Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bakker! Lili éjszaka kakilt ma reggel meg hányt. Tuti biztos vagyok benne, hogy ez nincs, ha nem tudja, hogy ma megyünk a bőrgyógyászhoz. Ezért nem akartam elárulni. Még nem fújom le, mert hátha jobban lesz. De nehéz döntés, mert ha meg elindulunk, akkor képes és bebizonyítja nekem útközben, hogy képes még fosni meg hányni!
Andris viszont megint aludt éjszaka, dehát egy gondos anyának mindig van egy olyan gyereke raktáron, aki éjjel műveleti területté változtatja a lakást. Brrrrrrrrr :evil: :evil: :evil:

ayse

And!
Eszti igenis kemény csaj! Először is nem tört össze semmije! :D:D:D
Másodszor fevette a kesztyűt az ellenséggel szemben: és győzött is, hazamehettetek! :D:D:D
Gyerekkoromban én is megjártam a Madarászt arcüreggyuszival. Addig üvöltöttem (2 nap teljes kakón), amíg azt nem mondták, hogy vigyenek haza, majd bejárunk kezelésre :lol: :lol: (és erre én is emlékszem, mert 5 éves voltam)

Thomasanne!
Annyira sajnállak Titeket! Csak a László kórházba ne kerüljön az ember!!!

ayse

Ayse,
Szegény Lili! :( Hogy stresszeli magát! :( :( Én is vacilálnék, hogy most mi legyen a dokival, de azt hiszem elindulnék. :oops: :? Így túl lesz rajta. :?
Legalább Andris aludt, már az is fél jó! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jó reggelt!!

And!!
Jajj,szegény Eszti!!Gondolom hogy megijedtetek!!
Remélem már minden rendben!!!
Azért tőlünk is mennek a gyógypuszik!!!

Tominak is!!!

ancsi26

Kuha
Mi még ugyan nem ismerjük egymást, remélem ez az állapot gyorsan megváltozik, de nagyon felkeltette az érdeklődésem a harcsapaprikásod!!! :lol:
pont mostanában kérdezte a férjem, hogy nem tudok-e olyat főzni, én meg mondtam, hogy nem...
de most felcsillantottad előttem a reményt!!!
Megtennéd, hogy felteszed a recepted???
Nagyon köszönöm előre is!

többieknek is puszi, csak valaki rángat az asztal alattt... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt Lányok!

Ahhoz képest, hogy este még mekkora pangás volt, jól belehúztatok az éjjel!!!

Prüntyi!

Remélem, Tüncsi már jobban van, nincs láza, és Ti is élvezhetitek a pihenést!

Csikken!

Örülnék, ha Veled és Rolival is találkozhatnék Barbinál, hiszen "élőben" még mi sem találkoztunk!

Benianyu!

Szegény Beni!
Nagyon sajnálom, hogy végülis ki kell venni Beni manduláját, de talán hosszú távon mindenkékppen ez a legjobb megoldás (bár, MEgann példája épp ezt cáfolja).
De az előzményekből kiindulva Beni szerintem nem lenne ilyen problémamentes ez ügyben.
Én is rettegek attól, hogy eljön az az idő, amikor Gergőre is majd ez a sors vár.
Én 3 éves voltam, amikor kivették a mandulámat, a Rókus kórházban. És tisztán emléxem mindenre!
Arra is, hogy az anyukám nem feküdt be a kórházba, viszont minden nap ott volt.
És emléxem arra is, amikor ahhoz a bizonyos székhez lekötöztek, és kifeszítették a számat, és az éter borzalmas íze még a mai napig is kísért.:(
Azt hiszem, talán Zsuzsa mondta, hogy szintén emléxik erre.
De összességében a kórházról nem maradt rossz élményem.
Sőt, anyukám megígérte, hogy ha nem sírok, akkor a kórházból egyenesen megyünk moziba, és megnézzük a Vuk-ot :)
És így is volt. A Rókusban volt a műtét, és amikor mentünk haza, akkor elmentünk egyenest a moziba.
Most vagy az Uránia volt, vagy a Puskin, gőzöm sincs már. De tudom, hogy nagyon élveztem, hogy anyuval és apuval vagyok, és hármasban mozizunk, és hogy végre nincs ott az öcsém.
(aki szegény akkor kb. 8 hónapos volt :) :) :) )

Totka!

Nektek is jó kis progitok volt tegnap!!
Katolikus pap :) :) :)
(azt már csak csendben, zárójelben jegyzem meg az "ügyhöz" kapcsolódóan, hogy úgy hallottam, hogy a Vatikán elgondolkodott azon, hogy feloldja a papi cölibátust :) :) :) )

Ayse!
Szegény Lili! És szegény Te!
Remélem, minden rendben lesz, már, ha egyáltalán eljuttok a bőrgyógyiig.

Juci!
Hát, akkor ez nem az én napom volt. MIndenesetre megpróbáltam a névnapi köszöntéseket. Az egy dolog, hogy nem jött be :)

Megann!
Vásári kolbász :(
Remélem, már jobban vagy!
Sajnos én a sült kolbinak soha nem tudok ellenállni. Csak az a baj, hogy a rossz érzéseim nekem is mindig utólag jönnek elő,
főleg akkor, ha esetleg én is rosszul érzem magam.

