Új privát üzeneted érkezett!

tapasztalt anyukák, nektek mennyit és hogyan változott 4 hónaposan a napirend? ill mennyit és mikor aludt a gyermek?

lizi avatar és vnalzó képei ISZONYÚ JÓK!!!!! imádom ez a csajt!!!
kerekpocak
 
 


sziasztok anyukák, babák!

most csak gyorsan, mert elég nyügős volt az éjszkánk, majd jövök és válaszolok és köszönöm a tanácsokat!!

minden baba tündéri még mindig!

Melba, de jó, hogy itt vagy!

puszi
mangó
 
 


lányok 7 óra telt el és a gyermek 90et volt hajlandó enni és azóta elvan...
mi van ha el akarja magát választani?
kerekpocak
 
 

 
 

elválasztani? ilyenkor??? szerinted van ilyen, Zsófi???
:shock:


köszöni Lizu a bókokat :oops: :wink:
lmkata
 
 


Zsófi, nálunk is volt ilyen kb. másfél hónapja, hogy nagyon sírt szopi közben. Én is megkérdeztem az orvost, aki nem nagyon tudott kézzel fogható magyarázatot adni. Szerinte nem jött eléggé a tej azért idegesedett be. Én viszont azt figyeltem meg, hogy addig sírt amíg nem büfizett. Viszont ha nagyon sírt, nem tudott büfizni, így én eltereltem a figyelmét ( a hűtőmágneseket néztük ilyenkor) és ahogy alábbhagyott egy picit a sírás, jött a büfi is, és abba is hagyta a sírást.
Lehet, hogy nálatok is a büfi az oka.

Most rohanok...
Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Zsófi, szerintem ha el akarná választani magát Samu, akkor valóban nem fogadná el a cicit, viszont visítana mint egy kismalac, mert éhes lenne. De Samu nem sír, ugye???
7 óra kaja nélkül, ez nem semmi :roll: Lehet, hogy az ínye feszít, annak ellenére,hogy még a fogacskának semmi nyoma. Pl Marci volt így az elmúlt pár napban, szinte semmit nem evett, csak szopizott néha-néha és ma reggelre kibújt alul a 7. fogacskája, peig semmit nem láttam az ínyén :shock: .
Samu nem levert? Vidám, éber??? Észrevettél rajta ezen kívül valami változást?

Kata, az új avatar és vonalzó valami csúúúúúcs. Az avatar képen nagyon belenéz a gépbe Lizus :wink: :D . Jó ötlet elvinni a fotókat a neurológiára, csak hogy lássák, nem hogy nincs elmaradva Lizi, de még fejlettebb is a koránál.

Nóri, azt a mindenit, jó huzata van Farkasnak!! Biztos ami biztos alapon gyorsan mindent benyom... :lol: :lol: :lol:

puszik, sziasztok, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Zsófi, még azt akartam írni, hogy nálunk fokozatosan minden változik. A napirend nagyjából tartható, de órára pontosan már az sem. Az elalvási szokásai pedig szinte havonta mások.(először pelenka gyűrögetés, majd fejecske simogatás, majd ringatás vízszintesen, majd ringatás függőlegesen. stb. ). Én a változásokat természetesnek tartom, mert hát fejlődnek, változnak ők is, miért maradnának meg az újszülőttkori szokásaiknál.


Zsóka
, Marcinak már 7 foga van? De jó neki! Képzeljétek Farkasnak is kibújt a napokban a felső 2 metsző, de ma az egyik töve véres volt vagy sebes. Jól megijedtem, de délutánra elmúlt. :?:
Egyébként Marcinak milyenek az éjszakái? Sosem írsz róla. Alszik rendesen? Szopizik éjszaka? Hogy bírja a fogzást?

Ma már Farkónak ebédre csak 220, vacsira 240 ml-t adtam. Most este beszippantotta még a 230 tápot, utána sírt, szívogatta a vállam, erre megszoptattam és beájult. :)

Őrület, hogy minden gond, az is ha nem eszik, az is ha igen ....

Kata, tényleg nagyon jó az avatarod. Olyan jó nektek, hogy tudtok csinálni. Én már rég próbáltam, de sehogy se jött össze a 6 kb.

na, puszi

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Előjövök a szokások olvasó üzemmódomból. A héten mindennap voltunk valahol, 2 Mikulás ünnepségen is. Márk nagyon élvezte és jól el is fáradt. szerda éjjel 8, azaz 8 órát aludt egyben. el sem hittem.

