Sziasztok!
Fuj, azt hiszem most beköszönt a tél, blöö
! Na de nem panaszkodom, eddig egész szép idönk volt.
Anid, mi megnéztük a mikulasos képeket még a multkor és szétröhögtük az agyunkat Apaval, ugyhogy duplan köszi
! Szegény gyerköcök, rendesen be vannak tojva a nagy piros bacsitol
Van egy-két alkesz fejü, szerintem ök viszik a palmat!
A ruha szarasos megjegyzés is tetszett
!
Prücsök, milyen kockat veszel Blankanak?
Angyalka, örülök, hogy minden rendben veletek! Vigyazz magadra, csak ovatosan a takaritassal!
Irok majd privit!
Magnes, tényleg nem olyan nagy a pocid, de olyan széép! Tiszta nosztalgia lettem, megnéztem én is apocis képeimet, jaaaaj!
Valahogy én sem tudtam felkészülni a szülés utani életre. Majd belejössz szépen biztos. segitünk, ha kell
!
Agi, boldog szülinapot Daninak, hihetetlen, h mar 3 éves! Gondolom neked aztan végképp fura!
Neked is boldog szülinapot!
Azért kelsz fel éjszaka, h tudjal dolgozni
? Huuu, ez var a többgyermekes anyukakra
!
Toreau, Holle termékeket a biopiacon is lehet kapni + a Napra nevü bigyoboltban. Szerintem a Jaszai Mari téri Rotschildban is érdemes megnézni, hatha....
Gabek, boldog névnapot!
Huncut, keverhetsz zabot meg rizst is a zöldségekhez, gyümölcsökhöz! Jol szét kell fözni.
Timi, jok a képek! Akarok am irni mailt mar jo régota, hamarosan összejön remélem
!
Endy, nyugi, itt lesz nem sokara a manotok
! Inkabb élvezd ki amig nincs még itt
, utana vége a nyuginak egy kis idöre!
Vöcsök üdv itt! De jo, ujjabb kismami
!
Acs dokit nem ismerem. De, ha megnézed itt
http://www.kanditv.hu/zbaa.htm a 8. részt megfigyelheted akcioban
!
A fiadat hol szülted?
Educi, én is ugy levegöztettem Vincét, mint Anid, akkor is mentünk sétalni, ha hideg volt. Kell egy kis kimozdulas. En erre kicsit késön jöttem ra és egyszer csak azt vettem észre, h mindjart bekukulok a bezartsagtol! Sokaig csak kiraktam a fiatalurat az erkélyre. Szoval batran, ötöztesd fel jol a kisasszonyt és mehettek
!
Vincus a mai napig is megrezzen a semmitöl. Bar mostmar nem annyira. De anno a villanykapcsolotol is megijedt. Szoval no para, csak ilyen a lanyod! Legalabb biztos, h nem süket
!
Kinga, sok-sok gyogymanot Botinak! Tényleg jol megtalaltak titeket a bacik
! Szerintem oltas elött varjatok ki mig jol meggyogyul Boti! Hol kapta el ezeket a bacikat egyébként?
Lanyok, bocs, nem akarok senki dolgaba beleszolni, csak szolok, mert olvasom, h sokan alufoliaban föztök a manoknak...
Az anyukamnak az egyik baratnöje orvos és mar par évvel ezelött szolt, h nem szabad abban fözni, mert rakkeltö és sokféle sz.rsagot okozhat. Erröl folyik egy csomo kutatas. Pl azt figyelték meg, h az Alzheimer betegek szervezetében sokkal több aluminium van, mint egy atlag egészséges emberében...
Néhany napja ugyanezt olvastam egy homeos könyvben (amit egy orvos irt). Azt irja, h nem szabad sem alufoliaban sem aluminium edényekben fözni.
Ne haragudjatok, nem okoskodni akartam...