Barbi!
A Corában és az Auchan-ban vannak kitéve ilyen konténerek, ahová be lehet rakni a ruhákat. Én mindig oda szoktam vinni,
mert az a legkényelmesebb, nem kell rohangálni vele.
Igaz, ez egész évben kinnt van.
Viszont, talán egy kicsit jobb érzése lesz az embernek attól, ha így karácsony tájékán egy konkrét helyre viszi, ahol akár rögtön oda is adják a rászorulóknak.
Most nem tudom visszakereseni, de ha felmész az iwiw-re, akkor a kezdőlapon van egy felhívás, ahol kimondottan karácsonyi gyűjtést szerveznek a rászorultaknak.
Ott van egy cím is, ahová lehet vinni.
Pont valamelyik nap néztem meg.

Nolcsi fél 8-as "korai" kelése: Na ne röhögtess légyszíí, jó???? Nálunk az a maximum! :)

Ancsi!
Veletek mi újság??? Nem nagyon voltál mostanában!!!

Csibb!
Hát én is remélem, hogy hamarosan tényleg megismerhetjük egymást. Nagyon kíváncsi vagyok ám, főleg (hosszúcombú :), gyönyörűséges) Fannira!!!
Nagyon szívesen felteszem a receptet, de valamit tudnod kell:
én még soha élemben nem csináltam, de eltökéltem, hogy akármi lesz, idén azt mindenképpen csinálni fogok.
Apa nagyon szereti, és csak vendéglőben, vendégségben volt eddig módja enni. Gondoltam, szerzek neki egy kis örömet.
Nagyon sok receptet megnéztem már, és most megkaptam anyukámtól szülinapomra a Nagy Szakácskönyvet, meg a Nagy Süteményes könyvet.
És ebben benne van a harcsapaprikás receptje, és ami a legjobb, hogy nagyon egszerű(nek tűánik). Úgyhogy én ebből fogom csinálni.

Nos, mindjárt elő is keresem, és akkor feldobom ide Neked!

(Ja, mellesleg a gesztenyekrém-levest is először fogom csinálni, és azt is ebből a könyvből)

Na, ez elég korrekt, mire begépeltem ezt a litániát, addigra nem jön be ez a hülye Babanet.

Sebaj, addig előkeresem a receptet.:)

Szóval a könyv szerint:

Harcsapaprikás kapros galuskával (azt hiszem, én túróscsuszával fogom csinálni)

80 dkg harcsafilé

1 nagyobb vöröshagyma
1-2 paprika és paradicsom
3 evőkanál olaj
1 evőkanál pirospaprika
5 dl halalaplé
2 dl tejföl
1 evőkanál liszt

A galuskához:
2 tojás
40 dkg liszt
1 csokor kapor

2 evőkanál olaj

A tálaláshoz :
tejföl

A halfiléket vágd kisebb darabokra, sózd meg és tedd a hűtőbe. Az olajon fonnyaszd meg a finomra vágott vöröshagymát, majd húzd le a tűzről,
és hintsd meg pirospaprikával.
Dobd bele a cikkekre szelt paradicsomot, paprikát, keverd el jól.
Szűrd rá a halalaplevet, és fedő alatt főzd sűrűre.
Tedd bele a halszeleteket, és lassú tűzőn párold addig, míg megpuhul.
A liszttel elkevert tejföllel sűrítsd.

A kapros galuskához a lisztből és a tojásból a szokásos módon készíts galuskatésztát, szaggasd forrásban lévő vízbe, majd szedd olajon fonnysztott, finomra vagdalt kaporra.
A harcsapaprikást a kapros galuskával tálald, s locsold bőven tejföllel.

Hm, szerintem tök jól hangzik, bár én nem "imádom", mint Apa, max. egyszer-egyszer megeszem.
De kíváncsi vagyok... :)

Kép
kuha

Lányok, most egy kicsit (nagyon) OFF leszek!

Most kaptam a borzasztó hírt, hogy egy ismerős lányt (23 éves) Szentendrén megkéselték, életveszélyes állapotban van.
A lány egy nagyon forgalmas helyen, egy kisboltban dolgozott.
Egyedül volt bent, amikor tegnap este kb. 1/2 6-kor (röhej), valószínűleg a bevétel reményében valaki(vagy valakik, nem tudom pontosan) bement(ek), és a lányt állítólag 40 késszúrással megkéselték.
Az egyik veséje, és a tüdeje sérült nagyon-nagyon, légmellett is kapott, azt hiszem, a veséjét is el kellett távolítani.
Össze vissza kaszabolták az arcát, a karját, az egyik ujját is levágták. :cry: :cry: :cry: :cry:

Az öcsém hívott most , ennek a lánynak az anyukája ráadásul az öcsém kolléganője. A lány kersztanyja szintén kolléganője öcsémnek, ő mesélte mindezt. Ő ért oda elsőként, mert az anyukáját nem tudták elérni. Azt mondta, úgy nézett ki a kisbolt, mint egy mészárszék.
Állítólag tegnap este fél 11-től reggel 6-ig műtötték!
Ja, és a legmegdöbbentőbb, hogy a mentőben, annyit még tudott mondani a nyomozóknak, hogy nagy valószínűséggel tudja, hogy ki volt az , mert ott lakik nem messz tőlük.

Komolyan mondom, milyen világban élünk???
Ezek a kérdések mindig akkor merülnek fel az emberben, ha közeli ismerőse érintett.
Elmegy az eszem, hogy este fél hatkor, ráadásul egy olyan helyen, ami tök forgalmas, közvetlenül egy óvóda és egy buszmegálló van a szomszédban, ilyen dolgok történnek.
Meg egyébként is.