Melba - Doma babának boldog 2 hófordulót!!!!!!!!

Zsófi - Samunak boldog 4. hófodulót! Én inkább nem mesélem el , hogy mi történt szopi és alvás ügyben a 4. hónapban (csak annyit mondok baci és még mindíg tart, igaz a baci már a múlté... :D ) Mondjuk nálunk a fordítottja volt, óránként megéhezett... 7 óra kaja nélkül...nem semmi... Időjárás eddig nem befolyásolta Samut? Mert nálunk a hideg front igen csak zavarja Márkot, ma du 4-től mostanáig igazából csak kézben ill. testközelben volt el sírás nélkül. És az evés a 2 kanáltól kezdve felhúzta magát a tálcán és sikítozott, hogy ő márpedig csak pohárból kér, ha pohárból adtam akkor meg kanálért szólt... De most már alszik. Remélem...

Nóri - nem semmi adagokat eszik Farkas. Én örölük ha a egy üvegnyit megeszik egyszerre. De annál többet még soha nem evett...sőt mindíg marad az üveg alján. Foggal hogy álltok? Nálunk még mindíg nem jött ki, de nagyon ott van már. Örömmel olvastam, hogy Farkas magától is elaludt. Én erre még várok...ilyen még nem történt, csak az autós ülésben. Ringatás folytatódik...de sikeres...

Kata - Liza egy cukorbaba és nagyon ügyes már. De akinek ilyen szép forgója van, nem is csoda, hiszen tanulmányozni kell, milyen is az.

Kép

Márk és a Mikulás ünnepség

Kép

Kép

Sok puszi és jó éjszakát mindenkinek

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


na este viszonylag nem sírt.

a mai evés&alvás mérlege:

6-iszonyú nagy adag (akár 300 is lehet nemtom nem mértem de a két kőkemény mellem totál üres lett)

3 óra alvás

10-szinte semmi -sírás végig

1 óra 30 perc alvás 2 részletben

17- 90 sírással
-
19:30 160 sírás nélkül



mit gondoltok? evésileg nagyon nagyon kevés. mindezek mellett vidám volt és kiegyensúlyozott. nem sírt jól elvolt. félek éjjel kelünk...
kerekpocak
 
 


nóri persze h minden változik 8óra szerint nekünk sose volt semmi állandó) jó kis mondás az h a gyereknevelésben csak a változás állandó. igazából arra lennék kíváncsi h hogy sűrűsödtek össze az alvások? pl kettőből lett egy? vagy h? vagy egyet alszanak du és egyet de? szal h mire számítsak, merre tart a dolog?

ill. emlékeztek esetleg arra, h 4 hósan mennyire volt aktív a gyermek? samu leginkább rugdalódzik, a lábacskáit emelgeti, de igazából elvétve érdeklődik rajtunk kívül bármi iránt. pl nem forog az oldalára, nem akar nyúlni olyan nagyon aktívan. néha igen de legtöbbször a hátán fekszik kezei a szájában és néz. ez gáz?
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Már írtam ma csak elszált :evil:

Doma, boldog 2.hónapot!

Samu, boldog 4. hónapot!

Mikulásos Márkos képek tutik!!!

Liza nagyon tündéri, és nagyon ügyes! Én tuti elvinném a képeket, had nézegessék!

Nóri!
Elég "érdekes" védőnőtök van... Jó hogy nem azt mondja, hogy éheztesd a gyereket :roll: .... Ilyet még nem hallottam :roll: A gyerek annyit kér, amennyire a szervezetének szüksége van a fejlődéshez. Lásd Nikit. Ő 2x naponta bevágja a minimum 350ml, nem ritkán a 400ml-t! Az ismerősöm kislánya simán benyom 500ml-t!!!! Egy gyereket nem lehet túletetni, annyit eszik amennyire szüksége van. Épp a közelmúltba beszéltem a kajamennyiségről a két gyerekorvossal is. Azt mondták amit az imént leírtam. Minden gyereknek más az igénye. Szóval én biztos nem csökkenteném az adagját, főleg, hogy éhes marad..... De ez az én véleményem.

Zsófi

Nikinél 6 hós korában fordult fel a világ (ami azóta is tart :roll: )
Nem tudom miért nem kérhet enni... Mondjuk mikor megjött az elején Niki is eltolta a cicit...
De az is lehet, hogy Samu fogyózik :lol: (ezt ne vedd komolyan!)

