Új privát üzeneted érkezett!

Szana,

A babaó addig marad benn, amíg neki is jó ott, de biztosan szeretne már látni titeket.:)

csernusn
 
 


Niki, ne aggódj, az anyatejes széklet az ilyen, hogy fehér darabkák vannak benne.

Lányok, kitartás, biztos a babucik is meg vannak zavarodva ebben a bolond melegben.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Winnie!

Ha nem akarod, ne borotváld az egészet. Nekem azt mondta a szülésznő, hogy az előkészítésen is csak ott borotválnak egy darabot, ahol vágás lesz. Szóval, szerintem elég ha rövidre nyírod, a többit elintézik a kórházban.

Csajok!

Van olyan, hogy előtej csak az egyik "csárdából" jön? Ma reggelre a jobb csecsem körül tiszta trutyi volt a pizsim. A másiknál semmi. És most így napközben sincs semmi. Ennyi volt? :)

Andi


Kép
andykamama
 
 

 
 

Sziasztok.

Brigo
Zsomi nagyon hatalmas mar.Ugyi vagy hogy hizik :lol:
Ejszakazasban sorstars vagyok..nekunk mar napok ota delutantol ejjelig fent van a mano.Hat nem konnyu mert cicibol este mar keves jon...
En a nagy betegsegben el is felejtettem hordani a hasleszorito bugyit,mar nem is kezdem el.Bar nekem most magyon jol viszament,reszben a sok szopitol reszben a laztol.

Cic
Izgi nagyon a kedd,szoritok neked nagyon :!:

Zsuzsu
Ezek a lanyok nem siketnek kifele :)

Ilgya
En is voltam eg szuless elott mindenhol kocsival,ugyhogy talan pont ez segit :wink: Drukkolok neked!!
Szopi megy,szerintem most eleg a babanak,majd a jovo heten ha 4 hetes lesz kiderul hogy mire lesz ez eleg.
En mindent megteszeik most is,iszok-eszek,pihenek (tok ciki de semmit sem csinalok most itthon :oops: )homeopatia es szoptatok.

Winnie
Persze nem akarlak en rabeszelni semmire.Bar ha a tobbi kismama is elso gyerekes akkor ugye tok mindegy a tarsasag.En Alexnal igy jartam.
Persze a csszi az mas,most nehezebben epultem fel mint elsore...Talan ezert is volt jo a kulon szoba es kulon furdo a szomszedban.
Majd meglatod hova kerulsz es meg mindig kerhetsz valtast,de szerintem ragaszkodj a 3 agyashoz,mert ott altalaban csaszisok vannak,a tobbiek inkabb 5-ben.

Niki
Nagyon ugyi vagy a fogyassal,mondom a szopi sokat segit :wink: De te sem hiztal csak a hasadra.
En anno Alexxal otthon maradtam a 2 hetessel ugyhogy foztem meg mindent csinaltam a haztartasban.Nagyon jol ment.
Most a kezdeti nehezseg miatt nem vallalok be sokat,max mosas+vasalas..de eddig meg az sem ment...plane a fozes...
En is hetfontol leszek egyedul,de voltam mara mult heten is ket napot.Ha semmi dologd ugy nem gaz.Egyebkent en nem mosogatom a cicit,csak ha kremes a seb miatt.Felkel a baba es ha epp nem kell tisztaba tenni (mert ugyis szopi alatt kakik :lol: )akkor rogton cic es kesz.Nagyon kenyelmes ez,en amr csak tudom a kulonbseget.
A kaki jo ha ilyen,bar ha sok turos darab van benne akkor az az emesztetlen tejre utal,De nem arra amit te ittal hanem a tiedre.Persze sokan mondjak hogy ne igyunk tejet,en nem is igen iszom de alapbol sem.
Delelott es ugy 3-ig mindig alszik a szopik kozott Leon.Oannatol van fent,es sokat van kezben meg ciicn.Bar mostepp a kisagyban nezelodik,remelem tartja ezen joszokasat.Az elmult napokban minden delutan fent volt egeszen ejjelig,tegnap fel 2-ig.Es vagy cicin volt egyorat es egy orat kezben,ezt valtogattuk,hat nem mondom hogy nem volt faraszto :roll:
Ha wc-re kell menni akkor csak rakd be a kisagyba,3 perc sirastol nem lesz baja hidd el.Es az eves alatti 10 perctol sem hidd el. :lol:
Nekem sokat segit apa most,alapbol is imadnivaloan segitokesz,de most itat+etet,sot ma vasalt is a fozes mellett.Ma LAex anyueknal van ezert is van ennyi ideje erre.
Jovo heten mar en megyek Alexert es addig jon Evi nenink Leonozni,meg itt marad par orat hogy kicsit konnyebb legyen.En most erre koltom a tappenzt..ja hogy meg meg sem kaptam :roll:

Szana
Drukk!!

