Sziasztok!
Hú, de jó sok képet tettetek fel!
Egyik szebb mint a másik!
Marcitól megőrülök!!!!!
Nagyon édes! Hiába próbálja palástolni, huncut kópé és kész!
És az a kötött férfi pulóver!
Niki baba is gyönyörű. A popsin tisztára látszik , hogy lánypopsi, szép kerek ahogy lennie kell.
Megint jó sokat változott, a haja is jó hosszú. Apuci volt a Mikulás? Nem ismerte fel?
Samu ruhakollekciója tökéletes, remélem meg van elégedve anyuci ízlésével.
Mi is H&M rajongók vagyunk! Nekem azért tetszik, mert egyszerű férfias kisbaba ruhák vannak.
Velünk semmi különös nem történt a hétvégén, kivéve, hogy volt egy rekord nem alvásunk szombat éjjel, így vasárnap délelőtt kivételesen együtt aludtunk 3-an.
Mircike, pontosan az a véleményem a cumival kapcs.mint Zsókának. Én is visszaadtam volna, és amikor írtad, hogy leszokott a cumiról azon gondolkodtam, hogy milyen hamar. Szóval, hogy tényleg kicsi még. (még a Győzike showban a Virágot is megsajnáltam amikor a cumiját el akarták venni, pedig ő már nagy,és finoman fogalmazva nem igazán vagyok oda érte.... )
Edus, gyógyulj meg mihamarabb. Nagyon rossz lehet betegen pörögni a gyerekekkel, mert gondolom nem sokat tudsz feküdni.
Kata, mostmár mindenki megerősített, de én is mondom, hogy vigyél képet, mert elég valószínű, hogy nem úgy fog mozogni, ahogy az otthoni megszokott környezetében szokott.
Az első mosolyt nálunk a fürdőszobában a falra ragasztott gumihalak kapták.
Reni, Farkas csak akkor egyszer hányt. Szerintem a sok kajától met aznap rengeteget evett. Azóta beálltunk a 250ml-re, de nem reklamál. Nagyon figyelem a rezdüléseit,és ha éhesnek látom, akkor adok még neki. Bármit mond az orvos meg a védőnő, éheztetni nem fogom.
Niki szopizik még éjszaka? (Farkas még kétszer.)
Képzeld
Zsóka, ma Farkó is elkezdte csikorgatni a fogát!
Van kb. egy 1 mm-s foga felül, azt megtalálta az alsókkal, és dörzsöli össze, iszonyat hangja van....
Marci csinálja még?
Kriszta, hogy vagytok, mi van veletek? Nem mész a Serfhez 6 hós kontrollra? Én most pénteken megyek. (semmikedvem...)
Marcsi????? (tudom,lehet, hogy a szgép dobozban,de akkor is....
)
Timi????
Na puszi mindenkinek!