Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Jó rég voltam erre. de nem tudtam követni a topicot olyan gyorsan zajlanak az események.
Mivel apa megy külföldre :cry: aktívabb leszek, persze csak ha nem bánjátok...

Szép a pocid Davailla.

Én rengeteget szórólapoztam és szórólapozok is ha van rá lehetőség, mert Gyeden ez az egyetlen megbízható munka amit találtam. Otthon végezhető és a többi az mind kamu. Szerintem.

Nagyon imádok képeket nézegetni és csinos, édi bébik ezek. Na és a kommentárok :) szuper.

Jó éjt.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Totka,
Igen! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Halihó!

Kedves Nyuszimuszi Nyúlné!

Jajjjjjjjjj már látom mekkora bakot lőttem :oops: :oops:
Isten őrizz hogy még azt gondold, hogy én most neheztelek, vagy valami, meg hogy nektek kellene rosszul érezni magatokat....mert én tudok mindent.....hogy mennyi meló, meg izé...minden stb....
Teljesen meg is értem......az egész az én mérhetetlen DUMÁLHATNÉKOM, TRACCSPARTI UTÁNI VÁGYAM(ami mellesleg szinén kielégithetetlen)...és SÓVÁRGÁSOM EREDMÉNYE...

És figyelem ÉN TERVEZEK MEGAPARTIT(ha hajlandóak vagytok kizarándokolni ide hozzánk)...DE MÁR CSAK TAVASSZAL, AMIKOR KINT LEHETNEK A GYERKŐCÖK A KERTBEN(is)...MERT ITT BENT MÁR ÉN SEM VÁLLALNÉK BE 15-20 LÉNÁT... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kertben viszont nagyon murisan néznének ki :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D
A szomszédok meg itt fejtegették, hogy mégis mi az úristen folyik nálunk hogy ennyi autó állt itt.....aztán összerakták nagyjából amikor felsorakoztak a babakocsik a bejáratnál meg az úton :lol: :lol:

Ayse!

Én meg nem kicsit vagyok irigy....hanem kimondhatatlanul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jajjjjjj de jó nektek :D :D :D Lili mit szólt Kristófhoz?
Emlékszik még amikor Andris ekkora volt????

Bodza, Ayse, Juci meg mindenki....

Háááááááát pezsfőfürdő ide vagy oda :wink: én még várok legalább 1-2 évet, mert én szerintem nagyon béna lennék 2 kicsivel.....vagy ha nem béna, akkor kiabáló szipirtyó :evil: azt meg inkább nem szeretném...
Csak nem tudom hogy hogy győzzem le saját magam....azaz az eszem a szivemet??? :? :? :(

És akkor mi van, ha a 2. gyerkőc után is ezt fogom érezni? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Viszont a pezsgőfürdőzést ajánlom mindenkinek :wink:

Juditok!
Isten éltessen titeket.

Juci!
Hát Te ugyis mondtad, hogy nem szeretnétek nagy korkülönséget...akkor hajrá...

Jucc!
Vakker...szóról szóra minden úgy van ahogy mondod....
Megjártuk mi is a szó szoros és kevésbé szoros értelmében is...a Vörösmarty teret... :? :? :?
Szép, meg fini illatok, meg szép áruk....na de az a tömeg...
Léna kifordult magából :shock: :shock: :shock: :shock: és ez nem jellemző rá.....sokat nyöszörgött, mert ugye nem lehetett elengedni csak úgy rohangálni :? :?
Az ilyen szabadtéri izék...évről évre egyre népszerűbbek...a helyszin meg ugyanaz és nem bővül...igy egyre macerásabb kilátogatni :( :(

Davallia!

Hát szerintem még meg is szülsz mire én legalább az egyik könyvet kivégzem :lol: :lol: :lol: :lol:

Ayse!
Mostmár muszáj lesz feltenni ezt a csodabútort fotón nekünk...hadd csodáljuk meg mi is :wink: :wink: :wink:

Prüntyi!

Kehida :P
De jó nektek...
Épp ma mutattam apának azt az appartamant amit talán Barbi rakott föl ide..nos a csúcsszezonban már teljesen foglalt...végülis nem baj..mert férj elhúzta a száját...hogy appartman???(azaz neki kell reggeli után pakolni?? :lol: ), és azt mondta inkább szálloda :P :P
És igaza van...olyan ritkán jutunk el...hogy igazán ránk fér némi kis kiszolgálás... :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Háááát akkor ezt a talis dolgot megbeszéltük! :P :P :P :P :P

mosta akkor Juci tegnap ünnepelte a névnapját???????mert akkor én is nagyon-nagyon Boldog Névnapot kívános neki!!!!!és Jucnak is,mert a huligáncsaj élvezi,hogy többször gyűjti be a jókivánságokat!
DÁVIDOKNAK is Boldog Névnapot!!!! :P

Nszoke
most akkor nem is tudom,hogy örüljek vagy nem annak,hogy gyakrabban fogsz jönni! :roll:
Totka
kiváncsian várom :P
Bodza,Ayse
most tényleg,ha arra gondolok,hogy találkoztatok és hogy ez hogy jöhetett létre:várandóság,keresgélés az interneten,őszi topik,beszélgetések,találkozások és tessék,ha ez nincs Bodza amikor Ayseék felé járt volna kis családjával sosem tért volna be egy látogatásra!olyan jó ez! szerintem ezek volt az almúlt napok legszebb eseményei,ahogy végigkísérhettük Kristóf születését és ahogy izgatottan vártuk a beszámolótokat a találkozásotokról! :P
jaj de szép!

na,de mindjárt visszanézegetk még,mert elfelejtettem hogy mit akartam még írni :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,Juci!
szgeény Marcid is hogy taknyos lett,a fene!
Fanni szülei is és lehet azóta Fanni is!jajajajajajajaajjjjjjj!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na most megyek sátrat építeni,amjd máskor folytatom,csók csajok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ajjaajjj mennyi betegeskedes :?
Gyogyuljon meg mindenki mielobb :)

Benianyu :) a csikos fiuk szuper helyesek.. Beni jobban van mar?

Nyulne :) Kisnyuszi birja a porszivozast? Csak azert kerdezem, mert annyiszor kell neki mostanaban.. En DAvidnak a vegen mar ugy csinaltam inkabb, hogy csak kicsit szivtam allva vagy ulve, de azt gyakrabban, mert a lefektetett pozban uvolt mint a sakal. Hajra sator!!
ÖÖÖÖÖ Dávid névnap lenne? :oops: :lol:

Bodza :)
TEgnap lemaradt hogy gyonyoruuuu szepek vagytok, es olyan jok a kepek!!

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

Csak gyorsan a GÁZÁRTÁMOGATÁS-hoz!!!!!!

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de a gyerekeknek ki kell váltani az Apeh-nél az adószámot, különben nem érvényes a kitöltött kérdőív!!! :evil: :evil: :evil:
Azt mondták, min. egy hét, mire megkapják az adószámot, szóval aki idén le akarja adni, az gyorsan intézze el.
Tiszta nonszensz, hogy ahhoz, hogy kapjon valaki gáztámogatást, egy 1 éves gyereknek adószámot kell kiváltani! :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Benianyu!

Daninak Boldog Névnapot kívánunk!!!

Barbi!

Ne izélj már, ezzel a gázártámogatásos marhasággal!!! Most miért akarnak velünk karácsony előtt így ki...szni???
Ki fog ilyenor az Apeh-nál sorban állni????
Egyébként ezt honnan tudod??? Vmi tuti forrásból??? MErt feleslegesen én most be nem megyek egy Apeh-be sem!!!!

Talira mit vigyünk??? Szokásos módon, ki mit gondol???

Mi még mindig taknyolunk, Gergőnek eszméletlenül kell szívni az orrát. És köhög is még mindig.
De hát egyszer csak elmlúlik...

Képzeljétek, ma véglegesen eldöntöttem magamban, hogy mi lesz a karácsonyi menü.
Szóval, halászlevet nem főzök, azt úgyis eszük anyuéknál.
Úgyhogy én csinálok gesztenyekrém-levest, meg halat rántok hagymás krumplisalátával, és harcsapaprikást is csinálok túróscsuszával.
Ennyi.
Bejglit anyukám süti, azzal nem kell vacakolnom, max csinálok valami egyszerűbb sütiket is!

Kép
kuha

:oops: :oops: :oops: :oops:
esküszöm az a lüke Buci a RTLklubbon azt mondta,no nembaj!viszont helyette van Dániel nap,de tuti nem ma tartja a mi kis gombócunk,azért én megpróbáltam!
BOLDOG NÉVNAPOT DANIGOMBÓC!!!!! :P :P :P :lol:

PPanna
amúgy van,hogy bírja van hogy a fejemet lerúgja(na a bírás is olyan,hogy akkor csak kicsit rúgja le a fejemet!)de szívni csak így érdemes,amúgy valszeg viszem is ki apósékhoz,mert gyorsabb,hatásosabb és nem csak az én fejemet rúgja le! :twisted: :twisted: :twisted:
ma reggel egy picit sétáltunk is a patikából visszajövet,mert meséses szép idő van,Kisnyuszi is csak hüledezett...ja nem,huhogott! :wink: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha, Nyúlné
De aranyosak vagytok! De ma nincs Daninap! :( Vagyis én nem is tudtam róla, mi nyáron tartjuk. :) De azért nagyon kedvesek vagytok! :) :) :)

benianyu

Benianyu!!!

Hát ez égő :oops: :oops: :oops: , pedig az én asztali naptáram azt írja, hogy ma Árpád, Dániel napja van.
Na sebaj, én is megpróbáltam.

Akkor Dani helyett Juci6 férjének kívánunk Boldog Névnapot!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok!

Minden kis és nagybetegnek gyors gyógyulást kívánok!!!

A további köszöntéseket is köszönöm :) még ha nem is tegnap tartottam.... :)

Nyúlné :) Ugye milyen huligáncsaj vagyok? Sulis koromban mindenkinek azt mondtam, hogy ilyenkor tartom /a család meg nyáron ünnepelt/, mi hasznom lett volna abból, ha a nyári szünetben van a névnapom? :D

Kuha :) Én is nézegettem már, hogy mi legyen a karácsonyi menü. Megvettem tesómnak az új Stahl-könyvet, van benne egy szimpi narancsos kacsamell recept, 35 perc alatt elkészíthető :shock: Na, ez nekem való lesz :) De a gesztenyés pulykával is szemeztem.
Az az igazság, hogy olyan nagyon nem akarom túlzásba vinni a főzést, mert 25-én megyünk haza a szülőkhöz, és kaja ott is lesz bőven, minek vigyünk maradékot? És igazából csak ketten eszünk Apával, a srácok nem fogyasztanak mennyiséget. De nyilván a Szenteste az Szenteste, ünnepit kell enni :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!

Egyszerre írtunk!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébkén én is pont ebből a megfontolásból nem viszem túlzásba a főzőcskét . Szenteste csak magunk leszünk, másnap meg úgyis mi megyünk anyumékhoz. És csak 26-án jövünk haza.
Gergőnek meg csinálok előre panírozott halatt, azt nagyon imádja!

Kép
kuha

Halihó!

Hulla vagyok! :evil:
Nati nagyon nyüglődött éjjel, nemtom mi lehet, de szerintem a foga. Forgolódott, nyöszörgött, sírdogált. Apa éjjel 3-kor kivonult a nappaliba és meg magam mellé vettem a lányt, így aludtunk valamicskét. Reggel totál keresztbe feküdt az ágyon, nekem alig maradt 10cm. :lol:
Most viszont 3 órája alszik! :shock: Lehet, áttérünk nappali alvásra?! :roll:

Teszek fel egy torzonborzi képet: (Totka! csattos még mindig nem készült! :? :) )
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Rohanok suliba, csak azt gyorsan meg kell jegyeznem, hogy:

Duda!
Tündéri ez a Nati kép! Annyira szép a csaj. :D Ez már a megfodrászolt frizura? :lol:

Nyúlné!
Taknyosság! :evil: Nálunk minden rendben. :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!!

Nincs véletlenül valakinek bevált mézeskalács receptje??
Annyi van a neten,hogy nem tudok választani!!!

Betegeknek jobbulást!!!

ancsi26

Évi!
A Fővárosi gázműveknél dolgozom......ott se tudnak mindent, de ezt az infót kaptam. Ill. anya pont ma volt az Apehnél, mivel nagyimnak nincs adószáma, azt ment kérni és kérdezték, hogy gázhoz kell-e? :shock:
Akkor mondta a csaj, hogy ha van gyerek a családban, annak is vigyen igénylőlapot, mert anélkül érvénytelen lesz.
Érdemes utánakérdezni, mert ha tényleg így van, szív egy nagyot az ember.
Én minden esetre holnap elmegyek elintézem..... :?

TALI!
Mindenki azt hoz, amit szeretne, én azt hiszem csinálok fasírtot, azt akár a gyerekek is megeszik, meg mártogatós sajtkrémet, meg még gondolkozom..... :D

Duda!
Nati nagyon helyes, ha torzonborz, akkor fodrász előtti? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Már jó rég nem írtam, olvasgatni sem volt időm. Ez a szélvész kisasszony minden időmet leköti, alvás alatt pedig háziasszonyt játszom. Próbálok előre dolgozni az ünnepekre, ugyanis az alatt az 1 hét alatt amíg Apa is itthon lesz a főzésen kívül NEM AKAROK SEMMIT CSINÁLNI. Se mosás, vasalás, takarítás. Egész egyszerűen már elegem van. Tegnap a Brigi 2,5 órát aludt délután és pedig végig vasaltam. Ráadásul a vörösök is tombolnak, úgyhogy szuper.
Egyébként jól vagyunk, én voltam megint egy kicsit náthás, de már semmi bajom. Múlt héten voltunk Mikulást nézni (nagyon tetszett Briginek) szombaton Angyalfia vásáron (olyasmi mint a Vörösmarty téren, csak kicsibe itt nálunk). Volt egy fa hinta, kosárba kellett a gyerekeknek beleülni és kézzel hajtják. A Briginek annyira tetszett, hogy 4 kört is ment vele. Mikor kiszállt kicsit szédült, de már ülni akart vissza. Délután Halász Judit koncert volt itt a Faluházban. Azt az egész család nagyon élvezte. Brigi tapsolt, táncolt, nézte mit csinálnak a nagyobb gyerekek és próbálta utánozni őket.
Szóval elég sűrű hetünk volt, de jól sikerült.
Most rohangálok naptár készítés ügyben. Nem tudja véletlenül valaki hol lehet papír képet digitalizálni, CD-re másoltatni. Mindenhol így lenne a leggyorsabb, de nincs sok digitális fotónk.
Ja, aki volt már a Művészetek Palotájában játszóházban, biztos láttátok azt a fa tologatós kiskocsit, taligát, nem tudom minen nevezzem, de nagy a harc érte mindig. Hol a bánatos fenébe lehet ilyet kapni? Már minden játékboltot felhívtam szinte és tiszta hülyének néznek, hogy miről beszélek. Nem láttatok ilyen véletlenül valahol?

Utólag is minden szülinaposnak és névnaposnak sok-sok boldogságot.
Visszaolvasni nem nagyon tudok, de a képeket megnézem.

Kép
Kép
maresz

A képek ismét nagyon jók, a tali szuper lehetett. Kristóf gyönyörű baba, Davallianak jó nagy a pocakja.

Totka
Küldd át légyszi nekem is ezt az angyalos izét, bőgni szeretnék :wink:
bmaresz@biatv.hu
Köszike :P

Kép
Kép
maresz

Jajj, de gyonyoruu kislany NATI :) :) :)

Kép

Kép
ppanna

Cleo, Barbi, Ppanna!
Köszönjük szépen! :oops:
Ez még a fodrászolás előtt készült! :D

Barbi!
Szerinted a távhőtámogatáshoz is kell akkor az adószám?
Tartok tőle, hogy igen, ha a gázhoz kell. :?
Húú, ez a mártogatós sajtkrém izgalomba hozott! :D Hogy csinálod? :D

Minden betegnek gyógyulást kívánunk!!

Annamamiék jobban vannak már?? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Megkapta Lívi a kis karjába a 15 hós szurit.
Ez még a régi fajta volt, de a 18 hós az már az új lesz neki is.
1 percig sírt kb. nagyon jól viselte, dehát itthoni környezetben kapta :)

Milyen hatásai lehetnek???
Akik kapták már ezt a szurit, volt valami tünet a 10 napon belül???????

Amúgy jól vagyunk, de Lívi reggel óta csak most aludt el :(
Napközben annyira nehezen alszik el már, hogy az hihetetlen :( :( :(

Nem tudtok valami trükköt, praktikát, hogy hogyan tudnám hamarabb elaltatni????

Mert ez már elég késő, most legalább 6-ig alszik és este megint nem fog.

Pedig reggel végülis 7-kor kelt, úgy hogy azért elfáradhatna :(

Van akinek még ilyen nehezen alszik el napközben???

Rokica! :)

Neked Zsuzsa baba alszik a bölcsiben???
Te mikor viszed és hozod haza Zsuzsát?
Minden nap jár?

Mea
mea

Sziasztok,
Mea, nálunk most jött ki a takonyság az oltás miatt. Remélem más nem lesz és emiatt jött elő.
Barbapapa, hány órakkor van a tali?
Én úgy de úgy de úgy szeretnék menni, csak Rolika ne legyen beteg.
Címet átküldted, de hogy jutok oda el autóval?
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Csikken!
Merről jössz?
Budán vagyunk, melyik hídon jössz át, ha Pestről jössz?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea:

Zsuzsa minden nap jár, 8-ra megyünk és délben hozom el. Tíz óra tájban lerakják aludni, és szokott is. Nem tudom, hogy a fenébe csinálják, mert minden ceremónia nélkül beviszik az elkerített részre és ő lefekszik egy kiságyra. (A rácsos ágyba nem lehet belerakni, ott ordít.) És alszik nekik jó háromnegyed órákat, de ma pl több mint egy órát aludt. Ezzel párhuzamosan itthon lehetetlenné vált a délutáni/napközbeni altatása, egész egyszerűen még akkor is ha saját maga hajtja le a fejét játék közben, és látszik rajta hogy hullafáradt, akkor sem hajlandó aludni. (Hétvégén, mert hétköznap délután a bölcsi után már nem szokott aludni.) Semmi eddigi praktika nem jött be. Este viszont mint a kisangyal, megissza a tápiját, hozzámbújik és két perc múlva már alszik is. A dada azt mondta, így tiltakozik a bölcsi ellen. Már ott tartunk, hogy ha hétvégén altatni akarom, be kell rakni az autóba, ott két pillanat alatt elalszik. Már én is megcsinálom vele, hogy otthagyom az autóban (gondolok is rád), mert különben nem alussza ki magát. De hát ez nem egy megoldás. De nem tudok jobbat.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha!
Szupermenü!!!!!

Nyúlné!
Hát ez az. a net nem szétválaszth, hanem összehoz :):):)

Jucc!
Nyári névnap: hihi!!!
Azért szerintem próbáld ki előtte azt a kacsa receptet, mert nekem a 35 perc kevésnek tűnik a kacsa omlóssá sütéséhez. Bár a legújabb trend, hogy a kacsát is kissé angolosan fogyasztják, és bírom a Stahl recepteket is, de nekem ez gyanús(an kevés).

Barbi!
Hát ez jó! Évekig tanítottam a Gázműveknél :). De szerintem Te olyan poétikusan ifjú vagy, hogy a 90es évek közepén még bőven az iskolapadot koptattad!

Maresz!
Nem ikea véletlenül? Ott van tologatós fakocsi, de a MP-ban még nem voltam, így nem tudom pontosan miről van szó.

Köszönjük a gratulációkat Lili és a konyha nevében . A legjobbat nem is írtam a konyhával kapcsolatban: most derült ki számomra, hogy a pultmagasságot illető svéd szabvány magasabb, mint a magyar. Nekem pont jó magasságon van így, és végre nem kell görnyedben!!! (úgy látszik a svédek magasabbak, pedig nem is vagyok az a nordikus típus)

Andris ma végigaludta az éjszakát. És mmegint az elméletemet támasztotta alá. Úgy éreztem tegnap este, hogy még az életben ennyire fáradt nem voltam és fogalmam sincs, hogy mi lesz, ha nem pihenhetek! Pedig már késő délután elaludt, és mégis... :):):)

ayse

Maresz!

Ez volt az?

Kép

ayse

Anikó!
Merre jársz???
Nagyon várom a beszámolót a párizsi utatokról, meg arról, hogy Matthieu mit szólt a vonatozáshoz!!!

ayse

Ayse!
Azért annyira nem vagyok fiatal........ :wink: :lol:
De 99-ben diplomáztam :lol:
A konyhákkal nekem is az a bajom, hogy nagyon alacsonyak. Én mondjuk 1'80-an magas is vagyok, szóval extrán magas kéne.
Éljen Andris éjszakai alvása! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Helló!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Na ne ba...atok ki velem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hát most kiakadtam ettől az adószám témától mint az ingaóra... :evil: :evil: :evil:
Hogy a guta üsse meg őket ott ahol vannak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pedig ma annyira boldog voltam, mert lemasiroztunk Lénával Gödöllőre...ahol ukmukfukk elfogadták a beadványomat névátirás ügyben. :P :P :P :P vittem az épitési engedélyt...hogy ott vagyok rajta...és hogy amúgy meg külön vagyok az uramtól :? és nem akarok dupla gázárat fizetni...
Teljesen rendben találták a dolgot..úgyhogy majd jön a számla az én nevemre..meg küldenek új közüzemi szerződést is..
Sajna lehet hogy csak 1-2 hónap múlva lesz kész..de hát márc 31 ig..be lehet adni az igénylést..max majd jóváirják nekünk márciusban vagy áprilisban...

Na ez kicseszett jó...akkor most mehetek az Apehba is...
Remélem az is Gödöllőn van... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egyébként tök jó napunk volt..

Mivel már délelőtt megjöttünk Gödöllőről..ebéd után elmentem terepszemlét tartani a Guliverbe...tényleg sokkal jobb mint a Regio..
Aztán nem birtam magammal, és bementünk a Vörösmarty térre.....ettem fröcsögős kolbit mustárral...amig Léna szunyált a babakocsiban...ébredéskor meg ő kapott fini vásári forró csokit... :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Szóval már egész jó kedvem lett....de ez az adószám... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Mi is a Vörösmarty-n voltunk kb. 1/4 1-ig....
Ti mikor voltatok ott?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Ayse :) Igen, írja is a receptben, hogy úgy jó, ha a közepe kicsit rózsaszínes marad... Lehet, hogy ki lesz próbálva egy kis adagon, jó ötlet :)

Tagnap összefutottunk az egyik játszótéri ismerőssel, szombaton kijött a nagyobbik gyerkőcön a bárányhimlő. Mivel találkoztunk velük mostanában, megvan az esélye, hogy Gergő is elkapta. / Balázs már volt/. És hát a kölök tegnap is velük volt, úgyhogy az is lehet, hogy tegnap kepta el. Innentől asszem két hét.

Vannak megint képeim, ha nem bánjátok. / az új telefonomat úgy választottuk, hogy jó fényképezője legyen, videózni is tud, igaz, azt még nem tudtam a gépre átrakni. Délelőtt voltunk játszón, ott kísérleteztem. Sajna vakut még nem kaptam hozzá, így a benti képek nem igazán jók/.

Tegnapi gyertyagyújtás:
Kép

Kópé kilógott a lépcsőházba:
Kép

Ezek mai játszóteresek:
Kép

Kép

Kép

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse
Igen, valami hasonló, csak annak a kerekei is fából voltak. Tomi is és Brigi is állandóan tologatnak valamit és gondoltam karácsonyra jó lenne nekik ajándéknak. Még mindig jobb ha ezt tologatják, mint mondjuk a hangfalakat vagy a székeket. Ez az IKEA-s?

Kép
Kép
maresz

Barbi!

Mi kb 3 tól voltunk ott....délben még itthon ebédelt Léna, aztán indultunk Guliver majd Vörösmarty tér...ja és még mielőtt elindultunk..leláttamoztuk az utcában a bogyós bokrokat és az utca kutyáit is leltárbe vette Léna....az is volt egy 3/4 óra séta... :roll: :roll: :roll: úgyhogy sajnos esélyünk sem volt összefutni....

Hmmmmmmmm láttad a Mozart- előtt a forrócsokis ibriket???? :P :P :P
Én le is teszteltem...... :P :P :P :P
Ha még kimész...ajánlom hogy ne hagyd ki.. :wink: :wink: :wink: igaz 500 pengő...de állati fini :wink: :wink: :wink: :wink:

Ja hozzáteszem férj megpróbálta már megbojkottálni a pénteket...de nagyon kemény maradtam...és megmondtam hogy felőlem csákánybalta is hullhat az égből...én pénteken babatalira megyek :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Maresz!
Igen, rajta van a honlapjukon.
Azért vettünk Lilinek trambulint, hogy ne a bútorokon ugráljon....a bútorokon ugrál. :? :wink:

ayse

hááááááát lányok, nem indul fényesen a pihenés... :(

Tüncsike belázasodott du.-ra és már hétkor kidőlt, alig evett...csak a tápi kellett neki :(
remélem csak a oga...semmi komolyabb...

ja, pa hozta a laptopot, mert munkája van...így be tudok kukkantani esténként :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Megann, mi szállodában vagyunk, a Kehida Termál Hotelben...ez közvetlen össze van kötve a fürdővel...nagyon jó hely!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,
Barbapapa, Pestről. Vagyis Taksonyról. ÉÉÉs, pl. Lágymányosi, vagy amin átmegy a 4-6os (nem a Margit) csak most nem jut eszembe a neve :( Hányra lehet menni???

Na, Gázártámogatás. Most hívott nagynéném és ő megkapta az igénylő lapot. Azt mondta, hogy nem kell adószám hozzá csak annak akinek a nevén van az óra :)
Még a felnőtt családtagonknak se ....
K.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok! :) :) :)

Csikken,
Petőfi híd :wink: Amúgy mind a kettő jó, de a Lágymányosin hamarabb érsz. A többit majd Barbi elmagyarázza. :wink: :wink:

Megann,
Apa is szeretné megvétózni, főleg, mert összekötöm azzal, hogy még Anyuéknál is leszünk a gyerekekkel és jó későn fogunk hazaérni. Ezt nem csípi. De nálunk is hullhatnak azok a csákánybalták. :wink: :wink:
Vörösmarty tér :)

Ayse,
Akkor mi nem veszünk trambulint, pedig már sokszor gondoltam rá, csak visszatartott, hogy nagyon kicsi a hely. Beni is, mint minden gyerek, az ágyon ugrál.

benianyu

Amúgy nekünk nem volt annyira jó napunk. Elvittem Benit a fül-orr-gégészünkhöz. Mandulagyulladása van és ez az utóbbi három-négy hónapban már a sokadik. Januárban kiveszik a garatmanduláját is. Ez a doki nem az a mandulakikapós fajta, de Beninek már akkorára duzzadtak, hogy az szörnyű és nem is tudnak visszahúzódni és így meggyógyulni sem. Sajnos nincs más megoldás, nem érdemes tovább húzni. Emiatt is betegedik meg olyan könnyen mostanában, tavaly nem volt ennyire beteges. Szegény, már most tart tőle, kérdezte, hogy mennyit kell még aludni, kicsit megnyugodott, mikor mondtam neki, hogy legalább harmincat. :wink: :oops: :? :wink:

benianyu

Az lemaradt, hogy.....

Ayse,
Éljen Andris éjszakai alvása! :) Milyen kis gondolatolvasó fiad van! :) Nem kéne minden este lefekvés előtt egy kicsit szugerálnod. :oops: :wink: :oops: :)

Duda,
Nati nagyon édes torzonborz frizurával is. :)

benianyu

Prüntyi, jobbulást Tüncsinek, reméljük, csak a foga kinozta meg.
Nem tudom, mondtam-e, de nálam a Tünde név az elsők között szerepel a listán, csak sajnos a vezetéknévhez elég hülyén hangzik.
Még mindig habozom a néven, de nem jut eszembe semmi jó. Lehet, hogy nem kellene annyit habozni, hiszen elsőre az Anna jutott eszembe. Csak aztán mindent átgondolok és mindig vannak ellenérvek is....áááááááááh, nem mennek nekem a döntések.

Natinak, Jucinak, Juccnak boldog névnapot kivánok ám én is...tudjátok, Monorról lassabban ér oda még a gratuláció is.

Barbi, de szivesen mennénk a talidra, de hát innen és ilyen közel a szüléshez reménytelen.
Eszembe jutott, hogy egyszer a kocsiban arról beszélgettünk, hogy majd szervezek tavasszal Monoron talit, lehet a kertben hancúrozni. Hát sajnos ez lehetetlen, a kert akkora dzsungel, hogy egyelőre életveszélyes a gyerekeknek. ja, tavasszal meg még vizesedik is. Brrrrrrrrrr.

Na de a házat azért szeretem, bár kopottas. Itt volt hétvégén apukám, ő is nagyon jól érezte magát, pedig nem örült, hogy ideköltözünk. De valahogy egy ház otthonosabb, vendégmarasztalóbb, mint egy lakás. Barátaink is jöttek pár órára, és végül egész nap itt voltak.

Zsóf, köszi a tippet, ismerem a játszóteret, csak valahogy még nem jutottunk el odáig. Meg a játszóterezést ismerkedésnek is gondoltam, és hát ott sajnos nem sokan vannak. De talán holnap kipróbáljuk, ha otthon vannak a háziak.

Benianyu, szegény Beni! De!: nekem gyerekkorom egy jó emléke a mandulaműtét :shock: ...elaltattak, nem éreztem semmit, utána meg napokig nagyon jókat játszottunk a többi gyerekkel, és ezt egyke lévén igencsak élveztem.

KépKép

KépKép
majola

Megann!
Láttam a forró csokis ibriket, de pont akkor, mikor már indultunk hazafelé.... :( :(
Nem baj, majd jövő héten megyünk Gabival ketteseben, ha anyunál lesznek a fiúk, akkor kipróbálom! :wink:
Ettünk óriási diós kürtös kalácsot, meg ittam fini forralt bort, a fiúk kaptak fém zománcos bögréket, én meg a calzedoniában pár zoknit, harisnyát :oops: :P :D

Csikken!
Most a Petőfi hídról egyszerűbb jönni, mivel a körtér meg a fehérvári út is le van zárva :(
Szóval, ha jössz a Petőfi hídon, kimész a legszélső sávba és rákanyarodsz a Karinthy F. útra (az első lámpánál van jobbra). Ott végigmész, amíg lehet, a Körtérbe torkollik bele. Itt balra kanyarodsz, rá a Bartók B. útra és rögtön el jobbra a Meki mellett. Ez már a Villányi út. Itt a másik oldalon lakunk, rögtön az első kapualj a miénk. :wink:

A fene se érti ezt a gáztámogatást, úgyis mindenhol mást fognak mondani..... :twisted: :evil:

TALI!
Ha valakinek nincs pontos címe, az küldjön privit, vagy mailt, átküldöm!

Prüntyi!
Tüncsinek jobbulást, próbáljátok meg jól érezni magatokat!

Kriszta!
Nolcsira is ez vár sajnos, sajnálom Benit is nagyon. :( :(
Csak ugye ő még nagyon kicsi, halasztjuk még egy darabig, De neki is nagyon nagy, meg ugye állandóan be van gyulladva.

Nálunk is kapnak trambullint a fiúk karira anyumtól, mondjuk elférni elfér, de azért remélem használni is fogják.... :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa!
Karcsi nem szán meg és hoz be Titeket pénteken? :wink: :lol:
Vagy ha van kedved, akár jövő héten szívesen meglátogatunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

gyorsan megpróbálok írni... nem tudom Barbi mondta-e, tegnap megjártuk a madarász kórházat, illetve ma délután jöttünk haza :(
Eszti szabályosan kiurgott a kezemből tegnap, azt gondoltam velem ilyen soha nem fog előfordulni :( :( :( szóval fejre esett, konkrétan arcra, vérzett az orra. szerencsére minden negatív lett, ma még látta fülész, ideggyógyász, szemész. mindketten hulla fáradtak lettünk. Eszti este aludt 8-fél 10-ig, aztán 2-től fél6-ig, aztán valamennyit délelőtt, de valaki vagy valami mindig felébresztette, nagyon kivolt a végére szegénykém. én aludtam kb 2 órát, persze nem egyhuzamban. mindezt anyás szobában, úgyhogy tul.képp szerencsések voltunk.
na tömören ennyi, apa jóvoltából aludtam már 3 órát, Eszti is egy nagyot, úgyhogy most jókedvű végre.
eszembe jutott az a kínzási módszer, amikor nem hagyják, hogy az ember elaludjon, mert mondog felébresztik, amikor épp elaludt... tényleg szemét egy dolog, nem csoda, hogy az Eszi hajnal 2-kor felordította az egész folyosót.
nem tudok mikor tudok jönni, igyekszem. remélem mindenki jól van :)

KépKép
KépKép
and

And!
De jó, hogy írtál! Eddig itt filóztam, hogy leírjam, ne írjam, de aztán úgy döntöttem, nem beszéltük meg, hogy beszámolhatok a balesetről, így inkább nem.
Örülök, hogy minden lelet rendben van és tudtatok is már mind a ketten pihenni is! :)
További sok-sok pihenést kívánok, meg Esztinek mennek a gyógypuszik ezerrel!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
El is felejtettem írni, hogy nagyon jó képeket tettél fel, főleg a közeli Gergős és a morci Balázs tetszik! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

:( :( :(

Örülök hogy minden rendben van úgy néz ki! Próbáld meg kialudni magad, tényleg szemét dolog a kialvatlanság...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Maresz
Angyal küldve! :D
Barbi, Megann
Micsoda finomságokat kajcsiztatok!!!!Nyammm, nyammm!
Barbi
Köszi az adószámos infót, csütörtökön megyünk Panninak csináltatni!(mi még nem hallottuk, de a fene se érti ezeket, jó ha meglessz!)Szóval ari vagy.Lélekben(remélem tavasszal testben is :wink: )Veletek talizok pénteken!!!!!! :lol:
Benianyu
Mandulaműtét :( :( :( Bent alszol Benivel Te is?Nekem az a tapasztalatom, hogyha játékosan fel vannak a gyerkőcök készítve, és ott van vele a szülő, egyeltalán nincs rossz emlékük, sőt!!!!(mondjuk, nem hazabeszélek, de kell még ezek mellé egy kedves ápolónéni, ill egy ari doktornéni/bácsi)De ha ki kell venni, nincs mese, ki kell venni.Van egy 2 oldalas tájékoztatóm(amit nállunk Oh-n minden szülőnek el kell olvasni, aláírni), ábrával(nem tudományos)magáról a műtétről, az utánna köv.napokról, stb.Nállunk a szülők nagyon szeretik.Ha gondolod, szívesen elküldöm Nektek! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?