Beszti
Hogy donottel,sikerul meggyozni a dokit???

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!
A táblázatot fel fogom tenni, csak a kórházi tartózkodás miatt nehézkes lett volna... :?
De holnap felrakom, remélem akkor már valamelyik túlhordós adatait is bele tudom írni:)

Megőrülök a semmittevéstől. Pörögnék, vasalnék, de egyedül semmi sem megy. A vasaláshoz kell a deszka, amit appának kéne behozni, de ő alszik, és nem akarom felébreszteni, végre tud pihizni. A felmosáshoz is ki kellene vinni a vödröt az ebédlőbe, előszobába. Megőrít ez a kiszolgáltatottság!!!! :twisted:
Így jobb híján a gép elé tudok leülni. Pedig annyi meló lenne...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hello!

Én úgy ébredtem reggel, hogy na ma megszülök. Még semmi. 8)
Majd jövök ha enged Gergő.
Túlhordósoknak hajrá :)

cic
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Ilgya!
Szerintem más is észrevette, nyugi, csak lehet, hogy külön nem köszönte meg. Én is így voltam szülés után, amikor jöttem olvasni, és örültem, hogy mennyi mindenki gratulált, de csak "egyben" köszöntem meg. De ígérem, ha megszülsz, és lesz még internetünk, és tudok jönni, akkor nagyon szép csokrot küldök neked!! Csak áruld el, hogy honnan tudom letölteni :)
Jesszus! Már a 6.nst? Kitartást!!!
Sikerült a vizsgád?

Cic!
Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb túl légy rajta! És persze mindenkinek, aki már a végén jár!!!

Tinu!
Igyekszem nem lemondani rólatok, csak hát nincs mindig mindenre időm, pedig igyekszem! :(

Bunny!
Hogy vislete Máté a szurit?
Nekem szerencsére nem csomós a mellem. De tudom, hogy mindenki azt tanácsolja ilyenkor, hogy melegvizes borogatás, masszírozás, aztán fejni/szoptatni ezerrel.

Niki!
Ne izgulj, majd belejösz! De szerintem sem lesz semmi baja pár perc sírástól a babáknak. Meg, ha úgy gondolod, kaja után rakd tisztába. Én nappal így csinálom, mert akkor még utána szoktuk nézegetni egymást, éjszaka viszont én is először tisztába teszem, utána szopi, és ha bealszik, akkor visszacsempészem az ágyába.
Két kaja között általában alszik, ha nem, akkor vagy cicin van nyugtatáss képpen, vagy ha nem sír, csak úgy felvan, akkor a kiságyban szokott lenni, vagy a franciaágyon, és nézegetjük egymást. :D Ha nyűgi, akkor szokott cicn lenni, vagy sétálok vele, vagy simogatom a hasát. Ja, és szoktam neki énekelni is. :)
A párom segít a fürdetésben, néha tisztába teszi Zsombit, és legtöbbször ő van Jázival, ha itthon van. Ő szokott a boltba is menni, illetve a postára, meg mindenhová, ahová ki kell mozdulni. Unja is rendesen, de legalább most látja, hogy mennyi mindent intéztem én. Meg ma voltak keresztanyámék babalátogatóban, és egy kicsit becsittentett, így egész délután mosogatott, meg segített a rakott krumplit megcsinálni, gondolom a lelkiismerete....