Változatlanul nincs még egy fogunk sem :oops: :roll: :lol:
De lehet, hogy most valami lesz, de nem alul középen, hanem alul a két oldalon. Létezik?!

Üdv mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


MÁRK IRTÓ ÉDES!!!!

hát csak igazából semmi jele annak h megjönne.....??? :shock: :shock:
kerekpocak
 
 


ZSófi, alvás ügyben mi sem vagyunk mérvadók. nálunk inkább felfelé változtak az alvás számok. Egyből lett kettő. Viszont az éjszakai alvások nagyon rosszak lettek.
Mozgásban sem vagyunk mérvadók, de abban szerintem senki nem az. De ne aggódj, én tutira veszem, hogy a súlya miatt van, hogy nem mozog annyit. Be fog állni a súlya és egy-két hónap alatt beindul.
Nem tudom sajna mit "kell" csinálni 4 hósan.

JA,meg a "szinte semmi" szopinál is lehet, hogy szopizik, csak gyorsan leszippantja. Ha meg sokáig szopizik,akkor lehet, hogy álmos, vagy vmi miatt nyugira van szüksége.

De ezek csak sötétben tapogatózások. Én is nagyon kétségbe voltam esve, de hidd el nem kell, lehet hogy pár nap az egész és rendeződik a dolog.
Na abbahagyom, hátha a többiek okosabbat tudnak mondani.

Panni, jó hogy írtál! Nagyon szépek vagytok Márkkal a kis képen. :) Meg Márk a nagy képeken is édes! gyönyörű szemei vannak!
Éljen a 8 óra alvás!!! ( el is mondtam a férjemnek! :) )
Farkasnak alul már régóta van két foga és a tegnap óta felül is kibújt kettő. A mi éjszakáink is javulnak, már csak két óránként kel. :)

megyek aludni.
jó éjt.
Nóri

Kép
nóri8
 
 


Reni, nekünk az orvosunk is azt mondja, hogy 200-at egyen. Nem vettem figyelembe én sem eddig, mert gondoltam, hogy sokkal többet mozog mint a kortársai, tehát többet kell ennie. De mivel tegnap este egy az egyben kihányta a tápszert ez megijesztett. Nem tudom, okosan kell mérlegelnem az adagot,hogy ne legyen sok,de kevés sem.

Kép
nóri8
 
 


És tuti, hogy azért hányta ki a tápszert mert sokat evett? Nem lehet, hogy csak túl jól sikerült a büfi? Vagy ez a hányás dolog sürün előfordult mostanában?

Nem okoskodni akarok ( :oops: ), csak hátha sikerül valamit kiszürnöd a probléma orvosolásához!
Én is összeolvasom mindég mindenki véleményét amit írtok, aztán van, hogy kipróbálok ezt-azt.

Hát nehéz okosnak lenni az tuti...


Lehet, hogy Samunál tényleg ez csak egy múló állapot...

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok!

Kata, még a régi kérdésedre reagálva, Bende is összekarmolja néha magát ha nem figyelek és valóban hetente kell vágni a kicsi körmét :)

Mircike, azt hiszem bejött valamennyire a délelőtti laktoherb.
Viszont a tej dolog nem, úgy hogy ahogy javasoltátok azért nem sokat de fogyasztok belőle.

Nálunk az elalvás továbbra is nehezen megy, sajnos Bende még nem tud elaludni magátol, nem is tudom, hogy az milyen! :? eddig csak egyszer sikerült napközben...... de az esti elalvás nagyon nehezen megy neki, nem is tudom mit kéne másképpen csinálni.

Nikinek utólag is boldog hófordulót!!!
Panni, Márk gyönyörű!!!

na megyek, mert hív a kicsi fiam, éhes!!!

pusz
mangó
 
 


Zsófi, milyen volt az éjszakátok?
mangó
 
 


[Most csak írok, majd később jegyzetelek is.]

Ma visszaadtam a cumit. Már egy hete sokkal sírósabb volt. És napok óta az ujjait dugdosta a szájába, ha nyügizett. És állandó jelleggel ciciért kiabált. Ma a délutáni alváskor nem nagyon akart elaludni, már fél órája csak cicizett. Megkérdeztem, hogy kéri-e a cumit? Odament a kis fiókos szekrényhez, ahová eldugtam. A szívem majdnem megszakadt, hogy ilyen kis okos. És odaadtam a cumit. Aztán beraktam az ágyba, kicsit cumizott, kivette és elaludt.
Ááááááááááááá.

