Sziasztok!
Mostanában nem sok időm volt jönni, bocsánat.
Elég rossz két éjszakán vagyunk túl. Tegnap hajnalban Krisztián megint kezdődő kruppos köhögése borította fel az éjszakát. Ma is közöttünk aludt, mert leesett, és annyira keservesen sírt. Viszont fél 5-kor már minden bajom volt, annyira nem fértem, így elköltöztem az ő ágyába. Hát nekem elég rövid, de jobb volt, mint vele hadakozni. Ugyanis akárhogy is, de mindíg engem rugdosott
Ráadásul a pocaklakóm is olyan pózt talált, hogy az csak na. Gőzöm sincs egész pontosan, hogy fekszik. Fennt a bordámnál folyamatosan fáj, mert nyom valamit, hajolni egyáltalán nem tudok
szóval mindenhová négykézláb nyomulok
Ráadásul előjött az aranyerem is
Úgy fáj, majd holnap megyek a védőnőhöz, és egyúttal bemegyek a gyógyszertárba veszek rá valamit.
Barbus
viszér, sajnos nekem van. ráadásul elég csúnya
Én kaptam rá gyógyszert Detralexet, amitől olyan rosszul voltam, hogy abba kellett hagynom. Úgyhogy most maradt a Vadgesztenye krém, nekem ez úgy érzem jobb mint a gyógyszer, és persze a sok pihi.
nekem uis volt az előző terhességekkor is, de Adrival csak egy kis szépséghiba volt, szülés után szépen visszahúzódott. Krisztikével már csúnyább volt, de nem fájt, viszont már teljesen nem húzódott vissza, és néha fájt, ha sokat mentem.
Most meg feszül, viszket, forró, és nagyon tud fájni, és tiszta lila a lábam
Róki
sokat írtál az otthonszülésről, végül emellett döntesz, vagy ez még nem eldöntött dolog?Párod, hogy áll ehhez a dologhoz?
Pociképek nagyon szépek, szépen gömbölyödik mindenki.
nekem most a fenekem is nőtt egy csomót
Ennek azért annyira nem örülök.
ma vettem 2 nadrágot a kínaiban jó meleget, mert mindíg majd megfagyok
Azért már én is elkezdtem kispocoknak a ruhákat átválogatni, és már egy csomót kimostam.
Még mindíg olyan jó érzés
Na most muszály mennem, mert a uliba sosem készül el a gipsz, mármint a festése, pedig semmi kedvem hozzá. Inkább aludnék.
Bocsánat, hogy többnyire csak magfamról írtam
Gabi