Remélem, hogy komolyabb baj nélkül felépül.
Szegény anyukája, a férje tavaly dec. 26-án haldt meg, most meg a lánya... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Benianyu :)
Csatlakozom Kuhahoz,, nekme is nagyon hasonloak az elmenyeim, a korhazrol semmi rossz emlek nincs bennem (Szent Imre), de az altatasnal nekem is azt mondtak, hogyha nem maradok nyugtom jon a nagyoneros bacsi es jol lefog. Hat perszehogy erre egy gyerek nem marad nyugton, es tenyleg jott a nagyoneros bacsi aki lefogott :( Remlejuk Beninek sima lesz az altas..
Hajraaaa Beni!!!

Ayse,
szegeny Lili, en is emlekszem olyanra, hogy betegseget produkaltam valamiert.. Pl nem szerettem uszni jarni es allandoan be volt gyulladva a fulem...
Andrisnak azert gratula az ejszaka atalvasahoz, nalunk erre meg semmi jel nem mutatkozik, lehet, az a baj, hogy tul jol birom a harom-negyszeri kelest :)

Kép

Kép
ppanna

Kuha,
Ez borzalmas! :( :( :( Szegény lány! Nagyon drukkolok, hogy felépüljön! Micsoda látvány lehetett a testvérének! :( :( Meg a lánynak is megélni az egész késelét, ha még a műtőben is magánál volt! :( :( Tragikus! :( :( Micsoda undorító világ! :( Mindezt pár forintét! :( :( Gondolom, odaadta volna a bevételt a fenyegetésre is. Minek kellett így tönkretenni?!?! Jaj, szegény! :( :(

benianyu

Ppanna,
Köszi a drukkot Beninek! :)
(én a Szent Imrében szültem, mind a kétszer)

Kuha,
Neked is! :)

benianyu

szép napot mindenkinek!
And :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
szegénykéim,nem hittem,hogy ez nem velem esik meg elöbb bárkinél!de lehet pont azért nem ejtettem el eddig Nyulamat mert olyan hirtelen gyerek,hogy alapból úgy szorítom,ahogy csak bírom,viszont általában minden más potyog a kezemből vagy én dobom :twisted:
remélem hamar el is felejtitek az egészet!

betegeknek gyóóóóóóógypuszihalom!!!!!!!!!!
mi nemsokára megyünk szívni :lol: apóshoz! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
most tartunk a nagyontapadósgusztustalanésazistenértsemakarkijönnitaknyinál!tehát már a végén vagyunk! :roll: remélem!

Ááááá ,sziaCsibi! :P

képzeljétek :(
van egy sajnos már régnemlátott,elvesztett volt legjobb barátnőm!fogalmazzunk úgy,hogy én sokkal,de sokkal jobban akartam azt a barátságot,mint ő,nem is működött!de ezen már ré túltettem magam!
viszont anyukájával néha néha tartom a kapcsolatot,és hát borzalmas,ami velük,a lánnyal,családjával történik!
tudni kell,hogy a lányzó volt a leg életrevalóbb,energikusabb,cserfesebb,bulizósabb ember a földön,akit valaha ismertem.nem mondom,hogy kifogástalan jellem volt,de ritka is az olyan!imádta édesanyját,annyira,hogy irigylésreméltó volt a kapcsolatuk,imádta édesapját,pedig bizony ő sok rosszaságot csinált(félrelépett és elég csúnyán csinálta és sokáig),de akkor is imádta őket!egyik szerelem jött a másik után,elég gyors váltásokkal(lehet rosszra gondolni ,de én akkor is tudom,hogy tényleg keresett valamit,valakit)aztán végül kikötött egy nemtúl szerencsés választásnál!a srác idősebb is volt,túl bulizós,alkoholszerető és mamakedvenc,egoista.....szóval én nem szerettem,de azért jó fej volt,csak....na mindegy!(egyébként ők voltak azok is,akikről meséltem,hogy az előző válsztás óta nem nagyon voltak kiváncsiak ránk,de a barátság azért nem ezen múlott kizárólag)
aztán terhes lett a csaj és megszületett közös gyermekük,egy édes kisfiú!aztán innen-onnan hallottam egy -egy pletyit,a kedves apuka maradt bulizós,megcsalós.....szerintem az anyukát sem kellett félteni,de lényeg,hgogy nagyon összetört benne valami,mert elkezdett járni egy GURUHOZ :evil: :evil: :evil: ,akihez,már járt egy ismerősük,egy szintén megkeseredett többgyerekes anyuka,aki pár év után otthagyta az egész családját úgy ahogy van és kilépett az életükből,azt sem tudni hol van!drága barátném meg ehez az emberhez kezdett járni szintén!szép lassan meg is zakkant!összeveszett szüleivel,annyira,hogy megtagadta őket :shock: ,mai napig és azóta szétköltözött,elvált férjétől(ez mondjuk akár jó húzás is lehettt volna),elkezdett szakmát kitanulni,merthogy semmi sem volt a kezében,de végül nem dolgozott semmit,hanem elkezdrte elutasítani a világot,mindennt!kidobált otthonából minden ruhát,játékot,MINDENT!!!!!!és maradt egy biblia,meg néhány nélkülözhetetlen dolog!Kisfiát sem vitte nagyon sehova,nem engedte a férj,de a szülei közelébe sem!aztán voltak olyan időszakok,amikor engedte,de ő továbbra is ellenséges volt és állítólag(nagyi nyomozott)mindig akkor volt változás,amkor ez a GURU elutazott vagy ilyesmi!odig fajult az egész,hogy azóta a férj és a lány szülei(akiknek bűntudatuk is van emiatt)gyámügyhöz fordúltak,de sokat nem kellett harcolni,mert egyszercsak barátném írt egy lemondó nyilatkozatot :shock: :shock: :shock: az apa javáraés a nagyi szertint nagyon nem az ő szavaival,gondolataival(bár ezt már nem tudhatja),a kicsigyerek teljesen meg van zavarodva,anyja helyett a nagyiba kapaszkodik,köszönhető gondolom a nem túl bőkezű apai szeretettnek!barátném meg már teljesen bezárkózott,senkivel sem komunikál,legalábbis a múltbeli emberekkel nem!segítségre szorul az biztos!
illetve ezt a GURUT kellene nagyon elcsípni,de nem nagyon tudnak mit kezdeni vele!mit is lehetne rá bizonyítani!mellesleg a szemétládának van családja,gyermekei és boldogan él,közben jópénzért másokon kisérletezik és tönkretesz amúgy is instabil családokat!
esetleg,ha hallottatok ilyenről vagy hasonlót....
én nem is tudom mit lehetne ilyen esetben tenni!
szőrnyű és felháborító és...nem találok szavakat sem!most ébredés van,mennem kell!
sziasztok!várom a hozzászólásokat,ötleteket nagyon! :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!!