Majd jövök, csak le kellett ezt írnom. M.
mircike
 
 


na ma miden ok volt és éjjel is.
ugye a reggeli kaját nem tudtam mérni, de f11kor evett 180-200 körül
a köv megint nem tudtam mérni mert elmentünk neki kari ajándékot venni, az egyik boltan letettem a pulcsimat abban volt a slusszkulcs és ellopták... nem tutuk kinyitni az autót, visszamentem és kérdeztem, de persze az alkalmazottak nem tudtak semmiről, amikor mondtam h kisbabánk van meg minden, és h mennék szoptatni, akkor elkerekedett a szemük és érdekes módon 10 perc múlva valaki leadta a kulcsot az információra... a kardimnak annyi pedig a zarában vettem tavaly nagyon szép kötött volt :(
tuti az alkalmazottak nyúlták le. 2 kor mentünk ki a boltból, 3kor kezdtük keresni, és kicsivel utána adták le...(campona h&m)
de mindegy a lényeg a slusszkulcs. és mivel az idő nagyon elment ott kellett megszoptatnom. de most viszonylag ok volt, nem sírt és most alszik már 2 órája.
vettünk neki a h&m ben iszonyú jó pólókat, nadrágot meg egy eszetlen sapkát- majd felteszem a képet!

ma reggel is forgolódott, olyan aranyos ő is úgy meglepődik. a vásárlást jól bírta végig vigyorgott! 12-4 ig nem aludt, elvolt.
na majd még jövök
kerekpocak
 
 


nem tutuk hanem tudtuk bocsi meg az összes elgépelésért
kerekpocak
 
 


a bizonyos sapka. a híres mosoly most elmaradt, kicsit el van csigázva:


Kép Kép
kerekpocak
 
 


Jaj de édes!!!!!!!!!!! Ha nem mosolyog, akkor is gyönyörű kisfiú!

KépKép
logi
 
 


jajjj de helyes ez a piros sipkás kép :wink: még így is hogy nem teliszájjal nevet közben. néha ilyen is kell h lássuk milyen alapjáraton Samu :wink:

Márk de édessss!!! kis pufi pofijával ahogy néz :)
gratu a 8 órához, reméljük megtartja jó szokását :wink:


Reni Nikiről rég tettél fel képet! kérünk! :wink:

tényleg vigyek fotókat vagy csak viccből mondtátok??

Zsófi, akkor ezek szerint ma visszaállt a "rend" evészet ügyileg ?
átmeneti napok voltak, ahogy a többiek írták??

majd a pólókról is rakj fel képet!

Mircike!
ez a sztori a cumival!!! :roll:
édes kis okos picúr!!!!! szinte előttem van a kép (vizuális típus vagyok..) hááát sztem én sem lettem volna erős.. vagy ha igen akkor a párom tuti nem ... :roll:
és most akkor cumis elalvások vannak megint?


megyek sorry... majd jövök még.
lmkata
 
 


jóóóó majd fotózom az állat jó pólókat!!!!!
este is végig dalolt, de közben evett is... :shock: :shock:
én nem értem. ez egy ilyen korszak, remélem túl leszünk rajta :) :roll:

cumis sztori nagyon édes!!!
kérünk még fotókat liziről is!!!!!! imádom a kiscsajt!!!!
kerekpocak
 
 


:wink: Zsófi: én is !!! :wink: :wink:
megint volt amúgy egy képe amin samus feelingem volt... de már nemtom melyik. ha rálelek a többszáz :oops: közt ismét, akkor felteszem :)

dalolt... :lol: ééééédessssss! :lol:

Lizus megint 6 órát aludt tegnap vacsitól ( fél8 ) és f2-kor kelt hajnalban. (gyakorolhatná ezt gyakrabban is :P )

aztán ma délelőtt 1,5 órával szopi után ordított lila fejjel semmi nem volt jó neki :arrow: kapott enni és megnyugodott, elaludt.