Kata!
Sajnálom, ha nálatok is éjszakázás van, persze ez valahol jó, mert ez azt jelenti, hogy van egy szép kisfiad :D Próbálok én is erre gondolni, ha éjszaka kelni kell, de valljuk be, néha ez sem vigasztal :(
Most nagyon gáz volt, mert 3 napot éjszakázott a párom, és éjjel-nappal én voltam a gyerekekkel, de tegnap este már annyira fáradt voltam, hogy csak szédelegtem, és majdnem elsírtam magam, amikor éjszaka ismét kelnem kellett :( Na, de majd elmúlik ez a korszak is.
Ti hogy álltok a levegőztetéssel? Zsombinak ma megvolt a szobában 1 óra levegőzés nyitott ablaknál, így ha holnap jó idő lesz, kiviszem a friss levegőre 5-10 percre. Szerintem karácsonyra megéljük az első sétát is :P

Na, most megyek.

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Niki!
Megnéztem a képeket. Nagyon édes Dani baba!! Jól látom, hogy nem csípi a fürdést? Szerintem engedjetek neki több vizet a kádba, onnantól kezdve Jázinak sem volt egy hangos szava sem (persze, ha már érheti víz a köldökét). Zsombinál most már eleve több vizet engedtünk, és nem is szokott sírni.

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Niki: Nagyon édes a kisfiad és afürdés tényleg nem ettszik neki :):)

Képzeld mi ugyanilyen kádat vettünk :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,

Zitaanyu,
Köszönöm a megnyugtató infókat babakakival kapcsolatban.:)
Most már megnyugodtam.

fürcsi, azt tényleg nem szereti....
És hát a köldökcsonk már leesett, de még kezelnem kell, szóval nem tudom, mikortól lehet fürdetni rendesen, ha már nem nedvedzik?

Nekem édes Ákos, mert vásárol (ezt imádja, bér azt mondja nem szereti), főz (chilisbabot ma!!!, de már csinált hortobágyi palacsintát és húslevest is) és mosogat, takarítani azt nem nagyon szeret, úgyhogy azt én csinálom, mármint ez porszívózásban merül ki.És akkor a mosás vasalás maradt. Ebből csak Dani ruháját vasalom és mosom, atöbbit szerencsére nem kell mert önellátóak vagyunk. a baj az hogy anyukám szegény páromat az apukámhoz hasonlítgatja, aki egy "igás ló", mindent megcsinál.:(

Én Danit holnap szeretném levegőztetni először, öt percre ablaknál, szerintetek korai? Jövőhéten akarunk menni az orvoshoz, és akkor már ki kell vinnünk. Karácsonykor meg haza akarunk menni, az is egy hosszabb út lesz.Majd meglátjuk...

Lekopogom, nekem ájszaka nincs gondom Danival, csak napközben, hol alszik két etetés közt hol nem. Mivel írkálok róla mindenfélét, majd talán rájövök mitől van, vagy ne legyek ilyen biztos benne???:)


Cic,

A mából még van egy pár óra.:)


MÁgnes,

Bocsi a tábla hiány miatt, elfelejtettem, hogy néha nehéz összeszervezni a dolgokat, sőt kivitelezhetetlen.:)


Kata,

szerintem én attól félek, hogy vajon egyedül is tudom e azt csinálni, amit egyébként is egyedül csinálok, csak eddig volt itt valaki.:) Meg hát nagyon aggódnak értem a rokonságban, hogy mi az hogy én nem pihenek és hogy ez biztosan ki fog valahol majd ütközni.:( Én azért reménykedem, hogy nem. Nem érzem magam kimerültnek még eddig.

csernusn
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan, innen a kórházból. Jön vissza a törpi fürdetésből 10-kor.

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a gratulációkat. A csokrot is! :D :D :D
A régi topikban honosaknak is!!!! :D

Jövök majd a részletes sztorival is, annyit most, hogy én mondtam, hogy nem akarok mentőben szülni és ne vigyenek le, de Zoli mondta, hogy ő nem akar itthon szülést és így siessünk. Ennek következtében amikor a pók utcára fordultunk, ami a Szentendreire visz ki, praktikusan 800m-re a házunktól és 14.2 km-re a Rókustól fékeztünk, megálltunk és BUROKBAN megszületett Hanga. Ennyit a burokrepedésről. Akkor repedt el, mikor a jány derékig kinn volt. Apja lehántotta róla a többit, hogy kapjon levegőt.

A cicim akkora mint 2 medicinlabda. Muszáj fejnem. Megyek is...

Kitartás mindenkinek! Most már én is elhiszem, hogy gyerek még benn nem maradt. A túlhordott babák is kibújnak egyszer.... :D :D


Szép estét és éjszakát mindenkinek!
Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok!

Snoopy, gratulálok Hanga babához! Nem semmi vagy!!!! :lol:

Winnie, nem kell a teljes borotválás, csak az a lényeg hogy a gát környéke legyen leborotválva, az is azért, hogy ha vágni kell, akkor utána a varrásnál ne legyen gond. (én legalábbis így tudom)

Andy, az előtej nekem össze-vissza jön. Igaz, már van a 17. hét óta, de néha csak az egyik, néha csak a másikból jön, aztán van olyan hogy napokig semmi, máskor meg már előfordult, hogy sima pamut melltartóban voltam valahol, és simán átütött a ruhámon is... Szóval abszolút változó!

Kép
szdorka
 
 


Snoopy: nagyon misztikus lett ez a születés! Hanga ezek szerint sámán(nő) lesz, vagyis boszi?! :lol: Vagy "csak" nagyon-nagyon szerencsés...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

Magnes
Ne porogj,pihenj amig tudsz :wink:

Cic
Na akkor most sikerult a terv??Ezek szerint nem...Te kinek kuldod a sms-t?

Brigo
A vedono szerint el kel hogy erje a 3kg-t Leon hogy kivigyuk.Hat en azert mar a mult heten kivittem 10 percre,nagyon nezett a babakocsiban :D
En is karira tervezem a nagyobb setakat.Sot ha jol alakul akkor anyueknal is aludnank par napot.

Niki
Ez termeszetes,majd par nap szorongas utan belejossz :wink: Az a jo ha komolyan veszed a dolgot es felsz az uj dologtol,belejossz hidd el!!!

Snoopy
Huha ez megint nem egyszeru story,de latom megoldottatok :lol:
Sok erot a kovetkezo napokhoz :wink:

Na etetes van
pusz
kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk.:)
Már nagyon várom a kismanót!!!

Eddig minden szülésem vasárnap indult..remélem ő is kibújik hamarosan.

Autónk kész van, megcsináltattuk. Én vezettem haza, kb. 1hete.:)
Nem érte volna meg eladni, most viszont megint örülhetünk neki.

A mosógépünk is bedöglött, így vettünk újat, jól összejöttek a kiadások mostanság.

Már összecsomagoltam mindent, folyamatosan mosok és kész a rend is hamarosan.

Szóval kész vagyok bemenni.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Niki,

nem akarlak elkeseríteni, de azt gondolom, hogy bárki bármit mond, az anyaság nem a pihenésről szól...

Én még mindig 3 óránként etettem Mátét, legyen az nappal vagy éjszaka... Fárasztó... Néha ha tudok délután pihenek vele, de általában ekkor pörgök, mint a vekker óra...

A férjem segít, néha bevásárol, ha ,egkérem kiporszívoz, de a konyha az az enyém... Ő nem tud főzni és nem is akar...

Tegnap két süteményt sütöttem egész nap, régebben ez 2 órát vett igénybe... Na de most a két szoptatás között tudok bármit is tenni

Máté is egyre többet fenn van. Van olyan nap, amikor a két szoptatás között mindig alszik, de van olyan nap, amikor folyamatosan fenn van. Néha már unatkozik is és ekkor csörgővel, meg csilimpelővel szórakoztatom... Próbálom egyedül is hagyni, hogy ő saját magát "elszórakoztassa".

Lassan kinövi a mózest és átkerül a "járóka-utazóágyba". Az alá is megy a légzésfiygelő és így mellette bármit teszek...

Séta: nyugodtan kezd Danit szoktatni... HA nem tetszik úgyis jelzi. Ja és pl tegnap olyan gyönyörű idő volt, hogy Máté 3 órát a teraszon aludt, persze a légzésfigyelővel alatta (miután az egyik szomszédnak a gyereke a teraszon halt meg a mózesban, Bunny egy kicsit paranoiás lett...)

Mi sokat járunk sétálni és Máté ilyenkor nagyokat alszik... Miután hazajövünk, farkaséhes...

Arra is próbálom szoktatni, hogy este fél 8kor fürdetem és utána vagy szopi, vagy elvonul hátra a szobába... És kezdődik az éjszaka... Nagyon jó fiú, nem sír, hogy altassam... Atz mondták, hogy ehhez is szoktatni kell. Nekem mondjuk soha nem volt bajom a lefektetéssel, valószínű azért, mert 1 hónapig "anyátlan" volt esténként a kórházban....

Pisi: nyugodtan hagyd az ágyában... szoknia kell, hogy néha egyedül van... én egyedül fürödni nem szoktam elmenni, csak akkor, ha apa is itthon van. Bár már volt úgy is, hogy betettem a babahordozóba mátét is "együtt" fürödtünk

Brigó

szuri: nem is sírt, észre sem vette, hogy kapja... ehhez hozzá kell tennem, hogy amikor vért vesznek tőle havonta, akkor is csak tartja a kis kezét... Egyedül azt nem szereti, ha lefogják... De utána nyűgös volt. Nem tudom, hogy ez a szurinak, vagy a frontnak tudható be.

Ja, apropó, ha valakinek vasat kell szedetni a babócával, most közölte dokinéni, hogy teában kell beadni és fél órával az etetés előtt... Eddig én anyatejbe kevertem, de kiderült, hogy úgy nem köt....

Na megyek, vár a kispasim :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Kataa

Máté már 2 kilósan sétált nagyokat... Ha bírja Leon, sztem vidd ki nyugodtan, csak öltöztesd fel jól. Most még olyan jó idő van :-)

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok!

Végre a háló- és babaszobában kialakult a rend. A másik szoba még a káosz helyszíne, de már leszakad a derekam, úgyhogy nem tudom, hogy fejezem be a rendrakást. :(
Na de felrakok a bababútorokról képet, ahogy ígértem.
Kép
Kép [/img]

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Ezt ma kaptam Cictől:

Ma 16.44-kor megszületett Léna Sára. 3630gramm, 57cm, egészséges és gyönyörű!

Cic, órási gratuláció itt is, jó egészséget Nektek és sok tejcsit!

Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Kriszta, merre vagy?

Lányok, Korenáról se tudunk semmit?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Cic,
GRATULALOK A KIS LENAHOZ!!!
Sok boldogsagot kivanok Nektek es sok-sok tejcsit!!!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


CIC!

Nagy nagy gratula!
Kép

Kép
ilgya1
 
 


Cic: nagyon sok gratula a kicsi Lénához! Te nagyon időben vagy! :D A túlhordók biztos irigykednek... És milyen szép a második neve is!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

CIC!

GRATULÁLOK A LEÁNYZÓHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Mi megvagyunk, holnaptól párom megint melózik 3 napot, így egyedül leszek ismét a két gyerekkel. Remélem minden simán megy majd, Jázinak sem lesz hisztis napja.
Most csak gyorsan ennyi, igyekszem holnap benézni.


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Cic!

Gratulálok a kis Lénához, és minden jót kívánok!


Na lányok úgy látszik végre beindul a babaeső.

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Winnie! Igazad van,bocsika,valamiért nem néztem a vonalzódat :oops: :oops: :oops:

Én úgy tudom,hogy az Istvánban adnak betétet,mindig a nővér pultnál lehetett kérni anno,nekem azt hiszem elég volt,mondjuk most azért vettem egy csomit a Brendonban a biztonság kedvéért. :D

Beszti!
Na hol tartasz????? :D
Elég hűlye szöveg tényleg,majdnem olyan ,mint mikor megkérdezik,hogy egybe vagy még??? :oops:
Én is taliztam egy anyukával mikor a Dávidot szültem,aki kocsival jött be szülni,és az volt a legnagyobb gondja,hogy alig tudott leparkolni a Nagyvárad térnél....még onnan felgyalogolt a kórházig. :D na ez tényleg bátorság,vagy csak szükség??? :wink:

És milyen szinű az a kispulcsi,amit vettél??? :wink: Talán uniszex??? :D
Én is gondolkodom,hogy elhozom a házassági kivonatot holnap,úgyis megyek nst-re,ha nem tartanak bent,akkor hazafelé beugrunk a Polg. Hiv.-ba.

Kata!
Kitartás,és örülök,hogy ilyen jól alakulgattok szopi ügyben.Ne is foglalkozz semmivel,csak pihenj!
Köszi a drukkokat,már nagyon izgulok!!!! :D sikerült szombaton levizsgáznom :wink: (Brigó!),mostmár szabad a pálya babuci előtt...
Pénteken már jóslófájásaim is voltak,és a ctg is kimutatta:
Kép
de Réka babám egyelőre nagyon szófogadó kislány! :D

Brigó!
Nekem a gépemen vannak ezek a képek ,mindig máshonnan szedegetem őket,konkrét oldallal nem szolgálhatok,de nem azért küldtem,hogy visszakapjam,hanem úgy gondolom ennyi figyelmesség az anyukának is kijár,mivel az ővé a legnehezebb feladat...
Emlékszem milyen jó érzés volt mikor hazajöttem a kórházból 2004 őszén és ott várt a csokor virág a vázában....

Én meg az éjszakázásaitokhoz kívánok kitartást!!!Nemsoká csatlakozunk mi is :wink: :wink: :wink:

Tinu!
Nagyon szép lett a babaszoba!

További szép vasárnapot Mindenkinek!

Ildikó
ilgya1
 
 


Brigó!

Nagyon sok ilyen oldal van, itt van egy pár, ha több is eszembe jut még írok:


www.natloz.znet.hu
www.gif.uw.hu
www.animaciok.hu

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Brigó!

Még találtam:

www.wade.hu/smiley

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Jó reggelt Csajok! :)

Pénteken nem voltam gép közelben, mielőtt visszaolvasom a történéseket, jelzem, hogy pénteken voltunk CTG-n és szülőszobás tárlatvezetésen.

Persze a Drágaságom úgy gondolta, hogy egy kicsit megviccel minket és szépen megfordult!! Farfekvés-ű!!! A szívhang okés, de alig találta meg a doki, aztán az UH megmutatta az okát!! A kis Drága!!!!


:)

Millió puszi!!!
mot
 
 


sziasztok!

Tünde, megelőztél! :)
én is kaptam Cic-től sms-t, de szerencsére Te hétvégén is netközelben vagy, így késlekedés nélkül szolgáltatni tudtad a hírt :)

szóvla nagy gratula Cic-nek, mégsem kellett megvárni a keddet, és a szombatról sem csúsztál le nagyon!!!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Tinu, nagyon tetszenek a bababútorok! Jól látom, ki se bontottad a mellszívót? Én is ilyet vettem (végre kihasználtam az 50%-os kedvezményem), és első dolgom volt megnézni jó alaposan.

Tegnap írtam sms-t Korenának, nem válaszolt. :(

Írt Kviki is, pénteken kapott infúziót, ami papíron csinált neki egy csomó összehúzódást, de nem tágult, még mindig zárva van. Kedden tesznek fel neki tágító zselét, talán lesz vmi, de aggódik, hogyha nem, akkor császározzák. :(
Üdvözöl mindenkit, és gratulál Cicnek és Snoopynak!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Szombaton mi is megvettük a bababútorokat, holnap szállítják. Kicsit sűrű lesz ez a hét a költözéssel, úgy várom már, hogy terv szerint édlután a kezünkben legyen a kulcs!!!!!!!!!!!!! Különben dobozhegyek most mindenhol, meg zsákhegyek :)
A 7 hós pocakfotót tegnap végre behoztam a gépre, majd felrakom, csak most meló van.

Kislányunk akaratos egy bébi lesz, tegnap este megint addig nyomkodta az oldalamat, míg megfordított, aztán ott volt hajlandó aludni nyugodtan. Reggel meg a lábam alatti párna zavarta, ott is addig bokszolt, míg lejjebb nem raktam :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kép
mot
 
 


CIC :)

Szívből gratulálok!!!

:)
mot
 
 


CIC: nagyon nagy gartuláció nektek.
Megelőztél.:)

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Cic! Óriási gratula! Nagyon szép neve van a kislányodnak! Sok fincsi tejcit neki, nektek meg legyen sok örömötök benne!


Brigi

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Tünde: azért nem bontottam ki a mellszívót, mert pont olyat vettem, amilyen a barátnőmnek is van és ő a múltkor megmutatta, hogy kell összerakni, hogy néz ki stb. Szóval a kíváncsiságom kielégült. :D Majd ha szükség lesz rá, úgyis végig kell böngészni az útmutatót megint. Meg hátha nem kell majd és akkor kibontás nélkül tovább tudom adni. Persze igazából nem hiszem, hogy nem lesz rá szükség. Bár a szülésznőm azt mondta, hogy jobb lett volna elektromos. Hát már mindegy volt akkor.

Kép
Kép
tinu
 
 


cic!

