Új privát üzeneted érkezett!

Barbi, köszi a híreket!
szegény Jack és Manka :( szemét dög bacik és vírusok :evil: olyan picik és mégis mekkora bajt tudnak csinálni :(
legalább mindenki a gyógyulás útjára lépett...

én benne vagyok mindenben! nekünk kedden zenebölcsi, szerdán meg nagypapás nap van, tehát akkor marad a hétfő, akkor addig nem szólok az apunak :wink: majd szerdán úgyis vele leszünk.
akkor áll még a péntek is, ugye? már nagyon beharahgoztam itthon, hogy a péntekünk az foglalt :wink:

KépKép
KépKép
and

arra gondoltam, hogy kellene tartani egy olyan bulit, ahol minél több vidéki is el tudna jönni. nálunk is lehet aludni :) olyan jó lenne!!

KépKép
KépKép
and

Barbi, és megy holnap valaki, nem tudod? mármint a játszóházba..

KépKép
KépKép
and

na most én is jól belelkesedtem erre az össznépi bulira :D sztem kezdjük el szervezni.... valamikor januárban esetleg? :)

KépKép
KépKép
and

csak ne hagyjátok, hogy én szervezzem, mert akkor nem lesz belőle semmi :lol:

egyébként meg trállálá :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

ja, hogy már ilyen késő van? :D
még az uccsó mosást kiszedem, aztán megyek dögleni :) mert persze ma este is voltak vendégek...
jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Andrea!
Oké, akkor legyen hétfő! :D
Én nem emlékszem, hogy írta volna valaki, hogy megy....
Jó ötlet ez a tali, hogy a 'vidékiek' is el tudjanak jönni!
Nem szeretem ezt a vidéki szót, olyan rossz mellékíze van, legalábbis nekem :?
Mivel lehet helyettesíteni? A 'nem pesti' szinte még szörnyűbb, olyan mintha a pesti jobb, különb lenne, pedig dehogy!!! :?
Nem tom, asszem húzok aludni.............

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

:D :D :D :D
Hmmmmmmm de jól sikerült a tegnap esténk :D :D :D
Jót bugyogtunk a fürdőkádban, pezsgőt szürcsöltünk....nagyon királyi volt...sőt férj még a talpamat is megmasszirozta :D :D :D
Mondtam hogy IGEN IGEN EZT SZERETNÉM EGY NAPI 20 ÓRÁBAN 1 HÉTEN KERESZTÜL :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Királynőnek éreztem magam egy kicsit :P :P :P :P :P
Az est többi részét nem részletezem ha nem baj... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Vörösmarty tér..

Mi ma délután készülünk ki, szomszédokkal...
Szerencsések vagyunk, mert a közvetelen szomszédainkkal tök jóba lettünk...szembe is van egy 7 éves kislány, sréhen meg egy 4 és egy 6 éves kisfiú(utóbbi szintén vőjelölt 8) ).
Szóval sielni is a 2 gyerekes családdal megyünk Január 13-án... 8) 8)
Már alig várom :)

Barbi!
Természetesen mi megyünk a talidra. :D :D :D :D :D :D
Ki nem hagynánk :D :D :D :D
És bárki talijára szivesen megyünk....bár nem győzködött most senki a a felvetésemre, hogy nem vagyok egy útálatos kiállhatalan banya :( :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
De ugy nem????

Csajok!
Amióta Bodza Kristófja megszületett...nem birom kiverni a fejemből a gondolatot.....hogy hmmmmm :oops: :oops: :oops: izé :oops: :oops: :oops: :oops: szóval hogy ujra babát szeretnék a pocimba...meg szoptatni...mert fini babaillatot magam köré... :oops: :oops: :oops:
Beteg vagyok????? :roll: :roll: :roll:
Már nem múlik egy-két hete ez az érzés..és egyre jobban érzem.....
De az eszemmel meg tudom, hogy korai lenne még.......

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!!

Barbi,And!
Nagyon ranyosak vagytok!! :D
Nekem mindegy,hogy "nem pesti" vagy "vidéki" csak egyszer ottlehessünk!!!! :D :D

Megann!!
Hmmmmm.....izééé...eltudom képzelni mi minden történt este!! :D :wink: :roll:
Mi is szoktunk apával pancsizni!!! :D :oops:

ancsi26

jóreggelt :)

Megann :) én szamélyes tapasztalatok alapján biztosra veszem, hogy nem vagy egy útálatos banya :wink: legalábbis velünk nem :lol: :lol:
azért az anyósodat ne kérdezd meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi, reméltem, hogy a vidéki azér t nbnbbgb gh f
nem pejoratív,k, kl klkl
engem nyugodtan lekőbányaizhattok :D
közben az Eszti is itt matat . ...
olyan szép idő van, kimegyünk a levegőre. ezt az Eszti írja, úgy, hogy fogom a ,kezét :)

KépKép
KépKép
and

Ancsi!
:wink:

And!

Huhhhh megkönnyebbültem :oops: :oops: :oops: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok! :)

Barbi, And
Olyan kedves tőletek, hogy felajánljátok a vidéki - vagy nem pesti, vagy mindegy is az elnevezés - lányoknak, hogy elalhatnak nálatok és így ők is tudnának talizni. :)

Megann,
Én sem tartalak banyának! :) :) :) Jó kis pezsgőfürdőzés lehetett! :) :) :)

And,
Üdv újra itthon! :) Kár, hogy nem tudtatok síelni. :( De azért így is pihentetek egy jót!

Ránk is ránk jár a rúd mostanában, Beni megint lebetegedett. :( Egy hétig járt oviba. :( Holnap megint megyünk a dokihoz. :(
Viszont Apa és a nagylánya elvitték Danit, futóversenyre. Olyan szép idő van, Apa fut a versenyen, Dani meg Andi után. Legalább kicsit kettesben leszünk Benivel, meg a házimunka is hegyekben.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann.

Vettél már Török és a teheneket??
Mert itt is van:http://www.bookline.hu/control/cattoplist?id=000_book_000&start=20

ancsi26

szép napot!
nekünk nem olyan szép,mert Kisnyuszi is taknyos lett,így az esténk elég pocsék volt,de azért annyira nem vészes a dolog,mert rögtön sátraztunk,szívtunk és takonyfelolodós homeosat is alkalmaztunk!
remélem hamar túlleszünk rajta!és én pl.már sokkal jobban vagyok,köszönhetem szerintem a Kisnyúlnak állított sátornak,ami alá én is beültem!
8)
ébredés van mentem
jobbulást minden betegnek!Benianyu :? ,szegényBeni!
pásztok

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse!
Olyan 1/2 2-2 körül leszünk felétek, és akkor benézünk hozzátok, jó?
Puszi

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
Rendben! :D

ayse

Na ez se az lett amit akartam,de ha a keresőbe beirod a cimet rögtön kidobja!!

Egyébként most nagyon jó akciók vannak itt!!!!

ancsi26

Ancsi!

Jaj de jó hogy mondod.......

Totka, Ancsi!

IGEN!!!!!!!!!
A Libriben hagyott vagon lóvéban benne volt a Török és a tehenek cimű könyvi is.. :P :P :P :P
Végre találtam a Libriben is :P :P :P
Radvány Zsuzsa féle rajzokkal 499 ft -5% a törzsvásárlóimra... :wink:
Úgyhogy sikerült :P :P
Köszi hogy ennyit segitettetek...

Benianyu!
Köszike :oops:

Beni :( :( :(
Szegény.......hát ez az...ha most teszem azt nem lennél otthon Gombival, akkor hogy oldanád meg??
Mert gondolom a melóhelyed nem nagyon szivelné el a 1 hét meló 1 hét gyerekápolás otthon cimű dolgot... :? :?
Vagy anyukád bevállalná az utóbbit???

Olyan rossz.....alig van olyan munkahely ahol szivesen alkalmaznak kisgyerekes anyukákat...
Ok, ha átállnánk a másik oldalra..talán még érthető is ...pl férjem is hullára meg lenne lőve ha a titkárnője igy tudna csak jönni dolgozni......azt hiszem lenne káosz..még nagyobb mint igy...

Na de az akkor is szörnyű :( :( :(

Csessze meg....állatira be van borulva nálunk :cry: :cry: pedig már leegyeztettük a szomszédokkal az indulást a Vörösmarty térre fél 4 re...
Remélem nem mossa el az eső :evil: :evil: :evil: :evil:
Engem nem érdekel....én akkor is megyek... :twisted: :twisted: forralt bort inni, töki pompit és kűűűűűűűűűűűűűrtős kalácsot falni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem igaz hogy erre várok egész héten...és most meg tesssék...... :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Még mindig LIBRI:

Megvettem a

Beszélj úgy.....
és a Hogyan neveljük a lányokat cimű könyvet is......

Az elsőt már elkezdtem olvasni...majd beszámolok...hogy hogy tetszett...

Meg nézegettem az Anya tanits engem-et is...talán a következő túrán :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

na éppen visszaolvastam,bejelentkeztem,kezdtem volna az enteres monológomat,erre ébredés! :? :P
vár Kisnyuszi,pá!

egyébként én már tényleg egész jól,nyuszit is mindjárt rendbevágom! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

visszadőlt:
szóóóóval,
visszanézegettem az elmúlt napok képeit,nagyon jók,olyan rég láttam sok szép képet Jucc fiairól és most aztán nem sajnálta,nagyon hasomlítanak és nagyon helyesek!és az a teáskészlet...imádom az ilyen kézműves dolgokat,olyan szépek!
de a többi kép is nagyon szép! :P
Kuha
párom régi munkahelye is bár spanyol lánc volt,német főnök kezében volt és a sok-sok kicsinyes ,prcíz dolog mellett óóóóóriási cégpartikat tartottak!ezt ő is etetésnek hívta,de legalább abba beleadtak apait-anyait!most magyar családi tulajdon van....kiváncsi vagyok :wink: :lol:
kicsi kocsi nagyon menőőőőőő!én meg sem mutatom nagyNyúlnak! :shock:
Totka
hajfesték :oops: ,el is feledkeztem róla a nagy taknyi közepette,de még jó,hogy rátaláltál nélkülem is,hurrá!és akkor ez most mit is tud?már rákented a hajadra? :roll:
husileves:ma is csináltam,de amikor beteg nem kér semmit csak tápit :? ,így én eszem meg az egészet :twisted: !nagyon erős és kerek,pufi fejű leszek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
And
:wink:
Megann
ez a pancsi tényleg nagyon jól hangzik!nagyNyúlnak holnap lesz a szülinapja :roll: ......de nagyon kéne gyantáznom :oops: .........de még elég nyűgös vagyok a nátha miatt :? ........viszont jó kis meglepi lenne :wink: .........jajaj,ezen még gondolkodnom kell! :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lányok!
mivel nálam volt ez a kis minitali,én reagálnék....
remélem nem gondolja senki úgy,hogy most rosszul kellene éreznem magamat azért,mert pár embert meghívtam hozzánk!!mint ahogy írtátok,bizony nem mindig van lehetőség nagy talikat rendezni,amit én is nagyon sajnálok,de ez van!aki már rendezett nagy talit,amire jöhetett aki csak szeretett volna(én is bevállaltam már párat),tudja,hogy mivel jár!félre ne értsétek,nagyon élveztem,de minden héten nem lehet ilyet tartani!
Azok akik mellőzve érzik magukat kérem őket ne tegyék!ne keltsenek bennünk rossz érzést vagy bűntudatot azért,mert úgy érzik kimaradtak valamiből!az elejétől fogva vannak kis talik,ahol ketten,hárman,néha többen találkoznak,soha senkinek nem fájt ez,ezentúl se legyen,mert csak azt érjük el vele,hogy feleslegesen morgunk megint,ráadásul ezek sosem voltak titkosak,hiszen akkor nem tennénk fel képeket róla!
az pedig legyen már meg a vendéglátó mindenféle szégyenkezés nélküli joga,hogy akkor és azt hív meg magához,akit éppen kedve tartja!ez nem "szeret -nem szeret"játék,ez nem azt jelenti,hogy én nem szeretem Megannt,Kuhát vagy éppen Totkát(neked külön köszönöm a hozzászólásodat :P :P :P :wink: )de bizony ahol egy ekkora csapat összejön nehéz mindenki kedvében járni!és aki ennyire magányosan és mellőzve érzi magát,ne fogja vissza magát és gyorsan rendezzen egy mini vagy egy nagy talit!egyből kiderűl,hogy senkinek semmi baja velük,hiszen tolongani fogunk!
Barbi!
ez tényleg kedves tőled,bizony én is felajánlom egy kedves vidékinek
:P ,hogy nálunk aludjon,ha éppen talizni lenne kedve!

egyébként köszönöm a dícséreteket,a képek mindenki gépéből lett válogatva,a kommentárok adottak ilyen lüke,édes gyerekeknél! :twisted:

most hirtelen ennyi!tényleg ébredés van! :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és különben is!!!!!
tessék Aysera haragudni,mert ő látja vendégül a Bodzacsaládot!és ő látja a gyönyörűséges Kristófot!
mégisinkább haragudjunk Bodzára,mert ő viszi csak Aysehoz aaz új topik tagunkat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:wink: :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Most mentek el Bodzáék!
Olyan aranyosak ezek a gyerekek!!! Saci egy igazi tündérlány, és nagyon jóságos nővérke :D.
És igen bibibi láttam Kristófot élőben!!! :D Nagyon-nagyon aranyos, pláne a tigrincsgúnyában :D! És még annyit mondhatok, hogy Megann, ha itt lettél volna, ma tuti megint pezsgős fürdőzés lenne az esti program nálatok :wink: :wink: :wink:
Nálunk valami eszement kupi van :oops: :oops: :oops: , a régi szekrény be van forgatva az újak elé, úgyhogy már csak ezért sem tudott volna fotózni Bodza, de ami késik, nem múlik!

ayse

Sziasztok!

Jucc, Juci:
Nagyon sok boldog névnapot Nektek!(ha ma tartjátok)
JuciAngi :lol: Nagyon jó, Téged Angéla napkor is felköszöntünk!!!!!

Barbi
mégegyszer köszi a felajánlást, érdekes, mert Csaba nem mondott nemet(pedig vannak rokonaink, 100éve nem látott, idősek Bp-en), de így ismeretlenül is azt mondta, hogy inkább Nállatok! :shock: :shock:
Benianyu
Beninek jobbulást!

Voltunk karácsonyi bevásárlást intézni(Panna addig anyuéknál), kb. a család 90%-nak megvettünk mindent, a naptárak is kész lettek.Szóval nem volt egy rossz nap.este Apának be kell menni a menetrendváltás miatt, úgyhogy ketten leszünk Pannival!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann
Pezsgőfürdő, lábmasszír, kistesó!!!!! :D :D :wink:
Éljen a Török és a tehenek mesekönyv!!!!(tök jó
ára volt!)
Nyúlné
Gyanta, húsleves! :lol: :lol: :lol:
A festéket a fodrász keni majd jövő héten!!!!!!
Ayse
Írígy vagyok, hogy láttad Kristófot!!!!!!!!! :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse, de jó neked, láttad a szép kis Kristófot!
És mellesleg ismét irigykedem, hogy Bodzáék a közelben keresnek telket. Mivel én mostanában mindennap mást gondolok, hol és hogyan kellene laknunk, most épp fellelkesedtem, hogy megyünk mi is Nagykovácsiba. Csak az a baj, hogy tegnap még Monoron, tegnapelőtt Gyömrőn, előtte Pesten, Óváron akartam lakni, régi házban, új házban, lakásban...ááááh, én ezt sosem fogom tudni eldönteni, várom, mit hoz a sors.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Én tegnap este fél nyolckor bealudtam Zsuzsa mellett, kilenc tájban átvonszoltam magam a saját ágyamba és ezek után Zsuzsa hajnali négyes ébredésére keltem először. Sajna ezután ő véglegesen felébredt fél hétkor, na de az is micsoda teljesítmény hogy ennyit tudtam aludni egy huzamban!

Benianyu!

Nagyon jól hangzik ez a Kenguru Goldos program, te honnan értesülsz ezekről előre? Annyira nem vagyok képben az ilyen gyerekprogramokkal kapcsolatban, pedig olyan szívesen vinném Zsuzsát, pláne ha hétvégén vagy délután vannak.

Barbi!

Mi is csatlakoznánk 15-én a talira! Valami kaját ígértem a múltkor asszem Kuhának de már totál kiment a fejemből, hogy mi lehetett az... :roll: Ha emlékeztek rá, szóljatok, akkor addigra összeütöm azt.

And!

Üdv újra itthon! :)

Talik és minitalik:

Tényleg jó lesz majd a Barbinál a nagy tali, de én őszintén szólva megértem hogy senki nem mer bevállalni egy nagyobb méretű összejövetelt a totyogók mellett. Én a magam részéről egy baba-mama párosnál többet egyszerre nem merek meghívni, mert egyáltalán nem gyerekbiztos a lakás és még csak el sem lehet különíteni a gyerekbiztos részt. Zsuzsa már megtanulta hogy mit nem szabad, de ha sokan vagyunk itt, én nem tudom garantálni a gyerekek épségét, hogy a lakáséról már ne is beszéljek. :oops: Ha tavasz lesz, biztos jobb lesz, mert mehetünk a szabadba talizni, és ott legalább a környezetben nem tudnak kárt tenni a gyerekek! :)

Addig is szerintem nagyobb lélegzetű talikat szervezhetnénk játszóházakba, csak hát szinte mindegyik amiről én tudok, fizetős. Egyetlen kivétel a káposztásmegyeri (illetve ott 1000 forint egy félévre a belépő, abszolút baráti ár), viszont az jól kiesik a legtöbb embernek. De szerintem érdeklődhetnénk művelődési központokban vagy ifjúsági házakban, mennyibe kerülne kibérelni egy üres termet, és akkor mindenki hozna egy-két játékot, és kész a játszóház. Mondjuk ha mindenki a saját kerületében megérdeklődné, akkor legalább lenne összehasonlítási alapunk.

Apropó játszóház:

Mi voltunk ma a Művészetek Palotájában de nem volt ott egy ismerős sem. :( Pedig direkt vittem Davidet, hogy ő vigyázzon Zsuzsára míg én beszélgetek. :lol:

Megann:

Nem vagy kiállhatatlan banya, én bármikor szívesen látlak egy miniatűr talira, de mondom, ez a lakás nem gyerekbiztos... én tudtam ám már a megatali alkalmakor, hogy több tali nálam valószínűleg nem lesz, mert a mobilis gyereksereget már nem merem bevállalni.