én azt gondolom, lehet h megint ugrik egyet a mennyiség amit eszik, már kevés neki a 100-110 de több nem jön a ciciből... remélem cici észleli a dolgot és belehúz! :roll:
elfogyott a gyógynövényes bogyóm. amit rendeltem az pedig vámolás alatt áll egy raktárban.. remélem sietnek vele, mert szerintem az a bogyó nekünk nagyon bejött... :roll: :lol:

tegnap barátaink voltak itt babanézőben, egész jól viselkedett, aludt is rendesen szóval hagyott kicsit traccsolni is :wink:

na velünk ennyi izgi történt :wink:
lmkata
 
 


az egyik összeállításunk: csíkos hernyós naci, zöld oroszlános pólóval:

Kép
kerekpocak
 
 


ennél csak jobbak vannak: ez otthoni cucc.
khm, ja minden ami rajta van 6-9 hónapos babóknak jó.... (mondjuk azzal a céllal vettük, h még sokáig jó legyen)
kerekpocak
 
 


czukor! :wink: otthoni.. hm.. akkor milyenek a flancosak? :wink:

ööö hogy még jó legyen...sokáig... izé... :o :lol: :lol:

de látom amúgy rá sem jellemző hogy ingerszegény környezetben kell felnőnie :wink: :P

amúgy nem csúszik fel a nyakába amin nincs alul patent? vagy van alatta body is?

megyek, kiabál Lizi - lassan fürcsitime

pusszok! majd lássuk ám a többi szerkót is! :wink:
lmkata
 
 


van alatta body is- rövidujjú! és azon egy hosszúujjú póló- így szertjük mindketten. nem túl hideg- nincs melege sem.

na puszi! kata ma csak mi maradtunk!!!!!
kerekpocak
 
 


na szép jó reggelt mindenkinek! séta?
az idő remek!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok! :)

Bocsi, h nem jelentkeztem, de hétvégén csavarogtunk, mostanra meg kidőltem. :( Úgy tűnik, valamit összeszedtem a kis bolhazsákoktól...Így egész nap fekszek, citromos, mézes tea intravénásan... :( :(

Köszönöm az érdeklődést, most már jobb nagyZs szeme :) (cserébe az anyja henyél.. 8) .)

Márk, Samu gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zsófi, Samu ruha kollekcióját várjuk!!!!!!!!!!!Nagyon csini a kiscsákó! Igazi csajozós ruci! :lol: Kardigános sztori: :( :evil:

a többire majd később 8)
mazsolák
 
 


ez egy body:

Kép

szintén 6-9 hósig ......
kerekpocak
 
 


SZIASZTOK!
Reggel írtam egy oldalt és elszállt :twisted: :cry: .
Mi is csavarogtunk a hétvégén, mindenkinek sikerült megvenni a karácsonyi ajándékát. Mi jól kidöglöttünk, Marci meg jól kipihente magát, mert végig aludt a kocsijában..

Látom pangás volt a hétvégén, csak Kata meg Zsófi tartottátok a frontot. Samu új szerkója haláli, én is én is én is akarok ilyet!!!! :lol: A "kimenős"rucis Samuról is tegyél fel képeket lécccci!!
Nem is tudtam, hogy a Camponában is van hm. Azért a kardigános sztori nem semmi, megáll az eszem.. :twisted:
Zsófi, hogy vált be az Aria? Csak azért kérdezem, mert most lenne lehetőségem szerezni egyet a volt csoporttársamtól...(naggyon jó áron :P )

Nóri, kérdezted Marci éjszakáit. Nem panaszkodom, jól alszik, egyszer még felébred olyan 3 körül, akkor szopizik egyet és alszik tovább. Bori sokkal rosszabb alvó volt, ő majdnem két éves koráig többször is felébredt éjjel, nagyon cicifüggő volt.
Fogacskákhoz gratula!!

mircike, én is odaadtam volna a cumit, ne izgasd ezen magad. Kicsi még Mirkó. Újabb fotók??

Edu, jobbulást, pihenj sokat (jónak mondom.. :lol: :lol: ).

Kata, én tök komolyan mondtam, hogy vigyél fotókat. Az én gyerekeim pl soha nem produkálták magukat ismeretleneknek, még Marci sem, pedig ő haverkodós tipus. Mikor mentek??

mangó, szerintem teljesen normális, hogy még nem tud elaludni egyedül Bende, ne izgulj, eljön majd annak is az ideje...tudod, amit írtam priviben... :wink: :wink:

egy friss képünk (így kell vízszintesen mosolyogni... :D .)

Kép

KépKép
logi
 
 


Jaaaaj de édes, komolyan, ez a teli vigyor babanaptárra vagy babaújságba való :wink: :lol: . Nagyon szép ez a body, jók a színei.