Itt vagyok!! :D
Csak ez a december már szerintem igy fog eltelni!!! :?
Most is pórszivóztam,teregettem,hajtogattam...
Meli letettem aludni és megyek főzni...
Fél3-ra meg megyünk a szemészetre!!

Atya ég!!!!!
Jujj,hirtelen nem is tudom mit mondjak!!!
El sem tudom képzelni,hogy valaki ilyenre képes!!! :evil: :evil:
Szegény lány!!40!!!késszúrás!! Ez valami hülye,mocskos,elmebeteg....!! :evil:
Reméljük a lány felépül!!!
Istenem milyen világban élünk....!! :( :(

Na megyek csinálok egy kis kinait!!

ancsi26

tudom nincs enter,de most nem volt erőm és időm ezzel foglalkozni!bocsi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj Kuha!most olvastam!
kiborítő,szőrnyű,borzalmas!szépen indul ez a nap is! :( :( :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!
Ez szörnyű, amit írtál. :(
Viszont a harcsapaprikást én is elmentem, jól hangzik, ha nem is az idén, de ki fogom próbálni. Szerintem én valami gyorsan kisütött halat csinálok 23-án, mi akkor karácsonyozunk itthon. És otthon szentestézünk a szüleimmel, akkor meg anyu főz.

Ancsi!
Olvass bele a szept 22-i topicba, tegnap felraktam az én mézesreceptem, szerintem fincsi. :)

Ayse!
Szegény Lili, tök meg tudom érteni, nekem is szokott ilyen stresszhelyzetekben hasonló problémám lenni. Szó szerint végigf.stam a vizsgaidőszakokat az egyetemen. :oops: Bocsi.
Remélem azért eljutottatok az orvoshoz.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Nyúlné!

Azért az is elkeserítő, amit a barinődről írtál.
Én nagyon útálom az ilyen gurukat, valahogy mindig ilyen szektás dolgok jutnak eszembe róla.
Ott volt az az amerikai-magyar csaj is, akit állítólag Szlovákiában tartott fogva egy ilyen őrült. Aztán kiderült, hogy mégsem úgy volt.
Szerintem ezek nagyon értenek ahhoz, hogy manipulálják az ember agyát, lelkét.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy kicsit labilisabb érzelmi, vagy akármilyen téren, na ott aztán nyert ügyük van.

Sok okos tanácsod nem tudok adni neked, sajnos, talán azt, hogy menteni kéne, ami menthető, egész pontosan a kisgyereket.
Neki aztán végképp nincs szüksége a gurura, és egyenlőre a guru által manipulált anyuka sem biztos, hogy jót tesz a gyerkőcnek.
Talán lehet, hogy jobb, ha most tényleg a nagyszülőkhöz kerül.

Ancsi!
Egy kis kínait csinálsz? És hogyan? Apa mit szól mindehhez??? Áldását adta???:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Na jó félre a viccet, én ma nem főzök, ellenben a kínait nagyon imádom, úgyhogy nyitnám az ablakot, jó???
Úgy volt, hogy ma jönnek Meáék, ilyenkor kaját szoktunk rendelni.
De reggel küldött sms-t, hogy tökre kiment a fejéből, este el is felejtette mondani, hogy szar a kocsija, és nem tud jönni.
Úgyhogy majd máskor jönnek!

Márti!
Utólagos engedelmeddel én is megkukkantottam a 22-eseknél a receptet, és én is elmentettem.
Nagyon egyszerűnek tűnik, és a képek is nagyon nyálcsorgatóak.
Én eddig csak kacérkodtam vele, de soha nem csináltam.
Talán idén.
Már csak azt kéne tudnom, hogy cukormázt hogyan csinálhatnék rá!!
Esetleg ötlet?