Egyébként bárkit nagyon szívesen látok miniatűr talira, ha valakinek van kedve hozzánk egyesével jönni! :)

Boldog Judit-napot minden Juditunknak!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jólesik, igaz, nyáron tartom, de akkor is :) Több SMS-t kaptam ma már ezalkalomból, és nem kértem ki magamnak :) Sőt, szóvá is tettem Balázsnak, hogy milyen aranyos emberek vannak, ő meg már sutyorog is apjával, hogy attól még lehet meglepit venni, hogy nem ma tartom :D

Tegnap este megint kimentünk a Vörösmarty térre. Terveztük, hogy kimegyünk a bécsi karácsonyi vásárba, de ezek után inkább nem. Rájöttem, hogy Apa Bécsben is csak morogna minden miatt, ezért nem sok értelme van ennyit utaztatni a gyerekeket.
Amúgy jó volt a vásárban, Apának is tetszett, de borzasztó tömeg volt. Péntek délelőtt simán szaladgálhattak ott a gyerekek, bárhova odafértünk, még azt is meg tudtam csinálni, hogy lefényképeztem a teáskészletet, amit kinéztem, elküldtem tesómnak, ő megnézte, és eldöntötte, melyiket vegyem meg. Na, tegnap a közelébe se fértünk a bódéknak. Kígyózó sorok a kürtőskalácsosoknál, kajásoknál, forralt bornál, mindenhol. Nem beszélve a Mikulásról, akit egy pillanatra láttunk ugyan, de én el nem tudom képzelni, hogy bírt az a sok gyerek annyit várni rá, többórás sor állt nála is. Tulajdonképpen mi azért mentünk ki tegnap is, hogy lássuk az esti fényeket, és a hangulatát az egésznek, és az megvolt. :) De a végén már menekültünk a tömeg elől.
Azt baromira bírom, amikor vadidegenek beszólnak, hogy biztos marhára élvezi az a baba ezt a tömeget! Csak akkor ültettem be a kocsijába Gergőt, amikor kicsit tempósabban akartunk haladni, amúgy kézben vittem, hogy ne rémüljön meg az emberáradattól. De ő végig a fényeket nézte, nem is törődött mással, boldogan mutogatott, meg magyarázott. Ezek azt gondolják, hogy ha gyereke van az embernek, akkor ki sem mozdulhat, üljön vele otthon? :evil:

And :) Üdv újra itthon! :)

Ayse :) Bodza :) Irigykedem, hogy találkoztatok :) És mi a helyzet telek-ügyben?

Na, ennyire emlékszem :oops:

Viszont képeim megint vannak a tegnap estéről:

Kép
Kép
Kép
Kép
Ezek már mai képek:
Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja még annyit, hogy

... az Anyák lapja e havi számában van egy összehasonlítás, hogy Ausztria nagyobb boltjaiban mi mennyibe kerül a Brendonos árakhoz képest, sztem érdemes megnézni. Szinte semmi nem jött ki olcsóbban amit néztek, és akkor plussz 15e az utazás költsége autómatricával meg benzinnel. Persze lehet hogy ott olyan termékek is vannak, ami itt nem található, és ezekért érdemes kimenni.

... a Kismama e havi számában van egy cikk a különféle beavatkozásokról, közöttük a burokrepesztésről... tudom, legtöbben már túl vagytok a témán. :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok, holnap megyünk kehidára, és péntek este leszek legközelebb!!!

Megyek pakolok ezerrel...

Kép

Kép
prüntyi

Ayse,de jóóóóóóóó neked! :P :P :P :P :P :P
Totka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a gyantát először nem értettem....nagyon nem!azon törtem a fejem,hogy milyen húsleveshez kell gyanta,vagy miféle hajfestékhez?vagy legalábbis mi lehet ezek között az összefüggés,ráadásul még,ami vicces is! :shock:
de aztán visszaolvastam a soraimat,megjegyzem rendkívül áttekinthető soraimat :wink: ,és akkor végre rákjöttem.....eszméletlen lukas az agyam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hajadra kiváncsi vagyok nagyon,remélem olyan lesz,amilyet szeretnél vagy még szebb! :P
Davallia,
aranyos vagy! :D
Majola :lol: :lol: :lol:
hajrá!
Rokica
de irigyellek a nagy alvásért,én is én is én is!!!!!!
:?
....na mennem kell
majd még igyekszem jönni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc,jók a képek megint! :P

Prüntyi,
jó utat nektek! :P

ja és Rokica!!!!értettük!na most tényleg mentem!pásztok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Képzeljétek, mi történt! Voltunk Kaláka Betlehemi koncerten ma este. Tanítottak egy dal. Aztán kérdezték, hogy van-e valakinek kedve elénekelni a mikrofon előtt. Senki se jelentkezett. Megkérdeztem Lilit, hogy neki van-é kedven. Na mit gondoltok mit válaszolt? Persze, hogy azt, hogy igen! Úgyhogy kimentünk, mert bátorításnak én is kiálltam mögé. Mellétérdelt a lantos és vele énekeltünk. Lili azért megszeppent és nagyon-nagyon halkan énekel, szerintem sokat nem hallottak belőle :). Aztán a végén kaptunk egy cd-t :).

