
Valszeg újra fogzunk, most a két fölső középső látom, de egyenlőre nem olyan vészes az éjjel miatta, mint a 2 alsónál volt.
Időközben belevágtunk egy kis éjjeli szopi visszaszorításba. Éjjelente 3 óránként enni egy ilyen nagyfiúnak luxus. Apa segít be, ha ő megy be, akkor neki többnyire sikerül megnyugtatani és visszaaltatni. Én csak 2 után járok be, akkor kap először enni. Néha egész jól megy, mert vol olyan hogy bealudt 5-ig szépen.
Amúgy 8,6 kg súlyba léptünk át. Vajon Zsombi utolért már minekt? :lol:
És egyik nap nem bírtam ki, hogy ne mérjem meg a szopit. 160-at evett. Örültem neki nagyon, hogy ennyi küzdés után még mindig ilyen sok tej van. Kitartás lányok, megéri a fejés, hátha utána el lehet hagyni majd nektek is.

Na puszi:

Vera

Kép
Vendég

Sziasztok !

Csak gyors bekukkantottam !!

Hát finiselősök !!! Ezek a gyerekek nem akarnak ebben az évben időre jönni ???
Valamit tudhatnak !! :lol:
Bocsi még nem mindegyik !! :lol: Van aki még időben van !!!

Multkor gyorsaságomban a 2007-esekhez mentem be , kicsit nem tudtam hol vagyok , de rájöttem !
Hogy megy az idő !!!

Nikike ! Holnap beszélgetünk és mindenkivel !!

Tündi !!!!! ??????????????????????????? Hol vagy ??? Ne csak olvass !!!
Mivel nem jelentkeztél megyek érted 12-re vagy később menjek ??
(Nem tudom kb. mikor van szopi nálatok igaz nálunk sem tudom hogyan fog kijönni ???)

Puszi mindenkinek !!

Kati és

Kép

Kép
kati16

weronika ! Hogy ti már mekkorák vagytok !!!
Jó,hogy jelentkeztél kicsit !!

puszi

Kép

Kép
kati16

Sziasztok!

Gabi: boldog névnapot!! :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok !!

Tényleg GABI !!! Már kedd van !! Boldog Névnapot !!

LÁnyok !!! Tündi sajna tényleg nem jön !! :cry:

Viszont akkor valakit szivesen felveszek!! :lol: ADRI asszem te írtad, hogy nincs kocsi ??

és ha vége a bulinak haza is viszem természetesen :wink:

Puszka !!!

Kati és

Kép

Kép
kati16

Tündi !!!

IMÁDLAK !!! :lol: :lol: :lol:

Puszka

Kép

Kép
kati16

Na sziasztok!

Sziszike, holnap még nem tudom, mikor megyek fel, mert randim van a dokival is, de ő csak valamikor du. lesz, az nst-sek pedig délig vannak, ezért van, hogy a tegnapi NST-t is a doki csinálta úgy 4 óra tájt. Majd holnap reggel kell hívnom a dokit, akkor beszéljük meg, hogy neki mikor jó. De én inkább már szülnék holnap!
A mai NST csillagos 6-os lett, plusz megnéztem a fizetős szobákat, el is döntöttem, hogy vagy a 7-esbe megyek, ha lesz hely, vagy ha ott nincs, akkor marad az 5-ös vagy a 3-as, a kiscsaládom meg így járt, de én megkukulnék napokig egyedül egy szobában! A csajszi egyébként a tegnapi kukkolás óta hiperaktív, ma már mondtam is neki, hogy ezt a mozgássort inkább rajtam kívül kéne gyakorolnia... :lol:
Nikike, ezen már mi is gondolkodtunk (dugó), a Lukács doki is egyfolytában a feljutásommal van elfoglalva, de lévén a párom 15 éve abból él, hogy vezet, én nem félek. Max. az összes KRESZ szabályt át fogja hágni, de amíg repülni nem kell, és dzsippel el tud menni valamerre (éljenek a járdák, padkák, stb... :D ), addig nincs baj! Én meg megigértem neki, hogy majd becsukom a szemem, ne is lássam, mit művel!!! :lol: :roll: :lol:
Ja, tök durva, visszatérve Sziszihez, én pont most lettem aktív, ma is össze-vissza rohangáltunk Pestszerte, ha már fent voltunk, tegnap is, holnapra is beterveztünk egy-két pluszprogramot, titkon abban reménykedem, hogy csak keresztülhúzza már valamelyiket a csajszi! :lol: :lol: :lol:
Kati, nekem Márk is 3 napot késett, életem leghosszabb 3 napja volt!

