Új privát üzeneted érkezett!

And
Uhh, most olvasom, mi történt Esztivel! :cry: :cry: De jó, hogy nem lett semmi komoly!Gyógypuszik Tőllünk is mennek!Kialvatlanság :( Nem irígyellek.Kitartás.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!
köszi, annyira aranyos vagy! és hogy érdeklődtél is, nagyon-nagyon jól esett!!! :)

KépKép
KépKép
and

és köszönjük a gyógypuszikat :D azért jó ilyen jó kis csapathoz tartozni...

KépKép
KépKép
and

And!

Jézusom, nem semmi, min mentetek keresztül. Örülök, hogy úgy látszik, minden rendben Esztivel!!! Mi is küldünk gyógypuszit neki, Te pedig bújj az ágyba, és alukálj reggelig!!!!
Tényleg nagyon szar dolog ez a kialvatlanság!

Nem ide passzol, de egyébként azt tudtátok (And kialvatlanságáról jut eszembe), hogy addíg, amíg az ember az éhséget és szomjúságot bírja néhány napig (talán hétig??) , addig az alvás nélküliségbe lehet a leghamarabb meghalni?

Na, azt hiszem, le is fekszem én is, mielőtt nagyobb baj történik... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Ma Panninak felborult a napirendje(talán a front, vagy a fogacskája)-gőzöm nincs.Alig evett, egész nap egy fél órát ha aludt(a szokásos 4 helyett)De extra nyügi nem volt.

Délután 5-kor kimentünk a polgármesteri hivatalhoz, ugyanis ünnepélyes keretek között gyújtották fel a fákon a díszkivilágítást!!!!!!!!(Gyönyörű volt!!!Ja, és 750rászoruló kisgyerek kapott szép télapócsomagot+egy hot-dogot!(mondjuk, e helyett adhattak volna mondjuk egy kg,banánt, de mindegy, ezt is örömmel majszolták.)És tényleg olyanok kapták, akikn nemigen ehetnek ilyesmit, jó ha lisztre, tésztára cukorra telik. :(

Jó beégtünk(ehhez hozzátartozik, hogy én és Panni evangélikus vallásúak vagyunk, Csaba nincs megkeresztelve)
A télapó mellett állt egy fekete ruhás pasi, mondta férjem, nézd, van krampusz is!!!!!Mondom neki, Te vaksi, az a papunk ministrása!
Erre, kiderült; Ő AZ ÚJ KATOLIKUS PAP!!!!!! :oops:
Azt tudtam, hogy van a falunak új papja, és azt is hogy fiatal, de azt nem, hogy jóképű is
:oops: Na mindegy, Csaba krampusznak, én ministrás fiúnak néztem! :D
Hozzátartozik ehhez a szerintem nagyon kedves, és megható kis ünnepséghez, hogy a faluban, ahol közel 29 éve élek, soha-de soha nem volt ilyen!!!!!A lelkészek mondtak egy-két kedves beszédet, szóltak karácsonyi dalok, és láttam sok-sok elégedett, és boldog gyerekarcot!!!

Panninak meg nagyon tetszett a sok színes égő, gyerekforgatag!
Tuti, hogy politika volt benne, de bánja fene, ha ez a rászoruló, pláne gyerekek javát szolgálta!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbapapa köszi, remélem nem fogok kóvájogni. :) Na meg hogy Roli addigra már nem lesz takony! De még mindig nem tudom hánytól hányig tart.

And... :( :( :( De jó, hogy nem történt komolyabb baj.
K.

KépKép
Kép
csikken

Hát csaqjok, akkor én már nem is élek....

And!
De jó, hogy semmi baj!!!!

Majola!
Az utóbbi időben mintha kissé határozatlan lennél. Vagy mégsem???