Kép
kuha

Na, most nagyon ráérős vagyok, úgyhogy íme néhány kép:

Előtte:
Kép

Utána:
Kép

És az én kis "házi-gurum", akinek legfőbb jellemzője mostanában, hogy engem iszonyatosan kihasznál, apját viszont iszonyatosan isteníti... :lol: :lol:

Kép
Kép

Ja, a zöld felsőt most vettem Bécsben, a H&M-ben. És vettem egy iszonyű vagány piros-fehér felsőt is, nnnna, az nagyon tetszi!
De azt majd legközelebb!

Kép
kuha

Sziasztok,
Kuha :) Remélem én is hogy talizunk, szerintem nem sok mindenkit ismerek személyesen innen, mert egyszer voltam egy babatalin Rókinál még télen.
Nem semmi ami az ismerősötökkel történt :( Nagyon szomorúak ezek a dolgok...
Nyúlné, ez a te barátnődre is vonatkozik. Sajnálatos, hogy mikbe bele tudják vonni az embereket. És sajna tényleg van ilyen ...
De hogy a mamája neveli az nem feltétlen rossz... Inkább, minthogy mégjobban megsérüljön a lelke a gyereknek.
Ilyenkor inkább már csak a gyerekeket és szülőket tudom sajnálni.
:(

Tényleg nem jön valaki Pestről akit vihetnék magammal? Határút, Erzsébet, Kispest???

K.

KépKép
Kép
csikken

Nyúlné,
Borzalmas történet ez is! :( Szegény kisfiú! :( Így felnőni? Hány éves most? Ovis már? Annyira sajnálom! Biztos össze van törve lelkileg. :( :( :( Nem is találok szavakat. :( :( :(
Kuhával értek egyet, menteni ami menthető. Amíg az anyuka nem tér észhez, valamilyen segítséggel, addig legyen a kisfiú a nagyszülőknél. Ott biztos sok szeretetet, törődést és biztonságérzetet kap.

Márti,
Én is megnéztem a receptet és szintén el is mentettem, nagyon egyszerűnek hangzik és finomnak néz ki! :)

benianyu

Kuha, de jó képű Gergő :) :)

KépKép
Kép
csikken

gyerek úgy alszik,mint a bunda,mocskos rég óta,nekem meg már indulnom kéne réééééég!
tipikus!

Kuha!
a gyerek az apjához és remélhetőleg így a nagyszülőkhöz is került,már viszik gyerekagydokihoz,biztos,ami biztos! :( nagyon nem szeretik egymást,de a bajban,ha jól hallottam azért képesek öszefogni!
a lányon kéne segíteni valahogy,ha lehet!illetve azt a szemétládát kéne valahogy elkapni!de ez talán még nehezebb!
én nem is értem mért nem mentek eddig neki!ez is olyan fura az egészben!a két drágalátos férjecske sijmán végignézte,ahogy ez az elmebeteg megbolondítja a feleségüket!én értem,hogy már nem szerelem,meg elyenek,de akkor is!mekkora rideg,egoista,parsztnak kell ahoz lenni,hogy az ember ne tegyen semmit,csak bosszankodjon,hogy nahát,nahát mit művel az én gyermekem anyja!én ezen akadok ki a legjobban!
mondjuk én is félek bármiféle kapcsolatot kezdeményezni a lánnyal,mégha tudom is hogy teljesen sikertelen lennék,akkor is meg kéne próbálnom!egyszer ,amikor még terhes voltam,összefutottam vele(velük,férj,gyerek is ott vol)és annyira megviselt az,ahogy kinézett!csontvékony(amúgy is modell és nem csak alkatilag),lepukkant,megkeseredett fejü,kiégett szemű.....annyira durva látvány volt,róla sohe nem hittem volna!mi mindenen kellett végigmennie,hogy idáig jutott!felvettem párutolsó barátnővel a kapcsolatot,akikkel addig még jóban volt,de előlük is elzárkózik!

na megyek ébreszteni,mert kikapok!pá

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha,
Gergő Apa kávéjáról kóstolgatja a habot? :) Nagyon édes! :)
És nagyon vagány a kis gurud ebben a felsőben! :)

benianyu

ovis,4-5éves fiúcska lehet!
ő tényleg jó kezekben van már,bár biztos egy normális anyával lenne a legjobb,de ezt mot sajnos bebukta!csak sikerüljön feldolgoznia!szegény!de szeretik,törődnek vele!
na tényleg mentem

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csikken!

Köszi!!

De most ég az arcom :oops: :oops: :oops: , mert azt mondod, hogy voltál Rókinál télen a talin?????
Mert ott én is ott voltam!!!! Csak egy babás tali volt Rókinál, ugye jól emlékszem???
Akkor mi miért nem találkoztunk???
Igaz, én aránylag hamar eljöttem, szóval nem tudom...

Kép
kuha

Nyúlné,
Akkor olyan Benikorú, kicsit kisebb. Szegényke, már elég okos is, hogy lássa, hogy nagyon nem klappol körülötte a világ. :( :( :(

benianyu

Kuha, Csikken
Tényleg ott voltatok mind a ketten. :) :) :)

benianyu

Kuha! Benianyu!
Próbáljátok ki, tényleg egyszerű, és finom is. És jó sok lesz belőle! :D Csak arra vigyázzatok, hogy ne süssétek túl, mert hamar odakap. Nekem egy tepsinyi szénné égett, aminél Bendegúzt kellett visszasimiznem, megkértem Lacit, vegye ki 2 (két!!) perc múlva. Amikor visszamentem a konyhába, ott ácsorgott a sütő mellett, és már úgy kb. 10-15 perc telt el. A sütőből égett szag terjengett, ő meg telefonált.. :roll: :lol: Nem bántottam, elvégre is jön a karácsony.. :lol: .