KépKép
logi
 
 


Zsóka: most nyílt a h&m, két szintes a tetején csak baba-gyerek holmik vannak, sztem nagyon jó áron főleg 1000 és 4000 ft között- sokkal olcsóbb sztem mint a kenguru gold, a brendonról ne is beszélve, ráadásul nekem nagyon bejön a stílusa...

aria: nagyon nagyon bevált! iszonyú könnyű vele közlekedni, vásárolni, emelgetni, samu hatalmasakat szunyál benne- csak egy lábzsákot teszek bele és alá pulcsi. a h&m-ben konkrétan 2-3 órán át elvolt a kocsiban, szellős szal szuper. csak ajánlani tudom!! és már ezerszer meg akartam köszönni, amiért te ajánlottad nekem!!!!!
kerekpocak
 
 


gyermekek gyönyörűek!!! egyre jobban hasonlítanak!!!!
kerekpocak
 
 


Zsófi köszi!!!!!

Én is imádom a hm stílusát , a minősége is nagyon jó és nem utolsó sorban az ára is megfizethető. Borinak szinte csak itt vásárolok ( sajna nekünk baromi messze van mindkettő, de a héten ráveszem Apát, hogy vigyen el minket a Camponába). Marci eddig tök sok rucit örökölt, de ha venni kell valami szépet, mindig a hm-ből kap. Na, jó kis reklámot csináltunk a cégnek... :lol:

Köszi az ariás tapasztalatokat, akkor elfogadom ..... :lol: :wink:
Könnyű összecsukni? Csomagtartóba mekkora helyet foglal?

Katáék ma mentek a neurológiára? :roll:

puszi,Zsóka

KépKép
logi
 
 


sziasztok!!

szupi ez a Samu-szerkó is :wink:
és mint mindig, most is legalább 5-ször néztem meg a fotót a mosoly (mit mosoly, ez több annál...) kedvéért!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol:

na most csajok jól felcsigáztatok ezzel az üzlettel ! tényleg jó reklám volt :wink: :lol:
kár hogy innen tőlünk a világvégének számít a campona..... hát majd tavasszal elkalandozunk arrafelé :)

Zsóka nem ma, hanem csütörtökön megyünk! :roll:

nagyon szépek Bori és Marcus!!! és tényleg amit Zsófi is írt h hasonlítanak nagyon! az előbb csak beugrottam olvasni de nem tudtam írni, és amikor megláttam a fotót egyből ez ugrott be h 1. csodásak 2. hasonlítanak nagyon :lol:

lizus kint szunyál a fini levegőn én meg bent netezek - jellemző... ahelyett h kiülnék én is... csak lusta vagyok előszedni a székeket. már mindent elpakoltunk mondván itt a tél... :roll:
na de azért egy fél órát én is voltam kint...


tegnap megint alakított :) én beszélek, gügyögök, bohóckodok neki mint valami nemtommi, csak hogy kicsaljak egy fél mosolyt (változatlanul a kutya a nyerő!!), és bár a szemei nevetnek, de annyi. na és mit kapok azért az 5 perces mutatványomért???
egy gáááááááá-t !!!! :? :shock: :o :lol:
először azt hittem véletlen h pont akkor gágog amikor én beszélek hozzá, de nem - többször megismétlődött a dolog! ennyit válaszol nekem ! + fél mosoly :) legalább valami :lol: :lol:
én meg egyfolytában dumálok mindig neki hogy kicsikarjak egy kis reakciót :lol:
így volt egy kis sikerélményem!!! :lol: :lol: de ki a kicsit nem becsüli..........
:wink:
pusszok
lmkata
 
 


Kata, annyira édesen és kedvesen írsz Lizusról, csuda jó anyuci vagy!! Én is kiültem egy picit a teraszra, de 5 percig bírtam, majd lefagyott a sejhajom :roll: :lol: .

Ezt a két fotót még fel akartam tenni az előbb, csak Marci hívott..

Szóval, "miért is mondják rám, hogy egy rosszcsont kópé vagyok, meg hogy a szemem sem áll jól??" :lol: :lol:

Kép
Kép

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Samu nagyon ééédeeessssssss!!!! És nagyon vagányak a szerkói 8) És az a sapi....!
Nem semmi a lopásos eset... Mázlitok volt, hogy a kulcs legalább meg lett...

Borka és Marci le sem tagadhatnák, hogy testvérek!!!! Nagyon szépek!