Ikea Rádió
A konyha majdnem kész :)
Még le kell vasalni egy élet (elfogyott az anyag)
Takaróléc kell egy helyre (elfogyott az anyag)
Ki kell találni egy megoldást a szagelszívóra, mert ferdén kell föltenni a falra (sarokban van a tűzhely)
Bárpult fölé kell egy spotsor.

Ja és a szomszéd tönkretette a (konyhai) melegvízbojlerünket, űgyhpgy újat kell venni, és felszerelni (jót akart). :?

ayse

Sziasztok :)

Minden Jucc nak :wink: , Juditnak, Jucinak boldog nevnapot!!

Ayse!!

Annyira aranyos Lili :) Ez a sor lassan minden bejegyzesemben benne lesz, dehat tenyleg milyen jofejseg ez, hogy kiallni enekelni sok-sok ember elott. Le a kalappal!

Nyulne :) Hogy Te milyen attekintheto vagy mostanaban :lol: khmm.. DE EN IS!!! :lol:

re Davalia: en is mindenkit szivesen latok aki Algir fele jar :shock: :twisted:

Kép

Kép
ppanna

Ayse:

Mikor én Ikea bútort vettem (mezei ruhásszekrény meg polcsor) és láttam hogy két mesterembernek egy jó nagy szerszámosládával és mindenféle elektromos kütyüvel több mint egy délutánba tellett a 2-3 darabot összeraknia, tudtam már hogy sose fogok Ikea bútor összerakására vállalkozni... pláne nem azzal az egy darab kis mütyürrel amit ők a szereléshez adnak. Úgyhogy én nagyon mély tisztelettel hódoltam a lelkesedéseteknek, hogy neki mertetek vágni a konyhabútornak. De a tapasztalataid csak megerősítették az enyéimet.

Viszont képeket szeretnék látni én is! :) Meg érdekelne ez a program is, a konyhatervező... hátha egyszer rászánom magam hogy felújítsam ezt a borzasztó ronda konyhánkat...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse! :D

Ez igen, milyen bátor Lili! Gergő még rokonok előtt se mer énekelni vagy verset mondani!

Rókica! :D

Engem azért érdekel a burokrepesztés. :D :D

Kár, hogy nem tudtunk találkozni a Művészetek Palotájában, de Szabolcs megbetegedett, egyedül meg nem akartam menni a gyerekekkel, ráadásul jöttek anyósomék is. Pedig Gergő biztos örült volna Zsuzsának. Főleg, hogy már majdnem két hete nem voltunk sehol.

Gergő biztos jelentkezik hozzátok egy minitalira. :wink: :D

Barbi! :D

Mi is szeretnénk menni a talidra, ha addig nem lesz senki beteg. Mit vigyünk?

Zsuzsa! :D

Ez jó, hogy mindig máshova költöznél. Biztos jól fogjátok érezni magatokat Monoron. Írtad múltkor, hogy nincs játszótér. A református templom kertjében van. :wink:

Jucc! :D

De jó, hogy így élvezték a fiúk a vásárt! Annyira szépek, és nagyon hasonlítanak rád.

Nyúlné! :D

Most mi van??? Miért kéne haragudni? Ne izélj már!!!!! :wink: :D :D :D :lol: :lol: :)

Nálunk szerencsére egész jól vannak a fiúk, csak az én szemem gyulladt be.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf!

Bocs! Majd megfeledkeztem a burokrepesztés kérdésről.

Szóval ez az én saját értelmezésem abból kiindulva amit Geréb Ági mondott... Én úgy értettem, hogy a korai burokrepedés az a természet szülésbeindító módszere, ha valami nem stimmel odabent. De az alap és legjobb eset, ha a burok ép a vajúdás alatt, mert akkor azért párnázza a babát és az összehúzódások nem annyira fájdalmasak.

Egyébként megkérdeztem azt is, hogy mi a garancia, hogy ha valami gáz van, időben kórházba ér az ember... és garancia nincs. Mint ahogy a kórházban sincs garancia, hogy időben közbe tudnak lépni. Ági erre annyit kommentált, hogy aki már látta hogy működik a rendszer a kórházban (a nővér szól a felette levőnek aki szól a felette levőnek, stb, aztán egyszer valaki majd csak hoz egy döntést) nem feltétlenül gondolja, hogy ott gyorsabban tudnak cselekedni. Másfelől pedig hogy annyi felszerelésük van, hogy probléma esetén stabilizálni tudják az anyuka és a magzat állapotát annyi időre, míg kiér a mentő vagy beérnek a kórházba. Ami probléma pedig olyan gyorsan lép fel, hogy ez nem lehetséges, azt szerinte a kórházban sem tudnák gyorsabban ellátni.

Pl a "mi van ha a baba elakad a szülőcsatornában" kérdésre azt felelte: "és a kórházban mi van?" Jó kérdés. Ott is csak azt tudják csinálni mint Ágiék: megpróbálják eszközzel (fogóval vagy vákuummal) kiszedni.

Nem a legmegnyugtatóbb válasz, ezt belátom. De Ági másik megjegyzése az volt, hogy ezt a kérdést magamban kell letisztáznom, hol érzem magam nagyobb biztonságban: otthon vagy a kórházban. Mert ez a kérdés akkor merül fel, ha kétségeim vannak az otthonszülés felől. És ebben igaza van.

Józan ésszel én látom, hogy az otthonszüléseknél sokkal kevesebb a komplikáció (akár a spontán fellépő, akár a beavatkozásokból adódó) mint a kórházakban. A komplikációkat sose lehet 100% kiküszöbölni. A kérdés az, hogy az ember megbízik-e abban, hogy komplikáció esetén is szakszerűen el tudják látni ha otthon szül, illetve kórházba tudják-e juttatni időben. Aki úgy gondolja, hogy nem, annak valószínűleg kórházban a helye, mert ott érzi magát biztonságban.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

És bármikor szívesen látunk titeket Gergővel és Bubussal! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :) :) :)

Nyúlné,
Jobbulást neked és Kisnyuszinak is! :)

Megann,
Igazad van... Szerencsés helyzet, hogy itthon vagyok Danival és így megoldható, hogy Beni velem legyen itthon, amikor beteg. Amíg dolgoztam, nagyon ki kellett találni a megoldást, mert ugyan az Anyuék nyugdíjasok, de dolgoznak mind a ketten a kis könyvelő vállalkozásukban. Tudtak jönni fél-egy napot, felváltva vigyázni Benire. Sőt a férjem is elég rugalmas időbeosztásban dolgozik, de egy hét betegség nagy szervezést igényelt. Pedig még azt sem mondhatnám, hogy szigorúak voltak velem a főnökeim.
Akinek dolgoznak a szülei vagy vidéken laknak és olyan munkahelyen dolgozik, ahol kinézik, ha nem megy be, vagy felgyülemlik egy heti munkája, amit a következő héten kell ledolgoznia, annak nagyon nagyon nehéz dolga van. Emiatt is van annyi taknyos, köhögő gyerek az ovikban. De erről már beszéltünk sajnos máskor is.....

Ayse,
Én is kicsit irigyellek, hogy találkoztál Bodzáékkal és láttad a pici Kristófot! :)
Lili tényleg nagyon bátor, hogy kiáll szerepelni! :)
Éljen a haladás konyhabútor ügyben! :)

Rokica,
Szép nagy alvás!!!! Biztos rád fért már! :)
Kaptam mélt a Kengurutól, ezáltal értesültem a programról, de már bánom, hogy nem írtam ide is be, csak nem igazán tudatosult, mi is előző este terveltük ki, hogy megyünk.

Jucc,
Jók a képek! :) Gergő biztos nagyon helyes volt, ahogy nézte a fényeket! :) Én is utálom, ha beszólnak idegenek. A gyerekeknek is sokkal jobb, ha normál kereteken belül, de zajlik az élet és vannak különféle programok, főleg ha az alvása is biztosítva van előtte vagy utána.

benianyu

Sziasztok!

Végre én is idejutottam! Jól lemaradtam megint, annyit írtatok! :D
Nagyon sűrű hetünk volt, minden napra jutott valami program, jól el is fáradtunk!

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :D
Tegnap volt a buli, ebédeltünk egy jót, majd baráti körben átadtuk az ajándékokat. Nati kapott egy babát is, nagyon édes volt, rögtön tudta, hogy kell etetni-itatni.
Ma pedig családi körben ünnepeltünk. :)

Délután elvittük fodrászhoz! :lol:
Nagyon féltem, hogy fogja viselni, de teljesen jól ment a dolog! :lol:
Az ölemben ült, miközben a fodrász vágta a haját! Nagy változást nem lehet látni, mert csak hátul vágott belőle többet, ott olyan 2cm-t, elől és oldalt csak igazította, hogy szépen nőhessen tovább.
Most végre nem olyan torzonborzi! :lol:

Ne haragudjatok, de nem tudok mindenkinek külön reagálni annyit írtatok! :) :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nyúlné
Nagyon jók a képek.És a szöveg :lol:

Duda
Natinak nagyon boldog névnapot kívánunk!