Ma tüzijáték volt a hegyen, épp amikor a férjem belépett az ajtón (gondolom valakinek szülinapja van). Mondtam is neki:
- Figyi, mostmár tüzijátékot is lőnek, hogyha végre hazaérsz! :lol:

ayse

Hajni!
Ismered a Murphy klasszikust: egy buliban az összes jó pasi házas, vagy homoszexuális vagy katolikus pap!

ayse

And,
Még leírva is szörnyű! De örülök, hogy nem történt semmi konmoly! Tényleg próbálj megnyugodni és pihenni, amennyit tudsz!!!! Mi is küldünk nektek gyógypuszikat, abból sosem elég! :) Remélem, már alszol és csak holnap találod meg. :)

Totka,
Igazán nagyon kedves vagy, igen, szeretném, ha elküldenéd az ismertetőt. Természetesen bent fogok aludni Benivel. Majd a férjem, meg Anyuék egy kicsit felváltanak napközben, mert Dani sem lesz oda, ha nem lát két-három napig.
Megpróbálom felkészíteni Benit, de ő nagyon nehéz beteg. Egy pohár tea megivása egy órás könyörgésembe telik, ha rossz ízű a gyógyszer kihányja, mert előre hergeli magát és öklendezik. Ezen kívül emlékszik arra, hogy tavaly vért vettek tőle és arra is, hogy elaltatták. És a nővérek sem voltak a helyzet magaslatán, bár ki sem látszottak a munkából. De majd beviszünk sok-sok mesekönyvet, kártyát, szinezőt, kap majd valami ajándékot is. Megoldjuk, csak legyünk gyorsan túl rajta.

Barbi,
Igen, én is gondoltam, hogy szegény Nolcsira is ez vár, neki is mindig a mandulája beteg. 3 éves kor alatt nem veszik ki még az orrmandulát sem. Viszont, lehet, hogy első lépésben elég lesz az is és meg lehet menteni a garatmandulát.

Zsuzsa,
Hány éves voltál akkor? Nekem 3 éves koromban vették ki, semmire nem emlékszem. Őszintén szólva remélem, hogy nem kell több napot bent tölteni, max. két éjszakát szeretnék, bár, tudom, hogy ez nem kívánságműsor. :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

És a kis boszorkányom mai sztorija:
Holnap megyünk a bőrgyogyóhoz, szemölcsöt leszedeti. Azt tudta, hogy megyünk, csak azt nem, hogy konkrétan mikor (nem akarom, hogy napokkal előre rettegjen). Holnap reggel mondtam volna meg, hogy ma van a napja, de megyünk nagyihoz, meg fájdalomdíj stb.... Erre azt kérdezi egyszercsak, minden előzmény és átmenet nélkül:
- Holnap megyek oviba???
(bocsi, ha sok a Lili sztori :oops: , legfeljebb ugorjátok)

ayse

Sziasztok!

Kuha :lol: :lol: :lol: :lol: Fő az óvatosság :lol: :lol:
Egyébként köszönöm Árpi nevében a jókívánságot(csak csöndben, hogy nem ma tartja :P ).

And
ATyavilág! Hála Istennek, hogy nincsen nagyobb baj. Repülnek innen is a gyógypuszik!

Barbi
Úgy tűnik nem utazunk :? Így kérnék egy nagyon szájbarágós, sávos feltüntetős útleírást, ha lehet :oops: :oops: Benianyu a megmondhatója,hogy iszonyú rosszul tájékozódok. És ők most Nagymamáznak is így valószínűleg nem együtt megyünk.

Benianyu
Szegény Beni. JÓ lenne túlesni ezen hamarosan és megszazbadulni a problémás manduláktól!

Majola
Örülök, hogy jól érzitek magatokat a házban. Pénteken jöttök?

Mea
Mi is olyan problémával küzdöttünk (többek között), hogy nagyon későn aludt el Marci, holott előtte 7-8-kor Ő is ágyban volt. Tudod Ő amúgy is nagyon rossz alvó, főleg Livihez képest. De lényeg a lényeg,hogy nem tudom olvastad e, de mióta megtörtént az a 1,5 órás ordítása szegénykémnek, annyi haszna volt a dolognak,hogy 8-kor ágyba teszem és egy mukk nélkül elalszik (mondjuk csak úgy ha ott vagyok mellette). Nappal uezt megtudom tenni. Csak ki kell várni, hogy elég fáradt legyen és úgy vettem észre, hogy nála is kitolódott ez délutánra inkább. Pedig előtte délelőtt aludt. Szóval lényeg a lényeg talán lehet erre is szoktatni.

Annamami
Hogy vagytok?