Kuha!
Gergő nagyon dögvész kispasi! Gondolom a piros-fehér is jól áll neki. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Kuha, én se emlékszem rád, de igazat megvallva nem sok mindenkire. :) Rókira, Harira, Jucira igen, meg arra hogy pont akkor ment el Mea amikor én jöttem...
Mindjárt keresek talis képeket...
Addig is:
:)
Kép Kép
Kép

KépKép
Kép
csikken

Benianyu ;) Rád is emlékszem :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
Én is emlékszem rád! :) :)
Jók a képek a kis csibészről! :) :)

Márti,
Bendegúzapa szerencsés fickó! :) Én nem letttem volna ilyen nyugodt, karácsony ide vagy oda! :) Konkrétan leüvöltöttem volna a haját! :wink: Na, azért annyira nem, de nem volt olyan nagy kérés. :wink: :)

benianyu

Kuha!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Már kész is van!!! :lol: :wink:

Márti!!
Te vagy a megmentőm!!!!
Pont most akartam irni,hogy senki nem segitett igy jól el is b...tam!! :?
Tegnap begyúrtam és azt irta a recept,hogy egy napot állni kell hagyni...Na én hagytam is,csak az a bibi,hogy most még ragadósabb mint tegnap!!! :shock: :shock: :oops:
Fingom nincs mit rontottam el....most még gyúrtam hozzá lisztet,de nem sok jót nézek ki belőle... :roll:
Úgyhogy valószinű igénybeveszem a tiédet....megyek is megnézem!!

ancsi26

Ezeket találtam
Kép ,
Kép

KépKép
Kép
csikken

Hú, de picik voltak! :) :) :)

benianyu

:shock: :shock: :shock:
hát ez a gyerek nem akar felkelni!
visszaájul!
pedig nem lázas,biztos végre kipiheni a betegséget!vagy tudja hova készülünk :twisted: :twisted: :twisted:
nem baj,apósék várhatnak :oops: :roll: :P

jaj,de édesek azok a régi-régi Rókis-tali képek!Kisnyuszi azon borult ki,de nagyon!rossz volt a beugró!de kis pöttömök voltak és még nem kúsztak,másztak,jártak! :twisted: :twisted: :twisted:
először azt hittem Kisnyuszi az az első képen leghátul,de mintha az Danigombóc lenne ésTomi,ANdris,Nati,Zita és talán Eszti!,de abban nem vagyok biztos!vagy nem?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

tényleg :) :) :)
Na mentem főzni valamit :)
Meg Rolizni mielőtt szétszedi a lakást.
K.

KépKép
Kép
csikken

Nyúlné,
Bizony-bizony az Minidanigombi ott a hátsó sorban. :)
Örülj neki, hogy Kisnyuszi ilyen jól alszik, majd jókedvűen fog ébredni. Nyúlnagypapi meg megvár a szippantással. :)

benianyu

Ancsi!
Sajnálom, hogy nem sikerült jól a tészta. Ha tényleg kipróbálod az enyémet, és nagyon ragadna, amikor összegyúrod, abba is tehetsz még kis lisztet, de ne sokat, mert másnapra a hűtőben tökre megkeményedik, és nehéz lesz nyújtani. Sok sikert!

Benianyu!
Igen én sem győzöm neki eleget hangsúlyozni milyen mázlija van.. :lol: Amúgy én is hirtelenebbül szoktam reagálni az ilyesmire, de valahogy elkapott a nagy békés mézessütős karácsonyi hangulat. :D
Hiába pasiból van, de mázlim van, mert főzni tök jól tud, és szeret is. Hát istenem, a süteményekhez nincs érzéke. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

nem várt meg,ezt lekéstük
sebaj,akkor megyünk sétálni! :P :P :P
meg venni sterimart,sokat! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, Nyúlné!
ezek annyira szörnyűek, amiket elmeséltetek, hogy az ember esze megáll. felfoghatatlan :( :( :( ilyenkor arra gondolok, hogy ezek az emberek azt kellene, hogy kapják büntetésül, amit ők csináltak másokkal. annyira megérdemelnék.

kíváncsi vagyok Rókica vélményére a guruval kapcsolatban... szerintem az ő eliminálása lenne az egyik legfontosabb, mert ő tartja fennt az egészet. vagy el kell költözni, ha lehet.
Rókica, remélem gyorsan jó lesz a gépetek!!

Nyúlné, szerintem baromi nehéz egy ilyet felvállalni, ráadásul te már mint kívülálló szerepelsz tul.képpen. én sem értem hogyan süllyedhet valaki ilyen mélyre, mit ér a család egy ilyen ember életében - és a megzakkanás előttre is gondolok.