Volt a Mikulás végre nálunk is! Niki nagyon örült neki!!! Mosolygott mászott hozzá stb.

A H&M-et én is szeretem! Meg a C&A-ban is találtam már elég sokmindent. De a kedvencem a NEXT!!!! Igaz elég drága... De nagyon jók! A Westendben van. Talán akkor érdemes vásárolni amikor a leárazások vannak. Én már jövő nyárra bevásároltam neki a nyár végén :oops: :lol:

Most rohanok, csak rakok fel (jó)néhány új képet!

És én is tuti elvinném a képeket Lizáról!!!

Üdv!
Reni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A kedvenc testrésze! IMÁDOM!!!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Jaj de szép hurkás comb és kerek popsi!!! meg is értem h imádod!!!
és milyen helyesen mosolyog!!! nagyon sok szép játéka van!!

reni a nextben fiú cuccok is vannak? nem ismerem.
lányok a camponás h&m nem rossz, de az árkádban is vannak jó cuccok..amúgy hogy vagytok? éjszakák javulnak?

edu jobbulást! remélem jobban érzed magadat!

samu ma a nyügi változatot adja elő: 9kor kelt és azóta csak 1 órát aludt, viszont sír sokat, pedig most evett 240et!, de nem akar aludni. remélem előbb utóbb nyernek az álommanók!

zsóka: lapra zárható, sztem pont jó, nekünk simán befér a csomagtartónkba- suzuki wagon r, de nemtom h milyen a ti elvárásotok? nézzétek meg, és eldöntitek.

kata: emlékszem amikor samu először kezdett szövegelni: a heőőő vel indított, annyira édes volt, majdnem megzabáltam. és eleinte rám sose mosolygott, csak az apjára, de azóta már teliszájjal vigyorog ha én is mosolygok!

na puszi
kerekpocak
 
 


Vannak fiu rucik is, íszonyat vagányak!!! Nézzetek be ha arra jártok, érdemes!

Egyébként, köszi a kérdést, jól vagyunk! Niki mászik 1000-el :lol:
Mostanában 2-3x kel fel éjszaka, de ma volt a védőnő, és mondta, hogy jön a foga. Ez állítólag hónapokig is eltarthat :roll: Hurrá...
Az este mondjuk csak 1x kelt fel, de akkor 45percig fognom kellett a kezét, máskülönben kiabált...

Megyek mert mindjárt itt lesznek a barátnők !!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Zsófi

Van már akció a H&M-ben?

A Next rucikat a honlapjukon megnézheted, igaz ez az angliai, de neked ez nem okoz gondot :D Az árak is átszámítva annyik mint ott.

http://order.next.co.uk/page.asp?b=G42&p=310&o=2

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Hú, de jó sok képet tettetek fel! :) Egyik szebb mint a másik!


Marcitól megőrülök!!!!! :) :) Nagyon édes! Hiába próbálja palástolni, huncut kópé és kész! :) És az a kötött férfi pulóver! :)

Niki baba is gyönyörű. A popsin tisztára látszik , hogy lánypopsi, szép kerek ahogy lennie kell. :) Megint jó sokat változott, a haja is jó hosszú. Apuci volt a Mikulás? Nem ismerte fel?

Samu ruhakollekciója tökéletes, remélem meg van elégedve anyuci ízlésével. :) Mi is H&M rajongók vagyunk! Nekem azért tetszik, mert egyszerű férfias kisbaba ruhák vannak.

Velünk semmi különös nem történt a hétvégén, kivéve, hogy volt egy rekord nem alvásunk szombat éjjel, így vasárnap délelőtt kivételesen együtt aludtunk 3-an.

Mircike, pontosan az a véleményem a cumival kapcs.mint Zsókának. Én is visszaadtam volna, és amikor írtad, hogy leszokott a cumiról azon gondolkodtam, hogy milyen hamar. Szóval, hogy tényleg kicsi még. (még a Győzike showban a Virágot is megsajnáltam amikor a cumiját el akarták venni, pedig ő már nagy,és finoman fogalmazva nem igazán vagyok oda érte.... )

Edus, gyógyulj meg mihamarabb. Nagyon rossz lehet betegen pörögni a gyerekekkel, mert gondolom nem sokat tudsz feküdni.

Kata, mostmár mindenki megerősített, de én is mondom, hogy vigyél képet, mert elég valószínű, hogy nem úgy fog mozogni, ahogy az otthoni megszokott környezetében szokott.
Az első mosolyt nálunk a fürdőszobában a falra ragasztott gumihalak kapták. :)

Reni, Farkas csak akkor egyszer hányt. Szerintem a sok kajától met aznap rengeteget evett. Azóta beálltunk a 250ml-re, de nem reklamál. Nagyon figyelem a rezdüléseit,és ha éhesnek látom, akkor adok még neki. Bármit mond az orvos meg a védőnő, éheztetni nem fogom.
Niki szopizik még éjszaka? (Farkas még kétszer.)

Képzeld Zsóka, ma Farkó is elkezdte csikorgatni a fogát! :shock: Van kb. egy 1 mm-s foga felül, azt megtalálta az alsókkal, és dörzsöli össze, iszonyat hangja van....
Marci csinálja még?

Kriszta, hogy vagytok, mi van veletek? Nem mész a Serfhez 6 hós kontrollra? Én most pénteken megyek. (semmikedvem...)

Marcsi????? (tudom,lehet, hogy a szgép dobozban,de akkor is....:) )

Timi????

Na puszi mindenkinek!

Kép
nóri8
 
 


NIKINEK EGY KICSIT KÉSŐN, DE BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!

ja, voltam szombaton vásárolni, tudjátok amit nagyon vártam, hát Mircike, kemény másfél óra volt háztól házig. :) :) :)

Kép
nóri8
 
 


Nóri

Köszi a köszöntést :)

A testvérem volt a Mikulás! Nem hiszem, hogy megismerte :lol:

Niki már régóta nem szopik éjszaka egyszer sem (3-4 hónapos kora óta kb). Este 8-körül szopizik, utánna meg reggel 6-7 között.

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


sziasztok!

Samu, nagyon vagány a cuccaiban, édes nagyon!!!!!!
Marci, hát nincs rá szó!!! tényleg egy édes kópé :)
Niki, egy tündéri kicsilány! annyira szép!!! és hát a popo!! nem csodálom Reni! (Reni, kaptunk pampers pelust, kell még a kód? )

Zsóka! igazad van, már én is megnyugodtam! :)

mi még semmit nem vettünk karácsonyra, majd ezen a hétvégén!

a következő héten megyek a hat hetes kontrollra, már nagyon várom! :)

és egy kép :)
Kép ezt nagyon szeretem, amikor ilyen komoly!
mangó
 
 


természetesen Borka is nagyon gyönyörű! olyan igazi nagylány!!!!!
mangó
 
 


sziasztok!!

babák tünemények!! Niki-popsi ennivaló! nem szoktad jól megpuszilgatni?? :lol:
Benedek tényleg komolyra vette... :wink: édes! látod már te is a 6 hetesre mész.... :roll: majd nemsokára azt vesszük észre hogy az 1 éves szülinapos képeket pakolásszuk fel ide.....
Nikinek is "most" volt a nagy féléves szülinapi party... :roll: :lol:


képzeljétek ma én is kaptam mosolyt, de úgy hogy reggel felébredt és ugye a kedvenc oldalán alszik ami azt jelenti h a fal felé néz.
én odamentem dumáltam neki közelhajolva és erre két akkorát rötyögött egymásután!!!!! a hangomat hogy meghallotta.... de azért arra nem vette a fáradtságot hogy felém is forduljon... :roll: :? :lol:
teljesen odáig voltam :D


csücsörke akkor és most:
Kép

kisbarátaival (így csalogatom a másik oldalra is hgy a kedvenc kutyát a rácsra ültetem)
Kép

és egy közeli bandzsítós :)
Kép
lmkata
 
 


Benedekbaba imádnivalóan édes, komoly kisfiú! (Bencének lesz becézve?)

nálunk a helyzet változatlanul nyügi, valszin alakulnak a nappali ébrenléti szokások, mert az eddigi mennyiséget mostanában nem hajlandó megaludni. valójában álmos, de nem alszik, így nyűgös- elfárad, leteszem de nem alszik és ezt játszuk. elég unalmas a sírást hallgatni meg igen-igen fárasztó. viszont sajnos a 1.5 óra alvás 2 részletben nem elég neki- sír, sír, sír. (nem a foga jön, mielőtt bárki-mondjuk jómagam-erre tippelne, nem.) azzal semmi baj nem lenne ha nem aludna semmit, de vidám lenne. de nem az.
na megyek füldugót venni :P :lol: :D
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?