Megann
De jó kis napotok lehetett!

Totka
Rég láttuk a kiscsajodat :wink:

Maresz
Ismerős a helyzet. Én is igen ritkán tudok jönni. Ha ébren vagy akkor 100%-ig igényel, ha alszik akkor háziasszony üzemmódba kapcsolok :? Szilviék hogy vannak?

És Mankáék?????
És Nyúlék??? Boldog szülinapot NagyNyúlnak!!!

Jucc
Akkor most nem én vagyok a huligán, hogy Angéla a nevem és mégis begyűjtöm a jókívánságokat? :roll: :P
Nagyon szépek a fiúk!!!Szerintem Balázs ezen a képen hasonlít Apujára, bár kétségtelen,hogy Rád is nagyon!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Kuha :lol: :lol: :lol: :lol: Fő az óvatosság :lol: :lol:
Egyébként köszönöm Árpi nevében a jókívánságot(csak csöndben, hogy nem ma tartja :P ).

And
ATyavilág! Hála Istennek, hogy nincsen nagyobb baj. Repülnek innen is a gyógypuszik!

Barbi
Úgy tűnik nem utazunk :? Így kérnék egy nagyon szájbarágós, sávos feltüntetős útleírást, ha lehet :oops: :oops: Benianyu a megmondhatója,hogy iszonyú rosszul tájékozódok. És ők most Nagymamáznak is így valószínűleg nem együtt megyünk.

Benianyu
Szegény Beni. JÓ lenne túlesni ezen hamarosan és megszazbadulni a problémás manduláktól!

Majola
Örülök, hogy jól érzitek magatokat a házban. Pénteken jöttök?

Mea
Mi is olyan problémával küzdöttünk (többek között), hogy nagyon későn aludt el Marci, holott előtte 7-8-kor Ő is ágyban volt. Tudod Ő amúgy is nagyon rossz alvó, főleg Livihez képest. De lényeg a lényeg,hogy nem tudom olvastad e, de mióta megtörtént az a 1,5 órás ordítása szegénykémnek, annyi haszna volt a dolognak,hogy 8-kor ágyba teszem és egy mukk nélkül elalszik (mondjuk csak úgy ha ott vagyok mellette). Nappal uezt megtudom tenni. Csak ki kell várni, hogy elég fáradt legyen és úgy vettem észre, hogy nála is kitolódott ez délutánra inkább. Pedig előtte délelőtt aludt. Szóval lényeg a lényeg talán lehet erre is szoktatni.

Annamami
Hogy vagytok?

Megann
De jó kis napotok lehetett!

Totka
Rég láttuk a kiscsajodat :wink:

Maresz
Ismerős a helyzet. Én is igen ritkán tudok jönni. Ha ébren vagy akkor 100%-ig igényel, ha alszik akkor háziasszony üzemmódba kapcsolok :? Szilviék hogy vannak?

És Mankáék?????
És Nyúlék??? Boldog szülinapot NagyNyúlnak!!!

Jucc
Akkor most nem én vagyok a huligán, hogy Angéla a nevem és mégis begyűjtöm a jókívánságokat? :roll: :P
Nagyon szépek a fiúk!!!Szerintem Balázs ezen a képen hasonlít Apujára, bár kétségtelen,hogy Rád is nagyon!

És Zsófi
Hogy vagytok???

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse,
Lili szeret oviba járni? A hangsúlyt nem érzem. De azért kis boszorkány. :) :wink: :)
Mert mikor Beni kérdezi, akkor szívesebben hall nemleges választ. Azt hiszem idén már nem fog menni és a műtét miatt a januárban is elég sokat fog majd hiányozni.

benianyu

Benianyu,
nekem elég későn vették ki általános iskola alsóban, de nincs róla rossz emlékem, Sőt komolyan az altatást még élveztem is mert nagyon szép tengerpartost álmodtam :) Bár attól is féltem a legjobban, hogy nem tudnak majd elaltatni és azt fogják hinni hogy alszom pedig nem és fájni fog.
Huh, ez zagyva volt, de ez volt a parám- Aztán 1 napig voltam bent. Éjjel a kisebb gyerekeket vigasztaltam. :)
Sok fagyit ettem :)
Na ennyi az emlékem-
K.