Davallia!
te sem vagy normális! én is ilyen hülye vagyok, mondjuk szerencsére férj ilyenkor kéznél van és kiveszi a kezemből a távirányítót, és rám parancsol, hogy nem nézhetem, ez jól kizökkent, és nem is nézem. szóval tessék babaműsort nézni :)
és köszi az ölelést :) asszem igazad van, én még mindig egy kicsit a hatása alatt vagyok a történteknek

Esztivel ma voltunk a babamuzsikán, visszafelé be akartam menni az ikeába, az uccsó kanyarban szokás szerint elaludt, gondoltam majd felébred, mert azért fel szokott és akkor jót hancúrozunk. szegénykém annyira ébreszthetetlen volt, hogy inkább visszacsomagoltam és hazajöttünk. nagy dugó volt az örsön, és betettem az ágyába, és még mindig alszik. persze ebéd nélkül :( de legalább kipiheni magát, még mindig lemaradásban van alvásügyileg.

harcsapaprikást én már csináltam egyszer, tehát nem lehet olyan bonyolult! hajrá :) én mondjuk imádom, csak sajna férj utálja a halat :( előző párom viszont horgászott, az első 2 év után már értékeltem ezt a hobbit :D

Hajni! tegnap elfelejtettem megkérdezni.
az Esztit megvizsgálta egy fülész dokinéni és az mondta, hogy hurutos vagy milyen a dobhártyája, tehát valami gyulladásos jelet látott rajta. kérdezte, hogy most betegek vagyunk vagy voltunk-e. és mondta, hogy csöpögtessünk az orrába. Eszti egy párat tüsszentett, de egyébként kutya baja. azért csöpögtetek, meg szívjuk, de szerinted ez mi? bő egy hete nagyjából elmúltek a tünetei, pont mielőtt elutaztunk, előtte tényleg beteg volt. szerinted ez lehet annak a maradéka? vagy ráment a fülére? azért azt gondoltam megmutatom egy pár nap múlva valami fülésznek.

KépKép
KépKép
and

tényleg milyen kis édi bogyók voltak :) Eszti a második képen jobb oldalt pirosban :)

még azt akartam írni, hogy képzeljétek, kinnt a barátnőmmel úgy csináltunk 7 féle aprósüteményt, hogy a felének előre kapható tésztája volt! nagyon állat! és finom is, leteszteltük. mézeskalácsot is így sütöttünk.
elvileg lehet fehér mintázó tollat is kapni, de az pont nem volt.
viszont Kuha, elmondom én hogy csináltam:
egy tojás fehérjéje, jó sok porcukorral nagyon fehérre robotgéppel felverni, és fecskendőbe beletöltöttem és azzal rajzoltam, szerintem tök jó lett :)
10 ml-es fecsit ajánlok, patikában tudsz venni, nem kerül sokba. bár lehet, hogy 5ml-essel könnyebb, de az nem volt otthon.

KépKép
KépKép
and

Csikken!

Hát ez így még gázabb, mert tudom 1000 %-ra, hogy Mea azért jóval előttünk ment el Rókitól. Tehát mi még ott voltunk akkor, amikor Ti jöttetek!
Arról nem is beszélve, hogy Gergő is ott virít a képeiden... :oops: :oops: :oops:
Na, de sebaj, majd Barbinál "jól megismerjük egymást" :lol: :lol: :lol:

Nyúlné!
Csatlakozom Andreához, én is kíváncsi lennék Róki véleményére ez ügyben.
Meg tudod még mire lennék kíváncsi, de nagyon-nagyon???
Azt írod, ennek a faszinak van családja, gyerekei stb.
Hogy a felesége milyen ember lehet??? Úgyanolyan, mint a férje?
Vagy ha nem , hogy nem veszi észre, hogy a férje embereket (emberéleteket) tesz tönkre???

De én azt mondom, azért valahol ehhez két ember kell, ergo kellett a barátnőd is.
Nem őt hibáztatom, csak azt mondom, hogy kellett, hogy eleinte "érdeklődést mutasson" a dolog iránt.
Engem pl. senki nem tudnak ilyenekre behülyíteni.

Nem teljesen ugyanaz, de itt van a férjem, és a volt feleségének a példája.
7 évig gyönyörűen éltek párkapcsolatban egymással, majd összeházasodtak, majd kb. 3-4 hónap múlva, betévedt a boltba, ahol a lány dolgozott, egy HIT gyülekezetes idióta. (Bocsánat, senkit nem szeretnék megbántani, remélem, nincs is köztetek senki, akit esetleg érint a dolog).
Szóval eleinte csak oltogatta a fószer a lányt ezzel-azzal, majd amikor rájött, hogy kapható a dologra, egyre konkrétabban kezdte hülyíteni.
Majd fél évvel az esküvő után a lány felrúgott mindent maga mögött, és kilépett a Robi életéből.
A mai napig aktív tagja a gyülekezetnek, és senki semmivel nem tudja eltántorítani ettől.
A fél csaldja elfordult tőle, vagy épp ő fordult el tőlük.
De ez sem zavarja.

Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem valami nagy csoda kéne ahhoz, hogy ezt a lányt is ki lehessen rángatni a guru "bűvköréből".

És Nyúlné, nem akarlak elkeseríteni, de abból, amit leírtál, hogy milyen volt a kapcsolatotok, meg hogy inkább Te ragaszkodtál a barátsághoz, nem tartom egyébként valószínűnek, hogy sikerülne.

And!

Köszi szépen a cukormáz leírását, mindenképpen így fogom csinálni.
És eszembe sem jutott volna a fecskendő, dehát ez tűnik a legegyszerűbbnek.

És fognak nekem adni a patikában fecskendőt???

Kép
kuha

And, Huu kemeny lehetett ez a korhazas elmeny.. En is mindig szoritom Davidot, mert annyira szamitok ra, hogy egyszer leugrik.. Most megjobban fogom.. De Eszti mar tutira elfelejtette, es ez a lenyeg!

