Halihó!
Kedves Nyuszimuszi Nyúlné!
Jajjjjjjjjj már látom mekkora bakot lőttem
Isten őrizz hogy még azt gondold, hogy én most neheztelek, vagy valami, meg hogy nektek kellene rosszul érezni magatokat....mert én tudok mindent.....hogy mennyi meló, meg izé...minden stb....
Teljesen meg is értem......az egész az én mérhetetlen DUMÁLHATNÉKOM, TRACCSPARTI UTÁNI VÁGYAM(ami mellesleg szinén kielégithetetlen)...és SÓVÁRGÁSOM EREDMÉNYE...
És figyelem ÉN TERVEZEK MEGAPARTIT(ha hajlandóak vagytok kizarándokolni ide hozzánk)...DE MÁR CSAK TAVASSZAL, AMIKOR KINT LEHETNEK A GYERKŐCÖK A KERTBEN(is)...MERT ITT BENT MÁR ÉN SEM VÁLLALNÉK BE 15-20 LÉNÁT...
A kertben viszont nagyon murisan néznének ki
A szomszédok meg itt fejtegették, hogy mégis mi az úristen folyik nálunk hogy ennyi autó állt itt.....aztán összerakták nagyjából amikor felsorakoztak a babakocsik a bejáratnál meg az úton
Ayse!
Én meg nem kicsit vagyok irigy....hanem kimondhatatlanul
Jajjjjjj de jó nektek
Lili mit szólt Kristófhoz?
Emlékszik még amikor Andris ekkora volt????
Bodza, Ayse, Juci meg mindenki....
Háááááááát pezsfőfürdő ide vagy oda
én még várok legalább 1-2 évet, mert én szerintem nagyon béna lennék 2 kicsivel.....vagy ha nem béna, akkor kiabáló szipirtyó
azt meg inkább nem szeretném...
Csak nem tudom hogy hogy győzzem le saját magam....azaz az eszem a szivemet???
És akkor mi van, ha a 2. gyerkőc után is ezt fogom érezni?
Viszont a pezsgőfürdőzést ajánlom mindenkinek
Juditok!
Isten éltessen titeket.
Juci!
Hát Te ugyis mondtad, hogy nem szeretnétek nagy korkülönséget...akkor hajrá...
Jucc!
Vakker...szóról szóra minden úgy van ahogy mondod....
Megjártuk mi is a szó szoros és kevésbé szoros értelmében is...a Vörösmarty teret...
Szép, meg fini illatok, meg szép áruk....na de az a tömeg...
Léna kifordult magából
és ez nem jellemző rá.....sokat nyöszörgött, mert ugye nem lehetett elengedni csak úgy rohangálni
Az ilyen szabadtéri izék...évről évre egyre népszerűbbek...a helyszin meg ugyanaz és nem bővül...igy egyre macerásabb kilátogatni
Davallia!
Hát szerintem még meg is szülsz mire én legalább az egyik könyvet kivégzem
Ayse!
Mostmár muszáj lesz feltenni ezt a csodabútort fotón nekünk...hadd csodáljuk meg mi is
Prüntyi!
Kehida
De jó nektek...
Épp ma mutattam apának azt az appartamant amit talán Barbi rakott föl ide..nos a csúcsszezonban már teljesen foglalt...végülis nem baj..mert férj elhúzta a száját...hogy appartman???(azaz neki kell reggeli után pakolni??
), és azt mondta inkább szálloda
És igaza van...olyan ritkán jutunk el...hogy igazán ránk fér némi kis kiszolgálás...
M.