KépKép
Kép
csikken

Totka
Ez a papos történet nagyon vicces! :P

Ayse
Egyem a szivét Lilinek! Milyen okos kislány!

Benianyu
Előre rettegek az ilyen helyzetektől. Már ha lesz már kistesó is. Úgy érezném ketté vágták a szívemet, ha nem tudok mindkettő gyerekem mellett lenni. Nagyon szorítunk majd Nektek! :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Ha nem pénteken reggel kell visszamennünk kontrollra, akkor jöhetsz utánunk Barbiékhoz. :) Egyébként odafelé el tudunk vinni, csak mi későn jövünk majd vissza. Nem tud Árpi hazahozni? Msjd megbeszéljük. :)

Csikken,
Igen, a fagyi Beninek is meg van ígérve. Imádja! Most legalább ehet majd, amennyit akar. :wink:

Totka,
De jó kis program! :) Tényleg cici lehetett a pappal. :)

benianyu

Benianyu!
Igen, szeret, de jól fog jönni most egy kis téli szünet!
És szegény Beni! :( De ha kell, akkor inkább most. Nekem felnőttfejjel vették ki....a gyerekeknek 3 nap múlva kutyabajuk se volt...mi meg.... (sőt plusz büntetésként még a szex is tilos volt egy ideig :lol: )

ayse

Benianyu
Ok majd megbeszéljük, köszönöm! :P
Cici volt a pappal :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu
Nem akarok nyalifalizni(anno Jucitól koppintottam ezt a szót! :wink: :oops: ), de nekem, mint F.O,G-n dolgozó, munkáját imádó(magamnak sem nyalizok! :D ) ápólónőnek MINTAANYA VAGY!!!!!!!!!!!Így képzelek el minden szülőt!!!!!!(pl.sokan takaróznak azzal, hogy kissebb gyerkőc van otthon)
Mondjuk, elég sokat kell inni, többet mint orrmandulánál! :( És utánna eléggé féj, de a mütétet követő2-3 napban nállunk 4 óránként kaptak a gyekőcök fájd.csillapítót(Cataflam cseppet), és az tuti volt!
Ja még egy praktika:ha már ehet, akkor jó dolog a sós puki=könnyen lenyelik, és mivel sós, sokat isznak rá, ami kulcsfontosságú.
Holnap küldöm, ha nem baj a tájékoztatót, mivel cd-n van , és ugye én mint a gépördög, halvány lila gőzöm nincs, hogy rakom rá....(nem ér kinevetni!) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse,
A kolléganőmnek is tavaly vették ki. Szegény nagyon szenvedett vele. :( Tény, hogy a gyerekek nagyon hamar regenerálódnak.

Juci,
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy hogyan szakítsam szét magam. Szerencse, hogy Dani nagyon jól el van mással is a családból. Ma az Apuval volt, amíg mi a dokinál voltunk és nagyon jót játszottak, sőt az Apu ebédeltette. Meg a nővérét is bevetjük, majd jól elkényeztetik, míg én nem leszek itthon. :wink: :wink:
Most így nem is bánom, hogy már nem szopizik, nem ébred hajnalban sem. De Apa azért felkötheti egy kicsit. Hehehe. :) Majd megtudja, hogy milyen kis csibész fia van. :) Ha nem kapja meg időben a reggelijét, ha csurom víz lesz a fürdetésnél és ha végig kopácsolja neki az egész délutánt. :)

benianyu

Juci, Totka,
Ezt jól elírtam. Legalább olyan cici=ciki! :) :) :)

benianyu

MILYEN CICI?????????????????????????,(na még szép, ha az lett volna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu
Jól van, tudom, hogy a cikire gondoltál, de remélem más szénási nem olvas, mert még hírbe hoznak a pappal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu, Totka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jót vihogok itt.