Nyulne :( Erre a ferjem azt mondja, hogy az a kar, hogy mig a vezeteshez kell jogsi, gyereke barkinek lehet :(
Micsoda felelotlenseg, szegeny pici fiu..
Tenyleg meglep engem is, hogy egy ilyen embert mint ez a Guru meg senki nem "hatastalanitott" pedig tobben is vegigneztek ahogy tonkre teszi a csaladokat. Megdobbento. Biztos lehetne valamilyen feljelentest tenni. meg ha nem is jon be, legalabb megkeseriti az eletet es TALAN elgondolkozik. Aaaaaa tudom, hogy nem jo, csak agyalok...

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok! :(

Két rossz hírrel jöttem :( :(
Az egyik, hogy Leon elkezdett taknyizni reggel, most meg már 39 fokos láza van és nem kap levegőt, úgy ömlik a taknya nyála :cry: :cry:
A másik, hogy így sajna le kell mondanom a talit, mert péntekre nem hiszem, hogy tökéletesen meggyógyulna :cry: :cry:
Nem szeretném, hogy így karácsony előtt valami bacit, vírust innen vinne haza valaki a fa alá meglepinek :?
Nagyon-nagyon sajnálom, mert tegnap megvettem a sajtkrémhez is a hozzávalókat, meg sütöttünk Nolcsival sütit délelőtt. :( :(
Remélem januárban be tudjuk pótolni!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Sajnálom, hogy így alakult, de most a legfontosabb Leon egészsége (meg persze a többi babáé :D :D )

Kép
kuha

Barbapapa, semmi baj ;) Majd legközelebb !!! Az a gond, hogy most tényleg eléggé kiszámíthatatlan ez a taknyosság, mindig valaki az ilyen időben.
Szóval majd januárban, mert szerintem már senki nem akar Kari előtt talit bevállalni
Leonnak meg gyógypuszik
Kuha, kicsit elcsúszik a megismerkedésünk ideje :) :)

KépKép
Kép
csikken

Köszi aranyosak vagytok, csak ez olyan szar. Főleg, hogy mindenki készült már.... :(
Alig aludt valamit, de az előbb már fel is sírt, úgy be van dugulva az orra. Porszívóztunk, visszaraktam, remélem tud valamennyit aludni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mi is porszívózunk, de szerintem Rolinak "csak" az oltás mellékhatása a takony mert semmi baja egyébként. Ja nyálas állandóan.
De képzeljétek Roli iszonyat rosszul tűri a porszívót, menekül, ordít, stb stb.
DE tegnap kitaláltam, hogy elöszőr a macijának az orrát szívjuk ki és utána az övét. Ez egész bevállt. Ma már segített a macinál az orrszívásban :) És utána engedte a sajátját is, na nem mondom hogy sokáig, de ez is haladás.
És már 3* ki tudtam porszívózni :) :) Juhéjjj!!!
Egyébként mikor tudnak a gyerekek orrt fújni?
Van akinek már tud? Mert egy ismerősöm azt mondta, hogy 1 évesen már megtanította neki, mivel ő is és a gyerek is annyira utálta. Én is mindig mondom hogy fújja, de csak néha hallok valamit.
A másik, azt olvastam valamelyik anyás ujságban, hogy úgy kell megtanítani, hogy egy gyertyát meggyújtasz és elfújod, hogy lássa, Aztán ő is, és utána meg az orrunkkal fújjuk el... ??? Szerintem az én gyerekem leégetné magát egy pillanat alatt. Gondolom ezt nem a Rolikorú gyerekeknek találták ki, nem???

K:

KépKép
Kép
csikken

Barbi!
Ne viccelj, a legfontosabb, hogy Leonka meggyógyuljon!
Szegény, remélem hamar túl lesz rajta! :?

Olyan szomorú dolgokat írtatok! Elkeserítő!

Nyúlné!
Nekem sincs igazán okos ötletem, csak talán annyi, hogy amíg a lány nem érzi úgy, hogy segítségre szorul, nehéz dolga lesz bárkinek is, aki segíteni akar neki. :( :(

And!
Jaj, olyan rossz volt olvasnom, mi történt veletek! :cry:
Örülök, hogy túl vagytok rajta! Fel a fejjel! :)

Kuha!
A barátnőm szentendrei. Elmondod, melyik boltban történt ez a szörnyűség?

Benianyu!
Mandulaműtét :( :(
Nekem 2 éve vették ki. Rosszabbra számítottam. De amíg én vergődtem, a gyerekek tényleg kint rohangáltak. :lol:

Minden receptet én is jól elmentettem! :lol: Bár nekem nem kell főzni, csak sütni, mert minden nap mi megyünk! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Csikken!
Nolcsi 2 éves kora után tanulta meg kifújni az orrát, de most ősztől fujja igazán hatékonyan.....
Leon is fújja, de mindig a szájával, nem az orrával.... :?
Gabinak volt az az ötlete, hogy ha talit szervezünk, kéne mindig egy "B" verzió is, ha lebetegszik a házigazda. Így nem lesz senkinek csalódás. Nem rossz ötlet a jövőre nézve, mit gondoltok?
Pl. lehetne játszóházba menni, vagy jó időben sétálni, vagy az ikeában összejönni, stb.

Évi, Emese!
Mind a két történet nagyon megdöbbentő és hihetetlen! :shock:
Iszonyat tényleg, hogy milyen világban élünk! :(

Csikken!
Nagyon jók a Róki talis képek, de a Rolisok is! :wink:
Én is emlékszem Rád, én nyitottam nektek ajtót :wink: :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: