visszadőlt:
szóóóóval,
visszanézegettem az elmúlt napok képeit,nagyon jók,olyan rég láttam sok szép képet Jucc fiairól és most aztán nem sajnálta,nagyon hasomlítanak és nagyon helyesek!és az a teáskészlet...imádom az ilyen kézműves dolgokat,olyan szépek!
de a többi kép is nagyon szép!
Kuha
párom régi munkahelye is bár spanyol lánc volt,német főnök kezében volt és a sok-sok kicsinyes ,prcíz dolog mellett óóóóóriási cégpartikat tartottak!ezt ő is etetésnek hívta,de legalább abba beleadtak apait-anyait!most magyar családi tulajdon van....kiváncsi vagyok
kicsi kocsi nagyon menőőőőőő!én meg sem mutatom nagyNyúlnak!
Totka
hajfesték
,el is feledkeztem róla a nagy taknyi közepette,de még jó,hogy rátaláltál nélkülem is,hurrá!és akkor ez most mit is tud?már rákented a hajadra?
husileves:ma is csináltam,de amikor beteg nem kér semmit csak tápit
,így én eszem meg az egészet
!nagyon erős és kerek,pufi fejű leszek!
And
Megann
ez a pancsi tényleg nagyon jól hangzik!nagyNyúlnak holnap lesz a szülinapja
......de nagyon kéne gyantáznom
.........de még elég nyűgös vagyok a nátha miatt
........viszont jó kis meglepi lenne
.........jajaj,ezen még gondolkodnom kell!
lányok!
mivel nálam volt ez a kis minitali,én reagálnék....
remélem nem gondolja senki úgy,hogy most rosszul kellene éreznem magamat azért,mert pár embert meghívtam hozzánk!!mint ahogy írtátok,bizony nem mindig van lehetőség nagy talikat rendezni,amit én is nagyon sajnálok,de ez van!aki már rendezett nagy talit,amire jöhetett aki csak szeretett volna(én is bevállaltam már párat),tudja,hogy mivel jár!félre ne értsétek,nagyon élveztem,de minden héten nem lehet ilyet tartani!
Azok akik mellőzve érzik magukat kérem őket ne tegyék!ne keltsenek bennünk rossz érzést vagy bűntudatot azért,mert úgy érzik kimaradtak valamiből!az elejétől fogva vannak kis talik,ahol ketten,hárman,néha többen találkoznak,soha senkinek nem fájt ez,ezentúl se legyen,mert csak azt érjük el vele,hogy feleslegesen morgunk megint,ráadásul ezek sosem voltak titkosak,hiszen akkor nem tennénk fel képeket róla!
az pedig legyen már meg a vendéglátó mindenféle szégyenkezés nélküli joga,hogy akkor és azt hív meg magához,akit éppen kedve tartja!ez nem "szeret -nem szeret"játék,ez nem azt jelenti,hogy én nem szeretem Megannt,Kuhát vagy éppen Totkát(neked külön köszönöm a hozzászólásodat
)de bizony ahol egy ekkora csapat összejön nehéz mindenki kedvében járni!és aki ennyire magányosan és mellőzve érzi magát,ne fogja vissza magát és gyorsan rendezzen egy mini vagy egy nagy talit!egyből kiderűl,hogy senkinek semmi baja velük,hiszen tolongani fogunk!
Barbi!
ez tényleg kedves tőled,bizony én is felajánlom egy kedves vidékinek
,hogy nálunk aludjon,ha éppen talizni lenne kedve!
egyébként köszönöm a dícséreteket,a képek mindenki gépéből lett válogatva,a kommentárok adottak ilyen lüke,édes gyerekeknél!
most hirtelen ennyi!tényleg ébredés van!