Nagyon nagy Gratula Lénához, akit már annyira vártatok. Remélem nemsokára látunk róla képeket is!!!


Ma van az első napom egyedül, eddig jól alakulnak a dolgok, bár fél délelőtt a kezemben volt.:)Most szopi után elaludt, az ágyába tettem és még mindig ott van. ez Daninál nagy szó!!!!

Most gyorsan eszek mielőtt felébredne esetleg.

Tinu,

szép a bababútor, bár tudom nem tartozék, de az ágytakaró is jól néz ki!!!:)

csernusn
 
 


Ilgya,

Amit írtál a kismamáról az attól függ szerintem hol tart, mert én a fájásaimmal már nem tudtam volna vezetni, max a fának. éán az anyósülésen nem bírtam ülni normálisan.:)

Brigó,

Nem semmi két kisgyerekkel, nekem jelen pillanatban ez az egy és a többi teendő, mint evés, babruha vasalás, és a többi összehangolása is kihívás.:)


Bunny,
Én tudom, hogy az anyaság nem leányálom, inkább a félsz van bennem.Meg le kell tudnom mondani bizonyos dolgokról, hogy pl. nem biztos, hogy akkor tudom felmosni a követ, amikor én piszkosnak látom, stb....

csernusn
 
 


Sziasztok!

Pár nap és mik történnek itt? :)

Sok boldogságot Snoopyéknak és Cicéknek is a kislányokhoz! :)


Velünk még semmi! :(
Úgy látszik nem akaródzik kibújni a kiscsajszinak odabentről, vagy nem kíváncsi ránk?
Nem tudom, de mindenesetre semmi jele nincsen semminek.
Csütörtökön kell ctg-re menni, majd meglátjuk mi lesz.

És még a hasam is fenn van, + a babóka is azért még fickándozik, még akkor is, ha már annyit nem, mint pl 2 hete. De azért még intenzív mozgások vannak.
Állítólag ez még azt jelenti, hogy nem jött el az idő???
Remélem, hogy azért most már hamarosan ....

Tinu!
Szép a bútorotok!

Ilgya!
A vonalzó ugyan az maradt, csak a dátumon változtattam annak megfelelően, hogy doki szerint x ideig még semmi nem várható. Majd csürörtökön kiderül, hogy kell -e újabb idsőpontot variálni rajta, vagy sem! :)

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
zsuzsu74
 
 


Siasztok

Cic
Hatalmas gratula kislanyhoz!!!!! Lena nev nagyon szep.Pont a Fabriban volt a multkor hogy egy ismerosenek ikreit:Lena es Leonnak hivtak :lol:


Bunny
Hat igen neked a PIC-en megtanult elaludni egyedul.Szegenyke azert az gondolom teged is megviselt,hogy alomba sirtak ott magukat a babak.
Mi Alexet 11hosan kezdtuk lightosn tanitani 1 het alatt keves sirassal meguszit,most is igy tervezem,elobb semmikepp.
Ha ilyen szep ido lesz meg a heten elviszem setara a babot,az tuti.

Tinu
Szepek a butorok!

Viki
Szegyen Te,mit osse nem maceralnak a korhazban.Nagyon drukkolok tovabbra is hogy mostmar meglegyen a kisfiad minel egyszerubben .

Winnie
Igaza van Ilgyanak a noverpultnal van a betet,lehet venni,ki van rakva.Nekem hoztak be a fiztesobe minden nap :wink: De ena sajatomat hasznaltam tobbnyire.

Ilgya
Vizsgahoz graula! milyen szinten voltal?
Nem semmi fajasok ezek,lassan csak itt lesz ez a hugica is.

Beszti
Szerintem neked is kislany lesz ,mert most van a
lanyos szeria :wink: :D

Viki
Kitartas megy ez latod.
Ma megsem vagyok egyedul apa szabin van ,de csak ma.Ugyhogy en leugrotam egy vagasra a hazban levo mester fodrasz pasihoz.nagyon jot alakitott,ugyhogy azt hiszem megtartom,es jo hogy nem csak a kozelsege miatt.

Zsuzsu
Neked is kitartas!!!

