Terike nagyon gratula!
Ki lesz a harmadik befutó még az idén??
Rambóka ezt jósolta!
Terike, a barátcserje tilos terhesen. Pont. Be nem vizsgált gyógynövényről van szó. Szerintem valamit keverhetsz, én aztán sokfele fülelek, de eddig tudtommal még senki nem szedte terhesen. Nem is szabad. Azt, hogy az illetőnek ettől maradt meg a babája, azt honnan tudod?
Biztos, hogy nem ettől. Hanem azért, mert végül jól kapaszkodott!
Megmondom őszintén, én egyre bizonytalanabb vagyok Premens ügyben, én senkinek sem ajánlom már a szedését. Nem is ajánlottam sose, de én inkább már lebeszélnék róla... nem egyértelműen jók a tapasztalatok vele.
Hasfájás: a 3 szem Magne B6 kevés, olyan kevés, mint az Elevitben levő folsav. Jól mondta Csakegy, napi 5-6 mg folsav kell, ezen kívül hasfájásra korai szakaszban is nagyon jó a Magnesi Citricii és receptre sokkal olcsóbb is, mehet belőle napi 300-500 mg is akár. 3 szem Magné-ban nincs 150 mg se. Remekül ellazítja a magnézium a méh simaizomzatát.
Rutascorbin sztem tök felesleges, csak akkor, ha neadjisten vérezgetés lenne, de olyan nem lesz, tudjuk. Az azért nem annyira divat errefele.
Rambóka, nekem aszonták tegnap a tornán meg láttam a kisbabákon is, hogy így stabilan 8 hósan üldögélnek a gyerekek támasztás nélkül, eldőlés nélkül.
Jártak is csodájára Bogikának, mert ugye eddig le volt sajnálva, hogy szegénykém, még mindig nem mozog, milyen kis kötött, tehetetlen a lelkem. Na, ami azt illeti, még csak egyszer fordult meg, tök véletlenül a járókában, amikor a férjemmel épp nem néztünk oda, de azóta se.
De azt már tudom, hogy a lányom hozzám hasonlóan, úgysem teljesen normi, most akkor mit várjak tőle, majd pont ő betartja a fejlődési útvonalat?
Majd teszek fel képet.
Vöcsök, hát júliusig nem voltam beszámítható, Bogi 2 hós korában a pcos.hu-t építettük (olyan napi 2 órás munka volt) a beinduláshoz, meg cikket is írtam később, szept-től heti 4 óra tanítás meg készülés rá, szóval totál összevissza van. Azért átlag napi 2-2,5 óra elmegy másra, ami saját meló, főleg este csinálom, de van, amikor csak nézek ki a fejemből és nem megy.