Meg azon is Benianyu,hogy elképzeltem Pétert amint fel s alá szaladgál a reggelivel meg a vizes ruhában a fürdetés után és Danika pedig csibészen kopácsolja a követ és ott díszeleg a drága kis vigyora a pofiján! :lol: :lol: Picit vizuálsi tipus vagyok :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Totka,
Köszi a bókot is :) :) és a tájékoztatót is. :wink: (benibuc@gmail.com) Ráér, szerencsére nem holnap megyünk.
Ha kisebb gyerkőc van otthon, akkor nem alszik ott anyuka a nagyobbal? Max egy-két hónapos kisebb esetében tudnám elképzelni, de akkor apuka is ott tud aludni, nem?
Mikor Beni orrmanduláját vették ki a 8. hónapban voltam, az sem volt leányálom, de semmiképp sem hagytam volna egyedül egy percre sem.
A sós puki (nálunk kukó) jó ötlet tényleg. Jó sós és Beni szereti. Majd felszerelkezünk. :)

benianyu

vizuális :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Jó a leírás! :) :) :) ÉN is vizuáis típus vagyok. :) :) :)

benianyu

Benianyu!

Hogy jön a paphoz a cici????? :D :D :D :D :D
Na te is hiányoztál a hittanról.... :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Vizuális. Én sem tudtam leírni. :) De elképzelni azt tudom :) :) :)

benianyu

Megann,
Igazoltan. :)

benianyu

Benianyu
Sokan hivatkoznak a kisebb(én béna, az előbb kissebbnek írtam, bocsi :oops: ) tesóra, közbe meg egész nap be sem jönnek e gyerekhez, szegények meg majd kiordítják a mandulájuk helyét, annyira várnak valakit az övéik közül. :cry:

Mentem aludni(remélem nem papokkal álmodom :oops: :lol: )
Jó éjt Nektek is!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu, asszem 5 éves voltam, és semmi fájdalomra nem emlékszem, kivéve az altatáshoz használt éter rossz szagára.

And, szegény te és szegény Eszti! Jó, hogy túl vagytok rajta és nincs nagyobb baj. Pihengessetek sokat!

Barbi, sajnos a péntek reménytelen, meg sem kérdezem, mert vasárnap koncert lesz.
Viszont a jövő heti kijöveteletek nagyon jó ötlet! Sőt, más is csatlakozhat :) Itt minden elég lelakott, de a szobák jó nagyok, van hely bőven a gyrekeknek játszani.
Tán csak nem szülök meg addig...

KépKép

KépKép
majola

Ja, Benianyu, igen, biztosan azért éreztem én is olyan jól magam, mert anyukám szinte egész nap bent volt,a többi gyereket is ő pesztrálta. Akkor még nem lehetett ott aludni, de az egész napos jeenlét is fontos volt. Benivel még ot is aludhatsz, akkor aztán tényleg nem lesz nagy trauma :)

KépKép

KépKép
majola

Szegény Benianyu!

Egyet ront és máris lecsapunk rá mint a vércse 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Beni! :( :( :( :( :( Ó szegény, én csak annyit tudok róla hogy k..ra fáj :( :( :( :( :(
Az enyémet is kipécézte a doki még gyerekkoromban, de valahogy nem engedtük....és hála istennek nem lett baj...és azóta viszonylag ritkán is beteg a mandulám...

HIhi- most elképzeltem....de megnézném apát igy :twisted: :twisted: :twisted:

Barbi!
Igen igen..én szeretnék egy pontos cimet priviben....én úgyis megyek ha minden utat felbontanak :twisted: :twisted: , mert akkor varázsszőnyegen fogok érkezni :twisted: :twisted: :twisted:
Forrócsokit tényleg ne hagyjátok ki :wink:
Basszus hogy nektek mindig lapul valami a puttonyotokban....Te sosem mész haza üres kézzel, mi???? 8)
Zománcos bögért én is láttam de nem mertem megvenni, mert tuti hogy Léna azt csapkodná a földhöz...van egy műanyag csészéje is..azt is vagdalja... :? :?

Kép

Kép
megann

Totka,
Szegény gyerekek! :( Nem jönnek még látogatni sem őket? :( Ezt el sem tudom képzelni. :(

Zsuzsa,
Beni is emlegeti a büdös lufit (éter rossz szaga).
Hihetetlen, hogy két heted van már csak pocakosan. :wink: :wink: Talán tényleg határozni kéne babanév ügyben. Apának tetszik az Anna?
Szerintem nagyon szép név! :) Panka ként is tetszik. :)

benianyu

Megann,
Szétröhögtem magam én is az előző elírásomon. :)
Dani is mindent földhöz vág. Nálatok legalább nincsenek alsó szomszédok. :) Akkor mehet a zománcozott is. :)

benianyu

And!

Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű, szegény Ti.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Hát pedig pont az Esztiből nem néztem volna ki hogy olyan kis ugrálós :( :( :( :(
Gyógypuszkók mennek....Lénától is a kis barátnőjének... :) :) :)
Remélem a ma éjszakátok jól fog telni és kipihenitek magatokat.

Totka!

Megható a történet.....
Kicsit el is szontyolodtam amikor ma mondta a tv hogy Debrecenben a Mikulásgyár nem nagyon népszerű, kevés adomány érkezik...
Most azon agyalok...hogy talán mi is készithetnénk egy cipősdobozt....de Léna játékait egyelőre sajnálnám odaadni...viszont talán ha vennék egy kis plüssállatkát, csak úgy külön erre a célra....... :roll: :roll: :roll: talán egy kislány nagyon örülne neki valahol...... :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :P
Láttam is a Guliverben olyan kishátitáskának való plüssállatkát...és 1000 ft alatt volt az ára.... :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Ne röhögj...ne vigyorogj...szemérmetlen nőszemély....
Még a reverendában is a sexet látja :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
A teringettét neki..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zománc:
Fúúúúúúúúúú tudo milyen jól beleáll, felsérti, elvágja az embernek a kezét-lábát a lepattogott zománc????????
Inkább maradunk a műanyagnál.....bár néha már attól is gutaütést kapok :? :? :lol: :lol:

Egyébként még nem is mondtam....

Milyen rosszl voltam az este folyamán....hát azt hiszem hogy a sültkolbászt nem kellett volna....
Hiába ettem a szódabikarbónát......bleeeeeeeeeeeee :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ettől függetlenül szerintem a kolbi jó volt....csak az én gyomrom nem birja az ilyesmit. :( :( hiába szeretem...pláne most igy fogyi után....még a téliszalámitól is rosszul voltam egy napig amit a szomszédban ettünk a társasjátékparti alkalmával...

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Akkor zománc lefújva! :) :) :) Reverenda ügy is. :) :) :)
Sajnálom, hogy megnyomta a gyomrodat a sült kolbász. :( :( Én nem szeretem az ilyen zsíros dolgokat, sokkal inkább egy perec, vagy egy kürtöskalács. Pedig most én is egy kicsit lelazultam norbizás ügyben, de figyelem a mérleget!!!

benianyu

Benianyu
Szerintem Te lesoányodtál végleg. Láttam ám, hogy csokis kuglófot ettél a minap is és semmi nyoma! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann
A sültkolbit én is csípem. Csak egy problémám van az árusoknál fellelhető kolbival. Szkeptikus vagyok a tartalmát illetően :roll: :oops: Mondjuk én nagyon finnyás fajta vagyok :oops:
Jó éjt mindenkinek! :wink: :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ma már úgysem leszek régi felhasználó. És holnap sem :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu!

Szabadulnál a szoritásból, mi????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na jó megkegyelmezek.. :P :P

Nem reagáltál.. de amikor feltetted a közös képet a fiúkkal, akkor még kérdzetem is hogy mennyit fogytál még????
Mert nagyon lesoványodott az arcod.. :)

Juci!

Azért csak dolozz meg a státuszodért :P

Kolbi:
Én már mindennel szkeptikus vagyok..nem csak a vásári kolbival.... :?
De ez most nagyon nem hiányzott...itt émelygek még mindig...pedig már rég megjártam a klotyót.... :oops: :oops:

Erről csak az jut eszembe, hogy Te Úr Isten..mi lesz ha ketteskével hányingerem lesz(Lénával semmi nem volt..pedig ettől rettegtem)...
Na szóval akkor tuti kinövesztem a 7. fejemet is....és tüzet fogok okádani... :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem birom én ezt az émelygés dolgot... :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Tényleg, csak elfelejtettem akkor reagálni, jujjjj, bocs... :oops: :oops: Azért köszi a bókot most is. :) Már 2-3 hónapja nem fogytam, stagnál, de az is jó!
Miért lenne ketteskével hányingered?!?!?! Ne fesd már most az ördögöt a falra! 8) :shock:

Juci,
Neked is köszi. :) Pedig most lebuktam a kuglóffal. :) Kicsit ki vagyok éhezve az édességre. :)

Bár szerintem nincs olyan, hogy végleg, vigyáznom kell amíg élek, nehogy visszaugorjanak a kilók. :? :wink:

Én is elhúzok aludni. Tegnap elég rossz éjszakánk volt, Beni kétszer is hányt. Egyszer Dani is felébedt, pedig mostanában nem jellemző. És ennek tetejében, Beni egyik elemes játéka elkezdett az éjszaka közepén sípolni. Nem hangosan, Apa meg a fiúk nem ébredtek fel, csak olyan monoton idegesítően. Elkezdtem keresni, de nem akartam zörögni és nem találtam meg, de elaludni nem tudtam, mert sípolt az a sz.r. Aztán amikor Apa felébredt pisilni, megkerestem gyorsan kicsit zörögve és bedugtam a vasalandók közé a szekrénybe, hogy ott sípoljon reggelig. :) Azóta Apu már el is vitte a nagypapaszervízbe megjavítani. :)

benianyu

Juci
Tomi hála istennek, már jobban van, most új köptetőt kapott, de már napok óta láztalan.
Ja, azt nem is írtam, hogy a kórházban a hányós-fosós vírus mellett Tomi begyűjtött egy tüdőgyulladást is. Most már abból evickél kifele. Szegényekre jól rájárt a rúd az utóbbi két hétben.

Elkezdtem én is naptárt gyártani. Hát ezzel aztán lehet tökölni rendesen. De nagyon szuper.

Benianyu
A "cicis lelkészen" jót röhögtem. :lol:
Azt hiszem már írtam, hogy nekem 2 éve vették ki a mandulámat. Szörnyű volt. Én szenvedtem a fájdalomtól a kisgyerekek pedig kinnt szaladgáltak a folyosón. Remélhetőleg Beni jól viseli majd és dicsekedhet majd az oviban, hogy milyen bátor volt.

Totka
Még nem jött át, de köszönöm.

Kép
Kép
maresz

na jöttem egy picit :) gyors átfutás után... szóljatok, ha nekem címeztetek valamit és nem reagálok, de nem vagyok még 100...

szóval kialvatlanság: az enyém le van tojva, igaz, sokszor eszembe jutott Szilvi, aki Tomi mellett egy kis széken napokon keresztül, ráadásul, Tomi nagyon betegen... hát ezerszer megemelem a kalapom.
mi este 10 és hajnali 2 között a folyosó népét szórakoztattuk. amikor meg megpróbáltam elaltatni, és mondjuk véletlenül sikerült, akkor felsírt egy kisbaba, vagy jött egy új kisbeteg persze nagy hanggal, vagy ment a mosógép a szomszédban (este 10-kor...), vagy a tök világos folyosón ébredt fel az Eszti, vagy ha már végre a szobában voltunk, akkor tuti, hogy a szobatárs akkor kezdett el sírni, szóval min 15x ébredt fel az eszti, ezért sajnáltam nagyon, mert már nagyon akart aludni. aztán 2-kor annyira vígasztalhatatlanul kezdett sírni, hogy a másik osztályról átszóltak, hogy menjek be legyek szíves a sebészetre, mert ott is minden gyereket felver a lány :oops: :oops: na akkor már könnybe lábadt a szemem, olyan tehetetlennek éreztem magam. és persze napközben is, amint elaludt, jött a konzílium.

közben olvasom Maresz, amit írtál Tomiékról. csak legyenek már túl rajta ők is! inkább oda küldjük ezt a rengeteg gyógypuszit :)

Annamamiékkal mi van? ők is betegek??