Na megyek, iszom egy kávét, döglött vagyok, mint egy akna, de nem mertem bealudni a törpével, mert így is marha rosszul alszom éjszaka, hát még ha délután el is alszom, akkor csak forgolódok egész éjjel...

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
persela

Sziasztok Csajszikák! :lol:

Holnapi talit nagyon várom már én is! Ha minden jól megy, ma este sütök sütit holnapra! (nem árulom el, hogy milyet) :twisted: :lol: :lol:

Weronica, kár, hogy csak ritkán tudsz jelentkezni! Én nagyon csodállak ám Benneteket, hogy így "visszacsináltad", mármint rendes tápszerezésről teljesen visszaálltatok az anyatejre! :lol: Mondjuk most kopp-kopp-kopp nálunk megy a szopi (persze csak úgy, ahogy eddig, tehát Lillusnál szó nincs őrületes kajálásokról...) szóval remélem, kihúzzuk 6 hónapig, és akkor már vidáman fogunk hozzátáplálódni. :lol: :lol:

Lukácsos kismamiknak azt üzenem, hogy már annyi jót irtatok róla, hogy ha Hajdu doki vmi miatt nyugdíjba menne, vagy kivándorolna vagy mittomén, akkor szerintem gondolkodás nélkül Lukács dokit választanám! :lol: :lol:

Adri, gratula a keresztelőhöz! :wink:

Persela, Sziszike, Ti tényleg egyszerre fogtok szülni a végén! :lol:

Ma este még megyek sportolni is, spinningre! :lol:

Kép
frusi

Frusi, én pontosan így vagyok a Járányi doktornővel - már 2 éve elhatároztam, hogy ha a Lukács dokival ne adj isten bármi történne, hozzá szeretnék átmenni...:-) De azért inkább a doktorbácsinkkal ne történjen semmi...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
persela

Csajok, kezd izgi lenni a dolog, szerintem az elmúlt órában folyamatosan a nyákdugómmal randizom a WC-n - már ha egy olyan átlátszó, zselés, viszonylag erős, egyértelműen nem hüvelyi folyás a nyákdugót jelenti... :-) Merthogy a Márknál ilyennel nem találkoztam! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
persela

Izgulunk értes Persela, na meg az autózásért. :)

Köszi Fruzsi. A sok kitartás eredménye egy ciciperverz lett. :) Azon is látom, hogy kezd nagy gyerek lenni, hogy már képes játszani a "büfével". :oops: :D
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukkk :wink: itt van az anyukám :lol: van-e már újabb bébink? :wink:

Persela, igen az a nyákdugó!!! :lol: :lol: hát most már aztán kivácsi vagyok :wink: ...mi lesz?? üdvözletem küldöm a dokibácsinknak :wink: jövö héten randizok vele :oops: :lol:

Sziszike DDRRRUUUKKK :lol: milyen lenne ha tényleg össze futnátok a szülőszobán :wink:

Adri: Gratulálok a keresztelőhöz :lol: :lol:

Kati: Köszike :lol:

Érezzétek nagyon jól magatokat holnap :wink: :wink: sok-sok képet csináljatok!!! :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Én is csak gyors bekukk, aztán megyek tv előtt heverni, nagyon húzós volt ez az éjszaka és a nappal is, én meg rettentően kifáradtam.

Kati, ha áll még az ajánlatod, szívesen betársulunk hozzátok, bár tesóm lesz az örsön az ügyeletes, azt mondta, valszeg tudna küldeni kocsit. Hopp, ezt nem írom le konkrétan, még a végén leszedik a fejét :shock:

Tudom a számod? Mindegy, úgy számolok, h 1 körül érsz ide, és elküldöm priviben a telszámom. És ezer köszönet :)

Adri és

Kép
adri29

A finiselőkre meg gondolok az éjjel, hátha :lol: :lol:

Adri és

Kép
adri29

Persela, az én mobilom csőre töltve!! :D :D
Csajok, megígértem a jóasszonynak, hogy a talin élő egyenes adásban bekapcsoljuk mobilon - hm, talán már a kórteremből, ki tudja, mit hoz az éjszaka, igaz? :-))
Sziszike, veletek mi a helyzet?