És Jucc
Neked is nagyon boldog névnapot!

Bodza
Nagyon szép Kristóf. És hihetetlen vagy, hogy többet tudsz jönni kettő gyerek mellett mint én egy mellett. :oops:

Megann
Én is egyre jobban szimpatizálok a pocakosság gondolatával :P
EGyébként a nyelvoktatásra vissza térve, a helyi önkormányzattól kell érdeklődni. És ott irányítanak el.

Valóban nagyon kellemes volt a Kengurus program. Dani hihetetlen, hogy milyen barátságos kis fickó! De Marci is nagyon jól érezte magát. Köszönjük Benianyu a tippet!

Egyébként kapott egy fúrógépet :oops: zúgósat. Nagyon örül neki :P

DAvailla
A pocid tényleg nem semmi :shock: De igen csini.

Nyúléknak jobbulást! Marci is taknyos kicsit sajnos.

Most próbálom átolvasni az eddigi termést..

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

De ezt még gyorsan.
Beninek is jobbulást!
Mi a baja szegénynek megint?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Ayse! Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, és az infókat Nagykovácsiról! Bocsi, hogy így rátok törtünk, és föltartottunk titeket a nagy konyha-átalakításban. Nagyon jó lenne odaköltözni, de még minden olyan képlékeny, egy csomó mindennek utána kéne még járni.

Lili nagyon jó fej! És milyen ügyes, hogy énekelt! Ja, és láthattam ma a barátnőinek rajzolt alkotásait! És persze Kristóf-láthatásért cserébe megnézhettük az új konyhát és a reggelizőpultot. :D

Egyébként az új évben már szívesen viszem majd valami talira Kristófot is, csak hogy lássátok őt is. Ki szervez Barbi után talit???

Róki! Jéé, még sose gondoltam rá, hogy jó is, hogy nem repedt meg a burok a fájások alatt.Mindkétszer azt hittem, hogy "el vagyok késve" ebben. De ezek szerint nem volt véletlen.

Jucc! Vörösmarty tér képeke szuperek! Én biztos visszaszóltam volna, ha morognak a gyerek miatt idegenek! Semmi közük hozzá, felelős szülőként igenis tudom milyen határok között mozoghatok! Úgy utálom, amikor okoskodik valaki gyereknevelésben...

Nyúlné! Szerintem tök jó, hogy szerveztél minitalit. Nagyon jók a képek!!! Hát még a kommentárok. :)

Megann! Pancsi húúúú, de jó lehetett :lol: Nekem most 6 hétig ugye se fürdés, se más jó dolgok, úgyhogy használd ki, mielőtt jön a kistesó. :D És nagyon-nagyon örülök, hogy meghoztam a kedved a tesóhoz!!! Hajrá!!!

Gyorsan lépek tusolni, míg alszik Kristóf...

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci és Jucc (még akkor is, ha nem ma tartod) !

Boldog névnapot kívánok!

Kép

ayse

And
Mi az a zenebölcsi?Úgy érdekelne...

És köszönöm a köszöntéseket! :lol:

Ayse
És Lili tényleg milyen ügyes és bátor, hogy így kiállt énekelni!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Szép jó estét!

Itt vagyok, Apa dolgoziiiiiiiiiiiiiiiiik! :? Mióta Panna megszületett, most vagyunk először kettesben a lánnyal.Hiányzik!éppen mielőtt ment, mondta, hogy nem tudna éjszakázni már.2001-től hál'Istennek, mindkettőnknek egyműszakos, szabad hétvégés, ünnepnapos melója van.gondolhatjátok, hogy félek, ha beraknak (netalán)majd 3 műszakba!szerintem nem tudom vállalni.
Nyúlné
Na akkor a húslevesgyantás szövegemmel jól bekavartalak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Minnél hamarabb gyógyuljatok a taknyiból!
Benianyu
Fiacskáid csíkosban nagyon helyes pasik ám!(nemcsíkosban is :wink: )
Tényleg Csíkosanyunak is jól hangzana a neved!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka
Köszi :)

benianyu

Nyúlné
Majd lefotózom fodrász, és festés előtt, ill.után a hajam, valami vérbeli, tűzvöröset akarok!(a festéket azért kerestem, mivel a festésért+a vágásért 5 e.ft-szokott kérni, a festék meg egy ezres volt :oops: )Így remélem, 3 ból megúszom, mert apa ki van akadva, hogy a fodrász+ a múlt pénteki kozmi nehogy már egy 10-be kerüljön......!Egyébként nagyon szeretem a fodrász csajszit(félig-meddig rokon, csak szerintem faluviszonylatba elég drága.)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu
egyszere írtunk!!!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?