és Beni meg miért hányt? oda is repülnek a gyógypuszik! :) mandulaműtét :(

Megann,
úgy történt, hogy szedtem le a pelenkázóról az Esztit, de valahogy rosszul fogtam, és csak fél kézzel. ő az egyik kis kezét oda tette a nyakam elé, és jól megcsavarta magát, és szabályosan kifordult a kezemből, de olyan hirtelen és olyan erővel, hogy a másik kezem nem tudott elég gyorsan odaérni, pedig már úton volt :cry: apa a wc-ről rohant ki a nagy csattanásra, én meg rögtön átadtam az ő kezébe, mert én is hirtelen elkezdtem sírni, szégyellem is magam miatta, k..vára megijedtem.
azóta is mindig előttem van az egész, ahogy lecsukom a szemem.

olyan aranyos volt ma este, látszott rajta, hogy mennyire örül, hogy megint itthon vagyunk, hármasban. meggyújtottuk a gyertyákat, mert még az elsőről is lemaradtunk.

Ayse, egy csomót mondtam Esztinek, hogy milyen kemény csaj :wink: de részben a magam bíztatására is szolgált:)

Megann, ez a csokiital nagyon felkeltette az érdeklődésemet :) valamelyik délelőtt kinézünk.

ja, még valamit muszáj kiírnom magamból. a doki, akihez tartoztunk, már eleve nem volt szimpi, közben kiderült, hogy kolléga vagyok, és ezt szét is kürtölte, de mégis úgy éreztem, amikor odaadta a papírt, hogy lóvét várt volna! én még ilyet sosem tapasztaltam, jól megdöbbentett, és ezért meg is nyugodtam, hogy nem kapott (férjet azért megkérdeztem még előtte, és azt mondta, h szerinte ne adjunk). a röntgenes néninek viszont rögtön adtunk, el is fogadta, és ő nagyon-nagyon kedves volt az elejétől, pedig nem tudta a felállást.

KépKép
KépKép
and

most látom, hogy fél12 :oops:
már itt sem vagyok :D

KépKép
KépKép
and

Csajok, én vagyok az utolsó :P :P

Most értem vissza a tesco-ból, holnap Nolcsi sütit akar sütni, de nem volt itthon semmi. Csinálunk mézeskalácsot, meg marcipános csillagokat, meg isteni gyümikenyeret csokimázzal, ha lesz rá idő.
ilyenkor szeretek vásárolni, nincs senki, tök nyugiban megveszek mindent :D

Juci!
Szóljatok, hogy Benianyuval együtt jöttök-e, mert ha igen, nem izzadok a leírással :wink: :D

Kriszta!
Beninek is sok-sok gyógypuszit küldök!

Megann!
Leon nem kapja meg a bögrét, csak iváshoz..... :wink:
Címet holnap (vagyis ma :P ) küldöm.

HELP!!!!
Hova lehet elküldeni a kinőtt rucikat és a megunt játékokat? Vagy hova lehet elvinni? Karácsonyig jó lenne odaadni valakinek...

Na megyek én is fürdeni, mert ma is fél nyolckor kelt Nolcsi, ami nagyon korán van.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Asszem a közeljövőben nem sokat fogok tudni jönni, megint elromlott a laptop!!!! Tavaly karácsonyra kaptuk, ez a második alkalom!!! Grrrrrrrrrr!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! :) :)

Ma jó éjszakánk volt, a fiúk még alszanak, nem ébredt egyik sem, én meg 7 órát aludtam szinte mozdulatlanul, elég is volt. :) :) :)

And,
Köszi a gyógypuszikat! :)
Nekem is rémálmom, hogy egyszer Dani kiesik a kezemből. :( De nagy szerencse, hogy jól vagytok! :) :) :)
A kórházi élményeitek nagyon elszomorítóak. :( Nagyon jó, hogy nem adtatok lóvét a dokinak, főleg ilyen hozzáállás után. :oops: :?

Maresz,
Köszi a Tomi hiradót! Szegény kisfiú és persze Szilvi is, nehéz napjaik vannak! De talán már jönnek kifelé! Drukk! :)
Mandulaműtét felnőtt korban :(

Barbi,
Beni is nagyon szeret sütit sütni velem. :) Főleg kóstolgatni, meg gyúrni. :)

Rokica,
Laptop :( :( Nem garanciális már?

Davallia,
Szörnyű, hogy nem megy ki a fejedből ez a borzalmas kép. :( Tényleg csak Barátokat nézzél az elkövetkezendő hetekben. Sajnos én is ilyen mazochista tudok lenni. :(

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?