Ma vettünk egy Chicco kengurut Sominak, járkáltunk benne a lakásban próbában, hát nem volt túl lelkes, kb. 10 perc nézelődés után rázendített:-)))

Boldog névnapot a Juditoknak és a Gabrielláknak!:-)))

Édes kiscsillagom, Somikám holnap lesz 3 hónapos!
Hihetetlen...de tényleg olyan, mintha tegnap lett volna, hogy megszületett! Sokszor látom ám magamban azt a képet, ahogy ott oázik a mellkasomon, kis maszatgyurka *hüp-hüp*

Most olvasok egy könyvet: F. Nagy Judit: Egyből ketten (dióhéjban: 12 év után lombikikrek), nagyon tetszik, humora is van és olyan megható sok helyen, hogy bizony bepárásodnak a szemeim.... most épp ott tartok, hogy amikor hosszú hetek után viszik haza a picurokat, jön érte a férje, és tele van virággal a kocsi, hazafelé pedig nyomja a dudát, egyem meg:-))) Nekünk is van a családban egy unokatesóm, 14 éve, egy nagybátyám, 12 éve gyermekáldás nélkül, csak rájuk tudok gondolni, hogy hátha nekik is sikerül még...:)))))

pelle

Sziasztok!

Nagyon drukkolok Persela, Sziszike! Nekem még van 10 napom. Most elkezdtem azon parázni, hogy mi van, ha több mint 9 nappal hordom tul, és akkor már 2007 ben születik. Abbol a szempontbol, hogy addigra vajon bevezeti a kormány az uj rendelkezéseket a korházválasztással kapcsolatban? Nem tudjátok? Engem annyira bosszant ez a téma, legföképp hogy semmi konkrétat nem mondanak Ugyanis én nem zugloi vagyok...

Nikike, még régen irtad egyszer, hogy a Teve utcában szerzed be a támogatásokhoz szükséges nyomtatványokat. Végül igy tettél? Irnál erröl nekem, hogy mik voltak ezek pontosan, és hogy még hol lehet máshol beszerezni, munkahelyen esetleg?

Holnapra jo mulatást, tegyetek majd fel képeket! Emese

Kép
hiuzka

Sziasztok!
Remélem jól sikerül a találkozó és mindenki nagyszerűen érzi magát. Mi, akik otthon maradunk, azért lélekben Veletek leszünk.

Nekünk a mai napunk nagyon jól alakult. A babánk sokat evett és aludt és nem elhanyagolható, hogy keveset sírt. Ma vettük elő először a babkocsinkat. Eddig csak a teraszon a karomban levegőztettem Eriket, de ma a férjemmel hármasban indultunk útnak egészen a sarki kisboltig. Ott a párom vett egy pár dolgot, addig mi Erikkel kint maradtunk. Nagyon hideg volt, majd lefagyott a fülem, megfogadtam, hogy legközelebb sapkát is veszek fel.

Holnap jön a gyerekorvos, meg kell majd mutatnom Erik újonnan kialakult szájpenészét :( . Szerintem attól lett, hogy antibiotikumot szedek. Azt a borax-glicerin oldatot nagyon kellemetlen használni, a gézlapról, amivel ki kell törölni a gyerek száját cérnaszálak válnak le, mindig félek, hogy Erik torkán akad.

Anyukám is holnap érkezik, a férjemmel megpróbáluk majd elugrani az Árkádba vásárolni, mert még egy-két ajándék hiányzik. Arra gondoltam, hogy Erik ha nagyon éhes lesz míg mi oda leszünk, akkor egy kis előre lefejt tejet és tápszert szervíroz majd neki anyukám, hisz máskor is van, hogy pótlásként tápszerre szorul. Sajnos egy etetésre való tejcit nem tudok összegyűjteni.

Mindenkit puszilunk

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Emese, bár minden nincs leírva benne, de most találtam egy cikket, ami leírja, hogy mi az, amit eddig megszavaztak, lehet, hogy az egyebeket már meg se szavazzák, csak jövőre.... Illetve írja a cikk, hogy dec. 18-án még szavaznak a kórházi átalakításokról, de gondolom, az nem lép azonnal hatályba...

Kép
frusi

Ja, de hülye vagyok, a linket nem másoltam be:

http://index.hu/politika/belfold/ref1351/

Kép
frusi

Gabi, szájpenész nagyon gyakran előfordul ennyire pici babáknál, nekünk is volt, pedig én nem szedtem semmit... pár hétig küzdöttünk vele, de aztán teljesen elmúlt. Az a lényeg szerintem, hogy akkor is kezeld még tovább, ha látszólag már eltűnt, mert olyankor még könnyen visszajöhet...

Kép
frusi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?