Sziasztok!
Ilgya!
Szerintem más is észrevette, nyugi, csak lehet, hogy külön nem köszönte meg. Én is így voltam szülés után, amikor jöttem olvasni, és örültem, hogy mennyi mindenki gratulált, de csak "egyben" köszöntem meg. De ígérem, ha megszülsz, és lesz még internetünk, és tudok jönni, akkor nagyon szép csokrot küldök neked!! Csak áruld el, hogy honnan tudom letölteni
Jesszus! Már a 6.nst? Kitartást!!!
Sikerült a vizsgád?
Cic!
Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb túl légy rajta! És persze mindenkinek, aki már a végén jár!!!
Tinu!
Igyekszem nem lemondani rólatok, csak hát nincs mindig mindenre időm, pedig igyekszem!
Bunny!
Hogy vislete Máté a szurit?
Nekem szerencsére nem csomós a mellem. De tudom, hogy mindenki azt tanácsolja ilyenkor, hogy melegvizes borogatás, masszírozás, aztán fejni/szoptatni ezerrel.
Niki!
Ne izgulj, majd belejösz! De szerintem sem lesz semmi baja pár perc sírástól a babáknak. Meg, ha úgy gondolod, kaja után rakd tisztába. Én nappal így csinálom, mert akkor még utána szoktuk nézegetni egymást, éjszaka viszont én is először tisztába teszem, utána szopi, és ha bealszik, akkor visszacsempészem az ágyába.
Két kaja között általában alszik, ha nem, akkor vagy cicin van nyugtatáss képpen, vagy ha nem sír, csak úgy felvan, akkor a kiságyban szokott lenni, vagy a franciaágyon, és nézegetjük egymást.
Ha nyűgi, akkor szokott cicn lenni, vagy sétálok vele, vagy simogatom a hasát. Ja, és szoktam neki énekelni is.
A párom segít a fürdetésben, néha tisztába teszi Zsombit, és legtöbbször ő van Jázival, ha itthon van. Ő szokott a boltba is menni, illetve a postára, meg mindenhová, ahová ki kell mozdulni. Unja is rendesen, de legalább most látja, hogy mennyi mindent intéztem én. Meg ma voltak keresztanyámék babalátogatóban, és egy kicsit becsittentett, így egész délután mosogatott, meg segített a rakott krumplit megcsinálni, gondolom a lelkiismerete....
Kata!
Sajnálom, ha nálatok is éjszakázás van, persze ez valahol jó, mert ez azt jelenti, hogy van egy szép kisfiad
Próbálok én is erre gondolni, ha éjszaka kelni kell, de valljuk be, néha ez sem vigasztal
Most nagyon gáz volt, mert 3 napot éjszakázott a párom, és éjjel-nappal én voltam a gyerekekkel, de tegnap este már annyira fáradt voltam, hogy csak szédelegtem, és majdnem elsírtam magam, amikor éjszaka ismét kelnem kellett
Na, de majd elmúlik ez a korszak is.
Ti hogy álltok a levegőztetéssel? Zsombinak ma megvolt a szobában 1 óra levegőzés nyitott ablaknál, így ha holnap jó idő lesz, kiviszem a friss levegőre 5-10 percre. Szerintem karácsonyra megéljük az első sétát is
Na, most megyek.
Pá,
Brigó