Na megyek etetni a kis alvogepet.
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Viki az Niki akart lenni:)

Ja lanyok van egy elado Medela Mini Electricem (igye en le vagoyk allitva a fejesrol :oops: ) ugyhogy ha tudtok valakit aki 8500-ert megvenne,akkor ne habozzatok szolni :!: :)
Koszi
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Niki: az ágytakarót még Kínából hoztuk. :) Bár nagyon ritkán van fenn, mert szörnyen lusták vagyunk állandóan le-fel tenni. Csak ha vendégek jönnek, vagy ha épp rendrakás van. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziaztok!
Hát a táblázat még mindig késik, apa egész hétvégén gépeket telepített, ide sem engedett.. :twisted:

Cic: gratulálunk a picúrhoz, végre már egy újabb szülés:) A léna név nekem is nagyon tetszik, de talán a másodikat így fogják hívni, addig még puhítom apát..:)

Niki: nincs semmi gond a táblázat miatt, jogos :D Meg hát ilyen sok jó hír között természetes ,hogy a kórházról megfeledkezik az ember.:)

Mostmár egyre furábban érzem magam esténként.. szúrás, nyomás, meg érdekes műsorok a hasamban...Iszom a málnalevelet, de lehet, hogy Magne B6-tal hatástalan??

tinu: a bababútor nagyon szép, ügyesek vagytok!!!

na meg is nézem a táblázatot, hogy ki következik most!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Cicc óriási nagy gratula a kislányodhoz. Sok boldogságot

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Cic!
Gratulálok! Nahát, mégsem kellett olyan sokat várnod! Jó sok tejcit és sok örömet a babához!

Ági!
Szerintem a málnalevél nem lesz hatástalan a magnézium miatt, sőt, én azt hallottam, hogy a magnézium is felpuhítja a méhszájat. Szóval nem ellenkező a hatásuk.

Tinu!
Nagyon szép lett a babasarok. Már csak a kislányka hiányzik belőle, mint nálunk is. Egyre gyakrabban kapom azon magunkat, hogy itt töltjük az estéket. Apa ide jön be a babaszobába, itt is van egy TV, mert eredetileg ez vendégszoba volt, tv-t néz, én meg jövök utána, hogy együtt legyünk, aztán pakolászunk kicsit Lili cuccai közt, apa tologatja a babakocsit, újra és újra megnézeget minden kis kütyüt... Szóval már nagyon várjuk a kisasszonyt mi is. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Hát csajok, én most kezdek bepánikolni....Mit csinálok vele 2 etetés között? És éjjel hogy fejek? Meg minden ilyen rémkép jön elő nekem...Lehet, hogy fel sem készültem az anyaságra! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes :)

Tessék abbahagyni a hisztit!!! :)

Minden oké lesz és nagyon ügyes leszel!!!!!

ÉRTED????

:)
mot
 
 


Sziasztok lányok egy kis segítség kéne.Anyukám két hete kórházban van teljesen lebénult.Nem akartam írni mert eléggé megviselt engem is nbem akartalak terhelni vele benneteket is.Szóval a gondom az lenne hogy hétvégére valszínű át akarják rakni rehabilitációs intézetbe.Nem is ezzel van a gond de mivel a családnak nem nagyon sőt nincs pénze csak olyan helyre mehet ahol a tb terhére lehet.Sogórnőm azt mondta hogy csak budakeszin van ilyen hely de az nekünk a másik vége a városnak vagyis a családomnak.Olyan rehab intézet kéne ahol lehet a tb terhére és közel van a 3. kerülethez. Ha tudtok ilyet légyszí segítsetek

Amúgy mi jól vagyunk csak egy kicsit aggódom mert tudom nem tesz jót a babának.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,

NAgyon sajnálom, és mivel nem vagyok Pesti űgy sajna nem ismerek ilyen helyeket. Egy rehabilitációs intézetet ismerek, ahol a mamám is volt, a 12. kerületben, de ő vesebeteg volt....


És ne aggódj minden rendben lesz!


MÁgnes,

Te se parázz, mert ma megvolt az első egyedüli napom és meglepően jól sikerült. A két szopi közt, ha nem alszik, akkor babázol, ha alszik, akor meg minden másra van időd, nekem pl. ma vasalásra.:) Nagyon jó volt vele, és sokkal nyugodtabb voltam én is és Dani is. LEhet, hogy a segítség mégsem olyan nagy segítség???: )Ez persze csak vicc volt. Mert azért jó volt hogy első héten itt volt anyu.

csernusn
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?